New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 483 felhasználó van itt :: 10 regisztrált, 0 rejtett és 473 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (483 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 12:17-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Benjamin Stanford
tollából
Ma 11:54-kor
Rosemary Sawyer
tollából
Ma 10:21-kor
Nadia Romanov
tollából
Ma 09:01-kor
Deborah Winchester
tollából
Ma 08:01-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 22:30-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 21:17-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Violet Reeves
TémanyitásViolet Reeves
Violet Reeves EmptyKedd Jan. 29 2019, 12:54
Violet Reeves

Karakter típusa:
saját
Teljes név:
Violet Reeves
Becenevek:
Vio, bébi
Születési hely, idő:
1996.augusztus.22, New York
Kor:
22
Lakhely:
Brooklyn
Szexuális beállítottság:
hetero
Családi állapot:
Kapcsolatban ( egyelőre)
Csoport:
Munkások
Ha végzett vagy még tanul//Egyetem:
N/A
Ha dolgozik//Munkabeosztás:
pincérnő, felszolgáló
Ha dolgozik//Munkahely:
Queens Pub and Grill
Hobbi:
éneklés, zene, túrázás,könyvek.
Play by:
Lili Reinhart

Jellem
Nem vagyok menő, nem szeretek a társaság középpontjában lenni, sokkal jobban értékelem a csendet és magányt. A bulizás helyett sokkal jobban értékelem a könyvek társaságát, de azért nem vagyok szent, néha én is kirúgok a hámból. Imádok túrázni, a természet mindig megnyugtat, szeretem az állatok, egy kutya sokkal hűbb társ az embernél. Példa erre az öt éves Labradorom Dorothy. Kevés barátom van, nem tartozok a könnyen barátságot kiépítő emberek táborába, de akinek egyszer sikerül áttörnie a jeget annak előkelő helye marad az életemben. Kedves, segítőkész vicces vagyok, mindezek mellett viszont nagyon naiv és néhányan ezt szeretik is kihasználni. Nem szeretem túlságosan magamra vonni az emberek figyelmét, inkább a háttérben meghúzódó típus vagyok. Anya mindig azt szokta mondani, hogy szerencsés vagyok, mert hiányzik belőlem az emberi gonoszság, de néha úgy érzem, hogy kellene egy ördögi én, hogy jobban elviseljem az élet kegyetlenségét.

Félek: vihartól, kígyótól, patkánytól, Charlie-tól, mély víztől.
Szeretem: csokit, Liliomot, a természetet, a könyveket, Fin-t, a zenét, táncot, a kutyámat.
Allergiás vagyok a mogyoróra.

Múlt
Megszaporázom lépteimet a metró irányába, késő van már én pedig nem szeretek ilyenkor egyedül bóklászni. Hosszú és fárasztó munkanapom volt, a lábaim zsibognak, a fejem zúg a sok zajtól és utálom az olaj, füst és cigaretta szagát a hajamon. Haza akarok menni, hogy minél gyorsabban lemossam magamról a munka bűzét és bebújhassak végre az ágyamba. Legtöbbször Fin kísér haza, vagy legalább a metróig, de ma jobb dolga akadt, mint engem kísérgetni. Van ilyen. Én viszont örülök, Charlie nem bukkant fel és nem kell elviselnem a társaságát. Egyre nehezebb mellette lennem, de a félelem nem engedi, hogy elhagyjam.
Eleinte minden tökéletes volt, a tenyerén hordozott, mindent megadott nekem. Aztán megtudtam, hogy félredug és számon kértem. Ekkor kaptam az első pofont. Olyan váratlanul ért a dolog, hogy igazából felfogni sem tudtam, hogy mi történik. Természetesen ezek után jött a bocsánatkérés, az ígérgetés és néhány hétig tényleg úgy tűnt, hogy minden rendben van, aztán ismét megütött, és ezt csinálja immár három éve, én pedig nem merek kilépni ebből a mérgező légkörből. Félek.
A metró hangos fékezése űzi ki fejemből a fájdalmas gondolatokat. Remegő lábakkal lépek be a szerelvény hatalmas fém ajtaján és leülök az első szabad ülésre. Azt hiszem mostanában túlságosan hajszolt vagyok, pihennem kellenem. Ijedten kapom fel a fejem a telefonom csörgéséré. A kijelzőn ott villog Charlie neve, én pedig túlságosan félek tőle ahhoz, hogy remegő ujjaimat végighúzzam a képernyőt, és nyugalmat erőltetve magamra megszólalok.
- Szia. remélem nem azt akarja mondani, hogy a házunk előtt vár, mert akkor most azonnal leszállok a szerelvényről.
- Bébi, hol jársz ilyenkor? Már rég otthon kellene lenned.
- Dolgoztam. nagyon jól tudja, hogy vele ellentétben én munkába járok. Felsóhajtok.
- Történt valami? töröm meg a pillanatnyi csendet kettőnk között.
- Ne akard nekem bemesélni, hogy még csak most végeztél a munkával? Kivel voltál és hol? Fin ott van? Beszélni akarok vele.
- Akkor miért nem őt hívod?
Most már sokkal ingerültebben szólok vissza, az én türelmemnek is van egy határa és egy ilyen hosszú és fárasztó nap után nem szeretnék vele beszélni.
- Holnap haza érkezem, lenne egy-két megbeszélni valóm veled, és ajánlom, hogy mire beérek a városba legyél otthon. Hiányzol bébi. még néhány szót motyogok búcsúzóul neki, majd kinyomom a telefont. A gyomrom görcsbe rándul, már nincs kedvem hazamenni. Az utolsó pillanatban, mielőtt bezáródna a metró ajtaja leszállok, magam mögött hagyva a vasjárgányt. Sosem voltam népszerű, kimagaslóan szép sem, gyönyörű meg soha. Nem voltam lázadó, elfogadtam, leginkább az eszemmel és kitartásommal tűntem ki mindenhonnan, éppen ezért is volt annyira fura, hogy Charlie észrevett, és éppen emiatt lettem rabja egy szar kapcsolatnak. Hideg van, de engem az időjárás most egyáltalán nem érdekel, sőt, jól is esik, hogy kiszellőztethetem
Hirtelen ötlettől vezérelve veszem elő a telefont. Gondolkodás nélkül tárcsázom Fin számát.
- Szia! Én vagyok az Vio. Figyelj, nem alhatnék ma éjszaka nálatok? Nincs kedvem hazamenni, hogy az alkoholista anyámat bámuljam, nem lenne gond? Elalszom a kanapén is, vagy bárhol. És Fin...ha lehet a húgodnak ne mondd meg, hogy téged hívtalak helyette. Ha meghallgattad az üzenetet, kérlek hívj vissza. most Finire van szükségem, a vicceire, a megnyugtató jelenlétére és az ölelésére, még akkor is ha ezt nem lenne szabad. Kezemben a készülékkel sétálok a kivilágított utcán és arra várok, hogy a srác, aki évek óta a szívemben él, visszahívjon.

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
TémanyitásRe: Violet Reeves
Violet Reeves EmptyKedd Jan. 29 2019, 22:03
Gratulálunk, elfogadva!

Kedves Violet!

Üdvözöllek az oldalon!

A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.

Tudod, elkezdtem olvasni a lapodat, és a leírásnál még azt gondoltam magamban, de jó, egy egyszerű, kedves, okos lány. Egyre kevesebbszer találkozni hasonló jellemmel, és bár szeretem az összetett, bonyolult karaktereket, jó néha ilyet is olvasni. Ám aztán eljutva a szereppéldádhoz rá kellett jönnöm, hogy bár Violet valóban kedves és szerethető, az élete cseppet sem egyszerű. Azt hiszem, kívülállóként mind azt mondjuk, hogy én sosem volnék hajlandó együtt maradni valakivel, aki megüt, vagy megcsal. De amikor lebénítanak az érzéseid, legyen az félelem, szerelem, ragaszkodás, a magánytól való rettegés, a reménykedés, hogy majd jobb lesz, vagy bármi egyéb, akkor rájössz, hogy egy ilyen szituáció bizony lehet nagyon bonyolult is, és egyáltalán nem olyan könnyű kikerülni belőle. Éppen ezért a sztori végére egészen izgatott lettem, és nagyon kíváncsi is, hogy miképpen fog tovább alakulni a történeted, illetve a Finnel való kapcsolatod. Remélem, ő valóban ott lesz neked, és végül sikeresen kirángat majd ebből a toxikus kapcsolatból. Violet Reeves 2624752903

Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék!
Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran!
Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!

mind álarcot viselünk
Nora Weston
Munkás
ranggal rendelkezem
★ :
Violet Reeves Tumblr_nfkkaiiFiV1r7rw99o8_250
Violet Reeves Tumblr_nk01vqCszl1r7rw99o2_250
★ kor ★ :
38
★ elõtörténet ★ :
“Here's to strong women.
May we know them.
May we be them.
May we raise them.”

- Hey, it's me, Elle Johnson. -
♫ :
get up and try
★ lakhely ★ :
✧ Lewisburg, West Virginia
★ :
Violet Reeves Tumblr_mwlkeb6QHD1r7rw99o4_250
★ idézet ★ :
Take it day by day, don't stress
too much about tomorrow.
★ foglalkozás ★ :
✧ boutique owner - Elle Fashion Boutique
★ play by ★ :
✧ Katie Cassidy
★ szükségem van rád ★ :
"Be strong enough to stand alone,
smart enough to know
when you need help,
and brave enough to ask for it."
★ hozzászólások száma ★ :
614
★ :
Violet Reeves Tumblr_inline_nlzygwvyha1ssflgq

Violet Reeves
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Snowira Reeves
» Snowira Reeves

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Elõtörténetek-
Ugrás: