New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 425 felhasználó van itt :: 12 regisztrált, 0 rejtett és 413 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (524 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 12:24-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Benjamin Stanford
tollából
Ma 11:54-kor
Rosemary Sawyer
tollából
Ma 10:21-kor
Nadia Romanov
tollából
Ma 09:01-kor
Deborah Winchester
tollából
Ma 08:01-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 22:30-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 21:17-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Bret
TémanyitásBret
Bret EmptyVas. Nov. 25 2018, 22:01
Bret

Karakter típusa:
saját
Teljes név:
Alan Bret (Csak a Bretet használja)
Becenevek:
Bret, A12
Születési hely, idő:
Detroit, 1989.08.01.
Kor:
29
Lakhely:
Staten Island
Szexuális beállítottság:
biszexuális
Családi állapot:
minek az?
Csoport:
törvényszegők
Ha végzett vagy még tanul//Egyetem:
Nincs
Ha dolgozik//Munkabeosztás:
---
Ha dolgozik//Munkahely:
Bérgyilkos, zsoldos
Hobbi:
Motor szerelés, fegyverkészítés
Play by:
Daniel Bederov

Jellem
Nos…ezt elég nehéz elmagyarázni a részemről. Valljuk be, soha sem ment a gálás lovag szerepe, elsőnek én vagyok talán az a stílus akihez ha oda lépsz megkérdezem „Ki a halál vagy?” vagy esetleg hölgyi személytől „Dugunk vagy mi lesz?” Bunkó és fafejűnek, esetleg seggfejnek is szoktak nevezni, de valahogy ez cseppet sem érdekel. Ja igen, passzív alak is vagyok. Türelmes? Nos hát nem is tudom, hogy mondjam a közepes stádiumban áll. Akkor változik mikor éppen iszom, esetleg rossz napom van, vagy egyszerűen szar a nap. Sok olyan volt. Most már nem igazán, mert lehűltek azok az idők, mikor valljuk meg, komolyabban hordtam a farbát, csak azóta nekem is ki ment a fejemből az évek leírhatatlan füstje. Néha eléggé megszállott a viselkedésem, bizonyos dolgok iránt vagy dolog iránt nagyon is tudok érdeklődni. Vagy csak a hatalma alá von. Ez a szenvedély talán mai és él bennem, a munkámból rá lehet jönni. Társasági lénynek nem mondanám magam. Vagyis nem teljes mértékben. Is-is állapotnak nevezném, mert vagyok olyan őrült, hogy azonnal beolvadjak valahova és mindenkivel megtaláljam a hangot, de vagyok még őrültebb akit már elkerül a saját árnyéka is. Rémisztő? Inkább veszélyes, és szabadnak mondanám magam. Túl sok rejtéllyel és titokkal, amiket szeretek mélyen a szőnyeg alá söpörni bele a parkettába mint por szálljon más fele. Talán azért mondom ezt, hogy új lapot indítsak, de azt nem lehet soha sem ezzel a dologgal a hátam mögött. Hogy ki vagyok? Elvigyorodnék a kérdésen és csak annyit válaszolnék, hogy „Egy zsoldos, ki még mindig fegyverben.”

Múlt
+18

Mondják az idő mindenre gyógyír. Valahogy én ebben nem hiszek...
Detroit. Amúgy sem egy túl király hely, veszélyes, négerekkel van tele és mindenki utál mindenkit. És egy szép nyár utolsó hónapjának első napján világra jöttem. Egy kurva és valakinek a szerelem gyümölcse. Kitudja lehet két apám van. Magam sem tudom. Az anyám nem sokáig tartott maga mellett. A nagymamámhoz tett le aki túl jó volt ehhez a világhoz. Volt ugyan otthonom, de 15-et nagyjából az utcán éltem le. Akkor ott nem védett meg senki…Magadnak kellett mindent megcsinálni. Nem voltál senki számára pótolhatatlan. És számodra sem lehettek fontosak. Ez volt a legnagyobb szabály. Csinálj illegális dolgokat és maradj életben. Hamarabb ismertem a világ rossz oldalát mint bárki más. Ha már benne születsz nem tudod letagadni azt ami vagy…

Sokat voltam kiskorú intézetbe miután a nagymamám meghalt. Az anyámmal történt incidens emléke a bal lapockámba éget örökre. Megbélyegeztek. Farkasnak szólítottak és úgy is kezeltek. Én pedig nem álltam ellen ennek. Így legalább volt tisztelet és nem basztak meg minden sarokba ahova beléptél. Legfeljebb te basztál meg másokat. Hiába az intézetek a vad, könyörtelen vér nem változott semmit. Felnőtt koromra is folytattam. Illegális motor futamok, drog kereslet vagy annak fogyasztása. Verekedések, rablás. De ami leginkább erre az útra szögezett örökre…az első gyilkosság. A bélyegem bosszúért kiáltott. Tudtam, hogy éhezem azt a vért ami engem hordott, akinek a testéből éltem, majd eldobott mint egy mocskos rongyot. Egy kurva…És csak sírni tudott, könyörgött, félt. A félelem pedig táplált engem. Nem féltem felhúzni a kakast és homlokon lőni az anyámat. Nem kértem senkitől se bocsánatot. Tőlem sem kértek. Nem mondták nekem soha, hogy sajnálom én se mondtam senkinek. Az egyetlen akitől mai napig bocsánatot kérek az te vagy mama…

20 éves voltam mikor találkoztam Joey-val Washingtonban. Akkora már nagyon a fegyver kereskedelem rabja voltam, és profin készítettem fegyvereket. Az egyik legjobb voltam a szakmában és jól is ment az üzlet. Sokan vásároltak tőlem én pedig minél jobb minőséget adtam ki a kezemből elég jó árakon. Szóval nem ment nehezen a szekér. Kokain, motorok, pinák, pénz. Ráadásul van egy pofám is amit elég jól használok. Azonban Joey egészen más volt. Egyedül jött be és egy tömegnek való fegyver csomagot kért. Akkor még aligha tiszteltem őt. De mindenki így kezdi a mentorjával nem igaz…?

A Washington-i buli után New York-ba mentünk. Szóval egy ideje már a város árnyéka vagyok…Joey megtanított a közelharcra, a profi fegyverhasználatra és leginkább a mesterlövészet lett a legjobb formám. De amit ő sem tudott megetetni bennem…az a vérre szomjazó vadállat amit csak farkasnak becézet az egész világ. Nem sokkal az első akció után meg lett az első álcám. Egy farkas maszk. New York egyik legjobb fejvadásza lettem. A fekete farkas…

Joey 2002-ben meghalt. Egyedül maradtam ismét. Az egy év múltával kitörő Iraki háborúba mentem amint toborozni kezdték az embereket. Irakban azt tettem amit a saját államomban illegálisan. Minden vad ösztönöm ott tombolt és nem tartottam vissza azt ami igazából vagyok. Talán túl hosszú lenne részletesebben beszélni az életemről. És több rettegőm lenne mint rajongóm. Az pedig se a népszerűségemnek, se az üzletnek nem tenne jót….Közel 5 évet húztam le Irakban miután haza jöttem. Itt folytattam azt amit eddig. De most már leginkább fegyvereket, és embereket vállalok. A többi piti ügy már nem igazán érdekel. Nem is vertem nagy dobra mennyire meg is gazdagodtam az évek alatt. Lett egy közepes lakásom ahol eléldegélek. Lett egy fegyverboltom ahova néha bejárnak a rendőrök nagy legénynek tűnni de bizonyíték híján….Néha be jön egy küldönc vagy maga a megbízó eltakart arccal vagy ahogy jobb nekik. Letesznek egy kövér narancssárga borítékot benne a célponttal és az előleggel. Én pedig vagy rá bólintok vagy nem…
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
TémanyitásRe: Bret
Bret EmptyHétf. Nov. 26 2018, 19:41
Gratulálunk, elfogadva!

Kedves Bret!

Üdvözöllek az oldalon!

A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.

Igazán eseménydús életed van, és volt is, kemény mélypontokkal és sikerekkel együtt. Az írásmódod elég egyedi, vagy csak a karakter hozta ki belőled ezt a stílust, a lényegretörő kijelentéseket és tömörséget, mindenesetre, úgy gondolom, jól passzol Brethez. Érezhetően zűrös alak, nem mellékesen veszélyes, már csak azért is, mert láthatóan olyan, aki leginkább csak a saját feje után megy, nem sok mindenkire és mindenre van tekintettel. Ez jól lejön abból is, amit a saját anyjával tett. Egy tizennyolcas karikát azért én valószínűleg biggyesztettem volna az iromány elejére, kicsiknek nem való. Very Happy
Nem szaporítom tovább a szót, már várattalak így is eleget, a türelmedet pedig ezúttal is köszönöm.

Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék!
Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran!
Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!

mind álarcot viselünk
Nora Weston
Munkás
ranggal rendelkezem
★ :
Bret Tumblr_nfkkaiiFiV1r7rw99o8_250
Bret Tumblr_nk01vqCszl1r7rw99o2_250
★ kor ★ :
38
★ elõtörténet ★ :
“Here's to strong women.
May we know them.
May we be them.
May we raise them.”

- Hey, it's me, Elle Johnson. -
♫ :
get up and try
★ lakhely ★ :
✧ Lewisburg, West Virginia
★ :
Bret Tumblr_mwlkeb6QHD1r7rw99o4_250
★ idézet ★ :
Take it day by day, don't stress
too much about tomorrow.
★ foglalkozás ★ :
✧ boutique owner - Elle Fashion Boutique
★ play by ★ :
✧ Katie Cassidy
★ szükségem van rád ★ :
"Be strong enough to stand alone,
smart enough to know
when you need help,
and brave enough to ask for it."
★ hozzászólások száma ★ :
614
★ :
Bret Tumblr_inline_nlzygwvyha1ssflgq

Bret
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Hayde Bret
» Mary and Bret-Sorry Darling....

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Elõtörténetek-
Ugrás: