New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 398 felhasználó van itt :: 17 regisztrált, 0 rejtett és 381 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (535 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 15:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Amber Fleming
tollából
Ma 17:56-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 17:55-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 17:55-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 17:54-kor
Bradley R. Fitzgerald
tollából
Ma 17:04-kor
Caspian E. Lincoln
tollából
Ma 16:49-kor
Roman W. Hemlock
tollából
Ma 16:47-kor
Sofia Carmona
tollából
Ma 16:29-kor
Horatio R. Hayes
tollából
Ma 16:03-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Wedsie & Ben - Pig or Cat?
TémanyitásWedsie & Ben - Pig or Cat?
Wedsie & Ben - Pig or Cat?  EmptyHétf. Nov. 12 2018, 23:05
Wedsie & Ben
 "Wednesdays will always bring smilesfor the second half of the week."

Macska vagy malac?
Mély levegőt veszek, és inkább elnézek a szomszédos, rogyásig rakott polcok irányába. Aztán még egy kicsit arrébb, bármiféle támpont után kutatva, hátha megihlet valami ebben a játékdzsungelben. De egyelőre semmi. Meglóbálom egy kicsit a kezemben maradt tigrisfarkat, és tanácstalanul visszaoldalgok a plüss-szekcióhoz.
Ha hat éves kislány lennék, vajon minek örülnék?
Íme, a feladat. Nem kellene ilyen felelőtlen ígéreteket tennem, de hát ennek már lőttek. Mikor legutóbb a Rosában jártam, találkoztam Rosie-val, és olyan letörten ücsörgött a könyv felett, hogy muszáj voltam megkérdezni tőle: mégis mi lehet ekkora probléma? Elsős. Az elsősöknek még nem szokott világfájdalma lenni. Az majd csak később jön, a szinusz-koszinusznál, a főnévként használt mellékneveknél, meg a antillai csőröscet homodont fogazatánál. De aztán úgy belemélyedtem a magyarázatba, hogy egy áldatlan pillanatban kicsúszott a számon: ha ezek után ötös lesz a dolgozata, lehet is egy kívánsága. Mihelyt kimondtam, rögtön tudtam, hogy ebből még nagy gond lesz, és lám, tegnap be is jelentette: Halloween éjjel fel akarja avatni az alvós sátrat. Mégpedig nálam.
Ez jól megcsináltam. Fogalmam sincs, miért vágom magam alatt a fát folyamatosan, de ha vele vagyok, mintha valami blokkolná a radarjaimat, képtelen vagyok odafigyelni, hogy mit beszélek, és ennek következtében irdatlan mennyiségű hülyeséget összehordok.
Halvány dunsztom sincs például, mit fogok vele kezdeni egy egész este, plusz éjszaka, azért kóválygok itt már egy fél órája a játékok között, hátha meglátok valami mentő ötletet. Ha veszek neki vagy öt-hat lenyűgöző kacatot, az biztos leköti egy ideig, nem igaz? Mondjuk egy baromi nagy tököt, amiben elbújhat. Vajon meddig maradna ott, ha azt játszanánk, hogy épp a keresésére indultam?
Nem, ez sem elég jó. Azt hiszem, ezek már a pánik hangjai.
Odasétálok egy jól megpakolt plüss-állvány elé, és meg is akad a szemem egy pihe-puha szellempárnán. Kinyújtom a kezem, és gondolkodás nélkül ki is húzom a többi közül. Mindig is úgy voltam vele: mágikus, hogy ezek hogy maradnak egyben, ha… Jézus.
Ahogy kihúzom a párnát, az egész rakás dőlni kezd, én pedig automatikus mozdulattal megpróbálok feltartani egyet-kettőt, de nem sikerül megakadályozni, hogy a plüsshadsereg két pillanat alatt ráomoljon a mellettem ácsorgó nőre.
- Hoppá. Bocsánat – kapok el még egyet, ami a roham után még magányosan lepottyan a többire, érezve, hogy ezzel már nem sokat segítettem a helyzeten. – Sajnálom. Nem tudom, hogy dőlhetett le, én csak… - nézek a kezemben tartott párnára, aztán vissza a többire. Végül ismét rápillantok a nőre. Ráomlasztottam egy plüsshegyet. Egy tízes skálán vajon mennyire lehet rám pipa?
Az eladókról nem is beszélve. Körbenézek, de egyelőre még egy sem viharzik felénk. Isteni szerencse, hogy puhák ezek a dögök, nem csapnak nagy zajt, ez a nyamvadt áruház meg maga Óz birodalma.
- Nem esett baja? – Értelmesebb kérdés momentán nem jut eszembe, de nem is tudom, mire számítok, halálra lapította egy gülüszem?  
- Adja a kezét - nyújtom felé végül a jobbomat, azért nagyobbacska állatkák is aláhulltak, hátha jól jön egy kis segítség.

mind álarcot viselünk
Benjamin Henson
Üzlet
ranggal rendelkezem
★ :
Wedsie & Ben - Pig or Cat?  I51cGcK
★ kor ★ :
37
★ elõtörténet ★ :
Három egész két százalék

★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :
Wedsie & Ben - Pig or Cat?  EMtB9Yb
★ idézet ★ :
If you want a happy ending, it depends on where you stop the story.
★ foglalkozás ★ :
General Motors # Chevrolet szerviz- és márkavezető
★ play by ★ :
Matt Bomer
★ hozzászólások száma ★ :
347
★ :
Wedsie & Ben - Pig or Cat?  5RpYFSk
TémanyitásRe: Wedsie & Ben - Pig or Cat?
Wedsie & Ben - Pig or Cat?  EmptyKedd Nov. 13 2018, 14:42

Ben és Wedsie
-mission cuteness-

Mélázása közben gyakran önkéntelen mozdulatokat végez. A bátyjai szinte sose veszik észre, mert túl rég látják, hozzátartozik a mindennapjaikhoz, de anyjuk mindig szóvá teszi, ha ne adja isten elfeledkezik a szemfestékéről és megdörzsöli mutatóujjával a szemét, vagy orrnyergét csippenti két ujja közé. A legtöbbször azért kap kottát, mert ha szemüvegét tolja feljebb orrán azt rendszerint a középső ujjával teszi. Úgy, mintha beintene valakinek.
Amióta anyja először megszólta ezért, azóta előszeretettel csinálja és tudatában is van a mozdulatsornak, amit művel. Annyira viccesnek találja az emléket, ahogy felidézi anyja mozdulatát -mellyel bemutatta a bemutatást, s ékesen, fültőig a szégyentől elvörösödve középsőujjat lengetett- hogy ez mindig felvidítja. Még akkor is, amikor egyébként nem vidám.
Hálás. Akkor is hálás, hogyha szidalomból és irányításmániából eredt a megszólás, mely ezekkel a vidámító következményekkel járt. Megtanulta már rég, hogy az élet mit sem ér akkor, ha állandóan haragos. Anyja csak az anyja. Kettejük közül nem ő a szegényebb attól, hogy úgy viselkedik, mint akinek egy egész seprűnyél-szakosztályt dugtak oda, amerre a rektális vizsgálatokat végzik a kórházakban.
Kórházak. Sokat fordul meg bennük pedig semmi baja. Eleinte játéknak indult, könnyed kedvességnek mely hirtelen fordult át valami egészen mássá. A fű már majdnem egy centi magas. Ha még nő egy keveset, akkor pont olyanra tudja majd vágni, mint Tadasi Hamada frizurája. Vajon tetszene neki?
Megigazítja a bábú fején a levehető baseball sapkát. Nagy könnyelműségnek tekinti az üzlet részéről, hogy nem kötötték minden egyes Hamada-figura fejére a sapkát. Mi van, ha valaki ellopja a tökfödőt? Tökéletesen passzolna a L’Ecsó Rémyjének kis fejére. Vajon Rémy és a Szőrzsák egymásra találtak már odahaza, amióta magukra hagyta őket? Maga se tudja mire vágyik jobban. Arra, hogy a bolhabusz otthon legyen, amikor hazaér vagy arra, hogy hanyatt-homlok elmeneküljön meglátva a plüss patkányt. Jobban belegondolva, inkább kutyát kellett volna választania. Mondjuk azt ott!
Nyúl egyért, már épp megragadná a grabancát, amikor reá támad a plüsshadsereg.
-Megadom magam!- emeli fel mindkét kezét a helyzetkomikumtól kacajra pukkadva, s ebben a pillanatban oda a kinézett eb. Kár.
Hirtelen ötlettől vezérelten veti hanyatt magát a cukiságlavinában, s mint akinek elment az a maradék esze is úgy kezd el hóangyalgyártó mozdulatokat csinálni. Barna tincseit összefogó vékony szilikongumija a bal oldalon megadja magát a mozdulatsornak és a plüsstámadásnak, így a tincsek elszabadulnak fogságukból. Pacuha lesz. Két copfból -ami egyszerre szexi és aranyos, főleg attól függően, hogy ki nézi és honnan- egy marad, féloldalas és kusza. A férfi mentegetőzését megelőzően ül fel, kinevetgélve magát, s a sajnálkozással egyszerre egy plüss pók landol épp a feje tetején. Bizarr koronájául a pillanat infantilis királynőjének.
-Ha megesküszöl rá, hogy nem igazi, ami a fejemen csücsül, akkor a válaszom nem.- neveti el magát. Nem szeret magázódni épp úgy, mint ahogy nem szeret belesimulni az átlagba sem. Elfogadja a felé nyújtott kezet, erősen fog rá (mintha nem is törékeny nő volna) és kel fel a kapott segítséggel.
-Attól tartok, hogy a kutyám meg fog fulladni odalent. Volnál szíves megkeresni nekem? Már nem hallom a nyüszítését sem. Lehet, hogy nem kap levegőt.
Pánik vonaglik keresztül az arcán, tettetett vonásai mögött pedig magában kíváncsi várakozás. Szeret játszani. Bárhol és bárkivel, ugyanakkor az oda-vissza adok-kapok kölcsönösségét mindennél jobban tiszteli.
-Ha megkeresed a kutyámat én segítek ezt visszapakolni. Hátha nem hajítanak ki minket anélkül, hogy pénzt költenénk. Nagyra nőtt gyerek, vagy... ?- félrebillentett fejjel svenkeli végig tetőtől talpig az urat. Ajkain kedves, lehengerlő mosoly táncol, s egész lényét körül lengi valami őszinteségből fakadó, naturális kedvesség. Most is, mint mindenkoron. (Majdnem mindenkoron.)
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Wedsie & Ben - Pig or Cat?  EmptyHétf. Nov. 19 2018, 13:37
Wedsie & Ben
 "Wednesdays will always bring smilesfor the second half of the week."

- Ez az esküdözés dolog nem az erősségem – villan eszembe rögtön, mikor Lyn kért erre legutóbb, mégpedig hogy esküdjek meg: nem csaltam meg aznap éjjel az egyik alkalmazottjával, de akkor sem mentem bele az üzletbe. Nem tudom, esküdni maximum az oltár előtt akarok, de mivel nem vagyok igazán házasságpárti, valószínűleg ezt a sanszot sem fogom kihasználni. – De úgy látom, nincs mitől tartani – hajlanak halvány mosolyra az ajkaim, ahogy a fején landoló plüssállatra nézek. Te jó ég, mit műveltem itt. Kész katasztrófa. De megkönnyebbülve fogadom, hogy nem veszi túlságosan zokon, lévén nem szándékos orvtámadás volt. Sőt, mintha még mulattatná is a helyzet.
Meglepődöm rajta, milyen erővel fogja meg a kezem, és azon is, milyen lendülettel pattan fel a földről. A kérdésén meg aztán pláne megakadok. Hogy mi? Kutya? Idebent? Összevonom a szemöldököm, és látszik az arcomon, hogy egy fél pillanatra szükségem van, hogy összerakjam a képletet.
- Most a… plüsskutyáról beszélsz? – pillantok vissza egy kissé összezavarodva, megeshet, hogy egy hangyányit flúgos a csaj, de még mindig sokkal jobban jártam, mintha egy vén szipirtyót öntöttem volna nyakon ezzel a tengernyi szőrmókkal. Talán a rendőrséget is rám hívja gyilkossági kísérletért. Észre sem veszem, hogy a mondatai után én is automatikusan tegezésre váltok.
- Ezt mind? – nézek körbe önkéntelenül is a feltételes feladatot végiggondolva. Eszem ágában sincs ezeket visszapakolni. – Én inkább arra gondoltam, hogy meglógnék, még mielőtt bárki is kiszúrja, és igazából ott pont látok is egy hívogató kijáratot – vallom be töredelmesen a menekülési tervem, és rá is mutatok a néhány polccal arrébb rejlő üvegajtóra.
- Mit szólsz hozzá? Kárpótlásul meghívlak egy ebédre – ajánlok fel egy – szerintem legalábbis – csábítóbb, újabb üzletet. Nem tudom, mennyi idő telhetett el, mióta idebent tötyörészek, de gyanítom, jóval több, mint amire számítottam. Magammal kellett volna hozni valami szakértői kíséretet. Mondjuk…bárkit?
Na igen, bárki is az, ebben tőlem csak jobb lehet.
- Csak siessünk – pillantok a hátsó részleg irányába. Nagyon nincs kedvem ezt itt most kimagyarázni. – A kutyádat majd megnézzük egy másikban. – Ha úgy látom, hogy fontolgatja az ajánlatomat, ezzel a mondattal együtt óvatosan, nem tolakodón, meg is érintem a hátát, hogy a kijárat felé terelgessem, és valamennyit gyorsítsak is a mérlegelési folyamaton. Úgy tudom, van itt még egy játékdzsungel valahol. Marha nagy ez a bevásárlóközpont.  

mind álarcot viselünk
Benjamin Henson
Üzlet
ranggal rendelkezem
★ :
Wedsie & Ben - Pig or Cat?  I51cGcK
★ kor ★ :
37
★ elõtörténet ★ :
Három egész két százalék

★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :
Wedsie & Ben - Pig or Cat?  EMtB9Yb
★ idézet ★ :
If you want a happy ending, it depends on where you stop the story.
★ foglalkozás ★ :
General Motors # Chevrolet szerviz- és márkavezető
★ play by ★ :
Matt Bomer
★ hozzászólások száma ★ :
347
★ :
Wedsie & Ben - Pig or Cat?  5RpYFSk
Wedsie & Ben - Pig or Cat?  Empty
mind álarcot viselünk
ranggal rendelkezem

Wedsie & Ben - Pig or Cat?
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Játékok-
Ugrás: