New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 288 felhasználó van itt :: 14 regisztrált, 0 rejtett és 274 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Rosemary Sawyer
tollából
Ma 10:21-kor
Nadia Romanov
tollából
Ma 09:01-kor
Deborah Winchester
tollából
Ma 08:01-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 22:30-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 21:17-kor
Shelley Lane
tollából
Tegnap 21:02-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Darrell Whitfield
TémanyitásDarrell Whitfield
Darrell Whitfield EmptyVas. Nov. 04 2018, 23:04
Darrell Whitfield

Karakter típusa:
keresett
Teljes név:
Darrell Whitfield
Becenevek:
Dar
Születési hely, idő:
1989. Aug. 18., Manhattan, New York
Kor:
29
Lakhely:
Manhattan
Szexuális beállítottság:
Hetero
Családi állapot:
Aktív szoknyapecér Razz
Csoport:
Törvényszegők
Ha végzett vagy még tanul//Egyetem:
Harvard üzleti szak/ már végzett
Ha dolgozik//Munkabeosztás:
Igazgató helyettes
Ha dolgozik//Munkahely:
International Transport Company
Hobbi:
Motorozás, boksz, piálás, nők, futás
Play by:
Liam Hemsworth

Jellem
KÜLSŐ TULAJDONSÁGAIM:
“Good gracious, he was sexy—a word that had not existed in my personal vocabulary until that moment. This guy was sexy like it was his job or something.”

BELSŐ TULAJDONSÁGAIM:
• Forrófejű
• Magabiztos
• Hirtelen haragú
• Makacs
• Nagyképű
• Bátor
• Ambiciózus      
• Vakmerő
• Nőcsábász
• Komoly

AMIT NEM ÁRT TUDNI RÓLAM:
• Nem félek bemocskolni a kezem, ha a családról van szó. Hűségem leginkább a bátyjámhoz, Loganhez köt. Érte bármire képes vagyok!
• Kötelességem okán, tapad vér a kezemhez, amire néha ugyan nem vagyok büszke, de tudom, meg kell tennem a családért.
• Néha kissé rideg, nyers a modorom, és gyakran megkapom, hogy afféle felsőbb rendűség sugárzik belőlem. Ezt a neveltetést kaptam, mást nem ismerek. Szóval nem éppen érdekel mások véleménye.
• Jobb, ha nem piszkálsz, mert forrófejű és agresszív vagyok. Mégis mit mondhatnék? Fogjam ismét a neveltetésemre? Aki ebbe a családba születik, ilyen jogokkal, és felelősséggel, annak bizony keménynek kell lennie, és igen, néha durva eszközökhöz folyamodni.

Múlt
BRONX, NEW YORK, 11.03. 2018 . 23:00
Az üzleti partnerünk szemébe néztem, várva, hogy megenyhüljön. Ez mindig bevált, tudták, velem és a családommal nem szórakozhatnak. A bátyám Logan bízott meg ennek az üzletnek a lebonyolításával, én pedig készségesen vállaltam. A
- Rendben, akkor legyen három millió. – feleli az orosz. – De ez az utolsó ajánlat, Mr. Whitfield...
- Három és fél. – válaszolom, ő pedig hátradobja magát a széken. Az arca egyre idegesebb, oldalra pillantok Johnra, az egyik emberemre, aki a fegyverét a melléhez szorítja, miközben ujjával a ravaszon játszik. Bár a játék erős kifejezés, ugyanis készenlétben van, ha beütne a balhé.
- Nekem is meg kell élnem valamiből, Mr. Whitfield. – feleli felháborodva.
- Fél millió plusz nem teszi tönkre. – válaszolom, és a tekintete elárulja, hogy győztem. Imádom ezt az érzést.
- Rendben. – feleli csalódottan, majd elém rakja a bőröndöt, amiben laptop van. Beír egy kódot, közben pedig én is kinyitom az enyém, és figyelem a tranzakciót. 3,5 millió dollár érkezik a számlámra. Tökéletes.
- Magával mindig öröm üzletelni, Mr. Sigaryov. – rázok vele kezet, és ő kevésbé lelkes. Johnra mosolygok, aki bólint mosolyogva, azonban hamar lehervad ez az ábrázata, és a fegyverért nyúl, és céloz. Felém tartja, és a mögöttem lévő fegyveres férfi a földre zuhan. Mikor megfordulok már Mr. Sigaryov – az a rohadék szemétláda – tartja felém a fegyvert, de én vagyok a gyorsabb, és eltalálom őt, mire a földre zuhan. Johnral és a másik két emberrel gyorsan leszedjük az ő embereit is, úgy alig két perc alatt.
- A rohadék. – morgom, miközben belerúgok Sigaryov hullájába.
- Pedig átutalta a pénzt nem? – kérdezi John.
- Igen, át. – felelem, és odamegyek a laptophoz. A pénzt átutalta, én sem értem, de aztán minden leesik.
- Biztosan a mi megbízónk fogadta fel, a megölésünkre. A pénz csupán arra kellett ennek a söpredéknek, hogy félrevezessen. Régi trükk. Megbíz minket valaki, egy kényes áru leszállítására, mire egész végig az a célja, hogy az üzleti partnerünk meghúzza a ravaszt. – felelem dühösen.
- Nyugi főnök, végük. – próbálta nyugtatni John, bár minek, azt nem tudom. Ismerhetne ennyire.
- A megbízót akarom. Derítsd ki, hogy ki az! – kiálltok Johnra dühösen, aki bólint. – És John?
- Igen főnök?
- Élve akarom. Meg kell tudni, hogy hányan vannak ebben a szarban. – felelem a fogaim között.
- Meglesz, főnök. – vágja rá.
- Azt ajánlom is. – mondom, miközben az autóm felé veszem az irányt.
Itt pedig takarítsatok ki a zsaruk érkezése előtt. – vágom rá, majd beszállok a Maserati –ba. Egész úton hazafelé vertek, mint valami eszelős, annyi düh van bennem. Pedig azt hittem ma jó napom lesz, hát tévedtem. Azonnal egy bár felé veszem az irányt, hogy igyak, felszedjek valakit, és keféljek. Le kell nyugodnom, de gyorsan! Bárcsak olyan könnyen menne az nekem! Mindig is a forró fejűségemről voltam híres…

MANHATTAN, NEW YORK, 11.04. 2018 . 00:30
Szóval egy esti night klub felé vettem az irányt, ahol természetesen már jól ismertek. Rögtön a VIP szektorba ültem, és kértem sorban az italokat, és a lányok pedig körbe rajongtak. Csak a szokásos. Most nekem mégis egy valakin akadt meg a tekintetem. Hosszú barna haj, formás fenék. Pont az esetem. A bárpultnál állt, én pedig intettem a pultosnak, hogy én állom az italát. Természetesen ez hatott, nem sokkal később odajött megköszönni.
Egy órával később pedig a lakásán dugtam vele. Az ágyig el sem jutottunk, a nappaliban a kanapén esett nekem a cicus. Nem bírt magával, amit nem is csodálok, mert hát így nézek ki. Szóval lenyugodtam, igen… legalábbis bizonyos szempontból.
Már éppen öltöztem fel, mikor megcsörrent a telefonom. John volt az.
- Van eredmény? – szóltam bele a telefonba.
- Találtunk valakit, aki szerintem tudja ki a megbízó, csak nem dalol… – szólal meg John a telefonban.
- Intézem. – válaszolom, majd bontom a vonalat.
- Mentem szépségem. – nézek a ma esti kalandom felé, miközben begombolom az ingem. Ő csalódott arcot vág, miközben elnyúlik a kanapén.
- Nem is maradsz? – teszi fel a szokásos ostoba kérdést. Mégis mit hitt, mikor felszedtem a bárban, hogy majd feleségül veszem? Inkább nem szólok semmit, csak kisétálok az ajtón, éppen mielőtt még hallanám, hogy valami neki vágódik annak, egy szép sor szitkozódás közben.
Nők, ki érti őket…

BRONX, NEW YORK, 11.04. 2018 . 03:00
Harminc perc múlva már a hangároknál vagyok, ahová bezárták az illetőt, aki tudja, ki akart megölni. Elé lépek, és tudom, ismét eljött az idő, hogy bemocskoljam a kezem a családom, és jelen esetben a saját érdekemben is.
- Ki a megbízó? – kérdezem, de nem válaszol, szinte farkasszemet néz velem. Ó, nézzenek oda, nagy valakinek hiszi magát!
- Ki a megbízó? – kérdezem meg ismét, de egy hatalmas ütés után a gyomrába. Felnyög, de még mindig nem szólal meg. Közelebb lépek hozzá, és a hajánál fogva ragadom meg. Tekintete dühös, de a kétségbe esés halvány szikráját is felfedezni vélem.
- Még egyszer… ki a megbízó? – nézek rá közben, és erősebben húzom a haját, de még mindig nem törik meg. Kap még egy ütést, de most az arcára célzok. Gazdagabb lett egy óriási monoklival, gratulálok. Ismét felnyög, de még mindig nem dalol.
- John, a vízhez. – felelem komolyan, és szinte gyilkolom az illetőt a tekintetemmel. John biccent, majd kioldozza a férfit a székről, és egyenesen az egyik tartályhoz viszi, amiben víz van. Ideje fürdeni Seggfej! Ha nem akar dalolni, akkor biztosan nem bánja, ha kicsit fürdik… legalábbis a feje. John vagy ötször nyomja a fejét a víz alá, hogy megtudja annak az embernek a nevét, aki az életemre akart törni. Az ötödik merülésnél, már vörös a férfi feje, és köhög, mint egy eszelős, annyi víz lehet a tüdejében. Látom rajta, hogy lassan megtörik, én pedig megtudom, hogy eljött az ideje, hogy egy kicsit ismét meggyapáljam ezt a rohadékot.

FÉL ÓRÁVAL KÉSŐBB…
- Fred Collins! Ő a maguk embere. – nyögi a szerencsétlen, miközben dalol, mint egy madárka.
- Na látod Greg, nem volt ez olyan nehéz. – nevetek fel, majd intek Johhnak, hogy engedje el. Minek öljem meg? most, hogy dalolt, Greg úgy is megteszi, vagy egy embere…
- Mi a parancs főnök? – kérdezi John mellettem állva.
- Hozzátok elém ezt a rohadékot, én magam végzek vele. DE továbbra is élve kell, értve vagyok? Ki akarok deríteni mindent, sosem tudhatjuk hányan vannak benne. Meg kell védenem a családom, lehet nem csak rám vadásznak. – válaszolom neki, mire biccent.
- Igenis. – válaszolja közben, majd elindul az embereivel az áruló ellen, aki képes volt az oroszokkal is lepaktálni, csakhogy engem kiiktasson. Egy biztos, a poklot fogja átélni az a rohadék!

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
TémanyitásRe: Darrell Whitfield
Darrell Whitfield EmptyHétf. Nov. 05 2018, 20:45
Gratulálunk, elfogadva!

Kedves Darrell!

Üdvözöllek az oldalon!

A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.

Nos, annyi biztos: te és a családod tényleg nem vicceltek, és semmit nem bíztok a véletlenre. Ez kiderült a lapodból is, amelyben szépen végigvezetted, nagyjából hogyan is telik egy estéd. Nyilvánvaló, hogy nincs hiányod kalandokból - értheted ezt úgy, ahogy szeretnéd. Very Happy Mindenesetre szerintem érdekes és izgalmas karaktert hoztál össze. Darrell Whitfield 2624752903 Nem titok, gyengéim a rosszfiúk, és kellenek az oldalra, hogy mindig meglegyen az egyensúly, meg az izgalom, szóval én mindig örömmel fogadom a pirosakat. Darrell Whitfield 690269075 Remélem, sok jó játék vár majd rád, a többi Whitfield-del egyetemben, és bár elvileg én a másik oldalon állok, a törvényt képviselem, azért drukkolok, hogy megtaláld azt az árulót! Razz Very Happy

Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék!
Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran!
Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!

mind álarcot viselünk
Nora Weston
Munkás
ranggal rendelkezem
★ :
Darrell Whitfield Tumblr_nfkkaiiFiV1r7rw99o8_250
Darrell Whitfield Tumblr_nk01vqCszl1r7rw99o2_250
★ kor ★ :
38
★ elõtörténet ★ :
“Here's to strong women.
May we know them.
May we be them.
May we raise them.”

- Hey, it's me, Elle Johnson. -
♫ :
get up and try
★ lakhely ★ :
✧ Lewisburg, West Virginia
★ :
Darrell Whitfield Tumblr_mwlkeb6QHD1r7rw99o4_250
★ idézet ★ :
Take it day by day, don't stress
too much about tomorrow.
★ foglalkozás ★ :
✧ boutique owner - Elle Fashion Boutique
★ play by ★ :
✧ Katie Cassidy
★ szükségem van rád ★ :
"Be strong enough to stand alone,
smart enough to know
when you need help,
and brave enough to ask for it."
★ hozzászólások száma ★ :
614
★ :
Darrell Whitfield Tumblr_inline_nlzygwvyha1ssflgq

Darrell Whitfield
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Logan K. Whitfield
» Belle&Darrell - When We First Met
» Lina Darrell
» Chloe & Darrell - I'm gonna catch you if i can
» Elle & Darrell - A Voice from the Past

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Elõtörténetek-
Ugrás: