New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 255 felhasználó van itt :: 16 regisztrált, 0 rejtett és 239 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (535 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 15:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Amber Fleming
tollából
Ma 17:56-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 17:55-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 17:55-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 17:54-kor
Bradley R. Fitzgerald
tollából
Ma 17:04-kor
Caspian E. Lincoln
tollából
Ma 16:49-kor
Roman W. Hemlock
tollából
Ma 16:47-kor
Sofia Carmona
tollából
Ma 16:29-kor
Horatio R. Hayes
tollából
Ma 16:03-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

váratlan vendég
Témanyitásváratlan vendég
váratlan vendég EmptyCsüt. Aug. 16 2018, 13:28

I will break you, do you understand?
Charlie & Constance chapter 2; the calm before the storm

Kibaszott nagy szarban vagyok. Apám besokallt és többé nem hajlandó elnézni faszságaimat. Nem merek a szeme elé kerülni. Pedig azt még el sem mertem árulni neki, hogy rendőrségi ügybe keveredtem és bizony nem ártana pár emberét mozgósítani, hogy eltűntessék a bizonyítékokat.  Iszonyatosan jól jönne a segítsége, de miután az ocsmány emberei kezére bízott volna, hogy rázzanak gatyába… érthető módon egy árva szót sem mertem szólni. Fegyverrel a párnám alatt alszom, habár már nem kellene félnem, mert elvileg jól móresre tanítottak, amiből mellesleg semmire nem emlékszem. Ha valamihez értek az a titkolózás és a hazudozás… Annyi titok nyomja a lelkemet, hogy úgy éreztem bármikor beleroppanhatok. Ráadásul a nyomozó se könnyíti meg a helyzetemet. Mintát vett a szőnyegből, a vér pedig attól a lánytól származik, akit pár hete megtaláltak a pénztárcám társaságában. Itt kezdődött a baj. De mint mondtam vitába keveredtünk, ám ha úgy dönt kötözködni kíván és jól megszorongat, találhat hibát a mesémben. Egy tucat bűnügyi sorozatot nézek. Ha hazudunk a tudatalattink előbb utóbb megviccel és mindig változtatunk a történetünkön… Szóval nem lenne jó, ha kihallgatnának. Főleg mert enyhén ittasan és drog hatása alatt adtam magyarázatot a szőnyegen éktelenkedő bíbor foltra. Nem tudom mi van velem… Határozottan kezdek szétcsúszni.
Itt állok  az ajtaja előtt, mint gyenge őrült csengetek. A kutyája vakkant párat, de ajtót senki sem nyit. Bátorkodom megengedni magamat. A zár feltörés nem okoz problémát, de kutyája még a seggembe marhat. Nincs bennem félelemérzet, hosszasan nézek a szemébe. Gyönyörű Dobermanja van, szerencsére nem agresszív. Ez mind a gazdán múlik csupán… Nekünk is van pár dögünk oda haza,  ádáz jószágok nem simogatnivalók, de nem is házi kedvencnek tartjuk őket. Kap egy jutalomfalatot, megszagoltatom vele a kezemet.
-  Jó kutya… Hogy hívnak? – Ujjaim közé csippentem nyakörvén díszelgő gravírozott medált. – Raver… na menj alrébb. – Becsukom magam mögött az ajtót és alaposan körülnézek a házban, nehogy meglepetés érjen. Magamhoz kell édesgetnem a nyomozót, hogy aztán megtörhessem… Elhitetem vele, hogy tudok édes és törődő is lenni és mire észbe kap a káprázatnak vége lesz, én pedig a nyakbába varrom bűneimet. Ördögi tervet eszeltem ki, de inkább vessze ő, mint én.
A nappalija meglehetősen ízléses, nincs rendetlenség. Töményet nem tart otthon, de megvendégelem magamat egy jó pofa üveg sörrel egyenesen hűtőből. Leülök a kanapéra és felteszem a kis gyümölcskosaramat az asztalra, amit ajándékban hoztam. Nem illik beállítani üres kézzel… Blökije csíp engem, leheveredik mellém és én így várom amíg haza nem ér. Már alig várom, hogy láthassam arcán a meglepettséget. Erre aztán biztos nem számított.
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
TémanyitásRe: váratlan vendég
váratlan vendég EmptyHétf. Szept. 17 2018, 14:40

Váratlan vendég ...
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -    
...
Mikor végre túl vagy egy nehezebb napon, mikor azt hiszed rosszabb már nem jöhet, na akkor kell felkészíteni magad, és elgondolkodni azon, hogy igen is jöhet rosszabb. Húzós napok következnek, hiszen összeégett holttesteket találtunk, amiket, csak hogy még nehezebb legyen a dolgunk előtte savval marattak meg. Alig maradt belőlük néhány csont darab, amiből ha bármiféle dns-t is ki tudnak varázsolni, akkor kezet csókolok nekik.
Aztán ott volt még a bandaháborús dolog, amiről senki sem mondta volna meg, hogy nem arról volt szó, bár azt nem mi kaptuk meg. Nekünk csupán a ropogósra sült hullák jutottak. Ez is néhány órával ezelőtt derült ki, hogy bizony nem egy, hanem két holttestről volt szó.
Azonosítani nem lehetett őket, így az egész holt ügynek számított…
és most, csak hogy még csodálatosabb legyen a napom, megszólalt a riasztóm is. Betörés...betörtek a lakásomra. Csodálatos!  Egy pillanatra elgondolkodtam, hogy addig vajon a kutyám mit művelt? Elrágott egy csontot, és úgy gondolta neked úgy sem kellenek azok a cuccok, amiket felhalmoztál magadnak?
Minden esetre nem álltam neki gondolkodni, inkább bepattantam a kocsimba, s hazafelé vettem az irányt.
Keveset morgolódtam a kocsimban, majd az ingem alá felvettem a biztonság kedvéért egy golyóálló mellényt, majd  kibiztosítottam a fegyverem, s a hátsó ajtón vettem be magam az épületbe.
Fegyverem testem mellett lógattam kibiztosítva, majd felemeltem, s a kanapémon űcsörgő nőszemélyre szegeztem.
-Van egy csodás találmány…. - pillanatnyi szünetet tartottam, de a fegyverem nem engedtem le azonnal. Jó ideig még rá szegeztem. - Telefonnak hívják… -hangom morcos, és kissé karcos volt. Fáradt is voltam, s persze kellemetlenül éreztem magam, hogy éppen hozzám törtek be, s mindemellett meglepett is, hogy a betörőm nem volt más mint az a nő, akit nemrégiben vittem el akarata ellenére egy elvonóra.
Az igazat megvallva, nem gondoltam volna, hogy bármikor is találkozni fogok vele még egyszer az életben.
-Raver… -felkapta fejét, majd mellém sorolt, s fogait mutogatva emelte rám tekintetét, mintha csak vigyorgott volna. - Aha… és szerinted ez a megoldás mi?! - megingattam fejem, majd biztosítottam a fegyvert, s visszatettem a helyére, majd végigmértem a nőszemélyt, s tekintetem egy pillanatra a gyümölcskosárra szegeztem.
-Mit akarsz itt? - nem voltam a legkedvesebb, de ha fanfárokat és egyéb szívélyességet várt, akkor rossz ajtón kopogtatott. Ha esetleg akkor érkezett volna mikor otthon tartózkodtam, és nem egy betörés keretében találom az otthonomban, talán kedvesebben viseltettem volna irányában.
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
váratlan vendég EmptyCsüt. Szept. 20 2018, 16:58

I will break you, do you understand?
Charlie & Constance chapter 2; the calm before the storm

Magabiztos vigyorra húzódik vörösre festett ajkam, kibújok a cipőmből lábamat a dohányzó asztalon pihentetve, kortyolok bele az ujjaim között pihenő hűs üvegbe. Kibaszottul pofátlan nőszemély vagyok, de senki se mondta, hogy ne érezzem otthon magam. Kíváncsi tekintetem újra körbe vezetem az egyhangú szobán, közben pedig megvakargatom az eb füle tövét.  Ha az apám kutyája lenne már az ajtóban lemarta volna az arcom és bezabált volna belőlem…
Az üveg szájába sóhajtok. Nincs túl sok időm, hogy megkedveltessem magamat a nyomozóval, aki mindezidáig elég érdeklődést mutatott irányomba. Ám amióta elhagytam a kibaszott elvonót, még csak egy aggódó üzenettel sem dobott meg. Vérzik a szívem. Tetszett, hogy odafigyelt rám és naponta meglátogatott, habár voltak pillanataim, amikor elküldtem volna a búspicsába és ha jól emlékszem talán el is küldtem... Az elvonó pokoli. Szenvedtem. És kinek köszönhetően? Neki. Ha akkor nem jön fel a lakásomra, nem adagolom túl magam és… Legurítom a maradék italt és hátamat a kanapénak vetve hunyom le szemeimet. Nem kínzom magam tovább mi lett volna, ha feltételezésekkel, apám valószínűleg már túladagolásom előtt eldöntötte a sorsom, de Charliet hibáztatni sokkal egyszerűbb. Nem fog olyan egyszerűen levakarni magáról. Elszundítok. Az elmúlt néhány napban baromi szarul aludtam. Hááát miután lebuktam jövendőbelim előtt, szerintem érthető is. Akárhányszor lehunytam a szemem vele álmodtam. Ez faszkalap elérte, hogy féljek tőle… Most viszont sokkal kellemes állom kerített hatalma alá. Charlie megérkezett, vitatkoztunk a levegő pedig felforrósodott körülöttünk és mire kiszabadíthatnám  a nadrágjából egy furcsa kattanás ébreszt fel. Ismerem ezt hangot. Túl jól. Értetlenül pislogva nézek a fegyvert szorongató alakra. Szükségem van néhány percre, mire agyam feldolgozza, hogy Charlie az és nem pedig Roden követett ismét. Kissé össze is rezzenek. Na nem a fegyver látványától, inkább a korábbi gondolattól. Hogy lazábbra vegyem a szerepem megforgatom szemeimet. Ha telefonálni akartam volna, nem török be morcoska.
- Nehéz nap? – Vetem oda érdeklődően, mintha nem lenne nyilvánvaló. Az ígéretemhez híven nincsenek hullahegyek. Szomorú, ha arra kell gondolnom, hogy recepciós és a ringyója voltak az utolsó áldozataim és még csak el sem játszadozhattam velünk igazán. Nem fogják a festő gyilkoshoz kötni az ügyet, mivel az elszenesedett maradványokból nem sokra mehetnek. Roden profi. Seggfej.
- Még nem volt lehetőségem megköszönni, hogy… - Vonásaim lágyak, ahogyan megfelelő szavakat keresem, mintha nem játszottam volna már le fejben az egész jelentet vagy százszor. –  megmentetted az életemet. Igazság szerint itt akartam hagyni a kosarat a tornácon, de aztán meghallottam a kutyaugatást.  Kopogtam, az ajtó pedig nyitva volt. – Felkapom a kosarat és kezébe nyomom, pont abba, amelyikben az előbb fegyverét tartotta. Lehet összebeszéltek a hátam mögött? Mi következik ezután? Az ágyhoz bilincsel ő is? Benne lennék főleg, hogy az álom hatására eléggé benedvesedtem. Jajj Constance koncentrálj! – Nézd… nem vagyok túl jó a hálálkodásban, de szerettem volna, ha tudod értékelem, amit értem tettél. – Kerülöm a tekintetét, mintha zavarban lennék és odalépek a kanapéhoz, hogy belebújjak a cipőmbe és táskámat a vállamra kapva induljak el a folyosó felé. Remélem megakadályoz, mert ugye ez lenne a cél.
– Nem akartam betörni. – Szúrom még oda epésen, mintha még a feltételezés is sértő lenne rám nézve. Én, mint betörő? Ugyan már!
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
váratlan vendég EmptyHétf. Okt. 08 2018, 13:59

Váratlan vendég ...
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -    
...
Felvont szemöldökkel hallgattam végig, s egy pillanatra már-már elhihettem volna, hogy valóban csak a nyitott ajtón érkezett befelé, ám nem ejtettek a fejemre. Ki tudtam találni magam is, hogy ő engedte be saját magát, heveredett le a kanapémra, kápráztatta el a kutyám, és szolgálta ki magát a sörömmel.
-Aha… itt is hagyhattad volna a zárt ajtó előtt. - arra már szánt szándékkal nem feleltem neki, hogy nehéz napom volt e, mert az igazat megvallva, napok óta nehéz napom volt. -Tettem amit tennem kellett. Más is megtette volna… - tettem még hozzá, hiszen úgy gondoltam, akad azért néhány olyan ember, aki megmentette volna az életét, és nem hagyta volna megpusztulni.
Persze nem mondom, hogy nem ismertem olyan embert, aki ezt ne tette volna meg...mármint aki hagyta volna megpusztulni, de ha én megtettem volna, nos… az igazat megvallva, semmi kedvem nem lett volna magyarázkodni a drága papájának, hogy még is miért az én kocsimban adta be a kulcsot az édes kicsi lánya.
Mikor a kezembe nyomta a gyümölcs kosarat, egy kicsit meglepődtem rajta. Nem voltam benne biztos, hogy örülök a kosár gyümölcsnek, hiszen jól tudtam miféle szerekkel élt… visszatettem az asztalra, majd karba fontam kezeim, s úgy emeltem rá pillantásom.
-Igazán semmiség. Azt tettem amit a kötelességem diktált. -magyaráztam, miközben Raver elment mellettem, s letelepedett az ajtó mellé.
Nem tudtam mit kellett volna tennem, így aztán csak álltam ott, s figyeltem miközben kifelé haladt.
-Csak tudod van egy kis probléma… illetéktelen behatolás...az ajtót mindig bezárom, és a riasztó bizony néma riasztást adott… - meglobogtattam a telefonom, majd visszatettem a zsebembe, és ismét karba fontam karjaim. - Szóval… akár le is tartóztathatnálak… mivel rejtett kamerás felvétel készült… - azt már persze nem kötöttem az orrára, hol és merre található az a bizonyos kamera.
-Ha nem akartál… nem tetted volna… - fűztem hozzá mondandójához, miközben elindultam a konyha felé, majd kivettem egy üveg vizet magamnak, majd adtam enni a kutyámnak is, s visszafordultam Connie mellé.
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
váratlan vendég Empty
mind álarcot viselünk
ranggal rendelkezem

váratlan vendég
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Játékok-
Ugrás: