New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Bradley R. Fitzgerald
tollából
Ma 5:04 pm-kor
Caspian E. Lincoln
tollából
Ma 4:49 pm-kor
Roman W. Hemlock
tollából
Ma 4:47 pm-kor
Sofia Carmona
tollából
Ma 4:29 pm-kor
Horatio R. Hayes
tollából
Ma 4:03 pm-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Ma 3:58 pm-kor
Enzo De Santis
tollából
Ma 3:17 pm-kor
Benjamin Stanford
tollából
Ma 11:54 am-kor
Rosemary Sawyer
tollából
Ma 10:21 am-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

It's begun-Emily&Jordan
TémanyitásIt's begun-Emily&Jordan
It's begun-Emily&Jordan EmptyKedd Júl. 24, 2018 10:06 pm

Emily

&

Jordan

Vasárnap, tizenegy óra, ötven perc. Emily már itt van, csak, mint minden átbulizott szombat este után. Meglehet sajátos Canossa ez, próbálja összeilleszteni a pezsgősüveggel szilánkosra tört önbecsülésének darabjait, próbál magának és a világegyetemnek bizonyítani, hogy nem, közel sem ivott annyit, hogy hűvös paplansírba temesse a macskajaj.  Vagy  csak háborgó gyomra kívánja az itteni kávét.  
Sejtem lattét kér majd, zsírszegény tejjel, sok cukorral. Talán ő is érzi e kettő ambivalens voltát. Ez a lány maga az ambivalencia egészalakos szobra. Ezért akarjuk, együtt megváltjuk a téveszméitől testvér!
Megnézem magam a kávézó üvegkirakatában. Éjkék ing, ami a fülledt hőségben a hasfalamnak tapad, kopott farmer, fekete bőrcipő.  Az órám, na az kurva drága, az egész életem nem ér annyit, mint az a szerkezet.
Még elmenekülhetnék, most elmenekülhetnék. Elmehetnék ahhoz a doktornőhöz, megmenthetne. Elmondanám neki, hogy gúzsba köt az oszlandó bőr, börtönként kattannak lényem köré csontok. Kérhetnék segítséget, biztos van erre gyógyszer, biztos mások is élnek így, mások is menekülnek. Nézzen rám doktornő, egy bölcső a testem. Bordák közé szorított jászol, hol habselyemben piheg a rothadás. Imára kulcsolom a kezem, magamban Istenhez fohászkodom. Uram kérlek adj erőt, hogy legyőzzem a gonoszt, adj kitartást megfékezni önmagam. Ha befejezted ezt a faszságot, tán bemehetnél. Röhejesen festesz. Szedd már össze magad, te degenerált szentfazék. Igaza van. Szánalmas vagyok, a szánalmas puhapöcsök pedig nem kellenek Emilynek.
Sarkig tépem az ajtót, megjött apuci drágáim. Számomra túl, hogy is mondják divatosan, fancy ez a hely. Semmi régiség, semmi dohos, pormacskás történelemdarabka. Modern, új, túl…világi.
Felzakatol a szívem, szétfeszít az adrenalin. Ott van. Látod, ott van. Rád vár, szerezd meg. Még csak hátulról figyelem,. Tökéletes. Vállának puha íve, finom dereka, lágyan omló haja. Közeledem, megcsap a tegnapról hozott alkohol bűze, ami mámorító illatával keveredik. Otthon és béke illata van, olyan, mint a frissen sült kenyéré, aminek melegére ráolvad a vaj. Elmémbe kúszik a vágyott gyerekkor képe. Ez Ő. Ő hozhatja el nekem mindazt, amiért oly rég epekedem.  
Karommal a pult mahagóniját támasztom, miközben felpattanok a mellette lévő bárszékre. Ciccentek a pincérnek, hogy rendelnék, közben, ha tekintetünk összeakadna rámosolygok Emyre. Látni akarom az arcát, közvetlen közelről, akarom, hogy nekem szóljon a tekintet, értem ébredjen benne izgalom.
- Egy lattét kérek, zsírszegény tejjel, sok barnacukorral. – a kellőnél kicsit hangosabban mondom, hogy Ő is bizton meghallja, hogy lám, rokonlelkek vagyunk, közös szál kapcsol minket össze az erőben. Utálom a lattét, a cukrot meginkább. De Emilyt szeretem. Érte rajongok.

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
TémanyitásRe: It's begun-Emily&Jordan
It's begun-Emily&Jordan EmptySzer. Júl. 25, 2018 12:09 pm
It's begun

Baszott hosszú éjszakám volt, a kérdés már csak az, hogy megérte vagy sem? Ha tudnám, boldogabb lennék, csak nem biztos, hogy akarok boldog lenni. A barátnőim berágtak, apám jobban és mellé kutyamásnapos vagyok. Letáncoltam a fél lábam, csak azért nem az egészet, mert a bunkó kidobó arra nem lépett rá. Mondjuk nem engem kellett kidobni, hanem a 30-as mukit, aki a seggem fogdosta és aki miatt verekedést robbantottam ki. Én. Semmi közöm nem volt hozzá. A férfiak azt hiszik, mi nők szeretjük ha megbunyóznak értük, nos… gimiben még izgalmas volt, igaz akkor a focisták estek egymásnak, az egyetem egy kicsit más.
Amúgy is imádom ezt a helyez, itt minden egyes nap számíthatok pár jó szóra, igaz az egyik srác teljesen új a pult mögött. Olyan cuki, hogy az már fáj, s ettől kiesik az érdeklődésemen azon pontján, hogy érdeklődés lobbanjon bennem.
Elpillantok az egyik kis sarok asztal felé, az a törzshelyem, ott szoktam dolgozni, vagy éppen beadandót írni, amikor nincs kedvem egyedül lenni. De ma nincs az az isten, hogy komoly feladatot bízzak önmagamra. Megpusztulok, nem is emlékszem mit ittunk, de a picsa sem tudja, hogy mik voltak a kis pohárkákban.
A kávézó, amúgy zseniális hely, eltekintve attól, hogy a falon lóg egy kép apámról és a tulajról, ahogy bowlingoznak. Gejl, menten ideokádok. Apám képes ezt az érzést kiváltani belőlem, már nem a hányást, ott még nem tartunk, sokkal inkább ezt a bizonytalanságot.
Felülök a pult melletti bárszékre, napszemüvegem mögött lehunyom a szemem, állam a kezemre támasztom és lekönyökölök, minek is keltem fel ma? A kádban kéne ülnöm még, hogy ez a rohadék meleg is elkerüljön. Strand. Ha lesz elég erőm előhalászom a mobilom, ja az asztalon van… na, ha lesz energiám felhívom a barátnőm, hogy menjünk el úszni. Később. Ujjam rábökök a kijelzőre, ah mégsem. Hagyjuk.
Hajam laza lófarokba kötöm, legalább nem lóg a számba, ma nincs kedvem baszkodni vele az időmet, sem. Megmosni is csak azért mostam meg, mert cigiszaga volt, pedig kocadohányos vagyok.
Egy pillanatra elidőznek a gondolataim azon, hogy mi dolgom van ma? Apám, nemsokára. Ebéd és beszélgetés, óhatatlanul azon agyalok, mit rontottam megint el? És át is kell öltöznöm, ha meglát ebben az egyszerű farmer rövidnadrág és póló kombóban kivág, mint macskát a szaharába. Lehet gondolhattam volna rá. Ha… tudtam volna gondolkodni.
Oldalra pillantok, ahogy megérzem, hogy valaki mellém telepszik, látni csak akkor látok, ha kinyitom a szemem. Úristen, de lusta vagyok. Mégis felé billen a fejem, szemrevételezem az érkező.
Óhó. Nocsak és nocsak. A napszemüvegemen át nagyon vörösnek tűnik a pasi, a gyengéim. Az a baj, hogy nem kéne férfiakkal gondolnom, mindig a baj van csak belőle.
Mégis rátapad a pillantásom a szemüveg mögött, pont, mint az ing a hasára. Automatikusan viszonozom a mosolyát.
feltolom magam a kezemről, nem itt kéne aludni.
Szedd magad össze, Emily! Életre, fel! Pf.
Hangjára összerezzenek, mintha megütöttek volna, kezemben felcsörömpöl a kiskanál, amivel a kávém kutyulom, most nekicsapódik a csészének.
- Köszönöm, már van kávém. – csak ezután esik le, hogy valószínűleg nem nekem rendelte. Torkot köszörülök, lehet nem is hallotta, ha van isten. De én iszom így, jó, ez nem jelenti, hogy más sem teheti. Fészkelődni kezdek. Leégek az első mondatommal. Jól van. Arrébb kéne ülni, elfutni, elmenekülni. Kár, hogy a jelensége belém robban.
Ahogy a srác kávét hoz neki, én is felé intek, egy nagyon finom mozdulattal, hogy érezze, nem ugráltatom.
- Kekszet kérhetnék még? – éhen halok, de nemsokára apámmal ebédelek, nem kéne telezabálnom magam. A srác mosolya őszinte és kedves, ahogy kistányéron mártogatós kekszet tol elém észrevétlen érinti meg az ujjaim, amik az asztalon pihennek Érintésétől megint fészkelődni kezdek. Anyám, ne már. Lehet nincs rajtam melltartó? Pedig van, még a felsőm sem kivágott, lévén másnaposan bujkálok önmagam elől is. Még egyszer az idegen felé pillantok. Remélem, elhúzza innen a jó sors és befejeződik az égésem.
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
It's begun-Emily&Jordan EmptySzer. Júl. 25, 2018 11:05 pm

Emily

&

Jordan

"Hiába növesztett
harminc csikorgó télen át a kín.
Nem tudok járni s nem ülhetek veszteg.
Hozzád vonszolnak, löknek tagjaim."

Összerándul a gyomrom, meglöki a szívemet, ami félő, hogy a kávéjába placcsan.  Olyan vagyok, mint valami béna tizenéves kamasz. Közelsége megrészegít. Utoljára két nővel Ő előttinél izgultam ennyire. Komoly volt, hideg és kimért. Átitatta valami különleges, arisztokratikus gőg, valami áthatolhatatlannak gondold erőpajzs. Maga volt a XXI. század tűsarkas metaforája. Annyira végtelenül zavarban voltam előtte, hogy Williamnek kellett átvennie az irányítást. És mennyire élvezte az a kurva a nyers erőt, ahogy ujjaid a hajhagymáit tépték. Hogy rípolt, amikor felpofoztad. De imádta, imádta még azt is. Nőj fel, te pancser. Már rég nem kerti gaz kell a punciknak. Már akkor sem voltál képes egyedül semmire. Engedj Emilyhez. A miénk lesz.
Apró ideg ráng az arcomon, savas gyűlölet kaparja tíz körömmel a nyelőcsövem.
- Meg-tudom-oldani. – sziszegem alig hallhatóan magam elé. Emily más. Hozzá másképp…másképp vonzódom. Csókolni akarom, szeretni. Hallgatni ahogy nevet, érezni puha pihegését a mellkasomon. A karomban akarom tartani és... ha a következő az lesz, hogy ellovagolsz vele a naplementében, menten a falnak mész.  Meg akarod dugni, aztán akarsz még egy mélyebb orgazmust miközben feldarabolod, aztán az emlékére  kivered újra. Ha te nem, akkor én. Mi.
Mutatóujjammal apró köröket rovok a halántékomon, úgy tűnhetek, mint, akinek hirtelen eszébe jut, hogy nem adta le a tegnap estére datált nélkülözhetetlen projektanyagot. Próbálom elengedni Williamet, önmagam miatt kell, hogy szeressen. Kibaszottul képes vagyok egyedül is becserkészni. Nagyfiú vagyok vagy mi.
Nem értem, amit mond. Felhúzom a szemöldököm, tán még részeg lenne. Vagy…vagy talán ő is hallja a hangokat? Ő is küzd egy másik énnel, egy másik, pusztító és gyötrelmes tudatfoszlánnyal? Talán ez az, amiért felfigyeltem rá, ez az, amiért William a holtát vágyja. Nem bírná elviselni, hogy találok valakit, aki megért, aki átéli mindazt, ami engem csontszilánkokra roppant. Naiv balfasz, nézz már rá, hulla másnapos. Azt se tudja merre van arccal előre.
- Szívesen, nekem is. – rávigyorgok és az elém kerülő csészére bökök. Mint a kokain, úgy suhint tarkón a boldogság. Hozzám beszélsz, nekem szólsz, és talán egy teher nyomja mindkettőnk vállát. Egyek vagyunk. Nem ronthatom el, meg kell, hogy ismerjen. Kell, akarom, hogy érdekeljem.
- William! Jordan! – felszisszenek, hallgass már el. Ez úgy hangzott, mintha klimaxoló anya lennék,  aki a játszótérről hívja rakoncátlan fiait.
– Jordan William. De csak a Jordant használom. – zavartan elfordulok egy pillanatra. A kurva retkes tetves életbe. Egy órára hagynál csak békén, egy pár percet hagynál, amikor nem kaparod belülről a homloküregem. Gyűlöllek! Nem tudsz élni nélkülem.
Minden idegszálammal Emyre figyelek. Hadd legyek a bizalmasod, engedj magadhoz. Kémlelem az arcát, az alkohol gyűrte tekintetét, ahogy megváltást keres abban a kibaszott szar kávéban. Kizökkenek. Sötét szikrákat szórok a pincérbuzi felé. Igen? Igen bazdmeg?! Kell a csajom? Neked megyek! Szétroppantom azt a kongóüres koponyádat! Azt hiszed nem merem? Kinyírlak!
Kihúzom magam, lássa csak, hogy én vagyok a magasabb.
- Nekem hoznál egy mentes vizet, kérlek? – mennydörgésként szólok utána, összerezzen. Még egyszer megnézem miképp néz a csajomra és aztán döntök, hogy hány napon túl gyógyulót kap az kis pofernyákjába.
Jepp, sejtésem valóssága kövül, szemmel már dugja Emyt. Csak talál alkalmat rá, hogy adjon neki egy szalvétát, hátha fellobban közöttük a szikra. A saját érdekében remélem, hogy nem valami elérhetőséget firkált rá a jóember.
- Khm, nem megyünk csendesebb asztalhoz? Ahol ilyen nyomolús a…napfény. – belebuksz bazdmeg, erről beszélek. Úgy, hunyorogj szépen, csinálj úgy, mintha a kirakatüveg prizmaként törné a sugarat, és úgy égetné lyukat a retinádba.
Lekászálódom az ülőalkalmatlanságról, Willel nem törődöm. Most az egyszer kivágott, de eztán nem lesz rá szükség. Emy felé pislantok, aztán egy messze, jó messze lévő asztalra. Menjünk ettől a punci piócától minél messzebb.
Éjjel úgyis hajókázni viszem. Egy zsákban.

♪Nowhere to run♪

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
It's begun-Emily&Jordan EmptyCsüt. Júl. 26, 2018 11:30 am
It's begun

Kifújom a levegőmet és hagyom, hogy a kávé jótékony hatása felélessze a vérem és ezzel engem is. A gerincem megroppan két helyen is, hallom és érzem, ahogy a csigolyák közül kiolvad az ízületi folyadék, ha van olyan.
Amikor kicsi voltam és apám ropogtatta az öklét, illetve az ujjait, hogy legyünk pontosak, mindig azt hittem, hogy levegő szabadul fel a csontok közül és attól a pukkanás. Viszonylag korán utána olvastam, és megértettem, hogy kurva mázlim van, hogy nem kérdeztem rá, mert beégtem volna. Igaz gyerek voltam, még az is lehet, hogy élt a képzeletbeli barátom.
Sokat gondolok rá. Valóban képzeletbeli volt? Vagy egy visszajáró lélek, akinek én voltam az utolsó mentsvára, hogy életre leljen a halottak között. Tudni illik szerintem a halál nem az élet után van, hanem az élet az, utána pedig jön a nagybetűs lét. Nekem mondjuk pofám lapos. Hiszen nem nélkülözök, nem azért dolgozom, hogy megélhessek, egészséges vagyok, mindenem adott, hogy boldog lehessek. De azt hiszem mindenki a saját boldogtalanságának égi kovácsa.
Olvastam egy könyvet még régebben, ami azzal foglalkozott, hogy azért nehéz boldognak lennünk, mert nem egy hétköznapi állapot. Nos, én nem mondhatom el magamról, hogy boldogtalan lennék. Hiányoznak az életemből… dolgok, érzések, megfoghatatlan vágyak. Ösvények, amiken járhatnék, kezek, amiket foghatnék. Vannak barátaim persze, alapvetően jó magam is rohadék magányos vagyok. A férfiak bejáratosak a testembe, örömet kapok és adok, aztán továbblépünk mind, egy másik irányba. S maradok, aki voltam, csak éppen egyedül.
A férfi halk moraja eljut hozzám, felé pillantok.
Magában beszél? Hujuj. Agyamban piros lámpa villan, majd azonnal ki is alszik, még pont az előtt, hogy jelentőséget tulajdonítanék neki.
Szemrevételezem alakját. Hogy van ez, ha másnapos vagyok, amikor még arcomon a takaró gyűrődése, akkor ilyen félistenek lépnek az utamba? Tekintetem a pultnak simuló kézfejére esik, hosszú ujjaira, finom barnaságára. Az órájából ítélve, nem is egy csoringer ki senki. Üm. Mégis előre fordulok. Nem kéne nekem ezzel baszakodnom. Le kéne morzsolódni erről a fonalról, hogy minden pasiban ugyanazt látom. Izmos mellkast, jó segget, kemény combot és vélhetőleg szép szerszámot. Talán ők is többek ennél? Akaratlan felmorranok, majdnem felröhögök. Hooogyne. Bizonyára többek, mint a kifeszített, moccanó, egetverő vágy. Lófaszt.
S mert okos vagyok, beégetem magam a kávéval, de mennyire logikus, hogy pont úgy kéri, ahogy én, egy férfi? Kicsit furán viselkedik, de lehet ő is másnapos. Pacsi sorstársam. Mondd, nem szopott meg az egyik barátnőmet éjszaka? Mert egyet már elvesztettem a zenészkirály miatt. Nem kéne többet.
Elnevetem magam a megjegyzésére.
- A legjobbakkal is megesik, hogy félrehord a hallásuk. – istenem. Mibe keveredem mindig. A pincér srác, jön meg, tekergőzik, mint egy slampos kígyó.
Közben a férfi felgollamolja a nevét, vélhetőleg. Mint aki nem tudja, hogy miként is kéne bemutatkozni. Ültömben kissé felé fordulok, lapos talpú cipőm talpa megnyikordul a szék fémrácsán.
Nem hinném, hogy miattam van zavarba, vagy ha igen, akkor akar valamit. Rárebben a tekintetem. Furálom, hogy nem nyújt kezet, nem akar megérinteni. Mi a picsa? Nem vagyok én ehhez szokva. Így esik meg, hogy meghallgatom a nevét, de elfelejtek bemutatkozni. Nem is hiszem, hogy van jelentősége. Megcsillantok egy mosolyt, amolyan sokwattosat, jelzem, hogy higgadjon le, más is büfögte már oda a nevét, kellő tisztelettel és még több zavarral. No problem. Azonban a gyanú már megfogant, hogy akar valamit, nem véletlen, hogy mellém ül, hogy a kévét úgy issza ahogy én. Apám embere lenne? Figyeltet megint és ez a muki így jelzi, hogy kibaszottul mindent tud rólam? Akkor azt is vágja, hogy hazahoztam egy srácot éjszakára, aki miatt úgy aludtam be, mint a huzat. Talán a menet sem volt meg, vagy kedvesen visszaöltöztetett utána, legalább nem csak betakargatott. Reggel persze, alig bírtam kipaterolni.
Ugyanakkor a szexnek pont annyi jelentősége van, amennyit te magad tulajdonítasz neki. Szeretem, mert felizgat, felforralja a vérem, értékessé tesz arra pár percre, míg akarnak, míg a bőröd simítják, míg csókokkal ostromolnak, amíg elhiszed, hogy különleges vagy, több, mint akivel tegnap kettyintett. Azonban ez nem jelenti azt, hogy sűrűn lennének partnereim, ugyanis a legtöbbel nem jutok messzebb a heves flörtölésnél, nem mert beijedek, hanem mert engem nem érdekelnek tovább. De ez a muki, na ez bitang jól néz ki, mosolyától elfelejt zümmögni a légy és szálltában lezuhan. Talán a legyeknek kell a zümmögés a repüléshez, de nem vagyok légyszakértő.
Megérkezik a kekszem, megkapom a simogatásom, ami jelzés, hogy meghágna, mint egy tenyészkancát, meg innen valószínűleg mindenki mást, akinek puncija van. Fiatal még, nem ismeri a helyi közönséget.
Vigyorral reagálok, mellettem a muki felszívja magát. Egyre biztosabb vagyok benne, hogy apám egyik faszom embere. Miért? Komolyan? Menten megyek ebédelni vele, nem elég?
A srác visszabattyog egy vízzel és elém tol egy szalvétát, rajta a neve és a száma, kár, hogy az nincs rajta mekkora a farka.. ha már… Lehet meg kéne kérdezni, lévén arra húzna, ha jól sejtem.
Hízelgő is lehetne, ha közben nem méregetne, mint kupec a vágóra szánt lovat. Már nem is vagyok éhes, mondjuk egy jó steak… de éhes vagyok.
Jordan William, William Jordan pedig végre kibogozza magát a helyzetből és napfénymentes nyomulásos helyre invitál. Ja, jó, hogy Ő nem nyomul. Akar valamit. Picsába már. Korán reggel van. Másnapos vagyok.
- Persze. – mégis nagyot sóhajtok.
Lecsúszom a székről, a táskámba ejtem a mobilom, a vállamra akasztom, már a táskát. Bal tenyerembe veszem a kistányérom, másikban a csészémmel egyensúlyozom William Jordan, Jordan Willam után egy távoli asztalhoz. Mázli, hogy legalább nem mentünk át egy másik városba.
Elutasítom, ha segítene leülni. Lepakolom a cuccim és magamat is az egyik székre, hátra dőlök, lábamat keresztbe dobom a másikon, a táskát magam mellé teszem egy székre és közelebb húzom.
- Ne köntörfalazz Jordan – hiszen ő mondta, hogy ezt használja.
- Miben segíthetek neked? – lehúzom a szememről a napszemüveget és elfordulok, hogy a táskámba pakoljam, az asztalra ejtem a trófeaszerző szalvétámat. Meggyőződésem, hogy a férfi akar valamit, valami nagyon apámhoz kapcsolódósat. Meseszép lett volna, ha magamtól érdeklem. Hazugság. Érdekelhetem tulajdonképpen, valószínűleg duracellnyúlnak nézne, akit fel kell tölteni. Tokba teszem a napszemüveget, azt pedig a táskámba, megáll a tekintetem az apró parfümös üvegcsén, befújhatnám magam, hogy örülne mindenki, akinek a kávéjába szórnám.
Visszafordulok a jóképű férfiemberhez, újfent megkavarom a kávém, aztán beleiszom, imádom már az ízét is.
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
It's begun-Emily&Jordan EmptyPént. Júl. 27, 2018 1:51 am

Emily

&

Jordan

Tegnap a lakásán voltam. Nevetséges azaz ördöglakat, amit manapság biztonsági zárnak neveznek. Egy maffiatagtól elvárná az ember, hogy minimum páncélajtót szereljen a kislánya lakosztálya elé. Ha már az erényövről oly könnyelműen megfeledkezett…
Em rojtosra itta a máját valahol és nem, nem vagyok hajlandó arra gondolni hány faszon pattogott, mint egy aszfalton eldobott pöttyöslabda. Ne gondolj egy rózsaszín elefántra, ne gondolj arra, hogy valami sehonnani bitang Emily szájába élvezett. Abba, amelyiket, te csókolni vágyod. Öld meg, tedd meg most, legyél túl rajta. Segítek. Tekintetem lopva az ajkára siklik. Mélyeket lélegzem. Nyakon ragadnám és kifaggatnám a kis duhajkodásáról. Mesélj nekem szépszerelmem, mennyi az annyi? Körülbelül harminchat, mint a Shop Stopban? De ne félj, megmentelek. Önmagadtól, kigyomlálod belőled a rohadó palántákát.
Szemmel ölöm a pincergecit, neki nem való ez a nő. Tudod mit csináltam tegnap este, te senkiházi? Végigsimítottam a székre szórt ruháin, beleszagoltam a parfümjébe, kutattam a hűtője gyomrában Találtam egy fél üveg kólát, nyelvemmel finom köröket írtam a palack peremére. Olyan volt, mint csókot lehelni vérvörös ajkára. Persze merevedésem lett és tudod hol könnyítettem magamon? Nem, nem valami nyilvános retyón, ahogy sejtem te szoktad, nem. Az ágyába dőltem, az álomillatú világában barangolva élveztem el. Ott volt velem, éreztem, ahogy hajszálai a nyakszirtemet cirógatják, ujjai a farkamra fognak, belekeményedem a tenyerébe. Elhelyezkedtem, éreztem, hogy magamra húzom, ahogy…tovább nem meseélem ecsém, mert bajban leszek én is…megint.
A fürdőben tenyérrel letapogattam a kádat, minden pontot, ahová meztelen bőre érhetett. Kezembe vettem a melltartóját, a bugyiját, megszagolásztam a plüssmackóját. Egy lélek voltunk, együtt rezonáltunk a végtelenben. Érezni akartam, minden porcikáját, minden gesztusát, mindent, ami ő, megélni és tudni akartam. Belelapoztam a naptárába, tudom, hogy ma programja lesz az apóssal vagy, hogy jövőhéten szülinapi ivászatra hivatalos. Beletúrtam a laptopjába, elméláztam az asztalfióknak szánt írásai felett. Minden szót apró cukorként ízlelgettem, legszívesebben odaírtam volna, hogy mennyire fantasztikus, mennyire...geci unalmas a nyáladzásod. Arról miért nem mesélsz, hogy elolvastad a levelezéseit? Hogy tudod, hogy valami tarzanképű faszjankó kefélgeti? Vagy arról, hogy, amikor ezt olvastad bepózoltál konyhakéssel az ajtóban, hogy mindkettő szívét és belét kiműtöd? Esetleg most? Nem érzel fortyogó haragot, amiért nem etette meg a hőscincérrel a szánalmas szalvétáját? Mesélj tán arról, hogy az előbbi unott sóhaja miatt is péppé tudnád verni. Nyeremény vagy, megtiszteled azzal, hogy figyelmet szentelsz neki. Meg akarod menteni, ne sóhajtozzon bazdmeg vagy kikapod a gigáját. A gerincén tudnád szétbaszni azt a széket, amiért nem engedi, hogy kihúzd előtte! Hogy…
ELÉG! Lerakom a csészét és vizet az asztalra. Háttal vagyok neki, negyed másodpercem van és slussz. Vagy rendbekapom cafatokra foszló elmém vagy végképp valami hóbortos hülyének néz.  Összeszorítom a fogaimat, szinte már csikorognak, félek, hogy valamelyiket rögvest kiköpöm. Tényleg, akkor a fogtündér hoz nekem csokit? William erősödik, szerepet akar magának, egy falatot csupán. Tudom, hogy telhetetlen. Úgy örvénylik bennem, mint a rák, ami percről percre nagyobbat harap az létre szánt időből.
Leülök vele szembe, karjaim lazán az asztal lapjára rakom. Belekortyolok a kávéba, de menten majdnem félre nyelem. Ez gyors volt öregem, megvagy nélkülem, mi?Pupillám mikromnyira ugrik össze, szemem résnyire szűkül. Ezer meg egy ötlet robban át az agyamon, mit, merre, hogy, meddig.  Mélyet sóhajtok, mintegy lemondóan, kisgyerek vagyok, akit megfosztottak a játékától.
- Korábbra kell odaérni. El kell, hogy vigyelek. – hova meg minek, mi? A körmöm hegyével megkocogtatom az órám üvegét. Kár, hogy apuci a helyi pitbull, volt már hozzá szerencsém, a lányát nem hagyja egy percre sem felügyelet nélkül. Feltehetőleg most is jönne érte valaki, csak egy órával később és a lakására. Határozott vagyok, nem zökkenek ki. Fingom nincs melyik étterembe viszi az apja, pedig azt hittem alapos voltam. Mindegy, ha rákérdez bekamuzok valami drága greenwich village-i helyet. William örömtáncot jár a máglyám körül.
- Van nálad valami smink? Nem akarok paraszt lenni, de baszott különleges hely lesz – még csak nem is hazudtam egy kósza szót sem. Remélem bekapja a csalit, mint harminchat férfi keményedő cerkáját. Bazdmeg!
Terveim vannak, ha lelép, és egyedül hagy langyosra hűlt kávéjával.  

♪kócos majom a szélben♪

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
It's begun-Emily&Jordan EmptyPént. Júl. 27, 2018 10:54 am
It's begun

Nem értem mi folyik itt?! A férfi úgy telepszik mellém és kicsit rám is, mintha régi ismerősök lennénk, azonban az arca pont annyira beszédes, mint a 85 éves agyonbotoxolt nagyanyámnak. Ha mégis van valami reakció, azt pedig nem tudom hova tenni, nem látok rajta semmit és ez kicsit azért óvatosságra int.
Annyira rideg, hideg, pont, mint apám gorillái, de külsőleg meg nem illik a csapatba. Hiszen azok nagytestű izompacsirták, hogy még a kinézetük is elriasszon, pedig meg sem csillan a Men in Black-es napszemüveg az erősödő napfényben.
Tekintetem le sem veszem a muki arcáról, szemének kékje meghív egy kisebb fantázia játékra, akaratlanul nyalok a számra, ellensúlyozom azzal, hogy kortyolok a kávémból.
- Mennyivel korábban? – mert lássuk be, hogy nem mindegy és az is furcsa, hogy apám nem hívott emiatt, mondjuk volt már rá példa, meg sem akadok rajta sokáig, csak egy gondolat erejéig. Mégis a táskámhoz hajolok, előkotrom a mobilom, rányomok a gombra, felvillan a képernyő. Hatvanötezer fészbuk üzenet, de kurvára unom. Nem fogadott hívás semmi, körüzenet semmi. Hüm.
- Mi lett a sofőrrel? – most lehet én vagyok a hülye, de van saját kocsim. Ha apám valakit értem küld, és nem szól róla, akkor valami különlegesség van a dologban, talán valami meglepetés. Igaz a születésnapom nem most van, de attól még lehet, hogy valami nekem való. A legutóbb ugyanis kicsit összekaptunk, hiszen posztoltam azt a képet Erikkel és a fatus nem boldog tőle, hogy egy zenész ágyát melegítem. Ha tudná, hogy nem is teszem. A lényeg, hogy összekaptunk, volt egy ki ordítozás, ajtócsapkodás, mit képzelsz te magadról? jellegű kioktatás. Nem hazudom azt, hogy jól esett, jogos sem volt. 22 éves vagyok, könyörgöm, azért nekem is vannak jogaim. Rendben van, hogy jelenleg az egyetem nem köt le időmet, de írok cikkeket, amik ki sem mennek, asztalfiókba kerülnek, a főnökébe. Így jelenleg dolgozom a novelláimon és rakom össze a soha el nem készülő könyvem vázlatát, a baj csak az, hogy már elkezdtem vagy ötöt, de nem jutok semmire, nincs meg a cselekvés sorozata.
Nekem is nyár van, strandra, pasikra vágyom. Apám meg ilyen tagokat küldözget értem, akinek az arca olyan beszédes lehetne, már felébredtem volna a kávé nélkül is, erre mi történik? Mr. Fapofa csak órát kocogtat, mi a faszom vagyok én, valami hurcolható marionett?
- Tessék? – hangja leszalad a gerincemen, mégis haragot lobbant a gyomromban. Miről beszél? Van rajtam smink! Szent faszom, de szarul nézhetek ki, ha apám egyik kutyája, ezt így hozzám meri vágni, pillanatok alatt megy fel bennem a pumpa, nem, nem úgy… cöh.
- Hogy mered? – előrébb dőlök, hogy mások ne hallják, de bazmeg, neki ehhez nincs joga. Jól van, a női hiúság sérelmére egy pont. Most lerondázott?
-  Az persze gondolom illik a keretbe, hogy játszóruhában vagyok, a lényeg, hogy rajzoljak magamnak új arcot? – fú, bunkó. Meg is mondom a fatusnak, hogy rúgja ki, de olyan gyorsan, hogy fellángoljon a nyomában a kövezet. Amúgy meg, ha nem lenne igaza, fel sem venném, de jómagam is tudom, hogy ocsmány másnapos vagyok, de kaptam így is egy telefonszámot, szóval Jordan bekaphatja a bal bokámat a bunkóságával. Mégis azt érzem, hogy megsért. Köcsög.
Lebiggyed az ajkam a csalódottságtól. Itt ül egy jégcsap fifi velem szemben és közli, hogy ronda vagyok. Anyád. Mély sóhajjal higgasztom magam. Hogy rohadjon meg, máris utálom. Kár volt levenni a napszemüvegem, most kínzón vágyom visszavenni.
Hátratolom a széket, direkt jó hangosan, hogy csikorogjon a csempén, majd felállok, magamhoz veszem a táskám és a telefonom.
- Fizesd ki a kávém! ~paraszt~ -hogy jól lássa a szalvétát is magamhoz veszem. Rohadj meg, így is kaptam egy ismerkedési próbálkozást, akkor is, ha szerinted ronda vagyok, fú, de lefejelném, mellé az is zavar, hogy zavar, de másnapos vagyok.
Királylány kivonul!
Direktbe megriszálom a seggem, a pultos srác kedvéért, aki utánam lendül, de ezt már csak perifériából látom, ahogy kilépek a vakító napfényben. Tiszta mázli, hogy 6 percre lakom gyalog, nem véletlen járok ide.
Megtorpanok egy pillanatra, a látásom nullára avanzsálódik, így nem veszem észre a mögöttem kilépő nagyon fiatal srácot, akinek a számát pont most akartam kidobni… Nekem csapódik, gondolom ő is arra számított, hogy már túl leszek az üveghegyen. Mielőtt falnak mennék, szembe pördülök vele, hogy ellökjem magamtól, nem szeretem, ha mindenféle idegenek megérintgetnek.
-  Ne haragudj, gyakran jársz ide?– jaj de szar duma. Mégis úgy teszek, mint aki nagyon ismerkedik, már csak azért is, hogy a kutya majd elmesélje a fateromnak, és megint kapjak, ezzel téve tönkre az eseményt, amire vakolni kell a képemet.
Válasz helyett biccentek. A srác hátra lép. Nem sikerül lelkesre a fogadtatása. Így még elmorogja az orra alatt, hogy; felhívsz majd?
Meglebbentem a szalvétát, héj, hát elhoztam nem? Igaz merő haragból, és majdnem ki is dobtam, de kis dolgokra ne adjunk.
Bátortalanul hátra lép, ahogy én is. Sejti, hogy nem fogom hívni, én meg azt, hogy el lett baszva a kávézóba járásom, ezt legkésőbb holnap rövidre kell zárnom ezzel a sráccal, mert nem jellemzően gyakran cserélődnek itt az emberek, Én már ide járok 2 éve, eddig 4 ember dolgozott itt, nyilván itt lesz holnap is, meg utána is. Nem szeretek ideges lenni, nem egyenes, de most nem megy, ha nem ittam volna annyit…Lehet felhívom, hogy ne várja nem fogom hívni. Ez aztán ötlet Em. Lehet, nem csak sminkelned kell, agy is a fejedbe, de nem félek, majd a szépszemű, vörhenyes elmondja mi a baj még velem, talán segít befesteni a hajam.  
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
It's begun-Emily&Jordan EmptySzomb. Júl. 28, 2018 1:50 pm

Emily

&

Jordan

Hátra dőlök a székben, karba tett kézzel próbálom tartani vele a szemkontaktust. Határozott vagyok, 191 centi vegytiszta magabiztosság, aki előtt élete egyetlen igaz értelme bizalmatlankodik. Smaragdzöld íriszében gyerekes dac csillan, ma én vagyok, aki ellen harcba kell szállni, a mindenkori ellenségek mementoja. Imádom.
- Jóval korábban. A sofőr? Nem tartozik rád, majd elmondják, ha akarják. – vetem oda nyersen. Falat húzok magam köré, nem láthat meg. Nem tudhatja még, hogy mennyire zsong lelkem a közelségétől. Sejtem, hogy a kurvaanyámba küld majd vissza gyalogosan. Amúgy tényleg kurva volt, meg gyakorló alkoholista, talán, ha felhagy a kommersz szeszekkel a terhessége idején nem lennék ennyire elbaszott. Ennyire tökéletes.
Felhergel a közelsége, érinteni akarom. Lehámozni róla a bőrt, belé harapni, mint húsos barackba egy forró nyár idusán. Pillantásom a vállára csúszik, onnan kalandozik a mellére, kár, hogy csadorban van. Nagyot nyelek. Rikítóan vöröslene a vére. Vékony patakban csordogálna, végig csókolná a hasát, kifolyna belőle a bűn fekete eszenciája. Megtisztulna. Akarj az enyém lenni szerelmem, engedd, hogy megváltsalak.
Felhúzom a szemöldököm, farkasszemet nézek vele. A szívem megáll egy pillanatra, ahogy felém hajol, nesztelenül a combomba marok, hogy fékezzem magam. Látom az arcát közvetlen közelről, a tegnap éjszaka szégyenteljes pecsétjét a szeme alatt, hiába próbálta a táskák ott vannak. Így is kell, így is akarom. Mindenhogyan.  
- Mondtam. Különleges helyre mentek. Inkább köszönd meg, hogy nem hagytalak beégni. – jó genyó vagyok, megveszek amúgy is. Azt mondanám neki, hogy hagyja az egészet a picsába, így tökéletes, sőt, még ennyi vakolat sem kéne. Meztelenségét kívánom, manír nélkül, alapozás és pamacsolás nélkül. Úgy kell, ahogy született, gyermeki tisztaságában.
-Jó. 5 percet kapsz átöltözni is majd. Mérni fogom. – jelentőség teljesen nézek rá, mintha csakugyan időszűkében lennénk. Szép is ez nem? Az ember kitalálta az órát, keretbe zárta az időt, az meg börtönbe az embert.
Hergel a szemtelensége, felhúz a kislányos lázadása. Elnyeri majd méltó büntetését, tartanánk már ott. Ütnéd, mi? Felizgulnál attól, hogy nyüszít? Ahogy eltűnnek a vétkei és igaz útra tereled? Öld meg! Váltsd meg mielőbb testvér!
- Eldöntöm. – böfögöm vissza neki maró gúnnyal. Szóval fizessem a kávédat, jól elszalad velünk a ló, lesz munkám veled bőven. Pimasz mosoly kúszik a szám szegletébe. Ó, ha tudnám mennyire felpiszkálsz engem. Hamar fogsz kegyelemért könyörögni kicsim.
A csésze után nyúlok, kortyolok belőle. Ekkor belepöttyinti azt a kurva szalvétát a táskájába. Lefagyok. Ereimbe fénysebes nyargal a gyűlölet, a düh,és a bosszúvágy. Elsötétül a tekintetem. Jó, a seggét azért megpislantom közben, ahogy topog. Felbasz, hogy mennyire kívánom, felbasz, hogy a gondolatára merevedésem lenne, felbasz, hogy mennyire meg tudnám torolni rajta mindezt.. Mást választ, helyetted. Engeded neki? Tényleg puhapöcs vagy! Kínozd meg, tép le a körmét, roppanjon a csontja az érintésed alatt. Értse meg, hogy akarod, értse meg, hogy nélküled elsodorja a bűn árja.
Rászorítok a pohárra, minden indulatom abba a mozdulatba sűrítem. Ujjaim vasláncként csavarodnak a gyengülő porcelánra, ami megroppan a nyers harag alatt. Három darabban hullik ki a markomból, felsérti a tenyeremet. A fájdalmat nem érzem, nem érzek jelenleg semmit, csak azt, hogy kibaszottul meg fogom ölni az nyomorult mitugrászt. Nem eshetek neki itt és most, nyugodj meg Jordan, mélylevegőbenntartkifúj.
Dúlt bikaként caplatok utána, persze, csacsogj csak azzal a görnyedékkel. Vállon ragadom a gecit, szép is foltot kenek az ingére. Magam felé pördintem, de úgy, hogy imbolyogva nyeri vissza az egyensúlyát. A képébe nyomom a vérző sebet.
- Értem, hogy meg akarod dugni a csajt, de attól nekem mi a faszért kell repedt csészét adni? Szétesett a kezemben bazdmeg! Remélem a ház ajándéka minden, máskülönben elintézhetem, hogy ne kelljen itt dolgoznod! – lesápad a tag, aztán fülig vörösödik, hebeg-habog, sajnálkozik. Az nem úgy volt ő nem is, és különben sem, sosemnem. Lopva Emilyre néz, remélem bánja már azt is, hogy kipottyant a szülőcsatornából. Felajánlja, hogy hozza az elsősegély csomagot és beköti. Felröhögök és elfordulok tőle. Még egyszer beletörlöm a kezem, immáron a másik ingujjába, legyen az is szép mintás.  
- Van otthon valamid erre? – meglágyul a hangom, kezdem érezni a lüktető fájdalmat. Felszisszenek. Kurvaéletbe. Kinyitom az ajtót, úr vagyok, egy sebzett Kékszakáll, előre engedem. Tudom hol lakik, egy kisebb köpetnyire, de nem indulunk el az irányba, hát nem vagyok hülye.
Megvárom, amíg elindul és lassan cammogok mellette.
- Odaadod a szalvétát? Tocsog a tenyerem, a zsebkendő erre kevés lenne. – háhh, remélem előpattintja azt a baszadalmat, szívem szerint még a seggemet is beletörölném.

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
It's begun-Emily&Jordan EmptySzomb. Júl. 28, 2018 4:06 pm
It's begun

Fú, de bosszant a gyökérje. Komolyan azt hiszi, hogy neki mindent lehet? Azért mert valakinek a lábtörlője, ő még nem lesz valaki. Apám jobban is megválogathatná, hogy kikkel veszi magát körül. Igaz, ha mindenki paraszt, könnyen lehetsz király.
Eszembe jut, amikor egyszer rám nyitott, amint éppen az egyik embere csípőjén ülök, ő ezerrel nyög, én pedig dolgozom a.... hátán. A fatus úgy dühbe gurult, majdnem eltört a vállam, ahogy lerántott a srácról, pedig még gatya is volt rajta, semmi sem történt, csak átgyúrtam a hátizmait, amik nem mellesleg olyan tökéletesek voltak, hogy a bugyim nedves lett tőle és szőttem pár búja álmot, de 16 voltam. Nem IQban, korban. Ma de mindegy is, a srácot megbüntették az udvaron, mindenki szeme láttára. Azt hiszem a kisujja bánta, de választhatta volna a fülét is, gondolom a pöcse is belefért volna az alkuba.
Nos ezek apám kedves fenyítő leckéi, és van még belőlük. Ennek a vörösnek is lenne egy, két jó ötletem, annyira felbosszant. Még legyek neki hálás, jó, hogy ne vessem magam térdre és foglaljam imába a nevét, mindkettőt, hogy egyáltalán szólt, hogy szarul festek és privkó helyre megyünk, ahol nagyon cukin kéne kinézni. Anyád.
Kisietek a kávézóból, magánbeszédbe elegyedek a pincérrel, mire észbe kapok a kedves Jordan már a vállát szorongatja, elpörgeti, mint egy bábut én pedig hápogni kezdek. A végén kacsa leszek, mégis van abban valami, hogy fos a külalakom, most például elmehetnék egy baromfiudvarba.
- Jordan! - olyan határozottan szólok rá, ahogy azt döbbenetemben elővillámlik belőlem. Megismétlődik az éjszaka, akkor is miattam verekedtek, és közöm sem volt hozzá, most is magamra veszem. A srác hófehér inge átmegy néhol a vörös ötven árnyalatába. Közéjük furakszom, eltolom az idegbeteg sofőrök rémét.
- Cseszd már meg, hogy lehetsz ilyen paraszt? - én basszus ide járok, sokat. Engem itt ne égessen. A srác mögülem dadog valamit, hogy elsősegély és sajnálja, balbalbal. Végül Willam Jordan összekeni máshol is,ahogy a kutyába szoktuk a kezünket, ha már kunyerált, mellékesen engem is összemaszatol, vállban, majd elengedi a halálra rémültet. Én pedig lökök egyet a mellkasán. A srác mögött becsapódik a kávézó ajtaja.
- Hülye vagy? Apám letépi a töködet. Nem lehetsz ennyire seggfej, én ide járok. Miért kell kiutáltatnod innen? - mert egy buzi, mert egy barom, mert egy óriási egós pöcs. Felrúgom, de komolyan. Kedvem lenne behúzni neki egyet, vagy lekeverni egy akkora sallert, hogy bagolyként körbe forduljon a feje.
Rápillantok  a kezére és elhúzom a számat.
- Hogyne lenne. Balta. - marhára elegem van, hogy ugráltat, meg időkorlátot állít elém, mintha valami hülyegyerek lennék, amikor ő apám egyik mitugrásza, nekem ne pattogjon, mint egy kikurt gumilabda és mellé ilyen szar helyzetbe kever. Sóhajtva indulok meg jobbra, a lakásom irányába.
- Tipikus arrogáns vagy, a közelembe vesd le azt a gúnyát, vagy megmondom az apámnak, hogy megfogdosta a seggem. - csak úgy hullámzik belőlem a düh, valójában pedig az zavar, hogy nem vesz semmibe sem.
Dühösen pattognak a lépteim, forrong a vérem. A közelsége meg teljesen összezavar. De olyan baszott jóképű. Rohadék.
Felé pördülök, megállítom a mozgásban.
- Mutasd! - lemondó sóhaj, mert már belőle sem ömlik az a minőségi harag, amit eleddig éreztem, amitől én magam is nagyon ideges lettem és amitől az apró pihék égnek merednek a tarkómon. A keze után nyúlok, kifeszítem a tenyerét. Bőrének érintésétől szerte fut a hideg a hátamon, leszánkázik, hogy a derekamra üljön, as szívembe lopjon egy fura érzést, amit nem tudok hova tenni, nem tudok neki nevet adni, de valami azt súgja, fussak el, másvalami, hogy maradjak. Torkot élezek, behangolok.
- Úgy tudtam, hogy csak a szalvétám kell, bejön a srác? - elvigyorodom, és vagyok olyan tetű, hogy rá is kacsintok. Nekem semmi bajom a melegekkel, komolyan. Lehet emiatt éreztem a féltékenység jeleit, lehet csak tévedtem. Megmagyarázná, hogy mitől ilyen szép a pasi. Kár érte.
A szalvéta a tenyeremben raboskodott, eleddig azt szorongtam, hogy húzzam kicsit, mert miért ne, és mert egy tapló, ránézek a számra és eljátszom, hogy bemagolom. Elmondom a számot kétszer, háromszor és el is felejtem, de neki ezt nem kell tudni, mielőtt a sebe körül nyomom meg a bőrt, hogy vér zubogjon elő. A vágás mély, de nem éppen élhetetlen.
- Túléled. - neki adom a szalvétát, úgyis merő vér már és sietősre veszem a lépteimet a lakásom felé.
Átjár a napsütés, a kellemes meleg, amiben mások megdöglenek, nekem borzongatja a bőröm, befordulok a ház kapuján, intek a portásnak és meg sem állok a liftig, rátenyerelek a gombra, meg is támaszkodom. Lehajtott fejjel várom az acélcsapdát, majd belépek és várakozva rápillantok.
- Remélem felöltöztetni nem akarsz -  annyira vicces vagyok, már majdnem van humor értéke a mondanivalómnak. Közben meg semmi sincs. Amúgy sem tudom, hogy mi a picsát flangálok egy idegen pasival, akiről apám semmit sem mondott.
Előkotrom a kulcsom... annyira lassú a lift. Mire felérünk, már ujjaim között csörögnek a fémnyitók, egyből balra fordulok, ahogy kilépek, és megállok a második ajtó előtt, be is nyitok.
- Ha nem lennél droid be sem engednélek. - a miheztartás véget. Úgy vigyorgok, mint egy gonosz ötéves, majd belököm az ajtót, hogy egy apró folyósra érjünk, abból nyílik a tágas nappali, az amerikai konyhával, és a hatalmas terasszal.
A konyha mellől vezet egy folyosó a hálókba, szám szerint kettő. A terasz mellől pedig a wc és a fürdő.
Az egész lakás világos, fehér, bézs, és barna árnyalatokat ölel fel, valamint lila és narancs pompázik benne. A kanapém például hófehér, a szőnyegem is, vegye le a cipőjét vagy vesén csapom kalapáccsal.
Lerúgom a cipőm, csak azért van patinás rend, mert heti kétszer jár bejárónő és pont tegnap volt nálam. A konyhába sietek, benyomom a kávagépem, egy bögrébe cukrot kanalazok, tejet öntök rá, behelyezem a kifolyó alá. Kis piros dobozzal térek vissza.
- Fürdő...- megmutatom merre, lesz szíves ott összevérezni mindent, míg a hálóba vonulok átöltözni.
Jólesően nyújtom el a tagjaimat. Nem fogunk előbb oda érni apámhoz, ezt már majdnem tudom neki borítékolni is, hiszen most kiválasztom mit is vegyek fel.
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
It's begun-Emily&Jordan EmptyHétf. Júl. 30, 2018 2:12 am

Emily

&

Jordan

Félem fordult. Engem lökött, az én szívem dobbant bele a tenyerébe, az én vérem pulzált érintése alatt. A hőscincér mit kapott? Egy arcába csapódó lófarkat. Hahh, kisebb örömtáncot járok magamban. Mondjuk kihagy a légzésem egy pillanatra, ahogy az ingen keresztül letapogat.  Ezernyi meg nem történt élmény kavarodik fel bennem. Látom, ahogy megcsókolom, oltár elé viszem, a közös fejfát a sírunkon.  Komolyan, baszki, felnőtt férfi vagy, ennyire giccses nem lehetsz. Nem érdekelsz William, most nem. Most boldog vagyok, engem választott. Engem akar, értem és általam él. Ezért csacsogott oly szívélyesen azzal a szerencsétlen pincérrel, mert téged akar és veled azért geci.. Logikus. Bazdmeg egyszer, csak egyszer hagynál békén! Csak egyszer ne akarnád tönkrebaszni az életem. Újfent elkomorulok, igaza van. Noha tény, mi tény, hogy a csávókámnak műanyag késsel vágom le a pöcsét is maholnap, attól még Emily velem nem beszélhet úgy, mint valami szaros inassal. Még akkor sem, ha ez olyan mértékben izgat fel, hogy azt be kellene tiltani.
Kipattanok az ajtón, fejbe vág a július végi hőség. Felemelem a hangom.
- Még én vagyok seggfej, amikor…? – benyelem a mondtat végét, kezdi felbaszni az agyamat és ma még nem akarom annyira bántani, mint, amennyire megérdemelné. De, ha így folytatja igaza lesz Willnek és más út nem marad.
A balta említésére égnek szökken a szemöldököm. Nem esik le a mondatból facsarható szarkazmus, ellenben elgondolkozom. Valóban lenne a lakásán balta? Hol? De, hisz átnéztem mindent, pontosan tudom, hogy huszonhét bugyija vagy, fele tanga, fele francia. Még a sampon és balzsam márkát is fel tudom idézni, de baltát nem láttam. Csak azt a jó öreg konyhakést, amivel majdnem akadt egy is kalandom, de felülemelkedtem önmagam akaratán. Jegyzet magamnak, megkeresni a célszerszámot.
- Szóval így oldod meg a dolgokat. Szaladsz apucihoz. Érett. Mesélj, mi a jeled az oviban hercegnő? Implantátum? – ha ő így, hát én is úgy.  Aztán persze visszaveszek, nem célom elkergetni, de atyaég, mennyire hamar ki tud lökni a komfortzónámból. Van benne valami, amit meg akarok fejteni. A többi csajnál tudtam miért akarom őket. Mert valamiben anyámra hasonlítottak, William persze tagadta mindig, ő csak a bűnlajstromot duruzsolta a fülembe. Váltsd meg ezért, mentsd meg ettől. De Emily…ő homlokegyenest más, mint az összes többi. Persze, szőke és esendő, aki támaszra vár, mi több, egyenesem rám. Mégis más, mint az eddigiek és mégis felpiszkálta azt a tüzet, ami a pokol bugyrait is ragacsossá olvasztja.
És tessék, jön a második kiütés. Feljajdulok, ahogy széthúzza a sebet, jó hogy virágot nem ültetsz bele.  
- Légyszi, ne most szemrevételezd az életvonalamat – vetem oda, mintegy palástként. Pedig, ha tudná, hogy ujjbegye a kézfejemen olyan lángokat szított fel, amitől tán magam is megijedek. A vér a fülemben jár ütemes tamtamot, kiszárad a torkom, nagyot nyelek. Megpördül velem a világ egy pillanatra, holott gecire nem kéne neki. Eddig ilyen nem volt. Ennyire intenzíven egyik csaj sem készített ki. Ezért kell mihamarabb meghalnia. Örökké magamnak akarom.
Neki meglehet, hogy ez jelentéktelen mozdulat, egy ősanyai gesztus, amelyet megtennie, mintegy kötelesség. Nekem belerezonál a testem, elhúzom gyorsan a megsebzett tagot, akár a dacos gyerek,  aki nem akarja, hogy kiszedjék a körme alá furakodott szálkát.
A szalvétás intermezzoja persze újfent páros lábbal ránt vissza a sziklakopár talajra. Az értetlen izgalmamat felváltja a féltékeny harag.
- Kurva humoros vagy. – és lám, visszatért rezzenéstelenség, fagyott pillantással kapom ki a gyűrt papírdarabot a kezéből. Nem az zavar, hogy buzinak néz, jó, persze az is, de azért megfog ma még vezekelni. Ahogy a telefonszámot mantrázza kedvem lenne pofon vágni, de úgy, hogy rongybabaként hullana a felhevült aszfaltra. Szórakozik, látod, élvezi. Nem csinálsz semmit?
Lemaradok miközben próbálom felitatni a vért. Kezdem elveszíteni magam. Ismét. Tompa léptekkel érek mögé, lendítem a karom, hogy tarkón ragadjam, oldalra rántsam és a tűzfalba csapkodjam a fejét addig, amíg a mobilszám eredetét is elfelejti. Utolsó másodpercben tisztulok ki, az utcán mégsem bánthatom. És egyébként is. Nem akarom bántani, vele talán...talán lehetne máshogy. Talán nem kéne fenevaddá változnom, talán lehetnénk egy normális, átlagos pár. Szeretne azért, aki vagyok, úgy, ahogy vagyok. A semmit nem lehet szeretni. Megbocsájtanék neki mindent, megmutatnám neki a helyes utat, nem kínoznám. Ne légy naiv. Zavartam csóválom a fejem, mi a fasz van velem ma?
Bekocogok vele a lifthez, mintha hazaértem volna. Ismerem a járást, nem kell bemutatni köszönöm. Mondanom kéne valamit. Sablonszövegek ezrei buggyannak fel  kéngőzös gejzírként az agyamba. És, amúgy szép napunk van, milyen szép helyen laksz, belédvéshetem-e a monogramom? Nah, mégse vagyok én annyira szentimentiális, jóvan.
Azért lever a víz, amíg a portás nekem is régi ismerősként integet, attól tartok sokáig ő sem strázsál már itt, veszélyes.
- Nem szeretem a lifteket. – közérdekű egyperces Jordantől, vastaps. Feszengve körbe nézek, amit ránk csattan a páncélajtó.
– Kiskoromban egyszer leszakadt velem egy. - nem vagyok fóbiás, nem zavar a bezártság, még csak az emlék sem olyannyira traumatikus. Ötemeletes ház volt, a felvonó is funkciótlan. Fél emeletet küzdöttem a gravitációval, amikor megakadtunk valamin, és kihúztak a tűzoltók. Élveztem is, én volt a kis Jordan, a hős. Anyád észre se vette, hogy nem vagy mellette.
De ezek a szarok ritkán vannak takarítva. Kínosan ügyelek, hogy egy csepp vérem se hulljon alá a padlóra. Jobb vigyázni, nem akarok kalickában sínylődni.
- Gondolom itt vetkőztetni szoktak, legalább lenne valami újdonság. – köcsög vagyok, de most csak piszkálom. Persze lehet akkora sallert ad, hogy a bölcsességfogam prüszkölöm ki.
Körbe pillantok a lakáson, itt meg mi a picsa történt? Betörtek?
- Micsoda rend van – passogom döbbentem.  Otthonosan lendülök utána, lehámozom a cipőm, derékszögbe állítom a fal mellé, utána az övét hozzáigazítom. Pattanásig feszülve követem minden mozdulatát, beiszom a látványát a térben. Hányszor jártam már itt, hányszor elképzeltem amiképp itt tevékenykedik. Hajat mos, pizzát eszik, bort bont. És most tessék, elém tárul minden. Felzúg a lelkem, kong a vészharang. Baj lesz itt ma, nem is kicsi.
A kávégép mellé lépek, nyakon ragadom az alkalmat. Ő eltűnik, a csészébe felügyeletlen csobog a fekete lé. Sietve a farzsebembe túrok, apró zárható zacskót nyitok, belőle egy tablettát pattintok a pohárba. Ezer a pulzusom, pedig megannyiszor eljátszottam már ezt. Ez, Knock out névre hallgat, a csávó kotyvasztotta akitől a garázst bérlem. Ő nem kérdezi mit tartok ott én meg nem tolom fel a rendőröknek és néha, ha készít valami új kísérleti cuccot hoz belőle kóstolót. Úgy tudja masszívan tolom a szintetikusokat. Ebbe minden van, ez a partidrogok krémje. Nyugtató, búgató, pörgető, altató. Legutóbb, amikor ezzel ütöttem ki a kolleginát volt vele két élménydús órám, aztán bealudt és másnap kurvára semmire sem emlékezett. Ez a cél Emilynél is. Nem emlékezz rám holnap, hadd játszunk újra, egy másik színpadon. Visszagyűröm a tasakot a gatyámba.
- Emily, kész a kávé! – tuti nem hagyja, hogy összecsöpögtessem a lakást, fel sem ajánlom neki, hogy odaviszem neki, pedig tudjuk, hogy bukik a pincérekre. Kurvaanyját.

+16

Inkább a fürdőbe sietek, lemosom az alvadt vért a tenyeremről, összemaszatolom Betadinnal aztán körbemúmiázom gézzel és némi fáslival. Nem ez az első eset, gyakorlott vagyok.
Ujjaim a csaptelepre fognak, belenézek a tükörbe, de hamar leveszem a tekintetem magamról. Undorodom a felsejlő gyönyörtől. Mélylevegőbenntartkifúj. Türelmetlenül dobolok  kell kis idő, míg a szer átveszi az irányítást Emy tudata felett. Reszket a gyomrom az izgalomtól. Félkézzel megmosom az arcom, az alsó ajkamba harapok, hidegvizet engedek a csuklómra. Mindjárt kezdődik. A kád szélére ülök, végig cirógatom az oldalát, érzem, ahogy selymes meztelenségével feszül az ujjamnak. Szorítani kezd a gatyám. Felállok. Na, nem úgy, bár nem sok híja. Újfent a tükör elé állok. Hátrahőkölök. Mit teszek? Mit készülök tenni? Szeretni akarom! Nem akarom, hogy szenvedjen! Vele lehet más, értsd meg, vele képes leszek - képes vagyok - más lenni! Már az elején tudtam, az első perctől! Könyörgöm, csak hadd próbáljam meg!  Erősen zihálok, a légszomj vasláncként feszít a mellkasomon. A hajamba túrok, némán üvöltök bele a csendbe. Szétrobban a fejem.
Húzz innen, gyenge balfasz! Semmit nem ér a picsogásod. Máshogy, mi? Ez vagy! Erre vagy képes, erre vagy hivatott! Megmentjük!
-Meg fog halni! Ne bántsd, ne bántsam, ne!   - Gyáva fasz, még velem is suttogva vitatkozol! Én jövök! Élni akarok a halállal! Diadalittasan röhögök, halkan persze, hogy a szuka ne tipegjen át a szomszédba az emlegetett baltáért. Szétkúrom, aztán kidobom, mint egy elhasznált kurvát a sarokra. Feltépem a fürdőajtót, dúvadként robbanok a szobájába. Még mindig ugyanabban a kibaszott szettben van, mint a kávézóban, de legalább az üres csésze mellette van. Ügyes vagy Jordyboy, erre legalább még tudlak használni.
- Azt mondtam öt perc bazdmeg!. – a felkarjába kapok, szembe pördítem magammal. Tekintetemből őrült téboly villog.
– Fogok én itt cicázni veled, mint az a szerencsétlen balfasz! – a szekrénynek lököm, seggre ül. – Persze, csüccsenj le, teát ne hozzak vagy esetleg hívjam apucikádat? – fölé tornyosulok, mint egy hegyomlás, ha a nyugtató nem hatna rá még eléggé akkor igyekszem lefogni. Az kéne, hogy szét is karmoljon a picsa. Felhúzom és a falnak préselem. Ajkunk mikrométernyire van egymástól, testem a hideg betonnal satuba fogja az övét. Lehunyom a szemem, megcsap a bűze. Elönt a harag, egy koszos némber nem fogok megkefélni. Elhátrálok.
- Takarodj zuhanyozni! Bűzlesz, mint a disznó! – az ajtó felé mutatok, ellentmondást nem tűrve. Addig örülj, míg nem én viszlek oda.
TAKARODJ WILLIAM! ENGEDJ VISSZA!

♪Élek!♪

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
It's begun-Emily&Jordan EmptyHétf. Júl. 30, 2018 12:09 pm
It's begun

Jól vagyok, tényleg, nem azt érzem, hogy apró kis kígyók tekeregnek a gyomromban, a férfi olyan ellenséges, mintha máris gyűlölne, persze megvan az oka rá. Apám valószínűleg nem bánik vele úgy, mint az ölebeivel, nem szokása. A kislányáért küldi, aki mellesleg még nem is tetszik neki, gondolom egy puccos pudlinak tart, akinek a seggét is aranykeszkenővel törölték ki. Nem sejtheti, hogy noha apám kiskirálylánya vagyok, kurvára igyekszem a saját lábamon állni, hogy nem tűröm a kritikát olyantól, aki az alapján ítél meg, amit hallott rólam. Ne azt nézd, mit mondanak, hanem, hogy ki. Örök érvényű szabály. Nekem pedig egy ilyen kis fasz nem fog pattogni, nem lövöm el a poént, hogy már az oviban is balta volt a jelem, sem az, hogy olyan vicces, leszakad a májam a röhögéstől.
Semmit nem tud rólam, értékel, az alapjáén, amit lát, mert pontosan annyira nem akar megismerni, ahogy senki más, én pedig elvagyok a saját falamon belül, amit olyan magadra építettem, előbb omlott volna le, mint az Empire State Building, ha esetlegesen magasabb célpont kell hozzá. A romok alatt pedig ugyanaz a lány lett volna, aki most lépked előtte és azon agyal, hogy mivel váltotta ki az ellenszenvet. Azzal, hogy Hayland vagyok, hogy szőke, azzal, aki szerinte vagyok. Gőze nincs mi lakik bennem, hogy a gyomrom összecsavarodik a félelemtől, hogy nem tudok kilépni az árnyékból, hogy mindig is látni fogom apám üzelmeit a szemem előtt, hogy szemtanúja voltam annak, ahogy embert öl, olyan hidegen, mint akinek ez a kedvenc hobbija. Többször néztem végig, ahogy megalázza anyám, ahogy nőkkel csalja, akik vagy velem egykorúak, vagy fiatalabbak nálam, s ezt a nő, akire felnézek, eltűri, mert Sean Hayland nem néz el semmit másnak, mert azonnal torol, mert neki nem lehet nemet mondani. Ha azt mondja nem háromkor eszünk, hanem kettőkor, akkor pofa be és zabálj. Nem lehetsz nem éhes, nem kérhetsz nem inni és nem vehetsz fel mást, mit ami ő mond. De persze ezt a mögöttem battyogok lelki és testi sérült honnan is tudhatná? Hogy engem megsérteni, olyan, mint kettőt rúgni az önbizalmamra? Hogy nem tűröm el, mert kaptam eleget, merő szeretetből. Mert engem egyenesen járni tanítottak, engem győzni neveltek, én sosem lehetek vesztes, nem lehetek nem elég fitt, nem lehetek elhanyagolt, nem lehetek önmagam, ha az nem felel meg az elvárásoknak.
Tökéletesnek neveltek, cserébe megöleltek, elmondták, hogy szeretnek, de mindig okkal.
Honnan tudná, hogy ezt jelentik nekem a férfiak? A visszacsatolást, hogy jó vagyok, hogy értékelhető vagyok? Ha ezt azzal érem el, hogy leszopom őket, legyen, ez a nők dolga, nem igaz?
Ugyanakkor midig azt hallgattam, cselekedj, és senki nem mond nemet. Csak a fatus, aki agyvérzést kapott, hogy 20 évesen elköltöztem, aki szemmel tart, olyan, mint Szauron kibaszott szeme, és szemmel láthatólag orkokat küld rám, hogy összezúzzanak, mint egy marék szárított lepkét.
Leszarom, hogy Mr. Jordan Willam szerint sminkelnem kell, leszarom, hogy mit ugatott el neki az apám, ahogy azt is, hogy fosik a liftben.
Mégis biccentek. Kár, hogy nem pusztultál oda! Persze nem mondom ki.
- Ez nem fog leszakadni. – ahhoz geci drága, valóba az kell, hogy hajó ütközzön a háznak, akkor majd elúszkálunk lelkesen, mint a húsevő halak. Amúgy sem értem, mi ez az önvallomás, nocsak. Ember lakik odabent, hahó? Kedvet érzek bekopogni. Nincs kedve hanyatt baszni magát a kanapémon és elmesélni, hogy mitől olyan szar a kibaszott élete? Mindenki azt hiszi, csak neki rossz. Azt én homlokomon meg virít a bélyeg, gazdag, vékony, szőke, nem is ronda, mindene megvan, mégis mi a faszomtól lehetne bármi baja az élettel? Biztosan nem nélkülöztem soha semmit.. Ja. Mindegy is. Nem érdekel.
Ha sejtené, hogy a legtöbb problémámmal nem lehet az apámhoz menni. Az övével lehetne, ha azt mondom leseggezett, elköszönhet a kezétől, de boldogabb leszek tőle? Nem. Leszarom. Fáradt vagyok.
Mr. ÉnvagyokaValaki meg úgy lépked mellettem, mintha kevesebb lennék, mint ő. Én nem érek annyit, mert csak egy gazdag, elkényeztetett picsa vagyok, akit zsigerből megvet, hiszen nekem megadatott, ami neki nem.
Kijelentésére szembe pördülök vele.
- Ki a faszom vagy te, hogy idejössz és megítélsz? – mutató ujjammal mellkason bököm, kedvet érzek lecsűrni neki egy pofont, vagy úgy tökön rúgni, hogy a golyói felszálljanak az agyába. Orrom tövében összegyűlnek a ráncok, ahogy akaratlan rávicsorgom a haragom. Savként gyűlik a gyomromban. Ki a picsa kérte ki a véleményét? Idejön, lekurváz, persze neki ez tökéletesen rendben van, mert Mr. Kihaénnem biztosan gecire tökéletes. Majd ő pontosan tudja, hogy ki hogyan él, kinek mik a napi küzdelmei, mert majd ő megmagyarázza a kibaszott véleményem. Hajrá, pöcsi, te biztosan jobban tudod, hogy hány faszit rángattam fel a lakásomba és kényszerítettem szexre, mert ez csak így lehet.
Harag lobban a szemembe, felé küldöm, bárcsak megsebezhetném vele. Szinte érzem, hogy útban van az aurámban, zavar a közelsége, zavar az illata, a jelenléte, az, hogy kimondja felettem a bíróság döntését, pedig ő van egyedül a tárgyalóban. Egy ideje nem érdekel mások véleménye, megtanultam, hogy pont olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, de senkit nem érdekel. De mit vártam? Annyit lát, ami a kép előtt, nem sok kirakós kerülhet a keze ügyébe, a sorok között sem kell olvasni, amúgy is kétlem, hogy tudna. Tulajdonképpen rohadjon meg. Erősen vágom a kezébe a fém dobozt, remélem fáj neki, megüti a tenyerét, kedvem lenne neki esni, leverni rajta a vélt és valós sérelmeimet.
Arra már mit sem reagálok, hogy rendet talál, betudom kötekvésnek, hogy nem nézi ki belőlem és milyen jól teszi.
Végül kávét készítek és lelépek a hálómból nyíló gardróbba, még forr bennem az indulat. A késztetés rátelepszik az agyamra, arra kér feküdjünk be az ágyba és majd a faternak elmagyarázom, ha érdekli, ha nem, akkor alszom.
Tétován hallom a hangját, hogy kész a kávé, automatikusan sarkon fordulok, hogy magamhoz vegyem a csészét. Most ittam egyet ugyan, de ezek szerint el fog kelleni, hogy Mr. Faszalegény azt érezhesse, elvihet apámhoz, esetlegesen megütöm a nívót. A jó az egészben, hogy nem is rá kéne haragudnom, hanem az apámra, mert az utasítás az ő szájából dallamlott elő, most mégis a vörösre önteném, mert nem vesz nőszámba és anyád…
Kibattyogok a kávéért, magamhoz ölelem a forró kielégülést, már az illata is az agyamig kúszik, hogy életre lobbantsa a vágy központját. Imádok az itthoni kávét, annyira jó íze van, hogy kedvet érzek hanyattfeküdni az ágyon, az ereimbe pumpálni és elmélyülni az álomkáoszban, amit rám mér.
Apró kortyokkal fogyasztgatom, miközben a gardróbba sétálok, kilépek a zokniból, elhagyom. Na, ezek miatt nincs rend. Egy pont Mr. Önelégültnek. Leemelek egy egyszerű fekete ruhát, majd egy mély bordót és egy sötétzöldet is, kisasszézok az ágyhoz, lehajítom ré, újabb kortyok a kávéból, kezd a kedvem is jobb lenni.  
Lepillantok gondosan manikűrözött és gél lakozott körmeimre, a francia nyerő, a gyűrűsön elpillogom a hófehér masni mintára, lehet ez sem lesz megfelelő. Menten lerágom, vagy a hajam vágom tüsire, polgár pukkasztok, esetleg csak féloldalt nyíratnám fel. Míg ezen ötlet gazdálkodom, a tükör elé perdülök, megszemlélem magam, szent faszom. Újabb kortyok a kávéból, hírtelen homlokon vág a hőség. Bepöttyintem a klímát. Lehet ez már a klimax, azonnal megőrülök, újabb kortyok a kávéból és meglepetten tapasztalom, hogy kiürül a macskás csésze. Az éjjeliszekrényhez koccintom, biztos nyoma marad az aljának, de nem baj, valahogy azt érzem semmi sem az. A vér vad vágtába a kezd az ereimbe, a gerincem megfeszül, elönt az érzés, hogy minden tökéletes, a tükörképem visszamosolyog rám.
Közelebb hajolok, nézd már, nem is olyan karikás a szemem és a színe egészen megnyerő. Már nem haragvó zöld, hanem pancsolásra hívó, mohaszínt ölt. Akkor lehet a zöld ruhát veszem, csak már nem is emlékszem, hogy minek. Miért nem jó a rövidnadrág? Hiszen a combjaim milyen jó hosszúak benne. Elnevetem magam, nettó 161 centi vagyok, a combom minden, csak nem hosszú.
Hökkenten pördülök a hang irányába. Mi?
Fájdalom hatol a karomba, felsikkantok. Megrázom a fejem, hogy összetegyem a képet, ki ez a muki? A neve az elmémre tolakodik, ha már ott van, megrántom a karom, hogy elengedjen.
- Hülye vagy? – kérdés, pedig lehetne megállapítatás is. Biztos totál fogyatékos, mit rángat? Felé billenek, a lábaim elakadnak, majdnem nekicsapódom testileg, tekintetet halálosan megrémiszt. Amit belőle olvasok, nem éppen arcon simogató kedvesség. Mi? Mivan?
- De nem is mondtál időd. – vagy lehet igen, csak tavaly. Idén nem az teljesen biztos. A háttérben búg a klíma, ja nem, ez a vér a fülemben.
Milyen másik balfasz? Szeretnék rákérdezni, hogy kire gondol, de nincs időm, meg lehet félre is értettem. Sőt biztos, hiszen a hallásommal van egy kis pattogós rossz érzés.
- Jordan? – a nevét sikkantom röptömben. A félelem a szívembe kap, mint egy vad kutya, a vér felgyorsul a testemben, az ereim megfeszülnek. Nekivágódom a tükrös szekrénynek, kiszalad belőlem a levegő, mintha háton vágtak volna. Amikor leestem a póniról, akkor éreztem ezt.
Lecsúszom a tükör puhaságán, a pólóm felgyűrődik, a seggem a szőnyegbe préselődik. Értetlenség ül a szemeimre, érzem, ahogy a félelem kikönyököl rajta. Kapkod a lélegzetvétel, sürget a gondolkodás. Mi? Mi van?
Felhúzom a térdeim, ahogy fölém magasodik, mint a kurva jéghegy a Titanicnak, noha tudom, hogy nem így volt, de ezt képzelem. A félelem felfokozza a bátorságom, minden kicsit lassítva történik, az értelem nem jön, sietek utána, de mint egy fürge pillangó messzire kerül.
Felé kapok, vasmarokkal fog finom bőrömre, kerget a hisztéria. Ezernyi szó tolakszik a nyelvemre, de inkább ráharapok, a tekintetet megrémiszt.
Felszisszenek, ahogy megránt felfelé, a falba olvadok és ha lehetne el is süllyednék. Semmit nem értek. Hogy jutottunk el idáig? Nem tesz boldoggá az sem, hogy olyan könnyedén mozdít meg, mintha nem lenne súlyom.
Lehelete a pokol tüzével kecsegtet és valami okból kifolyólag reagál rá a testem, most még jobban nem értem, de lehunyom a szemem, talán, hogy összeszedjem magam. A fülem is cseng, megkérdezzem tőle vajon melyik, ki hallja jó hírt? Én ma nem, eléggé úgy néz ki.
Kőkemény teste az enyémnek feszül, beleborzongok, imádom, amikor egy férfi ennyire finoman izmolt, amikor a teste szilárd, hívogató, már-már vicces lenne, ha nem a sírás készülne kitörni belőlem, mint egy vulkán. Végül felszívom magam, ajkam reszketős vicsorba szalad. Újfent közénk tolom a kezeimet, a mellkasának feszítem, megtaszítom.
- Nem! – ráordítok. Nem. Nem az erőszakra. Nem arra, hogy irányít és Nem, Nem arra, hogy megijeszt és félelmet von a bőrömre. Kurvára Nem! Nem arra, ahogy bánik velem és Nem, Nem fogom hagyni.
Tekintetem az ajtóra ugrik, a vér a lábamba gyűlik, hogy felkészüljön a menekülésre, őzzé válok, akinek el kell hagyni a terepet. Nem ütöm meg, félek, hogy szítanám a tűzet, de ahogy arrébb lép, hogy a fürdő felé vehessem az irányt, meglódulok előre. Nincs türelmem kivárni, hogy eltávolodjon, hogy a nappaliba érjek, el kell menekülnöm, gondolkodnom kell.  
Az agyamban érzem a vért dobolni, szinte az egész koponyám egy nagy pulzáló lény, külön él tőlem.
Botladoznak a lábaim, ahogy kifelé igyekszem, olyan ez, mint a vízben futás. Szorít a bordaketrecem, a szívem pedig lázong, kicsi neki a hely.
A bejárati ajtót nem zártam be, az jó, a konyhába kéne kijutni, leszúrom egy villával. Megkapaszkodom az ajtófélfába és ahogy meglátom a nappali csalogató színeit, rámarkolok az ajtóra, megrántom magam után, míg én kicsusszanok a résen. Idő. Idő kell. Neki meg golyó a fejébe.
Ha s szemében nem az őrület lángja lobbant volna fel, nem félnék ennyire, akkor elhinném, hogy pár jó szó kijózanítja, lehet túlparázom? Biztos. Tuti. Hülye vagyok, nem is kéne így félem, honnan ez a hegyeket leromboló paranoia?
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
It's begun-Emily&Jordan EmptySzer. Aug. 01, 2018 1:16 am

Emily

&

Jordan

+16

„Élek, s ez ritka alkalom(..)”

A vér diadalittasan nyargal az ereimben. Beszívom a klímaszagú levegőt, ami a kis picsa bőrének eszenciájával vegyül. Érzem, ahogy Jordan szíve felzakatol, mint egy vesztébe zuhanó gyorsvonat. Szánalmas, mennyire oda tud lenni holmi útszéliekért. A csontvelőmbe mar a rettegése, imádom, amikor ez árad egy nőből. Félj csak, rettegj, okod van rá, soroljam?
- Engem te nem hülyézel le! – tenyerem az arcának csattan, a farkam meg kezd éledezni. Hellószia, hiányoztál. Sejtelmes vigyorral bámulok a szemébe, a lélegezhető pánik csak jobban felhergel. Tudjuk azért az erőviszonyokat. Ő egy szőke ringyó, fél New York megfordult már benne, több faszt szophatott le, mint nem. Engem meg az égiek küldtek megtisztítani a világot a söpredéktől. Bocsánat, megváltani a söpredéket vétkeik terhétől. És még ő, egy ilyen kis mitugrász hülyéz le? Tenné inkább össze a kezét, hogy nem -találtuk- meg azt a baltát. Menten koppányosdit játszanék vele és négy darabba kapnám szét.
- Jordybébi megmondta, hogy öt perc vagy nem mondta meg?! Csak a dugáson jár az eszed, mi? Ócska szajha – hangom kíméletlen, ledorolongó, kegyelmet nem ismerő. Köpök egyet felé, benne minden felé táplált undorom. Még felesel is, hát beszarok. Csodálkozunk, hogy rohad a világ? Amikor az ilyen kis senkiháziak, akik az apjuk szemétdombjára verik a mellüket hiszik, hogy valakik? Tényleg? Emily csillagom, baszom az anyád száját is telibe, te kis

Itt vagyok! Néma kiáltás a nevem hallatára. Nem hallasz Kicsim, de itt vagyok! Küzdök érted, értünk, magamért! Szabadíts ki a béklyóból, hozd azt a kibaszott baltát és nyesd le a fejem, mint valami vágóhídra szánt bikának. Felé nyúlnék, de a tagjaim mintha ólomból lennének, pusztán a képzelet szüleményei. Magamhoz akarom húzni, felé mozdulok, de a tükörnek lököm. Üvöltök, ahogy a földnek csapódik, de a saját nevetésem hangja tölti be a teret. Felsegíteném, de durván kapok érte és a hideg falhoz dobom. Segíts rajtam! Itt vagyok!
Nem vagy te sehol sem! Béna balfasz vagy, aki még élni is képtelen. Csipogj drága Jordan, kit nyomsz el valójában? Engem vagy magamat? Ki vagy te valójában? Segítek, egy senki. Valami pislákoló fény az alagút végén, amibe próbálsz kapaszkodni, de vajh minek? Élvezed, te is élvezed cimbora. Egy test vagyunk, ha nem tennéd, ha nem élveznéd nem szorítana a boxered börtöne. Ha nem élveznéd képes lennél megállítani. De én tollak a háttérbe téged. Gyenge vagy. Magadat tetted azzá!
Elfordulok a tükörtől, eleget bámultam benne magam, a punci pont erőre kapott, egyem meg. Ha már a faszom amúgy majdnem áll, jöhetne egy kis előjáték, hadd keményedjen kőmerevre, de persze ennek is ellene megy az ocsmány pia szagával. A harsogó „nem” úgy cseng a fülembe, mint egy kisebb atombomba okozta detonáció. Mit vártam őszintén? Utána kapok, de kicsúszik a kezeim közül, közénk kerül a deszkaléc én meg kurva dühös leszek.
- Velem, te nem szórakozol!  - a felismerés sósavként mar a gyomromba, nem zártuk be az ajtót. Jordan, bazdmeg, erre sem vagy képes! Utána iramodok, látom szépen hat a Knock out, lihegő léptekkel megtett vagy öt centit. Félre taszítom, remélem újfent dob egy seggest és tán még vére is serken. Imádnám. Két piros csepp máris  csillan a padlón, de ekkor belém hasít a fájdalom. Az órája feltépte a sebemet. A sebet, amit a csésze…

Pusztulj el William! Legyűröm a gézlapot, ökölbe szorítom a kezem, olyan, mint, amikor éjszaka lelógatod a karod az ágyról és hangyázik benne a zsibbadás. A körmeim a felszakadt sebbe marnak, felüvöltök a fájdalomtól. Apró fekete pontokat látok magam előtt, cseng a fülem, a testem úgy remeg, mintha az Orosz tél közepén hereverésznék meztelen a hómezőn.
Emily a földön ül, tekintete minden csak nem tiszta, meg akarom menteni, de nem magától, hanem Williamtől. Beleakaszkodom a józan pillanatba, mellé guggolok, próbálva minél jobban takarni meredező férfiasságomat. Szétszakít a kielégítetlenség.  Vágyom rá. Vágyunk rá.
- Em, kicsim, sajnálom. Ez nem én vagyok! Csak a gyógyszer, mellékhatás, írták is. Kérlek bocsáss meg. Sosem tudnálak bántani, érted? Sosem! – végig simítok az járomcsontján táncoló lila folton, amit én, amit William hagyott ott ajándékba. Felállok, kulcsra zárom az ajtót, majd a zsebembe csúsztatom. Már a kulcsot, nem az ajtót. Így, ebben az állapotban nem mehet ki innen. Sosem látnám viszont. Ha még a szőnyegen pillázik elé térdelek. Közelsége tovább pumpálja a vért nemesebbik szervembe.
- Ne haragudj, hogy összevéreztem. Elvisszük majd kitisztítani, jó? Én fizetem, persze. – próbálom megérinteni bárhol és mindenhol, a pánik úgy özönlik az agyamba, hogy nem is realizálom , hogy a fehér bojtokba hagyom a DNS mintámat.
Facsordik a szívem,, nem bírom látni mint műveltem. Összetörtem, húztam, vontam, taszítottam, pedig csak óvni vágyom. Mindennél erősebben.
William nem bírja a fájdalmat, menekül előle. Erre már régebben rájöttem, nemhiába mártózom meg rendszerint a mazochizmus mocsarában valahányszor előbújni igyekszik. Átázott a kötés, újra kéne tekerni, de félek akkor ismét vendégünk érkezne. Itt van, felszínre tőrt, nem vagyunk biztonságban.
- Nyuszi, egy szabály van, aki a sír meghal. Érted? Jegyezd meg, hogy nem sírsz. Sosem! Bármi történik, bármilyen leszek, bármit teszek, nem sír. Nem bírja a hisztit, tényleg nem. Kérlek ígérd meg! A szerelmünkre esküdj! -  ezerrel hadarok, tán a felét nem is érti. Megszelídült tekintetem vadul fürkészi az övét, a hangom lágy, mint, a folyékony arany.  Velem biztonságban vagy, pihenj, csendesedj, vegyél levegőt. Egyszerűen csak...imádlak. rajongva imádlak.
-Em, sze-szeretlek – dadogom, mint egy kisgyerek, az első nagy Ő-nek. Eláll a vérzés, tompul a sajgó érzés.  Kínomban az ajkamba harapok.
- Vissza fog jönni! Sajnálom, ne haragudj! Vissza fog jönni! Segíts! – kétségbeesetten nyúlok felé a sérült karommal, mint hajótörött a mentőöv felé. Rettegek, nem akarlak bántani. Nem téged kell megmenteni, sokkal inkább engem. Olyan tüzet izzítasz bennem, amitől pernyévé foszlik a tudat ködös fátyla. Téged akarlak, MINKET akarlak. Ments meg!

„(..) élek, s ez nem az én hibám.
Ígérem, orvosolva lesz.”

♪Will you hold the line?♪

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
It's begun-Emily&Jordan EmptySzer. Aug. 01, 2018 11:51 am
It's begun

Összezuhan körülöttem minden, a világ pont annyira, mint a hitem. Részeg érzetem van, a vérem lassan folyik, kemény, kristályos mézként érzem, ahogy karcolja az érfalaimat és a szívemben elakad, hogy alig pumpáljon. A félelem maga alá temet. Összeroppant, akár a kígyó az áldozatát, a levegő kiszorul a tüdőmből. Hiszen két dolgot biztosra érzek, az egyik, hogy nem tudom magam megvédeni, mert a testem nem engedelmeskedik az akaratomnak, a másik pedig, hogy bántani fognak.
Mi sem nagyobb bizonyíték, mint, hogy kapok egy akkora pofont, majdnem körbefordul a nyakamon a fejem, akárha az ördögűzőben lennék, ha így folytatjuk, lehet lekottázok belőle egy másik részt is, és menten összepisilem magam.
Könnybe lábad a szemem, mire észbe kapok tenyerem az arcomra szorítom, a pofon szétkergeti a fájdalmat a testembe, megbillen a fejem, a szívemig hatol. Engem… soha nem ütöttem még meg. Soha. Senki. Olyan érzés, amit nem tudok beazonosítani. Apám soha nem emelt kezet rám, anyám meg azt sem tudja, hogyan kell. Fenekeltek már el… másik helyzetben, de ez, hogy egy idegen megüt, az ledöbbent.
Ha nem lökne meg is elhátrálnék, a pánik végigkarcolja a gerincem, azt érzem, felnyitja a bőröm, hogy a hús kilógjon alóla.
Tátog a szám, mondana valamit, ellenkezne, de az ütés az elmém elé ránt egy függönyt. Düh fortyan a gyomromban. Hogy meri megtenni?
Lángol a bőr az arcomon, a szememben könnyek gyűlnek, harag lobogó tüze pislákol bennem, a félelem háttérbe szorul egy igazán sóhajtásnyit. Nem merem a kezem elvenni az arcomról, akkor valós lesz, zsibbadó izmaim megfeszülnek.
Akurvaanyádat! Megszólalni csakis a döbbenettől nem tudok. Megrázom a fejem, hitetlenül. Ez velem nem történhet meg.
Jordybébi? A csodálkozás o-ra formázza a szám. Lehet rosszul hallok, a fülem úgyis zúg, nem csak a veszett vértől, de a csengő pofontól is, és a kolibriszárnyként verdeső szívemtől.
Előre billen a fejem, ahogy rácsodálkozom. Annyira nehezen áll össze a kép, ami nem jellemző rám, szoktam tudni gondolkodni, én újságíró vagyok, megértem, ami történik körülöttem. De az elmémen burok fekszik, kívülről szemlélem önmagam.
Valami nagyon az eszembe akar jutni, mint egy álom, ami feltolakszik, akár egy kénszagú buborék, de nem bírod megfogni, hiába érzed ujjaid között az érintését, nem tudsz neki nevet, emléket, ízt adni.
Pedig nagyon jönne, csak… lezsibbadok.
Köpet csapódik mellém, újabb méla döbbenet könyököl a könnytől fénylő tekintetembe.
A pupillám kitágul, ahogy felránt a földről, a kezem lehanyatlik az arcomról, közénk fúrom.
- Ne! – beleordítom a képébe. Mi a picsa folyik itt? Miért beszél magáról harmadik személyben?
Olyan könnyedén présel a falba, amitől megreszketnek a térdeim, ha erre képes, akkor mennyi erő lehet még benne? Izmai dagadnak az ing ujja alatt, nekifeszülnek, hogy szinte lepattanjanak róla. Máskor szépnek látnám, most pedig magának a sátánnak.
Pörögnek a gondolatok a fejemben, de nem tudok megfogni egyet sem.
Sugárzik belőle az állati erő, az a szag, amitől a gyomrom összepréselődik, tekintetében tort ül a téboly, próbálom kiértékelni, amit hallok és látok, de lassú vagyok. Nem merek csak rá nézni, pedig tudom, hogy nem szabad a vadállat szemébe nézni, kihívásnak tekinti. Mégsem tudok ellene tenni, muszáj elvesznem benne. A feneketlen mélység alján attól félek Pennywise vár rám egyenesen. Remegni kezdek.
Apám miatt van az egész? Az már biztos, hogy az ürge nem az ő embere. Én meg beengedtem a lakásomba, sőt mi több, én hoztam fel.
Szétárad bennem a felismerés, hogy tényleg bántani fognak, és a testem nem működik velem együtt. Nem kérdezem meg magamtól, hogy mi sokkol le, hiszen tudom, hogy az adrenalinnak hajtani kéne előre, én pedig lufi vagyok, amiből fogy el a levegő. Mégis kifelé slisszolok, míg ő a tükörben szemrevételezi önnön csodáját. Ujjai a bőröm érik, olyan tűzforró, hogy felsikkantok.  A Gondolat megint felszínre bukkan, magamra csapom az ajtót, és elhussan a felismerés.
Tekintetem az ajtóra függesztem, arra bóklászom, de a lábam nem dolgozik együtt velem.
Belém mar a felismerés, hogy el fogok ájulni, annyira szédülök, de nem lesz szerencsém. Meg fog kínozni, valóra válik a rémálmom. A pánik felveri a szívem még jobban, a vérnyomásom miatt majd kipattan a szemem. A rettegés befedi a bőröm.
Végig sem gondolom, amikor újfent megröppenek, térddel csapódom a szőnyegbe, arccal tompítom az érkezést, kíméletlenül odaverem magam.  Fogam a számba mar, vér kesernyés íze tölti meg a tudatom, lehet leharaptam a nyelvem. Újabb fájdalomgóc lobbant életet a bőrömre, csak a szám harapom el.
Négykézláb iparkodom a kanapé felé, talán közénk kerülhetne és akkor… semmi. Mi történik? Hiszen nincs egy önálló gondolatom.
Végül megpördülök, érzékem szerint fél év, míg hallom, hogy lassú léptekkel követ, nem látom, mi történik. Nekirákolok a kanapénak
Lehunyom a szeme, elbújok a térdeimen, ahogy mellém ér.
Szavaira, újabb döbbent vájja hosszú karmait az elmémbe.
A hangja is más, esküszöm az illata is, a közelsége pedig most nem hozza magával a kaszás jelenlétét. Félve pillantok rá.
Ezer kérdés tolong az elmémen. Kicsim?
- Mi a franc történik, Jordan kérlek! – könyörgés minden szó a számból, egy rettegő lány hangját hallom, azét, aki mindent magadnak csak ne bántsa, aki féli a fájdalmat, aki tudja, hogy ki van szolgáltatva, aki érzi a vesztét és megtenne akármit, csak ne legyen így.
Érintésétől megreszketek megint, állandósul a remegés, elhúzom az arcom. Most is bánt, az előbb is bántott. A Gondolat megint jönne, de a félelem köde egy zombi hordát elrejtene előlem.
- Kérlek! – csak súgom, ahogy felegyenesedik és hosszú léptekkel az ajtóhoz igyekszik. Izmai megfeszülnek minden indított mozdulatban. A Férfi színizom, tökélyre fejlesztett összhangja újabb pánikkal ajándékoz meg. Túl rugalmas, túl sok, sokk, nagyon fog bántani. Körbe pillantok, hova bújhatnék el? Tekintetem elakad a tőlem pár lépésre lévő zárt erkélyajtón. A legrosszabb esetben kiugrom az üvegen keresztül, jobb, mint kiszolgáltatva lenni. Azt pedig tudom, hogy kurva jól hangszigetel  a lakásom, én sem hallok másokat kefélni.
A konyha… a kés, az a cirka 25 centis éllel, amit azért kaptam, hogy elvágjam vele a nyakam, mert az ujjamnak nagy. A táskámban és a fiókban is van parikaspray A konyhába kéne eljutnom.
Hallom a zárat kattanni.
Vége! Sosem jutok ki. Összekoccannak a fogaim, ahogy visszatér hozzám.
Kezén vér húz piros csíkot, hányinger kerülget.
Hátam a kanapénak ér, nekidöntöm, felhúzott térdeimmel védem magam. Igyekszem picire összehúzni magam, jelen sem lenni. Hátha nem vesz észre. Kár, hogy lihegek, hogy hangos vagyok, hogy menten sírni fogok, a zokogás meg hangos.
Kiabálni is félek. Szeretnék az órára nézni, mikor jön apám embere értem? Mennyi időt kell túlélnem Vele?
Rápillantok félszegen, alulról felfelé. Sajnos hiába minden takargatás, szűk nadrágja fenségesen kirajzolja duzzadó vágyát. Felnyögök, nagyot nyelek. Más sem hiányzik. Lehunyom a szemem, míg végig gondolom mi minden történhet. Előbb halok meg. Immár megint az erkély csábít.
Engem még soha nem bántottak, nem gúnyoltak, nem verekedtem csajokkal, én nem vagyok olyan, mint az apám.
- A szőnyeget? – hogy jön ez ide? Gombóc nő a torkomban, a letargia kezd kihangyázni belőlem. A hajtövembe erő vibrál. Minden fájdalmam felpulzál. Szeretném megkérdeni, mit adott be nekem? Most szívinfarktust fogok kapni vajon?
- Ne érj hozzám! – hangom ősi haragot sejtette, mindent, amit a nők érezek, a gyerekek, akiket elnyomnak, akik erő híján szenvednek, a kígyóét, a sziszegést, ami romlásba vitte az emberiséget.
- Apám bármit megad, csak hívd fel, kérj tőle pénzt, vagy szívességet, csak kérlek, ne bánts! – másról nem lehet szó, csak apámról, Sean egy kibaszott maffia vezető, miatta kapom most a mentális és fizikális pofonokat.
Hangja lefut a hátamon, hogy onnan visszakanyarodva a szívembe lője a félelem jeges nyilát.
- Meghal? Meg … meg fogok halni? – ne sírj, gondolj arra, hogy nem sírsz. Kibuggyan egy forró könnycsepp a szememből. Ha nem érezném, hogy élet költözik az ereimbe, hogy a vér mozgásra bír, hogy az ereim már nem drótként feszülnek a bőröm alá, akkor most ezen kezdenék el sírni.
- A mire? – csak felnyikkanok. Tekintetem nem tudom levenni róla, nehogy elmulasszam, amit látnom kell, és akkor A Gondolat, majd megfogan. Szerelem? Milyen szerelem?
- Ha nem bántasz, nem sírok. – a hangom meg nem ezt mondja. Azt meséli, hogy perceken belül zokogni fogok és akkor meghalok, ahogy azt felvázolta. Lehet, csak ijesztget.
- Figyelj, ha beparáztatni akartál, sikerült. Esküszöm, hogy nagyon félek. Értem a leckét, megértettem. Jó leszek, ígérem. – pont úgy hadarok, ahogy ő, pont úgy talán ő sem érti minden szavam, ahogy én sem az övét, nehezen rakom össze.
- Megváltozom, esküszöm. – sírból szól a hangom, a félelem temetőjéből, de az erő pumpál bennem, amitől felpattannék és a hátára ülve, nyakába zsinórt tekerve addig húznám, amíg mozdul.
- Ki? Ki nem bírja?
– pörögni kezd az agyam, de sajnos azt is tudom, hogy nem tart sokáig, libikókában hiszek, azt gondolom el fog önteni az erő, hogy aztán újra a gödör mélyén legyek. Sok party drogot ismerek és a nyugtató hatását is tudom milyen. Milliomos lányka vagyok, nekem kötelező volt kipróbálni mindent, így lehettem tagja az elitnek.
Nem bírja… Disszociatív, ez a szó ugrik be. Írtam róla egyszer egy beadandót, csak érintettem, mert keverik a skizofréniával, így pár szót szántam neki.
A srác vagy geci jól szórakozik velem, vagy sokkal nagyobb bajban vagyok, mint azt el merném képzelni.
Még mindig remegek. A remény pedig nem csillan meg.
Szerelmi vallomása olyan őszintén cseng a szájából, szinte megsajnálom, kedvet érzek átölelni az ölembe húzni és elringatni…
- Vissza? Ne, ne, ne! – én segítsek? A rémület megint maga alá gyűr, a keze után kapok, vére forrón lüktet az ujjaim alatt.
- Add ide a kulcsot Jordan! Most! – ha valóban disszociatív, akkor Jordan nem akar bántani, pedig fog, ha pedig az egész egy csel, akkor így is úgy bántani fog. Félek, hogy felröhög, hogy megint megüt, hogy kinevet, amiért benyalom a műsort. Ujjaim a sebbe vájnak, mert bántani akarom, mert azt szeretném, hogy szenvedjen, amiért összeroppant engem.
Térdre tolom magam, nem bánom, ha sérült kezébe kapaszkodom ehhez, oldalra eltartom kezeinket, neki simulok a mellkasának, megbizsereg a bőröm. Úgy van, helyén van, tényleg. Tényleg bazdmeg? Komolyan? Az előbb még a falnak baszott, megütött, azt mondta meghalok, most pedig felég a bőröm a közelében és megint vibrál az agyam. Elnehezül a légzésem, míg nagyon gondolkodom, összepréselődnek a fogaim, ahogy a tenyerét szorítom, nem tudatos, csak és kizárólag bántani szeretném. Rohadjon meg! Másrészről pedig túl szép, hogy kicifrázzák… Mi? Nem. Meg kell bűnhődnie, engem nem bánthat büntetlenül.
Ki akarok jutni, ezt a férfit karóba húzva látni, ott akarok lenni, amikor apám emberi a szart kiverik belőle és én magam is megtenni.
A szíve pont olyan hevesen dobban, mint az enyém. A szemét figyelem, míg nem látom benne a pokol bugyrait esélyesnek érzem magam, aztán ha meg szopat… meghalok.
Merészet lépek, ajkammal az övére simítok, véremmel kenem össze, rálehelem a szavakat.
- Kérem a kulcsom! – add csak ide nekem, nem garancia semmire, de nálam lesz, ha le tudom ütni, ha kicsit ki tudom vonni a forgalomból nem kell a zsebében kutatom, miközben kinyílik a szeme, mint a horror filmekben… balblabla.
Talán hagyja kicsit, hogy átvegyem az irányítást, el kell hinne, hogy erős vagyok, hogy nem fogok hangosan zokogni, amikor de.
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
It's begun-Emily&Jordan EmptySzer. Aug. 01, 2018 3:09 pm

Emily

&

Jordan

+16

"Elmondom: Öltem. Nem tudom
kit, talán az apám –
elnéztem, amint vére folyt
egy alvadt éjszakán"

A kulcs tüzes parázsként égeti a zsebem. Ki kéne tárnom előtte az ajtót, hátat fordítani neki és hunyt szemmel számolni százig. Hadd fusson, hadd meneküljön, ne lássam hova. Szaladj a városból, az országból, a kontinensről. Rohanj messzire, bújj el az ismeretlenbe, óvjon mindkettőnket a tudatlanság fátyla. Te szabad leszel tőlem én pedig magamtól. Csupán a hiányod tépné le a húst a csontról, nem engedhetlek el.
- Nem foglak bántani, én nem – meddő fájdalom csöpög a szavaimból, kétségbeesetten rázom a fejem. Nem, nem és nem. Széthasad a lelkem pánikízű zihálásától. Tőlem nem kéne félnie, tőlem nem!
- Mit tettél, mi a faszt műveltél te beteg állat?! – oldalra fordulok, úgy kiáltok a semmibe. William hallgat, nem szólal meg. Tán vége, Emily újult erővel vértezett fel és végleg legyőztem volna a bennem felsejlő démont?  Feladta, meghátrált, rájött, hogy a nő felé táplált érzelmeim matrózkötélként láncolnak a józanság talajára? Vagy inkább csak kivár, vihar előtti csend ez. A felismerés péklapáttal vág egy isteneset a tüdőmre, nem kapok levegőt.
„Ne érj hozzám!”  – méregbe mártott tőr a szívembe. Penge, ami törésvonalat karcol a dobbanó motorba, éjfekete lé serken a nyomán.  Nem akar, nem kíván, nem vágyik rám. Elrontottad William, mindennek vége! A csalódottság feltépi elmém ajtaját.
„Ne érj hozzám!” – keserű íz költözik a számba, eszembe jut a pincér. Őt biztos akarná. Elhúzódom, a kínai nagyfal tornyosul közénk, összeomlok.
- Ne gyűlölj, nem én voltam – leszegett fejjel suttogom, mint egy kisfiú, aki bocsánatért esdekel, amikor összetörte a féltve őrzött Zsolnayt. Fel kell készítenem Williamra, vissza fog térni, nem olyan soká. Megsajdul a fejem, éledezik, erőre kap.
- Nekem nem kell pénz, apádé pláne nem. Én téged akarlak. Önmagadért, érted Kicsim? Ígérem, hogy én nem foglak bántani – a hangsúlyt az -én- kapja. Akartam pedig kínozni, megszadizni, jobb modorra nevelni. De…képtelen vagyok rá és ez új. Hányszor öltem úgy embert, hogy William az agyam túlfelén suttogott, persze szította a tüzet, de nem húzhatok minden gyilkosságot rá. Viszont itt van Ő, védtelen testbe zárt csoda, aki előtt összeomlik minden tervem és néhai akaratom. Felzúg a vérem, bárhányszor a hangját hallom, illatától mámorba borul elbaszott kis világom.
- A szerelmünkre – megismétlem szilárd határozottság. Éreznie kell, neki is éreznie azt a tiszta, ezerbőlazegy szerelmet, ami engem éget. Megpróbálom a tenyereimbe fogni az arcát egy lopott percre, talán nem húzza el.
- Nézz rám, Emily, nézz a szemebe! Sosem engedném, hogy meghalj! Sosem! – nem, nem érti. Nem érti, hogy nem én …én nem akarom megleckéztetni, már nem.
Szólalj meg, te gyáva féreg, adj valami jelet, hogy itt vagy! Miért csinálod ezt? Most az egyszer engedd, hogy normális legyek! Legyen vége, tegyünk pontot a sokéves téboly után. Látod mit csináltál?
- NEM! – felkiáltok – Nem kell megváltoznod, te így vagy tökéletes szerelmem! Én még soha…  - lenyelem a mondat végét. Soha nem vágytam ennyire valaki után. Nem értem honnan jön, azt sem merre tart. Megláttalak, hetvenkilenc nappal ezelőtt és tudtam, hogy akarlak. Utánad jártam, feltérképeztelek. Jobban ismerlek már, mint önmagamat, úgy vonzottál, mint mágnes a vasforgácsot. Széthullok. Mi történik?
- Ő…ő nem bírja – rebegem halvány hangon. Szememben a félelem tüze csillan. Vallom, hogy szeretem. Körme a húsomba fáj. Ordítok. Megölöm ezt a büdös kurvát!  
Felzizegek a közeledésére, félő, hogy menten kettészakad a nadrágom. Oldalra tolom a csípőm, ujjaimat az övéibe fűzőm. Mélyeket lélegzem, beszívom az illatát, tompul az alkohol bűze, hideg pánikszag veszi át a helyét.
Oda ne add neki, te nyomorult! Ellenkezni akarom. Emilynek, Williamnek, önmagamnak. De ekkor ajka puhán az enyémhez ér, a vérnyomásom az egekbe kúszik. Mohón kapok utána, a vágy átrezonál a testemen. Vérének édes íze felpezsdül a számban, ép tenyerem a felsője alá simul, forró bőre égeti az enyém. Lehunyom a szemem, borzongat az ismeretlen érzés, megfeszül a gerincem. Hazaértem.
- Kérlek, tedd majd, amit kér! Könyörgöm. – hadarom a csókba, boldogság lüktet a halántékomon.  Igen, oda kell adnom neki. A zsebemre fogok, kitapogatom a kulcscsomót, rászorítok, elnyújtom a pillanatot. Az adrenalin a torkomban dobog, nem érzek semmit, csak óceánnyi szerelmet.
Felmorgok, mint egy veszett kutya, vicsorgok is hozzá. Mit hittél Jordan? A végtelenségig tűröm a kéjelgést? Nem ezért jöttünk, ez egy kurva, apuci kicsi hercegnője és te öcsém, kibaszottul nem vagy herceg! Kihátrálok, a vállára markolok, finoman megrázom, akár a hisztis kölyköket szokás.
- Ezt csak nem képzelted! Itt maradsz! Ha utánam jössz elvágom a torkod! - hirtelen lábra pattanok, remélem sejti, hogy ez nem üres fenyegetés.  Elmaszatolom az arcomra tapadt vért, a  konyha felé indulok. Kirántom a fiókot azt, amelyikben tudom, hogy egypár gyógyszerét tartja, kipattintok egy fájdalomcsillapítót, poharat veszek elő, hideg vízzel töltöm tele. Ha netán mégis követett volna az arcába öntöm, máskülönben lehúzom vele a pirulát.  
- Ahw – jólesően felnyögök. Kimérten felé lépek, karba font kézzel magasodom előtte. Gecó, milyen kis porbafingó ez a csaj, másodikban magasabb voltam ennél.
- Térdre! – na nem, nem kell leszopnia azzal a mocskos szájával. Már a gondolatra is lankadni kezdek.  Ha nem akar engedelmeskedni kicsit rásegítek. Jordybébi, tényleg elhitted, hogy nyerhetsz? Egyelek meg.
- És most beszélgessünk kicsit prüntyőkém. Hány pasival voltál az elmúlt két hónapban? -kérdőn felhúzom a szemöldököm. Fel kell mérni a kárt, mennyire kell megbűnhődnie paráznasága miatt. Így is, úgy is elpusztul majd, de imádom túráztatni a hozzá hasonlatos ringyókat, szóval csak csipogj kismadaram, hadd szórakoztatom magam.

Én istent nem hiszek s ha van,
ne fáradjon velem;
majd én föloldozom magam;
ki él, segít nekem.

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
It's begun-Emily&Jordan EmptySzer. Aug. 01, 2018 4:40 pm
It's begun

Semmit nem értek és nem is tennék fel kérdéseket. Minek? A válaszok amúgy sem érkeznek meg, nem úgy, hogy nekem az jó legyen. A férfi szétrobban előttem, elveszti önmagát, hogy aztán újra ráleljen egy másik útra. A képébe akarom ordítani, hogy beteg vagy, takarodj orvoshoz! Kár, hogy a félelem kiül a testemre, még én is érzem savanyú szagát, igaza van, le kellett volna zuhanyoznom. Csak akkor nem emiatt. A pofon ég az arcomon, a verbális ütések a lelkemen érlelődnek. Mindig is kevés önbizalmam volt, ő most eltiporja azt is, amit összekapartam, mint egy reménykedő koldus az utcán a morzsákat, hogy galambokat etessen vele, legyen valaki, aki szereti, akinek fontos, akinek számít a jelensége.
S lőn, itt van ő, aki a jelek szerint rajongóm… és erre azt mondja mag meghalhatok. Hol itt az igazság?
- Ne hagyd, hogy bántson! – én is megőrülök. Nagyszerű. Haladunk. Két bolond egy pár alapon jövő héten már majd közösen rabolunk el nőket és vagdossuk le a hajukat, parókának nekem. Ha nem remegnék, ezen most elnevetném magam, de a félelem sötét verembe taszít és rám tolja a tetőt is. Nincs fény, nincs remény, nincs hit, a lecsupaszított és vegytiszta félelem van jelen, bőséggel, jó kedvvel.
Vitába száll önmagával, a Gondolat pedig megint jelen van, kapaszkodnék, de összerázódom, ahogy felém nyúl és a rettegés elrántja az arcom előle. Az érintésétől is az az érzésem támad, hogy menten becsorgatok a bugyimba. Apám mindig azt mondta, attól fél egyszer elrabolnak és túszul tartanak, míg ő komoly összeget fizet. Addig is legyek jó kislány, ne kekeckedjek. De arról nem szólt a fáma, hogy ez valóban megtörténik. Vicc volt, egy mese a piros pöttyös mesekönyvből, amiből olvasott. Nem véletlen, hogy mindig a nyomomban vannak az emberei, és Jordanról is azt hittem. Kurvára bizalmat szavaztam neki. Első hiba.
Megbántom. Még Ő van megbántva bazdmeg, hát ez kurva mókás.
NÉZZ RÁM! Engem ütöttél meg, én vagyok bedrogozva, én húzom a félelmet magam után, mint egy bűzös ruhadarabot, én rettegek és te vagy megsértve? Agyam elszáll.
Éledezik a lelkem, éledezik a testem, éledezem. Sejtem, hogy a drog egy másik orcáját tartja most oda, hogy okuljak belőle, agresszió kúszik a csontjaim körül, mint egy védő burkolat.
Hol a geciben van a mobilom? A táskámban. Az pedig az ajtó mellett a kis asztalkán. Minden idegszálam kiélezve feszül a bőröm alatt, a gondolatok sugdolóznak a fejemben, bíztatnak, most kell cselekedni, mert Ő most nem akar bántani. Nézem szemben a srácot és azon agyalok, hogyan használjam ki?
- Ő gyűlöl engem, Jordan? – és ekkor beugrik a neve. A felgollamolt név, megtartom magamnak, aduásznak, ha most előhívom, talán megidézem vele. És akkor még nem is tudtam, hogy disszociatív, pedig Gollam maga is az volt, az ő Drágaságával.
Istenem, csak ne félnék ennyire, ne rettegnék. A tekintetem ne ugrálna kidolgozott izmain, beszédes tekintetén, a száján, amivel hangot formáz.
Kezdek bedőlni a sztorinak. Ha a férfi beteg, akkor nekem meg kell ezt fognom, bele kell kapaszkodnom, mert jelenleg az agyam is forog, lehet 5 percem van és lecsap a nyugtató, mint a taxiórát.
- Meg kell védened engem, Jordan. – a neve kimondása nagyon fontos, hogy tudja, felismerem őt, tudom, hogy Ő van jelen, csak a kurva kulcs kell. Add már ide bazdmeg. Apám letépi a faszom fejed és focilabda lesz belőle, de előbb addig fogsz sikoltani a kíntól, míg elmegy a hangod is.
El-elakad a hangom, nem tudok magamhoz térni. A félelem mindig visszatér, keresem a kiutat, a konyha, a hálóm, a telefonom, a paprikaspray… minden segítene.
Csak biccentek, hogyne, a szerelmünkre. Kérdések tolonganak felemelt kézzel az agyamban, hogy őket válassza, mondjam már ki. Mégsem merek egyet sem. Hagyom, hogy tenyere az arcomra simítson, ha úgy akarja, csak meg kell reccsentenie a nyakam és elmúlok. Tekintetem az övébe fúrom, mélyre, tanulmányozva, remény magját ültetve el benne. Annak a hitét, hogy nem fog bántani, pedig tudom, hogy megteszi megint.  
Az a baj, hogy most meg olyan normálisnak tűnik, mint egy katona, aki most szabadít ki a fogságból és megesküszik, hogy örökre védelmezni fog. Szopat vajon?
Csúnya poén lenne a barátaimtól, de kinézem belőlük, apámból is, lecke gyanánt, hiszen én magam hoztam fel a vöröskét. Második hiba.
- Hiszek neked. – a lófaszt. Itt sem leszel, amikor a másik éned kisollóval vágja le a fejem a nyakamról, én meg végig ordíthatom. Ja és persze ne sírjak közben, vagy akkor már mindegy? Újabb kérdések tolonganak, egyre durvábban lökdösik egymást, hogy kijussanak a számon, válaszokat akarnak, de én nem.
Lakni jár belém a zavar. Pattognak a színek a szemem előtt, tenyere tűzforró az arcomon, érzem vére illatát, félek, hogy a számba jut, a szemembe, ki tudja mi baja van. Kell nekem, hogy rám kenjen itt valami vérfertőzést is?
Nagyot nyelek, levegőt sem kapok, a könnyek a torkomat égetve folynak lefelé a bensőmben.
- Mit? Mit nem bír? – adj fegyvert a kezembe önmagad ellen, mert nem leszek elég egyedül. Tudnom kell, mit nem bír.
Hangja betölti a tere, fájdalmat okoz, de kedvem lenne a csontjáig hatolni a bőre alá, lenyúzni, mint egy tetves nyulat.
Neki simulok, tudom, hogy érzi a reszketésem, de nem tudok tenni ellene, pedig mélyeket lélegzek, nyugalmat rángatok elő az agyamból, abból az időből, amikor joga mellett meditáltam. Nem megy.
Térdelünk egymással szemben, mint a szerelmes tinik, ujjaink összefűzve és engem kerülget a hányinger. Nem vele van a baj, nem a külsejével, hiszen parádés férfipéldány, egyszerűen zsigerből mártogat belőlem a félsz. Én vagyok a fokhagymás szósza.
Puha csókba forrunk össze, megbélyegez az akarás, elárul a testem. Undorodnom kéne, de most lehiggadtam kicsit, megütött, végig toloncolt a lakáson, de kétségbe esett csókja ráncot vet ellenállásom sima tengerén. Érintése a felsőm alat arra késztet, hogy behomorítsam a hátam, hogy neki simuljak, a szájába sóhajtsak. Legyen. Láttam, hogy kőkemény a szerszáma, megadom magam, hogy vége legyen és valamitől még kurvára akarom is. Jézuszsentfaszom, én is az a nő leszek, aki elkéri a heti két pofont, hogy azt hazudja lezuhant a lépcsőn és aztán dugnak egy jót? Az nem lehet.
Illata mégis bebódít, íze a számba robban, felzúgatja a szájpadlásom, érintése életre kelti mesélő testem, szabad tenyerem a tarkójára siet, onnan le a karjára. A kulcsot akarom Jordan. Most.
- Ne!- Szinte felsikkantok.
- Ne engedd vissza! – elveszek. Elszakítom a fejem az övétől szemébe kiül az ismerős ismeretlen érzés, oktávokkal lesz sötétebb az árnyalata, a poklot látom odabent. Látom lezuhanni, és tudom már, hogy nem vicc, ez nem egy kurva teszt, ez nem egy játék, meghalok. Még ma, ha nem játszom a szabályok szerint.  
Rám morog, nekem pedig vigyázban állnak a szőrszálak a tarkómon, a karomon, hátra billen a fejem, ahogy megráz, mint egy faszom babát, ráülök a sarkamra, kezem lecsúszik a testéről, a csóknak már nyoma nincs, csak a testemben a fokozhatatlan vágynak.
Nem kétlem, hogy elvágja a torkom, én viszont tudok valami nagyon fontosat, amit ő csak sejt. Mégpedig, hogy a pokol hercege ellen jelenleg ketten vagyunk.
Kifújom a levegőt, az agyam bizsereg a rengeteg gondolattól. Moccanni nem merek, ha elfutok felhergelem, mint a mérges kutyát, a bokámba haraphat. Felülök a kanapéra, lábaimat illedelmesen összezárom, két kezem mögöttem, hátra csúszok, kutatok a párnák alatt. Most bánom, hogy takarítás volt, sehol egy elhagyott vipera, vagy hattori hanzo remekmű. Mert mintha amúgy azt rejtegetnék a párnák alatt, de fogok.  Egy ócska fém körömreszelő akad az ujjaim közé, a tenyerembe fogom. Micsoda fegyverem van. Zseniális. Hős vagyok.
Olyan otthonosan mozog a lakásomba, elfog a harag. Mennyit jártál itt édesem? Mesélj csak. Kiverted a farkad az ágyamban? Fújbazdmeg. Kamerát vajon tettél be? Azt nem hiszem, apám emberei néha átnézik a lakást. De attól még lehet. Beleittál a narancslevembe? Feküdtél a takaróm alatt, végignyaltad a kávés bögrém? Te fasszopó mániákus.
Gyűjtöm a haragot, jobb, mint rettegni, pedig sajnos vékony a határ, én pedig táncolok rajta, míg leszakadok.
Hevesen zakatol a szívem, ahogy visszafelé tart, mint egy igazi predátor, én pedig elesett kisállatnak érzem magam, mint egy reszkető mókus. Arcomon érzem a vérét, a sajátomat a duzzadt számat, a pofon helyét, a térdemen is seb van, tudom, hogy a szememben is elpattant egy ér, mert érzem, ahogy ég, biztos vérvörös.
Nem moccanok, ahogy rám parancsol. Kegyetlen ujjai vállam marják, szinte letép a kanapéról, térdem koppan a szőnyegen. Feljajdulok, így is fájt. Lehajtom a fejem, míg elvicsorodom.
A pánik rám integet, én ugyanis azt hiszem, hogy arra fog kényszeríteni, amit nem szeretnék, higgyen nekem ő sem. Kezeimet összekulcsolom a hátam mögött, hogy megálljam, hogy felé nyúljak és rámarkoljak a kőkemény farkára, addig tekerjem, míg a nadrágjával együtt a kezemben marad. Vagy beleállítsam a körömreszelőt, amit dugdosok.
A kurva életbe senki nem kényszerített még térdre. Kezdek nagyon dühös lenni. Okosnak kell lenni.
A kérdésre felröffenek, tekintetem a lágyékát fixírozza.
Pontosan tudod fanatikuskám, lehet jobban is, mint én, ebben biztos vagyok. Két hónap… mi történt akkor, hogy az a távlat érdekli, a szüzességem jóval előbbről bánja.
Találkoztunk valahol? Elutasítottam? Csattognak a kerekek a fejemben.
- Mi számít együtt lenni velük? – tuti oka van, hogy ez a 60 nap érdekli, mi volt akkor? Milyen nap van, hányadika van? Mi volt két hónapja? És mennyi is a szám? Ha nem azt mondom, amit ő gondol, azt fogja mondani, hazudok.
Mélyet sóhajtok. Mi lenne, ha konkrétabban kérdezne?
Elnyújtom a lábfejem, ráereszkedem, felfelé pislogok rá. Atyaszetntfasz mekkora ember. Sajnos ez engem közben meglehetősen izgat. Miért? Hogy lehet ez? Mitől bizsereg a gyomrom, miért érzem, hogy arcom a farkához kéne simítanom, hogy a nadrágon keresztül neki kéne dörglődöni? És miért leszek ettől lázasan tűzforró. Belélegzem az illatát, ujjaim a reszelőn simítanak. Mi a picsát adtál be nekem, kedves William?
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
It's begun-Emily&Jordan EmptyPént. Aug. 03, 2018 11:53 pm

Emily

&

Jordan

+16

Segélykiáltása vészharangokat kongat a fejemben. Ne hagyjam, hogy bántsa, nem hagyjam, hogy bántsam. Mélyről tör elő belőlem a tehetetlen sóhaj, keserű íz tapad a nyelvemre. William erősebb arcát mutatta meg, mint valaha és nekem nem tetszik ez a nyers agresszió. Önnön ketrecemből bámulni, ahogy csontját roppantom annak, akiért a fél vagy tán az egész világom odaadnám. Hiszen nélküle semminek nincs értelme, nélküle az elmúlt két hónap üres téboly lett volna csupán. Ha ő nincs én sem vagyok. Ö tartott a felszínen, általa éreztem, hogy élek, miatta volt érdemes átszenvedni az éjszakák fojtó csendjét.
És most itt van előttem teljes húsvalójában, hozzám fohászkodik kegyelemért, hozzám, aki a legtöbbet s mégis a legkevesebbet tehet érte.
- Sajnálom. – hogy fájdalmat okoztam, hogy fájdalmat fogok okozni, hogy hiába küzdök elnyeli a tudatom a sötétség. Hidd el, nálam jobban senki nem akar téged megvédeni, még az apád sem, hiába az ezernyi kalasnyikovos őrszeme.
Borsónyira ugrik a gyomrom. A nevemen szólít. Révedt tekintenem kitisztul, itt vagyok, jelen vagyok, hallak, látlak, érezlek, pont úgy, ahogy te engem. A lúdbőr végigszalad a testemen, tekintenem mélyen az övébe fúrom.
- Nem. Ő más, mint mi Kicsim. Ő…így szeret. azt a faszt szeretem, ne hazudj, kutya . Felhorkanok. Kizárom a hangot, muszáj vagyok ignorálni másképp visszatér, lekapcsolja a lámpát és elpusztít mindent, ami én vagyok. Egyszer voltam egy állásinterjún, ahol azt kérdezték, hogy „És miképp definiálná önmagát Mr Weil?” Kamuztam valami hangzatosat, amit ilyenkor várnak. Hiszen azt nem mondhattam, hogy egy meghasadt léleknek, kölyöknek, aki az anyja karjába vágyik, fiúnak, aki játszani szeretne, férfinak, aki a régmúlt hiányát vágyja a mindenkori szerelmeitől.
Felrobban a szívem, őszinte gyermeki mosolyra húzódik a szám, szeme tán úgy csillog, mint egy ötévesnek, aki megkapta a hőn áhítót kisautót karácsonyra. Hisz nekem. Tudja, hogy szeretem, hogy képtelen lennék, akár csak egy karcolást is ejteni puha bőrén.
- Köszönöm! – hogy bízol bennem, hogy érzed, mennyire áthatóan és csontba maróan szeretlek. Ha tudnád mióta vágyom arra, hogy a nevemen szólíts, hogy láss, ne csak a perifériádon billegő alak legyek, aki mellett elsuhansz egy vodkanaranccsal. Mert sokszor voltam mellett, megijednél, ha tudnád. Ahogy attól is a frász kerülgetne, hány nyomorékot kívántam kiherélni, mint egy kandúrt pusztán azért, mert a seggedet pásztázta. Megvallom néhányszor téged is vízbe fojtottalak volna, amiért viszonoztad a közeledésüket. Hiszen én ott voltam, én már szerettelek, két hónappal vagy máris lemaradva. Egyszer tán a szemedre is vetem.
A csókba beleborzongok, akarom még és örökké, tompul a fájdalom, lassú vágy árad szét a testemben.
Lassú halál, akartad mondani. Hahh, nyuszifül, ha tudnád, hogy ez csak a kezdet. Adj egy percet, hadd térek magamhoz.
Látom, azért nem annyira hülye, mint, amekkora ribanc, nem koslat utánam, nem  próbál halántékon szúrni egy tűsarkúval. Visszasétálok a konyhából kimérten, ráérősen, noha az idő nem nekem dolgozik ma, nemsoká becsattognak apuci orkjai, velük meg ma nincs kedvem bridzsezni.
Letépőzárazom a kanapéről, térdre babám, de menten. A szemtelen válasza nem tetszik, ökölbe rántja a harag a kezem.
- Vigyázz szádra, nem volt elég egy pofon? – felemelem a hangom, úgy tűnik múlik az előbbi nevelés hatása, de jófej vagyok, nem csattintok újfent a pofájára. Az kéne még, hogy máris kidőljön, mellé lehet tényleg csak buta.
- Számokat akarok. Hányat szoptál le, hány baszott meg és mennyivel tartod még a kapcsolatot? Ja, ha valaki fizetett érte az is érdekel. Mennyi a tarifád egyébként? – gonoszul vigyorgok, beletaposok kicsit a lelkébe, piszkosul élvezem. Járkálok előtte, mint egy börtönőr a cella előtt. Gyönyörű, ahogy véres emlékem pihen az arcán, felcsigáz az ütésem nyoma, újabb táncra hív, de egyelőre ellenállok a csábításnak. Magammal viszont muszáj vagyok kezdeni valamit és, ha már itt van, kihasználom az alkalmat.
- Vetkőzz, látni akarlak! – foghegyről vetem oda, mint, amikor vétel előtt ellenőrzi valaki az árut. Lényegében erről is van szó, ő a portéka, én a gazda, ha selejt, akkor nem kell, akkor hamar elreccsentem a nyakát. Játszadozok majd mással.
Ujjaim a levegőben lekövetik deréktól felfelé, jelezve, hogy maradjon csak térdepelve, kezdetnek elé csak a felsőjét levetnie.  
Megvallom feltüzelne a látványa, a meztelen testének őszinte térképe. Vajon találnék-e rajta harapásnyomot, vagy árulkodna-e egypár vörös karmolás a hátán a tegnap estéről? Rögvest szétcsapom, ha igen.
Közelebb lépek.
- Tudd életke, hogy ha te nem, majd én segítek.  - számíthatsz rám, az előbb is milyen közreműködően dobtalak a földre. Na, Jordan, itt vagy? Látod te is? Tízkörmöd rágod tövig, hogy milyen lehet a melle mi?  Még így nem tudtad megkukkolni te sem. Mert egy puhapöcs vagy, azért.
Az övcsatomba kapaszkodok, ne akard, hogy a bőrszíj csókolja a gerincedet.

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
It's begun-Emily&Jordan EmptySzomb. Aug. 04, 2018 3:53 pm
It's begun

A félelem lassan vitorlázik a szervezetemben, nem engedve utat semmi másnak.
Amikor gyerek voltam az apám egyszer megbüntetett, keményem és kíméletlenül, pont úgy, amilyen ember Ő maga. Senkivel nem lehet elnéző, mert akkor elterjed, hogy nem erős, legyőzhető, nem ő a hétfejű sárkány, akin maga Herkules sem fog ki, de bármelyik görög hőst küldenék is rá, az apám azért erős, mert a kímélet, mint olyan, ismeretlen a számára. Sosem gyakorol kegyelmet, velem sem, mással sem. Azon a napon, lehettem olyan 15 éves elcsentem a kedvenc kocsija kulcsát a kis szekrényből és kezdő vezetési rutinommal kihajtottam a narancsszínű Lotus Elise R fedélzetén a birtokról. Az emberi a hajukat tépték, ha lehetett volna akkor az enyémet, de mire a kapuhoz értem már tárva nyitva várt, mert sejtették, hogy a 270-et is futó Elise nem fog lefékezni a kapu előtt, hiszen a pacik még vágtattak javában az egyenes betonúton, bár messze nem kétszázzal.  Szinte kilőttem a Lotussal, a száguldás azóta is a véremben éledezik, de aznap összetörtem az Eliset, isteni szerencse, hogy senkinek nem esett baja, még nekem sem. Az R példány sem lett totálkáros, de azért meggyűrtem az elejét. Nos Sean kiborult, mire az emberi utolértek már riasztotta szerintem az összes mozgósítható hadtestét. Lehorgadt fejje, lélekben összezúzva álltam a megcsocsált és kiköpött álomautó mellett. A kérkedésére, miszerint jó volt, elmosolyodtam és bólintottam. Nem mondott semmit. 8 nap szobafogságot kaptam és a zsebpénzem teljes megvonását egy évig. A 8 nap első pár órája azzal telt, hogy rám vágta a szobám ajtaját, lerángatta a redőnyöket, kivitette az összes technikai eszközöt, a könyveket, a telefonom elvette. Semmim nem maradt. Anyám nem jött, nem keresett, a szobalány a szobámba nem lépett be. 8 nap….Kurva hosszú volt, a 3. után sírva könyörögtem, és azt éreztem, ha nem simogat meg valaki, meghalok. Kitartott. Bosszúból többé nem sírtam, nem kértem és nem könyörögtem. A barátaim nem jöhettek, senki, ismétlem SENKI nem szólt hozzám 8 napig. Millió darabra tört. Úgy zúzott össze, hogy nem tett semmit. Nem ütött meg, nem kiabált, nem veszekedett, nem oktatott ki és nem mondta el, hogy hány milliós a kár, ahogy azt sem, hogy meghalhattam volna. Nagyon is jól tudtam, hiszen volt pontosan 192 órám gondolkodni ezeken. A suliban lemaradtam, lesoványodtam, hiába ettem, azt éreztem, hogy az elmém megbomlott. A százkilencvenkettedik órában kinyílt az ajtó, visszahozták a cuccaim és Sean úgy tett, mintha mi sem történt volna. Anyámon látszott, hogy kínlódott, sírt helyettem, de megértette, hogy a gyereknek ez kell. Nem kellett volna.  Kegyetlenül sok volt, elmondani nem tudom, hogy ennyiszer féltem, és milyen érzés volt lemaradni a világ folyásáról, kivonva lenni a forgalomból nagyobb büntetés bárminél.
Most pedig itt van Jordan, akitől mindig is óvtak, aki olyan, mint akik miatt kaptam 3 napos szobafogságot is, de az nem volt süketszoba. Itt vagyunk most mi ketten a lakásomban és én rettegek. Visszavágyom a 192 óra biztonságába, hogy ha igazán könyörgök, akkor lehetett volna rövidebb is, de nem sírtam eleget. Aki sír meghal, igaz Em? Most sem sírhatsz, akkor pedig nem akartál annyit, hogy lássák nem bírod el. Legyél hát erős. Pedig azt sem bírtam el.
Mégis könny gyűlik a szemembe, mert Jordan sajnálja, de magamra fog hagyni, hagyja, hogy megküzdjek a rémmel, és esetlegesen elveszítsem a meccset vele szemben, akkor meghalok. Nem akarok. Élni szeretnék, hiába ígérem meg, hogy jó leszek, hogy nem csapongok többé, semmi nem segít, hogy a fatusnak sem segített semmi, amikor összetörtem az Eliset. Bár azt hiszem, engem jobban féltett, legalábbis áltatom magam ezzel.
Kapaszkodom az idegen férfi túl ismerős pillantásába, tudom, hogy láttam már, összeütköztem vele egy szórakozóhelyen, egyszer felvette az elejtett telefonom, emlékszem. Láttam őt, csak nem vettem észre.
- Hogyan? – hogyan szeret? Gonoszul? Keményen? Kíméletlenül? Hogy szeret? Mert ez nem szeretet, bár nekem gőzöm nincs róla, hogy mi az igazi átengedés.
Még mondanék valamit, még kérnék, még mesélnék, amikor William közénk robban, nekem inamba száll a bátorság. Már nem merek megszólalni, kérdést feltenni végkép nem, ő nem ismerős nekem. Az Ő szemében olyan mélység honol, amibe így fulladok bele, hogy bele sem taszítanak. A félelem leigáz, maga alá gyűr. Ujjaim között a körömcsiszoló nem ad biztonságot. Miért is tenné? Körülbelül olyan hosszú, mint a mutató ujjam, mit érek vele? Kiszúrom a szemét? Az mondjuk tudna fájni.
Szinte letép a kanapéról, megreccsen a vállam, de már nem számít. Az idegeim pattanásig feszülnek, minden mozdulatát magamba iszom, hogy fegyverként használhassam ellenne. Oszlop kemény combjai, erős ujjai, ágaskodó vágya, lapos hasa, széles válla, keskeny csípője, mindent látok belőle, és azt kell mondjam, hogy akármi is figyelteti ezt meg velem, az baszódjon meg. Nem helyén való a görcsbe ránduló gyomrom a vágy, hogy átkaroljam a lábait és neki simuljak. Meghasonlok. Végem van, baj lesz, vagy már van is.
A kérdésére merészen visszakérdezek, esetlegesen szemtelennek tűnhet, de időt kell nyernem. Nem, hogy számoljak, hazudni fogok, egyértelmű.
Összerándulok az elképzeléstől, hogy megint megüt, automatikusan lehajtom a fejem, hogy védjem az arcom, de nincs jelentősége, csak verbálisan aláz meg. Pedig más is benne van a pakliban, ha jól számolom akkor ez teszi ki a 21-et. A férfi bántani akar, tudatosan, előre kiszámíthatóan élvezeti értékkel bír számára. Az agyam meg átcsap helyszínelőkbe, olyan sebesen forog, lehet valami olyasmit kaptam, mint a Lucy című filmben, vagy abban a másikban, amiben a csávóka, aki mellesleg, megérne még egy két pofont, olyan kurva okos lett. Na én azért az nem lettem. Nincs oka riadalomra.
Biccentek. Értem én, hogy gőzzel megy, de mi hajtja?
Ez valami matematikus. Lehet kell neki a statisztikájához, amit otthon vezet. A kezem finoman rezonál a remegéstől, a gyomrom diónyi és amúgy is nagyon kéne pisilnem.
Felkapom a fejem, hogy lekurváz. Anyád. Elhiszem, hogy veled csak pénzért mennek el a nők… na jó nem, de rothadj el, te fasszopó geci. Mi vagyok én taxi, bazdmeg? Tarifa. Reptéri járatnak néz? Kedvem támad közölni vele, hogy élvezetből kefélek, nem pénzért, de félő, hogy megpörgeti a nyakamon a fejem. Arra számítok, hogy okot keres, hogy bánthasson.
Strázsál előttem, eszembe jut egy jó kis gyónás. Az mondjuk megmagyarázná, hogy miért kell térdelnem, már csak egy szaros reverenda hiányzik a mukiról és eladom papnak. Ha lehet darabokban. Kezdeném a nem létező szívével, de esküszöm a nyelvét is kitépném a szájából.
Számok. Anyád. És akkor most kategorizálnom kell? Szoptál le… anyáááád. 36, a tiddel együtt 37… Fúúúú. De engedjük el a filmes poénokat, mert a végén pórul járok. Mély levegőt veszek és nem kategorizálok.
- 7 – közlöm halkan, mert 60 nap alatt ez kurva nagy szám és ebből 3 volt az aki, csak a számba járt, de ebben osztom Veronica véleményét és odaguggolni nem olyan nagy dolog. Jó, az. Most így kimondva és utána számolva, de abban a pár percben számítottam valamit, pont mint egy ürítő tartály. Hányinger fog el.
Oldozz fel atyám, vétkeztem, de ami igazán baj tenném veled is.
Hat a gyónás atyám, nem lehetne, hogy kiossza a penitenciát és mehetünk a saját untunkra? Én mondjuk okádni a wcbe és kéne egy zuhany is, ami alatt elkezdhetek bőgni, míg el nem ájulok.
- Egy. Akivel tartom a kapcsolatot. – és aki miatt két hete senkim nincs csak ő, mert a zenészkirály nagyon is bejön, kell nekem, akarom. A jelek szerint Ő is akarT engem, akár boldogok is lehetnék, ha nem tűnne el, mint szürke szamár a ködben, ha nem lennék neki is jelentéktelen, ha válaszolna az üzeneteimre. De nem teszi, ott is elszámoltam magam. Őt sem érdekeltem csak egy kósza dugás erejéig, nahát, milyen meglepő. Lehetne a faszi, itt velem szemben pszichológus és elmondhatná, hol baszom el a dolgokat. Dr. Úr én csak szeretni szeretnék, és fontosnak lenni. Mondja mit tegyek?
A tarifiára vonatkozó kérdéssort kihagyom, várok érte egy apró kis büntetést, de semmiképen sem vélek nagyon kikapni érte. Mi van velem? Megveszek. Felpillantok a  vöröskére és azon morfondírozom, hogy….
- Mih? – csak felnyikkanok. Mivan? Pániktól izzó tekintettel követem le a mozdulatait, amivel lekottázza, hogy elég a felsőm levenni. Hogyne. Most. Aztán majd a többit, akaratlan az ölére pillantok, hogy áll-e még a zászló. Mielőtt tiltakoznék a nyelvembe harapok.
Kezemben a szaros körömreszelő. Remegni kezd a szám, a félelem visszaköltözik a vérembe.
Mozgolódni kezdek.
- Nem! – nekem te ne segíts te tetű, amikor majd a kezeim közé kaplak és azt teszek vele, amit akarok, letépem a tököd és a szádba nyomom. Ficergek, mint aki kínban van, közben az ujjaim közül szenvedem át a reszelőt a sarkaim és közé, hogy lefelé nézzen, mert nem tudok úgy vetkőzni…nem akarok vetkőzni, hogy a „fegyverem” a kezemben van.
Jordan, hol vagy?  Megint elfog a pánik, hogy ez csak egy vicc, szívat, nem lehet ez máshogy.
- Kérlek! – had ne kelljen, de közben felhúzom a pólót a hasamon, kiráz a hideg. Összepréselem a sarkaimat, ki ne essen a szerszám közülük, mert hallani nem fogja, de össze nem szedem a szőnyegről, az ziher.  Átbújtatom a fejem a póló nyakán, és ujjam tétován a melltartó pántja után nyúl. Nagyot nyelve rápislogok. Ezt is? Sugallja a kérdésem. Lehet jobban járok amúgy, mert a fekete anyag nem fog elütni annyira a rémülettől hófehérré váló testemtől.  A vérem aludni tér.
A szívem felkalimpál, az agyam tekergőzik a koponyámban. Mielőtt leveszem a melltartót, ha úgy akarja, a hajamhoz nyúlok, feltolom magam a sarkamról, kihalászom a gumit a tincseim közül, mert már csak mutatóban van benne.
Hagyhatnám, hogy a hajam az arcomba hulljon, elbújnék mögötte és talán azt sugallanám, hogy félnek tőle, ami kurvára igaz is, de lehet azt hinné, hogy sunyiskodom mögötte. Arról nem is beszélve, hogy a szétkergetett tincsek kitakarják a periférikus látásom és félek nem látok meg valamit, ami jelen lehet. Hatra hajtom a fejem, lenyelem a könnyeim, miközben a hajamba túrva simítom hátra, hogy szoros kontyot tekerjek a belőle. Majd megskalpolom magam, de még egyet ráhúzok a gumival, noha már nem esik jól, a hajhagymáim ordítva tiltakoznak. Látni akarlak, én is, te féreg!
Elkapom a mozdulatot, amivel az övéhez nyúl, ha kicsatolja bajban leszünk, én….ha előkapja itt nekem a farkát, akkor lesz sírás, és meghalás, ez egyértelmű. A rémület azonnal háttérbe szorul és előránt valami mást, amitől megint vallanom kéne, sőt mi több gyónnom.
Meg sem várom a válasz, a melleim között szétpattintom a melltartót, a pántokat letolom a vállamról. Ha nem kéri, akkor jöhet vele megint, hogy kurva vagyok, de kicsit lehet kimozdítom, csak annyira, hogy jöjjön közelebb, annyira, hogy elérjem, hogy a sarkaim között tartott reszelővel kivájjam a szemét a fejéből, őrületemben lehet bezabálnám.
- Tulajdonképpen, mi akarsz tőlem? Nem tettem ellened semmit, én nem bántottalak. Nincs ügyem veled, nem értem, hogy miért történik ez. Látod, teszem, amit kérsz, cserébe kérlek ~vetkőzz le! Mi? ~ csak adj támpontot. – nem, ölj meg, ne hozz ilyen helyzetbe. Igaza lesz, kurva vagyok, mert a félelem mögött a vágyak már sorban állnak a bőröm felforr… Nem tudok tenni ellene semmit. Tulajdonképpen meg is üthetne, de nem választhatom a másik fickót? Az azért jobb fej…
Kihúzom magam, mélyen bent tartom a levegőt, a kezem megint a hátam mögé csúsztatom, hogy ujjaim közé csíphessem a reszelőt, hamis biztonságérzet, mint a lovaglásban a segédszár, hamis keret, nincs jelentősége, de jelen van, elhiheted, hogy segít.
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
It's begun-Emily&Jordan EmptyVas. Aug. 05, 2018 8:17 pm

Emily

&

Jordan

+16

Türelmetlenül dobolok az ujjaimmal. Mi a faszom, hát mennyi idő kell neki, hogy összeszámolja? Nem elég hozzá a két keze, hogy az elmúlt hatvan nap termését leleltározza? Jordan, pont ezt az ordas kurvát kellett kifognod? Tényleg? Komolyan? Felsóhajtok.
Be kell látnom, hogy tévedtem. Elhittem, hogy talán tanult előbbi közjátékból, talán nem vágyik egy újabb sallerre, engedelmes lesz, besimul és nem próbál dafke ellenem menni. Lehajolok, az állára szorítok, magam felé rántom az arcát. Rám nézz, ha hozzád beszélek te mocskos ribanc. Hosszan és kínosan sokáig bámulok a drogtól tágult pupillájába, ami éhes vadként nyeli el a körötte vékonyodó zöld íriszt. Viszontlátom magam a mély feketeségben, dühtől torzult képemet, az eszelőst, aki mégis legyőzte a józan észt. Jordyboy elveszett, tette már a fürdőben is. Elhitte, hogy lehet másképp, hogy majd most meghazudtul minket. Önmagát. Vicces, kár, hogy nem vagyok nevetgélős kedvemben,
– Mi hét? Túl bonyolultak voltak a kérdéseim? Tagoljam jobban? Fogyatékos vagy? – méla undorral sziszegem a szavakat. Elrántom a kezem, gyűlik benne az erő egy következő pofonhoz.
– Emily én nem akarlak megütni, de nem hagysz más választást. – ökölbe gyűröm a tenyerem, mérlegelek. Az orrát törjem el előbb vagy az ajkából fakasszak vörösen csordogáló patakot? Azért lássa jólelkemet hagyok neki egy kis időt, hogy korrigáljon. Ha szépen válaszol nem bántom.
– Áh, a Lindström gyerek.  - biccentek, akár a tanár a felelő nebuló jó válaszára. Tudom, hogy burjánzik köztük valami. Sokáig terveztük a srác seggébe dugni a gitárját, puszta szeretetből, de Jordan úgy döntött nem ér annyit. Hiába suttogtam neki bátorító szavakat, leszarta, kizárta, háttérbe toloncolta. Ezért is büntetem most, sok más egyéb között. Engem nem lehet csak úgy félretolni, engem senki, de, senki nem ignorálhat. Persze, tudom vagy legalábbis sejtem, hogy már akkor is emiatt a szajha miatt próbálta lemosni a lelkét, lefejteni róla a vértől ragacsos mázat. De elterveztünk valamit, aminek végbe kell és fog menni.
Résnyire szűkült szemmel nézem a csajt, lényegében egy erősebbet kéne a nyakára vágnom és nem lenne több gondom vele. Jordan kiheveri, állt fel nagyobb csapások után is. Amúgy sem kellene kötődnie egy riherongyhoz.
– Nekem te nem mondasz nemet! – nem kiabálok, kimért vagyok.  Ráérősen megroppantom az ujjaimat és jóféle atyaival kínálom meg, most a másik felét az arcának. A tenyerem bíborszín pecsétet hagy puha bőrén, a mutatóujjammal körbe rajzolom az alkotást, mintegy gyönyörködve benne.
– Semmiből sem tanulsz, ugye? – oldalra döntöm a fejem, lemondóan pillantást küldök felé.  - Nah, vetkőzz már! – ellépek tőle, rezzenés nélkül bámulom, ahogy a lúdbőr végig sikít a testén, imádom látni, ahogy szenved. Nagyot nyelek, ahogy a póló aláhull a szőnyegre. Belátom, kurvajó teste van, végig kéne harapdálni, tíz körömmel névjegyet karcolni bele.
Bólintok, igen a melltartót IS. Régen vetkőztek NEKEM. Jordannek sokszor, engem olyankor száműz, néha ad csak egy-két cseppet az élvezet óceánjából. De most tessék, egy picsát akart magának és én látom előbb meztelenül, ő pedig csak a másodhegedűs. Tökéletes melle van, pont nekem való, ezernyi ötletem lenne vele. Vékony pengével rajzolnám meg finom ívét, a csuklójára bilincset csattintanék, a száját meg szikszalaggal kenném össze. Hófehér bőrén, hogy virítanának a kékeszöld véraláfutások, erőm és dominanciám zálogai. Végig nyalok az alsó ajkamon, hozzá akarok érni.
Önkéntelen mozdulatok sorával kerül le rólam a nadrág, már csak a boxer vékony anyaga rejti el ágaskodó akarásom előle. Hozzá akarok érni. Felrobban a farkam. Nagy dilemma. Mögé sétálok, letérdelek, hátulról előre nyúlva veszem a tenyerembe a mellét. Vad hévvel megmasszázsolom, mennyire pont a kezembe illik.  Fojtottan a fülébe nyögök, azért jár a pirospont, amiért copfba fogta a haját.
– Te nem érhetsz hozzam a mocskos kezeddel. – halkan súgom neki, akár egy szerelmi vallomást. Végtére győz az ösztön a másik kezemmel az alsógatyámba túrok, magamra fogok, kénytelen vagyok könnyíteni az édes terhen.
Hallom, hogy kérdez valamit, de nem értem, zúg a fülem, a csontvelőmbe harap a borzongás. Pedig lehet újabb ütést érdemelne, na majd később számolunk ezért.
Ám a kéjes sóhajt éktelen ordításom lármája űzi el. BAZD MEG!

Vad erővel markolom a farkam, bebandzsítok a fájdalomtól, a könnyem is majdnem kicsordul, pedig magas a bírásküszöböm. Vissza kellett jönnöm, ahhoz meg kín kell, nem is elhanyagolható mértékű. Szép kép, mondhatom. Életem álma itt térdepel előttem, én meg mögötte igyekszem kiverni. Hátra döntöm a fejem, kikapom a gatyámból a kezem, sajgón lüktetve lohad le a férfiasságom. Aztamocskoskurvaeget. Könnyebb lett volna inkább meghalni. Összekoccantom a fogam, nyüszítek, mint az oroszlán, akit meghuzigálták a...farkát. Mekkora hasonlat, ügyes vagy Jordan. Csodálom, hogy nem maradt a kezembe.
– Kicsim, annyira sajnálom – a hátának döntöm a homlokom, úristen mennyire forró a bőre, mennyire selymes. Az illata teljesen elbódít, ennyire még sosem voltam közel hozzá. Nem akarom, hogy felöltözzön, pedig tudom, illene legalább felajánlanom a lehetőséget. De, ha egyszer annyira vágyom rá?! Átölelem, lágyan a nyakába csókolok, tüdőre szívom jelenségének aromáit. Ha nem akarna a kispajtásom az előbbi fojtogatástól leesni, tuti újfent fészkelődne.
Ujjaim közé csípem a mellbimbóját, csókjaim a vállára szaladnak, hogy visszatérve szánkázzanak a gerincén, megakadva egy…egy akaratos karmolásban. Ez nem én voltam, ez valaki más bejegyzése a Szerelmemen.  Mélylevegőbenntartkifúj. Elkomorulok, szerencse, hogy háttal van nekem, a végén azt hinné máris visszatért a szadistább énem. Eltolom magamtól.
- Khm, ezt takard el valamivel. Ha meglátja, megnyúz. – méla csalódottság és zsigeri keserűség  költözik a hangomba. Vajon ki barangolt a testeden Életem? Lehet már kiheréltem, semmi sem kizárt. Vagy tán az a zenészköcsög lehetett? Csakugyan lepattinthattam volna a fejét a helyéről.
Megálljt kell parancsolnom magamnak, lábra állok elfordulok. Milyen ironikus, hogy én még tudatom teljes birtokában nem láttam előröl. Persze, William mögül volt esélyem kukucskálni, mint valami kiskamasz a kulcslyukon át.
– Öltözz fel nyugodtan, nem lesek. – hát gecire szíven szúrt az a karmolásnyom, nem is esdeklek annyira a bocsánatárért, amiért megpofozta. A féltékenység úgy rugdossa a gyomorszájam, hogy lehet mindjárt ki is esik belőlem.
Csak nem bírom tovább, felé fordulok, leszarva, hogy a ruhái még mindig a földön hevernek, hacsak nem kapta őket magára negyedmásodperc alatt.
– Az a tarzanképű volt mi? Legalább befontad a haját szex előtt? Megfésültétek egymást? – morcosan járkálok fel, alá. Nem fogom bántani, nem fogom megütni, nem akarok fájdalmat okozni neki. Noha kurvára megérdemelné, mert ő is szétszed engem lelkileg. Zsebre vágom a kezem, aztán inkább kiveszem, idegesen megvakarom a fejem, végül a nyakam kezdem masszírozni.
– Csak kihasznál téged, Em, vedd már észre! Komolyan ő kell neked? Egy üres kartondoboz? Vele hogyan tudsz beszélgetni bármiről? Ő sosem értene meg, kicsim! Nem látná mennyire…mennyire kibaszottul különleges vagy, a kurva életbe is! – velem is dughatsz minden nap! De ezt inkább már nem teszem hozzá, helyette hevesen gesztikulálok. Hát a francba már!
Tudtam, persze, hogy tudtam, hogy pasizik, szembesültem vele már százszor, ahogy elsétált mellettem az épp aktuális példánnyal. Azt viszont nem gondoltam volna, hogy így taccsra vág az első jel, az első nyom, amit azok a puncifalók hagytak rajta.
Zavartan mászkálok össze-vissza, az órára nézek, lassan tipliznem kell majd, hogy kinyírjam a pincért és utána rögvest ezt az Erik gyereket is.

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
It's begun-Emily&Jordan EmptyHétf. Aug. 06, 2018 8:36 pm
It's begun

Tekintetéből iszonyat kúszik a csontjaimra, újra félni kezdek, és elhiszem, hogy nem játszunk, nem szórakozunk, mi most nem kérkedünk. Ártani akar nekem, nem adhatok jó választ, nem tehetek jót, egyszerűen nem lehetek jó, ahogy életem során sosem lehettem elég jó. A fatus mindig többnek hitt, talán bánta, hogy nincs egy fia, egy bátyám vagy egy öcsém, akivel lehetett volna focizni, aki most megértené nehéz életét, akitől már lenne unokája. Mindezt nem adhattam meg neki, nem kísértem el kosármeccsre, mert ott is a pasikat néztem volna. De nekem ennyi jött le, ha ők kedvelnek, ha túlságosan kedvelnek, akkor Sean Hayland észrevesz engem. Megpróbál megóvni, megvédeni attól, amitől nem lehet és a jelek szerint, ami miatt most marha nagy bajban vagyok.
Ribanc vagyok-e? Igen. Még én is tudom, mindannak ellenére, hogy szeretetre vágyom, hogy odafigyelésre áhítozom, így kapom meg. Nem vagyok ezzel egyedül. De kurva csak azért nem, mert pénzt nem kapok érte, márpedig annak feltétele. Mélyet sóhajtva bökök neki oda egy számot és ezzel újfent felrobbantom a dühöt a szervezetében. Szinte nekem ütközik a belőle nekem rohanó feketeség, a tapintható feszültség. Ha nem félnék sírni, most megtenném.
Ujjai merevek az államon, mégis tüzet lobbant a szervezetemben, elég hozzám érnie, esküszöm, emiatt lerágom a nyakát. A gerincemen kúszik le a méla vágy, hogy találkozzon a reszketéssel. Akkorát nyelek, a szomszéd is hallhatja, összepréselődik a gyomrom. Alig bírom lefogni magam, hogy odakapjak, elüssem a kezét, de félek, rossz vége lenne. Rám nézve.
Beleköpi a szemembe a kérdést. Anyád a fogyatékos, te fasz. Mégis pontosan tudtam, hogy részleteket akar, remélem nem kérdezi meg, melyik fért be tövig és hova.
A nevem a szájából egyenesen istenkáromlás. Nincs benne gyengédség, nincs benne vágy, roppantó gyűlölet van, előrántott undor, újabb rettegő sírásrohamot folytok el, de érzem, hogy reszket a légvételem. Elfordítani sem merem a fejem, másfelé nézni sem, mellé, ha nem lenne totál bolond, eszméletlen jó pasi is lehetne, kár, hogy jelenleg nem ér hozzám, marad a borús félelem.
Faszt nem akarsz megütni. Alig várod, hogy megtehesd.
- Három. Hárommal feküdtem le, kettővel pedig, csak…- a számra rágok, elpillantok mellette. Mit mondjak, hogy leszoptam és a számba élveztek? Bingó, megest olyan sallert fogok kapni, hogy lefejelem a csillagokat.
- Csak orál szex volt, a többivel pedig… simogatás. Petting. Kettővel. – ha nem követné a matek példát. De tudom jól, hogy a válasz nem fog tetszeni, az orál szón is fenn fog akadni, mert nem lesz mindegy, hogy mit takar. Ahogy sejtésem szerint az is zavarni fogja, hogy nem mondom ki, mert így olyan, mintha szégyellném és mellé teszem is.  Dadog a levegő a tüdőmben, elakad, kiszalad, elakad. A félelem finom izzadságréteget húz a bőrömre.
Mikor lesz vége? Mi lesz a vége? Megöl vajon? Itt fogok elvérezni? Elmondhatom még apunak, hogy azért szeretem, sőt ő az istenem, és ne haragudjon, hogy annyi bajt okoztam, hogy nem akartam bántani, csak néha olyan jó lett volna, ha szeret, ha hozzá bújhatok, ha nem olyan kemény velem. Anya vajon sírni fog? Alkoholista lesz? Apám elhagyja? Tönkre megy a kapcsolatuk? Mert anya a fatust fogja hibáztatni, ez tiszta sor, pedig a jelek szerint semmi köze hozzá.
Megkérhetem vajon Williamat, hogy ezt megírhassam pár sorba nekik? Meg fog ölni?
Erik nevének elhangzása újra pánikkal tölt fel, mint egy félig üres poharat, amiben habzik a sör de tartalommal jószerivel nem bír, csak ha utána töltünk.
Könyörgöm, ne bántsd, semmiről nem tehet. Olyan romantikus, kedves a lelkem, hogy meg sem érdemli, nem is értené, és mellé nem is keres.
- Már nem számít ő sem. Jelzi, hogy szerettem volna, hogy legyen valami, normálisnak mondható, de kevésnek bizonyultam hozzá. Hiheti hogy védem, nem érdekel, nem teszem. Egyszerűen csak… már nem része a napoknak, már nem várom éjszak az üzenetét, már nem vagyok tini, aki nagyot szakított. A lány vagyok, a nő, aki elbaszott egy barátságot miatta és, aki megint szart nem számít.
Méreget. Mint a lovakat a vásárban, noha tudom jól, hogy nem az értékem méri fel, éhesnek tűnik. Korog a lelki gyomra a félelmemre, azzal lakik jól, az tölti fel, ismerem a fajtáját.
Hány nőt öltél meg William? Mesélj nekem. Hat? Nyolc? Több? Más államokban, mi? Élvezed, ahogy sikoltanak? Megkínzod őket? Engem meg fogsz?
A rémálmom, hogy tehetetlen vagyok és azt tesznek velem, amit akarnak, én pedig mindent érzek, de mozdulni nem tudok. Láttam erről egy filmet, a pasinak szívműtétje volt és nem hatott az altató. Azóta már egy anyajegyet sem merek levetetni.
A felszólítás, hogy vetkőzzek, fáj a hasamban és a szívemben, mert látom, hogy a farka kőkemény, nem hiszem, hogy a pólóm akarja magával vinni.
Túl gyorsan utasítom el az ajánlatát, hogy segítsen, dühe szinte előbb üt meg, mint a keze, pedig készülök rá, hallom az ízületek roppanását. Lehunyom a szemem, látni sem bírom.  Az újabb pofon minden irányból meglepetés szerűen ér, hiszen eldöntendő kérdést tett fel. A fájdalom felrobajlik bennem, megbillenek a sarkamon egyensúlyozva. Könny gyűlik a szemembe, nem merek odakapni, mert a körömreszelő az ujjaim között hideglik. Remeg a szám, erőszakkal tartom vissza a feltörni kész sírógörcsöt. Megalázottságom eltörpül a pofon valódi fájdalma mellett, lángol a bőr az arcomon, zsibbad a számszéle. Az egész fejem remeg a szemem tágra nyílik, hogy ne is pislogjak. Érintése nyomán pánik furakodik a szívembe.
Jogtalan pofon volt. Ha azt mondom segítsen, azért bánt. Nem védhettem ki, mégis uralma alá von a zsigeri félsz.
Alig bírok a pólómra fogni, annyira cidriznek az ujjaim.
Sírni fogok, istenem. Sírni fogok.
Megaláz, összetör és ezt pontosan tudja. Tekintetében a pokol fekete tüze izzik, ahogy vetkőzöm, szétkapcsolom a melltartót. Olyan vágy csillan benne, amitől kényszert érzek vonyítva a sarokba kúszni. Nincs benne kegyelem, nincs benne kedvesség, a pöre, lecsupaszított Férfi akarása van benne. Állandósul a remegés, nem bírom abbahagyni. Fázom, annyira fázom. Ahogy néz rám, attól kitör a frász, megfagy a vér az ereimben, de rossz vége lesz ennek.
Levegőt is elfelejtek venni, ahogy kicsatolja az övét, végig pattannak a gombok és sietősen kilép a nadrágjából. Okké. Ideje sikoltozni. Elnyitom a szám, szinte érzem nyakamon az ujjait, hangot kipréselni sem tudok magamból. Végig pislogok izmos combjain a feszülős boxeren, immár nem rejti farmer a kívánalmát. Ahogy az ing lóg csak rá, erősen sejtem, hogy nem lesz kedves velem, én pedig végül ordítani fogok. Életemben először kívánom, hogy lenne kicsi a szerszáma, és persze nincs szerencsém.
Zsibbad a vállam a reszketéstől. A vágy kődként lebeg az elmémen. Felborzongat. Talán ez az, amitől végül összeomlok.  Alig hallok a szívem vadul kalimpál, ő pedig lazán mögém sétál, már érzem, ahogy a hajamba mar és felrángat, ehelyett a térde koppan a szőnyegen. Ujjaim közé markolom a körömreszelőt, moccanni mégsem merek, már nem is látom.
Teste túl közel van, meg sem bírom emelni a karom. Tenyere a mellemre siklik, majdnem felsikoltok ijedtembe. Annyira remegek, hogy félek, elharapom a nyelvem, mégis tüzet locsol a vénámba, sírhatnékom támad, ma más sokadszor. Durva mozdulattal gyűri meg a húsom, felszisszenek.
Hangja a fülemben, illetlen ordítás a misén. Atyám, megint? És én vagyok a mocskos? Az én ujjaimat maximum sperma szennyezi, míg a tiédet vér.
Hallásomra hagyatkozom, súrlódik az anyag. De hozzám nem ér vele….
Elkerüljük egymást. Felordít, hátra lendül, abban a pillanatban, amikor a fejem is, hogy telibe fejeljem, ha más nem, eltörik az orra, álmodom. Kár, hogy így is annyival magasabb nálam, én a sarkamon ülök, ő pedig fölém magasodik, a mellkasának koccan a fejem, de teljesen mással van elfoglalva. Azt is hiheti, hogy neki simultam, pedig érintése nyomán lángnyelvek csókolják a mellem.
Nem értem mi történik, ujjaim közül hátra fordul a körömreszelő, ha meglendítem, tökön szúrhatom és meghalok… tiszta sor.
Kicsim? Elsírom magam. Halkan, hang nélkül, csak a légzésem lesz gyorsabb, ha lehet.
A büdös életben nem örültem még így senkinek, mint a doromboló hangnak. A feszültség egyetlen pillanat alatt adja át a helyét a megnyugvásnak. Tudnám miért?
Megvonaglik a testem az ölelésben, nekidöntöm a hátam és hagyom a könnycseppeket végig rohanni az arcomon. Hozzám bújik, levegőt veszek sokat, mert ha elkezdek zokogni, nem állítom meg. Csókja lágyan érinti a bőröm, a kezem a combját éri, benne a fém. Mégis érzem a feszülő izmokat, a vadász jelenlétét a rugalmas test keménységét, annak kidolgozottságát.
Értem, hogy az egész szar így, hogy barátnak, megmentőnek érzem Jordant, aki pont annyira bántott, mint William, de talán ő nem öl meg. Lehajtom a fejem, ahogy a nyakamra ér az ajka, Sikoltani szeretnék, ellenkezni, de nem merek. Felnyögök, az érintésétől, esküszöm máskor olyan jól esne. Pillanatok alatt üt meg a béke, mintha keze lenne, hátra csuklik a fejem,ujjaim közül kipördül a reszelő, szétnyílnak a sarkaim közéjük siklik a testem, ha nem lenne mögöttem hanyatt vágódnék. Csuklássá lényegül a feltörni kész zokogás.
- Hüm? - Elvesztem a fonalat, mintha mélyről bukkannék fel, a víz pedig kivette az erőm, még tompán remeg a testem.
Fásultan a pólóért nyúlok. Nem lesel mi? Mindegy, nem? Most tapiztál össze. Mélyet kell lélegeznem, hogy ne aludjak el helyben. Mire észbe kapok a pólóm az ölemben, ő pedig előttem.
- Erik? – szétesnek a gondolataim. Sejtem, hogy a hátamon talált valamit, harapást, karomolást, kiszívást, valamit.
- Ó, lehet! – hogy ő volt és az is, hogy befontam volna a haját, ha nem hajít el, mint egy elhasznált óvszert.
Komótosan öltözik, én pedig előre bukok, arcom a szőnyegre siklik, két kezem mellettem, hogy feltoljam magam. Nehezen tornázom magam ülő helyzetbe, hogy félre biccentett fejjel pislogjak rá.
- E-e! Nem használ ki, nem használ semmire. – gúnyos nevetés buggyan elő belőlem, mint amikor nagyon részeg vagy és már csak azok értenek meg, akik szintén be vannak baszva.
- Már nem is emlékszik rám, szerintem. – nehézkesen rángatom magamra a pólóm, hangomban keserű öngúny. Semmi meglepi. Erik pont úgy ejtett, mint mindenki más, sors.
- Különleges? Jézusom Jordan. – újabb kacaj. Megőrültem. Ha felhergelem, itt döglök meg, de nem vagyok ura a testemnek sem és a szavaimnak még úgysem. Őrülten szeretnék különleges lenni, azt ha valaki végre szeretne, magam miatt.  
- Most akartad a hátamra verni, roppant különlegesnek tűnik. – Értem én, hogy az nem ő volt. Felmordul a belsőm, hogy kérjek inni, szomjan veszek, helyette megint előre bukok, feltolom magam a sarkaim közül, négykézláb egyensúlyozok, felöklendek némi gyomorsavat, pont az előtt, hogy elsötétül a világ és aláhullok a semmibe.
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
It's begun-Emily&Jordan EmptyHétf. Aug. 06, 2018 11:19 pm

Emily

&

Jordan

+16

Uram adj türelmet, mert ha erőt adsz…
Rezzenéstelen arccal hallgatom a vallomást. Két hete van meg a Lindstörm gyerek, azóta nem kamatyolt mással. Maradt nyolcból hat hét, ami annyit tesz, hogy minden második héten valami vadidegen nyomta tövig a farkát a lucskos puncijába. Szánalom, hánynom kell, de tényleg. Kettőt meg csak úgy leszopott, mert just for fun. Értem. Ökölbe rándul a kezem, kedvem támad addig ütni a bordáját, amíg az utolsó leheletét is a szoba csendjébe kiálltja.
– Akkor nem idegen neked a térdelés, rendben. – nem ítélkezem, nem reagálok. Talán feloldozást vár, vállon veregetést, hogy ugyan Emily, fiatal vagy, mikor máskor ha nem most élnéd ki a buja hajlamaid? Tiéd a világ, tégy, amit akarsz! Meg azt a nagy lófaszt. Nem mondok semmit, nem adom meg neki azt az örömet, a hallgatás néha jobban sebez, mint a méregbe mártott nyílvessző.
Ócska kurva, eddig is tudtam, a véleményem eztán se változott. Mégis van benne valami….valami nyers gyönyör, amitől begerjedek, ami arra késztet, hogy levetessem vele a ruhát.  
Szétszakít a vágy, érezni akarom félelemmel átitatott bőrét a tenyerem alatt, érezni, ahogy vadul kalimpál félre a szíve a közelségtől. Kóstolni akarom a vérében áramló rettegést. De persze ezt is elrontja, mint minden mást. Tessék babám, ha kell a pofon nem fukarkodom vele. Megnevellek én, ha már az apád képtelen volt erre is. Sean…na neki szenteljünk majd egy másik misét.
Látom, ahogy halvány fátyol ereszkedik a szemére, de, csak, hogy jót is szóljak felé, legalább visszatartja a könnyeit. Persze, mert az a köcsög figyelmeztette, meg ne add nekem ezt az örömöt se, de tényleg.
– Bőgni fogsz? – azért csak elröffentem a kérdés, add istenem, hogy igen, hogy legyen egy újabb ok, ami haragot pumpál az ereimbe, ami indokot ad a csapásnak. Nem teszi, tudnék ásítozni, ha meztelen teste nem lobbanta erdőtüzet a vénámban. A vér már bőven máshol van, a fejem sem a legtisztább, mögé térdelek, talán ha majd nem áll a farkam, mint a győzedelmi zászló normálisan tudok gondolkodni.

Előbb még a vágy mart éles fogaival a férfiasságomba, most a fájdalom teszi. De kénytelen voltam, vissza kellett térnem, nem bírtam el a látvánnyal, hogy William élvezkedik vele és általa. Ez az én jogom és egyedüli kiváltságom. Én vagyok a beteg, amikor magadra is féltékeny vagy. Kizárom a hangot, ignorálom. Emlékszem, amikor először megjelent, amikor először hallottam őt, a rémségek gonosz suttogását.
Tizennégy lehettem, a külvárosban laktunk valahol. Anyám be volt állva, mint a gerely, pedig megígérte, hogy pizzát süt vacsorára. Tudtam, hogy hazudik, tudtam, hogy megint csinál magával valamit, amit nem értek, amit nem szeretek és ami után viszolyogni kezdek tőle. Olyankor mindig jókedve volt, mosolygott, nevetett, megölelt, aztán sírt és az összes istenre esküdött egyszerre, hogy többet nem lesz ilyen. Olykor a lábam közé nyúlt, „Mutasd, mekkora vagy már kisfiam?” Letapizott és elismerően hümmögött. „Nem tudom ki volt az apád, de szép szerszámot hagyott neked. Köszönd majd meg neki!” Néha énekelt, táncolt is és a tekintetében ott égett valami kiismerhetetlen eszelősség. Aznap este ugyanez a forgatókönyv pergett, viháncolt a széteső világunk falai között, én a konyhaasztalnál ültem és vártam. Nem tudom mire, talán a pizzára, talán arra, hogy kiüsse magát, elhalkuljon és vékony nyálcsíkkal a szája szegletében elaludjon.  Idegesített. Ujjaimmal a recés fán doboltam, elég homályos a kép, pusztán a várakozás élénk élménye ragadt belém. Olyan, mint, amikor bújócskázol, bemászol a szekrény aljába és egyszerre kell pisilned és leszel szomjas az izgalomtól. Közel volt hozzám a kés, egy mozdulat lett volna csupán. Könnyebb lesz neki, tedd meg! Ez volt az első szava hozzám.  Én pedig, kiskamasz fejjel elgondolkodtam azon, hogy hátba szúrom a szülőanyám a szó legszorosabb értelmében.
És most…megannyi év eltelt, előttem a nő, aki kezdi visszaadni a hitemet önmagamban, hogy tán mégsem vagyok annyira elbaszott, mint hiszem. Talán képes vagyok kötődni, szeretni és oltalmazni. Talán nem csak egy fekete, életeket romboló csíkot húzok magam után, talán serkenhet virág az érintésemből. Erre, te, William, megvered? Mi több a háta mögött kívánod az orgazmust? Szánalmas egy féreg vagy, ha tehetném vasmarokkal tépnélek ki magamból.
Feje ágyúként koppan a mellkasomon, visszahúz a keserű nosztalgiából. Tudja, hogy én vagyok, tudnia kell, másképp nem lenne ilyen botor, Will ezért alsó hangom skalpolta volna meg. A fájdalmat nem érzem, sokkal nagyobbakkal küzdök odalent. Lehet, hogy többet már fel sem fog állni? Elönt pánik.
Azért próbálgatom, ízlelgetem, engedek a lehetőség kínálta csábításnak, Felzúg a vérem az érintésétől, ahogy a combomba mar, beleremeg a testem. Érzem, hogy valami fémhideg tapad a bőrömhöz, de elengedem, egyelőre belemorgok az élménybe. Szeretem, annyira végtelenül és kimeríthetetlenül szeretem. Eggyé válunk, összeolvadunk. Két veszett lélek, két bolond élet balladája a miénk…meg azé a nyomorulté, aki szétkarmolta a hátát. Megölöm, de legalábbis kikapom a golyóit és abból fűzök neki gyöngysört.
A körömreszelő halkan koccan a földön, az ujjaim közé csípem, felveszem. Bántani akart, látod, túlgondoltad. Kurvára nem szeret, ki akart nyírni egy körömreszelővel. Hát látod milyen buta? Egyszerű, mint a facsipesz. Ne mondd már, hogy nem szánalmas.
– Kussolj már el, te kibaszott szociopata! Engem sosem tudna bántani, engem szeret! [/i][/b] – beletépek a hajamba, Emily felé nézek. Adj visszaigazolást, ugye szeretsz Kicsim? Ugye, én korty víz vagyok a fullasztó szomjúság után? Ugye? Ha ismertél volna akkor sosem feküdtél volna össze tarzankával sem, ugye? Nyugtass meg, ölelj meg, szeress!
Hallgatom, ahogy magyarázkodik, ujjaim a célszerszámra markolnak. Lebuktál. Megláttalak. Na, most kedvem lenne nekem is a szeme közé döfni.
– MI AZ, HOGY LEHET?! Hát ki volt még a napokban rajta kívül? – menten elvisz egy infarktus. A hangom egy oktávot ugrik felfelé, mi az, hogy lehet? Félrever a szívem, a torkom maga a szahara. Ésés, milyen kis dallamosan mondja! Semmi megbánás, semmisem! William jóízűen vihog a háttérben. Toporzékolnék, visítanék, mint egy kisgyerek. Lehet…lehet szétbontom mindkettőt. Sípolva veszem a levegőt, nehezül a mellkasom.
– Kibaszott különleges vagy! Mit gondolsz, ha valami ócska tucat lennél kiszúrtalak volna? Elrobogtam volna Los Angelesből? Rád áldoztam volna hatvan napot és tizenhárom órát? Én…te….nekem. Hát nem érted? – nah, mit nem ért? Tán, ha kifejteném, ugye. De totál megbomlottam. „Lehet…” Akkora hévvel magyarázok neki, mintha erre az egészre emlékezne holnap. Pedig nem fog, a cucc erőszakosan nyom a delete gombra, amit elalszik majd.
– Bazdmeg, az nem én voltam! Emily, próbálj megérteni! Azt mondtad hiszel nekem! Azt mondtad.... – de mire megmagyaráznám a bizonyítványom alélten hullik alá. Mély levegőt veszek, átjár valami végtelen csalódottság. Hát vége. Ennyi volt. Kitörlődtem belőle, mint a levélszemét a postafiókból.
Leguggolok hozzá, végigsimítok az arcán.
– Annyira szép vagy, amikor alszol – elidőzök kicsit, gyönyörködöm, gyorsan lövök egy képet róla. Sok időm már nincsen, hamar jönnek apuci emberei. Ölbe veszem, a hálóba sétálok vele, finoman helyezem a párnák közé. Lágy csókot nyomok a homlokára, az ágy szélére ülök. Istenem, görcsbe mar a fájdalom, látva a rajta ejtek sebeket. A monoklit a szeme alatt, a vörössé duzzadt járomcsontját, a lilán rikító felkarját. Mellé akarok feküdni, átölelni, megvédeni. A világtól, az apjától, az összes csalódástól, magamtól. Pittyen a telefonja. Mindjárt itt vannak. Remegő szívvel hagyom el a szobát, rendet rakok, megpróbálom kisikálni a véremet a szőnyegből, de elég hasztalan. Ki kell majd dobni, el kell égetni.
Kikocogok a lakásból. Vége van. Elkezdődött.  

[/b]
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
It's begun-Emily&Jordan Empty
mind álarcot viselünk
ranggal rendelkezem

It's begun-Emily&Jordan
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Emily & Chris
» Emily Powell
» Emily Dawson
» Emily Lucas
» Jordan&Bree

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Játékok-
Ugrás: