New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Bradley R. Fitzgerald
tollából
Ma 17:04-kor
Caspian E. Lincoln
tollából
Ma 16:49-kor
Roman W. Hemlock
tollából
Ma 16:47-kor
Sofia Carmona
tollából
Ma 16:29-kor
Horatio R. Hayes
tollából
Ma 16:03-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Ma 15:58-kor
Enzo De Santis
tollából
Ma 15:17-kor
Benjamin Stanford
tollából
Ma 11:54-kor
Rosemary Sawyer
tollából
Ma 10:21-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Meabh DeBeers
TémanyitásMeabh DeBeers
Meabh DeBeers EmptyKedd Júl. 24 2018, 13:24
Meabh DeBeers

Karakter típusa:
saját
Teljes név:
Meabh Fiona DeBeers
Becenevek:
Meabh, pixie
Születési hely, idő:
1996. március 8. Írország, Dublin
Kor:
21
Lakhely:
Manhattan
Szexuális beállítottság:
heteroszexuális
Családi állapot:
egyedülálló
Csoport:
diák
Ha végzett vagy még tanul//Egyetem:
Manhattan-i Egyetem + irodalom-filozófia + még tanul
Ha dolgozik//Munkabeosztás:
részmunkaidőben egy romkocsma pultosa
Ha dolgozik//Munkahely:
Manhattan
Hobbi:
olvasás
Play by:
holland roden

Jellem

M, mint mágnes. A kisugárzása, a beszéde, a látványa, szinte minden ami hozzá tartozik, vonzza az embereket. Egyszerűen nincs olyan, aki képes lenne távol maradni tőle. Nála nincs arany középút, valaki vagy meghal érte, vagy meg akarja ölni,
E, mint extrém. Meabh gyerekkora óta odavan az extrém dolgokért. Legyen szó öltözködésről, vagy sportról, vagy ételekről. Mindig a mának él
A, mint akaratos. Két testvér mellett nőtt fel, és mégis ő volt apu kicsi hercegnője, aki mindent megkapott, amit kiszólt a száján. Ezzel nem azt érték el, hogy elkényeztetett lett, hanem akaratos. Aki addig bizonygatja és erőlteti másokra a saját igazát, míg azok is el nem kezdenek hinni benne.
B, mint bizakodó. Sosem adja fel. Mindig hisz, és képes is hinni bármiben. Sosem adja fel.
H, mint hangos. Néha azért, hogy felhívja magára a figyelmet, néha azért, mert egyszerűen csak nem figyel. Alapvetően hangosabban beszél, mint az átlag emberek.

D, mint dacos. Az a fránya dac, ami szinte minden emberben megvan, de benne valamiért erősebb. Az ő önérzete, önértékelése a legfontosabb számára.
E, mint erős. Erős, mint ember, erős, mint nő. Megingathatatlan.
B, mint barátságos. A középiskolában ő volt a méhkirálynő. Már gólya korában bevették a pom-pom csoportba, és a legmenőbb arcokkal lógott. Szereti, ha sok ember veszi körül.
E, mint empatikus. Szeret odafigyelni a számára fontos emberekre. Bárkinek bármilyen problémáját meghallgatja és ha tud segít.
E, mint  energikus. Egy igazi bomba, ami a legváratlanabb pillanatokban tud a legnagyobbat robbanni.
R, mint romantikus. Egész életében az ő szőke hercegére várt.
S, mint szavatartó. Bármilyen titkot rá lehet bízni.

Múlt

Dublin, Írország ⇒ 1996. március 8.-án láttam meg a napvilágot a “zöldföldön”. Az anyám majdnem belehalt abba, hogy világra hozzon, mert az orvosok felsebezték a méhét. Asszem’ erre mondják, hogy üröm az örömben. Többé nem lehet gyermeke, pedig mindig is nagy családot akart. Két éves voltam, amikor a szüleimnél beütött a krach. Anyám összeroppant, apám pedig szinte már haza sem járt a munkából. Egyébként ő egy fejes egy nagymenő bankban, Dublinban, anyám pedig háziasszonyként éli az amerikai álmot. Nem volt mese, hiszen egy kisebb vagyonú elismert férfi nem válhat csak úgy el a nejétől, főleg akkor nem, hogyha az elveszített mindent csak azért, hogy gyermeket adjon neki. Elkezdtek párterápiára járni, miután beírattak bölcsödébe, majd pedig hónapokig tartó békülés után eldöntötték, hogy örökbe fogadnak. Nem is egy, hanem két babát. Egy ikerpárt az amerikai New York-ból. Thomast, és Gertchent.
Onnantól kezdve hárman voltunk, mégis úgy tűnt, hogy csak én vagyok egyedül. Az apám nem tudta elfogadni a testvéreimet. Nem az ő gyerekei voltak, vérszerint sem volt semmi köze hozzájuk, és úgy is viselkedett velük. Az én kinőtt ruháimat hordták, az én megunt játékaimmal játszottak, anyám pedig nem tett semmit. Hogyan is tehetett volna? A férje már így sem volt hajlandó hozzányúlni, ha pedig elválnak, akkor neki nem lesz semmije. Apám egyre többet járt el otthonról, volt, hogy munka után haza sem jött, csak másnap. Arra is volt példa, hogy bűzlött az italtól, és a cigarettától, de mentségére legyen mondva, soha egy ujjal sem nyúlt se hozzánk, sem anyához.

Skócia, Edinburgh  ⇒ azok a csodás középiskolás évek. Én akartam eljönni. Viszonylag messzire attól a perpatvartól, amit otthonomnak neveztem. Menekülni akartam a család összes problémája elől, és nem akartam látni sem a testvéreimet, sem a szüleimet. Senkit, akinek bármiféle köze is volt a múltamhoz, amit próbáltam magam mögött hagyni. Gyönyörű, gondtalan egy év volt, amikor gólyaként élhettem a bentlakásos iskolám robosztus falai között. Sok embert megismertem. Sok férfit faltam, és fokan felfaltak engem, aztán jött a hír a testvéreimről. Anyám utánam küldte őket, és ők hoztak magukkal egy hírt. A szüleink úgy döntöttek, tizenhét év után, hogy elválnak. Megszakítják a huza-vonát, és békében elmennek egymás mellett.
Aztán egy gyönyörű május reggelen jött a levél. A levél. Én kaptam kézhez természetesen először. Nem hittem el. Nem tudtam feldolgozni. Azt hittem, hogy velünk ez sosem történhet meg. Anyám halálhírét közölte. Rablótámadás, két szúrás a tüdőbe. Nem szenvedett, szinte azonnal elvérzett, vagy megfulladt. Aha, kurvára vígasztaló szavak egy apától. Főleg egy telefonbeszélgetés alatt, amiben hallottam a háttérből beszűrődő halk, negédes női hangot, ahogy visszahívja apámat az ágyba. Soha többé nem mentem haza.

Amerika, New York ⇒ összeszedtem magam. Lelkileg és fizikailag is egyaránt. Új életet kezdtem. A nevemet megváltoztattam, Fray-ről DeBeers-re, és elköltöztem az államokba. Bérlek egy lakást az egyetem közelében, van egy alakulófélben lévő kapcsolatom, egy macskám, és egy egészen jól fizető fix munkahelyem. Élvezem az életet. Nem tudok semmit a múltamról, anyám sírjánál sem jártam a temetése óta, és a testvéreimmel sem beszéltem egészen az elmúlt egy hétig, amikor is Gretchen megkeresett. Kiderült, hogy körülbelül három hónapja jöttek Bronxba, hogy ők is megéljék a saját “amerikai álmukat”, és Thomas már három hete nem ment haza. A rendőrség, - az előélete miatt - nem hajlandó a keresésére indulni, én pedig nem engedem, hogy még egy szerettemet megöljék, és elvegyék tőlem. Nincs választásom, be kell épülnöm az alvilágba

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
TémanyitásRe: Meabh DeBeers
Meabh DeBeers EmptySzer. Júl. 25 2018, 14:10
Gratulálunk, elfogadva!

Kedves Meabh!

Üdvözöllek az oldalon!

A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.

Először is, ezer bocsánat amiért a vaksiságom miatt ,ennyit kellett várni! X3
Na,de térjünk rá a lényegre . Rád. Nagyon tetszett ,ahogy a neved alapján ,írtad meg a jellemzésedet ,ez mind azt is sugallta felém ,hogy nem csak a neved különleges ,hanem Te magad is egy kivételes ember vagy. Nagyon részletesen elém tártad az életed főbb pontjaid ,aminek külön örültem . A származásod választásáért ,pedig egyenesen oda voltam ! Remélem megtalálod a neked megfelelő utat...bár az alvilágban azt hiszem nincs megfelelő út. De nem is tartalak fel tovább ,menj és hódítsd meg a játékteret !

Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék!
Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran!
Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem

Meabh DeBeers
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Elõtörténetek-
Ugrás: