★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 515 felhasználó van itt :: 17 regisztrált, 0 rejtett és 498 vendég :: 2 Bots Ariel Hella Wright, Aviva Q. Lytton, Dean Calver, Deborah Winchester, Dok Min-Joon, Eliza Minetta Graison, Enzo De Santis, Hadrian Rutherford, Jayda Winters, Lambert Schultz, Layla Hunter, Leroy Montfaucon, Manila Calabrese, Milo Salazar, Rosemary Sawyer, Wendy Hart, Yara Noalie Walker A legtöbb felhasználó ( 524 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 12:24-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Benjamin Stanford
tollából Ma 11:54-kor Rosemary Sawyer
tollából Ma 10:21-kor Nadia Romanov
tollából Ma 09:01-kor Deborah Winchester
tollából Ma 08:01-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:28-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:10-kor Hadrian Rutherford
tollából Tegnap 22:42-kor Killian B. Grimwald
tollából Tegnap 22:30-kor Amber Fleming
tollából Tegnap 21:17-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
| | Shay Connors Pént. Jún. 01 2018, 11:15 |
| Shay Connors Lost in the Heart of Darkness. Karakter típusa: saját Teljes név: Shay Connors Becenevek: Shay Születési hely, idő:Los Angeles, California – 1999. december 7. Kor: 19 Lakhely: Manhattan Szexuális beállítottság: hetero Családi állapot: Egyedülálló Csoport: Diákok Egyetem: NYU – Bölcsészkar - Joghallgató Hobbi: – Könyvek: falja az irodalmat. – Filozófia: Folyamatosan igyekszik megérteni az emberi állapot jelentését. – Nők: Szereti a szebbik nemet, és az szereti őt. – Írás: Saját feldolgozhatatlan traumáját íráson keresztül próbálja kezelni, horroregényeket ír.
Néha, nagyon ritkán, az embernek lehetősége van meglátni, mi rejlik a hús, a csont, és a magunkról alkotott vélemények alatt. Még az sem számít, hogy látni akarja-e – amikor ez a pillanat eljön, azon kevés szerencsétleneknek, akiknek megadatik, nincs választása. Amikor az ember mindössze tízévesen bámul bele abba a sötétségbe, ami ott rejlik minden ember mélyén…Nos, akkor jobb, ha felköti a gatyáját. Sosem tudtam beilleszkedni azután. Én voltam a srác, aki az utolsó padban ült, a csöndes fiú, aki csak akkor szólt, ha volt mit mondania. És jó dolgokat mondtam. Ne értsük félre egymást, nem vagyok ostoba. Sőt, antiszociális sem. nem vonom ki magam a társaságból, élvezem, ha vannak emberek körülöttem. de nem tudok a tagja lenni egy osztálynak, egy közösségnek úgy, ahogy mások. Nem bízok az emberekben magam körül. Mindegyikükben ott rejlik az a sötétség, amit meztelenül láttam egyszer. És ami azóta sem hagyott el. Egészen az egyetemig kellett várnom arra, hogy ez megváltozzon. Most vagyunk négyen, mindannyian megtapasztaltuk ugyanazt a dolgot. A Sötétség Szívét. És ezek az emberek fontosak nekem, mert tudják, és látták, amit én láttam, ha máshol, és máshogyan is. Bennük bízhatok. Velük önmagam lehetek. és ha arra kerül a sor, a tűzbe megyek értük. Ha akarok valamit, azt megszerzem magamnak. Addig megyek, addig harcolok, ameddig nincs így. Sokan dicsérik a humoromat, de őszintén, csak a jó időben bedobott kommentekről van szó, semmi másról. érzék kell ahhoz, hogy tudd, mikor kell megszólalni, és mikor nem. Ide jön az idézet Az éjszaka álmomban megint Manderleyben jártam. Csakhogy az elhagyatott ház és a kísértet helyett egy szigetet látogattam meg. Most egyedül voltam, de emlékeimben még él a pillanat, amikor a szüleimmel együtt először megpillantottuk. A felborult hajó is ott volt, a part mellett, egyik fele a homokba fúródva, a másik a víz alatt. A látható részét megtöltötték fémből eszkábált épületek, házak, jobb szó híján. Emberek laktak ezen a helyen. Most lehagyatottan állt, mintha mindenki csak elsétált volna tőle, kivéve egyetlen embert. Ahogy a csónak közeledett, jobban láttam, ki ő. Nem mintha szükségem lett volna rá. Tudtam, ki az, aki felé megállíthatatlanul visz a robogó motor. A hatalmas, ápolatlan szakáll, a törött orr, és a fölötte égető, értelmes tekintet sosem hagyott nyugodni, azóta nem, hogy megpillantottam életemben először. Ő volt a sziget királya, a matróz, aki kegyetlenebb és okosabb volt az összes társánál. Aki az uralma alá hajtotta őket. Láttam a húst, ahogy a nyárson sült, mögötte. A valóságban ezt a hajó belsejében csinálták, de az elmém sosem hagyta, hogy elfeledjem, miből is állt az étrendjük. Láttam a csontokat és a koponyákat halomba állítva a nyársak mellett. Megébredtem, mielőtt elértem volna a hajót, mint minden éjjel. Feküdtem a sötétségben, és hallgattam a saját, lassuló, megnyugvó lélegzetem. Egyedül voltam, szobatársam leszámítva, de ő elég távol volt ahhoz, hogy ne hallja. És elég mély alvó ahhoz, hogy ne érdekelje. Kilenc év – ennyi idő telt el azóta, hogy megtaláltuk a szigetet, és a hajótörött matrózokat. Segíteni akartunk, de nem kértek belőle. nem akartam hazajönni. Az ő világuk a sziget volt, és a helyi törzs, akiket lassan elfogyasztottak, más húsforrás hiányában. Amikor a mentőhajó mégis megérkezett, mesélték nekem később, egytől egyig vízbefojtották magukat. Még a Király is – a szakállas, végtelenségig intelligens férfi. Sokáig nem értettem, miért, aztán rájöttem. Nem tudtak volna élni a valódi, civilizált világban. Már nem nekik való volt. Lehetőséget kaptak, hogy a sötétség kiszökjön belőlük, és már képtelenek voltak visszagyömöszölni oda, ahonnan jött. Számukra nem volt más, mint a saját szigetük, és a horror, amit elszabadítottak ott. és én sosem tudtam elfelejteni. Minden nap, minden éjjel ott van, a fejem hátuljában. Mintha én sem jöttem volna el a szigetről – megrekedtem ott, a Sötétség Szívében. |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Re: Shay Connors Pént. Jún. 01 2018, 12:14 |
| Gratulálok, üdv nálunk! Üdvözletem kedves Shay ! Lebilincselő szavaid,és annak érdekfeszítő összetétele volt az ami igazán megragadt bennem. Érdekes személyiség lehetsz,az már egészen bizonyos . A sötétséggel való kapcsolatod ,és megannyi más dolog ami miatt ,sok minden megfordult a fejemben. Viszont én úgy gondolom ,hogy míg Te a sötétségben élsz ,és hagyod hogy a szépen dédelgetett emlékeid magával rántsanak..."elszalad" melletted az élet. Ne hagyd,magad . Talán az álmaid ,pont erre akarnak figyelmeztetni . Egy jelzés . Kíváncsi lettem volna még ,az álmod folytatására ,de minden "könyv" a legizgalmasabb résznél fejeződik be. Így hát abba is hagyom szavaim ,kusza szövögetését ,és utadra engedlek. Kérlek útközben ejtsd meg a foglalókat . Utána pedig irány a játéktér. |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Shay Connors | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |