New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 358 felhasználó van itt :: 14 regisztrált, 0 rejtett és 344 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. Okt. 18, 2024 7:45 pm-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Benjamin Stanford
tollából
Ma 10:54 am-kor
Rosemary Sawyer
tollából
Ma 9:21 am-kor
Nadia Romanov
tollából
Ma 8:01 am-kor
Deborah Winchester
tollából
Ma 7:01 am-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 10:28 pm-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 10:10 pm-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 9:42 pm-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 9:30 pm-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 8:17 pm-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Vasilisa W. Zharkov
TémanyitásVasilisa W. Zharkov
Vasilisa W. Zharkov EmptyPént. Ápr. 13, 2018 7:13 pm

Vasilisa W. Zharkov

Ide jön az idézet

Karakter típusa: saját
Teljes név: Vasilisa Winterov Zharkov
Becenevek: Lisa
Születési hely, idő:Moszkva,1991.05.11
Kor: 27
Lakhely: Manhattan
Szexuális beállítottság: Heteroszexuális
Családi állapot: Házas
Csoport: Művészet
Ha végzett vagy még tanul//Egyetem:International University in Moscow- Művészeti koordinátor
Ha dolgozik//Munkabeosztás:Művészeti koordinátor
Ha dolgozik// Munkahely:New-York Historical Society Museum & Library
Hobbi:Festészet
A Winterov lány
♡Az én szüleim a legjobb fejek a világon .
♡Gyakran olyan bajba kerülök ,amiről magamban sem tudom hogy kerültem bele .
♡Ezért gyakran ,hölgyhöz nem méltóan az ablakon távozom.
♡ Megállás nélkül tudok beszélni,még arról is amihez nem értek.
♡ A kérőimet rendre elutasítom,hisz én soha nem megyek férjhez
♡Gyakori fejfájást okozok a családtagjaimnak,és Zharkov fiúknak.
♡ Először cselekszem ,és utána gondolkodom..vagy még utána se.
♡ Megállás nélkül pörgök,ezzel gyakran túl feszítem a határt anyám szerint ♡Ha csokival kínálnak ,szinte bármire vehető vagyok.
♡Lehetetlen küldetésként élem meg ,hogy még mindig nem sikerült időben felkelnem.
♡Általában elfelejtem az emberek nevét ,így gyakran kínos helyzetbe kerülök.
♡Megmagyarázhatatlan okokból még mindig dumálok.
♡A fősulin kerülöm a  magas helyeket ,ha pedig nincs alul hely be se megyek az órára.
Mrs. Zharkov
♡Mégis férjhez mentem
♡Mikhail kényszerített rá.
♡Esküvőm napján fontolgattam,hogy kimászok az ablakon. De félúton beszorultam az ablakkeretbe. Ahonnan a férjem szedett ki.
♡Elgondolkodtam ,hogy színjátszóra fogok járni
♡Boris,a komornyikunk az én bűntársam.
♡Egyszer véletlen elsütöttem Mikhail fegyverét...erről Ő természetesen nem tud.
♡ Egyszer sem feküdtem le a férjemmel.
♡Várjuk csak..ja mégis.
♡Inkább New Yorkba menekültem
♡Azt hiszem nem változtam  semmit,szóval....felesleges volt külön szedni.

Ide jön az idézet

Minden bizonnyal ,mindenek meg van a maga következménye. Például ha undorító mennyiségű teát iszol,valószínű az éjszaka közepén jársz majd ki pisilni. Igen ám,csak hogy nekem ez nem ment olyan könnyen. Mellettem feküdt a férjem ,akin át kellett volna másznom,vagy jobb esetben repülnöm ,ha nem akartam felébreszteni. Ja ..igen van egy férjem ,akit a családom erőszakkör hatására fogadtam magam mellé. De lehet ezt már fentebb említettem. Kínzottan ,és nagyon lassú mozdulatokkal fordulok Mik háta felé,bár ne tettem volna. Ha a hátán lévő tetoválásokat kezdem el nézegetni,mindig késztetést érzek arra ,hogy körbe rajzoljam az összeset. De még mielőtt erotikus rajzszakkört tartanék magamnak a férjem hátán...óvatosan megsimítom. Semmi reakció. Még egyszer. Semmi.
- Mik .- próbálkozom lágyan ,de továbbra is kudarcba fullad minden erőfeszítésem. Még mindig felfoghatatlan ,hogy van egy férjem . Talán leginkább azért ,mert nem állt  jogomban ezzel kapcsolatban dönteni ,én csak a kirakós egy része voltam. Egy olyan személy ,aki csak azért látogat el a forgatásra,hogy körbenézzen érdekességeket lásson ,aztán egyszer csak főszereplő lesz. Csak éppen fogalma sincs a forgatókönyvről,és szövegkönyvet se méltóztattak neki adni. Improvizálj! Világéletemben ,undorodtam a házasság szent és sérthetetlen intézményétől. Egyszerű volt az oka,csak rá kellett néznem a szüleimre. Lángoló szerelem ,és a végére mi marad ..egy alig pislákoló  parázs,amit  egyikük sem hajlandó tovább melegen tartani. Végignéztem ahogy elhidegülnek egymástól,majd idegenné válnak egymás számára,és ez épp elég volt ahhoz ,hogy ne akarjam édesanyám sémáját tovább vinni. Most mégis valahogy ugyanott tartok,csak éppen itt kimaradt a lángoló szerelem rész,és helyette maradnak a megoldásra váró  ügyek. Egyre morcosabb ábrázattal figyelem Mik hátát ,bár haragom nem is inkább neki szól...na jó ez nem teljesen igaz,mert ha visszatekerjük az egész filmet,az egész az Ő ötlete volt....

- És akkor ,épp hogy megsózod...- Szent Maris,anyám főzni tanít ,de őszintén már vagy másfél órája kapkod az apró kezeivel ,és még mindig nem haladtunk semmit előre .  Egyik tálból rakosgatja a másikba a tésztát ,ami valami csoda folytán egyre nagyobb lesz. Félreértés ne essék,teljesen joggal állítható az,hogy engem ez egy hangyaf*sznyit sem érdekel. Talán az első 15 percben figyeltem,minden erőmet összeszedtem ,hogy alaposan végigkövessem a hozzávalókat ,de aztán a figyelmem lankadozni kezdett. Esküszöm ez a tészta hosszabb utat járt be ,mint Mózes egész élete alatt.- De ehhez egy másik tálat kell elővenni..- precíz mozdulatokkal kapja elő a ....tibeti tálat ? Honnan van ennek a nőnek ennyi tálja ? Miért van  neki ennyi egyáltalán ? És mit is csinálunk pontosan ? Őszintén,tényleg teljes figyelmemet az anyám szavainak akartam szentelni ,de valahogy Mik lekötötte a figyelmemet. Mármint nem azért,mert pszichopata vagyok és egyfolytában őt figyeltem ,hanem az a súly amit magával hordozott kihatott a testtartására ,meg az amúgy is állandóan morcos ábrázatára. - A csoki krém  pedig ...-visszhangzik anyám tündéri hangja a fülemben,nekem magyarázz. Lisa ...beszélnek. Hozzád. Tekintetemet erőszakkal leveszem az említett férfiról,és visszafordulok a pult felé. Óó,és még több tál...azt hiszem anyám szenvedély beteg ,többet nem nézheti a teleshopot. De tekerjünk csak vissza egészen addig a pontig ,amikor Mik egy apró pillantást vet rám. Oké,stop. Látjátok azt ott ? A szemében ? Ő már tudta mire készül,én hülye meg sajnáltam. Pedig ott volt a tekintetében a válasz.  Nos innen vette kezdetét a mi kis utazásunk,kényszerházasság amibe csak neki volt beleszólása ,pedig lett volna hozzá egy-két keresetlen szavam amikor kimondta a nevemet ,de helyette inkább teletömtem sütivel a számat . Mégis csak jók ezek a több tálat bejárt sütik valamire . De vázolom mi is történt: Miknek döntés  kellett hoznia afelől ,hogy kit választ feleségnek ,igen én is benne voltam a pakliban . DE MÉGIS KI AZ ATYA ÚRISTENNEL BESZÉLTE EZT MEG ? Mondjuk lehet tényleg egy isteni sugallat volt neki...  De most komolyan úgy viselkedett ,mintha csak a piacra ment volna le vásárolni. "Azt a szép nagy görög dinnyét kérem ,azt ott ! Az jó lesz !" Pedig ezeregy  dinnye közül választhatott volna ,de neki csak az kell ,amelyik nem akarja hogy megegyék. Na ,de elég a dinnyés hasonlatokból pörögjünk tovább ,mert nem érünk a végére. Az esküvőnk napja ,hogy is fogalmazzak ,érdekesen indult . Kisebb időbeli eltérésekbe ütköztünk ,aminek az a kis ártatlan füves cigi volt a hibája amit elszívtam.
- Lisa ...Te be vagy tépve . - nem tudom leírni milyen ábrázatot vágott ,mert őszintén ebben a pillanatban ,elég "szűk látókörű " voltam.- Öt perc múlva az oltárnál kéne lennünk .- oltár ? kecskét fogunk áldozni ? - Már megint ? - zavartan teszem fel a kérdést,míg Ő azon igyekszik,hogy talpra állítson . - Már egyszer hozzád mentem..- hadonászok az ujjammal ellenkezve .- Te miről beszélsz ? Még el sem kezdtünk ? Lisa ...nézz rám !
- Nézek ...- jegyzem meg vigyorogva. Oké ,akkor lehet mégsem mentem hozzá ,csak álmodtam vagy valami ehhez hasonló.  Na ,itt megállnék egy pillanatra ,az romlottnak kinézetű nőszemély..igen én lennék. De tisztáznék valamit ,tisztes orosz nemzetiségű lány vagyok. Csak éppen gyengébb pillanatomban ...na jó ezt nem tudom kimagyarázni . Ugorjunk vissza a jelenbe ,tuti teljesen összezavartalak.

A jelenben ,még mindig  nagyon pisilnem kell ,és még mindig Mikhail Zharkov a férjem ,és nem tudom ,hogy fogjuk ezt az egészet végig csinálni. Mert lefeküdtem vele.

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
TémanyitásRe: Vasilisa W. Zharkov
Vasilisa W. Zharkov EmptyKedd Ápr. 17, 2018 7:00 pm

Gratulálok, üdv nálunk!

Vasilisa!

Hősiesen bevallom, hogy első nekifutásra úgy gondoltam rád, mint a két lábon járó veszély szimbólumára, de ahogyan haladtam a jellemeddel, egyre jobban megbizonyosodtam arról, hogy te másképp vagy veszélyes. Smile
Igazán kedvelhető hölgyeménynek tűnsz, akit nem kell félteni ha szorult helyzetbe kerül, hiszen mindig van egy ablak, amin keresztül megszökhet. Vagy mégsem? Vicces, hogy az esküvőd napján pont az ablak hozott szorult helyzetbe. Ilyen az élet körforgása, nemde? Very Happy
Volt szerencsém Zharkov uraság életútját tanulmányozni, így az ottani gondolataim rád is érvényesek, miszerint nem egy barátságos szitu, ha az ember fiát-lányát házasságra kényszerítik. Noha úgy gondolom - és csak halkan megjegyzem -, hogy a másik feled megérdemelte ezt a fajta 'büntetést', rá kell jönnöm, hogy te vagy abban, míg neki a jobb szelet jutott a dolgokból, mégpedig te.
Örültem, hogy a történeted folyamán sikerült a családodból is egy részletet megismerni, melynek humoros leírása még élvezhetőbbé tette az egészet. Bármennyire is nagy katyvasz az egész szitu, én azért itt magamnak jót vigyorogtam rajta. Very Happy (nem mintha elment volna az eszem vagy bármi.. Rolling Eyes ) Egy szó, mint száz, tényleg tetszett, amit olvastam a maga zavaros és egyben vicces megoldásával együtt, amilyen úgy gondolom te is magad vagy igazából. Smile Kíváncsi vagyok miképpen jöttök ki az idő múlásával vagy hogy ez a házasság hova vezet titeket; jobb vizekre vagy az őrületbe? Úgy gondolom, idővel kiderül, így nem is tartalak fel tovább. Fusd végig a foglalókat, majd utána NY utcáit is Zharkov elől. Üdv itt! Very Happy

mind álarcot viselünk
Dorian J. Lester
Törvényszegõ
ranggal rendelkezem
★ :
Vasilisa W. Zharkov A5148dd1afa664d72df11f6c10e743bd738a7db7
Vasilisa W. Zharkov 69b3735478064c9e37951b326e7b14d7030cfbbe
★ kor ★ :
37
★ családi állapot ★ :
Vasilisa W. Zharkov 477d5a1f914ac1562563843cf8487e02f2b133ba
#teamRaerian.
As dark as I am, I will always find enough light
to adore you to pieces, with all of my pieces.
★ idézet ★ :
Love is the only sane and satisfactory answer to the problem of human existence
★ foglalkozás ★ :
autószerelő
★ play by ★ :
Josh Segarra
★ hozzászólások száma ★ :
1804

Vasilisa W. Zharkov
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Mikhail Zharkov

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Elõtörténetek-
Ugrás: