Karakter típusa: keresett Teljes név: Emanuel Ezio Romeo De Marzo Becenevek: Manuel Születési hely, idő: Borghetto Santo Spirito, Olaszország. 1994. március 18. Kor: 24 év Lakhely: Manhattan Szexuális beállítottság: n/a Családi állapot: nőtlen Csoport: Művészet Ha végzett vagy még tanul//Egyetem: Accademia di Belle Arti di Roma, szobrászművész és restaurátorművész szakok (tanulmányok folyamatban) Ha dolgozik//Munkabeosztás: éjszakai műszak Ha dolgozik// Munkahely: pultozik a Ciao nevű belvárosi bárban Hobbi: póker
Nagyon szociális jellem, mindenkivel azonnal megtalálja a közös hangot, akkor is, ha nem beszélnek közös nyelvet. Nem egy otthon ülős típus. Mindenkinél el tudja érni, hogy jól érezze magát, a legkevesebb erőfeszítéssel. Nagyra becsüli a kemény munkát, végtelenül tiszteli a művészetet, szerinte az életben egyedül ennek és a szerelemnek van értelme. Szerencséjére, tehetséges is ebben (mámint a művészetben), ezen kívül remekül táncol, gitározik, boxol. Olasz származása ellenére elég jól beszéli az angolt. Hamar felkapja a vizet, nagyon makacs és önfejű, túlságosan kalandvágyó, ami miatt nem igazán bír a hűség erényével. Hívő katolikus. A délutáni sziesztát mindig, minden körülmények között betartja!
hand of God deliver me
Sosem utaztam még repülőn, rohadtul ideges vagyok a felszállás előtt. Folyamatosan az jár a fejemben, hogy hányni fogok. Legjobb lett volna el se indulni, le kellene szállnom még most, amíg lehet. Érzem, hogy ennek az útnak nem lesz jó vége. Érzem a csontjaimban, hogy valami szörnyű és mégis mesés vár Amerikában, amitől talán jobb volna távol tartanom magam. Mama szerint meg fog rontani a város. Hát szerintem a gép lezuhanása fog megrontani az óceán közepén. Arra gondolok, hogy ez egy óriási lehetőség. Bartlett professzor látott fantáziát a munkámban azon a római kiállításon, ahová egy ismerősöm unszolására vittem el néhány művemet. Ösztöndíjat ajánlott, lehetőséget, hogy kortárs művészektől tanuljak egy évet a... mi is az akadémia neve? Mindig elfelejtem. A gondolataimat nagyon hatékonyan eltereli az, hogy próbálom felidézni az iskola nevét, egészen addig, amíg meg nem érzem a rándulást. Mozgásba lendül a hatalmas gépezet, gurulni kezdünk a kifutón. Percenként többször is ellenőrzöm, hogy jól van-e bekötve a biztonsági övem. Megmarkolom az ülés karfáját, ahogy gyorsulni kezdünk, és hiába tartom magam erős, életerős férfinak, mégis az ülésbe présel a nyomás. Elemelkedünk a talajtól, én pedig Jézus nevét ismételgetem magamban pánikolva. Aztán oldalra fordítom a fejem, és meglátom Rómát, amint távolodunk tőle. Látom a tengert, csillog, mint a zafír, én pedig azt is elfelejtem, hogy egy perccel ezelőtt még mennyire rettegtem. ... Végül túléltem az utazást. A gép gond nélkül landolt a JFK reptéren. Hosszas várakozás és sorbanállás után átléptem az Egyesült Államok határát. Te pedig ott vártál a túloldalon.
A jellemed leírásából nem egy visszahúzódó személynek tűnsz, sokkal inkább központi szerepet töltesz be mások életében, jobbá téve megjelenéseddel hétköznapjaikat. Noha úgy veszem észre, hogy az élet jó pár területén megállod a helyed, mégis a szobrászat az, ami igazán megfogott és magával ragadott. Sosem volt tehetségem az ilyenekhez, mert az én művészetem másban merült ki, de hát most ugye nem is rólam van szó. Nem könnyű valami új dologba belevágni, és te kétszeresen is kapod az ívet, tekintve a repülőútra, és a teljesen más környezetre. Megvan a változásnak az a szépsége, hogy halvány lila gőzöd sincs mit hoz magával, és amíg nem tapasztalja meg valaki a saját bőrén, addig vajmi kevés esély van arra, hogy megtudja, nemde? Néha egyszerűen muszáj kockáztatni és fejjel nekimenni az ismeretlennek, mert ugyanannyi pozitívuma van, mint buktatója. Az pedig, hogy nem csak úgy légből kapott ötletként utaztál ennyit, megint csak sok kérdést vet fel. Kíváncsian várom, hogy megtudjam ki ez a titokzatos személy, aki miatt is képes voltál még az egyik félelmedet is legyőzni. Nem is húzom tovább az idődet. Járd végig a foglalókat, majd irány játszani. Üdv itt!