★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 243 felhasználó van itt :: 7 regisztrált, 0 rejtett és 236 vendég :: 1 Bot A legtöbb felhasználó ( 473 fő) Pént. 18 Okt. 2024, 20:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Nadia Romanov
tollából Ma 09:01-kor Deborah Winchester
tollából Ma 08:01-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:28-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:10-kor Hadrian Rutherford
tollából Tegnap 22:42-kor Killian B. Grimwald
tollából Tegnap 22:30-kor Amber Fleming
tollából Tegnap 21:17-kor Shelley Lane
tollából Tegnap 21:02-kor Ariel Hella Wright
tollából Tegnap 20:57-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
| | Samuel Rover part 2 Szomb. 17 Márc. 2018, 16:43 |
| Samuel Rover Teljes név: Samuel Rover Play by: Sam Claflin Születési hely: rád bízva Kor: 29 Lakhely: Manhattan Szexuális beállítottság: hetero Családi állapot: a vőlegényem vagy, és roppant komolyan gondolod (: Csoport: választhatsz, ha ihlet kellene: építész, vagy valami saját cég, de tényleg rád bízva
A játékunk ott indulna, hogy baj van. Mégpedig olyan baj, amit kettőnk közül te látsz és szenvedsz meg jobban, bár tudom, hogy sokat veszekszünk, és vannak problémák – hol nem? –, én nagyon jól elvagyok ebben a kapcsolatban, és eszembe sem jutna, hogy a dolog esetleg máshogy is végződhet, mint hogy tényleg összeházasodunk. Hiszen a menyasszonyod vagyok, te pedig fülig szerelmes vagy belém, és mindent megtennél, hogy rendbe hozd a kapcsolatunkat. Ennek érdekében egyszer csak előállsz az ötlettel, hogy járjunk párterápiára, és hogy beadjam a derekam, direkt az egyik volt barátnőmet keresed fel, aki már ismer, és neki talán én is jobban megnyílok majd. Ő Raven, akivel most találkoztok először, és akivel társhirdetlek téged. Ezzel viszont ahelyett, hogy javulásnak indulna a helyzet, csak még bonyolultabbá válik, mert Raven és közted első pillanattól fogva erős testi-lelki vonzalom van kibontakozóban, amit eleinte jól kezelsz, hiszen ekkor még belém vagy szerelmes, és nagyon komolyan gondolod a közös jövőnket, de ahogy telik az idő, a mi várunk egyre csak omlik, egyre elkeseredettebb vagy, míg ezzel párhuzamosan, köztetek egyre világosabban körvonalazódik az összhang. Lassacskán benned is megjelennek az első kérdések: Biztos, hogy tényleg jó ötlet ez a házasság? Van értelme ennyit küzdeni érte? Meg fogom érteni valaha, hogy a karrierem építgetése mellett szinte észre sem veszlek téged? Meg mernéd lépni, hogy felbontsd az eljegyzést, és nyíltan kapcsolatba kezdj Ravennel? Előbb-utóbb meg mered. A kérdés, hogyan jutunk el idáig, és mi lesz ez után. A háttérhez néhány adalék: Én is szeretlek, de sajnos nem jókor találkoztunk, a szüleim elvesztése és a mostohaöcsém felbukkanása teljesen lerombolta a családmodellemet és a biztonságérzetemet, ezért építem ennyi gőzzel a karrieremet, és mellette semmi másra nem figyelek. Rád sem. Te már családot szeretnél, én viszont folyton csak odázom, mondván, még nem vagyok kész az anyaságra, ritkán szervezünk közös programot, de ha igen, akkor is állandóan csörög a telefonom és az órámat nézem, alig van szexuális életünk, mert a fáradtság, a stressz, a sok-sok elintéznivaló, ami közben a fejemben pörög, tényleg ellehetetleníti a helyzetet. Így összeszedve, nem is tudom, miért vagyunk együtt, haha, de hidd el, azért nem véletlenül kerültünk mi össze, nagy érzelmek voltak. Ha megérkezel, tudunk tovább ötletelni, írj kérlek PM-et nekem, vagy Benjamin karimnak. |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Samuel Rover part 2 | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |