New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 376 felhasználó van itt :: 15 regisztrált, 0 rejtett és 361 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Benjamin Stanford
tollából
Ma 11:54-kor
Rosemary Sawyer
tollából
Ma 10:21-kor
Nadia Romanov
tollából
Ma 09:01-kor
Deborah Winchester
tollából
Ma 08:01-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 22:30-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 21:17-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Please be my eternity
TémanyitásPlease be my eternity
Please be my eternity EmptySzomb. Nov. 02 2024, 21:09
Most egyébként miért is viszem magamhoz? Hja, tudom az esernyő, hát persze… Mert egyébként nem tudtam volna elkérni a számát és visszaadni neki bármikor máshol, nekem magamhoz kellett invitálni. Tisztára nem is hangzik úgy, mint mikor egy sorozatgyilkos megpróbálja becsalogatni az áldozatát az otthonába. Vagy mint egy őrült zaklató, aki aztán lekötözi és élete végégi a pofiját hozzá fogja dörgölni a másikéhoz. Lehet túl sok krimit néztem.

Nem mintha panaszkodni szeretnék azért, mert csak úgy igent mond nekem, s végül eljön hozzám. Nem, nagyon is örülök, hogy nem tart bolondnak, vagy furának, amiért egy nyomorult esernyővel jövök, hogy azt akarom visszaadni. Amúgy tényleg szeretném! Mert mégiscsak az övé. Aranyos volt, hogy kölcsön adta, és hát nem az enyém, nem akarom megtartani, de így legalább még esélyem is lenne, hogy… Kicsit közelebb kerüljek hozzá? Tudom, hülyén hangzik, hiszen most találkozunk másodszor, de létezik olyasmi, mint szerelem első látásra, pláne olyan esetben, ahol annyira romantikus valaki, hogy esőben másnak adja az ernyőjét. Szóval rossz ember már nem lehet, így pedig semmi gond sincs azzal, hogy kicsit közvetlenebb legyek vele.

Pláne ha már úgy ettünk, hogy random rendeltünk egy csomó mindent és végül osztozkodtunk. Komolyan, mint két jó barát, vagy hasonló. Vagy hát… El fog velem szaladni a ló! Pedig nem kéne, nem akarok ebbe többet képzelni, mint amiről szó van, bár baromira nem tudom, hogy egyébként miről van szó. Mármint neki is szimpinek kell lennem, ha már így együtt ettünk, meg most tényleg jön velem, itt sétál mellettem, miközben hazafelé tartunk, nekem meg talán kettővel többet is ver egyszerre a szívem, mint kéne neki. Önkontroll nulla… Vagyis azért valamennyi van, hiszen még nem máztam rá, inkább csak ugratom, meg itt becézgetem – nem mondom, ez amúgy kifejezetten tetszik – de azért lehet több is, ha mást nem olyan téren, hogy ne akarjak már megint valami romantikus jelenetet megélni.

Nem, inkább elterelem a gondolataimat, ha úgy van hozzászólok, tök random témákat hozok fel, mint az időjárás, meg a nyuszikat, ha már a becenév, s úgy beszélek róluk, mint valami szakértő, hogy amúgy ők is tudnak dorombolni, csak az valójában fogkocogtatás, meg édes mód hemperegnek, pedig amúgy nekem nyulam nincs, csak láttam róluk videókat az instan, mert felhozta őket. Nem, senki nem akarja tudni, miket nézegetek én ott.

Lassacskán persze vége a kínos sétának, s már nálam vagyunk, így kinyitva az ajtót engedem is beljebb. – A cipőt azért vedd le, kérlek. – Mert hol máshol lenne az a fránya esernyő, mint a szobámban? Sok normális ember esetleg az előszobában tartja, hogy tényleg csak felkapja, mikor indul. Én a hálóban, hogy sose felejtsem el eltenni… Nem mintha ez az enyém lenne, de a megszokás nagy úr. – Na elég az ernyőért felugranunk, vagy szeretnél körbevezetést? – kérdezem vigyorogva, pedig sejtem, ő is menne már el, de én… Én szeretném, ha maradna egy kicsit még.

oliver and zane
though I try to hold it back every day Though I try to hang in there But it's not working so well, I need your hand now

you are youtiful
whenever there's a chance I will tell you that you're amazing as you are 'Cause when you give me a glance I am sure that I see the universe in your eyes Don't you ever tell yourself that you're not enoughI am certain that you're truly fine You are a miracle
mind álarcot viselünk
Zane Emerson
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
Please be my eternity HnNNlTJ
Sweet and slightly bitter chocolate
The aftertaste of it is always the same

Please be my eternity Gjzrwp1
★ kor ★ :
24
★ elõtörténet ★ :
Dancing fire at the end of the world
★ családi állapot ★ :
Relationship Status:
☐ Single
☐ Taken
☒ I'm building houses for my Minecraft villagers
★ lakhely ★ :
brooklyn
★ :
Please be my eternity HxAUT2q
★ foglalkozás ★ :
university student
★ play by ★ :
choi soobin
★ szükségem van rád ★ :
Can’t you hear it? My voice searching for you
★ hozzászólások száma ★ :
14
★ :
As my entire heart burns
I'm afraid that only black ashes will remain

Please be my eternity KC4kU9m

Please be my eternity
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Dacre + AJ - OnE eTerNiTy LaTer
» The Light of Eternity

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: New York :: Brooklyn :: Lakóhelyek :: Házak-
Ugrás: