New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 278 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 274 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Deborah Winchester
tollából
Ma 08:01-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 22:30-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 21:17-kor
Shelley Lane
tollából
Tegnap 21:02-kor
Ariel Hella Wright
tollából
Tegnap 20:57-kor
Seraphine Murphy
tollából
Tegnap 20:22-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Raven McCoy
TémanyitásRaven McCoy
Raven McCoy EmptyCsüt. Márc. 15 2018, 22:20

Raven McCoy

Murphy törvénye nem arról szól, hogy minden elromlik. Azt mondja ki, hogy bármi, ami megtörténhet, megtörténik.

Karakter típusa: saját
Teljes név: Raven McCoy
Becenevek: hogy becéznéd a Raven-t?
Születési hely, idő:New York, USA; 1989. november 12.
Kor:  28
Lakhely: Staten Island
Szexuális beállítottság: heteroszexuális
Családi állapot: egyedülálló
Csoport: Kutatás és oktatás
Ha végzett vagy még tanul//Egyetem: Columbia egyetem, pszichológia szak 4 év (végzett) + Columbia egyetem, pszichoterapeuta képzés 2,5 év (végzett)
Ha dolgozik//Munkabeosztás: Párterapeuta és randitanácsadó vagyok (randiguru, ha úgy tetszik)
Ha dolgozik// Munkahely: saját „rendelőm” van
Hobbi: futás, olvasás, kreatívkodás
Alapvetően életvidám, kedves teremtés vagyok. A légynek se tudok ártani, még akkor sem, ha a reggeli ébredésemet neki köszönhetem, miután esetleg harmadjára söpröm le az orrom hegyéről. Pozitívan szemlélem a világot, az életet és az embereket. Mivel nem szépségversenyre készülök, így nem mondom, hogy számomra a legfontosabb dolog a világbéke, de hiszem, hogy senki sem születik gonosznak vagy rossznak. A körülmények tesznek minket azzá, akik vagyunk, így temészetes, hogy az, akinek nehéz gyerekkora volt vagy épp úgy érzi, hogy elbánt vele az élet, kétségbeesésében olyasmihez folyamodik, amit egyébként nem tenne meg. Velem azt hiszem, nem igazán tudna olyasmi történni, ami miatt szörnyű dolgokat lennék képes tenni. Segítőkész vagyok, nyitott és barátságos. Talán, picit túlságosan is, hiszen mindig mindenkiről hajlamos vagyok a jót feltételezni, emiatt pedig előfordult már, hogy kihasználtak vagy hülyére vettek.
Hiszek a tündérmesékben, hogy minden jó, ha a vége jó és hiszek a nagy szerelmekben is. Másképp nem azzal foglalkoznék, amivel. Hiszek abban, hogy ahol egyszer tűz lobogott, ott mindig marad parázs vagy szikra és hiszek abban is, hogy mindent, ami elromlott, meg lehet javítani. Minden csak akarat kérdése, de persze vannak kivételes esetek, ahol már senki sem segíthet...
Mindezek ellenére a szerelmi életem, hogy úgy mondjam, stagnál egy ideje. A klienseim minden figyelmemet lefoglalják és mivel az alaptermészetem olyan, hogy másokon akarjak mindig segíteni, magamra nem mindig jut elég időm. Pedig, egy párterapeutának illene boldog házasságban élnie, de amikor valaki felteszi a kérdést, hogy „férjnél van?”, azt mindig ügyesen kikerülöm és terelek. Azt hiszem, még nem jött el az én időm vagy a hercegem.
Mentségemre szóljon, hogy én is emberből vagyok. Igen. Én is szoktam sírni, kiborulni, dühöngni, kétségbeesni, begubózni, haragudni, szórakozni, nevetni, elfáradni és még olyan is előfordul, hogy borúsan látom az életet, de végül mindig kisüt a nap.  

-Ez most komoly, David? Ennyit tudsz mondani három év házasság után?- förmed a férjére Betsie, de én jobbnak látom, ha most inkább nem szólok közbe. Mint párterapeuta és mint ember is nagyon jól tudom, hogy néha igen is ki kell adni magunkból azt, ami kikívánkozik. A sok szó, a sok könny, amit olyan sokáig rejtegettünk, mindez pedig most kitör Betsieből, férje pedig szomorúan figyeli a jelenetet.
-Az agyamra mész, édesem! Állandóan pattogsz, idegeskedsz, futkosol fel-alá, szervezkedsz, telefonálsz, e-mailezel és intézkedsz. Nyugodj már le és ülj le végre pihenni kicsit! Teljesen kifordultál önmagadból, mióta a vállalkozásod olyan jól megy. Azóta nem ismerek rá a saját feleségemre!- vág vissza a férj is, de ami értékelendő, hogy nem ordít, nem üvöltözik, csak beszél. Kissé fásultan és elkenődötten ugyan, de beszél, és igazság szerint meg tudom érteni a gondját. Nehéz is az, mikor az a valaki, akit szeretünk megváltozik, míg mi ugyanazok az emberek maradunk. David még mindig ugyanannál a cégnél dolgozik, ahol akkor is dolgozott, mikor összeismerkedtek, míg Betsie idő közben nagyot álmodott és megcsinálta a saját vállalkozását, ahol esküvőket szervez. Ez persze nem azt jelenti, hogy férjet is cserélnie kell, mert pályát váltott, csak épp meg kell tanulnia összeegyeztetni a dolgokat és legfőképp nem haza vinni a munkát.
Betsie pedig láthatólag végig gondolja ezeket, vagy legalábbis hasonló dolgokat, mert hosszasan bámul férjére, szeméből pedig szinte süt a megvilágosodás. Szinte hallom a fejében felhangzó kérdéseket. Ez lennék én? Egy munkamániás nő, aki elfelejtett élni?
-Vissza akarom kapni a feleségemet!- sóhajtja végül David, majd a padlót kezdi fürkészni kezét tördelve. Mit nem adnék azért, ha engem valaki így imádna és szeretne, mint ez a pasi a nejét. Hiszen, már első alkalommal is sütött róla, hogy a felesége a mindene és Betsie-ről is elmondható, hogy imádja a férjét, csak épp újabban elhanyagolja.
-Kérem, meséljen róla David, milyen volt Betsie, mikor megismerte. Mi miatt szeretett bele?- szólok közbe lágy, finom hangon, mire David felpillant rám, majd rögtön a feleségére bámul és lágy mosoly jelenik meg az arcán, amint elkezdi felidézni egykori önmagukat.
-Az esetlenségével és a kapkodásával azonnal belopta magát a szívembe. Szeleburdi volt és elbűvölő, nem beszélve a cserfes szájáról. Imádtam, hogy mindig meg tudott nevettetni és, hogy mindig volt egy őrült ötlete arra, mivel üssük el az időt...

Mosolyogva intek még utoljára a bejárati ajtómból a kézen fogva elsétáló párnak, miközben azon jár az eszem, hogy vajon miért is kellek én? Mármint tudom, hogy mi a dolgom, de miért nem tudnak az emberek segítség nélkül őszintén beszélni egymással? Hiszen mindezen dolgokról, melyek ma itt kiderültek Betsie eddig semmit sem sejtett. Soha nem mondta a férje, soha nem ült le, hogy "beszéljük meg" csak érett benne az egész, míg ki nem fakadt. Pedig, mennyivel egyszerűbb dolguk lett volna, ha már akkor megbeszélik ezt, amikor felütötte fejét a baj. Rengeteg könnyet, idegeskedést és zsebkendőt spórolhattak volna meg.
Amint becsukom az ajtót és visszasétálok a rendelőnek kialakított földszinti szobába, mely a folyosóról nyílik, megcsörren a mobilom. Kedvenc barátném az, akinek szintén vannak magánéleti problémái, de vele csakis barátnőként beszélhetek. Semmi szakmai hablaty, semmi személyiségteszt vagy hasonlók.
-Szia! Bocsi, most mentek el az ügyfeleim.- veszem fel a telefont széles vigyorral a képemen, majd visszasétálok a "rendelőmből" a folyosóra, onnan pedig megcélzom az emeletet, ahol a lakórészem van berendezve.
[color=#A37282-Naná! Ma már nem jön senki, szóval egy óra múlva ott vagyok.[/color]- bólogatok, mintha ezt ő láthatná, végül elbúcsúzunk, én pedig sietősebbre veszem a figurát, hogy felkészülhessek a koktélozásra...

[/i]
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
TémanyitásRe: Raven McCoy
Raven McCoy EmptyPént. Márc. 16 2018, 14:37

Gratulálok, üdv nálunk!

Kedves Raven! Very Happy
Nagyon szimpatikus hölgyeményt álmodtál meg és mutattál be nekünk. Raven McCoy 2624752903 Mikor olvastam a jellemedet, úgy éreztem, mintha a legjobb barátom lennél és már évek óta ismernélek, mert olyan közvetlenül és őszintén mutattad be, milyen is vagy. Tetszettek az apróságok, amiket említettél benne, a hasonlatok, mint például az, hogy a légynek sem tudnál ártani vagy éppen a világbékés dolog. :biggrin:
A választott munkád is igazán érdekes és egyedi, hiszen még nem találkoztam ezzel az oldalon és mindig öröm látni, ha valaki olyant alkot, amilyen még nincs Raven McCoy 1404455205 Érthető is, hogy hiszel a szerelemben és a tündérmesékben, csak azt sajnálom, hogy a sajátodra nincs időd a munkád miatt, pedig egy lovag rád is vár valahol a nagyvilágban csak még be kell sétálnia az életedbe Raven McCoy 1402181525
A szerepjátékos példád is jó döntés volt, kicsit betekinthettünk a munkádba emiatt és a gondolatvilágodból is elcsíphettünk ezt-azt. Mielőtt elindulnál koktélozni, győződj meg róla, hogy tuti végigjártad-e a szokásos köröket, és ha igen, akkor a játéktér már csak rád vár! Raven McCoy 3673325056

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem

Raven McCoy
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Lilyan McCoy
» Emmett Shawn McCoy
» Killian & Raven
» Raven & Drake
» Raven & Ronnie

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Elõtörténetek-
Ugrás: