Álmodozásra késztetni az embereket, ez nem csak a vallások vagy a művészek feladata kellene hogy legyen (...). Nem, minden kormányban lennie kellene egy minisztériumnak, mely azzal foglalkozik, hogy segít az állampolgároknak jobb világot álmodni, telis-tele irodákkal, amelyekben (...) álmodozók vigasztalnák a többi embert, és illúziókat adnának nekik.
Milestones & spacial dates
1991. 02. 07.
- The birth of Australian beauty
Ausztrália; Canberra. Itt születtem. Ausztrália fővárosában, mely 16,226.00 km-re volt New Yorktól légvonalban. Ez azt is jelentette egyben, hogy olyan 24-26 óra az út repülővel, attól függ melyik járat és milyen időjárási viszonyok között repül.
Hosszú ideig itt is éltem jómódú szüleimmel, mígnem az egyetem miatt végül úgy döntöttem New Yorkba költözöm.
2008-2012.
- Egyetem - Pratt Institute
Amerikába, New Yorkba költöztem, ahol a nívós magánegyetemen, a Pratt Institute-on tanultam. Négy évig jártam oda, igyekeztem a lehető legjobban elvégezni a képzéseket, amikre jártam, hogy a lehető legjobb eredménnyel tudjam zárni egyetemi éveimet és ha később elhelyezkedem, akkor méltó módon tudjam elvégezni a munkámat.
Mindig is szerettem a művészetet, a művészvilágban voltam boldog, már egész fiatalon beszippantott a világa, így elképzelhetetlennek éreztem, hogy felnőttként ne ebben a világban kössek ki. Ma sem tudnám elképzelni az életemet más pályán.
2012 - Az egyetem után
- Avagy a karrierem története
Az egyetem után a The Metropolitan Museum of Art-ban kaptam állást, de már előtte is az egyetem alatt próbáltam építgetni a karrieremet. Nyitottam egy művészeti blogot, a youtube-on vlogoltam a művészeti témában, de csak az egyetem után sikerült elkezdenem igazán a kapcsolatok kiépítését. Igyekeztem minél több festővel, szobrásszal és más művésszel megismerkedni, múzeumvezetőkkel, aukcióvezetőkkel és építeni a saját kis karrierem. Idővel egyre több megnyitóra hívtak meg, kritikusként vettem rész kiállításokon, de a legnagyobb érdemem, hogy nemrég bizottsági tag lettem, így már én is részt vehetek a művészeti hallgatók vizsgáin és különböző versenyeken zsűriként veszek részt.
2016. 10. 16.
- Magazinok szerkesztője
2016 októbere óta az ARTnews és az American Fine Art Magazine művészeti magazinok rendszeres cikk írója vagyok, főleg festészeti és múzeumi témában.
Personality: 16sz. eredménye
Energia
introvertált - extrovertált
Azonosság
óvatos - öntudatos
Information section
Lakhelyem: Manhattan; Upper West Side.
Egy nagyon szép
kertes házban élek.
Beszélt nyelvek: Angol és francia, sok más nyelven nem igen beszélek, de ha nagyon akarnék jó nyelvérzékemnek hála tudnék nyelveket tanulni, csak nincs se kedvem, se időm.
Éves keresetem: A tárlatvezetői bérem 165,45 dollár, de ehhez több más bér is társul. Művészeti kritikus, művészeti versenyeken a zsűri díjam, oktatási intézményekben vizsgabizottsági tagság díjam, az újságírói fizetésem, blogger-vlogger fizetésem, bár az nem olyan sok és még lehetne sorolni az apróbb bevételi forrásokat, szóval megesik, hogy évente akár 850.00 dollárt is zsebre tudok tenni.
Nem igen vannak anyagi gondjaim.
Megjelenésem, jellemvonásaim: A magasságom 1,52 m, a súlyom olyan 45 kg körüli.
Igyekszem jól tartani magam, hogy megőrizzem alkatom, vonásaim.
A hajamat és a bőrömet mindig ápolom, ahogy nagyon odafigyelek ajkaimra is és a körmeimre is, ahogy arra is mit veszek fel. Tisztában vagyok adottságaimmal és szépségemmel, ezeket igyekszem őrizni, ápolni és kiemelni a mindennapokban és a rendezvényeken.
Horoszkópom: Bak - bár nem mindig azonosulok a horoszkópommal...
Quotes about the character
–
Szerintem most sem vagy kevés – egy művészeti egyetemre bekerülni és elvégezni nem kis dolog, még akkor sem, ha magánsuli, már ha arra a Pratt Institute-ra gondol a hölgy, amelyikre Jacob is. –
…ha azt tanultad, amit szerettél volna, azt csinálod, amit szeretsz és egy magas presztízsű intézményben dolgozol… azért ez nem rossz! Egyáltalán nem – ezt valóban így is gondolja. Nem egy ismerőse van, aki idézőjelesen többre vitte ennél a nőnél és utálja amit csinál. Náluk Audrey máris beljebb van jó néhány lépéssel.
Egyszerűen van a nőben egyfajta megfoghatatlan, vagy inkább ellenállhatatlan báj és ártatlanság, ami miatt a férfi elnézi neki a szemmel láthatóan veszélyes, bár kétség kívül ártatlannak szánt, kis flörtöléseit, egyúttal felkelti a védelmező ösztönét.
- Jacob Cohen
Próbálom megérteni, amiket mond, közben a téma olyan síkra terelődik, amitől rendesen zavarban leszek. Észre sem veszem, hogy ő is ugyan úgy zavarban van, mint én. Próbál megnyugtatni, hogy nincs baj avval, hogy ilyesmit szeretnék, de nehéz elhinnem. Próbálom kerülni a tekintetét, nehogy lebukjak a bizonytalanságommal, de evvel csak azt érem el, hogy a tekintetem meg – meg ragad egy egy részénél, és azt kezdem el alaposabban megnézni magamnak. A kezei selymes és bársonyosnak tűnnek, pont olyannak, aminek az érintése édes és kellemes. A combjai talán még selymesebbnek tűnnek, s kedvem lenne megérinteni, hogy megsimogassam. De gyorsan elhessegetem, így próbálom az arcát figyelni, ami nem jobb ötlet. Az ajkai annyira hívogatóak, és csábítóak. Kedvem lenne megkérdezni, hogy lenne e a modellem. De úgy látszik, hogy a gondolataimban olvas, mert ki is mondja.
- Sacha Blackhood
Amikor megjelent a dolgozók közül valaki, hogy elindulhasson velünk, ismerős hang csapta meg a fülemet. Olyan régen hallottam már, évek teltek el, hogy utoljára visszhangzott a fülemben az az ismerős rezgés. Az előttem magasodó férfiak vállai között átnézve pillantottam meg Őt. Audrey.
Amikor egyetemista voltam, ismertük meg egymást, elég hamar barátok lettünk. Ő is olyan volt, mint én, imádott bulizni, ki akarta élni a fiatalságát. Olyanok voltunk egymásnak, mint a fogadott testvérek, egészen addig, amíg az élet el nem szakított egymástól. Sose gondoltam volna, hogy itt fogom viszont látni.
Nagyot nyeltem, majd meglapulva a tömeg mögött követtem őt. Kirázott a hideg, ahogy újból és újból felcsendült a hangja. Az egyetlen, ami visszatartott attól, hogy ne távozzak a helyszínről az volt, hogy fontosabbnak véltem a projektemet, mint azt, hogy kikerüljem a kellemetlen helyzetet. Csak ne vegyen észre és akkor minden rendben lesz. Annyi felhőkarcoló magasodik itt előttem, hogy talán még sikerül is ezt véghez vinni..
- Verena Tolliver
A nő legnagyobb kincse: a szépség, s a legnagyobb fegyvere és erőssége is a férfiakkal szemben, ezért ápolniok kell istentől nyert kincsüket.
A gyermekkori énem nem élte volna túl, ha nem álmodozhat varázslatos dolgokról.
Cute Princess