New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 418 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 413 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Deborah Winchester
tollából
Ma 08:01-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 22:30-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 21:17-kor
Shelley Lane
tollából
Tegnap 21:02-kor
Ariel Hella Wright
tollából
Tegnap 20:57-kor
Seraphine Murphy
tollából
Tegnap 20:22-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Wang kapcsolatai
TémanyitásWang kapcsolatai
Wang kapcsolatai EmptyHétf. Szept. 23 2024, 22:36

tumblr_o5oaunDP1o1rqsvi7o6_250.png
Rowan W. Mills

Régi barátok vagyunk, de amolyan se veled, se nélküled kapcsolat van köztünk. Hol jóban vagyunk, hol nem, hol marakodunk, hol nem. Attól függ éppen milyen cipő van rajtad.
Hosszú és sokoldalú előéletünk van, mely mai napig meghatározza azt, hogy éppen miként álljunk egymáshoz. Én mindig kiállok melletted, érted, a javadat akarom és úgy vélem ezt ma már te is újra látod.
Egykoron a tanítványom és a fogadott öcsém voltál.

Lambert Schultz

Rowan révén ismerlek, de nagyon rossz első benyomást tettél nekem. Rossz körülmények közt ismerkedtünk meg és bár nem lettél a szívem csücske, aki Rowan barátja, az az én barátom is, így rád is ugyanazok vonatkoznak, ami Rowanre: Ha bármiben tudok segíteni, keress bátran én ott leszek és támogatlak.
Talán egyszer teszel bennem egy olyan benyomást, hogy őszintén megkedveljelek és ne csak Rowan miatt fogadjalak a kegyeimbe.
Úgy érzem jó úton jársz, hogy ezt a képet kialakítsd bennem és ez rövidesen meg is fog történni.

Shelley Lane

Még apád révén ismertük meg egymást, aki régi jó barátom, így evidens volt, hogy egyszer mi is azok leszünk, ma pedig már veled is nagyon jó barátságot ápolok és a fiaddal is.
Törzsvendég vagyok a kávézódban és sokat-jókat beszélgetünk, a fiadnak sok bűvésztrükköt mutatok és igyekszem ott segíteni, ahol tudok. Tudod, hogy rám mindig számíthatsz, akár anyagi segítség kell, akár egy jó baráti beszélgetés, akár csak a fiadról van szó, én ott termek.
Igaz, már lassan negyven vagyok, de te még midngi tudsz értem aggódni, amikor megjelenek egy-egy apróbb sérüléssel. Pedig tudod, hogy én aztán tudok magamra vigyázni.

Nova Garcia

Egy közös barátunk által ismerjük egymást, de jószerével csak kényszerből találkoztunk. Kellett valaki, aki önvédelmet tanít neked, nameg némi harcművészetet. Én lettem a mestered, akit ajánlottak, én pedig belementem. A tanárod lettem, aki nem csak pusztán harci tudással, de életmód tanácsokkal is ellát a teafőzéstől a mentális és fizikai egészség eléréséig.
Remélem nem hiába szánom rád az időmet és olyan jó tanítvány lesz belőled, mint egykoron Rowan volt. Szeretem, ha van értelme annak, amit teszek. Bizalmat szavaztam, szeretném, ha ez nem hiába való lenne. Úgy érzem sokra viheted, ha képes vagy megfogadni minden tanácsom és tanításom.

Haruto Huang

Sok veszélyes ellenségem van, aki az életemre akart már törni, de te vagy az egyik méltó ellenfenelem. A harci tudásod van olyan jó, mint az enyém, a kegyetlenségeid pedig vannak olyan brutálisak, mint az én jóságom jóságos. A sors fintora, hogy a civil életben ez aligha látszik meg, sőt, az én cégem és a te céged kölcsönösen jó gazdasági kapcsolatot ápol. A társadalom szemében mi barátok és üzlettársak vagyunk, sőt, a pletykák alapján még több is van köztünk, pedig, ha tudnák a igazat, hogy kik vagyunk valójában és miket művelünk az éj leszállta után.
Minden, ami illegális, abban benne van a kezed, én pedig igyekszem felvenni veled a harcot, de úgy érzem sose lesz vége. Én nem öllek meg téged, te nem ölsz meg engem. Mi lesz így velünk?

Nate - Kian's Bodyguard

Ha már veszélyes ellenségek, akkor itt vagy te is. Egy kiváló harcos, aki nem csak erős és jól képzett, de kellően gátlástalan is és hataloméhes. Most még valakinek dolgozol, de tudom, hogy egyszer saját szerepet szeretnél magadnak az alvilágban, de ha rajtam múlik, sose fogom neked engedni, hogy kinődd magad. Ha rajtam múlik hazajáró vendég leszel egy-egy börtönben, mikor éppen hová zárnak be.
Bár méltó ellenfelem vagy, sőt, azon kevesek egyike vagy, aki tudod ki vagyok, tudom, hogy nem fogsz engem megölni. Nem csak mert nem fogom engedni, hanem mert létszükséglet, hogy legyen valaki az életedben, aki elszórakoztat. Én azért nem öllek meg, mert nem vagyok gyilkos. Te azért nem ölsz meg, mert jól szórakozol. Ironikus, nem?

Rowan W. Mills and Lambert Schultz ölelést küldtek

mind álarcot viselünk
Wang Weiguang
Üzlet
ranggal rendelkezem
★ :
Wang kapcsolatai A68e404ab21c23712296204cc28ac6611b9fcfee
Wang kapcsolatai E1d404f31a9b8628cbd993102905f4e8c3ac4bdb
★ kor ★ :
39
★ elõtörténet ★ :
Wang kapcsolatai E8bda54d0581061123cb04c24f264f0dd0f7c825
Learn the way
and find your own way
♫ :
Wushu is a move in Chinese, a physical move.
An attack. Wushu is like an art.
★ lakhely ★ :
Trenton; New Jersey
★ :
Wang kapcsolatai 95c4acd3ff2f123fca4a9525e427021d5f8b6e16
★ idézet ★ :
That’s why I like martial arts: it always tells you how to control your body, your mind, your heart. Balance.
★ foglalkozás ★ :
Businessman | Engineer | Shaolin | Hero | Thief
★ play by ★ :
Jet Li
★ szükségem van rád ★ :
Family, Friend, and Enemy
★ hozzászólások száma ★ :
84
★ :
Wang kapcsolatai Cradle%202%20the%20GRave%201

Wang kapcsolatai
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Ricco kapcsolatai
» Borzas és a bonyolult kapcsolatai
» Wang Jin Hai
» Lucas Wang
» Danny F. Wang

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Egy kis plusz :: Kapcsolatlisták-
Ugrás: