★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 267 felhasználó van itt :: 8 regisztrált, 0 rejtett és 259 vendég :: 2 Bots A legtöbb felhasználó ( 473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Nadia Romanov
tollából Ma 09:01-kor Deborah Winchester
tollából Ma 08:01-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:28-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:10-kor Hadrian Rutherford
tollából Tegnap 22:42-kor Killian B. Grimwald
tollából Tegnap 22:30-kor Amber Fleming
tollából Tegnap 21:17-kor Shelley Lane
tollából Tegnap 21:02-kor Ariel Hella Wright
tollából Tegnap 20:57-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
Egy áldozat(om)ul esett tanár, hupsz | |
| | Egy áldozat(om)ul esett tanár, hupsz Szer. Feb. 28 2018, 22:19 |
| Szólíthatom Tanárúrnak? Teljes név: Neked tetsző név Play by: KJ apa túl kisfiús lenne? Dee.. én nem bánnám Születési hely: bármi Kor: kb. 24-27 Lakhely: Manhattan/ Bronx/ Brooklyn/ Queens/ Staten Island Szexuális beállítottság: heteroszexuális Családi állapot: egyedülálló Csoport: Kutatás és oktatás ((gyakornok tanár)) Oh, micsoda kalamajkák születhetnek az ártatlan, majd egyre titokzatosabb pillantásokból. A Végzet pont abba a gimnáziumba sodort, mint gyakornok ahova járok. Először fel sem tűnt, hogy dolgozni jössz az iskolába, talán a fiatalos kiállásod miatt. Szerényen mosolyogtam rád: „Első nap?”. Itt kezdődött minden, és azontúl minden egy kuszaság, hogy mikor mit érzünk pontosan, mert mindkettőnk félti a másikat. Te, hisz nem akarod, hogy hátrányom legyen, akár tanulmányi szempontból is, én pedig azért, mert nem akarom összedönteni a tanári pályádat. El tudom képzelni az ajánlást, miután együtt látnak minket.. És mégsem vetünk véget ennek, mert furcsa bizalom kering át mindkettőnket, és tudod mit, ki mondta, hogy ez így nem helyes? //Csupán ennyi volna, amit tudnod kell, a többit a fantáziádra bízom. Illetve már itt a kibontakozó kapcsolatról is írtam, de a játékot a kezdetek kezdetétől indítanánk. És még annyi, hogy: várlak, nagyon! |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Egy áldozat(om)ul esett tanár, hupsz | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |