Dr. Waylon Hudson
Ér elmenni. Ér menekülni. Sőt, minél egészségesebb vagy, annál inkább tudsz jól menekülni olyan helyekről, ahol neked rossz. A gyógyulás nem arról szól, hogy én megtanulom tűrni a fájdalmat, amikor van lehetőségem változtatni.
Milestones & spacial dates
1995. Marc. 28.
- Megszülettem
Chicagoban születtem, Illinois államban.
Apám sebészorvos volt, anyám régiségkereskedő. Mind a ketten korán haltak meg. Túl korán.
2012. 06. 10.
- Befejezem a középiskolát
A Chicago Math and Science Academy-ben végeztem 17 évesen. Később jelentkeztem az egyetemre.
2016. 09. 16.
- Árvaság, vak rémület
Míg én házon kívül voltam apám egyik egykori betegének a férje megöli apát és anyát bosszúból, amiért apám nem tudta megmenteni haldokló feleségét.
Az eset után pszichiáterhez kellett járnom.
2017. 06. 20.
- Doktorálás
A University of Illinois College of Medicine at Chicago-n szereztem doktorit pszichológiából és kriminálpszichológiából.
Az egyetem után továbbra is pszichiáter kezelt, de már voltam annyira jól, hogy állást vállaljak a helyi rendőrségen, mint profilozó.
Sikerült összeszednem magam annyira, hogy eladjam mindenemet, amit a szüleim után örököltem, majd New Yorkba költöztem, ahol új pszichiátert kerestem és Dr. Brewster vett a szárnyai alá, majd később állást vállaltam az FBI-nál, mint kriminálpszichológus.
A sors úgy hozza, hogy New Yorkban egy új, nagy szerelem talál rám. Bár eleinte próbáltam küzdeni az érzés ellen, de végül
@Drea Torres meghódított engem.
Personality: 16sz. eredménye
Energia
introvertált - extrovertált
Azonosság
óvatos - öntudatos
Information section
Beszélt nyelvek: Angol, német, latin, görög
Lakhely: New York -
Queens egy szép környékén.
Éves kereset: 137 200$
Magasság: 1,85 m
Súly: 65 kg körül
Horoszkóp: Kos napjegy, nyilas aszcendens.
Kedvenc italok: Mangó és kiwi (gyümölcslevek), a kávé mértékkel és a gyógyteák.
Kedvenc ételek: Tonhal, halak, saláták, epres desszertek.
Egészségmegőrzés: Nem egy sportember, de szellemileg karbantartja magát és pszichiátere is van, aki lelkileg ápolja. Egészségesen él és vitaminokat is szed.
Szépség: Mértékkel és diszkréten használ bőrápolókat és ápolja az arcát, körmeire mindig igényes.
Irodalom: Vonzódik a költészethez, kedvenc költői, akiket sokat olvas: Baudelaire, Rimbaud.
Quotes about the character
Amikor már azt hittem, hogy el is felejthetem a szerelmet és macskákkal fogok meghalni, bejött egy kriminálpszichológus akivel sokat találkoztam, tekintve, hogy a legtöbb áldozatot kezeltem akivel beszélgetett. Néha-néha megittunk egy kávét, vagy elmentünk beszélgetni. Már az elejétől kezdve bejött nekem szóval eléggé tepernem kellett, hogy olyan szinten észrevegyen, hogy akarok tőle valamit, és nem csak azt, hogy néha napján összefussunk a kórházban. (...)
Mindig öröm vele együtt lenni, akármennyi ideig is, mert legalább addig is eltudom terelni a figyelmemet a nagy káoszról ami a kórházban szokott lenni.
-
Arra gondoltam, hogy meglepnélek. – mondom kedvesen majd ismét egy gyengéd puszit adok az ajkaira. -
Átmennék hozzád és mire végzel meg hazaérsz, addigra készítenék valamit vacsira. Megérdemled a sok munka után.
- Drea Torres
Astra valóban nagyon aranyos volt, de valamiét úgy éreztem, hogy néha ő a falkavezér, ami nem egészséges, sem neki, sem a gazdinak. Azt is látom, hogy a gazdájának nem mondtam úja a megjegyzésemmel, de az sem kerülte el a figyelmemet, hogy zavarban is érzi e miatt magát.
-
Remélem, nem értettél félre, mert ezzel nem azt akartam sugározni, hogy rossz gazdi lennél - mosolyogtam rá nagyon kedvesen. -
Látom, hogy sokat foglalkozol vele, és tudom, hogy nehéz lehet megrendszabályozni valakit, akit nagyon szeretünk - teszem hozzá még kedvesen.
- Flor Sánchez Moreno
A traumának nem feltétlenül kell pusztuláshoz vezetnie. A trauma elvezethet valami jobb, valami erősebb felé.
Dr. Willy Hudson