New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 518 felhasználó van itt :: 11 regisztrált, 0 rejtett és 507 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (524 fő) Szomb. 23 Nov. - 12:24-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Benjamin Stanford
tollából
Ma 11:54-kor
Rosemary Sawyer
tollából
Ma 10:21-kor
Nadia Romanov
tollából
Ma 9:01-kor
Deborah Winchester
tollából
Ma 8:01-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 22:30-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 21:17-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Outlaw Justice || Sal & Lamb
TémanyitásOutlaw Justice || Sal & Lamb
Outlaw Justice || Sal & Lamb EmptySzer. 31 Júl. - 18:53

Outlaw Justice
trouble's gonna come
durva nyelvezet

Ha a kurva meleg egy mértékegység lenne, akkor valahol most a hatmillió foknál tartanánk, én legalábbis olyan tempóban izzadom ki a lelkemet egy kibaszott fa árnyékában ácsorogva, hogyha fehér felső lenne rajtam, akár beállhatnék a vizes póló bajnokságra is a hülye picsák mellé a strandra. Aztán amilyen kiélt ribik járnak arrafelé, szerintem még nyernék is. Elégedetlen morranással törlöm meg a verejtékező homlokomat, és ha nem a pénzen meg Onkel kicseszett haragján múlna az egész, hagynám a francba a terítő „karrieremet”. Ilyenkor tényleg elgondolkodom Vöri ajánlatán, hogy vágjunk fel tisztes állampolgároknak... Úgy értem, a szaros boltokban meg ilyen helyeken legalább egy ventilátor belefúj a pofámba, és nem égek rákká. De azért ennyire még én sem vagyok elkeseredett, hogy felrúgjam a megszokott kis életünket valami olyanért, ahol se ő, sem én nem tudnánk elboldogulni. Persze, majd még kibérlünk valami lakást is és kibaszott szobanövényeket fogunk öntözgetni, miközben a burzsuj cimbijeink pletykáit cserélgetjük egymás között. Előbb vágnám el a torkomat.
Szóval itt állok mint egy idióta fasz a park kellős közepén, ahol normális embernek ilyenkor eszében sincs megfordulni. Mondjuk ez a lényeg, és lassan az a balhere kölyök is megérkezik, akinek a szeme láttára ejtem a kukába az eddig tartogatott üdítős poharamat, benne egy megrágcsált szívószállal. Megvonom a szemöldökömet, remélve, hogy veszi az adást, de olyan bamba fejjel pislog rám, mint aki először lát fehér embert. Megvakarom a mutatóujjammal a halántékomat, vetve rá, majd a kukára néhány jelentőségteljes pillantást, de nem, az agyhalottnak még mindig nem esik le, és pontosan ezért nem is akartam ezzel vesződni. Onkel fosik, mióta tippet kapott, hogy a beszállítója körül szaglásznak, aztán hiába vagyunk a semmi közepén – nekem legalábbis úgy fest a hely –, és hiába nem kell semmiféle kamerától sem tartanunk, ragaszkodott hozzá, hogy burkoltan ejtsük meg az üzleteket. Japp, én megadtam a lehetőséget, de ez egy faszság.
- Jézusom, téged az anyád a fejedre ejtett, vagy mi a picsa? Vedd már ki a poharat, aztán lökd a suskát – szólalok meg türelmetlenül, ám ha lehetséges ilyesmi, még ostobább fejet vág. Aztán hirtelen megvilágosodik.
- Jah, hogy a pohárban van a cucc!
- Te meg mindjárt mellette fogod találni magad, ha tovább húzod a kibaszott időmet – morranok rá, hogy csipkedje már magát, mert mostanra nem vágyok többre, mint egy hideg sörre, és arra, hogy belógjunk valami csiliárdos villájába Vörössel megmártózni a baszom medencéjükben. Ezen a ponton már arra se veszem a fáradtságot, hogy elmagyarázzam neki, hasonló körültekintéssel fizessen ki, inkább csak a tenyeremet nyújtom felé, és miután megvan a zsetonom, indulnék is a dolgomra. Aha.
Persze, hogy a semmiből előkeveredik valami jelvényes, ez a pöcsfejű meg elhajítva a poharat – amiből természetesen kibucskázik néhány gramm fehér porocska –, dobbant a picsába. Jah, én is így tennék, ha nem néznék mostanra szemközt egy pisztoly csövével, és…
- Már megint te?! Jézusom, nincs jobb dolgod, mint engem követni meg baszogatni? - sóhajtok fel megadással, mert az előttem ácsorgó luvnyához már nem először van szerencsém. - Biztos vagyok benne, hogy van valami törvény a magán szférám vagy mi a faszom megsértésére – közlöm kiábrándultan, fel sem húzva magamat a tényen, hogy lebuktam. Rowan ki fog akadni, de ha jól forgatom a lapjaimat, valószínűleg megúszom az egészet. Kezdve azzal, hogy ezt a gyógyegeret laposra fogja verni Onkel meg a haverjai, hogy eszébe se legyen köpni.

zene: I Refuse xx credit:

Lambert, Lambert what a prick.

Spill your blood I’m a primal breed. I get this pistol all loaded with lead.
mind álarcot viselünk
Lambert Schultz
Törvényszegõ
ranggal rendelkezem
★ :
Outlaw Justice || Sal & Lamb Mickey-milkovich-shameless
Outlaw Justice || Sal & Lamb Trqywoj
★ kor ★ :
36
★ elõtörténet ★ :
FUCK OFF
♫ :
Get Outta My Way

︻╦╤──

Bullet Train
★ családi állapot ★ :
My man knows what it's all about
He will shoot me first then mess me out.

Outlaw Justice || Sal & Lamb A3fa0373efbc65361a0e961415cc2bf6b07ecf2f

He was meant to be right from the start
Yeah he carved his name into my heart.

Outlaw Justice || Sal & Lamb VxeMshQ
★ lakhely ★ :
Bronx
★ foglalkozás ★ :
Az orrod betörése (ételfutár)
★ play by ★ :
Noel Fisher
★ hozzászólások száma ★ :
281
★ :
Outlaw Justice || Sal & Lamb 4fbc45bf56b21f663ae273aa32a54fb9d5664f42

Outlaw Justice || Sal & Lamb
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Leads you blind | Row & Lamb
» Aaron & Cherry - International Children day with justice
» Hello there | Row & Lamb
» Nobody’s Business | Kaz & Lamb
» Rattlesnake Boogie || Kaz & Lamb

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Játékok-
Ugrás: