-Akármit is csinálsz odabent... bemegyek! -közöltem a tényállást egyszerűen, és egy határozott mozdulattal, de a szemeimet eltakarva nyitottam be a szobájába. Az ujjaim között átlesve kerestem meg az öcsém alakját. -Biztonságos? -húztam aljas mosolyra a szám, aztán le is dobtam magam az ágyára, az egyik földön lévő képregényt a kezembe véve, hogy átlapozhassam őket. Én az a fajta ember vagyok, aki ismerte ugyan a Marvel képregényt és néhány fő szálat, de szégyen vagy sem, a filmek miatt kedveltem meg őket jobban. Régen néztem a rajzfilmeket, szóval az nyilván régebbi élmény, de a filmek hozták meg újra a lázat. Legalábbis... amíg jók voltak. Mostanában inkább hagyjuk. -Apa elvitte valahova anyát, vagy... anya elvitette valahova magát apával, szóval ránk vár a nemes feladat, hogy kutyát sétáltassunk. Szóval kapd össze magad, aztán kint várlak a ház előtt. -dobtam le az ágyára a füzetet, aztán kifelé menet még összeborzoltam a haját egy határozott, játékos mozdulattal. Gyorsan felkaptam én is valami utcára való, kényelmes szettet, amiben nem rohadok meg a kétszázhatvan fokban, aztán a megbeszélt helyen, a lépcsőn ülve vártam Evan-t, hogy összekapja magát. -Azta, sikerült előkerülnöd? Hihetetlen. -néztem végig rajta egy vigyorral. Felugrottam az ülő helyemből, leporoltam a fenekemet, majd a kezébe nyomtam a pórázt. -Öhm… beszélni akartam veled valamiről, amiben kell a támogatásod, ha tálalom apáéknak a dolgot. -mert hogy ezt eddig még valahogy nem sikerült meglépnem, hiába volt már egy ideje az az interjú, amit Ricky-vel csináltam. Kell a megfelelő idő és alkalom, hogy bedobhassam a nagy kék szemek-Apaaaaaaa kombót.
I think people should stop taking social media so seriously.
★ foglalkozás ★ :
szabadúszó újságíró, blogger/vlogger
★ play by ★ :
Madison Iseman
★ hozzászólások száma ★ :
66
★ :
Re: There's an endless road to rediscover
Csüt. Jún. 27, 2024 11:13 am
Alynne & Evander
„Mióta csak ismersz, félreismertél. Azt hitted, több vagyok, mint az élet. Varázslónak hittél. Őrültnek hittél. Olyan lénynek, aki lopakodik, hálót sző, árnyékban bújkál. Aki a sötétben gúnyolódik, kínlódik és mulatozik. Frászt! A Pók nem létezik! Csak én létezem! A hús-vér ember, akit a végzet vállon veregetett. Csak Peter Parker. Ez a gyengeségem. Ez az erősségem.” – Pókember Outfit – Music
Kezem alatt csak úgy repkedtek a számítógép alkatrészei, mintha valóban egy filmbéli jelenetben próbáltam volna összerakni egy világot megmentő masinát. Jelenleg csak az zavart, hogy nem ment ultra grafikai teljesítményen a Spiderman 2 és meg akartam nézni, vajon a videókártyával van-e baj, esetleg a proci nem bírja a terhelést. Mi az, hogy a Sandman-nel vívott harc közben maximum grafikán belaggolt a játék. El se hiszem. Olyan kifordult helyzetben feküdtem a számítógépes asztalom alatt, csoda, hogy nem gémberedtem el, de próbáltam beszerelni a frissen pasztázott procit és ilyenkor csak a cél élteti az embert, még az sem tűnt fel, hogy Alynne bekiáltott a szobámba. Ahogy belépett a kőműves dekoltázsommal nézhetett farkasszemet, ahogy kúsztam kifelé farral az asztal alól, második kérdésére viszont már ijedten kaptam fel a fejem, aminek az lett a következménye, hogy megfejeltem az asztal alját és fájdalmas arccal fordultam az ajtó felé kobakom tetejét dörzsölgetve. - Neked biztonságos. Nekem nem annyira. – sziszegtem még bosszúsan, majd végül, mikor már tuti volt, hogy túlélem az esetet, ültő helyemben néztem fel Aly-re, aki egy képregényt szorongatott a kezében. Nem tudtam soha eldönteni, hogy azért olvasgatja őket ő is, hogy a világon mindenről legyen véleménye, ha csevegni kellene valamiről, vagy azért, mert érdekli is. - Kutyát? Most nem te jönnél? – kérdeztem elmélkedve, hiszen egy kutya sétáltatásához nem igen értettem, minek kellünk ketten, de válaszul csak egy fejborzolást kaptam, ami annyira nem esett rosszul, tekintve, a szereléstől amúgyis tiszta kóc voltam és valamilyen furcsa okból kifolyólag jól esett a sajgó kobakomnak is. – Jó, jó. – morogtam mosolyogva, majd elrántottam a fejem és fejcsóválva figyeltem, ahogy elhagyja a szobát. Egy sóhajjal megadtam magam és könnyes búcsút vettem a számítógépemnek, a pókemberes CD tokját párszor azért megpaskoltam, mielőtt a szekrényemhez léptem volna és magamra kaptam egy fekete trikót.
- Mizu? – léptem le a tornácról, miközben Aly feltápászkodott, de megint csak egy poénos megjegyzés lett az osztályrészem, mire rányújtottam a nyelvem és elvettem tőle a pórázt. - Nem is tartott sokáig. – löktem rajta egy aprót, ahogy elindultunk az úton, de inkább csak kötöszködésképpen, nem akartam bántani, de azt sem hagyhatom, hogy a fejemre nőjjön. - Tuuuudtam! – mutattam rá mosolyogva. – A lányokat szereted. – nevettem el magam, bár, ha benyögi, hogy így van, felszalad a seggembe a zabszem, mondjuk az is igaz, hogy nem igen láttam pasizni őt. Gyanússá vált a helyzet, bár apát ismerve, a helyében én is százszor megfontolnám, hogy kit és mikor hozzak haza bemutatni. Ízekre fogja szedni, ha egyszer így lesz. – Na, mond, miről van szó? – kérdeztem végül komolyságot erőltetve magamra, bár az arcom majd szétdurrant a nevetéstől. Annyi, meg annyi minden fordult meg a fejemben, amiről a véleményem érdekli, de egy poén elég volt, nem akartam megsérteni, főleg, mert lehet komoly az ügy, még a végén kitalálja, hogy falazzak is neki. Jó ég, milyen nehéz jó testvérnek lenni.
Miután kioktattam Evan-t arról, hogy négy kutyát egyedül nem tudok megsétáltatni, és mivel apa most nincs itt, hogy közös programot csináljunk belőle vele, így ő maradt. Viszonylag hamar előkerült a szobájából, így két kutyus pórázát a kezébe nyomtam. Apa staffordshire terrier-ét magamnál tartottam, ahogy az általam kikönyörgött szamojéd spiccet is. Azok a kutyák annyira szépek, mégis játékosak, és amikor random belefutottam anno, hogy fajtamentő egyesületük van, tudtam, hogy azonnal be kell vetnem az állatszerető apukámnál magam. Szerencsére belement, így megkaphattam ezt a csoda kutyust. -Baaaakker, öcsi!!!! Tudtam, hogy figyelsz rám. -pislogtam rá hatalmas, meghatott szemekkel, olyan komoly képet vágva, mintha tényleg eltalálta volna a dolgot. -Sarah-val járok, csak még nem tudtuk, hogy mondjuk el Ames bácsinak meg apának. Cssssssssss. -emeltem a mutatóujjamat a szám elé, mintha tényleg valami nagy titok lenne. Átvettem a pórázokat az egyik kezembe, aztán lekevertem neki egy olyan manőveres tockost, hogy azt apa is megirigyelte volna. -Ne legyél böszme, tényleg kell a segítséged. -fújtam ki a levegőt egy sóhajjal. -Emlékszel, hogy a múltkor csináltam azt az interjút Ricky Simmons-szal? Tudooood, a Wanderers énekesével. -napokig másról sem magyaráztam, még instára is kitettem, szóval remélem, képben van, mert úgy egy fokkal könnyebb elhelyezni az eseményeket. -Tök jó hangulatban telt az interjú, szerintem mondhatom, hogy az alatt a pár óra alatt sikerült jóban lennünk vele, és végül... hát... meghívtam egy tipikus, nyári sütögetésre, amikor összejönnek a családjaink. De nem csak neki szólt a meghívás, hanem a zenekarnak és azok tartozékainak is. Barát-feleség-menyasszony, vagy pasi, kinek mi. -vontam meg a vállamat. Nekem aztán mindegy, és szerintem amúgy ez a része apáéknak is. -Viszont még... nem kérdeztem meg apát, hogy amúgy ő benne lenne-e. Ricky és a banda többi tagja ránézésre nem olyanok, akiket csak úgy a gyereked közelébe engednél, de mivel amúgy a faterunk haverjai sem ilyenek, így... úgy voltam vele, hogy miért ne? Meg aztán rá férne a srácra, hogy egy normális, szerető közegben legyen. Vagy hát... nekem ilyen érzésem volt tőle. Egy végtelenül jófej srác, szóval szeretném, ha ott lennél velem és kiállnál mellettem, amikor ezt benyögöm apának. És akarok egy country CD-t is arra az alkalomra. Meeeeg minden ilyen kiegészítőt, ami egy jó line dance-hez kell. -remélem, tudja az mit jelent, mert ha ebből is valami perverz vagy oda nem illő poént csinál, megetetem valamelyik kutyival.
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Madison Iseman
66
★ :
Hétf. Júl. 01, 2024 7:12 pm
Alynne & Evander
„Mióta csak ismersz, félreismertél. Azt hitted, több vagyok, mint az élet. Varázslónak hittél. Őrültnek hittél. Olyan lénynek, aki lopakodik, hálót sző, árnyékban bújkál. Aki a sötétben gúnyolódik, kínlódik és mulatozik. Frászt! A Pók nem létezik! Csak én létezem! A hús-vér ember, akit a végzet vállon veregetett. Csak Peter Parker. Ez a gyengeségem. Ez az erősségem.” – Pókember Outfit – Music
Meglepetten néztem a kezembe nyomott pórázokra, tekintetemmel végigkövettem a hozzájuk tartozó nyakörvekig, aminek a végén a két eb várakozva nézett rám és farkukat rázva arra vártak, hogy elinduljunk végre. Szórakozottan megdörzsöltem a fejüket, majd egy kisebb húzást okozva a karomon iramodtak meg Aly után, nem tartott sokáig a tempójukkal, mire beértük őt. – Nyugi gyerekek. – korholtam le őket, de rám se hederítettek, szaglázták a járdát és a bokrokat, miközben úgy lökdösték egymást, mint az amerikai leárazásokat kedvelő anyukák a black Friday alatt. Amikor a nővérem szinte meghatódott arccal nézett rám és közölte, mennyire beletrafáltam a róla gondolt viccembe, torkomon akadt a szó, a nevetést egy mély, hangos sóhaj váltotta fel és csak egy “na ne már” szó suttogását tudtam kipréselni magamból. – Sarah-val? Ames bácsinak a… - hebegtem, habogtam, az elképedésemből csak egy újabb a kutyák által keltett rántás ébresztett fel, de még az sem volt gyanús, hogy átvette a rosszabbik kezébe a pórázokat, hogy egy akkora maflásnak tegyen engem kisgazdájává, hogy még a sapkám is lerepült az előttem ballagó kutya hátára. - Aaaa, csak vicc volt, nyugii, jesszus mekkora erő van benned. – vakartam meg a fejem búbját, miközben azon dolgoztam, hogy a fájdalomtól könnyes szememmel ártatlan képet vágjak, de végül mosollyal díjaztam a cinizmusát, kicsit megkönnyebbültem, hogy nem kell ott álljak, miközben Aly bemutatja apának és Ames bácsinak a szerelmét. - Jaja, megvan és kapaszkodj meg, el is olvastam. – vettem vissza a kutyus hátáról a sapkámat és illesztettem a még mindig sajgó fejemre. Komolyan ez a lány veszélyesebb, mint az edzésbeli ellenfeleim. – Azokat a részeket, amiben szerepeltem, kétszer is. – düllesztettem ki a mellkasomat, mint egy jól megtermett hálaadási pulyka és olyan önelégült vigyort vágtam hozzá, hogy majdnem lemaradtam a lényegről. - Bazd, elhívtad a zenekart családostól, gyerekestől? Mennyire volt jó az a hangulat? – képedek el az elhangzottaktól, azt hittem tényleg valami piti ügyben kéri a segítségemet, mint hogy falazzak neki, hogy kérjünk pénzt valamire, esetleg ittasan csinált valami butaságot, de ez majdnem hogy lehetetlen. - Na várj, tehát country témájú bulis estet akarsz szervezni a zenekarnak, amikor valami családi eseményünk lenne? – kérdeztem az államra téve a kezemet, végül, ahogy szokásommá vált az évek alatt, mikor valami kemény dolgon elmélkedek, megsímogattam az arcom és beletúrtam a hajamba. - Szerintem abba apa símán belemenne, hogy elhívd őket, de az nehezebb, hogy egy családi eseményre jönnének. Tudod, hogy apa mennyire családcentrikus. – elmélkedtem szinte magamnak, miközben már fel sem tünt, hogy a két kutymorgó össze-vissza rángatta a kezemet. – De figyelj csak, szerintem nem lesz gond. – Emeltem fel a tekintetem végül Aly-re egyrészt, hogy ne törjem le a lelkesedését, másrészt, mert igazából, ha előadja a bociszemes apuci kislánya előadását, kenyérre tudja kenni az öreget. - Tudod, ha valaki, akkor apa tudja, milyen fontos a család. Szerintem azzal tutira megfogod, ha előadod, hogy Rickyéknek szüksége lenne a családunk melegére. Minden esetre támogatni foglak nővérkém, mint mindig. – fogtam meg szabad kezemmel a vállát, majd eleresztettem felé egy bíztató mosolyt. - Maximum, ha veszni látszik az ügy, bevetjük a páros Disney-s előadásunkat. Annak apa úgysem tud ellenállni– bólogattam viccelődve és tudtam, hogy ezzel kicsit jobb kedvre derítem a nővérkémet. - De figyu, a technikát összerakom neked és a cd-t is megírom. Összeválogatod a zenéket vagy szabad kezet kapok? – komolyodtam meg, miután kinevettük magunkat. - Miért pont country?
Csak hitetlenül a szemeimet forgattam arra, hogy ez az idióta tényleg elhitte a Sarah sztorit. Nagyon jóban vagyunk vele, és tudom, hogy nem vagyok egy minden hónapban pasit bemutatós típus, de ez azért fájt. Rohadtul ráérek még erre, és amúgy is... ha eljön az az egy, majd tudni fognak róla. Nem azt mondom, hogy huszonévesen meg kell találni azt, aki mellett kiköthetek, de az tény, hogy nem szeretnék két hetes, komolytalan kapcsolatokat. Apa, és a környezetünk úgy általánosságban, elég magasra pakolták a lécet. -A látszat csal, gyíkarc. Kérsz még egyet? -pislogtam rá ártatlanul, egy angyali mosollyal, de aztán csak a szemeimet forgattam. A cikk még nem jelent meg, de el szoktam küldeni a család tagjainak, hogy azért nézzék át, mennyire jó-e, mennyire felel meg, vagy esetleg találnak-e benne valami hibát, amit jobb, ha kijavítok. Ugyan ez egy hangfelvételről leírt cucc, de ettől még elgépelések lehetnek benne, meg lehet, hogy ők kiszednének valamit, amit én nem. -Azoknak egy része ki lesz szedve. Nem szeretném kiadni magunkat és azt, hogy kinek milyen problémái vannak, mennyire kívülálló vagy sem, de a zenekar által képviselt dolgokhoz viszont illett ez a párhuzam a kocka dolgaiddal kapcsolatban. De szerinted jó így és mehet majd a nagyközönség elé, vagy van mit javítani rajta? -néztem rá kérdőn, őszinte kíváncsisággal. Jobb, ha tudom, ki mit gondol róla és mennyit kell még csiszolnom dolgokon, mielőtt feltöltöm a blogomra. -Dehogy is!!!! Senkinek sincs gyereke, ne legyél hülye. És nem akarok country témát sem, legalábbis nem végig. -forgattam meg a szemeimet egy sóhajjal. -Csak ha valakinek van párja, akkor hajrá. Sarah lakótársai is meg vannak hívva mindig, és ha tágabb körben gondolkozunk, Emmalynn nővére és annak a zenész-menedzser, jó arc pasija, Remy is biztosan meg lesz. Nem a szűk családi eseményekre gondoltam, ahol másnak nincs helye. -ráztam meg a fejemet határozottan, és úgy néztem rá, mint aki nem is érti, mit gondolt. Félrekommunikáltunk egymás mellett. Sosem hívnám meg őket egy szűk baráti-családi nyári programra. Amúgy is úgy tűnik, hogy az átköltözött Atlanta-ba, vagy mit beszélt apa anyának a mi házfelújításunk kapcsán. Úgy vettem ki, hogy a kettőnk szobáján túl a ház többi része akkor jön, ha Mark bácsi házát kivégezték Atlanta-ban. Anya pedig mindenki anyukája, szóval simán belement, sőt. Ahogy elnéztem, inkább örült, hogy bevonják őt is, és Mark bácsi végre hajlandó nyitni felénk, nem csak szélmalomharcot vívnak apáék a barátok-nem barátok kérdéskörben. -Gondolod? Én is ebben reménykedem. Nem tudom elmagyarázni, de annyira... olyan érzésem volt, hogy Ricky-nek szüksége lenne egy olyan közegre, ahol önmaga lehet és elfogadják érte, nem pedig valami olyat látnak bele, amilyen nem. A tetkók és a hasonlók mögé látnánk, nem pedig csak a felszínt. Plusz ha Remy ott lesz, már két embert is ismerne velem együtt, így annyira fura sem lenne neki. -pislogtam magam elé elgondolkozva, aztán egy lágy, hálás mosolyt villantottam rá, amikor megéreztem a kezét a vállamon. Jót nevettem a Disney-s dolgokon. Finoman megállítottam a kutyusokat, meg az öcsémet is, hogy egy esetlen félig-meddig ölelést adhassak neki hálám jeléül. Tényleg baromira örültem, hogy segít nekem, nem csak apa meggyőzésében, hanem a kivitelezésben is. Akárki akármit mond, jó testvérek vagyunk, főleg most már, hogy mindketten idősebbek lettünk. -Köszi szépen, Evan. Ez nagyon jófej tőled! -engedtem el végül, hogy tovább indulhassunk. -Van egy-két szám, ami kihagyhatatlan és szeretném, ha rajta lenne, így azokat majd átküldöm. Lesz benne olyan, amit szerintem senki sem vesz komolyan, de ha country, muszáj ott lennie. De amúgy szabad kezet adok, hogy kitöltsd a maradék helyet. És el kell velem jönnöd kalapot, csizmát meg ilyeneket venni. -szerinte, poén lenne. -Mert Ricky nevelő apukája Nashville-ből származik és él-hal a country-ért. Én pedig mondtam neki, hogy eljárok én az öregével akárhány ilyen táncot, ha a nevelőanyukája nem bánja, és ő is, mármint Ricky is beszáll hozzánk. Állítja, hogy nem fog, én meg állítom, hogy nem adom fel. -húztam egy vigyorra a szám. -Szóval ezért country. Meg mert én is szeretem. Ez amolyan... "belsős poén" dolog, amit nem akarnék kihagyni. Meg aztán minél többen vagyunk, annál jobb, nem? Tábortűz, gitározás, éneklés, sütögetés, medencézés, stb. Hozhatnád a haverjaidat is, hátha szerencséjük lesz valamelyik barátnőmnél. -nem hiszem, hogy így lenne, de talán így hajlandóak lennének kimozdulni ők is. Itt a nyár, a szabadság, az egyetemen is szünet van, szóval éljenek kicsit..
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Madison Iseman
66
★ :
Csüt. Júl. 04, 2024 3:31 pm
Alynne & Evander
A gyíkarc megnevezésre kiöltöttem felé a nyelvemet, nem mondom, hogy szeretem ezt a megnevezést, de már megszoktam tőle, de azért időnként jelzem felé nem tetszésemet, főleg, hogy ő vert át engem, én csak viccelődni próbáltam, de olyan hihetően adta elő, teljesen bevettem, hogy ő és Sarah. Mikor már elviselhető lett a fejem búbjának állapota, nem sajgott Aly kokszijától, visszavettem a sapkámat és hallgattam a riportjáról szóló mondanivalóját, olyan lelkesen beszélt, alig győztem követni a részleteket. - Majd elolvasom a szerkesztett verziót is. Nekem tetszik, hogy közvetlen hangulata van, mintha cimborák lennétek vagy ilyesmi. – rántottam meg a vállam végül a nővéremre emelve tekintetem, még egy óvatos félmosolyt is megengedtem felé, hiszen a kocka elnevezésről akaratlanul is megrándult a szemhéjam. Lehet olyan ez, mint, mikor a feketéket az “n” betűs szóval illetik, tudom, hogy az vagyok, meg megszoktam már Alytől ezeket, nem veszem magamra, de azért van ezekre a megszólításokra egy mellékcselekvésem. – Hát én azt honnan tudjam, hogy vannak-e gyerekeik vagy nincsenek? – néztem rá nem értve a kiborulásának okát, a country témát sem teljesen értem, de lelke rajta, legalább ez a része apának is tetszeni fog, szereti ezeket a vadnyugati témájú dolgokat, meg aztán nekem is jól fog mutatni egy cowboy kalap. - Jó sokan leszünk akkor. Miért nem bérlünk ki valahol egy nagyobb csehót? Be tudnád rendezni country témára az egészet és akkor nem anyának, meg nekünk kellene takarítani. – próbálkoztam ötleteket adni neki, mivel ennyi embert meghívott, talán lehet érdemesebb lenne tényleg valahol máshol meg-tartani és apát is könnyebb lenne befűzni, még adná is a kocsmás hangulatot, hiszen sokszor szoktak beülni ilyen helyekre a haverjaival. Az ötletek és a támogatásomról való biztosításom hatására látszólag egy kicsit nyugodtabb lett, így én is fellélegzem, hálálkodására kihúzom magam, mint egy igazi jótevő és kacsintva bíztatom tovább. – Voltam én valaha nem jófej? – nevettem el magam végül, majd komolyabb színtérre víve a dolgokat kezdtünk el szervezkedni, első körben ezt a country dolgot kellett kivesézni. - Nekem kell elmennem veled? Miért nem a barátnőiddel mész? Várj, nem is, biztos vannak ilyen country-s témájú ruházati oldalak, rendeljük meg? – próbálkoztam levakarni magamról a vásárlásról feljövő ötletét, hiszen tudja, hogy utálok vásárolni, főleg ruhákat. Mindent, amim van, rendelni szoktam. - Az tuti, ha te valamit a fejedbe veszel, azt végig viszed, Ricky úgy fogja járni a cowboy csárdást, mint a kisangyal. – nevettem rá, miközben kirángattam az egyik bohókás kutyát az útunkba kerülő bokor rejtekéből. ELőször azt hittem pisilnie kell, de aztán kiderült csak valami fekete rigót akart megkergetni. Elejét vettem gyorsan a dolgoknak, mert a végén aztán kiszabadul a kezei közül. - Ja, amúgy tényleg jól hangzik, meghoztad a kedvem. – válaszoltam, mikor felsorolta, milyen lesz a buli, teljesen elképzeltem, hogy a tűz körül zenélgetünk, énekelgetünk vagy akár, ha bérlünk valami helyet, ott is körbeülünk és vígadunk egy zenegép hatására, az oldschool, az pedig mindig menő. De, ha kell összedobok én egy lemezt, azon ne múljon. - A Haverjaim? Szerencséjük lehetne a barátnőidnél? – hülök el a felajánlására, mire kicsit felszalad a szemöldököm, hiszen nekem sem próbált meg még eddig egyik barátnőjét sem bemutatni, de a haverjaimnak eljátszaná a kerítőt. – Nem is tudom, meg hívhatom őket végülis. Steven oda van a Wanderersért, Hugót meg biztosan meg lehetne fogni a csajokkal. – tettem hozzá végül félszegen, nem tudom, jó ötlet-e ráuszítani őket Aly barátnőire, dehát ő ajánlotta fel a lehetőséget. - Nagyon szíveden viseled ennek a Ricky fiúnak a sorsát. Bejön neked? – kérdeztem témát váltva, ahogy folytattuk utunkat, bár miután kimondtam a mondatot, megbántam a dolgot, teljesen bántás nélkül kérdeztem, most lehet még egy maflásért kell nyújtanom felé a nyakamat. – Nekem elmondhatod, tudod, hogy bármit megbeszélhetsz velem. – emeltem fel védekezőn a kezeimet, jelezve ezzel, hogy most kivételesen nem gúnyolódtam.
-Nagyon fiatalok, és egyikük sem olyan típus. Ránézésre sem. -szerintem egyszerűen csak süt belőlük, hogy egyelőre, vagy egyáltalán nem lesz gyerekük. Persze a látszat csal, de ezt minden rajongó tudja, hogy nincs gyerekük. Vagy legalábbis az olyan hibbant blogger csajok, mint én, tudják. -Mert a szabadtér varázsa páratlan. Jó idő van, és szabadtéren jobban elférünk. Három vagy négy plusz ember már nem oszt, nem szoroz, szóval marad a kinti tér, ami valószínűleg a kertünk lesz, mint máskor. Szerencsére nem egy kis kertel rendelkező házban lakunk. -vigyorogtam rá győztesen, aztán elgondolkozva figyeltem a kutyákat, miután a hálálkodásomra adott válaszát próbáltam meg nem valami éles nyelvű megjegyzéssel lecsapni. -Egy kis görcs voltál, gyíkarc. De azért bírlak. -kifejezetten szeretem a testvéremet, de régen rengeteg veszekedésünk volt, és nem is igazán tudom, pontosan miért. A szüleink mindkettőnket nagyon szeretnek, szóval sosem értettem a "hisztijeit." -Mert személyesen akarom látni őket, fel akarom próbálni a cuccokat. És neked is kellenek ilyen cuccok, így velem kell jönnöd. A legtöbb barátnőm nem ér rá, Sarah pedig szervezi a nyári tábort, szóval te maradtál. Jó lesz, meglátod!!! Lééééégyszi,Evaaaan. -pislogtam rá hatalmas, kék szemekkel, egy ártatlan mosollyal. -Remélem, igazad lesz. Szerintem jó móka lenne. -talán ő is így fogja gondolni, és nem csak én gondolom annak. -Nagyon helyes!!! Több lelkesedés, kevesebb rinya! -ennyit erről. -Hááát... bármi lehet. Ha elég ügyesek. Én nem játszom kerítőse, de egy helyen lesznek, szóval hajrá. -nem vagyok keríőnő, mindenki a maga sorsának a pogácsa. Mármint kovácsa. Mos... éhes lettem. -Ez egy családi-baráti összejövetel. Edig is meg voltk hívva, ez nem változik azért, mert jön pár, vagy az összes Wanderers tag. -vontam meg a vállamat hanyagul. Értetlenü, felvont szemöldökkel meredtem rá a kérdését hallva, aztán csak sóhajtottam egyet, a fejemet rázva. -Dehogy jön be. Egyszerűen csak kedvelem őt. Persze helyes meg minden, de én dolgozni mentem oda, és nem is az esetem. Arra is Sarah hívta fel a figyelmem, amikor meghallgatta a hangfelvételt, hogy szerinte bizonyos mondatokkal flörtölni akart velem. Jófej, rendes srác, kedvelem őt, és szeretném, ha barátok lehetnénk vele. De ennyi. -pillantottam rá egy elnéző mosoly és szemforgatás kettősével. -Na és veled mizu öcskös? Van valami csaj a láthatáron? -vonogattam a szemöldökömet egy pofátlan vigyorral..
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Madison Iseman
66
★ :
Kedd Júl. 09, 2024 9:46 pm
Alynne & Evander
- De most miért, vannak, akiknek fiatalon becsúszik. A zenészek meg általában sokat csajoznak, bulikon könnyen megeshet. – próbáltam logikával érvelni és megvédeni az álláspontomat Alyével szemben, aki véleményem szerint nem gondolkozik most pártatlanul, nagyon megkedvelte őket, így foggal körömmel is megvédeni a becsületüket, még ellenem is, sőt, leginkább ellenem, hiszen szeretünk ellent mondani egymásnak. - Nekem nyolc. A te bulid. – rántottam meg végül a vállam, mikor ismét elvetette egy ötletemet, most épp azt, amelyikkel a bandát egy kocsmába invitáltuk volna. Üsse kő, csak egy ajánlat volt és, ha már a segítségemet kérte, egyértelmű, hogy próbálok beleszólni, nem is én lennék. - Na ne mond apuci virágszála. – reagáltam a görcs kifejezésre és mosolyogva emeltem meg a szemöldökömet, pont annyira, hogy látható legyen a cinikus arckifejezésem. Azonban a gyíkarcozásnál rosszabbul esik, hogy szinte könyörög azért, hogy vele menjek ruhát nézni és próbálni. Hát kérem szépen, az szenvedés, nem értem, miért van ennyire elmaradva a korral, tisztára olyan, mint apus. - Jó, jó, megértettem, nem kell könyörögnöd. – ráztam meg a fejem teljesen megsemmisítve, de egyből engedékenyebb leszek, miután látom, mennyire várja a bulit. Jó, mondjuk Aly minden iránt lelkes, igazi energia bomba, vele szemben én, a megtestesült antiszociális denevér, aki igazán csak éjszaka érzi jól magát, nem igazán tudok azonosulni ezzel az énjével, de szívesen segítek neki, hisz erre valók a testvérek. - Biztos nagyon ügyesek lesznek. – engedtem el egy félmosolyt végiggondolva, vajon milyen módszereket fognak a haverjaim elővenni ahhoz, hogy bevessék a vonzerejüket nővérkém barátnőinél, főleg, hogy Steven köztudottan rá van kattanva Aly-re, tehát valószínű meg fogja bánni a felajánlását, de biztos azért tette, hogy több lelkesedésem legyen a bulihoz. - Ahaaaa, értem. – Nem, persze, hogy nem győzött meg, ez amolyan bájolgós, magát kéretős duma, de persze bennem is felszínre tört a védelmező, mindentől óvó öcskös, aki mindig ferde szemmel fog tekinteni nővérkéjének a pasijaira. - Nekem? Hogyne, tudod, vannak csajaim, vagyis ismerkedek. – kezdtem gagyogni zavartan, de igazából olyannyira belepirultam a hazugságomba, hogy félre kellett nézzek, nehogy meglássa Aly az arcom. Pont kapóra is jött, hogy ismét a bokrosban turkált a két ebadta. - Meg aztán a tanulmányaim mellett nem is igazán van rá időm. Hát, nyitva vannak az ajtók, érted. – magyarázkodtam tovább, hogy teljesen bele ne zuhanjak a hazugságaim tengerébe, dehát hiába nézek ki jól egyesek szerint, egyszerűen nincs bátorságom csajozni. Ez van.
-Aaaaha. Hát nem mindenkinél, vannak normális arcok is, plusz akkor sem lennének képben, mert a random csajok kölykeit a rossz életű zenészek nem igen nevelgetnék, nem? -vontam fel a szemöldökömet kérdő várakozással. Értem az álláspontját, de ettől még nem lesz valid, tekintve, hogy ha a bulikban találkozások vannak terítéken, ritkán tartanak a "zabigyerekkel" közös apás napokat. Legalábbis ezt olvasni mindenhol, amolyan sztereotipikus jelleggel. Csak kiöltöttem rá a nyelvemet az "apuci virágszála" megnevezésre, mivel ezzel egyáltalán nem tud megbántani. Imádom apát, mindig is közel álltunk egymáshoz, és örülök, hogy ez az évek során sem igazán változott meg. Jó, hogy ennyire összetartó és normális családunk lehet, ahol lehetsz bármilyen, akkor is támogatnak. Még ha egyikünk sem ért a gépekhez igazán, akkor is büszkék vagyunk Evan-re, amiért ezen a pályán haladt és nagyon jó is abban, amit csinál és tanul! -Köszönöm!!!! Majd cserébe elviszlek az új Deadpool filmre, mit szólsz? -néztem rá kérdőn, egy cinkos, széles, nem mellesleg baromi hálás mosollyal. -Egy próbát megér. -ennyit a haverjairól. A Ricky-vel kapcsolatos válaszára csak a szemeimet forgattam. -Remélem is. Nem tudom, miért nem lehet elfogadni, hogy nem minden csaj olvadozik azonnal, ha meglát egy helyesebb arcot és hasonlók. Jófej srác, de ennyinél tényleg nem több a szememben. Kicsit inkább ilyen... bátyós típus nálam, akivel jól lehetne dumálgatni. Örülnék, ha igazi barátok lehetnénk vele. -engem nem érdekelnek a pasik, sem a randizás és ehhez hasonlók. Voltak már barátaim, vittem is haza egyet vagy kettőt, de komolyabban egy sem érdekelt, mert baromira nem voltak olyanok, akikkel hosszú távú lehetett volna a dolog. Nekem fontos az érettség, a komoly gondolkodás, a határozott jövőkép, az, hogy tudják mit akarnak, hogy akarják és mikor. Nem mondom, hogy mindent előre megtervezek, de fontos, hogy nagyjából tudjuk, merre tartunk és a másik is velünk jön-e, vagy csak simán engedjük el egymást, mert úgysem lesz belőle semmi. Az, akit komolyan be akarnék mutatni a szüleimnek, az öcsémnek és a barátnőimnek nem lehet akárki. -Aaaaaaha.Szóval egyelőre erősíted a szinglik táborát. -pillantottam rá egy szórakozott mosollyal. -Ugye tudod, hogy baromira nem gáz, ha egyelőre még nem találtad meg magad mellé a csajt, akiért odáig lehetsz? Tök jó srác vagy, Evan. Megteheted, hogy válogass. Okos vagy, vicces, helyes. Egyesek szerint. -tettem hozzá gyorsan, mielőtt még nagyon jófej lettem volna és nem a szapulós nővér. -Ne görcsölj rá, aztán majd jön, ha kell. Megéri várni arra az egyre. Nézd meg Mark bácsit és a barátnőjét, Emma-t. Előbbiről nem gondoltam volna, hogy valaha lesz valakije, az utóbbi pedig maga mondta, hogy nem hitte volna, hogy valaha valaki megfelelne az elvárásainak. De mégis megtörtént!!! Ezt akarom én is! Mindenkinek ezt kéne akarnia... -szerintem.
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Madison Iseman
66
★ :
Szer. Júl. 17, 2024 6:50 pm
Alynne & Evander
„Mióta csak ismersz, félreismertél. Azt hitted, több vagyok, mint az élet. Va-rázslónak hittél. Őrültnek hittél. Olyan lénynek, aki lopakodik, hálót sző, árnyékban bújkál. Aki a sötét-ben gúnyolódik, kínlódik és mulatozik. Frászt! A Pók nem létezik! Csak én létezem! A hús-vér ember, akit a végzet vállon veregetett. Csak Peter Parker. Ez a gyengeségem. Ez az erősségem.” – Pókember Outfit – Music
- Ez igaz, de a gatyájukat is leperlik abban az esetben, ha nem akarna foglalkozni a gyerekkel. A törvény elöl nincs menekvés. – mutattam rá amolyan szuperhős szlogent utánozva, igaz kicsit elcsépelt lett így a mondat vége, de nekem ez mindig menő marad. Érdekes kérdés ez a zenészek családi élete és most mondanám, hogy majd rákérdezek ennél a Ricky gyereknél, hogy mi az igazság, de igazából csak kellemetlen perceket okoznék ezzel neki, meg a nővéremnek is, csak azért, kiderüljön kinek van igaza. Nyűgös a téma, nem éri meg. Miután kigúnyoltuk egymást, egy mosoly jelenik meg az arcomon, ez amolyan testvéri civódás, szerencsére, nem olyan, mint amilyet annak idején toltunk, ez már amolyan szükségszerű, hülyeség volt egyébként is részemről azt gondolni, hogy őt jobban szeretik, de hát fiatal voltam és sebezhető. - Öhm, köszi, de a Deadpoolt szerintem a haverokkal megnézem majd, nem hiszem, hogy értékelnéd. – mosolyogtam a felajánlására, hiszen kedves gesztus lenne a részéről, bár már felnőtt vagyok, így akár egyedül is elmehetnék, nem kell felügyelet, azonban mindig szívesen töltök időt vele, viszont azt nem akarok, hogy csak jófejségből végig unja azt a három órát. Legszívesebben azt kérném tőle cserébe, hogy szóljon az érdekemben pár jó szót Sarah-nak, de biztos, hogy Aly tockosa után Sarah adná a következőt, nem beszélve az apjáról, sőt, lehet apa is elbeszélgetne velem, ah, nincs az az isten, hogy én ezt bevállaljam. - Nem kell egyébként cserébe semmi, azért vagyunk testvérek, hogy segítsünk egymásnak. – böktem ki végül, mielött megjelent volna az arcomon a zavarom és az aggodalom arra az esetre, ha kiderülne, hogy bejön nekem Aly barinője. - Igazi barátok? Hát a bulin tuti összehaverkodhattok majd. Tudod, szerintem minden művésznek, beleértve a zenészeket is van amolyan mély része. Amolyan depresszív dolog, amit szívesen kibeszélne magából. Te ebben jó vagy, mindig megérzed, ha valakinek problémája van, és rögtön a segítségére sietsz. – magyaráztam neki a véleményemet kicsit megrántva a vállamat, hiszen ez csak az én szemléletem, lehet ő nem így gondolja, bár meglepő lenne, hiszen azért is hívja el őket a bulira, hogy szerető emberek vegyék körbe. Mikor rám terelődik a szó, kicsit jobban éreztem magam a mondandójától. Először azt hittem, kigúnyol majd, de teljesen megnyugtatott és a fenébe is igazat adtam neki. Nem vagyok elkésve semmivel. Az meg, hogy egyesek szerint helyes vagyok, kicsi reményt adott ismét, hogy talán Sarah véleményét tolmácsolta számomra. - Köszi Aly. – válaszoltam kicsit azért belepirulva a számtalan dícséretbe, azt azonban nem értettem, hogy ő hogyhogy nem falja a pasikat. Vagány, csinos, mindenhol ott van, de a legfontosabb, hogy mindenkivel megtalálja a hangot. - Azt mondják, hogy a lányok olyan pasit keresnek, akik az apjukra hasonlít. Lehet, te is egy morgós, medve alkatú, vad motoros lovagot vársz, aki tele van szeretettel. – nevettem el magam a mondat végére, annyira elképzeltem a képet, ahogy belovagol az éjszakába Aly kedvese egy fehér chopperen. Apus mondjuk jóképű volt fiatal korában, nem véletlen szeretett bele anyu, szóval még lehetne is ebben valami.