New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 493 felhasználó van itt :: 15 regisztrált, 0 rejtett és 478 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (535 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 15:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Amber Fleming
tollából
Ma 17:56-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 17:55-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 17:55-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 17:54-kor
Bradley R. Fitzgerald
tollából
Ma 17:04-kor
Caspian E. Lincoln
tollából
Ma 16:49-kor
Roman W. Hemlock
tollából
Ma 16:47-kor
Sofia Carmona
tollából
Ma 16:29-kor
Horatio R. Hayes
tollából
Ma 16:03-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Never trust a stranger
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
TémanyitásNever trust a stranger
Never trust a stranger - Page 2 EmptyHétf. Jún. 24 2024, 20:09

caspian & dominic

Life is full of surprises, isn't it?
Ez is egy olyan nyomorult éjszaka volt amikor a plafon véget nem érő bámulása érdekesebbnek tűnt, mint amit a normális emberek alvásnak neveznek. Manapság egyre többször fordult ez elő, de mivel mindig akadt két-három nap amikor a szervezetemet végül elnyomta a fáradtság, így nem csináltam belőle nagy ügyet.
Ez egy ilyen nap. - magyarázhatnám.
De a napokból lassan egy hét lesz és ha az elmúlt hónapokat nézem, akkor az ezt taglaló statisztika egészen siralmas eredményeket mutat. El sem akarok játszani annak a gondolatával, hogy ez jobb lesz, mert amíg ebbe a házba maradok, ugyanazzal a mentalitással mint hetekkel ezelőtt, addig a következmények se maradnak el. Nem várhatom a változást amikor ismétlődésre állítva követem el ugyanazon hibákat.
Hajnali négyre aztán végleg feladom a próbálkozást és beérem azzal a néhány pihentető kieséssel amikor nekem kedvezett a szerencse.  
Andre pár perccel utánam érkezik az irodába és valami jó reggelt félét is elmormol az orra alatt, én meg köszönésképp megelem a kávés csészémet melyből lassan a harmadik adag is elfogy. Meg sem lepődik azon, hogy itt vagyok - még ha nem is helyesli - de a többi alkalommal ellentétben mégiscsak csatlakozik hozzám.
- Van fejlemény? - fejével a kezemben lévő mappa felé bök.
- Csak az Aisha Chapman ügy jelentését olvasom át.
- De hisz ő előkerült. - csodálkozva ül le most már az asztalom szélére. Elég idegörlő helyzet volt. A nő az esküvőjéről tűnt el és egy pincébe találtunk rá végül, ahova az exférje zárta őt miután nem tudta elviselni, hogy Aisha továbblépett. Igazi maratonfutás az idővel, ami ellenünk dolgozott. De Aisha életben volt, még ha ezek után hosszú út is áll majd előtte, hogy jobban legyen.
- Utólag elolvasni és felfogni a jó hírt egyszerűbb nekem, mint az adott pillanatban megélni. - fordulok Andre felé, majd összecsukom az aktát. Azokban a pillanatokban mindig egy perc önzőség erejéig csakis Gwen jár a fejemben. Ő is lehetett volna. Aztán elfog az az üresség ami szokott és végképp nem tudok a csapat örömében osztozni bármennyire is próbálok. A másnap azonban mindig tisztább kezdést nyújt nekem ahhoz, hogy részletről-részletre megéljem a lezárt ügy menetét és megkönnyebbülten fogadjam be az olvasottakat.
Andre nem véleményezi ezt, hisz tudja jól, hogy semmi olyasmit ne tudna már mondani, amit ne hallottam volna már ezerszer és ugyanennyi formában. Helyette biztató vállszorításba részesít és fogadja az épp beérkező csapat többi tagját is.
A késő délután folyamán újabb ügyet kapunk, de a körülményekkel kapcsolatban sok minden nem áll össze, így Matiassal együtt a hívás után nem sokkal ki is érkezünk a helyszínre. Az utcában nincs semmi kirívó azon kívül, hogy az egyik ház előtt járőrkocsik sorakoznak és rendőrségi szalag választja el a többi épülettől, bár a bámészkodókból ma sincs hiány. Az egyik nyomozó indul meg felénk, arcára pedig eltéveszthetetlen kifejést fest a szavak nélküli érdeklődés, így megválaszolom ki nem mondott kérdését.
- Reynolds különleges ügynök, ő pedig itt Wheaton. - mutatom be egyszerre kettőnket.
- Üdv, én Harris nyomozó vagyok. - biccent köszönésképp. - Ez az eset több szempontból is kényesnek ígérkezik, hisz az áldozat a jelvénye alapján egy szövetségi rendőr, Oliver Scullion. - kezd bele. - Az előzetes információk alapján Scullionnak aktív ügye volt épp. Egy koronatanú védelme miatt tartózkodott itt.
- És a tanú életben van? - kérdez rá Matias a nyilvánvalóra, bár a választ akár ki is lehetne következtetni. Mégsem azt kapjuk amire számítunk.
- Itt kezdődik a probléma. Nincs a házban és a magánkopó szerint nem is volt. - osztja meg velünk.
- Lincolnt merre találjuk? - kérdésem után már mutatja is az irányt, így Wheaton Harissel tart be a házba, hogy átbeszéljük a nyomozás további részleteit én pedig az említett fél felé vezetem lépteimet.
A korábbi hívás során egy férfi Caspian Lincoln néven mutatkozott be és magánnyomozóként, majd azt mondta, hogy talált egy holttestet az egyik házban, ennél többet viszont nem árult el. Névről számomra ismeretlen volt, de nem is számított amikor a magyarázata erre az egészre jobban érdekelt, mint az hogy milyen régre nyúlik vissza az ismeretségünk. Matias azonban sosem rajongott értük, ennek pedig egész úton töretlenül hangot is adott, így jobb ötletnek tartottam, ha nem ő kérdezi ki.
A magánnyomozóra az egyik járőr őrizetébe találok rá akinek intek is, hogy innen átveszem majd, így végül magunkra hagy minket.
- Mr. Lincoln? Reynolds különleges ügynök vagyok. Elmondaná mégis hogyan keveredett olyan helyzetbe ahol adott egy halott férfi és egy feltehetőleg eltűnt másik személy? - érdeklődöm, de ennél több részletet nem mondok neki. Sem arról amit Harris megosztott velünk, sem pedig az eltűnt tanúról. Bárhonnan is nézem, számomra már a jelenléte is elég gyanakvásra ad okot, így nem kívánom őt ennél több előnyben részesíteni, amíg ő maga nem adja meg az engem érdeklő válaszokat.

BEE

Caspian E. Lincoln imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Dominic Reynolds
Bûnüldözés
ranggal rendelkezem
★ :
Never trust a stranger - Page 2 6b10a529392ccf46a0a23758d771be454c72775a
Never trust a stranger - Page 2 092062f8b489ca6d987b349d6688ce542439048f
--- how can emptiness be so heavy?
★ kor ★ :
42
★ elõtörténet ★ :
Never trust a stranger - Page 2 83de2768505c20e4b1afaad719179bd1d296d269
I'm both the prisoner
and the key to my freedom
★ családi állapot ★ :
Never trust a stranger - Page 2 Babb05839a93c7c8d8d7348a1011884243f77918
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ foglalkozás ★ :
FBI agent
★ play by ★ :
eric winter
★ hozzászólások száma ★ :
76
★ :
Never trust a stranger - Page 2 E7811bf6ed179179f967aad34f8ee139588a73ba
I'd trade all my tomorrows
for just one yesterday

Never trust a stranger
Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Can you trust me? ✮✩
» Lia × Léa | Never trust a man cause they all hungry
» Just trust me - Angelo & Valeria
» Trust me, all our dreams are breaking out
» maya & purple | in cash we trust

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: New York :: Brooklyn :: Utcák és parkok-
Ugrás: