New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 447 felhasználó van itt :: 12 regisztrált, 0 rejtett és 435 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Benjamin Stanford
tollából
Ma 11:54-kor
Rosemary Sawyer
tollából
Ma 10:21-kor
Nadia Romanov
tollából
Ma 09:01-kor
Deborah Winchester
tollából
Ma 08:01-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 22:30-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 21:17-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Do I know you? - Danielle - Min-Joon
TémanyitásDo I know you? - Danielle - Min-Joon
Do I know you? - Danielle - Min-Joon EmptyVas. Jún. 23 2024, 11:28

When I Grow Up I Wanna Be Famous

Danielle&Min-Joon

A próbáról hazaesve majdhogynem letépem magamról az ingemet. Már nem azért, mert ennyire szexi próbálok lenni, hanem mert ennyire meleg van. Persze, próbáltam én valami időjárás-barátabb darabot választani, de még ez sem segít. A próbaterem persze légkondicionált, addig nincs gond, amíg az ember ott ücsörög a finom hűvösben. A problémák akkor jöttek, amikor kisétáltam és az arcomba csapott a betonról visszaverődő hőség, ami még mindig erős, hiába nyugszik a nap. Persze, ez még így sem tántorít el a terveimtől, hogy ma este márpedig kikapcsolódom egy kicsit, csak épp kénytelen leszek egy alapos zuhanyt venni előbb, aztán másodszorra is megkísérelek az időjáráshoz öltözni.
Mire egy óra múlva kilépek a lakásom ajtaján, a hőség valamivel elviselhetőbbé válik, mivel a nap már lement, így bár még mindig egy kicsit melegem van, legalább nem ömlik rólam az izzadtság.
Nem tagadom, kissé furcsa a nyakamba venni a várost egyedül, de hiába kérdeztem a szokásos bagázst, mindenki ragaszkodik hozzá, hogy ma már ki se fugja az orrát a melegben, így aztán kénytelen leszek feltalálni magam. Meg azért furcsa lenne, ha pont a Sinner Clubban nem találnék magamnak társaságot, úgyhogy nem féltem magamat.
Belépve az ajtón persze az első utam még a pulthoz vezet, és lehuppanok egy csinos szőkelány mellé, majd kérek magamnak egy nagy korsó sört. Amint a kezembe kerül a hűs ital, megemelem azt a lány felé, mielőtt belekortyolnék, majd megfordulok a székemen, körbejáratva a tekintetemet a tánctéren. Nem tagadom, benne van már a lábamban a bugi erőteljesen, főleg, hogy a héten a táncóráimra sem jutottam el, lévén a tanárom elutazott nyaralni. Kicsit irigykedem is, hiszen ő most a tengerparton sütteti a hasát, a hűs habok mellett, míg mi itt próbálunk olyan alapvető dolgokat véghezvinni, mint a légzés. De a nyári hőségben még az is kimondottan nagy kihívásnak bizonyul időnként, főleg a betondzsungel közepén. Kicsit bánom is, hogy nem utaztam haza, de bevallom, nem éreztem annyira jó ötletnek pont klippremier után elutazni. Majd augusztusban esetleg. Anya már amúgy is nagyon rágja a fülemet, mert őszerinte már van ezer éve nem voltam otthon, ami nem igaz, mert egyrészt nem is vagyok ennyire öreg, ráadásul karácsonykor voltam otthon.

The way I see it

if you want the raibow, you gotta put up with the rain.

Danielle Parker imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Dok Min-Joon
Mûvészet
ranggal rendelkezem
★ :
Do I know you? - Danielle - Min-Joon Taleoftheninetailed-kimbum
Do I know you? - Danielle - Min-Joon 41a3930ea41ed2c2a7aee581604aa41a12b759ca
★ kor ★ :
32
★ elõtörténet ★ :
came from faraway land
★ családi állapot ★ :
Do I know you? - Danielle - Min-Joon B8f9e5894343e0f9d184f1faab1369de
single and ready to mingle
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :
Do I know you? - Danielle - Min-Joon 5f94c36047d7b34444110cdf79b7003a
★ idézet ★ :
a horse walks into a bar
★ foglalkozás ★ :
Csellista
★ play by ★ :
Kim Bum
★ hozzászólások száma ★ :
98
TémanyitásRe: Do I know you? - Danielle - Min-Joon
Do I know you? - Danielle - Min-Joon EmptyPént. Júl. 05 2024, 23:46
“Happiness is like a butterfly; the more you chase it, the more it will elude you, but if you turn your attention to other things, it will come and sit softly on your shoulder.

Az életem nagyjából kezd rendben lenni, ahogy telnek a napok úgy kezdek ráérezni erre az életnek nevezett dologra. Manhattanben lakok és habár nem a legpuccosabb tetőtéri lakosztály az enyém, de még így is szeretek ott lakni. Kialakítgattam úgy, hogy a saját stílusomat tükrözze. Elkezdtem egyetemre is járni mellette pedig üzlettel foglalkozom. Haha, apámék biztos jókat röhögnének ezen, ha tudnák mivel keresem meg a pénzemet. Sosem hittek abban, hogy elég okos vagyok ahhoz, hogy saját céget alapítsak. Ők mindig is csak egy szőke elkényeztetett kislányt láttak bennem, nem látták azt, hogy mire is lennék képes, ha eléggé hinnének bennem. Részben ezért is menekültem el tőlük. Nem akarom, hogy bármi közöm is legyen hozzájuk.
Esténként a közösségi médiákat szoktam bújni és próbálok fiatal tehetségeket felfedezni akiknek még nincs tapasztalatuk ezen a téren, nincs a hátuk mögött egy komplett csapat aki tudná segíteni őket és egyengetni az útjukat. Így is találtam rá egy ázsiai fiúra aki csellista. Utána néztem a neten és nagyon ügyes, habár nem az én zenei stílusomat képviseli, de úgy gondolom, hogy minél sokszínűbb a kiadónál a felhozatal, annál jobb, hiszen mindenkit szívesen látunk, legyen szó jazz zene kedvelőről, rockról, klasszikusról, mindennel foglalkozunk.
Épp egy bárban ülök, koktélt iszogatok, mert rám fér egy kis lazítás miközben új tehetségeket próbálok felfedezni. Az ajtó nyitódásra felkapom a fejem és egy ismerősnek tűnő arcot fedezek fel. Gyorsan megnyitom az előzményeket és mikor megpillantom a srácot a képernyőn, már tudom, hogy ő az a csellista akivel beszélni akartam csak eddig még nem igazán jutottam el odáig a teendőim között.
- Szia, leülhetek melléd? – kérdezem kedvesen mosolyogva, a koktélommal a kezemben. - Nyugi, nem vagyok bérgyilkos és nem adom el a szerveidet. – mondom nevetve, bár nem tudom miért mondtam ezt. Valószínűleg a bérgyilkosok is ezt mondják.
Min-Joon & Danielle  
BEE

mind álarcot viselünk
Danielle Parker
Üzlet
ranggal rendelkezem
★ :
Do I know you? - Danielle - Min-Joon Aa9a3fe729bf15a019783f5ce9488f1c72fef3a2
♫ :
.ılılılllıılılıllllıılılllıllı.
0:24 -2:56
II
★ családi állapot ★ :
Do I know you? - Danielle - Min-Joon MTQ3Mzg2Mg
★ lakhely ★ :
upper east side
★ :
Do I know you? - Danielle - Min-Joon 37048f146c35706e01f6627aedab29e392868969
★ idézet ★ :
There is no new start. That's the point here.
Every step you take is final. There is no undoing it.
(...) You wake up in the morning
and think that what happened yesterday
doesn't matter anymore.
But the fact is, that's all that matters.
Because there is nothing else. That's what life is.
These days.
Nothing but the days as they pass.
★ foglalkozás ★ :
influencer
★ play by ★ :
valentina zenere
28
★ :
Do I know you? - Danielle - Min-Joon 7df96ad710aa0a9e61cfe7ac2b99c552715dc568
Do I know you? - Danielle - Min-Joon EmptyPént. Júl. 19 2024, 21:36

When I Grow Up I Wanna Be Famous

Danielle&Min-Joon

Nem tagadom, arra induláskor még nem számítok, hogy pillanatokon belül akad társaságom. Arra igen, hogy nem maradok sokáig magamra, de azt hiszem, hogy ilyen gyorsan még sose szólítottak le. Eddig még talán Nadine volt a leggyorsabb, de az nem is igazán számít, mert hát tulajdonképpen épp megzavartuk egymást próba közben. Így aztán el lehet képzelni a tágra nyílt szemeimet, amikor a szőkeség megszólít, de a mosoly szinte automatikusan terül el az arcomon.
-Persze, gyere csak. - majd a magyarázatot hallva csak nevetve legyintek egyet. -Á azokkal amúgy se járnál olyan jól. Nem olyan szuperek.
Persze, beteg azért nem vagyok, de az életmódomat semmiképpen nem titulálnám egészségesnek, így nem vagyok meggyőződve, hogy pont az én vesémért és májamért adnának vagyonokat.
-Ha ez megnyugtat, én sem. Bár a vállaim egész erősek a sok csellócipeléstől. - vigyorgok rá. Még amikor gyerek voltam, megesett, hogy úgy éreztem, hogy a hangszer elvisz magával. Szerencsére ez végül sosem történt meg, az azért egy elég drága kaland lett volna. Mára már nem is igazán érzem meg a súlyát, annyira megszoktam, csak akkor tűnik fel, hogy valójában milyen nehéz, amikor az elektromost viszem valahová és nem a klasszikust, mert az viszont kimondottan könnyű darab. Mert hát akkora sztár még nem vagyok, hogy mások cipekedjenek nekem, bár, ha nagyon őszinte leszek, magamat ismerve, akkor is lennének dolgok, amiket nem adnék ki a kezemből. Biztos, hogy nem akarnám például, hogy valaki más hangolja be a hangszeremet, vagy valami hasonló. Én tudom, hogy szeretem a saját dolgaimat, így aztán jobb is, ha inkább én gondoskodom ezekről.

The way I see it

if you want the raibow, you gotta put up with the rain.

Danielle Parker imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Dok Min-Joon
Mûvészet
ranggal rendelkezem
★ :
Do I know you? - Danielle - Min-Joon Taleoftheninetailed-kimbum
Do I know you? - Danielle - Min-Joon 41a3930ea41ed2c2a7aee581604aa41a12b759ca
★ kor ★ :
32
★ elõtörténet ★ :
came from faraway land
★ családi állapot ★ :
Do I know you? - Danielle - Min-Joon B8f9e5894343e0f9d184f1faab1369de
single and ready to mingle
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :
Do I know you? - Danielle - Min-Joon 5f94c36047d7b34444110cdf79b7003a
★ idézet ★ :
a horse walks into a bar
★ foglalkozás ★ :
Csellista
★ play by ★ :
Kim Bum
98
Do I know you? - Danielle - Min-Joon Empty
mind álarcot viselünk
ranggal rendelkezem

Do I know you? - Danielle - Min-Joon
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Danielle & Zed
» Danielle Wells
» new roommates // Danielle && Evan
» everybody dance?! // Danielle and Luana
» I can be your hero ~ Danielle - Dennis

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Játékok-
Ugrás: