New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 509 felhasználó van itt :: 17 regisztrált, 0 rejtett és 492 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (535 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 15:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Harry Porterfield
tollából
Ma 20:12-kor
Caspian E. Lincoln
tollából
Ma 20:02-kor
Rosemary Sawyer
tollából
Ma 19:40-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 17:56-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 17:55-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 17:55-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 17:54-kor
Bradley R. Fitzgerald
tollából
Ma 17:04-kor
Caspian E. Lincoln
tollából
Ma 16:49-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Will & Grace - It's Not a Date
TémanyitásWill & Grace - It's Not a Date
Will & Grace - It's Not a Date EmptyKedd Jún. 04 2024, 17:15
“It’s not about being happy all the time, or being sure of all your choices. It’s about knowing that life is precious, even when it’s tough.”

Ha valamiben - meglepő módon - nem vagyok jó, akkor az a pontosság. Mindig késésben vagyok, még akkor is amikor épp nem. Ami talán hülyén hangzik, de valóban így van. És bár az idővel jelenleg is jól állok és azt mondhatnám, hogy időben érkeztem, fejben még mindig otthon vagyok és azon vacillálok, hogy vajon a kék vagy a lila ruhát vegyem fel. Vagy éppen, hogy jól döntöttem-e. Mondanám, hogy a nagy döntésképtelenségem nem a Willel való - nem - randi miatt van, de azért egy kicsit mégis. Nevezhetjük ezt bárminek is, az emberek nem mennek éttermekben a főnökükkel. Főleg nem kettesben. Magam sem tudom, hogy mit gondoljak a dologról, tudom jól, hogy hülyeség amit csinálunk és bizony veszélyes terepeken járunk, könnyen megégethetem magam. Ő is. Mégis itt vagyok, eljöttem még ha rohadt nagy késéssel is. Csak... néhány - hosszú - perc késés, amire Will biztosan számított, tekintve, hogy ismeri a pontosságomat. Lehet azért mondott fél nyolcat, hogy nyolcra biztosan ideérjek.

- Sokat késtem? Remélem nem... - Mondom szinte már lihegve mikor a férfi mellé érek, akit igazából már kilóméterekről is felismernék. - Eskü próbáltam időben ideérni, de a forgalom katasztrofális. - Mert mi másra is fognám a késésem, mint a forgalomra? - Meg Lucy sem kimondottan akart elengedni. - Nézek rá bocsánatkérően, mindent a kutyára fogva, aki minden bizonnyal majd meg is lágyítja a doki szívét, már ha szükség volt rá, elvégre ki tudna haragudni a blökire, akiről már egyébként is rengeteget meséltem korábban neki. - Meglepett a helyválasztás, nem tudtam, hogy a doki táncolni is tud. - Mondom miután közösen lépünk be az étterembe és alkalmam adódik szétnézni. Nem jártam még itt... Mondjuk jóformán sehol sem jártam még, hiába élek már évek óta a városban, nagyon ritkán adódik alkalmam kiruccanásra. Egyedül nem is kimondottan vágyik rá az ember, én pedig nem vagyok túl jó a barátok megszerzésében, de a megtartásukban meg végképp nem.

- Bár attól tartok nekem először szükségem lesz egy pár koktélra a táncparkett felavatása előtt. - Teszem hozzá miután útmutatást kapunk a számunkra kijelölt és nyilvánvalóan előre lefoglalt asztalhoz. - Szóval sűrűn jársz ilyen helyekre? - Meglepődnék ha a válasza "igen" lenne, nem csak mert ő folyton dolgozik és fogalmam sincs mikor lenne ilyesmire ideje, de azért is, mert ez egy olyan oldala lenne, amelyiket korábban még nem ismertem. Az pedig, hogy tegezésre váltok, remélhetőleg nem üti ki nála a biztosítékot. Amíg a kórház falain belül vagyunk, megadom neki a tiszteletet, de ha "barátkozni" akar és - nem - randizni, sokkal inkább szeretnék egy barátiasabb hangulatot megteremteni kettőnk között. - Szóval mit szólnál ahhoz, ha az első kört én állnám? Köszönetképpen, amiért nem rúgtál ki és küldted azokat a költöztetőket... - Elmosolyodom, majd egy egészen kicsikét még a szemöldököm is megemelkedik, hiszen mindketten pontosan emlékezhetünk, hogy miről beszélek. A doki mindenképpen szeret viccelődni és szurkálódni, én pedig ostoba lennék nem partnere lenni ebben. Mellette olyasvalaki lehetek aki korábbi életem során sohasem lehettem. Hülye lennék ezt nem kihasználni és élvezni kicsit azt az életet amit végre sikerült magamnak itt megteremteni.
William and Grace
BEE

mind álarcot viselünk
Grace O'Connell
Egészségügy
ranggal rendelkezem
★ :
Will & Grace - It's Not a Date 8e928f8365b06bde4104e908aa6a7402e62d5144
Will & Grace - It's Not a Date 34bf306a94a84c36f5e701b1b6fd6d84b10926f6
★ kor ★ :
38
★ elõtörténet ★ :
Storms make trees take deeperroots.
♫ :
Don't worry about a thing
'Cause every little thing

gonna be all right
★ családi állapot ★ :
Happily unattached.
★ lakhely ★ :
Brooklyn
★ :
Will & Grace - It's Not a Date E57899afab6bdb4a81817441ba1cf8ebc583118a
★ idézet ★ :
Life is like a river.
It flows, sometimes slowly,
sometimes swiftly,
but always forward.”
★ foglalkozás ★ :
Nurse
★ play by ★ :
Emilia Clarke
★ hozzászólások száma ★ :
49
★ :
Will & Grace - It's Not a Date B52cba0ff7fd16bd4ebc725de42d0105429192e5
TémanyitásRe: Will & Grace - It's Not a Date
Will & Grace - It's Not a Date EmptyPént. Jún. 07 2024, 22:46

Biscuits the password to leave;
Grace & William

Még mindig nem hiszem el, hogy ezt csináljuk. Úgy húztam össze magamon elegáns, fekete öltönyömet, mintha minusz fokok lettek volna idekint, de igazából attól féltem, valaki megláthat. Mintha olyan sok ismerősöm lenne, azok is inkább elfordítanák a tekintetüket, nem pedig velem foglalkoznának, mégis, mint egy idióta, úgy mosolygok az utcán mellettem elhaladó emberekre.
Hogy miért öltöny? Mi van, ha tényleg estélyiben jön? Akkor nem feszíthetek mellette egy rossz fekete pólóban, igen viszont annak meg fenn áll a veszélye, hogy feltűnik neki, hogy kicsíptem magam, akkor pedig én leszek benne a slamasztikában. Terv? Ugyan, olyanom nincs, nem is volt, igazából az előkészület abból állt, hogy álltam a fürdőszobai tükör előtt és hol nevettem, hol pedig kiakadtam, csak kétszer akartam nagyjából lefújni a bulit. Még a szomszéd nénihez is átmentem, hogy áldását adja a szettemhez, bár az, hogy megnyalta a szája szélét és puszikat küldött nekem, rossz érzéssel tölt el, még mindig ráz a hideg.
Oké, de mi legyen ezzel az estével? Lehet Grace rosszul érzi magát és kell neki egy kis leengedés, egy kis áramszünet, beszélgetés, nevetgélünk, pár régi ügy előjön, iszunk egy sört és hazamegyünk. Mi van ebben? Semmi? Csapat összetartó buli, csak ketten, nem pedig az egész kórház.
Nem ért még oda az étterem elé a hölgy, a megbeszéltek szerint taxival érkeztem, nem akartam felszedni autóval, az olyan randis lett volna, így csak bénán abban maradtunk, hogy az étterem előtt találkozunk.
- Hogy festek? Nem randis igaz? – néztem egy mellettem álló hipszter kinézetű férfira. – Hee? – kérdezett vissza, egy dohánytrerméket csúsztatva repedezett ajkai közé.
- Eljöttem egy lánnyal és nem akarom, hogy azt higgyje, hogy randi. Érti? – mutattam neki ismét magamat, körbe is pördültem a biztonság kedvéért. – Így jötté? – kérdezte a fickó letegezve, pedig akár az öcsém is lehetne, kis jóindulattal a fiam.
- Igen? Cssss, itt jön, nem szóltam, fordulj el öreg – fordítottam el a fickót, aki meglepve vette tudomásul, hogy dobtam Grace kedvéért, majd miután láttam a lány szettjét, egyből körbe néztem, remélve, hogy még nem vett észre, meg fogtam az öltönyt és az előbb említett fickó kezébe adtam. – A faszt csináá.
- Csend legyen, a tiéd. Armani vagy mi – sutyorogtam a fószernek, majd mikor már találkozott a tekintetem Grace-ével, messziről integettem. Olyan barátiasan.
- Neeeeem, alig pár perce érkeztem – válaszoltam a kérdésére, eközben a férfi az öltönyömmel a kezemben hátrafordult és alaposan lecsekkolta a lányt, majd kacsintott nekem és puszikat küldött. Mutogatta az öltönyt, vegyem vissza, de én csak legyintettem felé mérgesen, majd ismét Grace-re emeltem a tekintetem megjátszott, inkább zavart mosollyal.
- Lucy, hát hogyne – milyen Lucy? Valahonnan ismerős, tuti mesélt már róla. A fenébe.
Még akkor is ezen emélkedtem, ahogy beléptünk az étterembe és egy pincérhez léptem oda, kinek műbajsza és furcsa kalapja volt. Na igen, nem egy puccos étterem, de van kaja, pia és tánc, tehát pont kapóra fog jönni nekünk. Lehet mégis ötcsillagos étter-embe kellett volna vinni? Szemben a bejárati ajtóval volt egy kisebb bárpult és ott is egy a pincérhez hasonló jelmezes hölgy szolgálta ki a betérőket és az asztalukra várakozókat, azonban meglepetten kontsatáltam, hogy az asztalok össze vannak tolva. Mindenképpen valakik mellé fogunk ülni, ami kicsit aggasztó, ígyis zavarban vagyok, majd felrobban a fejem az idegességtől, nem gondoltam volna, hogy ez a hely ilyen.
- Hát…engem is meglep a hely. Megvallom az őszintét, még nem jártam itt – vakartam meg nevetve a tarkómat, bár reméltem, elnézi szórakozottságomat, hiszen igaza van, nem vagyok nagy parti arc, ezt a helyet is azért jegyeztem meg, mert egyszer mesélte Susan, hogy isteni itt a churros és a zene andalító.
- Üdvözlöm Senor és Senoríta, ma a Nemzeti összetartozás világnapja van, ezért összetolt asztalokkal tudunk szolgálni, hogy mindenki együtt élvezhesse a vacsorát és az élő zenét. Arrrríba!  - kiáltotta megjátszva a csávó, mire én kicsit meghőköltem a lelkességén. – Bocsika, az arríba az nem mexik….
- Erre tessék kérem - fogta meg a karom, mire én meglepetten néztem Grace-re egy amolyan mentsen meg tátogással.
- Ide tessék, az este első italát mi álljuk, welcome drink – mutatta egy pincérhölgy a tálcát, amin tüskék voltak fel-sorakozva.
- Jó féle öreg! Igyad csak. – kiáltott mellettünk egy hozzám hasonlóan körépkorú, túlságosan jó kedélyű fickó. Szemben vele egy szintén jó kedvű hölgy foglalt helyet, kinézetre latin vér csörgedezhet bennük, ami engem még jobban kétségbe ejt. – Bocsánat – súgok oda a pincérnek. – Biztos nincs nyugodtabb helyük, mert…
- Gyere már Amígóó! Jó lesz ez itt! – kiáltotta el magát, majd rántott rajtam egyet és leültetett maga mellé. – Miguel vagyok, a feleségem Almeira. – nyújtott kezet, miközben vagy három hatalmas lángost repített a vállam irányába. – Örvendek…hehehe… - kacagtam megjátszott zavaromban a vállam símogatva, majd ismét Grace emeltem a tekintetem, aki biztos jót szórakozik a jeleneten.
- Még is csak kérném azt a tüskét – vettem el az italt és partnerem felé nyújtottam a másik feles poharat. Szerintem neki is szüksége lesz rá, ahogy elnézem, bár nem tudom, kik fognak a másik oldalunkon helyet foglalni, de ez az este máris elég érdekesen indul, egy biztos, megölöm Susant.
- Szerintem második kör lesz Grace, de jöhet, fű de fura. Grace – nevettem, ahogy ízlelgettem a nevét, mert ugye mindig Miss O’Connellnek hívom. Mivel most a latinó házasok egymással voltak elfoglalva, egy “bocsi” szót tátogtam partnerem irányába, remélem nem sértődött meg a helyválasztásomon, én is ugyanolyan kellemetlenül érzem magam, mint ő teheti azt. Bár lehet jót szórakozik az egészen, sokszor nem tudom kiismerni őt.
- Nem tesz semmit, felhívtam őket, de azt mondták, csak jövő hónapban tudják vállalni a pakolást – válaszoltam mosolyogva, mikor szemem sarkából felfigyeltem a pincér újboli érkezésére. Megjött a másik oldalunkon helyet foglalni készülő páros.

Outfit Music
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem

Will & Grace - It's Not a Date
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Alex & Grace - Pub
» Becks & Grace
» Amazing Grace
» Before and after | Dominic & Grace
» Grace Connery

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Játékok-
Ugrás: