New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 516 felhasználó van itt :: 13 regisztrált, 0 rejtett és 503 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (535 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 15:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Harry Porterfield
tollából
Ma 20:12-kor
Caspian E. Lincoln
tollából
Ma 20:02-kor
Rosemary Sawyer
tollából
Ma 19:40-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 17:56-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 17:55-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 17:55-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 17:54-kor
Bradley R. Fitzgerald
tollából
Ma 17:04-kor
Caspian E. Lincoln
tollából
Ma 16:49-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Floating like a rainbow
TémanyitásFloating like a rainbow
Floating like a rainbow EmptyHétf. Május 27 2024, 18:29

Emmalynn&Alynne
Outfit: Katt
Music: Rainbow

Két oka is volt annak, hogy szerettem volna eljönni ma Remington születésnapjára. Egyrészt iszonyatosan hálás voltam neki, amiért hajlandó volt Ricky közelébe engedni amiatt az interjú miatt, és azt mondta, hogy majd vele is csinálhatok egyet alkalom adtán. Egyértelmű volt, hogy szeretném felköszönteni őt és boldog születésnapot kívánni neki. A lényeg, hogy nem akartam üres kézzel jönni, ha már egyszer születésnapja volt. Szóval némi stalker keresés után rájöttem, hogy a zene mellett a Star Wars az, amiért még oda meg vissza van, úgyhogy meg is találtam a tökéletes ajándékot. Azt hiszem. Star Wars, zene és... hát... mondjuk, hogy szóvicc, mivel Remy is májusban született. Nagyon jófej, kedves srác, szóval nem is esett nehezmre őszintén örülni annak, hogy itt lehettem és nem dobott ki azonnal, amikor felbukkantam itt.
Apa ugyan Mark bácsi lelkére kötötte, hogy vigyázzon rám, de én sem terveztem beégetni magam, vagy annyit inni, hogy az már szánalmas legyen. Szóval örültem, amikor láttam, hogy megtalálta a közös hangot az ünnepeltel. Mivel a tervem az volt, és az itt létem második és egyben talán legonfontosabb oka (bocs, Remy), hogy megismerkedhessek Emmalynn Larson-nal. Hallomásból és történetekből is imádtam a nőt, annyira klassznak, határozottnak, talpraesettnek tűnt, és az óta, hogy a társából Mark bácsi barátnője lett, csak még menőbbnek tartottam. Imádom apa barátait, de határozottan ő volt az egyik legnehezebb természet közülük, szóval minden elismerésem az övé volt azért, hogy elcsavarta a fejét.
-Öhm... szia. Bocsi, leülhetek? Hoztam ajit. -pislogtam Emma-ra kérdőn, átnyújtva neki egy üveg sört. Hozhattam volna poharas italt is, de nem tudom, mennyire inna "idegenek" ajándékából, így ez volt a legbiztonságosabb.
-Mi még nem ismerjük egymást személyesen. Alynne Russel. De csak... Aly. Mármint mindenki így hív, szóval nyugodtan használd te is! Az apukám Mark bácsi egyik barátja, öhm... John Russel. Vagy Sharkey. Leginkább. Örülök, hogy végre találkozhatunk. -néztem rá talán túlságosan is lelkesen mosolyogva, a kezemet nyújtva felé, ha már bemutatkoztunk. Általában az összeszedett pofázás mestere vagyok, de rohadtul nem minden nap találkozik az ember olyasvalakivel, akiért ennyire rajong. Mert én nem csak simán meg akartam ismerni őt, hanem egyszerűen valamiféle példaképnek tartottam, amióta Mark bácsi mesélt róla apának. Miatta kezdtem bele abba a városi legendás sorozatba is a blogon.
-Annyit hallottam már rólad, vagyis... sokszor hallottam rólad, de mindig csak ilyen alig-alig infókat, és... szerettem volna megköszönni, hogy elintéztétek nekem azt az interjút a Wanderers énekesével. Meg... öhm... el akartam mondani, hogy szerintem mennyire klassz az, amilyen munkát végeztél és amire specializálódtál. Annyira ritka és különleges!! -pislogtam rá hatalmas szemekkel. Én az újságírók helyében ölni tudtam volna azért, hogy csináljak vele egy interjút. Érdekes, sokrétű, és biztosan nagyon klassz nő lehet, illetve a munkáját, a szakterületét és szakértelmét is ilyennek képzeltem. Egy biztos. Sokkal-sokkal gyönyörűbb, mint a képeken, pedig azok se semmik.

BEE

It's a journalist's job to be a witness to history

Remington Fellowes ölelést küldött

Emmalynn Larson imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Alynne Russel
Média
ranggal rendelkezem
★ :
Floating like a rainbow 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f396d323653733779326b733253513d3d2d313236323533363639332e313730653866633532306333623666623339313239353139373633362e676966
Floating like a rainbow 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f61746561716353764245385846673d3d2d313135393531313735392e313662623865663264313336633764343732363332373835393038382e676966
★ kor ★ :
24
★ elõtörténet ★ :
I'm a street journalist, man.
★ családi állapot ★ :
Egyedülálló
★ lakhely ★ :
New York
★ :
Floating like a rainbow Ec1660f688a687266a96b71edb79cecb07cc19d7
★ idézet ★ :
I think people should stop taking social media so seriously.
★ foglalkozás ★ :
szabadúszó újságíró, blogger/vlogger
★ play by ★ :
Madison Iseman
★ hozzászólások száma ★ :
66
★ :
Floating like a rainbow Tight-hug-bethany-walker
TémanyitásRe: Floating like a rainbow
Floating like a rainbow EmptySzer. Május 29 2024, 11:41
Music: Smells like teen spirit
Outfit: smart casual
Mission: Ismerd meg Alynne Russel-t! ✓

Örültem, hogy Mark láthatóan jól kijött a nővérem pasijával, de el nem tudtam képzelni, hogy miről tudnak ennyit beszélni a dögunalom másik mintapéldányával. Zene? Kocsik? Fellowes azt hiszem, már akkor leült hozzá, amikor még nagyban Sierrával beszélgettünk. Ám mivel Si-t elrabolták tőlem, reménykedtem benne, hogy lassan visszakaphatom Mark társaságát. Tudtam, hogy ennek a tervnek lőttek, amikor valaki hirtelen hozzám lépett. Először azt hittem, Sierra jött vissza, de egy fiatal, mosolygós, szőke lány állt előttem. Ahogy gyorsan végigfuttattam rajta a tekintetem, elég ismerősnek tűnt. Hamar összeraktam, hogy a Mark által már sokat emlegetett Sharkey lánya, Alynne, aki nem mellesleg valamiféle feltörekvő újságíró növendék. A lényeg, hogy láttam már róla képeket Dave insta profilján, illetve követem a városi legendás blogját is. Ismeretlenül is szimpatikusnak tűnt. 
- Szia. Persze, dobd csak le magad. - intettem a szabad szék felé. 
- Szuper, köszi! Egy ilyen aji mindig jöhet. - hálás mosollyal átvettem tőle a sört. 
Bár még tényleg nem volt szerencsénk egymáshoz, lényegében valahol tudtam, ki ő. Jót vigyorogtam azon, hogy az apja "Mark bácsi" egyik barátja. Fura volt ezt bárki szájából is hallani. Ezt ma még biztosan megkapja tőlem. Az elhangzott infókra csak aprót bólintottam. Aztán viszonoztam a lelkes mosolyát, miután némi túlzással egyetlen levegővel elhadart mindent. 
- Emmalynn Larson. De csak Emma. - vagy amit akarsz, szinte mindenre hallgatok. A sok hímsoviniszta seggfej között megszoktam, hogy luxus a nevemen nevezni. 
- És én is örülök, hogy megismerhetlek. - fogtam kezet vele a bemutatkozásunk részeként. 
Újabb mosolyt csalt az arcomra a megjegyzésével, hogy sokszor hallott már rólam, illetve azzal, hogy megköszönte a közreműködésünket a Ricky-interjú kapcsán.
- Szívesen. De elég csekély mértékben az én érdemem, Fellowes-nak kell hálálkodnod, rajta múlott minden. És inkább én köszi, hogy gondoltál rájuk azzal az interjúval! Imádom a Wanderers-t, de leginkább Ricky hangját. Kis palackokban árulni kellene. - van benne valami majdhogynem addiktív. Meghallod és csak így... nehéz szavakkal körülírni.
- Köszi. Öhm... igyekeztem a legjobbat kihozni a munkámból és magamból is. - néztem rá zavart mosollyal. 
- Kár, hogy a rendőrségnél a fejesek -a közvetlen feletteseimen túl- nem ismerték el kellően ezeket. - forgattam a szemeim.
- De az élet megy tovább, semmit se vesztettem velük. - intéztem el a dolgot egy vállrándítós mosollyal, majd beleittam a kapott sörömbe.
- Markkal most valami sokkal izgalmasabb kihívást állítottunk magunk elé. Szorosabban és kötetlenebbül együtt dolgozhatunk, mint eddig bármikor. Már alig várom az első ilyen jellegű közös ügyünket. - Shaw kiiktatása részemről nem meríti ki ezt. Abban sem vagyok biztos, hogy Mark akarná, hogy részt vegyek benne. Félelmetesen eltökélt a kínzási és halálnemeket illetően. A saját személyes bosszújának éli meg, én pedig nem akarom elvenni tőle ezt.
- Na és te hogy haladsz a karrierépítéssel? - pillantottam rá kérdőn.
-  Jó lenne valaki értelmes a szakmába, akivel együtt is lehet dolgozni, nem csak a hülye, valótlan sztorikat hajtja, az igazi jelentőségűeket pedig nem hajlandó bevállalni. - sokszor az idióták a mi munkánkat is megnehezítik, sőt, akadályozzák.
- Oh, igen. Itt hozzátenném, hogy imádom a blogodon az "urban legends" sorozatot. Bááár ezt végül is nem volt nehéz összerakni, hisz tudod, hogy rajongok az okkult dolgokért, hogy aztán megcáfolhassam őket valamilyen racionális magyarázattal. - ő maga mondta, hogy ritkának és különlegesnek tartja azt, amire nyomozóként specializálódtam. Nem tudom... valahogy mindig vonzott, annak ellenére, hogy fárasztóan szkeptikus vagyok.
Alynne & Emma Larson
BEE

“When you care about people, hurt is kind of part of the package.
If you don't have hope, what's the point of living?

Alynne Russel imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Emmalynn Larson
Bûnüldözés
ranggal rendelkezem
★ :
Floating like a rainbow Tumblr_ot6pz8ZS1U1qgljyuo6_500
Floating like a rainbow Ezgif-1-0e0a0bd410
★ kor ★ :
29
★ elõtörténet ★ :
“Nekem Te vagy a hősöm, kire fel kell hogy nézzek
Milliókkal együtt lélegzel, tudom, érzed
Lehetnél
Te is , lehetek én is az az egy.”
♫ :
“Én vagyok az íjász, én vagyok a célpont.
Én vagyok az ütés, én vagyok a szegycsont.
Én vagyok a megoldás, én vagyok a hiba.
Én vagyok a hitetlen, én vagyok az ima.”
★ lakhely ★ :
Staten Island, NYC
★ idézet ★ :
“Ha hűséget akarsz, tarts kutyát.”
“Azért vannak a hülyék, hogy mi kitűnjünk közülük.”
“Ha valaki meg akar változtatni, az nem téged, hanem magát szereti.” ― M.R.
★ foglalkozás ★ :
nyomozó (Arkánum)
★ play by ★ :
Dakota Fanning
304
Floating like a rainbow EmptyPént. Május 31 2024, 11:03

Emmalynn&Alynne

Örültem, hogy végre találkozhattam Emma-val, sőt. Ez enyhe kifejezés volt. Nagyon-nagyon izgatott voltam emiatt a találkozó miatt. Sokban inspirált engem, főleg a blogomat, és mindig is klassz nőnek tartottam, hiába nem találkoztunk személyesen. Mark bácsi sokat mesélt róla apáéknak, és mivel állítólag nem egy nyílt, kötődős fajta, az, hogy Emmalynn-t viszonylag, magához képest sűrűn emlegette, már önmagában elég lett volna, hogy érdekeljen, ki ő. De ezek mellett ott volt a tény, hogy fiatal volt, ambiciózus, és egyedülálló a szakmában. Az okkult, rejtélyes esetekkel kapcsolatos tudása elképesztő volt, és lenyűgöző is.
-Igen, szerintem is!! Én is nagyon szerettem őket korábban is, és annyira örültem, hogy végre elérhetik az áttörést. De öhm... nyilván Remy érdeme volt, hogy tudtam Ricky-vel beszélni, viszont első sorban rajtad, illetve Mark bácsin múlt. Ha nem beszéltek a nővéreddel, sose jutott volna el a kérés a menedzser-szülinaposhoz, szóval... tényleg köszönöm szépen. -húztam széles mosolyra a szám, belekortyolva a saját sörömbe.
-Ne is mondd. Szerintem ez a világ legnagyobb baromsága. Mármint... értem, hogy a különféle viszonyokat nem engedik, ez jogos is, de az, hogy a komoly, érett, egyáltalán nem futó kalandokat sem képesek támogatni, akkor sem, ha az nem befolyásolna semmit... nevetséges. Szerintem ez a téma amúgy is egyszerre érdekes, mégis felháborító és nem is beszélnek róla eleget, pedig kellene. -miért van az, hogy valakiknek szabad ilyesmit, másoknak pedig nem. Ennyi erővel tanácsadókat se kérjenek fel, akik valakinek a valakije, mert rizikós. Idióták.
-Komolyan??!! Ez nagyon klasszul hangzik! Akkor ez már most jobb munkahelynek hangzik, mint az NYPD és a barom szabályai. -címeztem neki egy elismerő, lelkes mosolyt.
Hatalmas szemekkel pislogtam rá a kérdése, majd a kijelentései hallatán. Esküszöm, hogy még a szám is tátva maradt egy pillanatra, amikor...
-Olvasod a blogomat?! Komolyan???!!!! -hivatalosan is ez életem egyik, ha nem a legjobb napja, és már boldogan halhatok meg, ha kilépek innen és elüt a... villamos?
-Az igazság az, hogy... pont emiatt kezdtem el ezt a sorozatot. Mármint amiatt, mert tudtam, hogy te ezekre szakosodtál, és egyszerűen amióta hallottam rólad és arról, hogy pontosan hogyan lettél Mark bácsi társa... öhm... hát... valamiféle rajongással gondoltam rád. Szerintem sokkal több határozott, kemény, céltudatos nő kellene az ilyen szakmákba. -és nem a drámázós hisztikirálynők, vagy azok, akik egészen más miatt kerültek jobb pozícióba.
-A karrierépítés meg... hát... -húztam el a számat egy sóhajjal.
-Pontosan tudom, hogy mit szeretnék, mikkel akarok foglalkozni, kikkel szeretnék interjút csinálni, de nehéz, ha gyakran leráz valami túlbuzgó ügynök az utolsó pillanatban, aztán leshetem az adott cikket, vagy épp interjút. Mivel nincs nevem a szakmában, így sokan leráznak, de hogyan legyen nevem, ha nem adnak esélyt hozzá?! -ráztam meg a fejemet a szemeimet meresztgetve.
-Tudom, hogy szeretnék más, elhagyatott helyekről, furcsa múlttal rendelkező épületekről írni, de ezek mellett szeretnék minél több interjút készíteni, amiket aztán el tudok adni nagyobb lapoknak. Illetve ott vannak még az olyan cikkek, amik a fejemben ötletként élnek. Szeretnék írni arról, hogy mennyire elszaporodtak a gyilkosságok, az eltusolt ügyek a városban mostanság, arról, hogy az igazságszolgáltatás berkein belül mekkora hülye szabályokat tudnak hozni, ami mondjuk az FBI-nál másképp van. Vagy csak hétköznapi hősökről, mint a tűzoltók, a rendőrök, de akár vendéglátósok, stb. Vaaaagy ott vannak a társadalom kirekesztetjei, mint a hajléktalanok, mások miatt lecsúszott, munkanélküli emberek, a prostituáltak, akiknek a történetét és nézőpontját valahogy senki sem hallja meg. Sőt... apa tuti megölne, ha hallaná, de szerintem gyilkosokkal is érdekes lenne interjút csinálni, olyanokkal, akik életfogytiglani büntetést kaptak, vagy olyan helyen töltik a büntetést, ahol van kivégzés a mai napig és ők maguk is a halálsoron vannak. Vagy papokkal, akik börtönben is lelkészek voltak, esetleg "mezei" lelkipásztorok, akiknek sajátos nézetei vannak. Szóval kvázi mindent szeretnék, és van is rá lehetőségem, mivel nem vagyok elkötelezve egy újság felé sem. Kapcsolataim is vannak, épp csak az áttörés hiányzik egy cikk, interjú, fotó vagy bármi által. -de pletykalapoknak nem fogok írni, az egyszer biztos.

BEE

mind álarcot viselünk
Alynne Russel
Média
ranggal rendelkezem
★ :
Floating like a rainbow 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f396d323653733779326b733253513d3d2d313236323533363639332e313730653866633532306333623666623339313239353139373633362e676966
Floating like a rainbow 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f61746561716353764245385846673d3d2d313135393531313735392e313662623865663264313336633764343732363332373835393038382e676966
★ kor ★ :
24
★ elõtörténet ★ :
★ családi állapot ★ :
Egyedülálló
★ lakhely ★ :
New York
★ :
★ idézet ★ :
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Madison Iseman
66
★ :
Floating like a rainbow EmptySzomb. Jún. 01 2024, 13:24

- Ez egy olyan dolog, amiben nehéz általános igazságot tenni. - ezt a részét tökéletesen meg is értem.
- Azt aláírom, hogy a munkahely nem arra való, pláne nem egy elviekben olyan komoly szerv esetében, mint a rendőrség, hogy az ott dolgozók kavarjanak egymással, bevigyék a magánéletüket. Sok kellemetlen percet szerezhet az érintetteknek és a kollégáiknak is. Akár egy terepmunka során is hülyén jön ki, ha nem értenek egyet, és összevesznek. Az emberek olyan jelentéktelen dolgokon is képesek összebalhézni, hogy ki vigye ki a szemetet, miért úgy vágod a hagymát, azt minek vetted meg megint. - forgattam a szemeim.
- Ezeket kártékony lenne bevinni. Ahogyan az is visszatetsző lenne, ha valakik folyton egymást taperolnák, csókolgatnák. Senki sem kíváncsi rá, ahogy nyálasan cuppognak. Na meg ott van az összeférhetetlenség, hogy a felettes-beosztott viszony esetén kivételeznének egymással. Jobb vagy kevesebb munkát kap az illető, mert tudja, kit és mikor kell leszopni. - már bocsánat.
- Megértem, hogy ezeket vissza akarják szorítani, és nem akarják, hogy az ilyen események tovább rombolják a rendőrség amúgy sem túl jó hírét és tekintélyét. De ettől még valahogy tehetnének különbséget futó viszonyok; kihasználás, visszaélés, feljebbjutás céljából való szexelés és a komoly kapcsolatok között. Miért minket büntetnek azért, mert mások kupinak használják az őrsöket? - igazságtalan.
- Meg ha nagyon akartak volna, találhattak volna valami megoldást jelentő kiskaput. Ehelyett inkább velünk akarnak példát statuálni a karót nyelt faszkalapok. - vicc az egész.
- Tudták nagyon jól, hogy mennyit gürizek napokon keresztül, akár alvás nélkül is, mennyi extra melót bevállaltam teperésnek, hogy előléptessenek végre. Volt, hogy öt esetet vittem egyszerre párhuzamosan, mert elkötelezett voltam a célom, a hivatásom iránt. Csak egy rohadt tiszti rangot szerettem volna, és egy saját team-et, akikkel dolgozhatok. De még csak annyit sem kaptam érte cserébe, hogy kösz Larson, nem még hogy kinevezzenek hadnaggyá, hogy Markkal mindketten maradhassunk. - egyszerűen kinyílik a bicska a zsebemben tőle.
- De nem is bánom, hogy a felmondás mellett döntöttünk, és eljöttünk onnan. Egyébként sem akarnék Mark nélkül, bárki mással dolgozni, de legfőképpen azért, mert ott van még mellé a sok szar, ami mostanában megy. Inkább nem is adom a nevemet hozzá. - legyen mindenki nyugodtan szánalmas, csak lehetőleg nélkülem.
- Majd meglátjuk, hogy milyen lesz... - mégis csak valahol egy bűnszervezetről beszélünk. Ez nem legális munka. Ez kicsit azért feszélyez. Furcsa érzés ennyi év zsarulét után a sötét oldalon járni. És amíg nem látom, hogy működik ez az egész a gyakorlatban, vannak fenntartásaim a rendelkezésre álló források, adatbázisok, bizonyítékok hatékonyságával is.
- Ha nem jön be, még mindig ott az FBI, mint lehetőség. Több embert is ismerünk, aki beprotezsálhat minket. Bár én annyira nem vagyok a protekció híve, jobban szeretek önerőből, egyedül elérni dolgokat. - inkább ők könyörögjenek értem, mint fordítva.
A blogjára adott reakciója megmosolyogtatott.
- Még jó, hogy olvasom. Ritka kincs a sok szemét között.
Lélekben szinte elsírtam magam a meghatottságtól, amikor azt ecsetelte, hogy valahol miattam vágott bele ebbe a para sztoris, városi legendás blogolásba, mert hogy tudta, hogy erre specializálódtam, és valamiféle rajongással gondolt rám, mint a nyomozói szakma egyik női képviselőjére. Ha egy hugger lennék, most biztosan rávetettem volna magam. De... nem vagyok.
- Komolyan??? Ne már!? Túl cuki vagy!! - suhant át valamiféle meghatott mosoly az arcomon.
- De amúgy nekem is életem egyik legnagyobb büszkesége, hogy Mark felfigyelt rám, és ragaszkodott hozzá, hogy velem dolgozhasson. - a legnagyobb nyilván az, hogy Ő az enyém, és tudom, hogy szeret.
- Volt egy eltűnési ügyem, amiről közben kiderült, hogy masszívan gyilkosság. Így került "Reilly hadnagy" is a képbe, akivel kitalálták, hogy kénytelenek leszünk összedolgozni. Ráadásul észben kellett tartania, hogy ez előbb volt az én ügyem, mint az övé, szóval félig-meddig én voltam a vezető nyomozó, hiába állt rangban felettem. Szerintem a hátunk közepére sem kívántuk az egészet és egymást. Semmi szükségem nem volt egy nagyképű, parancsolgatós, lenéző, kinyalt farokra, aki beleugat az ügyembe, a módszereimbe. Előre rosszul voltam. Egészen addig, amíg nem találkoztunk. Valahogy nem tudom... csak ránéztem, és tudtam, hogy imádom őt, és ez sima co-op lesz. Aztán tényleg minden gördülékenyen ment. Jó vagyok a csapatmunkában, de egyedül hatékonyabbnak tartom magam, és mindenki más inkább csak idegesít. Kivéve, ha róla van szó. Marknak van ugyan egy fura stílusa, és olyan, mintha magasról leszarná az ügyeit is minden mással együtt, de messze az egyik legjobb a szakmában, és rengeteget tanultam tőle. Nagyon sokat köszönhetek neki szakmailag és emberileg is. Hálás vagyok, hogy az életem része. Ez akkor is így lenne, ha csak szimpla kollégák maradtunk volna. Nem tudnám elképzelni nélküle a napjaimat. - szívesen gondolok vissza arra, amikor megismertük egymást.
- Hát ez ismerős. Nehéz elkezdeni is, nem még feljebb törni. - kell a tapasztalat, de mégis hogyan, ha nincs lehetőség szerezni? Holott lehet, hogy jobban megéri betanítani egy friss, formálható, még alázatos embert, mint megpróbálni megzabolázni egy kiforrott, begyöpösödött valakit.
- Kis cuki, fiatal nőként egyébként is több az akadály, szerintem. Kevésbé veszik komolyan a hozzánk hasonlókat. Azt meg nem is mondom, ha szőke vagy és épp csak százhatvan centi. Se. - jó, én százhatvanhárom vagyok, az már majdnem teljesítmény.
Érdeklődve hallgattam, ahogy felvázolta az elképzeléseit, hogy egyébként mihez lenne kedve.
- Ezek tök jó témák!!! Én szívesen olvasnám az összeset! - mindegy, hogy csak egy cikk vagy riport.
- A hétköznapi emberekkel készült interjúk egyébként is szinte hiánypótlók lennének, pedig én személy szerint sokkal kíváncsibb vagyok az átlag véleményére, problémáira, mint a celebek vihogására és ostoba megnyilvánulásaira. - az ilyen cikkeket és műsorokat tudatosan kerülöm. Egy alap szinten igyekszem mindennel és mindenkivel képben lenni, de a pletykarovatokat nem viszem túlzásba.
- De persze hiába pakolgatod ki őket a netre, próbálsz házalni és várod a sült galambot, nem olyan egyszerű. Tényleg kell az a bizonyos szikra, az az egy eltalált sztori vagy interjú, ami meghozza az áttörést és megnyílnak a kapuk előtted. Próbálkozni kell, és idővel csak felfedez valaki. Ha görcsösen akarunk valamit, az elég kis eséllyel történik meg. El kell engedned az elvárásaidat, csak vedd lazán az egészet. A siker jön, ha jönnie kell. - jókor kell lenni jó helyen.
- De talán bepróbálkozhatnál a nővérem pasijánál. - jutott eszembe a dolog.
- A Wanderers sokkal közelebb áll hozzám zeneileg és stílusban is, mint a saxomuch valaha is fog, de ettől még tény, hogy nekik most pont nagyon szalad a szekér. Van rá lehetőséged, hogy szinte még az elsők között vadászd le Fellowes-t. - vetettem is egy futó pillantást az említettre.
- Szeretem a nyilatkozatait, meg is kedveltem miattuk. Tök értelmes srác, de mégis mintha csak pocsék kérdéseket kapna mindenkitől, és egyszerűen nem tudsz meg róla vagy a zenéjéről semmit. Rohadt hülye kérdés, hogy melyik tiktok trend a kedvence, mikor a fejére van írva, hogy azt se tudja, mi fán terem. És őszintén szólva engem sem érdekel. Kellene vele egy tök más, formabontó, vagyis pont hogy inkább egy klasszikus, művelt interjú, amire ráfügghetnek a rajongói, akik nem csak a cuki szomszédsrác fejét akarják látni egy videóban, amire.... mindegy. Úgyis érted. - nem akarok én itt alpári lenni.
- Egy ilyet kellene korrektül megcsinálnod, és többféle platformban gondolkodva. Felrakhatnád a netre, hogy el lehessen olvasni. Aki irodában dolgozik, annak tökéletes olvasmány az ebéd mellé, amikor a híreket is átpörgeti. - én egyébként is szeretem, ha valami írásban is rögzítve van, gyorsan vissza tudom keresni.
- Kirakhatnád a YouTube-ra is, mint interjús videó. Valakik jobban szeretik ezt a formátumot, mert csak nézni és hallgatni kell. Aztán feltölthetnéd mondjuk a Spotify-ra is, mint podcast. Csomóan hallgatnak ilyesmit vezetés vagy futás közben. Dobhatnál belőle részletet a tiktokra, hogy bekerüljön a for you-ba vagy mibe. Így kvázi minden célközönség igénynek megfelelhetnél, aztán valamelyiket csak felkapja valaki. Aztán utánanézhetnek más munkásságodnak is. Esetleg valamelyik lapnak felajánlhatod, hogy leközölhetik az interjúdat valami jelképes összegért. - vontam vállat.
- De rohadtul nem értek ezekhez a dolgokhoz, szóval ez csak ilyen józan paraszti ész brainstorming volt. - pillantottam rá némileg bocsánatkérőn. Néha elszalad velem a világmegváltási ló.
- Ja és apukád mindkettőnket ki fog nyírni, de én személy szerint a gyilkosokkal készült interjúkat díjaznám a leginkább. Több, mint érdekes lenne. Talán még hasznos is. A legtöbbnek amúgy is feltűnési viszketegsége is van, biztosan szívesen nyilatkoznának. Csak azért ehhez kell egy gyomor és lelkivilág is. - szóval tök jogos lenne, ha Sharkey féltené ettől a lányát. Maximálisan megértem!
Alynne & Emma Larson
BEE

mind álarcot viselünk
Emmalynn Larson
Bûnüldözés
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
29
★ elõtörténet ★ :
Lehetnél
♫ :
★ lakhely ★ :
Staten Island, NYC
★ idézet ★ :
★ foglalkozás ★ :
nyomozó (Arkánum)
★ play by ★ :
Dakota Fanning
304
Floating like a rainbow EmptyVas. Jún. 02 2024, 20:41

Emmalynn&Alynne

-Eleve az utcán sem kellene folyton egymás szájában lógni, és egymást taperolni. Mármint... szerintem ez mindenhol visszatetsző, nem csak a rendőrségen, vagy az ilyen rendvédelmi szerveknél. Értem a miérteket, azt is megértem talán, hogy miért nem akarnak kivételt tenni, mert lehet, hogy paráznak, ha kiderül, akkor mások is felháborodnak, csak ez gecire igazságtalan. -ráztam meg a fejemet egy sóhajjal.
-Ahogy te is mondtad, azért, mert mások szexre és hasonlókra használják az őrsöt, nem nektek kéne szívni. Mindketten profik vagytok és szeretitek a munkátokat is. Nem hiszem, hogy kihatott volna bármire is az, hogy együtt vagytok. Meg... ha mondjuk négy éve jöttök össze, de nem lennétek házasok, akkor is ezt csinálták volna? Miben különbözik a most, meg a négy évvel ezelőtt?! -egy orbitális baromság.
-Igen, valamit Dave bácsi is morgott apának, hogy nélkületek még inkább érezni lehet a sok húgyagyú szagát a rendőrségen, szóval tényleg elég súlyos lehet a helyzet. Nem is értem, hogy hígulhat fel valami ennyire, főleg, ha az a valami annyira fontos, mint az igazságszolgáltatás. Tiszta vicc. -ciccegtem csalódottan. Nekem a rendőrség, meg ezek a rendvédelmis szervek mindig olyan klassznak és elitnek tűntek, erre kiderül, hogy igazából nem más, mint egy csapat seggfej irányítása alatt lévő, még nagyobb seggfejek gyülekezete.
Némi értetlenséggel pislogtam rá, amikor csak annyit válaszolt, hogy majd meglátjuk, milyen lesz az új munkájuk. Nem akartam annyira faggatni erről, az FBI viszont...
-Szerintem ez félig-meddig megfelel annak is. Mármint... ha nem lennétek értékesek és alkalmasak, akkor csak azért, mert ismernek benneteket, nem nyomnának be egy olyan szervezetbe, mint az FBI... nem? -pislogtam rá kérdő kíváncsisággal, bizonytalanul rágcsálva az alsó ajkamat.
-Aaaaaw, köszönöm szépen!!!! Igyekszem valami minőséget képviselni a mai blogtengerben. -pislogtam rá hatalmas, meghatott szemekkel. Nekem Emma tényleg ilyen... már-már példakép szintű, eszményi kép a fejemben, így annyira jól esett, hogy olvassa a blogomat, ráadásul értékes kivételnek is tartotta! Ha olyan típus lennék, azonnal elsírtam volna magam a meglepettség és meghatottság keverékétől. Ez annyira... sokat jelent. Szerintem életem végééig ezt fogom mondogatni mindenkinek.
Érdeklődve, csillogó szemekkel néztem rá, amikor elkezdte ecsetelni, hogy pontosan hogyan is lettek társak Mark bácsival, milyen ügy kapcsán találkoztak, hogy álltak hozzá a másikhoz ismeretlenül, stb. Ez mindig annyira érdekes és izgalmas, hogy mit vált ki valaki egy másik emberből, akár csak hallomásból. Elvégre ők sem találkoztak személyesen azonnal, csak tudták, hogy együtt kell dolgozniuk egy másik rendőrrel. Egyikük sem egy túl nagy csapatjátékos, vagy hát ezek alapján mindkettőt csak idegesíti egy másik fél, viszont együtt tökéletes csapatot alkottak, hisz társakká váltak, hiába a rangbeli különbség.
-Ez annyira klassz!!! Tök ritka, amikor valaki első ránézésre már szimpatikussá válik, és úgy gondolsz rá, mint valakire, akivel simán mehet az együttműködés. Kicsit olyasminek képzelem, mint a szerelem első látásra akármit. Meglátod és tudod. -ez annyira szép, különleges, és hiába munkatársi viszony van terítéken, közben valahol... romantikus is.
-De akkor te Mark bácsi miatt lettél gyilkossági nyomozó? Mármint ő kérvényezte, hogy helyezzenek át? Vagy amúgy is oda szerettél volna kerülni, csak akkor már "lenyúlt" magának? -ha valamire nem akar, úgy sem válaszol. Nem erőszak.
-Az biztos. Bár... azt a tippet kaptam, hogy talán el kéne helyezkednem egy fix újságnál, és akkor kevésbé lenne gáz a helyzet. Csak a tapasztalatszerzés miatt. -és amúgy nem hülyeség, egyszerűen csak félek, hogy rám erőszakolnak valamit, ami nem én vagyok.
-Hát... ezzel szerencsére még nem kellett szembesülnöm, de lehet csak amiatt, mert még nem kerestem fel senki olyat, aki... túl magas pozícióban lett volna. Eddig csak az ismerősi körben és a kedvenceim között keresgéltem. -de ettől függetlenül igaza van. Ha túl kislányos, babás a megjelenésed, és szép is vagy, akkor valahogy senki sem a szakembert látja benned, hanem a potenciális megdugnivalót.
Egy hálás, lelkes, ezer wattos mosolyt csalt az arcomra, hogy jónak tartja a témáimat és olvasná is őket.
-Igen, szerintem is. Az ő véleményük valahogy senkit sem érdekel, vagy direkt olyanokat választanak ki, akik ránézésre sem a legélesebb kések a fiókban. Pedig ez egy butaság, és rohadtul szar hozzáállás. Honnan tudod, hogy mit szeretnének, ha meg sem hallgatod őket, és ostoba, nem lényeges kérdésekkel zaklatod őket?! Állandóan csak a kampányokhoz és hasonlókhoz vannak elővéve, miközben sokuk tök értékes és fontos munkát végez. -egy orvos, egy ápoló, egy tűzoltó, rendőr, mentős, vagy Martha néni a harmadikról. Mindenki fontos.
Egy sóhajjal és bólogatással vettem tudomásul a szavait, mivel igaza volt. Felesleges rágörcsölni, de én állandóan pörgök, folyton jár valamin az agyam, és sikert szeretnék elérni. Lehetőleg nagyot és lehetőleg tegnapra.
-Remynél? -néztem kissé értetlenül.
Hatalmas szemekkel, tátott szájjal néztem rá, ahogy kifejtette, hogy mit kellene csinálnom, mennyire nagy előnyöm lehet, hogy az elsők között tudnék beszélni a sráccal és mennyivel értelmesebben is lehetne ezt, mint ahogy teszik mások. Egyet értettem vele abban, hogy nem azt kellene hajtani, hogy mik a kedvenc trendjei a TikTok világában, vagy van-e épp valakije, nem magányos-e, milyen színűt kakált reggel. És ebben semmi túlzás nincs. Idióta és lényetelen kérdéseket tesznek fel neki, még idiótább emberek. Pedig Remy nem celeb, nincs is olyan feje, és a szándékot sem láttam rajta soha, egyetlen interjúnál sem, hogy azzá váljon.
-Ez... ez zseniális!!!!!! Köszönöm szépen a tippeket!!!! Én öhm... most legszívesebben megölelnélek és tócsává olvadnék. -vakartam meg a tarkómat zavartan.
-Tényleg jó ötlet, hogy több platformon jelentessem meg ezt, és ez az interjú talán áttörést jelenthetne egy újsággal is. Ha valaki vevő lenne rá, megtetszene neki ez a fajta formátum, talán kapnék állandó munkákat. Plusz szegény srácnak is lenne lehetősége értelmesen nyilatkozni. Engem nem a magánélete érdekel, hanem az, hogy mi van a zenével, a zenei karrierjével. Ki, vagy mi inspirálja a legjobban, kik a példaképei. Mióta zenél, miért zenél. Hogyan találkozott a többiekkel, mi van a menedzser dolgaival, milyen a közös munka másokkal, stb. Meg a vendéglátás vs zene is érdekes téma. -annyira lelkes lettem ettől az egésztől, ha hazaértem, le kell írnom ezeket, nehogy elfelejtsem. Plusz majd Remy-t is el kell kapnom, hogy benne lenne-e.
-Plusz valahol... veszélyes is. Mármint tudom, hogy meg vannak bilincselve és hasonlók, de szerintem a legtöbb gyilkos tuti nem százas. Ettől függetlenül szerintem érdekes. Én szerettem ezeket az interjúkat anno megnézni, amiket készítettek a sorozatgyilkosokkal. Szörnyű dolgokat tettek, de valahol... annyira érdekes, hogy mi játszódik le bennük, mit gondolnak, éreznek, vagy épp nem éreznek. Annyi aspektusa van ennek is. Egyáltalán maga az is érdekes, hogy mi visz rá valakit, hogy öljön. Túl lehet-e lépni ezen, stb. -szerintem ez túl érdekes és mégis alábecsült téma.

BEE

mind álarcot viselünk
Alynne Russel
Média
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
24
★ elõtörténet ★ :
★ családi állapot ★ :
Egyedülálló
★ lakhely ★ :
New York
★ :
★ idézet ★ :
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Madison Iseman
66
★ :
Floating like a rainbow EmptyHétf. Jún. 03 2024, 14:28

- Nem csak a rendőrségnél van így. - mármint a csapnivaló felhozatal.
- Sok szakma már nem olyan vonzó, mint korábban. Piszkos munka, túl sokat kell dolgozni, kiszámíthatatlan, sok a túlóra, nagy a felelősség, lelkileg és fizikailag is megterhelő tud lenni, a fizetés sem verdesi a plafont, ilyenek. - a végtelenségig sorolhatnám, de tényleg.
- Ez sok ágazatban jelen van, például a vendéglátásban is. Most, hogy a nővérem viszi az Aunt Marie's-t, több rálátásom van erre a szektorra is. De mondjuk a kukás, hótoló, kőműves, vízvezetékszerelő, ács és hasonló szakmákban sem tolonganak, főleg nem azok, akik valóban meg is érdemlik azt a pénzt, amit a munkájukért elkérnek. - sajnos ők vannak kevesebben.
- A szociális, gondozói, egészségügy szféra, a kereskedelem sem olyan vonzó, mint mondjuk klímás irodában lenni. Nagy divat most körmözni, vállalkozni, de még a gyári munka is népszerűbb, mint ezek. Nyilván vannak olyan pontok, ami miatt megértem, miért vállalja be inkább valaki a folyamatos műszakot, mint hogy a placcon futkosson minden ünnepen, miközben nem is arra vagy bejelentve, mint amennyit keresel, a vendég is bunkózik veled, és hát a nyugdíj is ott lebeg a szemed előtt. Kevesebb a felelősség, kevesebb a gondolkodás, és csak egy vagy a sokból. - ennek az okait is sokáig lehetne boncolgatni.
- És ott vannak a vágyakozók, akik szeretnének YouTube/Twitch gamerek lenni, instagram modellek, influenszerek, fitness instruktorok, táplálkozási tanácsadók, digitális tartalomgyártók, meg nem is tudom már, mik mennek most nagyon. - ráztam meg a fejemet.
- De! Persze, így is lehet nézni! Én csak azt mondom, hogy az FBI a nyomozói képességeimet, a Markkal való páratlan csapatmunkánkat, összhangunkat értékelje, és emiatt alkalmazzon minket, semmint azért, mert xy kérte. Nem akarok én lenni az új csaj, akit valaki benyomott valahová, mert biztosan kiválóan oboázik. Ehhez nekem túlságosan nagy a büszkeségem. Hiába tudnám az igazságot, akkor is bántana. - persze Markról is kitalálhatnának valami hasonlót, de annak kicsi a valószínűsége. Hiába a nagy feminizmus, attól még nőként sokkal-sokkal nehezebb, és több megaláztatás ér. Alábecsülnek, beléd rúgnak, stb.
Ami a szerelem első látásra hasonlatot illeti... talán nem is áll olyan messze a valóságtól, mint azt hinnénk.
- Hát... így utólag visszagondolva, ha őszinte akarok lenni magammal, szerintem ez is valami olyasmi volt, csak nem tudtam róla. - pislogtam felé zavart mosollyal. Tudom, ez mennyire iszonyatosan hülyén hangzik, de aki kicsit is ismer, már nem lepődik meg semmin, ha rólam van szó.
- Legalább is a részemről, Mark nevében nem nyilatkozhatok. - ezt fontos leszögeznem. Eszem ágában sincs róla valótlant állítani, és a szájába adni olyan szavakat, amik sosem hangzottak el.
- Tudod... nagyon gáz, de eléggé béna tudok lenni, ha érzésekről van szó, nem még, ha a sajátjaimról. - legyintettem nevetve.
- Sosem voltam szerelmes még ezelőtt, így nem is tudtam, milyen érzés, csak sejthettem. - kezdtem el magyarázni a dolgot, hogy jobban megérthesse.
- Volt pár próbálkozásom kapcsolatokkal a gimiben és az egyetem alatt is, de hamar kiléptem belőlük, mert egyik sem volt az igazi. Se szenvedélyes, lángoló kémia, se intellektuális vonzódás, semmi. Fuldokoltam bennük, így aztán inkább nem is kínoztam magam tovább ilyenekkel. Jobb egyedül szabadon. - én így éreztem, és ehhez tartottam is magam. Nem tudok lefeküdni olyannal, aki nem mozgat meg. Nekem érzelmekre, közös pontokra van szükségem hozzá. Sőt! Ez nálam nagyobb százalékban fontos, mint a külsőségek, a vizuális inger.
- A korábbiak alapján kialakult egy fix kép a fejemben, hogy milyen férfit is szeretnék magamnak. Elég sok elvárás fogalmazódott meg bennem. És mivel Markot nem ismertem magánemberként, csak a munka miatt találkoztunk, így nem is rakhattam össze, hogy mindig is ő volt a tökéletes a számomra. Persze ettől még tudtam, milyen emberileg, és nagyon szerettem őt, a lelkét, a gondolkodását. De az nekem önmagában kevés volt löketnek, hogy férfiként is érdekeljen, ne csak mint egy különleges, rejtélyes személy. - nehéz ezt jól szavakba önteni.
- Mark az első pillanattól kezdve fontos lett nekem, és megmagyarázhatatlan szerepet töltött be az életemben. Nem tudtam volna körülhatárolni, mit jelent nekem. Egy idő után már nem is próbáltam, csak elfogadtam, hogy így van. Nem voltunk barátok, de többek, mint egyszerű kollégák. A felettesem, a mentorom volt, de sosem éreztem magam alárendelve mellette. Egyszerűen csak működött köztünk a dinamika. - néztem rá mosolyogva.
- Talán ha már akkor tudtam volna, mit érzek iránta, vagy mit jelent valójában a kettőnk közti kötelék, előbb eljuthattunk volna ide. - bár ezt sem állíthatom biztosra, mivel nem tudom, hogy Markban mikor alakultak ki az érzései, a vonzalma irántam. Mindketten érzelmi analfabéták, és túlságosan racionálisak vagyunk. Mi máshogy fejezzük ki ezeket, a saját, közös nyelvünkön, amiből mindketten kristálytisztán értünk mindent.
- Akkoriban nem foglalkoztam ezekkel, de ha a mostani fejemmel visszagondolok, és elképzelem, hogy Markot más nővel láttam volna együtt, tutira baromi féltékeny lettem volna, és darabokra törik a szívem érte. Szóval ebből gondolom, hogy végig többet jelentett, mint aminek tulajdonítottam. - amíg feltette a következő kérdését, meghúztam az üveg tartalmát.
- Minden abszolút Mark miatt van. - bólogattam válaszul.
- Igazság szerint sosem akartam gyilkossági nyomozó lenni. - ami elég vicces, mivel leginkább ezen a területen futottam be egy felfelé ívelő karriert. Futhattam volna...
- A CUNY büntető igazságszolgáltatás karára jártam, és nyomozónak szakosodtam. Az NYPD-hez kerültem, és eltűnt személyek után kutattam, főként rejtélyes, döglött akta szagú ügyekben. Tény, hogy a gyilkossági ügyek közelebb álltak hozzám, de sosem volt célom. Én csak a legjobb akartam lenni abban, amit csinálok, felfelé törni, elérni, hogy a CIA felfigyeljen rám. Előbb azonban Marknak sikerült. Az önjelölt mentorom lett, kiharcolta, hogy átkerüljek a gyilkosságiakhoz és együtt dolgozhassunk. Szóval igen, teljes mértékben ő kérvényezte, és le is nyúlt magának. - osztottam meg vele lelkesen. Ez hatalmas dolog volt! Szerintem is, mindenki szerint is. Imádtam!
- Ez az fix munkahelyes dolog szerintem sem hülyeség. Lenne bevételed, be lennél jelentve, fel tudnál mutatni valami tapasztalatot is. Egy újságnak, akármilyen is, van egy neve, míg neked egyelőre még nincs. Segíthet kapcsolatokat kiépíteni, és ki tudja, talán téged is megtalál magának valaki, aki szívesen mentorál és egyengeti az utadat. - érdemes megfontolnia.
- Szerintem eleget ittam már ahhoz, hogy megölelhess. - vontam vállat, majd jót nevetve a dolgon széttártam a karjaimat is.
- Majd elkaplak, mielőtt szétfolynál. - emiatt nem kell aggódnia.
- Örülök, ha ezek szerint nem mondtam akkora hülyeségeket. - túrtam bele a hajamba a tarkómnál.
- Sőt... szerintem azt is csinálhatnád, hogy nem minden platformra raksz fel mindent az interjúból. Egy-egy kérdés, téma kimaradhatna, így ha valakit érdekel, bele kell néznie a másikba is. Így az újságnak is vonzóbb lesz, hogy kapnak egy olyan szeletkét, amit még te sem közölsz le. - de lehet ez baromság, továbbra sem értek hozzá.
- Valószínűleg csak a nyomozó énem mondatja ezt velem. Az easter eggekért is élek-halok. - vallottam be.
- A bűnözők lelkivilága egyébként is érdekes téma, akárhonnan nézzük is. Egy időben például érdekelt a pszichológia is, talán pont az ilyenek miatt. Persze fontos a kiégés kezelése, a szülés utáni depresszió, a gyászon való átsegítés, a mentális betegségek és hasonlók, de biztosan inkább a kriminális irány felé mentem volna. - akkor is, ha a mentális betegségek valahol igencsak gyengéim az anyánkkal történtek miatt. De megbeszéltük Markkal, hogy ezt megpróbálom elengedni.
- Na és neked személy szerint mi a kedvenc urban legend, creepypasta, konteó akármicsodád? - néztem rá kíváncsian.
- Tényleg. Lehetne ez a védjegyed a blogod miatt. Hogy minden interjú alanyodnak felteszed ezt a kérdést. - jutott eszembe a "világmegváltó" gondolat.
Alynne & Emma Larson
BEE

mind álarcot viselünk
Emmalynn Larson
Bûnüldözés
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
29
★ elõtörténet ★ :
Lehetnél
♫ :
★ lakhely ★ :
Staten Island, NYC
★ idézet ★ :
★ foglalkozás ★ :
nyomozó (Arkánum)
★ play by ★ :
Dakota Fanning
304
Floating like a rainbow EmptyKedd Jún. 04 2024, 11:14

Emmalynn&Alynne

-Persze, ez tök sok szinten így van, és minden szakmának megvan a maga sajátossága, előnye meg hátránya. Plusz... ahogy te is mondtad, sokan vannak, akik ebben az "influ" világban látnak potenciált, vagyis inkább azt, hogy nulla munkával kereshetnek csomó pénzt, pedig aki normálisan csinálja, ott se a seggedet vakarod egész nap. Például én is valahol online tartalomgyártó vagyok azzal, hogy blogot indítottam, és szeretnék majd vlogolni is, főleg, ha rám szakad a bank és tudok utazgatni is ide-oda. Érdekes tájakat, hagyományokat lehetne bemutatni, értelmesen népszerűsíteni bizonyos helyeket, élményekről beszámolni, és össze lehetne hozni egy-egy város, ország, vagy kontinens múltjának bemutatásával, vagy a legendáikkal. Szerintem annyira sokat ki lehetne hozni ebből, de hülyén csinálják. Persze... hozzá tartozik, hogy sokan vannak, akik tényleg erre vevők. Nulla gondolkodás, csak azt nézni, ahogy valaki játszik, vagy kipróbálja a huszadik alapozót. -forgattam meg a szemeimet, aztán inkább beleittam a sörömbe.
-Az a legnagyobb baj, hogy senki sincs igazán megbecsülve, és mindenkinek azt mondják, hogy pótolható, pedig megnézném, hogy például titeket kivel pótolnak. Nevetséges. És ez nem csak a munkahelyen van így, hanem a hétköznapokban is. Bunkózunk egymással, elsétálunk egymás mellett stb. Annyira... idegesítő, hogy a "rohanó világban" még jól meg is tapossuk egymást. -persze vannak ütnivalóan idegesítő emberek, de meg kellene adnunk a másiknak valamiféle... alapvető tiszteletet.
-Persze, ez tök érthető!!!! Idegesítő, amikor az ember tudja, hogy mik a képességei, mennyire jó a szakmájában és megérdemli az állást, de közben meg mások mindenféle hülyeséget terjesztenek róla, vagy csak egy-egy elejtett fél megjegyzést tesznek. Nem mindenki azzal kerül olyan helyekre, amilyenekre, mert benyalja oda magát. A kapcsolatok fontosak, ahogy a jó viszony is, elvégre senki sem szeret egy szar helyen, szar hangulatban melózni, vagy épp tanulni, de léteznek még a képességükért elismert emberek. -és szerintem Emma, illetve Mark bácsi is ilyenek. Valamiért azt gondolom, hogy akkor is felvették volna őket az FBI-hoz, ha csak simán munkát akartak volna váltani és elhagyni a rendőrséget, teljesen más okból, mint amiért most így döntöttek.
Érdeklődve, meglepve, de egy mosollyal pislogtam rá, amikor azt mondta, hogy szerinte az első találkozásuk tényleg valami szerelem volt első látásra, még ha nem is tudott róla. Nem igazán értettem, hogy lehet nem tudni róla. Mármint... hallottam néha, ahogy Mark bácsi Emma-t említi. Ő nagyon másképp beszélt róla, mint Dave bácsi. A kettejük nézőpontja abban találkozott, hogy szakmailag kiváló, precíz és baromira tudja, mit csinál, de valahogy mégis másképp jött át a kettő. Nem mintha annyira a része lettem volna ezeknek a beszélgetéseknek, de az ilyen családi összejöveteleken, főleg egy-két kör ital után hall az ember nyíltabb beszélgetéseket, amiket talán nem is az ő fülének szántak. Nagyon szeretem, hogy ez a banda ennyire összetartó, de amióta tudom, milyen a viszony Emma és apa barátja között, még jobban várom a nyarat, az igazi jó időt.
Azt nem tudtam volna megmondani, hogy Mark bácsi mit érezhetett akkor, amikor először találkoztak egymással. Néha azt sem tudom megmondani, hogy szomorú-e, vagy csak néz maga elé. Fura egy pasas, szóval szerintem erre a kérdésre apáék sem tudnák megmondani a választ. Vagy ugyanazt mondanák, mint amit Emma, hogy sosem volt szerelmes előtte, így nem tudhatta, milyen is az.
Annyira tetszett, ahogy róla beszélt, a kettejük kapcsolatáról, hogy milyen elvárásai vannak a másik féltől, hogy mennyire nem is gondolta volna, hogy ez a valaki a felettese, a társa. Más dolog kedvelni valakit a munkahelyen mutatott képe alapján és amiatt, mert nem tudsz róla mindent, mint amikor kiteregeti előtted a lapjait. Akkor jönnek a buktatók, a különféle eltitkolt szokások, tulajdonságok. De ők tökéletesen összeillettek, és apa szerint Mark bácsi idegesítően, tenyérbemászóan boldog és elégedett azzal, hogy Emma az övé lehet. Persze aztán mindig jön a "De az a szerencsétlen, bánatképű öcsipók megérdemli végre, hogy boldog legyen." Szóval egy újabb ok, hogy miért tartom példaértékűnek a barátságukat is.
-Szerintem ez annyira... szép és klassz! Persze, lehet, hogy már korábban is összejöhettetek volna, de ez így olyan... sors szerű. Amikor jön a villamcsapás felismerés, hogy egészen eddig egymásra vártatok és egymás mellett lehettek boldogok. Nálatok tényleg hatványozottan igaz lehet emiatt, hogy a szerelmed a barátod, a támaszod, a mindened is. Ez annyira különleges és egyedi. Ha egyszer szerelmes leszek, remélem, pont ilyen lesz. -randiztam már, ismerkedtem már fiúkkal, de azok mindig olyan... eh érzetet hagytak bennem. Nekem most a munkám a legfontosabb, karriert építek, a fiúk másodlagosak, és egyébként is a szüleim, a környezetük magasra tették nekem is a lécet ebben a kérdéskörben.
-Komolyan??!! De durva. Mármint... én azt gondoltam, hogy magadtól is szerettél volna oda átkerülni és ez így egy szerencsés véletlen volt. -de akkor ezek szerint nem.
-Ez annyira király!!! Az mindig annyira különleges, amikor egy teljesen antiszoc, másokkal együtt dolgozni nem akaró ember szeretne maga mellé. -de ez az ő esetében egyáltalán nem egy véletlen, vagy jó helyen jó időben dolog volt, szerintem. Emma tehetséges és hiánypótló, ráadásul sok hülyével ellentétben benne van akarat, ambíció és elköteleződés a munkája iránt. Minden értelemben a ritka kivétel.
-Igen, így átgondolva már én is a lehetőséget látom benne, nem pedig a hátráltató tényezőt. -bólintottam a megállapítására.
Először csak meglepve néztem rá, de aztán olyan fénysebességgel lőttem ki, hogy bezsebelhessem az "eleget ittam már, hogy megölelhess" mondat hatására azt a bizonyost, hogy azt tanítani kellene. Hálás voltam a segítségéért, az ötleteiért, a tippjeiért és azért, hogy egyáltalán beszélgetett velem. Emma annyira más, annyira érett, és annyira nő. Csinos, határozott, kedves, segítőkész, de mégis közben áraszt magából egy, általában férfiakhoz társított, kellemes magabiztosságot és erőt. Egyszerűen lenyűgöző jelenség.
-Nem! Mármint... nem az nem, hogy nem szereted az easter eggeket, hanem ez nem csak azért jó ötlet! Szerintem ez tökre sikeres taktika lehetne. Elvégre a nagy interjúkról is csinálnak mindenféle shortokat, meg beharangozókat. Plusz ha oda van írva ezekhez, hogy a teljes interjút pl itt meg itt találod, akkor nagyobb eséllyel kattintanak rá más platformokra is. És az újságok, a fejesek meg a hasonlók amúgy is imádják azt érezni, hogy náluk van a gyeplő, ők irányítanak, ezt pedig el tudom érni, ha azt mondom, ők közölhetik le teljes egészében a cikket, miközben még én magam sem fogom. -pislogtam rá hatalmas, lelkes szemekkel egy hasonló mosollyal fűszerezve. Imádom ezt az estét!!!!!
A sörömet kortyolva hallgattam végig azt, hogy ő is szeretett volna egy időben pszichológiával foglalkozni, és biztosan a kriminál vonal felé ment volna el.
-Uh, én biztos nem tudnék pszichológus lenni. Sima sem, nem még olyan, aki bűnözőkkel foglalkozik. Persze nagyon érdekes lehet, de nem lennék elég erős ehhez. De... egyszer mondjuk szívesen beszélgetnék egy ilyen emberrel is. -csak nem ismerek egyet sem.
-De király! Ez eszembe sem jutott! Fel is írom. -kaptam elő a telómat, hogy felcsaphassam a jegyzeteimet és beírhassam ezt a kérdést, mint "védjegyet."
-És öhm... hát ez igazából egy SCP cucc. -nem akartam megkérdezni, hogy tudja-e, mi az, mivel gyanítom, hogy igen, de azért a hangomban így is ott volt némi bizonytalanság.
-Van az a vérrel írt kotta. Nekem az a kedvenc ilyen történetem, mármint ami teljes egészében kitalált. De amúgy most, hogy utána néztem a városi legendáknak, szerintem az egyik legérdekesebb az a hét nővéres a dombokkal, meg... Georgia összes ilyen rasszizmusból fakadó, városi legendává nőtt "tette" a számomra... megmagyarázhatatlanul érdekes és "vonzó" kategóriába esik. -engem mindig jobban elborzaszt, hogy mikre képesek az emberek, amikből aztán szellemhistóriákat költenek.
-Amúgy... mivel te főleg ilyenekkel foglalkoztál, meg szektákkal... sosem volt olyan, hogy valami vagy valaki elbizonytalanított és megingatta a szkepticizmusodat?

BEE

mind álarcot viselünk
Alynne Russel
Média
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
24
★ elõtörténet ★ :
★ családi állapot ★ :
Egyedülálló
★ lakhely ★ :
New York
★ :
★ idézet ★ :
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Madison Iseman
66
★ :
Floating like a rainbow EmptyKedd Jún. 04 2024, 16:30

- Akár még ez így mind össze is jöhet, ha szerencséd van. Kicsit beindul az újságírói karriered, szerzel valamennyi nevet magadnak, aztán akár meghívhatnak más városokba, más országokba különféle sajtó eseményekre. És ha már úgyis arra jársz, közben forgathatsz utazós vlogot is. A költségeid is csökkennének így, és összekötheted a kellemest a hasznossal. - úgy gondolom, hogy bátran állhat optimistán a dolgokhoz. A személyisége, a bája, a kíváncsisága, az ambíciói és a tehetsége is megvan hozzá, hogy egy szép napon remek karriert fusson be. Mindig engem is valami többre, jobbra motiválnak az ilyen emberek körülöttem.
- Idővel elképzelhető, hogy valaki szeretne egy állandó sajtófelelőst magának a menedzsmentjébe, aki a PR cikkeket, a média megjelenéseket, a fotókat intézni, vagy ilyesmi, és akkor akár megpályázhatnál egy ilyet is. Amikor turnék, forgatások, interjúk, promók miatt járják a világot, akár még velük is tarthatnál. Az olyan időszakokban, mikor nem túl erőltetett a menet, biztosan beleférne az idődbe a városnézés is. Ettől még nem kell lemondanod a függetlenségedről, hisz nem egy konkrét lappal vagy portállal szerződnél le. - és örökké sem kell ezt a "hontalan", világjáró életet élnie, de használja ki, amíg még fiatal, és nem köti senki és semmi sehová.
Meséltem neki Markról és a megismerkedésünkről is nagy vonalakban. Úgy tűnt, hogy bőlére eresztettem a dolgokat, de valójában semmi személyeset nem árultam el kettőnkről, főleg nem róla. Csak a saját érzéseimről, meglátásaimról beszéltem Aly-nek. Mark privát dolgait korábban sem adtam ki senkinek, és ez ezután sem változik. Majd ő maga eldönti, hogy kivel és mennyit szeretne megosztani magából. Így is már nagyon sokat fejlődött ahhoz képest is, hogy honnan indultunk egy hónapja. Nem azt mondom, hogy egy teljesen más ember lett, de tényleg igyekszik nyitottabb lenni a világ és mások felé is.
- Ne érts félre, én is így gondolom, ahogy te. Nem szoktam a múlton morfondírozni, pláne nem olyan felesleges dolgon, hogy mi lett volna, ha... Ennek ott és akkor kellett megtörténnie, sem előbb, sem később. - valahogy mindketten készen álltunk arra, hogy egy teljesen új szintre emeljük a kettőnk kapcsolatát. Kollégákból varázsütésre egy pár lettünk, ami elképesztően izgalmas változás.
- Én is valahogy így képzeltem a szerelmet, de soha nem reménykedtem abban, hogy valaha is megtalálom. Kicsi volt az esély, hogy létezik pont az az egy, aki nekem tökéletes lehet, nem még hogy találkozzunk is. Erre jött Mark, és vele a valóság sokkal jobb, mint bármilyen eszményített ábrándozás. A munkában és a magánéletben is kiegészítjük egymást. Tényleg mindenben. Nagyon szerencsés vagyok, hogy Ő van nekem. - és hogy részem lehet Vele mindenféle kémiában. Fizikailag is vonz, imádom a kettőnk közt lévő tüzet, érzelmileg is rendben vagyunk, és bármikor képesek vagyunk órákig úgy elbeszélgetni bármiről, hogy észre sem vesszük. Egymás mellett megőrizhetjük a szabadságunkat, mégis imádunk minden közös programot, az együtt töltött időt.
- Úgyhogy szívből kívánom neked, hogy te is valami hasonlót élhess át. - néztem rá őszinte, bíztató, kedves mosollyal.
- Nem véletlenül mondom, hogy neki köszönhetek mindent. - Mark egyszerűen... awwwhhh. Azóta sem tudom körülírni Őt, és amit jelent nekem. Ez nem is e világi érzés.
- Nehéz természet tud lenni, ezt aláírom, és tényleg hatalmas dolog, hogy a bizalmába fogadott. Szerintem nincs is min csodálkozni, miért nem akarnék soha másik társat magamnak a munkában sem. Legszívesebben kiállítanék erről valami oklevelet és bekeretezve kitenném a falra, mint életem egyik legnagyobb érdeme. Mindezt úgy, hogy nem vagyok túl szentimentális típus sem. - nem az ilyenek miatt tudom megőrizni a jó emlékeket.
Kissé esetlenül, de annál lelkesebben viszonoztam az ölelést.
- Mármint törvényszéki pszichológussal? - vontam fel a szemöldököm kérdőn.
- Éppenséggel ismerek egyet. Az FBI-nál dolgozik, és van egy számomra nagyon különleges ambíciója is. - vagyis kettő, de Shaw kicsinálása nem publikus téma.
- Az a célja, hogy a nagyapja nyomdokaiba léphessen, és majd felvételt nyerjen a The Vidocq Society-be. - úgy sejtem, hallott már róluk. Aly tájékozott lány.
- Szóval ha komolyan gondoltad, bármikor szívesen összehozok neked egy találkozót Will-el. Dr. William Redmond. - ha esetleg szeretne utánanézni a srácnak. Mivel van magánpraxisa is, így lesznek rá találatok.
- Szeretek az SCP tárházában böngészgetni. Vannak köztük nagyon jól kitalált sztorik, tárgyak, amiről néha azt kívánom, bár valóságos lenne. Tök menő lenne, ha létezne ilyesmi. Azt a vérrel írt kottát én is bírom. - osztoztam a választásában.
- Georgia amúgy is érdekes egy hely mindentől függetlenül. Volt szerencsém Atlantához és a környékéhez nem is olyan régen. Furák a helyiek, az egész. Egyszerre modern és természetközeli. Soha életemben nem láttam még annyi szentjánosbogarat összesen, mint ott egyszer egy helyen. - csodálatos volt. Nem véletlenül lőttem végtelen plusz egy képet mindenről is.
A kérdésére a fejemet ráztam.
- Jaj nem, soha. - nevettem a dolgon.
- Annyian megpróbáltak már elbizonytalanítani, de senkinek sem sikerült. - és a két kezemet összetehetem, hogy Mark is olyan, mint én. Magunkban, az ösztöneinkben hiszünk, nem felsőbb hatalmakban. Leszámítva a híresen rossz karmáját, de jöttem én, és azt is legyőzte a fene nagy szkepticizmusom. Vagyis... remélem, hogy ő is így gondolja.
- Vannak felfoghatatlan, vagy csak nehezen, alig megmagyarázható dolgok, de úgy gondolom, hogy az összesre van racionális magyarázat. Én az emberekben, a döntésekben hiszek. Mind a magunk istenei és démonai vagyunk. Engem minden érdekel, ami a normálistól eltérő, én magam sem szeretek átlagos lenni, de ettől még ezek nem lesznek természetfeletti jelenségek. - néhány velem történt furcsa dologra is rá lehetne húzni, de eszem ágában sincs ilyennel haknizni.
- Minden attól függ, ki hogyan meséli, miben hisz. Én a tudományokban, az értelemben. Nem hiszek sem egy, sem több istenben, sem démonokban, sem angyalokban, vagy bármilyen természetfeletti lényben. Bármikor lemegyek a pincébe, fel a padlásra, benézek az ágy alá, mert nem hiszem, hogy ott a mumus. Nem félek a sötétben sem, és éjfélkor is gond nélkül belenézek a tükörbe, mert nem hiszem, hogy meglátom benne a halálomat. A temetőben sem jönnek a zombik vagy a kísértetek. Érdekesek, jópofák, de nem valósak. - mosolyogtam szórakozottan.
- Ettől még tiszteletben tartom mások hitét, és hogy miért fontos kapaszkodók, összetartó eszközök ezek a hovatartozás szempontjából. Senkire sem szabad sem a vallást, sem az ateizmust rákényszeríteni, ez is egy fajta döntése az egyéneknek. Bár szerintem ezek is csak arra jók, hogy megkülönböztessék egyik embert a másiktól, konfliktusokat generáljanak. - húztam el a szám.
- Mindig a mának, az adott pillanatnak élek. Amit akkor érzek, meg akarok tenni, engedek a csábításnak, hisz talán nem lesz holnap, hogy lehetőségem legyen rá. Egyetlen egy életünk van, abból kell kihoznunk a maximumot. Nem születünk újjá, nincs mennyország, és pokol sem létezik. Nem azért, mert hitetlen vagyok és ez elvi dolog lenne, hanem mert nincs rá bizonyíték, ami hitelt adna ezeknek a meséknek. Az életünknek mi magunk, emberek adunk értelmet. - nem valami kőbe vésett parancsolat.
- Az erkölcsi értékek sem az istenektől erednek, hanem származásból, neveltetésből, minket ért ingerekből, illetve döntésekből. Mind magunk felelünk a morális értékrendünkért, nem lehet vallásra vagy politikai vezetőkre hárítani ezeket. - persze a legkönnyebb mindig kifogásokat keresni, és valami mögé bújni.
- Talán alapítanom kellene egy saját szektát. - annyit jártatom itt a szám a humanista világszemléletemről.
Alynne & Emma Larson
BEE

mind álarcot viselünk
Emmalynn Larson
Bûnüldözés
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
29
★ elõtörténet ★ :
Lehetnél
♫ :
★ lakhely ★ :
Staten Island, NYC
★ idézet ★ :
★ foglalkozás ★ :
nyomozó (Arkánum)
★ play by ★ :
Dakota Fanning
304
Floating like a rainbow EmptyCsüt. Jún. 06 2024, 12:25

Emmalynn&Alynne

-Imádnám, ha így jönne össze!!!!! Nagyon-nagyon!!!!! Ebben minden benne lenne, amit csak szeretnék elérni. -és össze is fog jönni! Addig megyek, amíg nem történik meg az áttörés. Apa szerint inkább addig, amíg be nem törik a fejem, de szerintem csak túlságosan aggódik. Kemény fából faragtak, az ő lánya vagyok, illetve anyukámtól is örököltem nem kevés makacsságot.
-Úúúúú, ez megint túlságosan jól hangzik. Remélni sem merem, hogy ilyen feladatra engem választhatnának. Pedig szeretném, ha kitűnhetnék a tömegből, és valaki ennyire megbízna bennem. Szerintem a legtöbb színésznél, énekesnél, zenekarnál sokszor a sajtós az, aki rosszul dönt. Mármint... nyilván van beleszólása az adott hírességnek, hogy hova megy el interjút adni, de azon is sok múlik, kiknek a megkeresését fogadja el valaki a nevében. Aki csak a magánéletről akar faggatózni, az tehet egy szívességet és... mindegy. Utálom, amikor valaki csak a pletykalapok szintjén érdeklődik a másik iránt, holott ő nem a privát életével haknizik, hanem a zenéjét, a filmjét promózná. -fújtam ki a levegőt összevont szemöldökkel.
Annyira nagyon tetszett, ahogy a szerelemről, a Mark bácsihoz fűződő viszonyáról mesélt, hogy már csak attól jobb kedvem lett, ahogy előadta ezt az egészet. Elképesztően átjött, hogy mennyire szereti és mennyire nagyon fontos neki a személy és a kettejük közötti kapcsolat is. Emma szerintem a legjobb dolog, ami apa barátjával történhetett. Kedves, okos, intelligens, határozott, nőies, és nem mellesleg gyönyörű is. Láttam a képeit instán, szóval tudom, hogy sminkben, anélkül, otthoniban vagy kiöltözve... lényegtelen. Ő egyszerűen csak szép.
-Persze, nyilván! Csak durva belegondolni, hogy akár már négy évvel ezelőtt is összejöhettetek volna, ha mondjuk másképp álltok a kapcsolatokhoz, vagy egymáshoz. Ha valami előhozta volna, hogy ne csak munkatársként lássátok egymást... -pislogtam magam elé kissé elvarázsolva, aztán bocsánatkérőn néztem rá.
-Bocsi, néha előjön belőlem a furán ábrándos, romantikus oldalam. -ami leginkább ilyenekben tud kibontakozni, tekintve, hogy nincs barátom, és nem is érzem szükségét, hogy legyen. Jól érzem magam egyedül, és nem találkoztam még olyannal, aki elég különleges lett volna nekem.
-Szerintem ő is baromi szerencsés, hogy vagy neki. Mármint... én annyira azért nem ismerem, régen sokat vigyázott ránk az öcsémmel, főleg mondjuk Dave bácsival karöltve, de nekem valahogy mindig olyan... megközelíthetetlennek tűnt. Ő az a fajta menő "nagybácsi" volt, akiért odáig voltál, mert mindenféle dologhoz ért, de sose láttam olyannak, mint most, amikor együtt is láttalak benneteket. -villantottam rá egy elismerő, lenyűgözött mosolyt. Szerintem ezt a teljesítmény díjazni kellene.
-Köszönöm szépen. Remélem egyszer majd tényleg így lesz. A környezetem elég magasra tette nálam a lécet. A szüleim már nagyon régóta vannak együtt, és sosem volt jellemző rájuk a tányércsapkodós veszekedés, vagy a megcsalás és hasonló gusztustalanságok. Nyilván vannak apróbb viták, mint kb mindenhol, vagy félreértések, de ettől még annyira tisztelik, szeretik egymást, hogy azt tényleg tanítani kellene. Illetve az egész banda ilyen. Egyikük sem szed fel csak azért valakit, hogy párkapcsolatuk legyen, akkor inkább elvannak egyedül. -arról nem is beszélve, ha esetleg valaki összetörné elég csúnyán a kicsi szívemet, számolnia kell egy csapat bosszúálló, motoros démonnal.
-Hát ahogy hallottam, egyébként is csak veled tud együtt működni anélkül, hogy meg akarná ölni a másikat, vagy őt a másik. Szóval amúgy erről szerintem is kaphatnál valami papírt, sőt. Talán az önéletrajzodba is belecsaphatnád plusz pontként. -és nem viccelek.
-Igen! Szerintem tök érdekes lehet ez az egész folyamat. -ahogy egy bűnöző lelki világát kell megállapítanod, el kell döntened, hogy elmegyógy, vagy börtön. Egyáltalán hogy tudod megkülönböztetni a csalót az igazi betegtől? És ha tévedsz? És mondjuk megszökik, aztán megöl még valakit? Vagy valamiért kiengedik és ugyanez lesz a vége? Vajon milyen lehet így élni?
Érdeklődve néztem rá, amikor közölte, hogy ismer egy ilyen FBI-ost és a különleges ambíciójáról beszélt. Tudom, hogy mi az a The Vidocq Society, de amúgy annyira sokat azért nem tudtam róluk, csak ami publikus volt róluk és amit mondjuk egy-egy videós elmondott róluk. Olyannal sosem találkoztam, akinek valamelyik családtagja a berkeiken belül lett volna.
-Komolyan????!!!! Az nagyon-nagyon klassz lenne!!!!! Imádnék egy ilyen interjút. Amúgy is végtelen meg egy kérdésem van az ilyen foglalkozásúakhoz, de így meg, ezzel a társasággal keverve annál is több!!! -annyira nagyon szeretnék vele beszélni. Annyira durva, hogy mennyire sok embert ismernek a közvetlen környezetemben lévők. Beteg. De William Redmond nevét megjegyeztem, hogy majd lecsekkolhassam, ki ez.
-Igen, szerintem is! Mondjuk... az a lyuk egyszerre lenne király és ijesztő, ami mindig azt adja meg neked, amire szükséged van, de el is vesz tőled valamit. Az egyik ilyen sztori arról az SCP-ről, hogy egy férfi kivette a neki kellő dolgot, aztán hirtelen összeesett és meghalt. Az a fura lyuk elvette a belső szervei egy részét, mert nem volt nála más. -szerintem ezek annyira érdekes, horrorisztikus, mégis fantáziamegmozgató dolgok. És örültem, hogy ő is tudja, mik ezek!
-Még sosem jártam arrafelé, de remélem, egyszer majd én is eljutok. Szeretnék utazni, világot látni, és ez az USA-n belül is így van. Én csak sztorikat ismerek róluk, meg hát... Mark bácsit. De ő elég régóta él New York-ban, nem tudom, mennyi maradt belőle ebből az Atlanta-i dologból. -húztam el a szám bizonytalanul. Biztosan sokat formál az emberen, ha másfajta közegbe költözik.
Jót mosolyogtam azon, ahogy elnevette magát a kérdésem hallatán. Valahogy sejtettem a válaszát, de ő annyira érdekes és szerintem összetett jellem lehet, hogy muszáj volt megkérdeznem tőle is. Mármint... akaratlanul is beszippanthat minket valami világ, elvégre senki sem immúnis a propagandára. Minden nagy diktatúra feje abban hisz, ha elégszer elmondod, az emberek hisznek majd benne, és azzal csak ráerősítesz, ha megfélemlítést is használsz. Ha nem hiszel, akkor ez és ez történik veled, és a családoddal. Aztán elmondják, hogy a te hibád, hogy szenvednek. Okos, kegyetlen rendszerek ezek.
Érdeklődve hallgattam végig azt, ahogy beszélni kezdett, kifejtette a véleményét arról, hogy mit gondol a hitről, nem hisz ezekben, és emiatt az olyan általános dolgok, mint a pince vagy a padlás, neki nem okoznak problémát, mint mondjuk néhányaknak. A különféle lények jópofák, de nem valósak, de ettől függetlenül mindenki véleményét és hitét tiszteletben tartja. Ez nagyon fontos mondat volt a részéről. Én sem hiszek a mennyben, a pokolban, ezt Flor-nak is elmondtam, de ettől még nem erőltetném rá senkire sem azt, hogy én ezekben nem hiszek.
-A tudomány és a vallás egyébként is elég nagy mumusai egymásnak, és előszeretettel köpködi az egyik tábor a másikat. Legalábbis szerintem. Meg sokan vannak, akik a spiri dolgaikat el akarják adni tudománynak, de az attól még áltudomány marad. Meg akadnak, akik hisznek valamiben, de fikázzák a másik vallását. Miért? Ez egy hülyeség. Ez körülbelül annyi, hogy az én képzeletbeli sugar daddy-m szerint a tiéd nem létezik, szóval jó lenne, ha nem reklámoznád. Pedig mindenki abban hisz, amiben akar. -ez kellene legyen az alap.
-Hát... szerintem ennek kellene lennie a világszektának. Jajj, ez most borzalmasan hülyén hangzott... -temettem az arcomat a tenyerembe, aztán inkább meghúztam a sörömet.
-Csak azt akartam mondani ezzel, hogy szerintem mindenkinek úgy kellene gondolkoznia, hogy attól, hogy valaki ebben vagy abban hisz, még mindenkinek joga van hozzá, de a morális, erkölcsi gondolatokba nem szabadna belevonni. Pont nemrég jött velem szembe egy cikk, ami számomra nonszensz volt. Magyarországról most elég sok értelemben cikkeznek, de ez... egy új szint. Nemrég láttam, hogy az egyházon belül a papok nem kötelesek jelenteni a gyermekbántalmazókat, illetve a különféle bűncselekményeket elkövetőket, ha azok gyónás keretein belül mondják el ezeket. És ez valami gyermekvédelmi valamijükben volt bent. Tudom, hogy nem kellene ítéletet mondani más országok és kontinensek felett, de szerintem ez vicc. A vallás nem állhat a törvényhozás felett... -ráztam meg a fejemet nagy szemekkel.

BEE

mind álarcot viselünk
Alynne Russel
Média
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
24
★ elõtörténet ★ :
★ családi állapot ★ :
Egyedülálló
★ lakhely ★ :
New York
★ :
★ idézet ★ :
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Madison Iseman
66
★ :
Floating like a rainbow EmptyPént. Jún. 07 2024, 12:00

- Tényleg megközelíthetetlennek tűnik, mert bizalmatlan és nehezen nyílik meg. A kötődést gyengeségnek gondolja, így muszáj türelmesnek lenni vele. De nagyon megéri. Remélem, lassan felenged kicsit, ha végre meglátja, milyen jó emberek veszik körül. És azért, mert ő maga is az. - erősen meghatározza őt a múltja, a vele történtek, de úgy érzem, hogy kezd végre ő is a jelenben élni.
- Köszönöm! Ezt jól esik hallani. - hogy Mark mellettem olyan, amilyennek még sosem látta korábban. Ez remek visszacsatolása a kapcsolatunk erejének és hatásának. Én is sokkal boldogabb, szabadabb és kiegyensúlyozottabb vagyok, mint bármikor, pedig nem éreztem azt, hogy gondom lett volna ilyen téren. De vele minden annyival másabb. Mosolyt csaltak az arcomra Aly szavai, a tekintetem pedig automatikusan az említett férfit kereste.
- Már Mark előzetes beszámolója alapján is rendes fickóknak tűnnek. - az apja és a többiek.
- Alig várom, hogy személyesen is megismerhessem őket, ne csak hallomásból. - ez még Dave-re is hatványozottan igaz. Hiába ismerem őt a rendőrségről, kiderült, hogy semmit sem tudok róla. Még hogy feleség és két gyerek. Neki???
- Egyébként fontos, hogy ki milyen mintát hoz otthonról. A mi szüleink házassága is példaértékű volt, a gyerekeiket is szeretetben nevelték, még ha akadtak is nehézségek apa SEAL-es hivatása miatt. Talán én is ezért tettem olyan magasra a lécet, hogy az már szinte szürreális volt kívülálló szemmel. Biztos voltam benne, hogy örök szabadságra vagyok ítélve. Azt sem bántam volna egyébként. De most, hogy tudom, hogy Mark milyen, hatalmas veszteség lett volna. - soha nem fogom elengedni Őt.
- Te is meg fogod találni azt a bizonyos igazit, aki kiérdemelheti a szerelmedet. Még az is lehet, hogy már rég ismered, csak nem tudsz róla. - nevettem el magam.
- Elvégre én vagyok rá az élő példa, hogy ez négy évig is lappanghat. - legyintettem.
- Akkor azt az interjút nyugodtan vedd elintézettnek. Napokon belül lezsírozzuk neked William-mel, utána már csak rajtatok múlik, hogy mit egyeztettek. - a többi nem az én dolgom.
- Nem akarok spoilerezni, de annyit elárulhatok, hogy Atlantába biztosan eljuthatsz majd a közeljövőben. Majd megmutatok egy csomó tök érdekes helyet és látnivalót. - pillantottam rá sejtelmes, cinkos mosollyal.
- Ami Markot illeti... ha akarja, vagy megfeledkezik magáról, bármikor elő tud törni belőle a helyi paraszt. A vér nem válik vízzé. A szívemben én is örökké virginiai lány maradok. - és country rock dalokat éneklünk a nővéremmel.
- Jobb lenne, ha a sok vallás és a tudomány megpróbálna egy közös nevezőre jutni, és egységesíteni az emberiséget, felszámolni azokat a faktorokat, ami alapján megkülönböztetjük egymást. Az egész Föld egy jó hely lehetne. Az emberiségnek nem kellene egymással hadakoznia. De ez a tökéletes világ csak egy hiú, szép álom marad. - ráztam meg a fejemet. Ezen a ponton szerintem el is engedhetjük ezt a témát. Bármennyire is szeretném, egyedül nem válthatom meg a világot. Még kicsiben is alig.
- Az egész egy ízléstelen, undorító vicc. A vallások és a törvényhozás is hagynak kívánnivalót maguk után. Mindenhol. - nálunk is, Európában is, az egész világon.
- És az íráson kívül miket szeretsz még csinálni? - ugrottam egy következő témára.
Alynne & Emma Larson
BEE

mind álarcot viselünk
Emmalynn Larson
Bûnüldözés
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
29
★ elõtörténet ★ :
Lehetnél
♫ :
★ lakhely ★ :
Staten Island, NYC
★ idézet ★ :
★ foglalkozás ★ :
nyomozó (Arkánum)
★ play by ★ :
Dakota Fanning
304
Floating like a rainbow EmptySzomb. Jún. 08 2024, 20:58

Emmalynn&Alynne

-Egyébként szerintem tényleg azok. -mármint rendes fickók. Mark bácsi bezárkózott személyiségéhez nem igen tudtam hozzátenni, mivel én annyira tényleg nem ismerem, de jó lenne, ha meglátná, mennyire fontos nekünk, apáéknak. A sütögetős akármiken gondolom mindegyikük moderálja magát, és privátban, egymás között jobban kijön, milyenek is alapvetően, ha nincs ott más. És ha a mogorva dolgai ellenére ennyien és ilyen kitartóan a barátai akartak lenni, akkor egészen biztosan egy nagyon jó ember lehet.
-Vannak fura dolgaik, és tudom, hogy van köztük, aki elvileg azért eléggé fel tudja húzni magát, de én csak a normális, jófej oldalukat ismerem. Dave, Mark és Ames bácsi rendesek, utóbbi a nagybátyja az egyik legjobb barátnőmnek, Sarah-nak. Delaney ő... elvileg ő az idegbeteg a csoportban, de én ezt még nem láttam sosem. McKenna meg... hát ő a fiatal, mindenhogy kilógós csávó. Apa pedig csak apa. Róla talán nem is tudok mondani semmit, mert úgy is elfogult lennék. Remélem, a személyes találka után is jó benyomásod lesz róluk. -szerintem mindegyikük értékes ember.
-Szerintem nagyon-nagyon fontos, hogy miket látunk otthon, és ez milyen nyomot hagy bennünk. De az annyira klassznak hangzik, amit ti is átéltetek. Amikor nem is gondolnád, mégis ott van melletted az az egy. -végtelenül különleges, szürreális és annyira szép, romantikus.
-Hát... lehet. Nem tudom. A haverjaim, barátaim többségére úgy tekintek, mint egy testvérre. Imádom őket, de szerintem a korombeli srácok nagy része túl komolytalan, és nem elég... nem tudom, férfias. Rám tényleg igaz, hogy apuci kislánya vagyok, de nem csak olyan értelemben, hogy apa igazi vérfater. Hanem engem megtanított szerelni, vezetni, mindenféle dologra, ráadásul a személyiségem is elég karakán és irányítós, vagy minek nevezzem... így nincs egyszerű dolga senkinek sem. -így lehet az, hogy elég rövid idő után futottak zátonyra kapcsolataim, de baromira ráérek, elvégre még csak 24 vagyok. Előttem az egész élet.
-Szuper vagy, köszönöm szépen!!!! Remélem, mielőbb tudunk közös időpontot találni ehhez az interjúhoz. -ez a William elég érdekes csókának hangzik a hivatásával és a családi kötődéseivel. Ráadásul, ha köze van az ügyvéd Redmond-hoz, akkor még izgalmasabb nekem. Ő sem kispályás ügyvéd Shaw mellett.
-Jóóóó!!!! Már alig várom!!! Imádok kirándulni, túrázni, sétálni, új helyeket megismerni. Köszönöm, az nagyon klassz lenne!! -pislogtam rá hatalmas, csillogó szemekkel.
-Virginia-ból származol? Azta, nem is gondoltam volna. -mármint neki sincs az a tipikus stílusa, amit az ember gondolna. Azon minden esetre jót nevettem, hogy Mark bácsiból is elő tud törni a helyi paraszt. Kíváncsi lennék, ez mit jelent. Hallani ezt-azt a különféle államok és városok lakóiról, és Georgia, illetve Atlanta is arról híres, hogy mindenki ideges, mogorva, zárkózott, de közben meg annyit iszik, mint állat. Fura egy népségnek tűnik.
-Igen, de ez nem csak a vallásra és a tudományra igaz. Nyilván vannak kontinensek, de ha az ellenségeskedés meg a háború helyett összefogás lenne, akkor sokkat jobb lenne az élet. -de az tényleg igaz, és csak egyetértően, hatalmasakat bólogattam, hogy ez egy szép és hiú álom marad. Amíg létezik két ember a Földön, addig azok egymást fogják ölni, előbb-utóbb mindig kiütközik valami szarság.
-Az biztos. Szánalmas tud lenni. -forgattam meg a szemeimet.
-Hát... szeretek vezetni, autót és motort is. Imádok zenét hallgatni, és... énekelni is, de annyira nincs jó hangom, hogy énekes lehessek. Inkább csak tűrhető. Dave bácsi nemrég megtanított gitározni, szóval ezt is bezsebelhettem, mint új skill. Anya próbált főzni tanítani, és nem vagyok benne végtelenül szar, de én túlságosan is gyorsan élem az életemet. Jó nekem a rendelt, vagy a mirelit cucc is. A mikró az életem értelme. Imádok ezen kívül olvasni, rajzolni és festeni is. Ez utóbbi sokkal jobban megy, bár az tény, hogy mindig felvázlatolom, amit festek. Egyszer lefestettem anyát egy nagy vászonra, az ki is van rakva a házunkban. Ha majd összejön egy közös sütögetés Russel-módra, akkor megmutatom. Mármint... ha érdekel. -emeltem fel a kezeimet egy zavart mosollyal, jelezve, hogy nem erőszak, inkább csak egy ajánlat volt.
-Szeretek edzeni, ami nálam a futás, a túrázás. Imádom az állatokat, szóval a kutyasétáltatás is benne van. Ezen túl amúgy szeretek vigyázni Scar-ra, Dave bácsi kislányára. A fiát, Sil-t is imádom, de a lánya sokkal közelebb áll hozzám, hasonló személyiségek vagyunk már most. Oh! Egy időben rá voltam kattanva a kézműves ékszerek gyártására, de aztán ez valahogy kikopott az életemből, pedig nagyon pro vagyok a gyöngyfűzés terén. -vagy voltam, ki tudja. Nagyon rég nem vettem a kezembe sem tűt, sem cérnát, sem pedig gyöngyöket.

BEE

mind álarcot viselünk
Alynne Russel
Média
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
24
★ elõtörténet ★ :
★ családi állapot ★ :
Egyedülálló
★ lakhely ★ :
New York
★ :
★ idézet ★ :
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Madison Iseman
66
★ :
Floating like a rainbow Empty
mind álarcot viselünk
ranggal rendelkezem

Floating like a rainbow
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Somewhere over the Rainbow - Dean & Elaine
» Somewhere over the rainbow@Lucian & Blanche
»  Rainbow Room. 65th Floor. New York - Flor & Ben

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Játékok-
Ugrás: