★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 121 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 119 vendég :: 2 Bots A legtöbb felhasználó ( 473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Deborah Winchester
tollából Ma 08:01-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:28-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:10-kor Hadrian Rutherford
tollából Tegnap 22:42-kor Killian B. Grimwald
tollából Tegnap 22:30-kor Amber Fleming
tollából Tegnap 21:17-kor Shelley Lane
tollából Tegnap 21:02-kor Ariel Hella Wright
tollából Tegnap 20:57-kor Seraphine Murphy
tollából Tegnap 20:22-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
| | Adam Royal Szomb. Feb. 10 2018, 15:13 |
| Adam Royal Play smart, be rich. Karakter típusa: Saját Teljes név: Adam Royal Becenevek: Adam Születési hely, idő:Las Vegas, 1980. május 21. Kor: 37 Lakhely: Manhattan Szexuális beállítottság: Hetero Családi állapot: Bonyolult Csoport: Törvényszegő Ha végzett vagy még tanul//Egyetem: Ha dolgozik//Munkabeosztás: Főnök Ha dolgozik// Munkahely: Royal hotel lánc, Specter szervezet Hobbi: Póker, Nők, Pia, Fegyverek
A nevem Adam, mik a főbb tudnivalók rólam? Hm.. Talán kezdjük ott, hogy mindig megszerzem amit akarok, kitartó vagyok, szívós és imádom a pörgős napokat. Ez jelentheti azt, hogy egy kaszinóban ülök vedelek és mindenkit megfosztok még a nadrágjától is, vagy azt, hogy embereket ölök pénzért. Vannak bajok… Szóval a lényeg, hogy én úgy gondolom akaratos és erőteljes személyiséggel rendelkezem, akivel jobb nem szórakozni ha pénzről és munkáról van szó. Nem törődöm semmi mással, csak a 4 legjobb emberemmel, a pénzemmel, a fegyvereimmel, a kocsimmal és a cégemmel, ezt leszámítva minden más csak átmeneti vagy körülmény. Adrenalin függőnek tartom magam, aki még a folyamatos életveszélyt is szórakozásként éli meg, ez talán klinikai eset, de így van. Fogalmam sincs hova vezet ez az életstílus, de hogy őszinte legyek nem is nagyon érdekel, egyik napról a másikra élek és bulizok mintha nem lenne holnap. Rengeteg pénzt szórok el piára és nőkre, és ha valakinek ez nem tetszik elmehet a fenébe. If you want to stop me, feel free to try. Bonyolult az élet, túl sokat gondolkodunk dolgokon és olyan felgyorsult a életünk hogy legtöbbünk fel sem néz a telefonjából és már eltelt megint két év. Ez döbbentett rá arra, hogy a világ elég rossz irányba halad, de én nem akarok együtt úszni az árral, mindenesetre most így gondolom. Na de kezdjük ez elején. Las Vegas városában láttam meg a nagyvilágot, ahol két teljesen átlagos ember, teljesen áltagos gyereke lettem volna, de nem így történt. És hogy miért? Mert már gyerekkoromtól kezdve lázadtam minden ellen ami átlagos és nyugis volt, gyerekkoromban punkként parádéztam az utcán, cigiztem, és folyamatosan az utcákat jártam, aztán eltelt pár év és rájöttem, hogy attól hogy nem akarok a rendszer része lenni még szükségem van a megfelelő tudásra ahhoz hogy önállósíthassam magam, így abbahagytam a suli kerülését és inkább bejártam mindenre, megtanultam mindent amit lehetett, vicces hogy onnantól kezdve hogy megfogalmazódtak bennem ezek a gondolatok onnantól mintha az agyam turbó módba kapcsolt volna egyszerűen mindent felszívott mint egy szivacs. Az volt életem az a pontja mikor rájöttem, hogy mennyire fontos, hogy valami célom mindig legyen, így mindig motivált leszek abban amit csinálok. Tehát a középsuli végével úgy döntöttem vállalkozást indítok. Elkezdtem szépen lassan kiépíteni egy hotelláncot ami annyira jól sikerült, hogy pár éven belül milliomos voltam. Innentől kezdve enyém volt a világ összes ideje, hogy eldöntsem hogy mihez kezdek a szabadidőmmel. Útközben a szüleimmel is rendbe hoztam a kapcsolatomat mert tudtam ha nem teszem később nem lesz rá alkalmam, vagy legalábbis sokkal nehezebb lesz. Ahogy teltek az évek egyre többet kutakodtam a Dark Weben keresgélve valamiféle szórakozást magamnak, és képzeljétek megtaláltam, egy bérgyilkosoknak szóló fórum formájában. 23 évesen, gazdagon, elvonultam és megcsináltam a haditengerészet kiképzését, emellett pedig különböző kűzdősportokkal kezdtem foglalkozni, megtanultam a legtöbb fegyver használatát, így 26 éves koromra kivételesen tehetséges harcosnak tarthattam magam, és kamatoztattam is, mivel talán kissé beteges volt amit csináltam, de elkezdtem hobbiból megbízásokat elfogadni az oldalon és végrehajtani őket. Király idők voltam, az üzlet jól ment, dőlt a pia és jöttek mentek a jobbnál jobb nők, évek teltek el így, de egy alkalommal olyasmi történt amire még magam sem számítottam, egy megbízásom során egy lányt találtam a célpontom mellett, nem volt a lánya sem a felesége, mégis túl fiatal volt hozzá, így nem értettem, aztán miután kinyírtam a fickót vele is végezni akartam, hisz nem hagyhattam elvarratlan szálakat, de valami visszatartott és nem hagyta hogy megtegyem. Így hát magammal vittem és kitanítottam. Genevieve Wells lett az első tanítványom, aki később a munkában és a magánéletemben is jelentős szerepet töltött be, évekig hurcoltam magammal és tanítottam meg neki a gyilkolás minden csínját bínját, amiket felszedtem az évek során. Közben még három embert magam mellé vettem, és elneveztem a kis osztagunkat Specternek, és szépen lassan az egyik legjelentősebb megbízás alapú gyilkosokkal foglalkozó szervezetté nőttük ki magunkat. Mivel a 4 emberem maguk alá is szerveztek embereket, így afféle piramis rendszer alakult ki aminek a tetején ott ültem, és minden megbízásból részesültem. Hogy mi a sztori vége? Majd kiderül, de amúgy kit érdekel, izgalmas az élet. |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Re: Adam Royal Szomb. Feb. 10 2018, 16:42 |
| Gratulálok, üdv nálunk! Kedves Adam! Egy igazán őszinte jellemzést kaptunk arról, hogy milyen személyiséggé formált téged az általad választott életed, ami a maga nem túl törvényszerű valójában mégis motiválóként hat rád, és nem mellesleg boldogít is. Azt hiszem mindenkinek el kellene sajátítania egy szeletet az Élj a mának! felfogásodból, mert mi van ha két órával később rád esik egy zongora, - nem valószínű, - vagy rosszkor leszel rossz helyen?! Érdekes volt történeted alapján bejárni azt az utat, hogy miért lettél az átlagos kisfiúból egy kevésbé sem hétköznapibb éned, majd végül egy céloktól teljes férfi, ami aztán olyan világnak nyújtotta át a kulcsát, mely mindennek nevezhető csak unalmasnak nem. Végül is a véletlenből születnek a legjobb ötletek és úgy gondolom te is valahogy így lettél az, aki. Még ha a legjobb nem éppen a jó, hanem a rossz, de számodra mégis jó. Azt hiszem ez teljesen emberfüggő lehet. Ennek ellenére érdekesnek találtam, ahogyan felépítve mindezt vezettél be minket ennek a szervezetnek a színfalai mögé. Nem szívesen mondom, hogy további jó gyilkolást, mert az könnyen megölné a buli hangulatát, én meg bajba kerülnek én itt a sok rendőr között a bátorító szövegemmel. Mindezek ellenére nem is tartalak fel, így arra kérlek, hogy foglalózz egyet, majd irány játszani! Jó szórakozást. |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Adam Royal | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |