New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 516 felhasználó van itt :: 12 regisztrált, 0 rejtett és 504 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (535 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 15:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Harry Porterfield
tollából
Ma 20:12-kor
Caspian E. Lincoln
tollából
Ma 20:02-kor
Rosemary Sawyer
tollából
Ma 19:40-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 17:56-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 17:55-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 17:55-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 17:54-kor
Bradley R. Fitzgerald
tollából
Ma 17:04-kor
Caspian E. Lincoln
tollából
Ma 16:49-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

A Little Party Never Killed Nobody
TémanyitásA Little Party Never Killed Nobody
A Little Party Never Killed Nobody EmptyVas. Feb. 11 2024, 12:37

Riccardo & Deborah

There are monsters everywhere. And sometimes the monsters we least suspect are the most dangerous. They don`t need teeth and claws to terrify. They hide in the shadows until no one is looking.

- Remélem nem akarsz egész este alma levelet inni! - vonja fel szemöldökét Amanda, én meg nem igazán értem, hogy mit számít az, hogy mi van épp a poharamba. Épp egy lánybúcsún vagyunk, ez az egyedüli ok amivel el tudtak rángatni egy ilyen helyre, mert egyébként nem nagyon szeretem a dübörgő zenét, sem a hemzsegő emberek, az alkoholról meg annak fogyasztásáról pedig jobb nem is beszélni. Kicsit úgy érzem, mintha ki nőttem volna az ehhez hasonló felhajtásokból, pedig nemsokára az én lánybúcsum lesz az, amin ilyen szépen majd össze gyűlünk. Nem mintha vágynék rá, de az a pár barátnőm aki van már előre figyelmeztettek, hogy felejthetetlen élményben lesz részem, és ha bele gondolok a köztem és köztük lővő hatalmas külömbségekbe, akkor azt hiszem, hogy van mitől tartanom.
- Miér? Mi a baj az almalével? Egészséges. Meg helyén marad tőle az eszem. - mentegetem magam végül, mert ha körbe nézek az asztalunkon, akkor biza a laza italommal simán kitűnők a társaságukból. Néhányan valami fura színű koktélt iszogatnak, mások tequilát és olyan is akad, aki a whisky mellett döntött, habár szerintem az eléggé férfias ital. Csakúgy mint a sör. Sosem értettem, hogy valaki nő létére, hogyan tudja úgy fogni a sörös üveget, mintha az olyan jól illene oda. Egy férfi látványa is elég csúnya, ha az nem józan, de a részeg nőknél csúnyább aligha létezhet. A húgom szerint unalmas és besavanyodott az életem, szerintem pedig nem kell mindenkit a kalandvágy hajtania. Egyszer mindenki ki nő a lázadásból és be nő a feje lágya majd Lilynek is, bár valamiért engem az a lázadó korszak kikerült, mert az egyetemista éveim alatt sem igazán vonzottak sem az ilyen helyek, sem pedig a vagánykodás. Ennek minden bizonnyal az lehet az oka, hogy Lisant annyira fiatalon ismertem meg és rövid időn belül annyira bebizonyosodott, hogy tökéletesek vagyunk egymás számára, hogy nem volt időm azzal foglalkozni, hogy éljem az igazi fiatalokhoz méltó életemet. És ez így volt rendjén, én egy percet sem bánok az életemből, amit a boldog, kiegyensúlyozott kapcsolatunkba fektettem. Csak valamiért egyre jobban félek a közelgő esküvőnk miatt, és minél közelebb kerülünk a kitűzött dátumhoz, én annál jobban elbizonytalanodok. A házasság egy darab papír. Mindenképp szükség van arra? Igen.. a családjaink szerint is itt az ideje megpecsételnünk a szerelmünket.
- Semmi baj nem lenne vele, ha mondjuk délután lenne és kaja szünetben ki ugranánk a közeli cukrázdába. Deb, drágám... ez egy szórkozóhely... ide az emberek kikapcsolódni járnak. - esküszöm kínomba még el is nevetem magam. Most vagy én öregedtem meg időnap előtt, vagy ők nem képesek fel nőni, de mindképp felért egy fejmosással az, amit Amanda mondott. Bár nem értem, hogy miért csak alkohollal lehet szórakozni igazából. Végül megadóan sóhajtok egyet, védekezve emelem fel kezeimet, és felállok a helyemről, hogy a barátnőimhez méltóan szerezzek magamnak valami alkoholosat. Egy pohár talán nekem sem árt meg. A pult felé haladva próbálom kikerülni a táncoló embereket, közbe oda bökök egy egy bocsit, majd megkönnyebbülve állok meg végül a pult előtt. Határozottan nem nekem valóak az ilyen helyek.
- Egy Gin-tonicot. - hajolok kicsit át a pulton és kénytelen vagyok kiabálni is a mögötte álló lánynak, mert olyan hangosan dübörög a zene, hogy a saját gondolataimat sem igazán hallom. Oldalra fordítva a fejem azonban, megpillantom Riccardot az egyik bár széken ülve, és hát nem szokásom férfiak társaságát keresni igazából, de Őt a kórházból ismerem, szóval bunkóság lenne kikerülni. - Legyen kettő. - fordulok ismét a lány felé, aki bólint, majd elém rakja mindkét poharat, én pedig az egyiket át csúsztatom a kollégám elé. Kicsit jól fog esni ki szellőztetni a fejemet mindattól, amivel a lányok megtöltötték. Még, hogy nem érezheti jól magát az ember alkohol nélkül...
- Remélem nem zavarlak. Azt hiszem, hogy egy kicsit megmenthetnél. - nevetem el magam, majd vissza pillantok az innen nem túl messze lévő asztalunk felé is, bár szemmel láthatóan mindenki jól el van nélkülem is. - Nagyon nehéz egyedüli józanként lenni egy társaságban. - forgatom meg szemeimet miközben Ric felé fordulok ismét és próbálom felmérni azt, hogy ő milyen állapotban van jelenleg. Remélem, hogy jobban bírja az iszogatást, mint a barátnőim.

BEE

Riccardo Monti imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Deborah Winchester
Egészségügy
ranggal rendelkezem
★ :
A Little Party Never Killed Nobody Tumblr_inline_p7vfpwaGpv1sccn28_250
A Little Party Never Killed Nobody Bf96f611e4b21aa9f564c3f8ff990ba0c96bf134
★ kor ★ :
30
★ elõtörténet ★ :
F*ckin' Perfect
★ lakhely ★ :
Staten Island
★ :
A Little Party Never Killed Nobody Tumblr_p14w054FqA1vn7wmzo3_250
★ idézet ★ :
 Dreams fade. Reality doesn`t.
★ foglalkozás ★ :
Gyerekorvos rezidens
★ play by ★ :
Blanca Suárez
★ hozzászólások száma ★ :
330
★ :
A Little Party Never Killed Nobody Tumblr_p1cade9xjl1vn7wmzo6_250
TémanyitásRe: A Little Party Never Killed Nobody
A Little Party Never Killed Nobody EmptyVas. Feb. 11 2024, 13:55

Deborah

Riccardo

Régen imádtam bulizni, de azóta eltelt már jó pár év, rakódott rám némi pocak – hála a nagyi pizzájának – és pakolódott rám annál is több stressz és feladat. Már nem villanthattam dögös mosolyomat lehengerlő húszasként, sajnos krisztusi korba léptem, és ezzel olyan dolgok jártak együtt, mint mondjuk a hát-és derékfájdalmak vagy a lógó nyelv fél kör futás után. Kész csoda, hogy most épp semmi bajom nem volt, még csak fáradtnak sem éreztem magamat, hála annak a turmixnak, amit Aryatól lestem el, na meg az edzésnek, amit munka után vagy előtt szoktam magamra erőltetni. Szóval ma tényleg jól éreztem magam, és az egyik újonc nővérkével sikerült olyannyira összebarátkoznom, hogy a meghívására érkeztem valamelyik barátnőjének a szülinapjára. Nem tagadom, lelki szemeim előtt nem az lebegett, hogy felköszöntsek egy vad idegen csajt, leginkább azon morfondíroztam, hogy mennyire vágja ki a magas C-t a drága Vanessa. Úgy éreztem, hogy különösképp nem is kéne törnöm magam, mert láthatóan szimpatizált velem, ellenben nem akartam azonnal rámenni, hagytam, hogy inkább ő tegye meg a kezdő lépést irányomba. Mondhatnám azt is, kivártam, ahogyan azt a ravasz vadász tenné a prédájával.
Na most, ez a kivárás annyira jól sikerült, hogy Vanessa éppen a barátnőivel együtt táncikált a füst-és neonfények kavalkádjában, néha kipillantott rám és hosszan szemeztünk. Egész jól bírta ezt az ugrabugrát, valamiért hálás voltam, hogy engem nem cibáltak oda, így a bárszék kényelméből figyelhettem a friss pipik táncát. Drága mamám most biztosan nyakon verne, ő mindig is azt akarta, hogy időben házasodjak, legyen szép feleség meg sok gyerek, de hát valamiért ez nekem eddig nem jött össze, igaz, nem is nagyon gondolkodtam komoly dolgokban, hülye is lennék lehorgonyozni, mikor ennyi csodás hölgy van ezen a világon.
A telefonom pittyent, erre máris lekonyult a mosolyom, azt húztam elő, hogy ellenőrizzem, ki az és éppen mivel akar megzavarni a szabad estémen. Nagyon reméltem, hogy ne a bácsikám vagy valamelyik alattvalója legyen, mert az egyet jelentett azzal, hogy nekem mennem kell. Márpedig ehhez most nagyon nem volt kedvem. Látva a felvillanó nevet, megnyugodtam. Csak Melissa érdeklődött, hogy miért nem hívtam vissza. Talán azért, mert naponta hatszáz sms-t zúdított a nyakamba és már-már kezdett kellemetlenül zaklatóvá válni. Bárcsak soha ne kezdtem volna a büfés csajjal.
Gondolataimból egy ismerős hang vonszolt vissza amolyan megmentőként, oldalra pillantva meg is láttam Deborah doktornőt és szinte rögtön mosoly szaladt az arcomra.
- Nahát Deb – a mosolyom kiszélesedett, még ilyen ruciban se láttam eddig, de határozottan bejött.  - Megmenteni, kitől? - kíváncsian vontam fel a szemöldököm, majd abba az irányba pillantottam, amerre a kollegina is. - Óó, csak nem csajbuli? Úgy hallottam, azok egész jók – mosolyogva fogtam körül a felkínált poharat és az övéhez koccintottam. - Egészségünkre! Mi újság úgy egyébként a gyermekosztályon? - nem titok, hogy akartam őt. Az egyik legtehetségesebb rezidens volt, pechemre viszont másik osztályon volt, de ugye a remény hal meg utoljára, így ha elsőre nem is sikerült, másodszorra talán meggyőzhetem, hogy rossz döntést hozott. Mondanám ezt az eljegyzésére is, mert tudtuk ám, hogy van vőlegénye, és azt hiszem, csak emiatt nem irányítottam rá eddig kellő figyelmet.
“Happiness is like a butterfly; the more you chase it, the more it will elude you, but if you turn your attention to other things, it will come and sit softly on your shoulder.

BEE

Deborah Winchester imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Riccardo Monti
Egészségügy
ranggal rendelkezem
★ :
A Little Party Never Killed Nobody Tumblr_inline_poonqcaarC1td6bff_1280
♫ :
A Little Party Never Killed Nobody 26e14ea191a9abb349c30a5c8ec75e7b36bfccd1
★ lakhely ★ :
New York
★ :
A Little Party Never Killed Nobody 9b24988b6e6748472f7d66eeeb09b09ff2a37e73
★ foglalkozás ★ :
sebész
★ play by ★ :
Giacomo Gianniotti
48
A Little Party Never Killed Nobody EmptyVas. Feb. 11 2024, 16:07

Riccardo & Deborah

There are monsters everywhere. And sometimes the monsters we least suspect are the most dangerous. They don`t need teeth and claws to terrify. They hide in the shadows until no one is looking.

Sosem voltam igazán az a bulizós fajta és egyáltalán nem azért, mert Lisandro bármit is meg akart volna tiltani, sőt soha nem kételekdett bennem, ahogyan én sem Ő benne. Mégis valahogy távol álltak tőlem az ilyen fajta szórakozások. Mindig jobban le kötöttek a könyvek, a tanulás és az, hogy ha akad egy kis szabad időm, azt a vőlegényemmel kettesben töltsem. Néha persze össze járunk a barátainkkal, de az teljesen más, és mostanában egyre ritkább. Mindketten többet és többet vállalunk magunkra, ami miatt még kevesebb időnk van egymásra, néha olyan, mintha szándékosan akarnám ellenkezőleg csinálni vele a váltásomat, bár igyekszem azzal magyarázni ezt saját magamnak, hogy csak véletlenül jön ki így a lépés. Nehéz lenne megmagyarázni, hogy sokszor mi is az, ami kavarog az elmémben, de olyan, mintha rá untam volna a szürke hétköznapjaimra, és vágynék valami újra és felejthetetlenre. Máskor pedig teljesen meg vagyok elégedve az életemmel és azt érzem, hogy készen állok arra, hogy elkötelezzem magam annak a férfinak az oldalán, aki az egész fiatalságomat jelentette. Bár nem terveztem ma alkoholt inni, mert csak ritka és különleges eseményekkor szoktam és azt is általában akkor, ha Lisandro is velem van, de mivel idegesít már a barátnőim unszolása úgy vagyok vele, hogy egy pohárka miatt talán nem dől össze a világ. Ők is elégedettek lesznek, és talán az én kedvemet is meghozza ezekhez az idegesítő zenékhez, valljuk be, hogy nem teljesen az én ízlésemnek vannak azok vállogatva, de nyílván nem járhatnak mindenki kedvében. Majd megpróbálok én alkalmazkodni, bár azt kizártnak tartom, hogy a táncolók közé csatlakozzak. Nem is értem, hogyan lehet ezekre a zenékre táncolni.
Kicsit meglepődök azon, hogy Roiccardo is itt van, valahogy mindig furcsa a munkatársaimat máshol látnom, mint a kórház, de mivel nem vagyok olyan, aki ki kerülne bárkit is, hát gondoltam, hogy nagy baj nem lehet abból, ha együtt iszunk Gin-tonicot, Lisan úgysem haragudna meg miatta, hiszen bízunk egymásban. Talán Ő is épp annyira meglepődik, mint én, de jelenleg mindenképp jobb társaságnak tűnik, mint a már jócskán ittas állapotban lévő barátnőim.
- Épp egy lánybúcsún vagyok. De sajnos minél többet isznak, annál elviselhetetlenebbek. - magyarázom, mert természetesen nem szó szerint értem azt, hogy megmentésre szorulnék, de azért mégis. - Szóval ha fel tűnik bárkinek is a hiányom, akkor valamit találj ki, hogy ne kelljen vissza mennem hozzuk! - ezt amint ki mondom egy kicsit meg is bánom, mert pontosan tudom, hogy mennyire rosszak az emberek és még csak az hiányozna, hogy bármit is félre értsenek és a hírem hamarabb haz érjen, mint én magam. Mondjuk semmi rossz nincs abban, hogy koccintok egyet a munkatársammal, így hát amint össze koccan a poharunk, bele is iszok az italomba, egy mutrát vágva rögtön azután, mert hát igen... nem véletlenül nem szeretem az alkoholt. Mondjuk ez még annyira nem is erős, de egy pohár bőségesen elég belőle.
- Minden rendeben. Egyre jobban szeretem azt, amit csinálok. Azt szokták mondani, hogy az ember akkor teljes, ha azt csinálhatja, amit szeret, és amihez ért. Én pedig imádom a gyerekeket. - tudom, hogy szeretné, ha át pártolnék inkább hozzuk, de sajnos még mindig nem érzem úgy, hogy fel szeretném adni mindazt, amiről álmodtam. A gyerekek a gyengéim, és épp ezért sem hiszem, hogy meggondolnám magam valaha is. - Egyébként csak úgy ide pofátlankodtam, meg sem kérdeztem, hogy nem-e esetleg te is társaságban vagy, vagy vársz valakire. Nem szeretnélek zavarni. - rögtön a szavaim kimondása után iszok egy újabbat az italomból, és  azt hiszem, hogy sejtheti, hogy ez csak egy amolyan figyelem elterelés akar lenni a részemről, hogy megelőzzem azt, hogy ismét megpróbáljon másfelé csalogatni. Az a baj, hogy annyira rosszul érint mindig, ha valakinek nemet  kell mondanom. De az álmaimat nem adom fel semmiképp azért, hogy újakat szövögessek.

BEE

mind álarcot viselünk
Deborah Winchester
Egészségügy
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
30
★ elõtörténet ★ :
F*ckin' Perfect
★ lakhely ★ :
Staten Island
★ :
★ idézet ★ :
★ foglalkozás ★ :
Gyerekorvos rezidens
★ play by ★ :
Blanca Suárez
330
★ :
A Little Party Never Killed Nobody EmptyVas. Feb. 11 2024, 19:15

Deborah

Riccardo

Vanessa az ajkába harapva fixírozott, erre széles mosolyt villantottam felé és olyan mélyen néztem a szemeibe, amennyire mélyen szeretnék elmerülni benne. Éreztem, hogy ebből csakis egy jó éjszaka sülhet ki, ennek örömére ki is ittam a whiskeymet, aztán az üres poharat leraktam a pultra és szemügyre vettem a táncoló tömeget. Színes fények kavalkádjában kavarogtak a testek, elég sokan voltak ezen a szórakózhelyen, a galériát is megtöltötték elég rendesen. A zenével nem volt bajom, elég sűrűn jártam ilyen zenés-táncos helyekre, így volt időm alkalmazkodni, meg amúgy is, sok fajta zenét szerettem. Annak idején, egyetemista koromban még Ibizára is elutaztunk a barátaimmal és ott részünk volt mindenféle jóban, szó szerint. Emlékszem, akkor próbáltam ki életemben először az extasy-t, de az volt az utolsó alkalom is, mert nem akartam függője lenni semminek. Elég sokat olvastam ezekről a szarokról, az egyetemen is oktatták, hogy milyen durva és káros hatásai lehetnek a szervezetre nézve, így köszöntem szépen, de egy buli erejéig elég is volt. Az érzést elkönyveltem magamnak egy örök életre, de igazából nincs szükségem semmilyen bódító szerre. Inni is ritkán iszom, most is azért rendeltem csak egy whiskey-t, hogy Vanessa úgy érezze, egy férfival érkezett ide, nem pedig egy plüssmackóval.
Deborah feltűnése nem kis meglepetés volt a számomra, őszintén nem gondoltam azt, hogy ilyen helyekre jár, így az arcomra is kiült némi örömmel párosult döbbenet. Csinos volt, így egész máshogy nézett ki, mint a kórházi szettjében, azt is mondhatnám, hogy ha nem Vanessával jövök, akkor biztosan felkeltette volna az érdeklődésem.
- A lánybúcsúk nagyon durvák tudnak lenni, egyszer mesélte az egyik barátom húga, hogy a menyasszony másnap egy tízemeletes tetején ébredt és gőzük se volt arról, hogy kerültek oda a vetkőző sráccal – valószínűleg ez sem egy olyan sztori volt, ami majd bekerül az emlékalbumba, de ez így volt jó. Ezeken a bulikon utoljára lehetett úgy igazán szórakozni, mert aztán jön a házasság és annyi.
- Ne aggódj, kitalálok valamit – mosolyogva rákacsintottam, ezzel is jelezve cinkosságomat, miszerint bármiben benne vagyok. És ha már vett nekem egy italt, akkor azt meg is kóstoltam. Gin-tonic. Hm, nem is olyan rossz.
- Tessék? - nem voltam süket, csak kivételes helyzetekben, mint például egy olyan buliban, ahol egyre hangosabban dübörögtek a hangfalak. Kénytelen voltam így bevenni a köztünk lévő távolságot, ezért átültem a közvetlen mellette ácsorgó bárszékre és még egy kicsit közelebb is hajoltam hozzá, hogy halljam őt.
- Igen, tudom, hogy imádod őket. Éppen ezért kellene neked néhány gyerkőc otthonra. A kórházban viszont égető nagy szükség volna olyan kezekre, mint amilyenek a tieid is – böktem pillantásommal manikűrözött ujjaira, kérdését hallva vetettem hátra egy pillantást, láttam hogy Vanessa tökéletesen el van a barátnőivel és úgy annyira már nem is kötötte le a figyelmemet, mint Deborah. Vissza is fordultam a kollegina irányába, hogy közelebb hajolva hozzá tovább folytassuk a beszélgetést.
- A traumatológia kihívás, mindig pörögni kell, toppon lenni. Izgalmas minden perce és neked Deb ott lenne a helyed köztünk. Nézd, én megértem, hogy imádod a gyerekeket, de most vagy fiatal! Gyerekorvos negyven pluszosan is lehetsz majd, most viszont még ott kellene lenned az első sorban. Higgy nekem, nálunk nagyon jó helyed lenne. Jövő héten szabadságon lesz Stevens, kaphatnál egy kis ízelítőt, lehetnél velem azon a héten, elkérlek a szakorvosodtól. Mit szólsz hozzá? - a lehető legdögösebb mosolyomat villantottam felé, mindent próbáltam bevetni, hogy elcsábítsam az osztályunkra. Ilyen tehetséget kár lett volna a gyerekosztályra pazarolni. Igen nagyon fontosak voltak a gyerekek, de számos esetben hoztak be a sürgősségire is kölyköket, ott ugyanúgy tudna velük foglalkozni. - Na? Ne mondj nekem nemet, kérlek – tényleg nagyon szépen kértem őt, ennél szebben nem is kérhettem volna. Közben intettem a pultosnak, és jeleztem, hogy kérünk még kettőt ebből az átlátszó gin-tonicból. Elég keserű volt, de citrommal egész elviselhető volt az íze.
- Amúgy ha jól értem, akkor ez nem a te lánybúcsúd, a tiéd mikor lesz? Összekaphatná már magát Lisan, mert a végén még valaki más vezet majd oltárhoz – mosolyogva pillantottam Debre.
“Happiness is like a butterfly; the more you chase it, the more it will elude you, but if you turn your attention to other things, it will come and sit softly on your shoulder.

BEE

mind álarcot viselünk
Riccardo Monti
Egészségügy
ranggal rendelkezem
★ :
♫ :
★ lakhely ★ :
New York
★ :
★ foglalkozás ★ :
sebész
★ play by ★ :
Giacomo Gianniotti
48
A Little Party Never Killed Nobody EmptyVas. Feb. 11 2024, 21:28

Riccardo & Deborah

Igazából az annyira nem is lep meg, hogy Riccardot itt látom, valamiért simán ki nézem belőle, hogy ilyen helyeken vezesse le magából a fárdt gőzt. Sokkal nehezebben tudom elképzelni saját magam bármiféle szórakozóhelyen, bár a mai este egy olyan indokkal csaltak el ide, amiből még kibúvót sem igazán találtam. Sosem értettem igazából, hogy mi a lényege az ilyen felhajtásoknak az esküvők előtt, szerintem csak felesleges felhajtás az egész, de nem akartam én lenni az ünneprontó. Ahogyan a saját esküvőm előtt sem szeretnék én lenni az, aki el veszi mindenki jó kedvét csak azért, mert bele vagyok savanyodva a saját életembe. Bár minden porcikám vágyik arra, hogy a Lisandro felesége lehessek majd egyszer, de időközönte sikerül elbizonytalanodnom mégis. Hiába alkotunk már 10 éve egy párt, még mindig úgy gondolom, hogy a közelgő esküvőnkre bőven van időnk. Néha így érzem legalábbis, máskor például amikor valami újabb meglepetéssel és kedvességgel rukkol elő, akkor meg nálam boldogabb talán nem is létezhet a világon, és bizony mégis csak akarom lekötelezni magam még ennél is jobban. Kicsit olyan néha, mintha nem tudnám eldönteni, hogy mi is az, amit igazából szeretnék. Mosatnaában pedig sokkal figyelmesebb és bár mindig is a tenyerén hordozott, de mintha valami miatt most még inkább igyekezne elvarázsolni. Mintha csak érezné rajtam a bizonytalanságomat.
- Na ne már! Most csak ugratsz gondolom! Milyen menyasszony az olyan, aki egy idegen férfivel ébred? Remélem nem volt utána esküvő. - még bele gondolni sem tudnék olyasmibe, hogy hűtlen legyek Lisanhoz, még ha sokszor tudat alatt vágyok is néha arra, hogy valami egy kicsit más legyen az életemben. De mindig is amondója voltam, hogy inkább szakítsunk azelőtt a párunkkal, hogy azt meg akarnánk csalni. Azt hiszem, hogy ez egyedüli amit én magam sem tudnék megbocsájtani az, ha Lisant egy másik nővel kapnám rajta. Magamat meg...hát szintén nem tudnám elképzelni mással. Nincs Deborah Lissandro nélkül. Mindig ez a mondat lebeg előttem, hiszen egy olyan tökéletes képet festünk a külvilág felé, hogy kár lenne azt szét rombolni. Mindenki imád minket együtt. Egy kicsit zavarba jövök a saját kijelentésem miatt, mert azért akármit mégsem találhat ki azért, hogy megmentsen a fél részeg barátnőimtől, de neki meg úgy tűnik, hogy ez tetszik. Zavaromban megforgatom a szemeimet, de azért abban bízok, hogy a lányok el lesznek az én unalmas társaságom nélkül is, és nem kerül sor arra, hogy Ricnek kelljen valamit kitalálnia.  A beszélgetést viszont a jövőbeli terveinkről szívesen kikerülném, mert ezt már azt hiszem, hogy egyszer végig csináltuk. Amint közelebb bátorkodik hozzám, zavartan pillantok körbe, hogy valaki láthat-e, aki félre értheti ezt a helyzetet, holott lényegében semmi olyan nem történik, ami bűntetendő lehetne. De mégsem akarom, hogy bárki is aztán valami mást adjon elő Lisannak. Bár azt hiszem, hogy nem ülne fel egyébként sem alaptalan pletykáknak. Sosem volt köztünk ilyesmik miatt vita.
- Azt hittem, hogy ezt már megbeszéltük. - szólalok meg végül a tekintetét kerülve, mert valószínűleg ha tudná azt, hogy nem biztos, hogy valaha is lehet saját gyerekem, akkor megértené, hogy miért lelem örömömet abban, hogy kisbabák között lehetek leginkább. Arról nem is beszélve, hogy milyen sok időt, meg energiát fektetek az árvaházak látogatásába. A választott szakmámat pedig egyenesen imádom, máshol nem is igazán tudnám elképzelni magamat. Bár azt mintha sejtené, hogy valami izgalomra és újdonságra vágynék...
- Én el hiszem, hogy ez neked mennyire fontos lenne, és tudom, hogy szereted is, de én valahogy nem hiszem, hogy otthonosan tudnék mozogni azon a területen. - az igazság inkább az, hogy nem is gondolkodtam ilyesmin még sosem. Csak a gyerekek iránt érzett rajongásom miatt egyszerűen eldöntöttem, hogy a jövőben velük szeretnék foglalkozni és ennyi volt. Nem jutott eszembe az, hogy azon kívül még annyi sok minden mást is lehetne csinálni. Visszautasítani azonban egyenesen utálom az embereket, és ezt mindtha ő pontosan sejtené is. Megiszom a maradék italomat is, amitől össze is borzongok, de időt akartam nyerni, mielőtt elhamarkodott választ adnék. Az van, hogy mindig attól félek, hogy ha valakinek nemet mondok valamire, akkor az megharagszik rám. Nem szeretek rosszban lenni senkivel. - Egy hét. És ha nem fog tetszeni, akkor megígéred, hogy soha többé nem hozod fel ezt a témát! - még a mutató ujjamat is felemelem, bár még én magam sem tudom, hogy mi a fenéért bólintottam erre rá egyáltalán. Biztos vagyok abban, hogy ez nem fog tetszeni, annyira semmiképp sem, mint a gyerekeken segíteni akarás, de az az érzésem, hogy addig ezt úgysem fogja feladni, amíg nem adok esélyt arra, hogy ki próbáljam azt is. Van valami a mosolyában, aminek nehéz ellenállni, bár ezt a világ összes kincséért sem vallanám be, de teljesen másképpen néz ki, ha nincs rajta az orvosi köpenye. vagy csak megártott az ártatlan pohárka Gin-tonic. A pult felé pillantok, ahogy észre veszem, hogy int a pultos lánynak, majd vissza felé és a következő mondata miatt, zavaromban, még egy szemembe lógó kósza tincset a fülem mögé is rejtek, majd mindkét kezemmel az arcomhoz nyúlok, érzem, hogy bele vörösödök. Biztosan csak a meleg és alkohol keveréke egyszerre a ludas.
- Nyárára van tervben az esküvőnk... - szólalok meg végül, figyelve arra, hogy ne vegye észre a hangomból a bizonytalanságot és azt sem, hogy nem biztos, hogy épp egy esküvő lenne jelenleg a legfőbb vágyam. Lily olyan lelkesen tervezi a ruháinkat, a szüleim is várják, hogy a tökéletes vőlegényemmel ki mondjuk a boldogító igent, Lisandroval meg... hát nem beszélünk túl sűrűn az esküvőnkről. Azt hiszem ő is izgul. - Mindenki tudja, hogy házasodni készülök...kétlem, hogy bárkinek is eszébe jutna le csapni a kezéről. - vonom meg a vállam, bár egyébként ha ez így is lenne, azért az eszem a helyén szokott lenni.
- Na és neked van valakid egyébként? Lehet, hogy kapsz egy meghívót az esküvőnkre... jó lenne tudni, hogy egymagad jössz-e vagy valaki mással esetleg. - a pult felé pillantok, ahová már le is van téve a következő kör Gin-tonic, észre sem vettem, hogy mikor kerültek oda, de el fordulva Rictől nyúlok az egyik pohár után, felé emelem azt, majd iszok egy nagyobb kortyot belőle, az első pohár után már szinte kellemessé vált az íze is. Sokkal könnyebben csúszik, mint az előző. De ezzel aztán tényleg abba hagyom, mert már így is sokkal messzebb mentem, mint ahogyan az tőlem megszokott lenne.

BEE

mind álarcot viselünk
Deborah Winchester
Egészségügy
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
30
★ elõtörténet ★ :
F*ckin' Perfect
★ lakhely ★ :
Staten Island
★ :
★ idézet ★ :
★ foglalkozás ★ :
Gyerekorvos rezidens
★ play by ★ :
Blanca Suárez
330
★ :
A Little Party Never Killed Nobody EmptySzomb. Feb. 17 2024, 20:01

Deborah

Riccardo

- De bizony volt, nem is akármilyen! - lehet, hogy nehéz elhinni, de bizony vannak nők, akik teljes mértékben kihasználják az utolsó estéjüket szingliként, a történtekről pedig nem számolnak be a vőlegénynek, ahogy a leendő férj sem fogja elmesélni, milyen volt az utolsó estéje egy prostival. Oldalra pillantva, látva hogy Deborah barátnői mennyire tolták befelé az alkoholt, el tudtam képzelni azt, hogy ez a buli egyre vadabb irányokat vesz, már csak az volt a kérdés, hogy a doktornő vajon akkor is velük tartana-e, ha átsétálnának a szomszédos Chippandale showra. Ez a gondolat megmosolyogtatott, ő ebből legfeljebb annyit érezhetett, hogy rámosolyogtam. Kedveltem őt, tényleg és nem csak azért, mert szerintem rohadt tehetséges volt és remek sebész lett volna belőle a balesetin, hanem azért is, mert volt egy remek kisugárzása. Ilyennel nem sokan rendelkeznek, legutóbb talán Arya részéről éreztem hasonlót.
- Tudod, van az a mondás, hogy soha ne add fel és én ezt nagyon, nagyon szeretném - lehet, hogy tolakodó voltam, és akkor mi van? Őrület, hogy milyen hajsza és verseny ment a rezidensekért, ilyenkor sok mindenre voltunk képesek, csak hogy átcsábítsunk valakit a saját osztályunkra és én sem voltam különb a többi szakorvosnál. Nem azt akartam, hogy Deborah adja fel az álmait, egyszerűen csak azt szerettem volna, hogy csípjen le magának egy szeletet ebből a tortából, ízlelje meg és utána döntsön. Míg nem próbálta, addig nem tudhatja hogy milyen. Egy új világot akartam megmutatni neki, csupán ezt akartam. Deb persze győzködött, hogy szerinte ez nem menne, végül azonban úgy éreztem, hogy a mosolyommal sikerült rá hatást gyakorolnom, mert végülis bele ment abba az egy hétbe.
- Ez az! - örömmel szorítottam ökölbe a kezem és ráztam rajta, úgy, mint amikor egy focimeccs előtt drukkol az ember, az arcomon meg ott ült az ezerwattos vigyor és le se tudtam törölni. Tényleg örömöt okozott ezzel, és titkon egy kicsit már abban reménykedtem, hogy végül majd úgy megkedveli az osztályunkat, hogy nálunk marad.
- Ígérem, esküszöm, becsszó! - kezemet a mellkasomra tettem, ahogyan ezt szokás és őszintén ígértem meg neki, hogy ha nem fog tetszeni a dolog, akkor nem fogom ezzel tovább nyúzni. Akkor majd gyerekorvos lehet, de addig még ott ez a kis remény.
Az italunkat közben kitöltik, nem is olyan rossz ez a gin és jöhet a könnyedebb rész most, hogy a szakmát kiveséztük. - Nyárra? Azért az még odébb van…- nem, mintha jogom lenne az életükben motoszkálni, de őszintén nem értettem, hogy ha már évek óta jegyben járnak, akkor vajon mi a francért kell ennyi ideig várniuk azzal az esküvővel. Ez a Lisandro bizonyára nem tudta, hogy milyen kincs rejlik a birtokában.
- Nem mindenki tudja, a betegeid például nem - mosolyogtam rá, miközben megkaptuk az italokat. Mondjuk az vicces lett volna, ha egy kis tizenéves próbálná lecsapni Lisan kezéről, azon szerintem még a doktornő is jót mosolyogna. - Hmm, még keresem az igazit - ez részben igaz volt, mert tényleg hajszoltam a nőket, de sosem volt semmi komoly. Nem nagyon fért bele az életembe, túl sokat dolgoztam és valahogy egyik sem hatott rám úgy. Vagyis de, egyszer még régebben az egyik felettesem eléggé elvette az eszem, de végül abból nem lett semmi, azóta meg jóban vagyunk, szóval. Ilyen az élet.
Deborah viszont kezdte felkelteni a kíváncsiságomat, s noha kihangsúlyozta, hogy esküvője lesz és eddig is tudtam róla, hogy már eljegyezték, valamiért nem voltam biztos benne, hogy ő tényleg olyan nagyon várja is ezt az esküvőt. Mikor erről beszélt, nekem nem tűnt úgy, mintha annyira csillogna a tekintete, de az is lehet, hogy csak én gondoltam ezt így.
- Egészségünkre! - mosolyogva koccintottam a poharam az övéhez, most ihattunk a közös munkára, ami a jövő héten kezdődik. Ki is ittam a poharam tartalmát, majd az üveg üresen landolt a pult tetején.
- Mit szólna egy tánchoz, doktornő? - nem igazán tudtam, hogy pontosan milyen stílusú zene szól, de ritmusa volt, így tulajdonképp lehetett rá táncolni. Nyújtottam is a kezem felé, miután leszálltam a bárszékről.
- Vajon a parketten is boldogul, vagy csak a sebészethez van tehetsége?

BEE

mind álarcot viselünk
Riccardo Monti
Egészségügy
ranggal rendelkezem
★ :
♫ :
★ lakhely ★ :
New York
★ :
★ foglalkozás ★ :
sebész
★ play by ★ :
Giacomo Gianniotti
48
A Little Party Never Killed Nobody EmptyVas. Feb. 18 2024, 19:46

Riccardo & Deborah

Nem véletlen az, hogy nem igazán szeretem a lánybúcsukat, úgy gondolom, hogy az emberek csak a hagyomány kedvéért csapnak egy jó nagy bulit az esküvőjük előtt, na meg egy ilyen összejövetel tökéletes indok arra, hogy a barátnők úgy üljenek össze, hogy közben rosszul se érezzék amiatt magukat, hogy a párjaik nélkül vannak. Holott nagy valószínűséggel ilyenkor a vőlegény és azok barátai sem unatkoznak. Mégis elég durvának tartom azt, hogy épp az esküvő előtt annyira el vegye bárki eszét is az alkohol, vagy fene tudja mi, hogy más mellett ébredjen, mint aki mellett az illendő lenne. Kedvem pedig a sajátomhoz így még inkább nincs. Nem azért, mert ne bíznék magamban, vagy Lisandroban, csak valahogy engem ez így nem vonz. Szóval a lánybúcsum napját is szívesebben tölteném a vőlegényemmel, mint bárki mással.
- Szerintem az ilyen házasságok épp azok, amik tönkre is mennek rövid idő alatt. - úgy vélem, hogy ha valaki valakit igazán szeret, annyira, hogy képes is össze kötni az életét a másikkal, akkor ott nem férhet bele a hűtlenség semmilyen formában. Bár persze ez nekem mindegy is, én örülök, hogy sikerült találnom magamnak egy olyat társat, akivel tökéletesek vagyunk együtt, aki a lelkitársam és aki nélkül elképzelni sem tudnám az életem. Mint két egymásba illő puzzle darabka, akik egymás nélkül nem illenének be sehová máshova. A lány társaságomat elnézve viszont sokkal jobban örülök jelenleg annak, hogy Riccardo itt van, mert minden bizonnyal így kevesebb az esélye annak, hogy hasonló állapotba kerüljek, mint az ünneplő menyasszony és őt körülvevő lányok, akik között én is ott kéne bohóckodjak, de amíg nem tűnik fel senkinek a hiányom, addig csak örülni tudok. Kicsit csak akkor kezdem magam kellemetlenül érezni, amikor ismét felmerül az, hogy melyik osztályon kéne elhelyezkednem inkább. Bár korábban mikor szóba került köztünk ez a téma, könnyedén tudtam visszautasítani, de most ez annyira mégsem akar össze jönni, mert sajnos nem nagyon szeretek nemet mondani senkinek, pedig annyira biztos vagyok abban, hogy mi az, amit igazán szeretnék. A jelenlegi poziciómban pedig nagyon jól el vagyok, soha nem is fordult meg eddig a  fejemben, hogy talán valami újat is ki kéne próbálnom. Így történik meg végül az, hogy rá bólintok, hiszen annyira elszántnak tűnik, hogy tudom, úgysem fog békén hagyni addig. Egy hetet meg valahogy csak ki bírok, aztán utána békén hagy ezzel legalább. Az örömét látva azonban muszáj elnevetnem magam, mert olyan, mint valami kisgyerek, aki meg kap végre valamit, amit olyan régóta akar.
- Azért nagyon ne éld bele magad! Egy hét után minden vissza áll a régi kerékvágásba. - figyelmeztetem, hiszen nem szeretném, ha azt gondolná, hogy nyert ügye van. Valamiért nem látom magam sebészként, de persze azt nem merem ilyen bátran ki jelenteni, hogy lehetetlen lenne az, hogy tetszedjen. Kicsit talán maradi a gondolkodásom, de mindig jobban szeretek megrekedni abban, amiben benne vagyok, mint új dolgokba vágni bele. Úgy érzem, hogy az a tökéletesség amilyennek mindenki lát csak akkor maradhat meg bennem, ha nem változtatok semmit az életemen. Kicsit megforgatom a szemeimet is, ahogyan a mellkasára teszi a kezét, hogy hatásosabb legyen az ígérete, de elhiszem neki azt, hogy utána nem fog majd ezzel jönni többet. Talán egy hét elég lesz neki is, hogy a saját szemével is láthassa, hogy valóban nem nekem való az, ami szerinte igen.
- Ugyan...nincs az olyan messze. Szeretek mindent alaposan megszervezni, és hát nem kevés bajjal jár egy esküvő szervezés. - azt meg inkább csak magamban tartom, hogy szerintem nagyon is vészesen közel van a kitűzött időpont. Nem igazán értem, hogy miért riaszt ennyire meg a gondolat, hogy nemsokára ki mondjuk majd a boldogító igent, ezzel pedig megpecsételjük a szerelmünket is. Hiszen minden nő álma az, hogy fehér ruhába bújva sétáljon végig az oltár előtt, hogy aztán a hatalmas tömeg szeme láttára, akik mind mind arra a pillanatra várnak már, esküt fogadjunk egymásnak. Olyan esküt, amit egyébként eddig is tartottunk, és egyre jobban érzem azt, hogy az ujjomon csillogó gyűrű nehezékként húz vissza. Máskor pedig a világ legszerencsésebb és legboldogabb emberének gondolom magam.
- Talán a betegeim nem is jelenthetnek akkora veszélyt a közelgő házasságomra. - húzódik széles mosolyra a szám, bár érzem, hogy az utolsó szót szinte nehezemre is esik kimondanom. Ilyenkor kell mindig egy mély levegőt vennem és ismét emlékeztetnem magam arra, hogy Lisandro az a férfi, aki tökéletesen bele illik az életembe. Ez nem csak én látom így, de mindenki más is körülöttünk.
- Hátha most már nemsokára megtalálod. Van már kiszemelted? - legjobban pedig úgy lehet elterelni a témát, ha megpróbálunk az ő szerelmi életére koncentrálni az enyém helyett. A pulton lévő újabb ital bár nem tűnik túl jó ötletnek, de mivel az elsőt is bírtam, így talán még egytől nem lehet probléma. Lehet, hogy segít valóban egy kicsit felszabadulnom, mert olyan feszültnek érzem magam. Ez persze nem is csoda, hiszen régen voltam már utoljára ilyen helyen, főleg Lisandro nélkül. Így hát a koccintásunk után már kevésbé bele borzongva iszok bele a pohárba, majd egy újabbat kortyolok, amint meghallom, hogy Riccardo mit szeretne. Táncolni? Nem is tudom, hogy ez mennyire helyénvaló. Kedvem azonban, mintha lenne hozzá, még a dübörgő zene is épp olyan, mintha tényleg a táncparkettre csalogatná az embert. Végül le rakom a kezemből a poharat, egy pár másodpercig eltöprengve figyelem a felém nyújtott kezét, majd körbe pillantok a terembe, hogy valaki esetleg láthat-e, aki valami mást mesélhetne be a vőlegényemnek, mint ami a valóság. Nagyon sok a rosszindulatú ember, veszekedni pedig nem szeretnék otthon Lisannal egy félre értés miatt. Mondjuk nincs abban semmi rossz, ha táncolok az egyik kollégámmal. Ezekkel a gondolatokkal fogadom el végül a felém nyújtott kezét, és igyekszek a zenére koncentrálni, hogy az el verje a fejemben lévő hangokat, amelyek ezer egyig azt suttogják, hogy jobb lenne ha haza mennék. De hisz semmi bajom nem lehet abból, ha egy kicsit megpróbálom jól érezni magam.
- Hát nem mondanám, hogy a parkett ördöge lennék, de... talán megoldom. - válaszolok végül neki miközben megindulunk a táncoló emberek felé, hogy aztán ott a tömegben vegyüljünk el a többiek  között. Véletlenül sem szeretném, ha pletyka származna ebből. A Ric kezét azonban már elengedem és csak meg állok vele szembe, miközben idétlenül kezdek mozogni, igyekezve arra, hogy fel vegyem a ritmust, de olyan kellemetlennek érzem ezt az egészet. Igyekszem azért tartani tőle a távolságot, de nem számítok arra, hogy a hátamban táncolók nálam sokkal jobban próbálják kiasajáítani a terepet, és véletlenül az egyiküknek sikerül is belém jönnie, amitől ki is billenek az egyensúlyomból, és egyenesen Riccardonak vetődök, ösztönösen kapaszkodva meg a karjába. - Nagyon sajnálom. - hebegem zavaromban, mert olyan ügyetlennek érzem magam, meg komolyan olyan is, mintha ki lennék ebből öregedve már. Pedig még a harmincat sem értem el.

BEE

mind álarcot viselünk
Deborah Winchester
Egészségügy
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
30
★ elõtörténet ★ :
F*ckin' Perfect
★ lakhely ★ :
Staten Island
★ :
★ idézet ★ :
★ foglalkozás ★ :
Gyerekorvos rezidens
★ play by ★ :
Blanca Suárez
330
★ :
A Little Party Never Killed Nobody EmptyVas. Feb. 18 2024, 20:48

Deborah

Riccardo

- Ezzel egyetértek. Ha valaha is nősülnék, eszembe se jutna az, hogy ilyesmit tegyek. Nem-nem, az ember élje ki magát a házasság előtt, de ha már jegyben jár és komolyan is gondolja, akkor ne játszadozzon a másikkal - ezzel teljes mértékben egyetértettem, pedig valószínűleg az a sok nővérke és kollegina nem feltételezné rólam ezt, akikkel az elmúlt időszakban dolgom volt. Szent meggyőződésük, hogy olyan vagyok, aki nem képes változni, de ez nincs így.
Ki tudja, talán még Deb-nek is megvan a véleménye rólam, hisz nem olyan nagy az a kórház és mindig hallani pletykákat, sajnos az orvosok is éhesek az efféle dolgokra, néha be nem áll a szájuk, s több hírt hallani ott, mint hogy mondjuk fellapozzak egy pletykarovatot.
Na de nem is firtatom tovább a témát, mert csak az hiányozna, hogy ez legyen a téma. Ehelyett egy kicsit szakmázunk, bár láthatóan ő nincs oda érte, hogy győzködöm, ellenben azért teszek egy próbát. Még mindig mondhatna nemet, de mégis sikerül kicsikarnom tőle azt az egy hetet és ennek nagyon örülök. Az arcomra van írva, hogy mennyire, tényleg, teljes mértékben feldobta az estémet Deb.
- Rendben-rendben, egy hét. Aztán lehet, hogy imádni fogod - azért kicsit még cukkolom ezzel, már-már lyukadt beszélve a hasába, de abba is hagyom, amint megkapjuk az italokat. Egy második pohár még tényleg belefér, amúgy is, ezen a helyen vizezik az italokat, nem hinném, hogy megártana bármelyikünknek is, legfeljebb akkor, ha nem vagyunk hozzászokva az italhoz.
Koccintunk is, miután kibeszéltük a házas témát, bár becsúszik egy kérdés, mire kicsit feljebb csúszik a szemöldököm. - Nagyon kíváncsi vagy kollegina - rámosolygok. - Még az is lehet - mosolygok tovább, nem adva egyértelmű választ a kérdésére, majd lerakom a poharam és táncba hívom. Nem szokásom ilyen helyeken lötyögni, ezt meghagyom a csajoknak, de most kivételesen kedvet kaptam hozzá.
- Ne félj, nem taposom le a lábadat - nevetek, érzem ahogy ujjait a tenyerembe csúsztatja, gyengéden rá is fogok a kezére és már be is vezetem a tánctérre, noha nincs túl sok hely, de ahhoz elég, hogy táncoljunk.
Deborah-n érzek némi zavart, a kezem is elengedi, nem nagyon értem, hogy miért, hisz ez csak egy tánc, azonban tiszteletben tartom, van aki szólóban szereti tekerni a csípőjét.
- Hát akkor bugi - mosolyogva mutatok pár figurát, egy búvárt, meg egy kötélhúzást, leginkább csak szórakozott mozgást végzek, mint sem látványosan dögös táncot, így inkább vicces lehetek számára. Örülnék, ha mosolyogna, mert ha már eljött egy lánybúcsúra, akkor legalább pozitív emlékekkel térjen haza.
- Nem próbálod ki? - szegény valamiért csak úgy ácsorog előttem, lehet hogy kellemetlen neki ez a helyzet, már épp mondanám, hogy nem kell táncolni, ha nem akar, ekkor viszont hirtelen meglökik, s úgy kell utána kapnom, hogy ne essen a táncolók közé. A mozdulat közben, ahogy belém kapaszkodik, nekem is sikerül elkapnom, kicsit közelebb is húzom magamhoz, miközben visszahúzom egyenes állásba. A mellkasunk összeér, arcunk is elég közel van egymáshoz. Pillantásom az övéit fürkészi, meglehetősen vonzó számomra, akár csak ez a pillanat.
-- Nem gond, annyira nem is a mi világunk ez a zene, meg sokan vannak - már-már kiabálom, mert őrült hangos a zene. Kicsit közelebb is hajolok, s a fülébe súgom.
- Nem megyünk inkább ki a friss levegőre? Itt borzasztó meleg van - tényleg az van, a levegő sem túl jó, és ez a sok villogó fény is kellően zavaró. A kezem nyújtom, kizárólag azért, hogy biztonságosan tudjon áthaladni mellettem a tömegen, mert itt oda kell figyelni, eléggé lökdösődnek. Ha jön velem, akkor segítek kijutni a szórakozóhelyről, s odakint végre friss levegőt szívhatunk magunkba.
- Jó, be kell vallanom valamit. Egy kicsit már öreg vagyok ezekhez a helyekhez - bökök a hátam mögé és elnevetem magam. Tíz évvel ezelőtt még pörögtem, de tényleg bepapósodtam, azt hiszem, pedig még csak alig múltam harminc néhány évvel.
- Hé, az ott nem az egyik barátnőd? - a szomszédos telefonfülke irányába pillantok, ahová nevetve, szenvedélytől túlfűtötten kúszik be egy párocska.

BEE

mind álarcot viselünk
Riccardo Monti
Egészségügy
ranggal rendelkezem
★ :
♫ :
★ lakhely ★ :
New York
★ :
★ foglalkozás ★ :
sebész
★ play by ★ :
Giacomo Gianniotti
48
A Little Party Never Killed Nobody EmptyHétf. Feb. 19 2024, 11:45

Riccardo & Deborah

Meglepetten hallgatom a szavait, és közben azon gondolkodok, hogy vajon komolyan gondolja-e azt, amit mond, vagy csak azért beszél így, mert látja rajtam, hogy mennyire a hűtlenségek ellen vagyok. Senki nem gondolná, hogy a kórház falain belül az ott dolgozók is egymás között mennyi mindent beszélnek, és bár én nem vagyok az a fajta, aki felülne bármilyen ostoba pletykára is, de azért Riccardo nem arról híres, hogy képes lenne megállapodni egyetlen nő mellett. De persze annyira nem ismerem jól, hogy tudjam, milyen a magánéletében, meg úgy hiszem, hogy nem is igazán rám tartozik az, hogy kivel és mit tesz. Ahogyan én sem szeretem ha valaki rólam beszél, úgy nekem sem szokásom másokról.
- A hűtlenséget sosem tudtam igazán hová tenni. Szerintem, ha valaki nem boldog a kapcsolatában, akkor inkább csak lépjen ki abból, minthogy olyasmit tegyen, ami a másikra nézve fájdalmas lehet.- nem lehet mondjuk könnyű elengedni egy hosszú kapcsolatot sem csak úgy, mindenképpen fájhat egy szakítás, de legalább tudja az ember, hogy nem lett megcsalva, és senki sem tiport a lelkébe. A Ric szavai azonban egy kicsit mégis megmaradnak a gondolataimba. Mi vajon Lisannal ki éltük magunkat megfelelően? Hiszen lényegében az egész fiatalságunkat egymásnak szenteltük, szóval eltöprengek azon, hogy valójában nem is tudjuk azt, hogy milyen ki tombolni magunkat a másik nélkül. Ezt persze sosem tartottam eddig problémának, hiszen egymás mellett fedeztük fel a világ szépségeit, de viszont újabb bizonytalanságra ad okot. Mi van akkor, ha össze házasodunk és kiderül, hogy valóban nem éltünk eleget még, és csak vissza húztuk eddig egymást? Ezt elképzelhetetlennek tartom, hiszen a bennünk lévő tökéletesség, ami csak úgy teljes, ha együtt vagyunk, minderre talán mégis rácáfol. Szóval felesleges ezen gondolkodnom, mert a házasságomat semmiképp sem bánhatom meg. Ahogyan remélem, hogy azt az egy hetet sem fogom majd megbánni, hogy hagytam magam át csábítani egy másik osztályra. Kizárt, hogy feladnám az álmaimat, de legalább bebizonyíthatom Ricnek, hogy nem én vagyok a megfelelő embere.
- De az is lehet, hogy még egy hét sem fog kelleni, hogy rá gyere arra, hogy rossz lóra ültél fel. - vonok egyet a vállamon mosolyogva, mert amúgy tetszik, hogy ennyire magabiztos velem kapcsolatban, de attól még nem biztos, hogy be is válik az, amit eltervezett velem. De mivel egyikünk sem képes előre látni a jövőnkbe, így csak türelmesen ki kell várnunk, hogy mi lesz ennek a vége. A második italt bár egyáltalán nem tartom jó ötletnek figyelmbe véve azt, hogy nem vagyok hozzá szokva az alkoholhoz, de mivel az első után sem érzek különösebben semmi problémát, így gondolom, hogy egy újabból sem lehet olyan nagy gond. Hogy eltereljem a figyelmét a saját életemről igyekszem inkább azt rá terelni, miközben koccintunk, de természetesen élhet azzal a jogával, hogy nem oszt meg velem túl sokat ezzel kapcsolatban.
- Te pedig nagyon titokzatos. - mosolygok rá barátságosan, majd miután jó alaposan körbe nézve nem tűnik fel, hogy bárki olyan ismerősöm is lehet, aki elárulhatná Lisandronak, hogy táncolni készülök egy munkatársammal, el fogadom a  felém nyújtott kezét, hiszen az emberek azért járnak ilyen helyekre. Szórakozni. Egyetlen tánc miatt meg nem hiszem, hogy hűtlen lennék a kapcsolatunkhoz. Kicsit mondjuk furcsa érzés más kezét fogva lépni a táncolók közé, az elmúlt 10 évemben a vőlegényemen kívül nem is fogta meg más a kezem, így zavaromban hamar el is engedem Ricet, mert azt hiszem, hogy sokkal jobb úgy táncolni, mint két ismerős, érintések nélkül. Nevetve nézem ahogyan próbálja fel venni azokat a táncmozdulatokat, amiket azt hiszem, hogy a kamaszok szoktak csinálni, igazán szórakoztató látványt nyújt vele, főleg az én egyet jobbra, meg egyet balra lépéseimhez képest. Mert amúgy tudok táncolni, csak nem egy ilyen helyen és nem ezekre a zenékre. De poénnak mindenképp tökéletes, mintha a legtöbb itt lévőhöz képest, kicsit öregnek is érzem magam.
- Köszi, de én inkább kihagyom. Neked jobban megy nélkülem. - nevetek fel ismét, és bár ezt nem biztos, hogy be vallanám még saját magamnak is, de igazán jól érzem magam. Arra viszont nem vagyok felkészülve, hogy valaki táncolás közben annyira belém jön, hogy én meg majdnem elvágódok az emberek között. Ösztönösen kapaszkodok meg a Riccardo karjába, akinek szerencsére elég jók a reflexei és el is kap, bár így sikerül sokkal közelebb kerülnünk egymáshoz, mint normális helyzetben az illendő lenne. Egyik kezem még mindig a karját fogja, a másik a mellkasához ér velem együtt, és miközben teljesen közel is kerül egymáshoz az arcunk, érzem, hogy teljesen bele pirosodok és abban csak bízok, hogy a pillogó fények miatt ez nem vevődik észre. Úgy gondolom, hogy bocsánatot kell kérnem a bugyutáskodásom miatt, meg egy kicsit magamtól is, hogy néhány másodpercig tetszett az a helyzet amibe bele kerültünk. Biztosan a Gin.
- Menjünk. Tényleg melegem van. - értek egyet vele bólogatva, miközben megindulok a kijárat felé, de elhaladva az asztalunk mellett, azért a felsőmért nyúlok, mert kint nagy valószínűséggel el fogom azt bírni magamon. Ki érve a levegőre megkönnyebbülve sóhajtok fel és szívom magamba a friss levegőt, ami kivételesen nagyon jól esik. Közben pedig a hátamra terítem a kabátomat is, majd ismét elnevetem magam a megjegyzésén. Régen nem kacagtam ennyit már.
- Nem érzel így egyedül. Én sem igazán tudok azonosulni azzal, ami itt történik. Lehet, hogy az én lánybúcsumat letudom egy kicsi jógázással, meg filmnézéssel inkább. - vonom meg a vállam, és szeretném, ha annak a szervezése tényleg rám maradna. De sajnos odabent a lányokat látva, ezt kétlem...na meg a húgom is szereti a feltűnést. Értetlenül kapom fel a fejem, majd fordulok hátra, hogy megnézzem mit lát, és megdöbbenésemre tényleg az egyik barátnőm az egy számomra ismeretlen férfivel. Na ne..
- De igen... a menyasszony történetesen. - forgatom meg szemeimet és közben eltöprengek azon, hogy mit kéne tennem ebben a helyzetben. Megzavarni abban, amire készülnek illetlenség, de nemsokára férjhez megy, így nem is igazán helyén való ez az egész. - Oké...hát akkor megpróbálok úgy tenni, mint aki nem lát és nem hall épp. Ez nekem kellemetlen. Jobb lenne le lépni. - és szívből örülök annak, hogy sikerült ki vonnom magamat a társaságukból egy kicsit, mert azt hiszem, hogy van az az alkohol mennyiség, ami tényleg képes el venni az ember eszét. Riccardora pillantok mosolyogva és próbálok közben rá jönni arra, hogy miért tűnik most másmilyennek, mint a kórházban. Milyen jó, hogy a második pohár italomat nem is ittam meg, ha már ennyi is épp elég, hogy másnak lássak embereket.

BEE

mind álarcot viselünk
Deborah Winchester
Egészségügy
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
30
★ elõtörténet ★ :
F*ckin' Perfect
★ lakhely ★ :
Staten Island
★ :
★ idézet ★ :
★ foglalkozás ★ :
Gyerekorvos rezidens
★ play by ★ :
Blanca Suárez
330
★ :
A Little Party Never Killed Nobody EmptyHétf. Feb. 19 2024, 19:25

Deborah

Riccardo

Meglepő módon hasonlóan gondolkodtunk a kapcsolatokról, még úgy is, hogy kettőnk helyzetét egyáltalán nem lehetett összehasonlítani. Neki jegyese volt, én meg nem jártam senkivel, leginkább futó kalandjaim voltak. Ez lehet, hogy egyeseknek szemet szúrhatott, akik egy kicsit is többet adtak a pletykákra, de őszintén nem érdekelt. Soha nem ígértem senkinek semmit, és nem is hitegettem a randipartnereimet. Vanessát sem, de ő láthatóan el is volt a buliban, s úgy tűnt, igazán jól szórakozik annak a fiatal srácnak a társaságában. Ennyit a ma esti randimról.
Gondolataimat éppen csak egy fél másodpercre lopta el a nővérke, mert ezután ismét Deborah-nak szenteltem minden figyelmem, át is beszéltünk néhány témát és még arra is sikerült rávennem, hogy egy kis ideig dolgozzon nekem. Ó, ha Arya ezt hallaná, egész biztosan nyakon verne. Úgy értem, nekünk. Szóval tényleg reménykedtem benne, még Deb figyelmeztetése ellenére is.
- Majd meglátjuk - nem akartam elszomorítani őt annak kapcsán, hogy szerintem nincs elég önbizalma, mert én már az elején megláttam benne azt, amit mások nem. A rezidensek jönnek-mennek, de mindig kiszúrjuk azokat, akiknek van mit a tejbe aprítani, Deb is közéjük tartozott.
Az este tényleg jól telt, kiveséztünk már szinte mindent, amit csak lehetett, valamiért még újra felmerült a kapcsolat, mint téma, s bizony, titokzatos maradtam, nehogy a végén még elijesszem.
A tánc annyira nem jött be neki, mondjuk nem is csodáltam, mert ez a zene nem a mi korosztályunknak szólt. A fiatalok tekeregtek, nekem meg elkezdett szúrni a forgóm, ráadásul szegény Debet is majdnem elnyelte a tömeg. Szó szerint. Nagy mákja volt, hogy elkaptam, meg nekem is, mert ilyen közel úgy hiszem, nem igen fogok hozzá kerülni a jövőben. Nagy kár.
Mindenesetre ma egy jó estét akartam, s hogy ne fulladozzunk ott a hőségben, gyorsan ki is menekítettem őt a zsúfolt szórakozóhelyről, így odakint megkönnyebbülhettünk. A fülem egy kicsit még tompán dübörgött a benti zaj miatt, a tüdőm viszont megtelt oxigénnel és ez mindennél jobb érzés volt.
- Ó igen, egy jó kis film, mellé egy kis nachos és sajtszósz, hmm tökre bírnám - elképzeltem a helyzetet, bárcsak így alakulhatott volna a ma estém is, ahelyett, hogy betörik a dobhártyám.
- Jógázás? Hm, az is érdekes lenne. Beálltok egy sorba a barátnőiddel, és neki álltok a gyakorlatoknak. Kaphatok a hátsó sorba egy meghívót? - nevetve szemtelenkedtem egy kicsit, azt hiszem, hogy ennyi viccelődés azért még belefért.
Ekkor szúrtuk ki az épp szexuális aktusra készülő párocskát, ami leginkább Deborah számára lehetett kellemetlen, hisz kiderült, hogy a nő nem más, mint a barátnője, ráadásul a menyasszony.
- Hogy mi? Íííááúcs, ez igen. Jó kis barátnőid vannak mondhatom - nevetve ráztam meg a fejem, ezzel nem őt értékeltem, szimplán csak meglepett az, hogy ez történik. Ahogy Debet figyeltem, láttam rajta, hogy nem tetszik neki ez a szitu, mondania se kellett, jómagam is kellemetlenül éreztem volna magam egy hasonló helyzetben.
- Lelépni? Megvan, tudom már! Gyere! - magam sem tudom miért, de csak úgy elkaptam a kezét, ezúttal nem kérdeztem rá, egyszerűen csak ösztönösen jött, s már vezettem is át a túloldalon parkoló motorhoz. Csodálatos jármű volt, rohadt sokat is fizettem érte.
- Menjünk egy kört, ne aggódj, szín józan vagyok - tényleg az voltam, legfeljebb a jogsim bánhatta, más nem. Még egy bukósisakkal is tudtam szolgálni részére, ugyanis ide is utassal érkeztem. Fel is kaptam a sisakot és mosolyogva néztem Deb-re.
- Na mit mondasz? Teszünk egy kört? Visszahozlak, mielőtt a barátnőid észrevennék, hogy eltűntél - fel-le emelgettem a szemöldököm, s csak arra vártam, hogy rátehessem azt a sisakot, de természetesen Ő döntött.  

BEE

mind álarcot viselünk
Riccardo Monti
Egészségügy
ranggal rendelkezem
★ :
♫ :
★ lakhely ★ :
New York
★ :
★ foglalkozás ★ :
sebész
★ play by ★ :
Giacomo Gianniotti
48
A Little Party Never Killed Nobody EmptyKedd Feb. 20 2024, 07:08

Riccardo & Deborah

Még én magam sem igazán értem, hogy miért bólintottam rá arra, hogy kipróbáljam magam azon az osztályon, amelyiken Riccardo van, de látva a lelkesedését, nem igazán lenne már szívem ahhoz, hogy inkább mégis valami kibúvót találjak. Egyébként is olyan vagyok, aki nem szokta megszegni az adott szavát, így csak majd megpróbálok jövőhéten úgy tenni, mint aki élvezi az új helyzetet. Nem mintha tudnám, hogy milyen lenne valami másban is kipróbálni magamat, könnyen meglehet, hogy tetszeni is fog, ezt nyílván nem tudhatom előre, de bárhogy is alakuljon, az egészen biztos, hogy a saját álmaimról nem fogok lemondani. Az pedig nem más, mint, hogy gyerek orvos válljon belőlem. A gyerekek iránti imádatom csak még nagyobb lett bennem azóta, hogy megtudtam, nem biztos, hogy valaha is lehet sajátom, bár erről még senkinek nem beszéltem. Kicsit bennem van az a félelem, hogy az miatt Lisandro elhagy, na meg egy kicsit olyan is, mintha azzal, hogy magamban őrzöm ezt a titkot, nem is lenne igaz és reménykedhetek abban, hogy mégis csak leszek majd egyszer anya én is. Még vár rám előtte egy esküvő, és egy aprócska lépcsőfok, hogy megszerezzem az orvosi diplomámat, aztán majd utána koncentrálhatok a család alapításra is. Most viszont, bár sosem mondanám ezt ki hangosan, de furcsamód jól érzem magam Ric társaságában, pedig egyáltalán nem szokásom más férfiakkal táncolni. Igyekszem persze tartani tőle a távolságot, hogy senki ne érthesse félre a helyzetet, de a körülöttünk táncolók nem igazán könnyítik meg a helyzetemet, így akaratom ellenére is sokkal közelebb kerültünk egymáshoz, mint az helyes lenne. Örülök annak, hogy el kapott és nem hagyta, hogy le essek, de a túlzott közelsége nagyon zavarba hozott. A friss levegő mindenképp jót fog tenni, odakint talán a fejem is kitisztul attól, hogy bármilyen más szemmel nézzek a társaságom ellentétes nemű tagjára. Hiszen Ő csak egy munkatársam, nincs abban semmi rossz, ha beszélgetünk, vagy közösen megyünk ki a levegőre, sőt még az sem bűn, hogy jól érzem magam egy kicsit mellette.
- Imádom a nachost. Ez igazából tök jó ötlet a film mellé. Csak épp abban nem vagyok biztos, hogy a húgom és barátnőim is beérnék ennyivel. - nevetem el magam kicsit, hiszen minden bizonnyal, ha Lilynek feldobnám ezt ötletnek a lánybúcsumra, biztosan ismét a fejemhez vágná, hogy milyen unalmas vagyok. Hát igen...a húgommal nagyon mások vagyunk, és azt hiszem, hogy nem csak az elég nagy korkülömbség, ami köztünk van az, ami miatt sosem tudott igazán közel engedni magához, hanem a köztünk lévő ellentétek is. Ő volt mindig a lázadóbb, és az is, akit nem érdekelt soha az emberek véleménye, megelégedett annyival, ha saját magát tökéletesnek látta. Ezzel szemben, tőlem valahogy már gyerekkorom óta mindenki el várja, hogy makultlan legyek.
- Nem gondolod, hogy egy kicsit furcsán néznél ki majd közöttünk? - vele együtt nevetek ismét, és valamiért lelki szemeim előtt meg is jelenik egy olyan kép, ahogyan közösen fogunk neki a gyakorlatoknak, és nem tehetek róla, de Ricet elképzelni egy olyan rá feszülős nadrágban elég vicces képet fest. A mosoly viszont azon nyomban el tűnik az arcomról, amint megpillantom a menyasszony barátnőmet egy számomra ismeretlen férfi társaságában, aki semmiképp sem a vőlegénye, és egyáltalán nem is úgy néznek ki, mint akik csak beszélgetni mennének be abba a fülkébe.
- Tudod, Ő igazából nem ilyen, csak...nem tudom mi történik épp. - próbálom mentegetni a barátnőmet, bár ebből a helyzetből aligha lehetne Őt jó színben fel tűntetni. Nem mintha nekem kéne magyarázkodnom, vagy bárkinek is köze lenne hozzá. Mindenestre igyekszem majd úgy tenni, mint akinek tudomása sincs semmiről, épp ezért szeretnék eltűnni is erről a helyről. Bár Ric nagyon meglep az újabb lelkesedésével, ami miatt először értetlenül nézek rá, majd a kezére, ami ismét megfogja az enyémet, de nem ad túl sok időt kérdezni vagy tiltakozni, máris el kezd maga után húzni, én pedig botladozva követem, magam sem értem miért. Egy motor előtt megállva azonban még inkább nem értem, hogy most mi is történik. Szép darab az biztos, de olyannak tűnök, mint akinek a hobbijai közé tartozna a motorozás?
- Most gondolom, csak ugratsz... - pislogok rá nagyokat, majd a motorra ismét, mert esküszöm még elképzelni sem tudom magam rajta. Vezetni imádok, de autókat. Mégis érzek ebben valamiféle kihívást, és bár még mindig nem tartom annyira jó ötletnek, de a lelkem mélyén talán csábít is ez a lehetőség.
- De meg kell ígérned, hogy nagyon lassan mész és... azt is, hogy nem fogok le esni róla. - még a mutató ujjam is felé emelem fenyegetően, majd a kabátomba bele bújok rendesen, össze húzom rajta a cipzárt és hagyom, hogy rám tegye a sisakot, mert egymagam nem hiszem, hogy boldogulnék vele. - Csak egy kör és vissza is jövünk ide...épségben. És...erről senkinek sem beszélhetsz, mert...mert csak ne. - nem tudom miért lenne akkora titok, hogy motorozok egy munkatársammal, de úgy érzem, hogy a tökéletességem romlana vele. Végül ha már a motoron ül, kicsit bizonytalanul kapaszkodok meg a vállába, hogy én is fel tudjak ülni rá, de a gyomoridegem egyre nagyobb.

BEE

mind álarcot viselünk
Deborah Winchester
Egészségügy
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
30
★ elõtörténet ★ :
F*ckin' Perfect
★ lakhely ★ :
Staten Island
★ :
★ idézet ★ :
★ foglalkozás ★ :
Gyerekorvos rezidens
★ play by ★ :
Blanca Suárez
330
★ :
A Little Party Never Killed Nobody EmptyKedd Feb. 20 2024, 19:56

Deborah

Riccardo

- Abból kiindulva, hogy mennyire jól bírják az italt, szerintem sem. Minimum lenne egy vetkőző fószer - vele együtt nevettem, de inkább nem is hoztam fel egyéb példákat, mert úgy tűnt, hogy Deborah nem szívesen venne részt olyan bulikban, melyekre a barátnői azonnal lecsapnának. Valahol ez érthető is volt, bár nem tudtam, hogy melyik barátnője, vagy épp a húga mivel foglalkozik, de Deb egy intelligens és okos nő volt, akinek valószínűleg egész másban merültek ki az igényei, sem mint hogy ujjongjon egy repülő alsógatya láttán. Azt már inkább el tudtam képzelni, hogy közösben jógáznak, részt is vettem volna rajta, ha hívnak és ezen is jót nevettem.
- Nem, nagyon jól tudok kinézni nők között - felöltöttem azt a szemtelen vigyort, miközben belenéztem mélyen a szemeibe, néhány másodpercnél talán tovább is, mint kellene. De aztán el is kaptam a pillantásom, hallva azt a kis randalírozást a telefonfülke irányából. Úgy tűnt, hogy valakinek remek estéje lesz, már ha ezt lehet annak venni, magam részéről tuti nem egy fülkében rendeznék efféle dolgokat, ahhoz már túl öreg vagyok.
- Lehet, hogy csak rájött arra, hogy mostantól az egész életét ugyanazzal a faszival fogja leélni, és most valahogy ki akarja még tombolni magát. Van ez így, lehet hogy neked is ezt kéne tenned - nevetve böktem oldalba, majd mivel szeretett volna lelépni, gondolva egyet úgy döntöttem, hogy elviszem egy kicsit motorozni.
Persze láttam rajta, hogy furán néz, biztosan meg is lepődött, én se szoktam ennyire spontán lenni, de miért is ne legyünk azok? Jó az idő, kicsit hűvös van, de annyi baj legyen. Nem esik, száraz az aszfalt, tökéletes egy jó kis motorozáshoz.
- Dehogy ugratlak, komolyan gondoltam. És hidd el, élvezni fogd - mosolyogva paskoltam meg az ülőkét, és már húztam is elő a női sisakot.
- Megígérem! Lassan indulunk el, és nem fogsz leesni, becsszó’ - mosolyt villantottam felé, aztán rásegítettem a sisakot a fejére. - Ez egész jól áll - jegyeztem meg egy mosollyal, majd az álla alatt óvatosan elvezettem a kis szíjat, amivel rögzíthettem azt biztonságosan. Ujjaim közben az arcához értek, pedig próbáltam óvatos lenni, de ez elkerülhetetlen volt. - Na, jó lesz? Nem szoros? - ahogy kérte, úgy igazítottam rajta, aztán magam is felkaptam a sisakom, átvetettem a lábam a motoron, ráültem és vártam, hogy Deborah is helyet foglaljon.
- Egy kör lesz, csüccs - éreztem, hogy a vállamba kapaszkodik, ebből éreztem, hogy azért egy kicsit fél. - A lábad erre a támasztóra tedd, ugyanez van a másik oldalon is - magyaráztam ki a sisak alól, miközben hátrapillantottam rá.
- Nyugi, tényleg jó lesz - még rámosolyogtam, aztán előre fordultam, s bepöccentettem a motort. A gép mély morgással fel is zúgott, imádtam a hangját. Egy valami azonban nem stimmelt. Vállaimon pihenő kezeit megfogtam, s a mellkasom köré vezettem őket.
- Így fogj át, jó szorosan, fogd össze a kezeid a testem körül - kommunikáltam hátrafelé, majd csak ezután engedtem el a kezeit. Rámarkoltam a kormányra, felpöcköltem sarkammal a támasztót, kipillantottam hátra, hogy érkezik-e jármű mögöttünk, s csak ezt követően indultam el a motorral. Szép lassan indítottam, ahogyan azt kérte, a piros lámpáig elgurultunk, berregett alattunk a jármű. Már csak néhány másodperc kellett. Három, kettő, egy….és elstartoltam, ahogy zöldre váltott a lámpa. Bár azt ígértem, hogy nagyon lassan megyünk majd, egy icipicit azért felgyorsítottam, mert úgy volt igazán élvezetes.
A sebességkorlátozásokat betartva szeltem vele az utcákat, s célba vettem a közeli kikötőt. Nem tudom, hogy pontosan mennyi idő telhetett el, talán tíz-tizenöt percet mehettünk így, aztán a kikötőbe érve lassítottam, s lassan haladtunk végig a part mentén, majd egy tágasabb részen végül leállítottam a motort, egy olyan helyen, ahonnét gyönyörű kilátás nyílt a városra.
- Jól vagy? - megérintve a kezeit, hátra fordultam, bíztam benne, hogy élvezte és nem hoztam rá a frászt.

BEE

mind álarcot viselünk
Riccardo Monti
Egészségügy
ranggal rendelkezem
★ :
♫ :
★ lakhely ★ :
New York
★ :
★ foglalkozás ★ :
sebész
★ play by ★ :
Giacomo Gianniotti
48
A Little Party Never Killed Nobody EmptySzer. Feb. 21 2024, 19:43

Riccardo & Deborah

Egyáltalán nem hozzák meg a kedvem a lánybúcsúhoz a Riccardo szavai sem, bár valóban elnézve a lányokat, egészen biztos, hogy nem elégednének meg annyival, hogy össze ülünk a szobámba és csapunk egy pizsama partyt. Vetkőző férfiakra pedig egyáltalán nincs szükségem, nagyon remélem, hogy mindegyikük ismer annyira, hogy tudják, azon nyomban sarkon is fordulok, amint valami ilyesmivel készülnek majd. Sőt így bele gondolva talán Lisandrot sem szívesen engedném el a saját legény búcsújára, mert nem szívesen tűrném el, hogy más lányokat nézegessen, vagy akár valami mást is csináljon azokkal. Úgy ahogy van őrültésg ez az egész. Még az esküvőnkkel is rá érnénk azt hiszem. Egy-két év már igazán nem számítana a többi tízhez képest. Csak az van, hogy már minden le van szögezve, a húgom meg olyan leleksen tervezi a tuháinkat.
- Akkor lehet, hogy valami kibúvót kell majd találnom arra az estére, hogy ne rángassanak bele semmilyen butaságba. - még egyet mutrázok is, ahogyan elképzelem azt, hogy mi várna rám, és egyértelműen minden ellen vagyok. Tarthatnak maradinak, vagy aminek csak szeretnének, de egészen biztos, hogy sosem járatnám le magam. Meg hát van méltóságom is azért. Számomra egy kapcsolatban a hűség a legfontosabb, és abba az is bele tartozik, hogy nem nézegetünk meztelen embereket, akik a másik nemet képviselik, mint mi vagyunk. Ahogyan viszont elképzelem magunk mellett jógázni Ricet, igazán elszórakoztat, bár szinte biztos vagyok abban, hogy csak poénkodik, mert valamiért kétlem, hogy az ilyen programok dobnák fel. Mégis ahogyan a szemembe néz, képtelen vagyok le venni a saját tekintetem az övéről, ismét érzem, hogy az arcom kipirosodik, és ez nagyon bosszantó, mert esküszöm egy pillanatra úgy is éreztem magam, mint évekkel ezelőtt amikor Lisan először hívott el randizni. Így végül nem is mondok semmit a megjegyzésére, hiszen minden bizonnyal jól nézhet ki nők között, már ha azok a nők éppen nem férjhez menni készülnek. Szóval azt hiszem, hogy ezt nem nekem kell bizonygatnia. Azt viszont el sem hiszem, hogy a barátnőm, akiről ez az este kéne, hogy szóljon, épp arra készül szemmel láthatóan, ami nem is rá vall, és nem is épp azt bizonyítja, hogy férjhez kéne mennie. Szerintem aki csak egy kicsit is elgondolkodik azon, hogy milyen lehet más férfiakkal, az nagyon nincs felkészülve egy házasságra.
- Nem hiszem, hogy az a férfi megszületett volna, aki miatt feladnám a...boldogságomat a jövendőbelimmel. - térítem is vissza hamar a valóságba, holott még én is érzem a hangomban a bizonytalanságot. Nem amiatt vannak kétségeim, hogy mit is érzek a vőlegényem iránt, mert abban biztos vagyok, hogy szeretem, csak valamiért olyan néha, mintha már hiányozna az a szikra, ami régen annyira bizseregtető volt. Ha ez eszembe jut, azzal szoktam nyugtatni magam, hogy csak amiatt érzek így, mert a sok munkánk miatt, kevesebb időnk van egymásra, de talán majd a házasságunk után ismét kialakul bennünk az, ami miatt mindenki annyira csodál minket együtt. Külön külön azonban már nem hiszem, hogy annyira tökéletesek lehetnénk.
Nem igazán tudtam először hová tenni azt, hogy a kezemnél fogva ragad meg és vonszol magával a túloldalra, a motor előtt megállva azonban megértem, hogy mit is akar, bár abban kételkedek, hogy ugyanazt szeretném-e én is. Aki ismer engem, az pontosan tudja, hogy az adrenalint még hírből sem ismerem, egy ilyen járgányon ülni viszont azt hiszem, hogy elég ijesztő lehet. Még a kocsikkal sem szeretem a száguldozást, hát akkor egy motoron, ahol nincs sem biztonsági öv, sem pedig semmi, ami védelmet nyújthatna egy esés ellen. Mégis elnevetem magam a kijelentésén.
- Élvezni? Hát jó... - vonok vállat, majd végül megadom magam, mert hát ha tényleg lassan fog menni, akkor semmi bajom nem származhat ebből. Attól pedig próbálok eltekinteni, hogy alkoholt is ivott. Bólintok, és valamiért bízok is benne. Elhiszem, hogy nem fog száguldozni és azt is, hogy leesni sem fogok. Mozdulatlanul hagyom, hogy fel tegye rám a sisakot, a megjegyzése miatt azonban egy zavart mosoly jelenik meg ajkamon, és már nyitnám is a számat, hogy megköszönjem azt, de valamiért bennem marad a szó, amint az arcomhoz érve csatolja össze a fejemen lévő sisakot. Minden bizonnyal a Gin tehet róla, mert még mindig azt érzem, hogy tüzel az egész arcom, ami egyáltalán nem hiszem, hogy normális lenne.
- Minden rendben vele. Köszönöm. - bár én magam sem tudom, hogy most mit is köszöntem meg. Azt, hogy korábban megjegyezte, hogy jól áll rajtam, vagy azt, hogy segített megfelelően össze csatolni a sisakot? Vagy inkább a társaságát és azt, hogy most miatta valami olyasmit próbálhatok ki, amire korábban még gondolni sem gondoltam? Félve kapaszkodok végül a vállába, hogy fel tudjak ülni mögé a motorra, majd engedelmesen rakom oda a lábaimat, ahová mondja, közben pedig érzem, hogy a pánik egyre jobban kezd eluralkodni rajtam. Ez már most elég félelmetes, pedig még egy helyben állunk.
- Ha le esünk, vagy neki megyünk valaminek, akkor neked véged! - figyelmeztetem azért ismét a bennem lévő félelem miatt, bár valamiért nem tűnik nekem olyannak, aki felelőtlenül viselkedne. Azt viszont nem igazán értem, hogy miért nem mindegy, hogy hol fogom, miközben a kezem a mellkasához irányítja, valami furcsa érzés keletkezik bennem. Ennyire közel Lisandron kívül még nem is voltam egyetlen férfihez sem. Mégis engedelmeskedek és össze kulcsolom kezeimet a mellkasa előtt, de csak óvatosan, egészen addig, amíg el nem indulunk. Mert abban a pillanatban ahogy megérzem, hogy a motor elindul, félve harapok az alsó ajkamba, hogy vissza fojtsam a sikolyom, és akaratom ellenére is még szorosabban kapaszkodok belé, a szemeimet be csukom, és próbálok koncentrálni, bár az útra valamiért nem bírok rá nézni sem, így fogalmam sincs még arról sem, hogy merre tartunk. Csak akkor nyitom ki óvatosan az egyik szemem, amikor érzem, hogy megállunk, mélyeket lélegzek a piros lámpa láttán, aztán amint ismét elindulunk egy kicsivel gyorsabban, végül a számat egy apró sikoly is elhagyja, azonban minél  több idő telik így el, rá is jövök, hogy nem a félelem miatt volt az, hanem sokkal inkább azért, mert mélyen legbelül élvezem ezt a pillanatot. Olyan, mintha valami feltöltést adna a monoton életemnek. Fogalmam sincs, hogy mennyi időt mentünk, azt sem, hogy hol is vagyunk tulajdonképpen, csak akkor eszmélek fel arra, hogy meg állt a motor, amikor Ric megszólal, és hozzá ér a kezemhez, így zavartan engedek a szorításomból, hiszen még álló helyzetben is úgy kapaszkodok belé, mintha az életem lenne veszélybe. El azonban még mindig nem engedem, csak a szemem nyitom ki, és az elénk tárulkozó látvány egyszerűen magával ragad.
- Jól azt hiszem. - válaszolok kérdésére, majd megpróbálom el engedni, de végül úgy döntök, hogy inkább mégis csak kapaszkodok, amíg fel nem világosít arról, hogy hogyan fogok innen le szállni. - Be vallom... egy kicsit tényleg élveztem. Azt mondjuk kétlem, hogy a hobbimmá válna, mert szerintem motorozni veszélyes, de igazán élvezetes volt. Komolyan. - magyarázom egy rövid időre megfeledkezve arról, hogy még mindig ölelem, és azon töprengek, hogy mit fogok majd mondani Lisannak, ha valaki mégis csak meg látott minket...így. Hogy? Hisz csak motoroztunk, mint két munkatárs. - Csak most épp az a baj, hogy fogalmam sincs, hogy szállok le innen. - fűzöm még hozzá, míg rá nem jövök, hogy visszafele is ugyanígy kell majd uatznom. Bánnom kéne, de valamiért ez egészen tetszik.

BEE

mind álarcot viselünk
Deborah Winchester
Egészségügy
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
30
★ elõtörténet ★ :
F*ckin' Perfect
★ lakhely ★ :
Staten Island
★ :
★ idézet ★ :
★ foglalkozás ★ :
Gyerekorvos rezidens
★ play by ★ :
Blanca Suárez
330
★ :
A Little Party Never Killed Nobody Empty
mind álarcot viselünk
ranggal rendelkezem

A Little Party Never Killed Nobody
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» a little party never killed nobody
» A & A - a little party never killed....
» a little party never killed nobody
» Welcome party!
» A little party never killed nobody, or...?

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Játékok-
Ugrás: