Concrete jungle where dreams are made of there's nothing you can't do


üdvözlünk a livin in new york oldalán
Lépj be!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Arccsere
Felhasználónév:


Jelszó:Csak csendben, csak halkan
Új posztok
Munkahelylista
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Linda Coleman Today at 12:50 am

Avatarfoglaló
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Linda Coleman Today at 12:49 am

Foglalt vezetéknevek
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Linda Coleman Today at 12:47 am

Raven & Drake
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Drake Adams Yesterday at 11:50 pm

Drake Adams
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Nora Weston Yesterday at 11:40 pm

Elkészültem az előtörténetemmel...
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Linda Coleman Yesterday at 11:09 pm

Flor & Ben & Lyn
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Benjamin Henson Yesterday at 10:17 pm

Aaron & Cherry - International Children day with justice
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Aaron Bennett Yesterday at 10:07 pm

Shane and Lottie - I need you...
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Charlotte Evans Yesterday at 10:03 pm

Ki van itt?

Linda Coleman

Jelenleg 11 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 10 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (67 fő) Vas. Márc. 12, 2017 6:18 pm-kor volt itt.


Share | 

 
 Annie Miranda Johnson
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


avatar

Törvényszegők
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
• Ashley Benson
Kor :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
25
Foglalkozás :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
• pole dancer/bookshop worker/dealer
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
23

Annie Miranda Johnson
Vas. Jan. 28, 2018 4:07 pm

Annie Miranda Johnson

"Don't you tell me what you think that i can be..."


Karakter típusa: saját
Teljes név: Annie Miranda Johnson
Becenevek: Annie, Mira
Születési hely, idő:1993. 06. 18. Pittsburgh, Pennsylvania
Kor: 24
Lakhely: Brooklyn
Szexuális beállítottság:hetero
Családi állapot: egyedül, mint a kisujjam
Csoport: törvényszegők és munkanélküliek
Ha végzett vagy még tanul//Egyetem: arra gyűjtök...
Ha dolgozik//Munkabeosztás: délelőtt tíztől este hatig egy könyves boltban dolgozom, este nyolctól éjfélig pedig egy bárban
Ha dolgozik// Munkahely: WORD könyvesbolt//PUMPS bár
Hobbi: ja, mármint, amit szívesen csinálok? Gitározás, evés, alvás, ivás és muffin sütés (ne kérdezed, miért).
Tekintve, hogy az a munkám, hogy fehérneműben vonaglok egy rúdon egy rakat pasi avagy nő előtt, igyekszem az érzelmeimet a háttérbe szorítani, de egyébként igen, nekem is vannak. Az elcseszett gyerekkorom miatt mondjuk meglehetősen szarkasztikus, cinikus és bunkó tudok lenni, de mélyen bennem él még az aranyos fiatal nő is, aki hisz még a tündérmesékben és a szőke hercegben, aki annyira pancser, hogy képtelen megtalálni.
Szeretek jókat nevetni, élvezni az életet és ebben nagy segítség számomra a lakótársam, akivel meglehetősen jól kijövünk immár 5 éve. Soha, senkivel nem jöttem még ki olyan jól, mint vele. Még az anyámmal sem, de erről majd később...
Imádok enni és tekintve, hogy nem vagyok egy kalóriát számlálgatós nőszemély, mázlim van, hogy nem nagyon vagyok hajlamos hízni. Bár ezt köszönhetem azt hiszem annak is, hogy rendszeresen kondizni járunk a lakótársammal, de alapvetően sem kell tartanom a zsírpárnáktól.
Imádok olvasni is. Legfőképp emiatt örültem, mikor sikerült megkaparintanom a könyvesbolti állást, hiszen milliónyi könyv vesz körül, melyeket jobb is,
ha elolvasok, mert így nagyobb segítséget tudok nyújtani a vásárlóknak.
Talán emiatt is él még bennem a remény, hogy a mesék igazak lehetnek és mindenki elérheti az álmait, hiszen éveken át ez tartotta bennem a lelket, amíg otthon kellett élnem a drága jó anyámmal.


Ide jön az idézetNem születtem jó családba. Nem volt se apám, se testvérem és nem kaptam meg mindig mindent, amit akartam. Sőt. Néha napján igazi Hamupipőkének éreztem magam és csak az vigasztalt, hogy a mesében egy nap a lány találkozott a herceggel, akinek köszönhetően megváltozott az élete. Nálam viszont, erre nem igazán volt esély.
Az anyám sose volt egy szent. Emlékszem, akárhányszor csináltam valami olyat, ami nem tetszett neki, a fejemhez vágta, hogy már bánja a napot, mikor megszült és azt is, hogy nem hagyott ott a kórházban. Néha én is ezt kívántam, hiszen akkor lehet, hogy egy normális családhoz kerülhettem volna, akik tudnak gyereket nevelni...
Elmondása szerint az apám egy motoros fazon, akivel egy kocsma mosdójában hoztak össze. Mindezek után persze a nagyanyám kitagadta anyut a családból, hogy szülje meg a gyerekét -vagyis engem- ott, ahol akarja. Pedig elvileg nem egy csóró családból származik, tehát duplán köszi neki, hogy elcseszte az életemet.
Kislány koromtól kezdve egymást váltogatták a pasik. Mire az egyiket megszoktam, hogy afféle "nevelőapa" lesz vagy mifene, addigra jött a másik, mindeközben anyám úgy csúszott lefelé a lejtőn, mint egy síelő. Szinte minden nap részeg volt, kerül-fordul nem volt munkája és már-már kezdett olyan lenni, mint egy rossz prosti, csak épp ő egy-két hétig járt is azokkal a fószerekkel, akik egy ideig pénzelték. Ezzel ellentétben én igyekeztem rendben tartani az életünket, jól teljesíteni a suliban és hajtani a célom felé, hogy egyszer valamikor majd színésznő leszek.
Miután a gimit nagy nehezen elvégeztem, egy évig bírtam még mellette. Az is nagy szó volt, hiszen én tartottam el már előtte is a suli melletti munkámból, de végül betelt a pohár. Legfőképp akkor, mikor az akkori pasija nem elég, hogy elkezdett beledumálni az életembe, de még fel is pofozott. Ekkor született az egyik fogadalmam, hogy soha többé nem fogom hagyni, hogy bárki is megüssön.
Szóval, összepakoltam és felültem az első buszra, ami New Yorkba ment, közben megszületett a másik fogadalmam is, hogy soha nem nézek vissza. Nem fog érdekelni senki, csakis én magam, hiszen, ha anyám megengedhette ezt magának egy gyerekkel az oldalán, akkor én is lehetek ilyen önző dög.
Az volt a szerencsém, hogy egy nagyon jó barátnőm a gimiből, aki ekkor már első éves volt az egyetemen, felajánlotta, hogy költözzek be hozzá, mivel a lakótársa nem rég lelépett, ráadásul ő tisztában volt vele, mi a helyzet otthon, így mindenképp segíteni akart, amiért örökké hálás leszek neki.
Innentől kezdve az életem kezdett javulni, valamint ezzel egyenesen arányosan romlani is. Melóztam már étteremben, boltban, színházban -na nem színésznőként, hanem mindenesként-, bárban, de voltam takarítónő, asszisztens és újságkihordó is. A jelenlegi munkám viszont teljesen megfelelő lenne, ha nem állna fenn a veszélye, hogy vígan éhen halok a fizetésem mellett. Imádok olvasni és elég sokszor írtam is ezt-azt, így immár egy éve egész jól el vagyok a munkahelyemen, csak épp kellett egy másodállás is.
Így keveredtem egy cső mellé a színpadra, ami még mindig jobb lehetőség volt, mint az egyik hátsó szobában... kiszolgálni a férfiakat. Igazság szerint én a pultban szerettem volna dolgozni, de oda épp nem kerestek embert, mikor rátaláltam erre a helyre, így maradt a tánc. Nem igazán vagyok büszke rá, bár részben jót tesz az önértékelésemnek, hogy a pasik olvadoznak utánam, az pedig megint csak jó pont a meló mellett, hogy hozzám nem nagyon érhet senki (hála a kidobóknak). Arra van a többi lány, akik közt van egy jó barátnőm is és itt következik a másik pont, ami miatt őszintén mondhatom, hogy romlott lett az életem: a drog.
Nem, nem fogyasztom, nem élek vele és soha nem is fogok, hiszen épp eleget láttam, hogy anyám szét van csúszva hol ettől, hol a piától, viszont a munkatársamnak olykor besegítek eladni egy kis cuccot. Nem a legjobb meló és nem is szívesen csinálom, de ebben a világban sajnos, a pénz az úr és mindig jól jön egy kis plusz, legfőképp addig, míg egyszer el nem kapnak a zsaruk.
És, hogy mi lett a terveimmel? Ködbe vesztek. Bár jelenleg is egyetemre gyűjtök, a színésznői pályát már lecseréltem tanári pályára, de tekintve, hogy nem sok szabadidőm van, gőzöm nincs jutok-e valaha valamire. Minden esetre, az életem még így is klasszisokkal jobb, mint amilyen Pittsburghben volt.A hozzászólást Annie Johnson összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Feb. 05, 2018 10:50 am-kor.
Vissza az elejére Go down


avatar

Média
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Aimee Carrero
Kor :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
26
Foglalkozás :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Gasztroblogger
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
179

Re: Annie Miranda Johnson
Vas. Jan. 28, 2018 5:02 pm

Gratulálok, üdv nálunk!

Kedves Annie!

Borzalmasan egyszerű, és valahol unalmas is lenne egyben, hogyha minden álmunk varázsütésre megvalósulna. Hiszen a könnyen megkaparintható dolgokat kevésbé értékeli mindenki, mint azokat, amelyekért motiválóan küzdünk. Mégis ennek ellenére valahol lehangoló tud lenni, hogyha az adott álom ahelyett, hogy egyre közelebb kerülne, inkább távolodik. A te esetedben a szülők, pontosabban anyukád tette rá a bélyegét minderre. A nemtörődömsége miatt sok mindenről le kellett mondanod, legfőképp arról,
hogy megtapasztalhasd azt a feltétlen szeretetet, melyet minden gyerek megérdemel. Olyan, mintha a küzdésed hiábavalóvá válna, mert ő olyan dolgot tesz, mellyel teljesen lehúz. Ezért is valahol szomorú, egyben megnyugtató is, hogy távolságot kellett tartanod tőle ahhoz, hogy ez a helyzet ne rosszabbodjon tovább, hiszen ez a saját magad érdekében történt. Senki sem tudta volna sokáig elviselni ezt a bánásmódot, melyet te kaptál tőle, meg azoktól az átmeneti emberektől, akiket az életedbe engedett.
Nem rossz döntést hoztál, még ha nem is az álmaidnak megfelelő munkát sikerült találnod, úgy látom mégis találtál benne pozitívumokat is, és ez valljuk be, nem rossz. Smile Úgy gondolom ezzel a kettős munkával olyan vagy, mint egy titkos ügynök, aki nappal nyugis, éjjel tombol. Very Happy És ez menő.
Azért remélem egyszer az eredeti elképzeléseid is valóra válnak majd, hogy ezt a világot magad mögött hagyhasd majd és egyszer színésznővé vagy tanárrá válj vagy amivé csak igazán szeretnél.
Ezekkel a jókívánságokkal utadra is engedlek, hogy aztán a szokásos körök végigjárása után megtaláld az álmaid felé vezető irányt is. Jó szórakozást hozzá!     ◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆


My name is Dolores Daniela Torres
& I'm the craziest woman alive
Vissza az elejére Go down
 
Annie Miranda Johnson
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Mystic Falls - Grill
» Annabelle Johnson
» Pietro Maximoff -hős- aaron-taylon johnson
» Daisy "Skye" Johnson /Szabad/

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin in New York :: Ahol minden kezdődik :: Karakterrészleg :: Törvényszegők és munkanélküliek-
Ugrás: