One belongs to New York instantly. One belongs to
it as much in five minutes as in five years.
Belépés

a városba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Társalgó
szavak sokasága
Új posztok
hozzászólásokIsa && Jade

Adriana Lane EmptyJaden Emmaline Foster
Today at 1:53 pmJaden & Ashley

Adriana Lane EmptyJaden Emmaline Foster
Today at 1:49 pmArchiválást kérek!

Adriana Lane EmptyHailee R. Marsh
Today at 1:40 pmLilah && Hell

Adriana Lane EmptyHailee R. Marsh
Today at 1:29 pmHiányzásnapló

Adriana Lane EmptyTheodore Darnley
Today at 1:17 pmGrace Eileen Hoover

Adriana Lane EmptyGrace E. Hoover
Today at 12:21 pmAll beginnings are difficult

Adriana Lane EmptyGabriel Healy
Today at 12:15 pmDinner for two

Adriana Lane EmptyMinnea Mitchell
Today at 2:00 amDae Won and Yvie

Adriana Lane EmptyChoi Dae Won
Today at 1:27 am
Lakosok
nyilvántartása
Csoport neve
Média 29 23
Diákok 29 30
Törvényszegõk 13 25
Bûnüldözés 10 16
Hivatal 6 6
Üzlet 12 17
Oktatás 6 5
Munkások 12 7
Egészségügy 11 13
Összesen 128 142
Ismerõs idegenek
New York utcáin
Jelenleg 37 felhasználó van itt :: 17 regisztrált, 0 rejtett és 20 vendég :: 1 Bot

Bellamy West, Chastian A. Wing, Delilah Barker, Elias Anderson, Grace E. Hoover, Hannah Elliot, Jaden Emmaline Foster, Jay Cameron, Jess H. Song, Joshua Miller, Kaylee Hill, Keira Kerrigan, Lia Olivia Caselli, María Eugenia Montes, Mathias Burke, Nora Weston, Pola E. Whitebreak


A legtöbb felhasználó (78 fő) Kedd Jún. 04, 2019 9:02 pm-kor volt itt.

Share
 

 Adriana Lane

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Adriana Lane   Adriana Lane EmptyCsüt. Jan. 25, 2018 4:37 pm


Adriana Lane

When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful!


Karakter típusa: Saját
Teljes név: Adriana Lane
Becenevek: -
Születési hely, idő:1993. 08.10, New York, Amerikai Egyesült Államok
Kor: 25
Lakhely: Brooklyn
Szexuális beállítottság: Hetero
Családi állapot: Egyedülálló
Csoport: Bűnüldözés
Ha végzett vagy még tanul//Egyetem: New York City Police Academy, nyomozó /már végzett
Ha dolgozik//Munkabeosztás: Rendőrnyomozó, vezető nyomozó
Ha dolgozik// Munkahely: New York Police Dapartment
Hobbi: A munkám, fegyverek, küzdősportok
A nevem Adriana Lane. Rendőrnyomozó vagyok és egyben a New York-i rendőrfőnök raplis lánya.
Mivel apuci kicsikéje vagyok, könnyen bejutottam a rendőrség berkeibe és mindenféle küzdelem vagy munka nélkül lettem nyomozó. Semmit sem kellett letennem az asztalra.
Hahahaha! Na, jól van!
Ha te egy mocskos bűnöző vagy, szeretnéd, hogy a fentebb való állítás igaz legyen, pedig erről szó sincsen.
Igaz, az első két mondat stimmel: valóban rendőrnyomozó vagyok és a rendőrfőnök lánya. Pont.
Ha a New York-i gengsztervilágba tartozol, szinte biztosan ismered a nevemet.
Én vagyok az, aki letartóztatta apádat, anyádat, húgodat, nővéredet, bátyádat, spanodat, bandatársadat, szomszédodat, a főnöködet, de a legnagyobb valószínűséggel éppen miattam csücsülsz most is a börtönben vagy majd fogsz.
Én vagyok az, aki sosem adja fel, hogy elkapjon téged, aki sosem téveszti el a célpontját, aki tűzön-vízen át megkeres és megtalál téged.
Ha egy szemétláda törvényen kívüli vagy, én leszek a te legrosszabb rémálmod, mert én leszek az, aki elkap és lecsukat téged lehetőleg egy életre.
New York az Amerikai Egyesült Államok legnépesebb városa, tehát pontosan jó hely ez ahhoz, hogy minél több aljadékot el tudjak fogni.
Mivel rendőrcsaládból származom, úgy nőttem fel, hogy mindig is tudtam, egyszer én is az leszek, tehát, hidd el, fel vagyok készülve mindenre.
Pozitív tulajdonságaim közt szerepel a kitartás, magabiztosság, becsület, pontosság, fegyelem rendszeresség, fizikai erőnlét, őszinteség, negatív tulajdonságom szerintem nincs.
Hívhatsz beképzeltnek, de én vagyok a megtestesült tökéletesség.
Ne tévesszen meg bájosnak mondható küllemem, mert én vagyok az is, aki nem ismer kegyelmet, ha te egy rosszfiú/rosszlány vagy.
A harcművészetek és különböző fegyverek nagymestere vagyok, szóval ne próbálj meg ellenállni nekem, ha be akarlak vinni a hűvösre!
A munkán kívül más nem igen érdekel, tehát a munkám egyben a hobby-m is és sose megyek el otthonról legalább egy fegyver nélkül.
Mások véleménye nem igen érdekel, mégis a legtöbb rendőr szeretne a helyemben lenni a sok-sok elismerés miatt, amiket kapok. Engem a plakettek sem érdekelnek, viszont büszke vagyok arra, aki vagyok, és amit elértem a munka során.
Életcélom, hogy megtisztogassam New York utcáit a gengszterektől, bandáktól, drogdílerektől, striciktől és elsősorban a maffiózóktól. Ebből tudhatod, hogy rühellek, ha te is ezek közé tartozol, számomra nem vagy ember sem, csak egy börtöntöltelék.
Nem vagyok az a csacsarászó típus és kedvesnek se vagyok mondható, így inkább abba is hagyom a felesleges szövegelést magamról. Majd megismersz…


Don't stop when you are tired! Stop when you are done!

Adriana élete hét éves koráig teljesen átlagosnak mondható, határozott szülőkkel és biztos anyagi háttérrel, azon kívül, hogy egy olyan brooklyn-i rendőrcsaládba született bele, ahol a bűnüldözés szinte életforma volt, legalább is a hímnemű tagoknál.
Példaképe a bátyja volt, Adam, már kiskora óra, és mióta kiderült, hogy a nyolc évvel idősebb szőke fiút felvették a kadétképzőbe, a lány is elhatározta, hogy rendőr lesz belőle.
Előtte se akart mást, hiszen ezt  látta követendő példának, viszont édesapjuk, John Lane, a New York-i rendőrfőnök ezt az elképzelést nem vette komolyan, szerinte ugyanis, csak egy férfiiből lehet valamire való zsaru.
A lány viszont sosem volt az a típus, aki feladja az álmait, csak, mert megtiltják neki, ezért titkon a testvére könyveit bújta és  saját szobájában tornázott.
Aztán viszont történt egy tragédia, ami egy életre belevésődött a lelkébe, és ami ezután örökre meghatározta és megváltoztatta az életét.
Adam egy hideg téli napon motorbalesetet szenvedett és szinte azonnal életét vesztette.
A kicsi Ria aznap felnőtt lett és már nem járt együtt a barátnővel, nem foglalkozott az új ruháival, mosolyogni is csak módjával mosolygott.
Apjuk számára ugyanilyen meghatározó élmény volt fia elvesztése, de onnantól mintha másképp nézett volna a lányára.
Ahogy látta, hogy lánya mennyire kitartó és milyen erős hét éves létére, belátta, hogy ő is a nyomdokaiba lépett.
Adriana apjától örökölte kitartását, akaratát és megrögzöttségét, ezért nem volt nehéz összedolgozniuk.
Onnantól kezdve, John maga képezte ki kislányát különféle hadművészetekre és különböző fegyverek használatára.
Ahogy telt-múlt az idő, a kislány csinos hölgyé cseperedett és már túltett saját édesapján is.
Szinte mániákusan vonzódott a fegyverek iránt, idővel nem is volt olyan darab, amit ne tudott volna használni. A nyári szünetekben pedig elutazott mindenféle egzotikus országba, ahol megismerkedett olyan harcmodorokkal, mint például a japán kick-boksz,tahbit (botvivás), capoeira, aikido, defendo, saolin kungfu, ijászat, vivás, stb.
A munka volt a lány mindene, barátai nem igen voltak, vannak, esetleg pár kollégájával ápol felszínes baráti viszonyt.
Ebből kifolyólag a férfiak se érdeklik, habár édesapja szeretné őt beházasítani egy hasonló rendőrcsaládba. A nő viszont úgy gondolja, hogy a férfiak esetleg időtöltésre valók, semmi több.
Két évvel ezelőtt egy újabb tragédia vetett árnyékot így is kimért életükbe….
John Lane, a mindig becsületes rendőrfőnök jól belenyúlt az orosz maffia ügyködésére, mire a válasz az volt, hogy fényes nappal a saját házuk előtt egyszerűen lelőtték a feleségét, vagyis Adriana anyját.
A férfinak innentől kezdve nincs nyugalma és legfőbb életcélja elkapni és lekapcsolni az orosz maffia minden egyes tagját, amiben lánya természetesen legnagyobb segítsége.
A lány sorra kapja el a New York-i gengsztertvilág tagjait, szinte nincs olyan bűnöző, akit ne tartóztatott volna le, ha azt akarta.
A rendőrség minden tagja elismeréssel volt iránta és mindenki úgy hitte, egyszer ő lesz a következő rendőrfőnök, még ha ő erre nem is vágyott.
Ő csak végezni akarta a dolgát, terepre menni, mindent kideríteni a mocskokról, aztán kiverve a szart is belőlük dutyiba dugni őket.
Miss Lane élvezte a munkáját és vigyorogva rúgta szét a törvényszegők seggét. Előle nem volt menekvés, egyedül eddig az orosz maffiával és anyja gyilkosával nem tudott szembe nézni…


Adriana Lane
Bûnüldözés
Play by :
Adelaide Kane
Kor :
27
Foglalkozás :
Rendőr-nyomozó
Hozzászólások száma :
72

Adriana Lane Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Adriana Lane   Adriana Lane EmptyCsüt. Jan. 25, 2018 7:48 pm


Gratulálok, üdv nálunk!

Kedves Adriana!

Nem hinném, hogy szeretnék bűnöző lenni egy olyan világban, ahol te az ellenfelet testesíted meg számomra, hiszen az több ízben kiderült, hogy veled szórakozni nem feltétlenül érdemes. Very Happy
Jómagam tapasztalataiból mondhatom, hogy valahol mindig biztonságosabbnak, ismertebbnek tűnik az az életforma, amit az egyik vagy másik szülő, esetleg a család bármelyik tagja is művelt. A kitaposott út, valahol az akadályok ismeretével együtt nyugodtabbá teszi az ismeretlenbe való belépést. Ezért sem meglepő, hogy magad is a részesévé szerettél volna válni annak, amit a családod tagjai képviselnek. Tisztán látszott, hogy mennyire küzdöttél a céljaid eléréséért, és hogy mennyi mindent tanultál az alatt az idő alatt, míg a végére nem értél ennek a saját magad akadályai alkotta utazásnak. Sajnáltam a veled történteket, habár érthető a személyiségedben történő törés, hiszen nem lehetett könnyű feldolgozni, hogy nem csak egy, de két családtagodat is elveszítetted. Ezek után nem könnyű énünk pozitívabb felét mutatni a külvilág felé vagy azokat tenni, amik a történtek előtt akár többszörösen is meghatározták mindennapjainkat. Azért valahol remélem, hogy ez a motivált bosszú a végén megkönnyebbülést hoz valamennyire számodra, még ha elfeledtetni sosem fogja veled a történteket.
Eleget várakoztattalak, így csak annyira kérlek még, hogy járd végig a szokásos köröket. Smile Jó szórakozást!Vendég

Anonymous
Vendég

Adriana Lane Empty
Vissza az elejére Go down
 

Adriana Lane

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Ahol minden kezdõdik :: Karakterrészleg :: Bûnüldözés-
^
ˇ