One belongs to New York instantly. One belongs to
it as much in five minutes as in five years.
Belépés

a városba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Társalgó
szavak sokasága
Új posztok
hozzászólásokKapcsolatkeresõ

Millie Crawford
Today at 12:29 pmAudrie Hendricks

Audrie Hendricks
Today at 12:11 pmRyan & Flor

Ryan J. Craig
Today at 8:30 amdouble trouble

Ethan Kaminski
Today at 8:22 amFlor & Jules

Juliet Brewster
Yesterday at 11:50 pmDor & Rae | shining stars of the night

Dorian J. Lester
Yesterday at 11:45 pmJátékpartner keresõ

Millie Crawford
Yesterday at 8:58 pmNora & Millie - hey, cousin!

Millie Crawford
Yesterday at 8:35 pmEwan & Lena

Lena Caldwell
Yesterday at 7:20 pm
Lakosok
nyilvántartása
Csoport neve
Média 11 2
Diákok 4 6
Törvényszegõk 11 11
Bûnüldözés 5 7
Hivatal 0 4
Üzlet 4 4
Oktatás 5 1
Munkások 6 2
Egészségügy 6 6
Összesen 52 39
Ismerõs idegenek
New York utcáin
Jelenleg 17 felhasználó van itt :: 9 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég :: 2 Bots

Elizabeth Luna Cortez, Fable S. Hill, Forrest Whitfield, Joshua Miller, Juliet Brewster, Millie Crawford, Raelyn J. Winters, Valerie Dalton, Wyatt Bennett


A legtöbb felhasználó (67 fő) Vas. Márc. 12, 2017 6:18 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Cherry & Wyatt - we are sinking to the underworld

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Cherry & Wyatt - we are sinking to the underworld   Pént. Jan. 19, 2018 11:32 am


Cherry & Wyatt
Hello Handsome, show me something from your world...  
Kicsípem magam az estére és az egyik kedvenc ruhámat veszem fel, ami éppen a fenekem alá ér, hiszen tudom, ez Wyatt egyik kedvence is. Nem teszek fel sok sminket, inkább a természetes hatás kedvelője vagyok, sosem voltam az a fajta, aki maszkot húz az arcára, több rétegben is. Hamar összeszedem magam, mert tudom, hogy Wyatt mindjárt itt lesz, de még leosonok a földszintre, hogy magamhoz vegyek némi puffasztott rizst, mert mindjárt éhen veszek. Anyámék már alszanak, természetesen nem kéredzkedtem el itthonról, mert ha megtudják, hogy Wyattel készülök bárhova is, a múltkori eset után, amikor részegen állítottam haza, nem éppen voltak boldogok a látványtól. Az is lehet, hogy majd csak reggel osonok ma haza. Nem tudom, milyen bulit terveztek, de én eléggé partyzós hangulatomban vagyok ma, így benne vagyok minden hülyeségben.
A konyhába érve kezdek kotorászni a szekrényben, villanyt nem is kapcsolva, hogy ne ébresszek fel senkit, de a pultról a nagy ágaskodás közepette sikerül levernem egy poharat, ami csörömpölve ér földet. Összeszorítom a szemem, és magamban elszámolok háromig, imádkozok, hogy mélyen aludjanak már, mert ha most észrevesz bármelyikük is, az nem fog jól elsülni.
Még háromig sem érek, már fel is oltódik a villany, én pedig mosolyogva fordulok meg, a pultnak támaszkodva nézek farkasszemet az apámmal.
- Szia. Nem alszol? – kérdezem, mintha nem settenkednék semmiben, de mindketten tisztában vagyunk vele, hogy most rendesen lebuktam.
- De, próbáltam, csak felébredtem a csörömpölésre. És te nem alszol? Hová készülsz? – érdeklődik, én meg csak kikapom a puffasztott rizst a szekrényből, és ártatlan mosollyal az arcomon lépek el a pulttól.
- Épp indulni készültem az ágyba, csak megéheztem. – Ezt nem fogom tudni kimagyarázni, már jól tudom, hogy nagy bukta az egész.
- Ilyen cuccban? – vonja fel a szemöldökét, én pedig megkörnyékezem, és csak egy puszit nyomok az arcára, felvéve a kislánya kedvenc mosolyát, és már igyekszem is vissza az emeletre.
- Csak felpróbáltam ezt a ruhát, mert azt hittem, hogy már kihíztam. De még jó, úgyhogy megnyugodott a lelkem. Jó éjt. – gyorsan szedem a lábaimat, és reménykedem, hogy Wyatt még nem állt meg a kocsival a ház előtt, mert akkor ebből ma nem lesz részemről semmilyen buli. A telefonomért rohanok, és gyorsan pötyögök egy SMS-t a következő szöveggel: „Várj tizenöt percet, mert épp most futottam össze az apámmal, és biztos, hogy most kis ideig résen lesz. Vagy állj meg a kocsival pár házzal odébb, és gyere az erkély alá, majd itt kimászom. Xx”
Elképesztő, hogy mennyire féltenek a szüleim, és határozottan kezdenek az agyamra menni ezzel. Én megértem, hogy én vagyok az egyetlen lányuk, de azért mégsem kellene túlzásokba esni, mielőtt még tényleg megelégelem ezt a dolgot. Eddig nem sokat jártam szórakozni, mióta azonban Wyatt belépett a képbe, és annyira jól érzem magam vele, állandóan mehetnékem van. A múltkori buliig még apám is bizalommal volt felé, de amikor a bejárati ajtón hangosan röhögve estünk be, és az ajtófélfának dőlve várt minket, az nem volt túl szép. Csak jól éreztük magunkat, de ezt aztán már lehetett magyarázni nekik...
Az ágyamra huppanok, és bekapok egy falatot a száraz ételből, majd a szekrényemre siklik a tekintetem, és kikapok belőle pár régebbi ruhát, hogy összeköthessem őket, jó szorosan. Az erkély nincs annyira magasan, de ugrani azért nem szívesen ugranék, mert amilyen szerencsétlen vagyok, biztos, hogy kitörném még a nyakamat is. Mikor már elég hosszú, kiszaladok az erkélyre, de mindezt baromi halkan, és az egyik korláthoz kötöm a póló végét, majd jól megráncigálom, hogy biztos stabil-e az összeeszkábált „kötelem”. Amíg Wyatt nem csörög, vagy ír, visszamegyek a szobámba, és a gardróbszobából előkotrom az egyik magas sarkúm, de nem veszem fel, csak odakészítem magamnak. Egy utolsó pillantást vetek magamra a tükörben, majd mikor autó közeledését hallom, az ablakra tapadok, és látom, hogy Wyatt közeledik. Felkapom a táskám, és tényleg lábujjhegyen közeledem az erkélyajtó felé, de megvárom, míg leállítja az autót, és elém jön, mert egyedül nem biztos, hogy sikerül majd lemásznom hang nélkül. Addig is az erkély korlátjára támaszkodom, és figyelem, ahogy előtűnik a sötétből, és a gyomrom máris összeugrik, pedig még nincs is túlzottan a közelemben. Fenekestül forgatja fel a világomat...avatar
Munkanélküliek
Play by :
Phoebe Tonkin
Kor :
24
Hozzászólások száma :
156

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Cherry & Wyatt - we are sinking to the underworld   Pént. Jan. 19, 2018 5:07 pm

Cherry & Wyatt

A város legnagyobb szórakozóhelye mostanában a törzshelyem, mivel azon vagyok, hogy megszerezzem magamnak, csak nem akarok a szükségesnél több erőszakot alkalmazni, ha jó arc is lehetek. Részegen mindig ezen jár az agyam, józanul nem kellene az biztos!
Tutira nem fog menni, de azért még futok egy pár kört, mielőtt rendezkedem. Épp a sloziban esz a fene, rohadt sok volt a pálinkából ma este, a két gyökér haverom lassan ki is dől, hiába, nem bírják olyan jól, mint én, az évek meg a rutin. Hehe, na persze. Mondjuk, az sem ártott, hogy rohadt nagy alkesz voltam mindig is. Nagyjából 17 éves korom óta…
Istenesen becsapom magam után az ajtót, nem direkt, egyszerűen csak arról van szó, hogy néha megfeledkezem magamról. Aztán órát nézek és rémlik az időpont is, mehetek a nőmért, szóval fizetek a fiúknak, hogy majd érkezünk vissza, foglalják a helyeket.
Tiplizek, igyekszek, ám SMS-el bombázzák a mobilomat. 15 perc? Belefér? Beleférjen? Egye kutya. A gázba taposok és az ismerős utakat járom, közben figyelek is, nehogy abba a hibbantba akadjak bele. Percek kérdése és az ismerős utcába kanyarodok, leparkolom az autót úgy 2 házzal odébb, majd kipattanva lezseren és blazírt arccal lépek a sötét kihalt ház udvarához. A mozgolódásra figyelek fel, vigyor kúszik a képemre, aztán már a hölgyeményt is tisztán látom.
Körülnézek a házon, az ablakokat mustrálom, hátha akad még felesleges mozgolódás, de tiszta a terep. Még.
Szokás szerint nem fértem a gatyámba, bár ő még örülhet, hogy volt rajtam, később már tutira nem lesz. Mutató ujjammal mutattam, jöjjön ahogy akar, így is úgy is az ölemben fogja végezni majd.avatar
Törvényszegõk
Play by :
Diego Barrueco
Kor :
25
Foglalkozás :
díler, drogkartell tag
Hozzászólások száma :
62

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online
TémanyitásTárgy: Re: Cherry & Wyatt - we are sinking to the underworld   Pént. Jan. 19, 2018 9:42 pm


Cherry & Wyatt
Hello Handsome, show me something from your world...  
Világéletemben jókislány voltam. Komolyan mondom. Ha rám nézel, nem igazán hiszed el, de bulizni sem nagyon jártam, kivéve, amikor az unokabátyámra rásóztam magam – mert ugyebár nélküle nem igazán engedtek el sehova-. Tizennyolc éves koromig szinte ki se léptem a szobámból. Nem mondom, hogy a Ben felügyelete alatt való bulizások nem voltak kellemesek, de nélküle egy tapodtat sem tehettem eddig. Most már ott tartok, hogy nem érdekel, ki mit mond, az meg főleg nem, hogy az apám mit tilt és mit nem. Amúgy is, csak látná, mit művelek, ha kiszabadulok... huh, hát akkor már szinte majdhogynem megértem, hogy miért nem akar engedni olyan könnyen. Pedig én tényleg próbálok józan maradni, isten lássa lelkem, de valahogy mindig jön a következő és a következő kör... Nem lehet ellenállni se a piának, se pedig annak, aki éppen hozza. Na jó, azért van némi kivétel, azt meg kell hagyni, mert volt már olyan, hogy inkább az alkohol sem kellett. Vessetek rám követ, de a külső igenis számít, bármennyire is hajtogatják folyton azt a hülye mondást. Ha az nincs, akkor bukta az egész. Mégis hogy akarsz megismerkedni egy olyan emberrel, akire már ha ránézel, taszít? Most mondhatja bárki, hogy mekkora picsa vagyok, aki csak a külsőségekre alapoz, na de könyörgöm!
Az erkélyre osonok, felkapom a cipőt, és lehajítom a onnan, majd leengedem az összeeszkábált kötelet, és kihajolva lenézek Wyattre. 

- Sötét van? – suttogom hangosabban kicsit, és megpróbálok lesni, hátha látok valami fényt lentről, de inkább Wyatt arcát figyelem, mert én lószart sem látok. Mikor úgy tűnik tiszta a terep, átvetem a lábam a korláton, és lenézek, de ezzel együtt meg is szédülök, így hamar rájövök, hogy ez nagy hiba volt. Fogalmam sincs, hogy induljak neki a lemászásnak. Olyan egyszerűnek tűnt, de most így... pf.
- Basszus. Wyatt, hallod, hogy kell innen egyáltalán elindulni? – Megfogom a tetejét, de hogy én lelépjek a szilárd talajról, az már kicsit neccesebb, sőt, határozottan halálfélelmem támad. Na jó. Mélyen szívom be a levegőt, és aztán megkapaszkodom a lábammal is az anyagokban, és reménykedem, hogy elég erősen összekötöttem őket, mert ha nem, akkor ebből hatalmasnagy zakózás lesz. A miniruha határozottan nem erre a tevékenységre lett kitalálva, és már azon agyalok, hogy holnap a szomszédok közül, melyik lesz az első, aki bekopogtat, és megkérdezi, mégis miért mászkálok én lefelé az erkélyről este későn, felcsúszott ruhában?! Szerintem a szembe szomszéd Martha lesz az, mert olyan kíváncsi a vénlány, hogy nem sok ilyen van több egész New Yorkban.
- Fogj meg!– mondom, mikor már leküzdöttem magam majdnem teljesen, és mikor már majdnem száz százalékig biztos vagyok benne, hogy elkap, elengedem a rongyokat, a nyakába csimpaszkodom és egy gyors csókot nyomok a szájára, mert kertben fény gyullad, én pedig megforgatom a szememet. – Na, akkor most fuss az életedért. – nevetek fel halkan, és villámgyorsan kapom fel a magas sarkúm a földről, mert tudom, ha nem sietünk, akkor apám rajtakap, már így is biztos, hogy lebuktam. Itthon viszont nem maradok, szóval tényleg nincs más hátra, mint futni. Gyorsan szedem a lábaimat a kerítés felé, ahol kicsit megakadok, mert mindent baromi jól elterveztem, de azt, hogy ezt hogy fogom átlépni, vagy bármi hasonló, na azt nem egészen, főleg nem azt, hogy sebtében hogy fog menni. Bassza meg!avatar
Munkanélküliek
Play by :
Phoebe Tonkin
Kor :
24
Hozzászólások száma :
156

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Cherry & Wyatt - we are sinking to the underworld   Szomb. Jan. 20, 2018 7:05 pm

Cherry & Wyatt

A cipő mellettem ért földet, szerencsére nem volt hangja és a környéket sem cseszte föl vele. Figyelem őt, figyelem a ház ablakait, de semmi egyelőre, kérdése az ami felbosszant.  
Sötét? Csak megforgatom a szemeimet és válasz nélkül hagyom. Semmi sem kötelez arra, hogy válaszoljak neki, egyébként sem azért vagyunk itt, hogy magyarázgassak neki vagy teát főzzek és megdumcsizzuk, hogy miért vagyok olyan, amilyen. Vagy hogy miért vagyok itt. Azt mindketten jól tudjuk. Figyelem a szerencsétlenkedését és a kérdésére csak fintorral bólogatok. Amúgy szeretem a picsát.
- Látom, rohadt jól megy. - vágom rá, és ha már ilyen jól megy neki, akkor egy darabig hagyom, hagy próbálkozzon még, de egy tapodtat sem mozdulok. Jó látványt nyújt. Jó helyre vettem jegyet, hiszen ami elém tárul, hát kár volna lemaradni ilyesmiről. Ahogy egyre közelebb ér a talajhoz, úgy lépek közelebb, hogy elkapjam a csípöjénél fogva. Egy gonosz vigyort ejtek, mert hát mégis csak segítség nélkül lejutott onnan.
Az arcát fogom tenyereim zárójelébe, markánsan, érezhetően nem tűrve ellentmondást, és orozom el a csókját, többet nem akarok egyelőre. A fényeket észreveszem. Szóval Cherry szavaira csak bólogatok az ablakot fixírozva, aztán utána lépek én is. Nagyjából mint aki ráér, de az ő fennakadása az én fennakadásom is.
- Óh bazzd, ne csináld már. - emelem fel a szoknyáját, hogy megnézzem újból, mit rejt alatta, de aztán segítek rajta, hogy túljusson az akadályon, aztán utána vetem magam. Az se érdekel ha elszakad a gönce. Megragadom a kezét és futok vele az utcán a kocsimig. Ott aztán magamhoz rántom, csókokkal bombázom a válla gödrét és a nyakát. Hogy nekem ez mennyire hiányzott…
Végig simítok a formás hátsó felén, majd lejjebb simítok.  
- Király a combod, mondd, sportolsz valamit? - gusztálom végig, miközben megnyalom a szám szélét, majd újabb csókokkal hintem, végül kinyitom a kocsim ajtaját. Pattanjon be aztán lépjünk innen. Még rengeteg időnk van. Bepattanok én is, aztán lépek is az utcából.
- Hova vihetem a hölgyet? - a kaján mosoly megjelenik a képemen és ott is marad. Amíg valaki le nem töröli persze.
avatar
Törvényszegõk
Play by :
Diego Barrueco
Kor :
25
Foglalkozás :
díler, drogkartell tag
Hozzászólások száma :
62

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online
TémanyitásTárgy: Re: Cherry & Wyatt - we are sinking to the underworld   Hétf. Jan. 22, 2018 1:41 pm


Cherry & Wyatt
Hello Handsome, show me something from your world...  
Nem, eddigi életem során kurva kevésszer fordult elő, hogy az erkélyemről kelljen lebumliznom úgy, hogy lehetőleg hangtalan legyek. Bármily hihetetlen is ez... Hajlékony vagyok, sportolok is, de a magasság valahogy nem az én terepem, végül mégis elindulok lefelé, a felső szinttől, hogy aztán Wyatt megragadhasson, és az utolsó lépést így segítsen megtenni. A csókja elég ahhoz, hogy a szervezetem megadja magát, és az endorfin felszabaduljon bennem, a gyomroktól indulva az egész testemen át. Határozottan felforgatta a világomat, egyik napról a másikra én lettem az inkább otthon ülős Cherryből a folyamatos mehetnékkel küzdő lánnyá. Én azt egy szóval sem mondom, hogy eddig nem éltem kicsapongó életet, de mindezt úgy csináltam, hogy ne kerüljek apámmal konfliktusba, és csak lightosan. Most már kezdem érezni, hogy a pengeélen táncolok, főleg így, ha most is rá fog jönni, meglógtam otthonról. Wyatt arcán csillan meg a bentről kiszűrődő fény, amire megforgatom a szemeimet, és a magas sarkút felkapva a földről igyekszem az utca felé, de mivel az a kurva kerítés kovácsoltvas, így nem olyan egyszerű a mutatvány.
- Hát jól van baszki, mit csináljak? – mérgelődöm magam előtt, mikor megszólal, és elmosolyodom, amikor felemeli a szoknyám. Megpróbálok átlendülni, a pasim segít, hogy épen megússzam az esetet, de érzem, ahogy a harisnyámon felszalad a szál. Remek. Mindegy, ez legyen a legkisebb bajom, ilyen melegben anélkül is elvagyok, na meg úgyis lekerül majd... A kezem az övébe csúsztatom és gyors léptekkel indulok meg a két házzal arrébb parkoló kocsi felé, ahol aztán rögtön nekem is esik. Imádom, hogy ennyire mohó, és azt sem bírja kivárni, hogy egyáltalán az autóba üljünk. A csókján érződik az alkohol, tudom, hogy ma már ivott, a szemén is látszik. Kicsit nem hagy azért nyugodni, mert még mindig nem értem, miért kell ilyen állapotban vezetni, de egyszer hoztam fel a témát, akkor is el lettem küldve az anyámba, így inkább nem feszegetem. Az mondjuk igaz, hogy így is jól vezet, a száguldás a vérében van, és én is imádom a gyorsaságot.
Az ujjaim szétterülnek a mellkasán, és a jobb kezem máris lejjebb kezd el kalandozni a hasánál, de aztán észbe kapunk, hogy jobb lenne lépni innen.
-  Hm. Már hogyne sportolnék. A mai edzést mondjuk az éjszakára tartogatom. – húzom az ajkam széles mosolyra, aztán bepattanok a vezető melletti ülésre, ott aztán belebújok a cipőmbe is.
- Ahová szeretnél. Ma rád hagyatkozom. – mondom, aztán a kocsi hangos csikorgással indul el az utcából, én pedig hátra dőlök. Általában arra megyünk, amerre ő szeretne, mert tisztában van az este legjobb helyeivel, a legnagyobb bulikkal. Nekem is van néhányról infom, de azt hiszem, nem igazán rajongana a barátnőm által szervezett házibuliért, és a barátnőm sem lenne oda azért, ha odavinném Wyattet. Valamiért nem szimpatizál vele, pedig még csak hallomásból ismeri, de már az alapján elkönyvelte az „akiket nem kedvelek" listába.
- Merre voltál? – kérdezem, nem számonkérésből, csupán kíváncsiságból. A táskámban megcsörren a telefonom, de ki se kell vennem, mert nagyon jól tudom, hogy az apám lesz az. Nem fogom felvenni, ha hatvanszor hív, akkor sem. Egy kis idő múlva elhallgat -még jó, hogy jó a csengőhangom-, de aztán újra megszólal. Kiveszem, és szemforgatva kinyomom.
- Azt hiszem, ma inkább haza sem megyek. Van hely az ágyadban? – kérdezem mosolyogva, s közben a bal kezemmel a combjába marok. Nem mondom, a vonzalom olyan szintű kettőnk között, hogy nehéz bármelyikünknek türtőztetnie magát, de ha húzzuk a dolgot, akkor annál szebb lesz az est fénypontja.
A telefonom újra felvillan, és a képernyőn feltűnik a tíz nem fogadott hívás és három SMS felirat.
- Én a helyedben már félnék apám szeme elé kerülni, nem igazán tetszik neki, hogy elrabolod az egyetlen lányát. – felnevetek, majd hátra pillantok a hátsó ülésre, mert remélem, fellelek ott valamiféle alkoholt. Nem is csalódom, tudom, hogy Wyattnél mindig van valami, így hátra nyúlok a félig whiskyvel teli üvegért, és nagyot kortyolok belőle. A telefonom kikapcsolom és visszasüllyesztem a táskám mélyére, mert jobb lesz, ha nem is látom, a francnak sem hiányzik ez a ma estémhez.avatar
Munkanélküliek
Play by :
Phoebe Tonkin
Kor :
24
Hozzászólások száma :
156

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Cherry & Wyatt - we are sinking to the underworld   Vas. Jan. 28, 2018 4:14 pm

Cherry & Wyatt

Attól, hogy morgolódik, még nem leszünk előrébb. De ne nekem akarjon morogni, arra ott az apja, engem hagyjon ki belőle. Én elvagyok a baszogatások nélkül is, elég ha én baszogatok másokat. Abban jobb vagyok. És igen, fényezem magam, képes vagyok rá. Ezért is utálnak ennyien, de leszarom. A bátyám is rühelli a képemet, ez fordítva is igaz, hiszen amig ő a jófiút játssza, addig én az ő ellenfelét. Na de tűnjünk innen, ezt még a kocsinál is folytathatom. Ittam, de attól még tudom, mit miért csinálok, hiszen annyi nem gurult le. De jobb lesz elhúzni.
A sport hallatára elmosolyodok és várom, hogy beüljön mellém és megadja az úti célt, de helyette annál jobb választ kapok. És ez még jobban tetszik. Akadnak ötleteim, a város tele van jobbnál jobb helyekkel, ahol vagy édeskettesben lehetünk, vagy egy hatalmas tömeg közepén. Olyan ötleteket, mint a legutóbbit, hogy a barátnőjéhez menjünk, hát olyat többet kösz nem bébi. Nem komálom se a csajt, se a társaságát.
- Itt ott. Kisebb haveri kör. - rövid és tömör válasz, ennél többre nem futja, bár mivel ittas vagyok, ezért tudja mi jót csináltunk. No meg Taylor-ral is egyeztetnem kellett pár apróságot a nagy bulink előtt. Mert fontos hogy tudja.  A telefoncsörgés nem hoz lázba, nem figyelek rá, nem is érdekel, olykor még a sajátomra sem figyelek.
- Talán számodra akad. - villantottam a bájosabbnál bájosabb Wyatt vigyort, miközben felé pillantottam, de aztán kanyarodni kellett, szóval inkább figyeltem az útra. Bár Cherry nem igazán segít ebben, hiszen ahogy a combomra markolt, már elegendő ok volt arra, hogy fekvillanyozon, bár erről nem kell tudni, akad pár hely, ahol megvalósíthatjuk a mai terveket.
- Apádat majd megbékítem egy rekesz sörrel, ne parázz tündérem. - nevetem el magam, ahogy kimondta azt a pár szót az apjáról. Hamar megszerettetném magam vele, okom se lenne félni. A legjobb após lenne az egész világon. Noh nem tudom hogy  ami kapcsolatunk meddig fog kitartani, szóval ennyire nem megyek bele. Figyelem ahogy a piáért hátra nyúl, ahogyan belekortyol.
Még pár háztömb, pár kanyar és meg is érkezünk egy helyre, amit erre az éjszakára találtam ki. Csak előbb érjünk oda és ne botoljunk bele egy zsaruval sem.avatar
Törvényszegõk
Play by :
Diego Barrueco
Kor :
25
Foglalkozás :
díler, drogkartell tag
Hozzászólások száma :
62

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online
TémanyitásTárgy: Re: Cherry & Wyatt - we are sinking to the underworld   Szer. Jan. 31, 2018 2:42 am


Cherry & Wyatt
Hello Handsome, show me something from your world...  
Az utóbbi pár hétben jöttem rá, hogy a partyk világa igazán nekem való, főleg, ha olyan a társaság is, akik a kedvemre valók. Wyatt haverjai jó fejek, bírom őket, viszont volt egy-kettő, aki megpróbált már felszedni, még úgy is, hogy tisztában vannak azzal, az ő nője vagyok. Nem mondom, egy-egy gyenge pillanatomban már majdnem el is csábultam, de aztán Wyatt váratlanul ott termett – mint mindig, baszki, sose lehet tudni, mikor tűnik el vagy éppen kerül elő…- és aztán fél perc sem kellett ahhoz, hogy elfelejtsem a másikat. Eszem ágában sem volt félre nézni, de az alkohol ugyebár eléggé el tudja feledtetni az elhatározásokat vagy éppen felülmúlni az akaratot. Nem tudom, ő megcsalt-e eddig, de mivel sosem mondtuk ki, hogy ez egy kapcsolat, így elméletben nem is lehetne semmiféle elvárásunk a másik felé. Ennek ellenére azért biztos nem nézném jó szemmel, ha meglátnám valami ribanc társaságában.
A telefonom szépen lassan csúsztatom el a táskám mélyére, mert apám feleslegesen hívogat, nem fogom felvenni. Azért remélem, a zsarukat nem fogja utánam küldeni, mert azért úgy nem lennék hálás…
- És amúgy napközben merre jártál? Nem is hívtál, meg semmi… - Nem szemrehányás, csak érdeklődöm a napja felől. Biztos elfoglalt volt, azért nem keresett, mondjuk én sem őt. Ez olyan „várom, hogy a másik hívjon” nap volt, részemről. Aztán végül is dobtam neki egy üzenetet, hogy lesz-e valami este, mert kedvem az nem volt otthon ücsörögni…
- Király. – mosolygok vissza rá, és belesüppedek az autóülésbe a vigyora láttán. Imádom a mosolyát, meg úgy igazából az egész pasit. Talán leszállt a rózsaszín köd is, de ezt nem vallanám be még magamnak sem, nemhogy neki.
- Gondolod, hogy ilyen egyszerű, mi? – felnevetek. – Nem is szereti a sört. – teszem hozzá, de kit érdekel, hogy ki van-e békülve azzal, kivel járok?! Wyatt nem az a típus, aki majd le fog ülni a vasárnapi ebédnél az asztalhoz, és én is egyre többször maradtam el ezekről az összejövetelekről. Sosem voltak a kedvenceim, főleg amikor a nagyanyám is a meghívottak között volt.
Újabbat kortyolok az üvegből, nem is kicsit, mikor aztán megpillantom a távolban, előttünk felvillanó sziréna színeit. Nem tudom, Wyatt mennyire ittas –esetleg más tudatmódosítóval is élt-e-, de jobbnak látom szólni. Apropó, majdnem biztos vagyok benne, hogy drogozik, mert elég fura néha, meg azért én se vagyok hülye, az a pár tűszúrás a karján eleget elárul…
- Csak jelzem, hogy ott villog egy rendőr, Wyatt, szerintem jobb, ha elkerüljük, mielőtt már megint belefutunk a bátyádba. – bökök előre a fejemmel, és már fel is vagyok készülve a gyors irányváltásba, mert szerintem neki sincs kedve újból bármiféle ellenőrzésnek alávetnie magát. Mellesleg nekem sincs kedvem a fogdában kikötni, így reménykedem, hogy megfogadja a tanácsom és sikerül kikerülni őket.avatar
Munkanélküliek
Play by :
Phoebe Tonkin
Kor :
24
Hozzászólások száma :
156

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Cherry & Wyatt - we are sinking to the underworld   Szer. Feb. 07, 2018 3:13 pm

Cherry & Wyatt

Cherry az enyém, ezt sokan tudják, akik meg mégsem azok megismerkednek az igazammal. Őt én birtoklom és ez erősebb vágy mindennél. Jó a testvéri szeretettemnél annyira még nem, de ha Aaron úgy hiszi, hogy nekem senki nem fontos körülöttem, akkor legyen úgy. Nekem marhára kielégíti ez s gondolat a vágyaimat, felkelti a kíváncsiságomat. Szóval eleget tehetek még neki. Jól ki van ez találva, meg kell hagyni.
Elhessegetem a gondolatot, mert még a végén kénytelen leszek vadászkopó módjára körbe szaglászni a bátyám törzshelyeinek minden egyes kis zugát. Mert igen, tuti van körülötte is valami. Nem csak nálam, szóval maga miatt is aggódhatna olykor nem csak az öccse miatt. Kit érdekel. Még csak 24 vagyok, előttem az élet, noha terveim vannak, mégsem valósítom meg őket. Másra vágyom nem a tízen akárhány éves múltamat előcincálni. Cherry kérdése pedig cseppet sem javít a helyzeten. Éppen ellenkezőleg. Ebben a pillanatban még az is átfut az agyamon, hogy rossz ötlet elé tárni mindent, legalábbis ha ilyen... Talán jobb lenne hagyni az egészet a picsába és szépen visszakanyarodni. De ha már eljöttünk idáig már úgyis mindegy, nem? Meg aztán ott van az a tény is, hogy még egyszer belekezdeni, fene tudja mikor fogom újra rászánni magam. Nem kap választ, egyelőre nincs okom válaszok után kutatni, de az, hogy az apja nem bírja a sört és a fejemet sem. Felháborító. Engem mindenki szeret. Még az is aki eredetileg gyűlöl. Csak jól kamuzza, álcázza.
Csak egy grimaszt vágok, miközben rápillantok, de végül választ is kaparok neki.
- Se gáz. Majd elütöm az időt vele pár órára. Tudok pár szóviccet. Talán meglágyítja a szívét irányomba. - persze ez nem lehetséges már most tudom, de aki nem próbálkozik, az nem is fog nyerni. Hiú remény lett volna azt hinni, hogy vállon vereget és gratulál. Jelzését nem kommentálom, csak elvigyorodok, gondolkodok a különböző alternatívákon, de aztán rásandítok szemem sarkából.
- Kurvára kapaszkodj! - adom ki az ukázt, majd váltok és tövig nyomom a gázpedált. Elsuhanunk a rendőrkocsi mellett, közben meg letekerem az ablakot is, hogy kimutassak az ürgéknek. Még egy Juhút is kiordítok a világba, majd visszahúzom magam és az ablakot is.
- Téged csak ne érdekeljen az a majom! Amíg én itt vagyok, ne kelljen neked más kan! - pillantok rá, majd élesen lekanyarodok és tovább folytatom a száguldozást. Végül fékeznem kell, hogy egy szűkebb helyre vigyem a kocsit, mögöttünk pedig a rendőrautó haladt el. Vakok voltak, mentek tovább, szóval másodpercekkel később kitolattam és visszafordultam, hogy mehessünk tovább. Nagyjából még három utcányit. Aztán lefékeztem az egyik parkolóban, körül néztem, minden csendes volt.
- Menjünk. - kipattantam a kocsiból, bevártam Cherryt és indulhattunk a jelenlegi otthonomba. Csak egy lakás, az egyik emeletesen. Nem nagy cucc. Valahol az ötödiken. Amikor nem haza megyek, hát ide cuccolok be, anya nem csípi mikor matt részegen megyek. Szóval lépcsőn fel, de valahol meg kell állni, hogy csókot lopjak az én asszonykámtól, a falnak szorítsam és a szoknyája alá nyúljak. Végig cirógassam a combját, a nyakát csókolgassam, hogy aztán a vállgödrébe sóhajtsam a vágyaimat. Idő előtt azonban fel is érünk a lakásba, még a kulcsot is hamarabb kerítettem elő, mint szoktam. Előre engedem a hölgyet, majd magunkra zárom az ajtót.
- Érezd otthon magad. - villantottam az ezer Wattos vigyoromat, a kulcsomat ledobtam a szekrényre, majd beljebb engedtem magunkat. Aztán kicsentem a lánytól az üveget, hogy nagyokat kortyoljak a piából, leraktam az egyik szekrényre, majd magamhoz húztam a lányt egy újabb heves, vad csókra.
avatar
Törvényszegõk
Play by :
Diego Barrueco
Kor :
25
Foglalkozás :
díler, drogkartell tag
Hozzászólások száma :
62

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online
TémanyitásTárgy: Re: Cherry & Wyatt - we are sinking to the underworld   Szomb. Feb. 10, 2018 3:27 am


Cherry & Wyatt
Hello Handsome, show me something from your world...  
Néha egy kibaszott nagy kérdőjel nekem az egész pasi, aki éppen mellettem ül. Egyszer úgy érzem, ismerem, másszor meg komolyan elgondolkodom azon, hogy ki is ő valójában. Nem egyszerű szóra bírni, főleg nem elérni azt, hogy tök őszintén mondjon nekem dolgokat, de a természetemből adódik, hogy nem hagyom annyiban, én kérdezősködöm tovább. Amíg nem robban. Mert egyszer úgyis elege lesz belőle, és jól helyre tesz, de igazából kettő perc elég ahhoz, hogy újra az ujjam köré csavarjam és kiengeszteljem. Most is itt tartunk, nem akar válaszolni, így kérdőn tekintek rá, de megcsóválom a fejem.
- Esküszöm, néha nem értem, mit töröm én itt magam. A kérdéssel nem számon akartalak kérni, csak érdeklődtem. De mindegy, nem kell válaszolni – vonok vállat, és kibámulok az ablakon, hogy aztán újabbat kortyoljak az üvegből.
- Próbálkozni lehet végül is – válaszolok neki, de a napnál is világosabb, hogy az apám a büdös életben nem fogja kedvelni Bennettéket –legalábbis Wyattet biztos, hogy nem az életvitele miatt-. Nem érdekel a dolog, egészen addig, amíg ezzel nem okoz nekem kellemetlenséget, mert kezdem úgy érezni, hogy korlátoz a szabadságomban, és ez nem lesz így jó. Nem akarom, hogy választanom kelljen.
A piros-kék fények villódzása nem sok jót sejtet, de nem is mi lennénk, ha nem futnánk bele a zsarukba. Oldalra sandítok rá, és mikor vigyorog már az én szám is mosolyra húzódik, mert tudom mi következik.
- Mekkora hülye vagy, Wyatt! – nevetek fel hangosan, mikor kiordít a zsaruknak, azok pedig persze pillanatok alatt iramodnak utánunk. Kurva veszélyes, de adrenalin szökik a testem minden porcikájába, viszont az már kevésbé tetszik, hogy a whisky egy része az ölemben landol. A nagy kanyarok közepette igyekszem visszacsavarni rá a kupakot, hogy a maradék ne boruljon rám. Hátravetem a fejem, lehúzom az ablakot, és élvezem, ahogy a sebességgel együtt létezem. Imádom. A következő mondata azonban egy pillanatra kizökkent az érzésből.
- Mi van? Nem érdekel a bátyád. És egy szóval sem mondtam, hogy kell más. Mi az, talán féltékeny vagy? – kúszik az arcomra egy pimasz mosoly, és a jobb kezem az ajtó kapaszkodójához csúszik, mert félő, hogy bedőlök az ölébe, akkorákat kanyarodik. Szeretem, ahogy vezet, de azért ha jobban belegondolok, hogy ittasan teszi azt, az azért elég merész. Mindegy.
Mikor megáll, a whiskys üveggel karöltve szállok ki és utána megyek. Fogalmam sincs, hova jöttünk, itt még nem jártam, de elég csendes ahhoz, hogy valami buli legyen. Nem kérdezek, csak megyek utána a lépcsőházba, ahol már tudom, hogy itt nem lesz semmiféle buli, hanem valami egészen másra készül. A lépcsőfordulóban a falnak nyom és halk sóhajjal mutatom ki vágyaimat, az ajkába marok, de aztán felfelé igyekszünk, mielőtt még teljesen átadnánk magunkat az élvezeteknek. Az ötödikre felérve nyitja az ajtót, én pedig belépek a kis lakásba, ami berendezésileg és rendetlenségileg tipikusan rá vall.
- Te Wyatt, nem úgy volt, hogy bulizni megyünk? – Csak érdeklődöm. – Mi ez, legénylakás? – nevetek fel halkan, miközben beljebb indulok és körülmustrálom a helyet. Az „érezd magad otthon” felszólításra pedig rögtön úgy is teszek és a szoknyám aljához nyúlok, hogy felhúzva ledobhassam magamról , mert nem annyira esik jól a whiskyvel áztatott ruhában létezni. A szék támlájára dobom, aztán Wyatt már oda is jön mosolyogva, és… ahj. Az a mosoly. Elolvadok nyomban.
- Ha te tudnád, mennyire imádom ezt a vigyort, Wyatt Bennett. – húzom a szám széles vigyorra, aztán szorosan húzódom közel hozzá. Ha a kocsiban nem húztam volna meg párszor a whiskysüveget, akkor nagy valószínűséggel semmi ilyesmi nem csúszik ki a számon, de ha már így jött ki, mindegy, nem bánom.
- Mik a terveid? – kérdezem, mielőtt még csókba húz, de aztán elég nyilvánvalóvá válik számomra, hogy szexre éhezik. Jobb kezem a pólója alá csusszan, hogy ujjaim bebarangolhassák felsőtestének minden egyes centiméterét. A gyomrom öklömnyire ugrik össze, és pillangóhadsereg szabadul fel, ami az egész testem bejárja. Euforikus érzés, mellesleg még az alkohol is kezd a fejembe szállni, és ez határozottan veszélyes párosítás tud lenni. Megmarkolom a pólójának anyagát, és hátrálásra kényszerítem egészen az ágyig, ahol ha sikerül az ágyra löknöm, szemben ülök az ölébe és úgy csókolom tovább olyan hevesen, hogy már-már úgy tűnhet, megálljt nem is ismerek. És valamelyest tényleg így van.avatar
Munkanélküliek
Play by :
Phoebe Tonkin
Kor :
24
Hozzászólások száma :
156

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Cherry & Wyatt - we are sinking to the underworld   Szer. Feb. 14, 2018 9:55 am

Cherry & Wyatt

Vannak napok, mikor nem válaszolok a kérdésekre. De nem csak Cherry-t tisztelem meg ezzel a hóbortommal, hanem a fantasztikus nagy testvéremet is. Övé a legnagyobb tiszteletem és pofátlanságom is olykor, de én így vagyok teljes. Meg egész no meg önfeledt. És őrült, hiszen a zsaruk orra előtt húztam el a mézesmadzagot, akik persze egyből ugrottak a dologra. az adrenalin remek dolog, nem tudsz betelni és leállni vele, ezzel élek amióta az eszemet tudom és az sem érdekel, ha ezzel a családom agyára megyek. Mit is mondtak legutóbb? Áh hát persze, ez az örültség fog egyszer a sírba vinni. Hülye vagyok és én élvezem. A bátyám meg bekaphatja.
A bátyám kerül szóba, meg a féltékenység, kérdésére csak elhúzom a szám.
- Lehetek, nem? - vállat vonok. - Nem vagyok valami kellemes alak, mikor őrjöngők, szal’ megértem, ha változtatásokat akarnál eszközölni az életedben. - nem velem kapcsolatban, én már képtelen lennék megváltozni, egy nő miatt meg felesleges. Ha ki akar lépni az életemből, hát tegye, de azért számítson felőlem is kanyarokra. Nem viselem túl jól azt, ha valaki távol akar lenni tőlem és ellenkezik. De ez megint más dolog.
A lépcsőházban már sejtheti, hogy buli majd később lesz, most teljesen más bulit fogunk csapni. Mindkettőnk érdekében kell a szex és ezt csak fokozni tudom. Főleg ha az itthoni anyagjaimat mutatom meg neki közelebbről, aztán téphetünk a buliba. A világomba beérve és kérdésére csak elmosolyodom.
- A buli megvár, csak később kezdődik igazán. Ne parázz. - kacsintok rá huncutul és figyelem ahogy megszabadul magától egy ruhadarabjától. Hogy én mennyire bírom ezt a nőt! És ő mennyire bírja a vigyoromat? Hajaj. A keze jó helyen barangol, sőt mikor hátrálásra késztet, hát engedelmesen teszem azt, hogy leseggeljek az ágyamra. Hogy aztán rám ülhessen. Hajajjaj, a nadrágom kezd szűkössé válni. Szám a szájára tapad, nyelvem jólesően esdekel a bebocsátásért, és mikor meg is kapom az engedélyt úgy csókolom mintha nem lenne holnap, mintha csak mi lennénk a világon, és mi ketten menthetnénk meg a földet a teljes pusztulástól. Elveszek az ízében, az odaadásában, és még többet kell belőle éreznem.
- Elég jól áll rajtad ez a ruha.... de nélküle... jobban tetszel... - suttogom, majd lágyan csókolni kezdem a nyakát, hogy a maradék ellenállásától is megfosszam. Ujjaim a ruhájával játszanak, a nyaka után a kulcscsontját kezdem harapdálni és egyre lejjebb araszolok.
avatar
Törvényszegõk
Play by :
Diego Barrueco
Kor :
25
Foglalkozás :
díler, drogkartell tag
Hozzászólások száma :
62

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online
TémanyitásTárgy: Re: Cherry & Wyatt - we are sinking to the underworld   Szomb. Feb. 17, 2018 4:18 am

+16


Cherry & Wyatt
Hello Handsome, show me something from your world...  
- Hát felőlem lehetsz, de ezúttal ez felesleges időpocsékolás lenne – vonok vállat a felvetésre, hisz nincs egyáltalán mire féltékenynek lennie. Nem tettem semmit az ég egy adta világon, még csak annyit sem kottyantottam, hogy a bátyja jól nézne ki, pedig meg kell hagyni, ő sem rossz.
- Milyen változtatásokat? – húzom össze a szemöldököm és ráemelem a tekintetem. Nem igazán értem most mi a tökömről beszél, meg egyáltalán hogy jutottunk idáig a beszélgetésben, és ha most nem éppen a zsaruk elől menekülnénk és lennék azon, hogy ne boruljak fel az ülésen, akkor biztosan jobban beleásnék a témába. Ez az egy mázlija van, hogy most nem tudok erre koncentrálni. Komolyan nem vágom, most miről zagyvál… Egy ártalmatlan kérdést tettem fel, erre úgy csinál, mint egy sértődött kisgyerek. Még a maga módján cuki is, ha jobban megnézem a duzzogó fejét. A rendőröket sikeresen lerázzuk, és határozottan megkönnyebbülök ennek tudtán. Kifújom a benntartott levegőt, mikor leparkolunk, és mosolyogva pattanok ki a whiskys üveggel a kezemben, aztán követem felfelé a lépcsőházban itt-ott megtorpanva egy hevesebb csókra.  Beérve a lakásba azonnal le is dobom a ruhát, mert rám tapad a whisky áztatta anyag, mellesleg jó lesz, ha megszárad, mire továbbállunk innen.
- Ja, egy percig sem paráztam, csak érdeklődtem – bizonygatom miközben macska módjára közelítem meg és csókolom, elvéve ezzel az utolsó csepp whisky ízét is tőle. A nyelvünk összegabalyodik, a kezem pedig automatikusan indul el a pólója alatt, hogy az ujjaim bejárhassanak minden egyes pontot. Már közel sem vagyok józan, de ez nem befolyásol semmiben, sőt a vonzalmam ilyenkor megsokszorozódik Wyatt irányába, pedig alaphangon sem kicsit, szóval el lehet képzelni, mit érezhetek most. A pólójától hamar meg is szabadítom és aztán az ágyra lököm, hogy támadásba lendülhessek ellene a csókjaimmal.
- Szeretek a társaságodban ruha nélkül lenni, szóval én nem bánom, ha a maradéktól is megszabadítasz – mosolygok huncutul mikor elszakadok tőle, és halk sóhajok törnek fel a torkomból, amikor az ajkait a bőrömön érzem. A levegő hőmérséklete mintha hirtelen a duplájára nőtt volna, nem tudom, ez az alkohol vagy éppen a vágyam hatása, de azt hiszem, a kettő keveréke lesz a hunyó. Az ujjaim vakon nyúlnak az övcsatjáért, és az hangos csörgéssel oldódik ki, hogy aztán pillanatokon belül csúsztassam be a kezem a boxer anyaga alá. Elégedett mosoly terül szét az arcomon, mikor érzem, hogy sikerült rendesen beindítanom, pedig nem is tettem olyan sok dolgot érte. Hát, ezt teszi, ha két ember egymásra van állva teljesen… Jobb kezem a farkára markol és fokozza a szorítást, miközben fel-le mozog. A testem minden porcikája vágyik az érintése után, és ahogy az ujjai végigzongoráznak a bőrömön, libabőr fut végig rajtam tetőtől talpig ezzel bizonyítva, hogy mindennél jobban kívánom őt. Akarom. Most azonnal, ellenállást nem tűrve.avatar
Munkanélküliek
Play by :
Phoebe Tonkin
Kor :
24
Hozzászólások száma :
156

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Cherry & Wyatt - we are sinking to the underworld   Hétf. Márc. 12, 2018 1:36 pm

Cherry & Wyatt


+ 18

Féltékeny vagyok. A bátyám csak ne nézegesse a nőmet, allergiás vagyok az ilyenekre, pláne ha úgy méregetik őt, mint a kirakati babákat. Cherr az enyém és nem adom. Hiába mondja, hogy feleslegesen vagyok féltékeny, ezt nem lehet kiölni belőlem egy szusszanással. Kérdésére csak vállat vonok, az ő döntése lesz, ha lesz, annyi biztos, hogy nehezen válna meg tőlem. A lényeg a mai éjszaka, terveim vannak vele és ha élvezni fogja, akkor rákap és akkor együtt toljuk. Rajtam már jóformán hatása sincs, de majd szedek és lövök többet, hogy jobban hasson, de ha élvezet kell, akkor nem megyek el odáig. De őt ma bevezetem ebbe, van elég anyagom hozzá, hogy a fellegekbe repítsem és azon is túl. Ha beválik, akkor lesz igazán ütős, meg az X-edik alkalommal. Én már sorozatban lövöm magam meg szívom, a bátyám már megcsapdosott érte, de nem érte el a kellő hatást, így aztán folytatom. Aztán majd kikötök a kórházban, vagy kitudja merre. az sem érdekel igazán. Szeretem magam jól érezni és arcon köpni azokat, akik nem vélekednek túl pozitívan ez miatt. Én ilyen vagyok, nehezen változok meg, aki igazán akar, az elfogad így. Ha nem, hát az sem érdekel, túl teszem magam valahogy rajta. Különben nagy ívben teszek rá. A bátyámra is, ami azt illeti, mert állandóan a letartóztatásokkal jön és hogy elég ebből. Hát nem, ne mondja meg.
Az ágyra kerülve vágyakozóan nézek rá, végig tekintek rajta és igen, éhezem rá. Ahogy a farkamhoz ér, automatikusan kapok ajkai után, hogy felfaljam őt szinte. Élvezem, bármit is tegyen velem éppen. A lélegzetem is elakad egy pillanatra, ahogy a tenyerét megérzem a farkam körül. A nadrágom lecsusszan, odébb rúgom, nem kell az most ide. Két ujjamat megnyálazom, a bejáratához illesztem, és mindkettőt becsúsztatom, egyszerre; felkészülési időt nem hagyva látok neki a csaj „megdolgozásának”, először lassan, majd egyre fokozván csuklóm mozgását.
Már most benne akarok mozogni, szárazan, érdesen, fájdalmasan, csak az isten verje meg, végre hadd elégüljek ki, mert az eszemet vesztem. Érzem, hogy mindjárt, mindjárt kibaszottul elsülök. Sőt, hamar az orgazmus kapujába lök, és ahogy ez megtörténik, úgy könnyebbülök meg kissé. Igen, régen voltunk már együtt. Nem állunk meg egy pillanatra sem, magam alá gyűrőm és kajánul elvigyorodom.
Bírom én ezt akár még holnap is.
avatar
Törvényszegõk
Play by :
Diego Barrueco
Kor :
25
Foglalkozás :
díler, drogkartell tag
Hozzászólások száma :
62

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online
TémanyitásTárgy: Re: Cherry & Wyatt - we are sinking to the underworld   Csüt. Márc. 29, 2018 12:36 am

+18


Cherry & Wyatt
Hello Handsome, show me something from your world...  
Nem értem a féltékenységének okát, de azért valamilyen szinten jó érzéssel tölt el, hogy érdeklik ezek a dolgok. Növeli az ember önbizalmát néha, de ezzel ellentétben egy idő után baromi idegesítő tud lenni, főleg, ha túlzásba viszik. Wyatt hála az égnek még csak a peremén táncol ennek a dolognak és nagyon remélem, nem is fog túllépni ezen, jóllehet, oka nincs is rá.
Wyatt merőben ignorálja a beszélgetéskezdeményezéseimet, de a hangulat gondoskodik arról, hogy ezen most ne lovagoljak annyira. A levegő izzik közöttünk és minden egyes porcikám zsizsegni kezd, ahogy hozzám ér, főleg ha azt kicsit határozottabban teszi. Wyatt pedig több, mint határozott, sokkal inkább követelőző és én ezt nagyon is szeretem. Imádom, amikor érzem, hogy mindennél jobban akar, és ez most egy ilyen alkalom.
Nem igazán tudom magam én sem türtőztetni, de nem is akarom, így hamar ki is oldom az övét és kényeztetni kezdem őt. Hol a kezemmel, hol a számmal kényeztetve lököm egyre közelebb az orgazmus felé, de aztán hamar kezd el ő is ingerelni engem, és így egyre nehezebb a koncentrálás. Az alkohol csak hozzájárul ahhoz, hogy némi koordinációs problémáim legyenek, de a puszta jelenléte is megrészegít, így tényleg nem egyszerű koncentrálni. Halk nyögésekkel jelzem tetszésem, és mivel már nagyon rá vagyok kattanva, nekem sem kell sok ahhoz, hogy a csúcsra jussak először, persze figyelek arra –legalábbis nagyon igyekszem-, hogy nagyjából egyszerre jussunk az orgazmus közelébe. Elégedetten vigyorodom el, mikor sikerül a tervem, aztán halkan felsikkantva heveredek az ágyra engedve, hogy Wyatt fölém tornyosuljon. A hajába túrok és a lábaimat a csípője köré fonom, azzal húzom magamhoz olyan közel, amennyire csak tudom, és türelmetlenül billegtetem a csípőmet alatta. Közben a karnyújtásnyira lévő whiskysüveg felé nyúlok, és a könyökömre támaszkodva arrébb lököm kicsit Wyattet, hogy aztán egy kisebb adagot löttyinthessek a hasamra. Lerakom, aztán a mutatóujjam belemártom az alkoholba, hogy aztán végig húzhassam az ajkán és közelebb hajolva hozzá onnan csókolhassam le az édes nedűt.
- A legjobb kombó – húzódik a szám széles vigyorra mikor elszakadok tőle, és azzal együtt kapom el a pillantását. A még mindig whiskys ujjam végig vezetem a melleim között, aztán visszatérek a hasamhoz és ott egy kört leírva várom, hogy a nyelvével kövesse az útvonalat. Az izgalom egyre inkább a tetőfokára hág és már nem igazán bírok magammal, de azért jólesik őt és magamat is még ennél is feljebb húzni kicsit, de most már igazából nem akarok mást, csak őt. Bennem.avatar
Munkanélküliek
Play by :
Phoebe Tonkin
Kor :
24
Hozzászólások száma :
156

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Cherry & Wyatt - we are sinking to the underworld   

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down
 

Cherry & Wyatt - we are sinking to the underworld

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Archívum :: Játékok-
^
ˇ