One belongs to New York instantly. One belongs to
it as much in five minutes as in five years.
Belépés

a városba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Társalgó
szavak sokasága
Új posztok
hozzászólásokRecognize it! #1

Nathaniel Ainsley
Today at 9:56 pmEric Wang és Miss Bell

Eric Wang
Today at 5:08 pmEric & Christabel ~Tell me your Story~

Eric Wang
Today at 3:12 pmWedsie & Ben - Pig or Cat?

Wednesday Bell
Today at 2:42 pmLudmilla Litrowsky [ készülőben ]

Ludmilla Litrowsky
Today at 2:18 pmBen & Nora | undercover mission

Benjamin Henson
Today at 1:16 pmDor & Rae | shining stars of the night

Raelyn J. Winters
Today at 12:22 amDor & Rae

Dorian J. Lester
Yesterday at 10:09 pmKapcsolatkeresõ

Joshua Miller
Yesterday at 9:49 pm
Lakosok
nyilvántartása
Csoport neve
Média 7 3
Diákok 9 7
Törvényszegõk 9 13
Bûnüldözés 9 10
Hivatal 2 3
Üzlet 8 4
Oktatás 5 3
Munkások 4 4
Egészségügy 6 5
Összesen 59 52
Ismerõs idegenek
New York utcáin
Jelenleg 25 felhasználó van itt :: 16 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég :: 1 Bot

Adam M. Austin, Adriana Lane, Dyson Jaworowski, Elizabeth Luna Cortez, Erik Lindström, Ewan Patrick Brooks, Janine A. Rossi, Joshua Miller, Kayline Prescott, Lena Caldwell, Leon Williams, Logan K. Whitfield, Marilyn Kaminski, Nathaniel Ainsley, Raelyn J. Winters, Wednesday Bell


A legtöbb felhasználó (67 fő) Vas. Márc. 12, 2017 6:18 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Paige Collin

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Paige Collin   Csüt. Jan. 18, 2018 1:17 pm


Paige Collin

Fck this life


Karakter típusa: saját
Teljes név: Paige Ellie Collin
Becenevek: Paige
Születési hely, idő:Amsterdam, 1990.12.20.
Kor: 27
Lakhely: Staten Island
Szexuális beállítottság: Hetero
Családi állapot: egyedülálló és páratlan
Csoport:Bűnüldözés
Ha végzett vagy még tanul//Egyetem:Police Acedemy
Ha dolgozik//Munkabeosztás: NYPD DEA osztag, beépített ügynök
Ha dolgozik// Munkahely:u.a.
Hobbi: életben maradni
Külső; átlagos magasságú, sportosan vékony. Hosszú barna haja van, amit munka közben szeret lófarokba kötni. Szemei ugyan olyan mély barnák, mint a haja. Van egy heg a homlokán, a szemöldökétől húzódik egészen a hajtövéig. Amikor akkora lett, hogy ellenszegüljön az apjának, az apja fejbe verte egy sörös üveggel.
Belső; Látszólag mosolygós és kedves nőszemély. Egészen addig, míg valaki nem kérdezi meg, miért van egy heg a homlokán. Alig észrevehető, de nem szeret róla beszélni. Hamar bezárkózik, ha valaki megemlíti a családját. Barátkozós típus, szeret bulikba járni. Szeret olvasni és addig nem nyugszik, míg nem zár le egy ügyet.


Ide jön az idézet


I'm on my way;
Alig múlt el úgy pillanat, hogy ne a telefonon lógnék. Minden pillanatban várom, hogy írjon, hogy ment a felvételi. Annyira lelkes volt, még is jobban féltem, mint Ő. Tudtam, hogy mi lesz a sorsom. Életerős lány, mindent tud. Persze én sem vagyok más. Én is örömmel veszem az akadályokat, sőt izgatottan várom, hogy a következő elém kerüljön.
Talán ezért is nem menekültem el, úgy éreztem, hogy a terror alatt, ahogy apánk bánt velünk jobban teljesítettem. A vágy, hogy megfeleljek csak úgy buzgott bennem. Pedig tisztában voltam vele, hogy rohadtul nem fog ez bekövetkezni. Sosem fog megölelni és azt mondani, hogy büszke vagyok rád. Helyette csak egy üres sörös üveg tört darabokba a fejemen és ezzel örökre nyomott hagyott bennem. Pedig csak azt mondtam, hogy talán nem kellene meginni a tízedik sört. Talán így kezdődött egy kislány hatalmas álmai. Mikor a kórházban feküdtem és a szivárgó vért lassan, még is kapkodó kezek próbálták elállítani. Egy pillanatra sem inogtam meg. Vagy a félelemmel sem kellet harcolni. Csodálkozva figyeltem minden mozdulatot. Most ez a kislány arra vár, hogy a ikrével kilépjenek a csodásnak nevezhető nagyvilágba. Ahol a rendőre és az pultos tudományával védik és mentik a város lakóit. Összedolgozva. Kéz a kézben.

Big girls don’t cry;
Ott álltam a patológia előtt. Nem akarok ott lenni. A mélységes szégyen és a félelem elöntött. A kezem remegett, a jelvényemet a zsebembe dugva eltettem. Nem kell látni mindenkinek, hogy ki vagyok. A klór és a fertőtlenítő marta a tüdőmet és úgy éreztem, hogy megfulladok. De mentem, a lábaim egyenesen vezettek és a pulthoz érve egy helyes hölgy rám mosolygott. Majd elkomorodva részvétet nyilvánított. Én pedig csak csendben biccentetem. Nem érdemli meg, hogy a könnyeimmel mossam el az emlékeit.
Nem tudtam elengedni, mindig is kíváncsi voltam, hogy igaz-e minden. A sérülések, nem csak a testi, a lelkiek sajogtak és a fejemhez kapva néztem, ahogy a tepsit kihúzva, felfedik a lepedő alatt heverő férfit. Ő volt.
Apám hideg, merev teste. Megfogta a vállamat a patológus és közölte, hogy túladagolás. Meredten néztem a semmibe révedő szemeket. Annyi fájdalom és gyötrődés után megszabadultam tőle. Nem éltem vele, az Egyetem alatt elköltöztem, de várható volt, hogy egy mocskos aluljáróban fognak rátalálni. Piper szólt, hogy találtak egy holtestet és apám az. Addig nem hittem el, míg magam nem láttam. Most pedig itt állok, szemem olyan száraz, mint a sivatag. Bár apám mindig azt hajtogatta, hogy a nagylányok nem sírnak. Talán ez az egyetlen olyan tanácsa, amit megfogadtam és minden pillanatban jól jön. Főleg mikor a hozzátartozókkal kell közölni, hogy meghalt a szerettük. Én most még is úgy állok itt, mintha egy idegen lenne. De hiszen Ő az apánk. Vagyis, volt.

She says that she is never afraid;
Nevetve állt előttem, hogy mennyire élvezi a munkáját és büszkén fogtapapírokat, hogy dolgozik. Hogy végre ő is révbe ért . Emlékszem mennyire féltünk a felvételitől. De ő már dolgozik, nekem pedig már csak pár évem van, hogy nyomozó legyek. Fáradt voltam, a második napomat töltöttem félig bedrogozott állapotban. Minden gyorsan történt. Csörgött a telefon. Egy fiatal lány, lőtt sérüléssel. Rendőr lőtte le, mert a túsztárgyaló elvesztette az ügyet, ő nem habzott csak lőtt. Viszont a golyó Piper mellkasáb fúródott, és megölte a nővéremet. A fogvatartó, aki kiakarta rabolni a bárt, ahol dolgozott, túlélte. Most pedg vígan él a cellájában. A férfi pedig kilett tüntetve, hogy micsoda hős. A francokat, egy gyilkos!

Blow a kiss, fire a gun;
A lakásból kilépve egyedül a gyásszal és az egyedülléttel küzdve elmentem szórakozni. Azt mondták, hogy mindennek mag van a maga módszere. Mindent kipróbáltam, amit eddig kilehetett. De nem ment. Nekem ő olyan volt, mint a másik felem, akit sosem kértem csak megkaptam. De már nincs többé. A vér bűzős, erős szaga még ott volt az orromba, ahogy az orromba és feltört az elmémbe égette a történteket.
A hely tele volt, már fullasztó meleg és a tömeg is zavart, de annyit ittam a felejtésre, hogy nem foglalkoztam vele. A férfiak és nők tömege szinte egy testként hullámzott. Én pedig egyedül elveszve a tánctéren csak kikapcsolódásra szomjazva táncoltam. De természetesen nem kellet sokat várnom. Egy idegen társult oda hozzám. Ő az. Nem kellettek szavak, éreztem, hogy pulzál a testem és forr a vérem. Megőrültem és a vadság, a hirtelen jött szabadság megmámorított.
Aztán egyszer csak megcsókolt, a kék szemek és a rosszfiús külső mögött olyan csókot ajándékozott, amitől a lábaim megremegtek. A csók szakadtával Csak bámultam rá, tudtam mit akar, és azt is, hogy én mit.. Nem szabadott volna nekem ezt megtenni. Rendőr vagyok, ő is rendőr és tudom jól ki volt az, ő ölt meg a másik felemet. De ez nap éjszaka azt akartam, hogy szenvedjen, megkapott mindent, és otthagytam. Egészen addig, míg nem tartoztatott le drogfogyasztásért. Picsába.


avatar
Bûnöldözés
Play by :
Serinda Swan
Kor :
27
Foglalkozás :
DEA
Hozzászólások száma :
26

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Paige Collin   Csüt. Jan. 18, 2018 7:05 pm


Gratulálok, üdv nálunk!

Kedves Paige!

Különösen nagy rajongója vagyok az ügynökös, rendőrös és minden ezzekhez köthető dolgoknak, így örültem, hogy újabb ügynökünk lett! Egy személyiségileg összetett nővel érkeztél hozzánk, akit az élet ugyan megküzdött, mégis határozottan kitartott céljai mellett, és nem félt azokat megvalósítani, még ha nem is élvezhette azt teljes mértékben. Tetszett, ahogyan a testvéri szálat megjelenítetted, a kitartásukat egymás mellett, még ha a végén sajnos minden rosszra fordult. Sad Nehéz olyankor elvonatkoztatni a történtektől, amikor magad is ennek a világnak a részese vagy. A rengeteg mi lett volna ha? kérdés, mely ugyan nem változtat semmin, mégis könnyedén esünk bele a hibába, hogy az elszalasztott lehetőségek kivesézésével töltjük el az időt, velük együtt pedig a szerencsétlen véletlenek újraidézésével. Főleg ez akkor nehéz, mikor olyasvalakivel történnek rossz dolgok, kivel szoros kapcsolatban álltál. Idő kell, hogy feldolgozd mindezt. Ez egy lassú folyamat, ami közben sokszor leszel mélyponton, ugyanennyi rossz érzést tapasztalva, de úgy gondolom a végén megtalálod azt az utat, ami a helyes irányba sodor majd, még ha a felbukkanó férfi jelenléte nem is ezt mutatja most. Egyetlen egy dolog is képes nagy változásokat okozni, és soha nem lehet előre kiszámolni melyik lesz az.
Számomra annyira nem ismert, de a karakteredhez illő arcot sikerült választanod. Már csak annyi maradt hátra, hogy a szükséges köröket végigjárod, aztán valósítsd meg a terveidet. Jó szórakozást!◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆


We're never gonna survive
unless we get a little crazy

avatar
Média
Play by :
Aimee Carrero
Kor :
27
Foglalkozás :
Gasztroblogger
Hozzászólások száma :
181

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Paige Collin

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin in New York :: Archívum :: Előtörténetek-
^
ˇ