One belongs to New York instantly. One belongs to
it as much in five minutes as in five years.
Belépés

a városba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Társalgó
szavak sokasága
Új posztok
hozzászólásokKapcsolatkeresõ

Millie Crawford
Today at 12:29 pmAudrie Hendricks

Audrie Hendricks
Today at 12:11 pmRyan & Flor

Ryan J. Craig
Today at 8:30 amdouble trouble

Ethan Kaminski
Today at 8:22 amFlor & Jules

Juliet Brewster
Yesterday at 11:50 pmDor & Rae | shining stars of the night

Dorian J. Lester
Yesterday at 11:45 pmJátékpartner keresõ

Millie Crawford
Yesterday at 8:58 pmNora & Millie - hey, cousin!

Millie Crawford
Yesterday at 8:35 pmEwan & Lena

Lena Caldwell
Yesterday at 7:20 pm
Lakosok
nyilvántartása
Csoport neve
Média 11 2
Diákok 4 6
Törvényszegõk 11 11
Bûnüldözés 5 7
Hivatal 0 4
Üzlet 4 4
Oktatás 5 1
Munkások 6 2
Egészségügy 6 6
Összesen 52 39
Ismerõs idegenek
New York utcáin
Jelenleg 16 felhasználó van itt :: 8 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég :: 2 Bots

Elizabeth Luna Cortez, Fable S. Hill, Joshua Miller, Juliet Brewster, Millie Crawford, Raelyn J. Winters, Valerie Dalton, Wyatt Bennett


A legtöbb felhasználó (67 fő) Vas. Márc. 12, 2017 6:18 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Raya Sunshine Jones

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Raya Sunshine Jones   Szer. Jan. 17, 2018 9:57 pm


Raya Sunshine Jones

“I'm not drunk, just a little stoned.”


Karakter típusa: saját
Teljes név: Raya Sunshine Jones
Becenevek: Ray of Sunshine, Ray, Sunny
Születési hely, idő: San Francisco, 1993. augusztus 11.
Kor: 24
Lakhely: Brooklyn
Szexuális beállítottság: heteroszexuális
Családi állapot: lövésünk sincs
Csoport: Törvényszegők és munkanélküliek
Tanulmányok: alapképzés
Ha dolgozik//Munkabeosztás: jelenleg felépülés alatt van
Ha dolgozik// Munkahely: -
Hobbi: buli, buli, buli
Mindig mikor felmegy a tömbházuk tetejére elgondolkodik a világon egy pohár ital és a barátai társaságában. Barátnak nevez mindenkit, aki nem megy el mellette a méregdrága autójával és loccsantja rá a pocsolya tartalmát. Összeszed úton-útfélen bárkit, akivel aztán itt-ott zsebre vágnak dolgokat a világról való elmélkedéshez.
Sosem érdekelte mások véleménye, a megvetésük vagy épp dicséretük. Saját magával akart mindig is elégedett lenni több-kevesebb sikerrel. Nem véletlenül nyúlt már tiniként drogokhoz és az italhoz - teljességgel elégedetlen önmagával és azzal, ami vált belőle. Ezért nem támaszt nagy elvárásokat magával szemben, csak éli az életét egyik napról a másikra és megpróbálja kiélvezni azt a néhány évet amelyet a tarottkártyákkal egy jósnő jósolt meg neki.
Nem lehet őt lekötni. Szeretne igaz barátokat, szerelmet az életébe. Meg persze karriert. Mindezt a gyengébb napjain, amikor nem közli a tükörképével, mekkora jó fej.
Alapjában véve nem lenne egy buta, tehetségtelen ember, csak a kellő kitartás és támogatás hiányzik az életéből mind anyagi, mind mentális értelemben. Az égvilágon nincs senkije, akire számíthatna, mert bár vannak legjobb barátoknak nevezett emberei, őket is sikerült már eltaszítania magától. Jobban mondva külön utakra terelődtek. Ők a karrier és családalapítás felé, Ray abba az irányba, ahol van, hogy az utcán éjszakázik,
van, hogy véletlenszerű férfiakkal fekszik le kábítószer és alkohol reményében. Ez maradt neki.
Akkor térjünk is rá ezek után a balesetre, és az elmúlt évek hagyta nyomokra.
Úgy fél évvel ezelőtt ismerte meg a férfit, aki nemrégiben megkérte a kezét.
Fogalma sincs róla, ki ez az ember és mit akar az életében, akárhányszor meglátja pánikroham tör rá. Retteg tőle. Néha a rosszabb napokon megesik,
hogy ráhívja a rendőrséget.
Hiába magyarázza neki az a maradék néhány felbukkanó barát, hogy a férfi veszélytelen, ő máshogy látja. Ahogy őket is, akiket szintén nem ismer fel.
Pozitív életszemlélete eltűnni látszik, színes ruhái helyett feketében jár.
Azt mondja, gyászolja magát. Nehezen beszél, nehezére esik eligazodni a nagyvilágban. Nem tudja miben jó, milyen munkába kellene vágnia. Kérdésekkel van teli a feje, melyekre szeretne választ kapni. Ám minél jobban erőlteti a gyógyulást, annál rosszabbul van a kudarctól.


Hakuna Matata


Amikor meglátod úgy érzed, ismered. Lerí róla, min ment keresztül, hogy egy elcseszett családból jön. Így is van. Fehér bőre és a szeme alatti karikák nem az elfolyt sminkhez tartoznak.
Fiatal, hippi szülők első és egyetlen gyereke ő. Nem szégyelli, de leginkább egyszerűen Rayként mutatkozik be ha új emberekkel ismerkedik. Egyébként nem ismeri a szüleit. Tudja kik ők, nagy ritkán, úgy évente találkoznak, de nem tud róluk semmit. Egészen kicsi volt amikor az ország egyik végéből a másikba paterolták mondva; itt jobb élete lesz. Persze ez csak kifogás volt. Két füves kamasz nem igazán tudott felnevelni egy másik gyereket, előbb magukat kellett életben tartaniuk. Raya Sunshine intézetbe került, ahonnan legalább hétvégén és a szünetekben szabadult - na meg amikor épp lelécelt -. Nem volt azért annyira szerencsétlen kis árva, New Yorkban egy egész jó helyen, művészközegben élt a nagynénje, aki a látogatási jogokat kapta. Íróként meg tudott engedni magának egy nem puccos, de manhattani lakást. Persze a szüneteken kívül eszébe sem lett volna magához venni és a gyámjává válni.
Szülök nélkül, valójában utcakölyökként nőtt fel, ennek ellenére megállt mindig a maga lábán. Nem volt kedve tanulni, inkább bulizott napokon keresztül. Emiatt hagyta abba a tanulmányokat amint tudta és kezdett el dolgozni itt-ott, mindig ahol éppen munka akadt. Volt ő már pincérnő, szobalány, táncoslány, fodrász is. Járt galériákba, olyan embereket szúrt ki magának a bárokban, akikről sütött, hogy pénzesek.
Az évek alatt megszedte magát, ha éppen úgy volt a munka mellett füvet árult és ennek köszönhetően van hol laknia. Épp csak egy aprócska garzon, de ezzel is meg van elégedve. Persze évekkel ezelőtt nem ezt képzelte el magának... Azt gondolta, majd fog egy pénzes pasit, hozzámegy és kész. Boldog, eltartott asszony lesz, szül maximum néhány kölyköt akik szintén olyan elcseszettek lesznek, mint ő.
Álmok és a valóság.
Most a kórházi ágyán fekszik. Semmire sem emlékszik abból, ami történt vele, az agya nem fogadja be azt a sok információt, amivel az orvosok traktálják. Mered maga elé és a gyűrűsujjára húzott ékszeren gondolkodik. Megállapítja, hogy ha nem kapták el amikor ezt lopta, hivatásos bankrabló lesz.
Gondolataiból azonban kiszakítják. Azt mondják örülhet amiért életben van és zúzódásokkal van tele, de nincs a fején kívül semmije rossz állapotban. A hatvanas éveiben levő férfira néz bágyadtan, a gyógyszerek elnyomják teljesen. Tovább folytatja. Soha többet ne lépjen le a járdáról anélkül, hogy körülnézne, mert azt már nem biztos, hogy ennyivel megússza.
Csak hallgat, de semmiről sem tud.
A későbbiekben világosítják fel az egészről és kezdenek vizsgálatokba. Annak ellenére, hogy ennyivel megúszta a fejében mégis keletkezett valami, amely súlyosabb, mint egy kartörés. Évek estek ki az emlékezetéből. Tudja ki ő, azt is, hogy hol van. Azt azonban nem, milyen évet írunk és hogy már nem az a húszéves lány, aki a sarki kávézóban rakja ki a mellét több borravalóért.
Sokként éri minden, a nagynénjét követeli. A nő az egyetlen akinek elhiszi amit mondanak, csakhogy ő megerősíti mindezt. Mesél az életéről, az emberekről az életében akikről tud, az instagram profilját mutatja neki. Egy férfit is, meg a gyűrűt. Az eljegyzésüket. A férfit, aki minden nap ott volt a baleset óta a kórteremben arra várva, hogy Ray magához térjen.
Napok kérdése és a lány szabadulhat a kórházból, amint megbizonyosodtak arról, hogy nincs más belső sérülése. Innentől a kérdés az, mihez fog kezdeni az új életével, amely már nagyjából öt éve tart.

Vendég

avatar
Vendég

Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Raya Sunshine Jones   Csüt. Jan. 18, 2018 12:15 am


Gratulálok, üdv nálunk!

Kedves Raya!

Kezdeném azzal, hogy szépen körülírtad milyen személyiség is Ray valójában. Az egyszerű, meg nem értett lány, aki keresi a helyét a nagyvilágban, a megnyugvást, a biztos pontot. Azt a dolgot, ami normálisként funkcionálhat a sok akadály mellett, amivel szembesülnie kellett élete során. Ezeket mindet sikerült megragadni egy számomra nem hétköznapi stílussal, és magával ragadó fogalmazással. Fura, hogy mi minden történhet egyik pillanatról a másikra, és ezt a baleseted következményei is visszaadják. Kemény lehet nem emlékezni sorsdöntő pillanatokra, emberekre, akik az egyik nap még jelentettek valamit, a másikban pedig ismeretlenek voltak. Mondhatnám, hogy talán ezzel elfelejthetsz egy kisebb szeletet a rossz dolgokból, ez viszont mégsem változtatja pozitívvá és meg nem történtté a múltadat. Félelmetesnek hat olyan életbe rekedni, aminek jó nagy részét csak mások által tudnád felidézni, de az emlékeidet így sem hozná vissza. Úgy gondolom ez valahol egy újabb esélynek is tekinthető, még ha nem is a legjobb csomagolásban kaptad meg. Ez lehetséges érdekesen fog hangzani, de talán annak a lánynak, akit önmagadként ismertél, elvesztése kellett ahhoz, hogy megtaláld majd azt, amire szükséged van. És soha nem lehet tudni. Ahogyan a baleset is véletlen történések sorozatából jött létre, úgy az is lehet, hogy valami jobb is ilyen körülményekkel költözik be az életedbe majd. Kíváncsivá tettél miképp fogod ezek után alakítani a sorsod.  
Menj, foglald le a pofidat meg a nevedet, aztán keresd a partnereidet, akik a segítségedre lesznek. Jó szórakozást!◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆


We're never gonna survive
unless we get a little crazy

avatar
Média
Play by :
Aimee Carrero
Kor :
27
Foglalkozás :
Gasztroblogger
Hozzászólások száma :
181

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Raya Sunshine Jones

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Johanne Jones Tao / Madame Hydra

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Archívum :: Előtörténetek-
^
ˇ