One belongs to New York instantly. One belongs to
it as much in five minutes as in five years.
Belépés

a városba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Társalgó
szavak sokasága
Új posztok
hozzászólásokDor & Rae | shining stars of the night

Raelyn J. Winters
Today at 12:22 amWedsie & Ben - Pig or Cat?

Benjamin Henson
Yesterday at 11:05 pmDor & Rae

Dorian J. Lester
Yesterday at 10:09 pmKapcsolatkeresõ

Joshua Miller
Yesterday at 9:49 pmEric Wang és Miss Bell

Wednesday Bell
Yesterday at 8:49 pmJátékpartner keresõ

Stella Montgomery
Yesterday at 6:48 pmHiányzásnapló

Olivia Monaghan
Yesterday at 5:19 pmEthan háza

Ethan Kaminski
Yesterday at 4:55 pmRecognize it! #1

Adam M. Austin
Yesterday at 2:54 pm
Lakosok
nyilvántartása
Csoport neve
Média 7 3
Diákok 9 7
Törvényszegõk 9 13
Bûnüldözés 9 10
Hivatal 2 3
Üzlet 8 4
Oktatás 5 3
Munkások 4 4
Egészségügy 6 5
Összesen 59 52
Ismerõs idegenek
New York utcáin
Jelenleg 12 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég :: 2 Bots

Adam M. Austin, Adriana Lane, Lena Caldwell


A legtöbb felhasználó (67 fő) Vas. Márc. 12, 2017 6:18 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Lena Camryn Wayle

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Lena Camryn Wayle   Kedd Jan. 16, 2018 12:22 am


Lena Wayle

Ide jön az idézet


Karakter típusa: saját
Teljes név: Lena Camryn Wayle
Becenevek: Lenu,Cam
Születési hely, idő:Franciaország,Párizs
Kor: 25
Lakhely: Staten Island
Szexuális beállítottság: Hetero
Családi állapot: Egyedüálló
Csoport: Oktatás Ha végzett vagy még tanul//Egyetem: már végzett
Ha dolgozik//Munkabeosztás: Jóga oktató/ Dühkezelési terapeuta
Ha dolgozik// Munkahely:
Hobbi:
Nos,mit is mondhatnék magamról . Fogalmam sincs ,túl zűrös vagyok ahhoz hogy ,bármi értelmeset tudjak magamról mondani,de megpróbálom. Anyám ,minden olyan szerinte "hasznos"
információval ellátott,amire én soha nem voltam kíváncsi. Példának okáért ,egy Queen koncert után fogantam meg ,egy öreg Chevi hátuljában. Sajnos további részleteket is tudok amit most nem osztanék meg.  Franciaországban születtem ,de csak azért mert a szüleim azt hiték később jövök ,így "elugrottak" nyaralni. Ki megy el az utolsó hetekben nyaralni ,de most komolyan ? Na mindegy ,amúgy törzsgyökeres Texasi vagyok. A szüleim élnek halnak a rockzenéért ,azt hiszem ezért is utasítják el azt amit én képviselek. A  béke és a nyugalom . Egyetemi éveim alatt rájöttem hogy ,soha nem fogok beilleni a családomba ezekkel a spiri elvetemült dumákkal amikben én szentül hittem. Ők viszont minden alkalommal úgy néztek rám mint Rozi egy elcseszett pornófilmet. Azt hiszem ez nem is így van . Szóval ,alapjába véve egy kedves és öntörvényű lány vagyok ,akinek minden vágya hogy jobbá tegye  világot. Miközben már az is hiba hogy egyáltalán a földön van. Napjaimat azzal töltöm hogy,az embererek lelki fejlődését ,segítsem,és kicsit megtornáztassam őket. Persze ha az egészet ,nem csesztem volna el egy nagy bakival ,még most is  itt tartanék,de mivel az egyik páciensemet igen különleges módon tornásztattam meg ...úgy gondolom rám fér a pihenés. Üdv New York ! 


Ide jön az idézet

Huh. Oké. Szemet lehunyni ,jó szorosan amennyire csak tudjuk. Képzeljük el hogy , a gondjaink  tárolásához kapunk egy zsákot. Ebbe a zsákba bármit belerakhatunk,az összes dühünket ,fájdalmunkat,és csalódásainkat. Tömjük jól meg ,majd kössük be a száját és égessük el. Meg volt ? Meg. Bassza meg ez nem működik ! Hogy,is működne Lena ! Te vagy a terapeuta , és lefeküdtél az egyik pácienseddel ,Te szerencsétlen nőszemély.  Nézzük át újra hol siklottam el . Bejött . Leült. Én háttal voltam neki,aztán megfordultam.  Mindezzel nem is lett volna gond,ha nem kezd velem a kezelés helyett intenzív flörtölésbe. Persze ,én ezt próbáltam hárítani minden egyes alkalommal ,de  egy idő után nehezen tudok ellenállni egy huncut kék szemnek és egy helyes pofinak.  Félreértés ne essék nem ez juttatott el ódáig hogy ,lefeküdtem vele,annak logikus magyarázatát még most sem találom. Én vagyok a legborzasztóbb  terapeuta a világon ,hogy tehettem ezt ?!
- Tudod már sokkal jobban vagyok .- dörmögős hangja úgy kúszik a tudatomba akár a legrosszabb drog ,ami elhomályosítja az elmédet ,és a gátlásaidat lehúzza  a wc-én.
Akkor hát nyissuk ki a szemünket. Hát ,sajnos akárhogy nézem nem lett rondább . Pedig annyira reménykedtem benne hogy,legalább egy kicsit ocsmányabb lesz. De még mindig úgy vigyorog rám a tökéletes mosolyával mintha legalábbis megnyerte volna a lottó ötöst.
- Ó, ennek cseppet sem így kellett volna történnie ,sőt ez az egész egy kolosszálisan nagy hiba volt ! - jelentem ki erélyesen hogy,Ő is érezze ennek az egész baklövésnek a súlyát. De csak egy valamit érek el vele ,még közelebb jön és mire kettőt pislogok már egy határozott mozdulattal magához von. - Lehet valamit félreértettél ,de éppen arról beszéltem hogy,mennyire ....kezdenék bele a monológomba ,de erőszakosan magának követeli az ajkaimat . Basszus ez most komoly ? Itt én vagyok a főnök  ! Vagy Ő ? Istenem ,csak ne csókolna ennyire jól. Testem akaratlanul is reagál rá . Ó,hogy szakadna rá az ég na jó elég ebből! Minden erőmet összeszedve lököm el magamtól ,és próbálom a lehető legharciasabb kiállásomat elővenni ,bár nem mintha ezt hippi mivoltom engedné ,de muszáj határozottnak lennem .- Kérem hagyja el a területemet !- fejezem ki magam a lehető legfélreérhetőbben ,mi vagyok én kutya. Hát ha így nézzük az a kutyapóz...elég !
Mi lett ennek a vége ? Még egyszer lefeküdtem vele . Én vagyok a legrosszabb terapeuta a világon ez már nem kérdés !

Két nappal később....

Nos,büszkén kijelenhetem hogy egyetlen páciensemmel feküdtem le és a jóga tanítványaimból sem csemegéztem. Istenem ,hogy követhettem el ekkora hibát én ezt nem is értem. Persze soha nem tudom magamat meghazudtolni,hisz egy hippi jelszava mindig is az lesz hogy: Make love, not war!,de nekem az lenne a feladatom hogy ,gyógyítsak és lehetőleg ne a vaginámmal tegyem ezt. Jól van Lena ez csak egyetlen egy botlás volt még nem a világvége! Azt hiszem át kell lépnem a tantrikus szex világába. Mostantól tisztelni fogom a testemet ,és nem olvadok el egy szép mosolytól. Mert ugyebár a testünk a mi oltárunk ,ahol én szívesen feloldoznék ,pár eltévedt lelket ,de nem teszem meg igaz ?  

+1 nappal később..
- És akkor most jöhet a kobra póz .- megfeszítve magamat ,én is a helyes pozícióba helyem a testemet,ebben a pózban jól megtudtam mindenkit figyelni,az arcokat akiket már jól ismertem hisz évek óta járnak hozzám. Míg Mimi nénire téved a tekintetem ,aki korához képest túl hajlékony ,hirtelen elfog a bűntudat újra. Vajon mit szólna mi Mimi néni hogy,az Ő kis oktatója  kihasznált egy alkalmat és nem éppen úgy nyújtott valakinek segítséget ahogy az elvárható egy terapeutától ? Valószínű undorodna tőlem.
- Ó,erre a pózra emlékszem! - vidám hang ,és egyben a lehető legmélyebb tónus amit valaha hallottam. Már megint Ő ? Hogy kerül ide ! Dühösen emelem rá a tekintetemet ,míg Ő lazán  a falnak dől jól szabott öltönyében ,maga a tökély ,és az én balszerencsém is egyben.
- Vége az órának ! - kiáltok fel ,és zavartan ugrok talpra ,szerencsére mindenki szétszóródik,én pedig  itt maradok vele kettesben. Most már túl késő lenne azt kiabálni hogy,mindenki jöjjön vissza?
- Mit keresel itt ?- igyekszem megütni a lehető legridegebb hangnemet vele szemben.
- Dühkezelésre jöttem .- lazítja meg nyomatékosítva a nyakkendőjét. Szemétláda ,az a mosoly ami csak azt sugározza hogy ,mindent megkapott az élettől köztük engem is.
- Igazán vicces vagy ,de mint mondtam az csak egy botlás volt ,most már ideje lenne ezen az egészen túl tenni magunkat ,Te keress egy másik terapeutát én pedig...- ugye sejtitek mi történt nem kell elmagyaráznom. A  matracon feküdve ,megint kisemmizve . Ez voltam jelenleg én ,aki egy csődtömeg volt és és saját magának indukált feszkóból ez lett. Pedig olyan békés volt minden ,és nem beleszerettem vagy valami ilyesmi egyszerűen megkérdőjeleződött az hogy tényleg megfelelő szakember vagyok. És ez nagyon ,idegesített. Valaha egy régi énem ,aki tényleg csak a pillanatnak élt  ugyanezt csinálta. Következmények nélkül ,határok nélkül,szabályok nélkül. Hiányzott. Nagyon is. Mikor döntöttem úgy hogy helyet adok ennek ? Lena ,ez az egész egy bukta. Nem maradt más ,irány Oscar. 

Vendég

avatar
Vendég

Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Lena Camryn Wayle   Csüt. Jan. 18, 2018 12:08 am


Gratulálok, üdv nálunk!

Kedves Lena!

Van valami érdekes, és egyben abszurd az egész családi hátteredben, mégis ez teszi valahol különlegessé is, ahogyan későbbiekben te magad is azzá válsz a munkád által. Nem feltétlenül leszünk pontos másaik a szüleinknek, sőt megesik, hogy néha elgondolkoztató minden egyéb más opció, ami felmerülhet, amikor végignézed honnan is érkeztél, majd hova is jutottál. Ennek ellenére úgy vélem ez a lazaság, - ha hívhatom így, - a te életedet is körbelengi, és történetedet olvasva nagy mértékben irányítja is. Egyszer olvastam valahol, hogy: Soha ne kövesd el ugyanazt a hibát kétszer..kívéve ha helyes! Nem mintha ez sokat segítene rajtad, (és az se biztos, hogy így van) de olykor nem egyszerű parancsolni a józan eszünknek, és hiába kiabálunk, hogy nem lesz ennek jó vége, azt veszed észre, hogy a közepén csücsülsz az egésznek. Ahogyan te is említetted, kisemmizve. Bírom ezt a fajta ellentétet, ami a két munkádat kapcsolja össze. Míg az egyik a nyugalmat csempészi bele mások életébe, addig a másikat a harag lengi körbe, ami végül részese lesz a te életednek is. Mintha megrekedtél volna a kettő közötti határvonalon, és egyszer az egyik irányba, majd a másikba billensz. Nem mintha az emberek nem követnének el hibákat, és neked úgy tűnik lett egy személyes hibaforrásod, aki a függőségednek is nevezhető. Mindenestre úgy gondolom, hogyha valójában ezt akarod, akkor idővel kigyógyulsz belőle. Talán nem jönne rosszul egy saját magadat kielemző, és nyugtató óra, ahol egyben páciens, és maga a terapeuta is lehetsz egy személyben. Addig is csukd be a szemed, és mély levegő. Amíg nem látod, addig nagy baj csak nem lehet. Smile
Nincs más hátra, mint előre..pontosabban foglald le Lively kisasszonyt, aztán vágj bele a dühnyugtatásos óráidba! Jó szórakozást.    ◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆


We're never gonna survive
unless we get a little crazy

avatar
Média
Play by :
Aimee Carrero
Kor :
27
Foglalkozás :
Gasztroblogger
Hozzászólások száma :
181

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Lena Camryn Wayle

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin in New York :: Archívum :: Előtörténetek-
^
ˇ