One belongs to New York instantly. One belongs to
it as much in five minutes as in five years.
Belépés

a városba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Társalgó
szavak sokasága
Új posztok
hozzászólásokBrooklyn, Opera

Mikhal Zharkov
Today at 5:13 pmI'm so scared ~ Gabe & Mir

Gabriel Burns
Today at 4:00 pmJulian and Marco - You need to know this, Sullivan

Marco Berlasconi
Today at 3:26 pmWelcome to my silly life, Mister

Marco Berlasconi
Today at 11:12 amAvatarfoglaló

Candice Lovell
Yesterday at 11:02 pmJayden Higgins

Dorian J. Lester
Yesterday at 9:25 pmTrent D'Onofrio

Trent D'Onofrio
Yesterday at 8:52 pmOfficial situation - Ben & Cher

Benjamin Henson
Yesterday at 8:05 pmElkészültem az elõtörténetemmel...

Jayden Higgins
Yesterday at 7:49 pm
Lakosok
nyilvántartása
Csoport neve
Média 11 2
Diákok 4 6
Törvényszegõk 11 11
Bûnüldözés 5 7
Hivatal 0 4
Üzlet 4 4
Oktatás 5 1
Munkások 6 2
Egészségügy 6 6
Összesen 52 39
Ismerõs idegenek
New York utcáin
Jelenleg 15 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 10 vendég :: 1 Bot

Fable S. Hill, Gabriel Burns, Lena Caldwell, Mikhal Zharkov, Wyatt Bennett


A legtöbb felhasználó (67 fő) Vas. Márc. 12, 2017 6:18 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Marcel Williams

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Marcel Williams   Csüt. Jan. 11, 2018 2:35 pm


Marcel Williams

ha nagyon nagy király leszek, csak legyen más szerény...


Karakter típusa: saját
Teljes név: Marcel Williams
Becenevek: Marc, Marci
Születési hely, idő:2008.01.03.
Kor: nyolc éves
Lakhely: Manhattan
Szexuális beállítottság: az micsoda?
Családi állapot: árva
Csoport: diák
Ha végzett vagy még tanul//Egyetem: óvodát végeztem
Hobbi: kis videokamerával mindent levideózni, bogarak üvegbe zárása és elengedése, papírsárkány-eregetés, tv-nézés, fagyi lopás a mélyhűtőből, mókusok etetése a Central Parkban, még kicsi vagyok de ha nagy leszek biztos a baseball is az lesz, olvasás, festés (de csak temperával), fing hangot imitálni a két tenyerem összepréselésével

SZERET NEMSZERET

- Hát allergiás vagyok a...
- Nem vagy allergiás semmire Marcel, ne beszélj ostobaságokat.
- De igen! A kovászos uborkára, a paprikára, és a csípős rágóra! Valójában csak a kék csípős rágóra, csak arra. És a matekra, arra is allergiás vagyok. Meg a lányos mesékre, és azokra az eladókra, akik nem kedvesek. A kávéra, és a mazsolára, a zselés szaloncukorra, és a fogorvosra.
- Valóban? Jól van, akkor mire nem vagy allergiás?
- Ó, hát sokkal több mindenre nem vagyok, szerencsére. Például a csipszre, és az aranyos állatok simogatására. A csokira, és a gumicukorra, és a nemcsípős, nemkék rágókra. Szeretem a Staw Warst, és abban Darth Vader a kedvencem, és a Birodalmi Rohamosztagosok, mert nagyon jó a sisakjuk, csak kár, hogy nekik nincsen lézerkardjuk. De szeretem még a játékokat is, és a fiús meséket, például a Verdákat. A matricákat, és a kicsi videokamerákat is szeretem. És az olvasást. A Harry Pottert, Tom Sawyert, és a Percy Jacksont szoktam olvasni. Csak nagyon lassan haladok velük, mert hosszúak, nagyon-nagyon hosszúak.

SZEMÉLYISÉG

- Én mindig jó vagyok. Különben hogyan jönne a Mikulás karácsonykor, ha nem lennék az?
- Marcel...
- Most mi van? Meghazudtolod a Mikulást? Azt mondod nem csak a jó gyerekekhez jön? Mert ha ezt elmondanám a többi gyereknek, biztosan máshogy viselkednének... Szóval tényleg jó vagyok. Persze, van, hogy rossz fát teszek a tűzre, de az a fa hibája, hogy rossz, és nem pedig az enyém. Sokszor galibába keveredek, de szerintem a galiba keveredik belém, és nem pedig fordítva. Én tényleg semmi rosszat nem akarok, én csak jól érzem magam, és akkor megtörténik a hülyeség, amit a felnőttek rosszcsontságnak mondanak, mert nem mernek csúnyán beszélni. Én sem szoktam, csak néha, véletlenül. A véletlenek nem számítanak, csak a direktek, de direkt sosem beszéltem még csúnyán. Szeretem a barátaimat, és hiányoznak a szüleim... A legtöbb felnőtt azt mondja, hogy ha felnövök, megértem, hová mentek. Igazából nem akarom megérteni, hogy hová mentek, mert egy kicsit felesleges (pont, mint beágyazni, ha este úgyis szétbontod az ágyat). Hiszen nem számít, hova mentek, csak az, hogy emiatt nincsenek itt. Szerintem ez számít, hogy nincsenek itt, és nem jönnek vissza. Így igazán, engem nem annyira érdekel, hová mentek. Nem fontos.

CSALÁD:

- Apukám író volt. Igazán pocsék könyveket írt, mert egyetlen mukkot sem értek belőlük. A természetről írt, és igazi fehérköpenyes professzorok tartanak előadásokat a könyveiből az egyetemeken. Vagyis, apa mindig ezt mondta. Hogy az ő könyvei tankönyvek, nem pedig regények, amiket nekem olvasott fel anya. Kicsit sajnálom az egyetemen lévő embereket, mert apa könyvei unalmasok, és nekik azt kell hallgatniuk. Egyszer bocsánatot kérek tőlük. Apa azt mondta felesleges, de én meg szeretném tenni mégis. Hiszen apa már nem fogja, mert három éve nem találkoztunk egymással.
- Anyukám beteg embereknek volt a segítője, a kórházban. Ápolónő volt, és volt, hogy neki kellett a kacsát vinni az öregemberekhez, meg elhozni tőlük. De nem a hápogósat, hanem a pisis kacsát. Elég undorító, mi? De anyukám nagyon szép volt, olyan szőke, mint én, és mindenki szerelmes volt belé. Lehet ezért szerelmes belém is minden kislány... Anya finomakat főzött, de sokszor mondta, hogy kell enni paprikát, és kovászos uborkát, mert egészséges. Én nem érzem egészségesnek, nekem nem azok, de anya szerint igen. Most, hogy anya már egy ideje nincs itt, hogy rám szóljon, néha eszek egy kis paprikát, és kovászos uborkát. Még akkor is, ha egyébként allergiás vagyok rá.


... na de nem vagy sem nagy sem király, míg hajad nem sörény


Kajla kölyök.
Martha néni szerint kajla kölyök vagyok, és folyton ezt szajkózza!
Először nem tudtam, mit jelent a kajla. A kajla egy lány név is lehetne, mert tök olyan. De Martha néni nem hiheti, hogy lány vagyok, mert rövid a hajam, és egyszer ovis koromban rám szólt, hogy ne rohangáljak pucéran a hálókörletben, mert meglátják a lányok a kukimat. Szóval Martha néni tudja, hogy fiú vagyok. Bobby szerint a kajla egy spagetti szósz, azt mondta, hallotta valakitől. Nem mondta kitől. És szerintem nem is hallotta, csak okosnak akart tűnni, mert különben meg hülye. Lizzie szerint a kajla nem jelent mást, mint hogy "csodálatos". De Lizzie ezt csak azért mondja, mert szerelmes belém.
- Kajla vagy... Nagyon kajla, fiam! - mondta Martha néni, amikor mentolos cukorkát raktam Thomas kólásüvegébe, hogy aztán az egész az arcába spricceljen. Ezen kívül máskor is mondani szokta. Kajla vagyok, ha rohangálok, és nem fogadok szót. Kajla vagyok, ha éjszaka kilopózok, hogy elemózsiát lopjak a hűtőből. Kajla vagyok, ha pizzát merek rendelni az árvaház címére, és utána nekik kell kifizetni. Persze sosem ehetek belőle... Meg kajla vagyok akkor is, ha fellököm a pedellust, véletlenül, mert verekszünk Bobby-val, és az meg beleül a szögbe, amit a segge alá rakott.
- Atyaég! Hát te hüly... Kajla vagy, fiam, nagyon kajla!
Szóval rájöttem. Most már tudom, hogy a kajla mit jelent. Martha néni azért ezt mondja, mert nem mondhat rám csúnyát, mert gyerek vagyok, és magamra venném. A kajla azt jelenti, hogy hülye, csak szebb szóval. Tehát Bobby is kajla, és Lizzie is, mert mindketten hülyék. És Martha néni szerint én is az vagyok.
Egyébként nem érdekel, mit mond Martha néni, mert ő meg túl hájas, és borzasztóan rosszul csinálja a zabkását. Lizzie szerint a zabkását nem is lehet elrontani, annyira könnyű fogás, de Lizzie valójában még életében nem főzött, szerintem azt sem tudja, hogy melyik a serpenyő meg a palacsintasütő, szóval neki nem célszerű elhinni ilyesmit. És különben is Martha néni hányás ízű zabkásája a bizonyíték rá, hogy de, igenis el lehet rontani.
Andy bácsi a portás. Neki nem is A-N-D-Y-nek írják a becenevét, hanem Endienek, mert Enda az igazi neve (csak mi Andynek írjuk, mert úgy van a Toy Storyban is). Andy bácsi bolond, mert titokban szerelmes Martha nénibe, és aki egy ilyen fura nénivel jóban van, az nem lehet normális. Mindig morcosan néz rám, összehúzott szemekkel, mintha kínai lenne, pedig nem kínai, hanem ír, csak nem elég erős a szemüvege, és hiába hordja, azzal sem lát. Egyik este kiszedtük az üveget a keretből, és másnap még csak észre sem vette. Szóval a vak, ír, bolond Andy bácsi egyszer azt felelte nekem, hogy jobb helyen vannak.
A szüleimről kérdeztem.
- Az én anyukám és apukám hol vannak?
Akkor volt ez, amikor Bobby, Lizzie, és az én közös barátunkat, Oly-t elvitték az árvaházból, és kiderült, hogy a saját szülei jöttek érte. Igazából Lizzie sírt,  mert többé nem tudtunk activity-s kitalálósat játszani, mert ahhoz négyen kellenek, és azt mondta, hogy azt akarja, hogy az ő szülei is jöjjenek érte, ne csak Oly szülei. De ő gyáva kukac, és nem merte megkérdezni, hogy a mi szüleink jönni fognak-e valamikor. Ezért kérdeztem meg. Egy kicsit mondjuk érdekelt  engem is.
- ... A szüleid... Jobb helyen vannak, fiam.
- Hú... Akkor jó - vontam vállat. - Jobb helyen biztosan nem ilyen szar a zabkása.
De elszaladtam, mielőtt szájon vághatott volna, mert észrevettem, hogy kimondtam az sz-betűs szót.
Azt nem szabad kimondani, sajnos, pedig szerintem tök vicces.
Később, amikor Lizzie megkérdezte, hogy mit válaszolt Anduska - mert egymás között így becéztük, ha nem hallotta senki, csak maximum Bobby, vagy Oly, aki már elment -, elmeséltem neki az egészet.
Lizzie szerint hülye vagyok, hogy ilyeneket mondok. Azt mondta:
- Marcel, az ételt igenis meg kell köszönni. Nem mondjuk rá az sz-betűs szót.
Ha engem kérdezel, nem kértem ki Lizzie véleményét, és különben meg nem vagyok hülye, csak azért, mert hányingerem van Martha néni zabkásájától. Inkább Lizzie a hülye, amiért nincs hányingere. Vagy amiért hányingere van, de inkább titkolja.
Az meg aztán végképp roppantul furcsa nekem, hogy meg kell köszönni a zabkását. Én nem köszönöm meg azt, ami rossz, mert olyat én nem kérek. És ha megköszönném, a hányást is meg kéne köszönnöm, akkora barom meg nem vagyok.
De Lizzie kikönyörögte tőlem, hogy rajzoljak egy zabkását egy lapra, és írjam rá, hogy köszönöm. Nem is kikönyörögte, inkább kénytelen voltam, úgy mondom, mert azt mondta, megcsókol, ha nem. Én meg nem foglalkozom nőügyekkel, mert Bobby szerint a "szerelem vak". Azt mondta, hallotta valakitől. Azt hittem megint hazudik, mert nem hall semmit, soha, senkitől, csak kitalál hazugságokat, de egyébként meg ostoba, mint egy farönk. Csak aztán a portás miatt kiderült, hogy a szerelem tényleg vak, és nem akarok megvakulni, mint Andy bácsi, aki nem látja, hogy Martha néni nagyon dagi.
Úgyhogy rajzoltam egy tányért, és ráírtam, hogy köszönöm szépen, reggeli közben.
Amikor Martha néni odajött, megmutattam neki, és mosolygott rajta, meg megsimogatta a fejemet.
- Az én ötletem volt! - kiáltott fel Lizzie mellőlem. - Hol a zabkása? - érdeklődött, miközben tovább kanalazott a tehénmintás piros táljából.
- Itt - mutattam a lapra rajzolt üres tányér közepére, gyorsan bekaptam egy kanál zabkását, és odaköptem a számmal a rajzra. - Bleee!
A többi gyerek majdnem megfulladt a nevetéstől. Martha néni pedig tarkónvágott.
De nagyon meglepődtem, mert azt mondta:
- Problémás egy gyerek vagy te, fiam.
Problémás gyerek? Gondolom ez is a hülye, kedvesen, de még nem mondta sokat ahhoz, hogy biztos legyek benne. Remélem hamar kiderül, mert ez most nagyon érdekel engem. Mert hát eddig csak kajla voltam, ez pedig valami igazán új, és izgalmas.
Problémás gyerek...

Vendég

avatar
Vendég

Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Marcel Williams   Csüt. Jan. 11, 2018 3:56 pm


Gratulálok, üdv nálunk!

Kedves Marci! Very Happy
Nagyon aranyos lett a lapod, öröm volt egy ilyent olvasni a mai világban, ami tele van rossz emberekkel, csak te szerencsére még nem tudsz róla.
Igazán tetszett az, ahogy bemutattad,milyen is vagy. Ez a kicsit párbeszédesre vett fogalmazásmód közvetlen hatást keltett bennem, s olyan érzés volt, mintha én magam is a szobában ültem volna közben. Jót mosolyogtam az "allergiáidon", s tetszik, hogy így nevezed őket, nem pedig mondjuk úgy, hogy miket utálsz... Upsz! Ez ugye még nem csúnya szó egy gyerek előtt? :$:
A kedvenceid is nagyon kis édes módon lettek felsorolva, mintha tényleg egy gyerek sorait olvasnám és én is imádom a Harry Pottert Sajnálom, azt ami veled történt, hogy árvaházba kerültél, de sajnos így járnak a gyerekek, akiknek a szülei arra bizonyos jobb helyre mennek
A lapod is eszméletlenül imádni való volt, lehetetlenség abbahagyni az olvasását, ha már egyszer elkezdted A barátaid is nagyon szimpatikusak, de mi lesz akkor, ha egyikőtöket ismét haza viszi valaki? Embarassed És ha téged? Az biztos, hogy te majd örülsz neki, mert megszabadulsz Martha néni zabkásájától és az már egy elég jó dolog, ugye?
Nem is untatlak tovább, így is elég vastag könyveket olvasol. Mielőtt még játékba kezdenél, kérlek látogasd meg a foglalókat, üdv nálunk!avatar
Admin
Play by :
Admin
Hozzászólások száma :
241

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Marcel Williams

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Tiffany Williams

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Archívum :: Előtörténetek-
^
ˇ