Concrete jungle where dreams are made of there's nothing you can't do


üdvözlünk a livin in new york oldalán
Lépj be!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Arccsere
Felhasználónév:


Jelszó:Csak csendben, csak halkan
Új posztok
Raelyn & Dorian - Here comes trouble
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Dorian J. Lester Yesterday at 10:29 pm

Ben & Marci - Galiba Motors
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Marcel Williams Yesterday at 9:29 pm

Dorian & Becks - New deal, new association
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Dorian J. Lester Yesterday at 9:11 pm

Aiden & Audrey
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Aiden Maddox Yesterday at 8:32 pm

Lottie & Shane - Harper's time
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Charlotte Green Yesterday at 5:50 pm

Elkészültem az előtörténetemmel...
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Lena Wayle Yesterday at 4:24 pm

Aimee x Noah - Christmas surprise
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Aimee Riddle Yesterday at 1:34 pm

Cherry x Aaron - Christmas 2017
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Aaron Bennett Yesterday at 12:59 pm

Jake & Jason& Meena | you're kidding me?
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Meena E. Asher Yesterday at 12:56 pm

Ki van itt?

Raelyn J. Winters

Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég
A legtöbb felhasználó (67 fő) Vas. Márc. 12, 2017 6:18 pm-kor volt itt.


Share | 

 
 Audrey Nellie Emerson
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


avatar

Diákok
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Sabrina Carpenter
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
4

Audrey Nellie Emerson
Kedd Jan. 09, 2018 1:30 pm

Audrey Nellie Emerson

A fiatalság maga az élet.


Karakter típusa: keresett
Teljes név: Audrey Nellie Emerson
Becenevek: Csak Audrey. Ne becézz
Születési hely, idő: Malmö, Svédország; 2001. december 30.
Kor: 16
Lakhely: Staten Island
Szexuális beállítottság: hetero
Családi állapot: szingli
Csoport: Diák
Ha végzett vagy még tanul//Egyetem: Riverdale School tanulója
Ha dolgozik//Munkabeosztás: az idősebbik bátyám eltart
Ha dolgozik// Munkahely: -
Hobbi: tánc, buli, csoki evés, és a bátyáim idegeire menni.
Elég nehéz dolog magamat jellemeznem, hiszen mindenki másmilyennek lát, hiába próbálok meg ugyanolyan maradni. A barátaim körében például egy bevállalós laza csaj vagyok, akit mindenki szeret és akire mindenki büszkén mondja, hogy igenis a barátja vagyok, míg a családom tagjai valami egészen mást látnak bennem. Az apám például - figyelembe véve, hogy sosincs itthon -, semmit sem tud rólam, még mindig annak a kicsi két copfos lánynak hisz, aki ezelőtt 10 évvel voltam. Másképp meg hidegen hagyja, hogy mi is van velem. A fiatalabb bátyám egyben a barátom is, Ő ért meg a legjobban, és ami a legfontosabb, hogy felnőttként kezel. Az idősebb bátyámmal ellentétben, aki egy törékeny kislányt lát bennem, akinek mindig szüksége van a védelmére. Pedig szerintem már elég nagy lány vagyok ahhoz, hogy önálló döntéseket hozzak és megvédjem magam, ha szükség lenne rá. Lényegében egy elég talpraesett lánynak tartom magam, aki néha nem a jó döntéseiről híres. Kissé makacs vagyok, néha talán önfejű és ami a szívemen a számon. A legfontosabb azonban, hogy mindig önmagamat adom, és nem játszom meg magam.


Két nevetés után a világot, a problémáimat is másképp látom. Három nevetés után meg is tudom oldani.

Büszkén szállok le a székről ahol körülbelül 10 percen át álltam, amíg a licit tartott. Megvan a győztes, innen már nincs vissza út. Idegesen nézek körbe az engem körbe vevő emberek között, majd találkozik a tekintetem Sean Devlin-nel, aki a lehető legnagyobb licitet tette rám. Nem ismerem Őt, bár elég sokat hallottam róla, azt mondják, hogy a lányok körében elég népszerű, és mivel tudja ezt magáról, vissza is él az adottságaival rendesen. Valóban jó pasi, tökéletes partner ahhoz, hogy a szüzességemet neki adjam, bár hazudnék ha azt mondanám, hogy nem félek egy picit. Sean vigyorog, majd megindul felém, én pedig idegesen a hajamba túrok. mielőtt azonban a közelembe érhetne, Emily bukkan fel mellettem, aki ezt az egészet elrendezte. Ő is egy liciten veszítette el a szüzességét ezelőtt fél évvel, elmondása szerint élete legizgalmasabb kalandja volt. Sőt mi több, még a mai napig beszélget a sráccal, néha még találkozgatnak is.
- Figyelj, Audrey.... - kezd bele, én meg leveszem a tekintetemet a felém haladó férfiról, aki ebben a pillanatban meg is áll, mintha arra várna, hogy befejezzük a beszélgetést a barátnőmmel. - Biztos vagy ebben? Még meggondolhatod magad. - szólal meg ismét, én meg értetlenül nézek rá. Az Ő ötlete volt ez az egész, most nem értem, hogy mi baja van. Elég nagy lány vagyok már ahhoz, hogy önálló döntéseket tudjak hozni, és amikor belementem ebbe az egészbe, akkor nem azért tettem, hogy az utolsó pillanatban majd meggondoljam magam. Tudom mit akarok, és nem állíthat meg benne senki.
- Miről beszélsz, Em? Hiszen erről szólt az egész nem? Ő nyert, én meg eltöltök vele egy éjszakát. Ezen nincs amit meggondolnom. - válaszolok barátságosan, majd tekintetemmel ismét a férfit keresem, aki még mindig ott áll, ezúttal viszont egy üveg sörrel a kezében bámul. Eszméletlenül jól néz ki, ki lenne olyan ostoba, hogy ne éljen egy ilyen lehetőséggel?
- Igen, de... Ez a srác túl idős hozzád, és veszélyes is. Ha tudtam volna, hogy itt lesz, akkor nem engedtem volna, hogy liciteljenek rád. Ha kiderül a bátyáid nem fognak ennek örülni... - ismét a barátnőmre siklik a tekintetemmel, ezúttal viszont dühösen. Most mire jó ez? Ha féltékeny, akkor lépjen túl rajta, mert én ugyan nem hátrálok meg.
- Képzeld csak. Jer tudja, hogy itt vagyok. És megígérte, hogy nem árul el Gale-nek. Szóval ha csak Te nem tálalsz ki neki, akkor sosem kell megtudja, hogy mi történt. - a válaszom kissé nyers, ami szemmel láthatóan neki nem esett a legjobban, én mégis mit sem törődve azzal, hogy esetleg csak jót akar nekem, odébb lököm az utamból és megindulok a srác felé. Szeretnék minél előbb túlesni ezen az egészen, mert az első alkalomról azt mondták, hogy fájni fog. Odaérve a sráchoz, anélkül, hogy szólhatnék is bármit, közelebb hajol hozzám, szabad kezével átölel, majd egy puszit ad az arcomra, amitől szinte érzem magamon, hogy tűzpiros leszek. Néhány másodpercig tart az egész, lassan húzódik el tőlem, nekem meg eközben fel sem tűnt az emberek néma hallgatás körülöttünk, amit a két bátyám felbukkanása keltett. Azt hiszem, hogy a bulinak itt vége.

Vissza az elejére Go down


avatar

Média
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Karen_Gillan
Kor :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
23
Foglalkozás :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
újságíró_blogger
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
237

Re: Audrey Nellie Emerson
Csüt. Jan. 11, 2018 12:12 pm

Gratulálok, üdv nálunk!

Kedves Audrey! Very Happy
Keresett karaktereket mindig öröm olvasni, hiszen én is boldog vagyok, hogy valakinek a valakije megalkotásra került. Történetesen a te hirdetésedet pont olvastam, így már kíváncsian vártam, hogy milyen is leszel.
Jellemzésedet olvasva nagyon tetszett, hogy elmesélted ki hogyan lát téged. Ahány ismerős annyi arc és annyi különböző vélemény. Örülök, hogy a családodat is bemutattad kicsit nekünk, s sajnálom, hogy az apukád nem foglalkozik veled igazán. Egy lánynak szüksége lenne az édesapjára, hogy ő legyen a kis hercegnője még akár húsz évesen is, de te ezt nem kapod meg Sad A bátyáidat viszont imádom, mind a kettőt, mert bár teljesen más a viszonyod kettejükkel, mégis mindketten a legjobbat akarják ám neked. Az, hogy bátyáid vannak szerintem az egyik legjobb dolog a világon, főleg, hogy kettőt is kaptál
A lapodtól viszont leesett az állam, hogy mennyire bátor lány vagy te, hogy árverésre bocsátottad a szüzességedet. Hogy egyetértek-e veled az már más kérdés és ebbe nem megyek bele, így nem is csoda ha azt mondom, örültem a bátyáid felbukkanásának. Így nem csinálhattál hülyeséget, de úgy érzem, hogy ezzel csak időt nyertél, mert Sean biztos meg akarja majd kapni azt, amiért oly buzgón licitált. Megkapja majd végül? Ez már csak rajtad múlik és a jövő zenéje.
Foglalókat mindenképp látogass még, aztán már mehetsz is játszani, üdv nálunk!◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆


I don't want to be just a pretty girl. I want to be a
famous girl
in that pretty dress.©️
Vissza az elejére Go down
 
Audrey Nellie Emerson
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin in New York :: Ahol minden kezdődik :: Karakterrészleg :: Diákok-
Ugrás: