Concrete jungle where dreams are made of there's nothing you can't do


üdvözlünk a livin in new york oldalán
Lépj be!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Arccsere
Felhasználónév:


Jelszó:Csak csendben, csak halkan
Új posztok
Elkészültem az előtörténetemmel...
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Evelyn Hopkins Today at 9:37 pm

Scatha & Nelson
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Scatha Krilza Today at 6:46 pm

Cher & Aaron ~ mistique night
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Aaron Bennett Today at 3:21 pm

Mia & Brandon - The Hand of the Fate
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Mia Hamilton Today at 1:28 pm

It’s fun to be a box of cats - Candy & Theo
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Candice Lovell Today at 11:34 am

Secrets Unveiled - Noel & Emanuel
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Noel Bartlett Yesterday at 9:39 pm

Ben és Flor
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Flor Sanchez Moreno Yesterday at 9:36 pm

Lotte & Shane - The new beginning
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Charlotte Green Yesterday at 8:17 pm

Tessa x Jamie - Secrets without hurts
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Tessa Wilson Yesterday at 10:56 am

Ki van itt?

Adriana Lane, Blake Blaese, Dave Connor, Evelyn Hopkins, James D. Woodward, Lena Caldwell, Nelson Wang

Jelenleg 16 felhasználó van itt :: 7 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (67 fő) Vas. Márc. 12, 2017 6:18 pm-kor volt itt.


Share | 

 
 Isabelle & Magdalena
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


avatar

Média
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Lzzy Hale
Kor :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
23
Foglalkozás :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Zenész
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
18

Re: Isabelle & Magdalena
Hétf. Márc. 19, 2018 6:50 pm
Nekem is meggyűlt már a bajom pár lerázhatatlan fickóval, de egy jól irányzott jobbossal sikerült végül észhez térítenem és bár szidott, mint a poklot, de elhúzta a csíkot.
Bevallom őszintén kissé meglep a reakciója. Arra számítottam, hogy majd elhúzódik, vagy csak eltűri a dolgot, de e helyett belemegy a játékba. Ennél jobb nem is lehetne, így sokkal hihetőbbek vagyunk. Mosolyogva konstatálom, hogy a nyomorék végül visszavonulót fúj. Sokan annyira meglepődnek egy ilyen jelenettől, hogy hirtelen azt sem tudják mit csináljanak, így inkább elmennek.
-Sosem tudtál egy helyben maradni.-Szélesedik ki mosolyom, majd lazítok magamon, mikor a fickó eltűnik a tömegben.
-Oh igazán nincs mit! Nekem is volt már dolgom ilyen fiúkkal… De tudod elég egyszerű lerázni őket. Csak jó helyen kell megragadni őket.-Kacsintok felé. Nah igen a férfiasságuk a kincsük, ha ott bántódásuk esik nyüszítve fújnak visszavonulót.
-Elfogadom, de nem ezért segítettem rajtad.-Amint megkapjuk a tequilánkat koccintok vele, majd le is húzom.
-Sajnos a mai világban veszélyes nekünk elmenni egyedül szórakozni… Ezért kell nekünk az okosabbnak, leleményesebbnek lennünk. –De nem akarok én itt okoskodni. Csak jobb, ha vigyázz, mert ezzel a fiúval még szerencséje volt. Vannak rosszabbak, akik sokkal durvábbak is lehetnek.
To: Magdalena
By Micah
Vissza az elejére Go down


avatar

Munkások
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
◘ C h l o e *colorful* N o r g a a r d ◘
Kor :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
24
Foglalkozás :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
◘ s z e r e l ő ◘
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
18

Re: Isabelle & Magdalena
Szomb. Feb. 17, 2018 11:48 pm


Isabelle & Magdalena
Nem vágom, hogy egyesek miért ennyire értetlenek. Olyan nehéz szó a nem? Olyan nehéz dolog érzékelni, hogy folyamatosan eltolom a kezét a seggemről meg nem hagyom neki, hogy lesmároljon? Alapvetően szívesen ismerkedek és gyorsan megtalálom másokkal a közös hangot, de az ilyen nyomulós pasik mintha csak a rémálmaimból szabadultak volna. Komolyan nem veszi észre magát?!
Enyhe célzásnak szántam az italos megjegyzésemet, hátha érti a dolgot, de vélhetően mogyorónyi agya lehet, mert még mindig a nyakamba liheg meg a derekam köré fonja a karjait. Jézusom, valaki menten már meg! Segítségkérőn nézek körbe miután kérek egy italt, s sikerül elkapnom egy barna hajú lány tekintetét. Még a szám is egy néma plízt formál felé, s biccentését látva úgy érzem sikerülhet végre megmenekülnöm a tapikirálytól. Közelít, én meg egyre boldogabb vagyok, hogy új társaságom lesz és fél szemmel végig figyelem, persze Casanova ebből semmit sem érzékel, mert... Mert túlságosan lefoglalja az, hogy taperol meg a nyakamat puszilgatja. Undorító, mégis hogy sikerült kifognom nekem egy ilyen gyereket?
Mosolyogva kapom fejem a hang irányába, mert ez "minden bizonnyal ugyebár nekem szól", s ösztönösen viszonzom is rögtön a csókot, hogy minél hitelesebbnek tűnjünk. Mekkora mázlim van egyébként, hogy egy ilyen menő csaj sietett a segítségemre. Nem sokan jöttek volna ide így, hogy rögtön le is smárolnak azért, hogy megmentsenek, s a csók közben érzem, hogy a kezek visszahúzódnak mögém, vélhetően Mr. Taperonc erre nem számított. - Tequilát - válaszolom lelkesen, miközben a pultosnak intek, hogy egy helyett kettőt töltsön. - Bocsi, hogy eltűntem, de tudod, hogy imádom Bowiet és pont a kedvenc számom jött, szóval maradtam még, aztán már nem találtalak. De most úgy örülök neked - fogom meg a kezét, közben meg fél szemmel követem a pasast, s amint látom, hogy eltűnt a tömegben vissza is húzom a mancsomat és hálásan nézek a lányra. - Nagyon köszönöm, ha te nem jössz, akkor fogalmam sincs, hogyan rázom le magamról. Szóval ezért cserébe, most meghívlak egy körre - fizetem közben ki a két tequilát.

▲music:XX▲Words:XX▲Note: rucik Razz


◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆Vissza az elejére Go down


avatar

Média
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Lzzy Hale
Kor :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
23
Foglalkozás :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Zenész
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
18

Re: Isabelle & Magdalena
Hétf. Jan. 22, 2018 10:40 pm
Egy régi haverom lép fel az egyik kedvenc romkocsmámban, így nem volt kérdés, hogy elmegyek meglesni őt. Sokszor voltam már bulizni egyedül, hozzá vagyok már szokva. Nem mondom azt, hogy nincsenek haverjaim, mert de vannak, de igazi jó barátaim nem igen. Voltak nagyobb problémáim is, mint barátkozni.
Az öltözködésemmel nem vacakolok sokat. Egy alap smink és már készen is vagyok. Nem szoktam sok időt bajlódni a kinézetemmel. Jó mondjuk most már a koncertek előtt ezzel jobban foglalkozom, főleg, hogy drága menedzserünk is rám szólt, hogy oda kell figyelnem rá.
Korábban megyek a kocsmába. Indításnak megiszok egy jó hideg korsó sört. Szeretem figyelni a lazító embereket. Van aki kicsit túlzásba viszi, van aki csak táncolni akar egy jót és van, aki azt hiszi, hogy a csaj odáig van érte… Pedig láthatóan nagyon is szabadulna tőle.
Elkapom a pillantását. Nem is kell megszólalnia ahhoz, hogy tudjam segítség kell neki. Egy mosoly kúszik arcomra, majd biccentek felé. Átfut az agyamon, hogy milyen szerepet öltsek magamra. Lehetnék a barátnője, de akkor lehet nem kopna le, sőt talán túl nagyra nőne az önbizalma és egy hármasra pályázna.
Megiszom a maradék söröm, majd lazán sétálok oda hozzájuk. Mikor már nagyon közel vagyok veszem fel az állarcot és szólalok meg vidáman.
-Drágám! Hát itt vagy? Mindenhol kerestelek már!... –Azzal közelebb hajolok hozzá és egy hosszú csókot lopok tőle. Két opció van. 1) Annyira meglepődik a dolgon, hogy elhúzza a csíkot. 2) Bepróbálkozik egy hármassal, de reményeim szerint az elsőt választja.
A csók végén csak a csajra mosolygok és eltűrök egy tincset az arcából.
-Mit iszunk?-Nem is foglalkozom a mögöttem lévő fickóval. Számomra ő láthatatlan.
To: Magdalena
By Micah
Vissza az elejére Go down


avatar

Munkások
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
◘ C h l o e *colorful* N o r g a a r d ◘
Kor :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
24
Foglalkozás :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
◘ s z e r e l ő ◘
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
18

Isabelle & Magdalena
Vas. Jan. 07, 2018 1:43 am


Isabelle & Magdalena
Romkocsmák. A legtöbb ember azt sem tudja, hogy ezek mennyire jó helyek és osztják az észt, hogy ott mégis mik mennek, közben meg még soha életükben nem tették be egybe se a lábukat. Szerencsére én nem ebbe a táborba tartozom, hanem azokéba, akik megismerkedtek már ezekkel a csodás "alvilági" helyekkel és hetente akár többször is eljárnak kiengedni a gőzt. Egy romkocsmának hangulata van, egy különleges feelingje és mindegyiknek más, de egy dolog közös bennük: jó zene szól.
Facebookon követem a kedvenc helyeimet, s így értesültem a ma esti buliról is, mely David Bowie tiszteletére kerül megrendezésre. Már vártam egy ilyen estre, ahol megadjuk a neki kijáró tiszteletet és megállás nélkül csakis az ő számait nyomatjuk. Nem volt kérdés, hogy mit veszek fel, hiszen a kedvenc vintage butikjaim egyik előnye, hogy mindig vannak régi pólók zenekarosak meg színészesek, s így akadtam rá egyszer egy Bowie-s darabra is. Fekete cicanacival és az új kedvenc Dr. Martens bakimmal veszem fel, s hogy ne fázzak megfejelem még az egészet egy meleg bundával, amit bent úgyis ledobok majd valahova.
Ahogy megérkezek a kocsmába, már is kikérek rövidet, ezzel adva meg az alapot a jó hangulatnak, majd befurakodom a táncparkettre, ahol "másokat megszégyenítően jól" táncolok átadva magam a Bowie érzésnek. Nem szokásom ilyenkor arra figyelni, hogy kivel táncolom, ha érzem, hogy egy hullámhosszon vagyunk, akkor belevetem magam a dologba, s ez alól a ma este sem kivétel, mikor is egy nálam pár évvel vélhetően idősebb sráccal nyomom. A baj csak az, hogy ő nem tudja, hol kéne abbahagyni és olyan helyekre nyúlkál, ahova nem szeretném. Persze, gondoltam rá, hogy összeszedek ma estére valakit, de ő mégsem illik bele a képbe, főleg azért nem, mert nem tudja, mi az a nem. Ahányszor elhessegetem a fenekemről a kezét, annyiszor teszi vissza egy perverz vigyorral a képén, ahányszor kerülöm ki, hogy lesmároljon, annyiszor jön ismét az az idegesítő vigyor.
- Nekem kell egy ital - s remélem, hogy ezzel sikerül leráznom és rákattan másra, de ehelyett inkább jön velem és másról sem pofáz csak arról, hogy mennyire bejönnek neki a színes hajú lányok. Hát kösz, van belőlük mostanra már jópár nem csak én, szóval keress magadnak másikat... - Egy tequilát kérnék - szólok a pultos lánynak, s kétségbeesetten pillantok körbe, hogy mégis kit vehetnék rá errefelé némi kamuzásra azért, hogy lerázzam a fickót.

▲music:XX▲Words:XX▲Note: rucik Razz


◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆Vissza az elejére Go down
Re: Isabelle & Magdalena
Vissza az elejére Go down
 
Isabelle & Magdalena
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin in New York :: New York :: Brooklyn :: Szórakozó helyek-
Ugrás: