One belongs to New York instantly. One belongs to
it as much in five minutes as in five years.
Belépés

a városba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Társalgó
szavak sokasága
Új posztok
hozzászólásokDor & Rae | shining stars of the night

Raelyn J. Winters
Today at 12:22 amWedsie & Ben - Pig or Cat?

Benjamin Henson
Yesterday at 11:05 pmDor & Rae

Dorian J. Lester
Yesterday at 10:09 pmKapcsolatkeresõ

Joshua Miller
Yesterday at 9:49 pmEric Wang és Miss Bell

Wednesday Bell
Yesterday at 8:49 pmJátékpartner keresõ

Stella Montgomery
Yesterday at 6:48 pmHiányzásnapló

Olivia Monaghan
Yesterday at 5:19 pmEthan háza

Ethan Kaminski
Yesterday at 4:55 pmRecognize it! #1

Adam M. Austin
Yesterday at 2:54 pm
Lakosok
nyilvántartása
Csoport neve
Média 7 3
Diákok 9 7
Törvényszegõk 9 13
Bûnüldözés 9 10
Hivatal 2 3
Üzlet 8 4
Oktatás 5 3
Munkások 4 4
Egészségügy 6 5
Összesen 59 52
Ismerõs idegenek
New York utcáin
Jelenleg 12 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég :: 2 Bots

Adam M. Austin, Adriana Lane, Lena Caldwell


A legtöbb felhasználó (67 fő) Vas. Márc. 12, 2017 6:18 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Gale Deacon Emerson

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Gale Deacon Emerson   Vas. Dec. 31, 2017 1:26 pm


Gale Deacon Emerson

A bátorság nem a szavakban, hanem a tettekben rejlik.


Karakter típusa: Saját
Teljes név: Gale Deacon Emerson
Becenevek: -
Születési hely, idő: Malmö, 1982. 06.15.
Kor: 35
Lakhely: Staten Island
Szexuális beállítottság: Hetero
Családi állapot: egyedülálló
Csoport: Oktatás
Ha végzett vagy még tanul//Egyetem: Archery School, Stockholm
Ha dolgozik//Munkabeosztás: íjászmester, önvédelmi oktató
Ha dolgozik// Munkahely: Riverdale Country School, Bronx
Hobbi: szétverni a húgom pasijait, vadászat, olvasás, szörfölés
Külcsínben édesapám szemét, és édesanyám hajszínét örököltem. A kék, és metsző tekintet vasszigorról árulkodik, ahogyan a mosolytalan arc is. Nem igazán a kellemes megjelenésről lennék híres. A magasságommal ütöm az eddigi felmenőimet, mert szinte óriásként tartanak számon az Intézetben is, és a diákokra, sőt oktatótársaimra is le kell tekintenem. A mindennapi edzés miatt a fizikai kondícióm kiváló, és képes lennék egy asztalt is széttörni, ha arra kérnének. A hajamat általában lófarokba kötve hordom, hogy az íjászat, vagy a közelharc közben ne zavarjon meg, amúgy a fodrászt még hírből se ismerem. A külsőségekből ítélkezni ostoba hiba lenne, és sokan el is követik ezt, és bár az apám jó vágású férfi, attól még belül igencsak az ellenkezője a jellemző rá, akárcsak rám, bár nálam talán az éveknek sikerült némi nyomott hagyniuk egy-egy vágással, és szarkalábbal együtt.

Legidősebb gyermekként túl nagy elvárásoknak kellett megfelelnem, mert tudtam mi vár rám, ha felnövök. Apám a lehetetlent is számon kérné tőlem, hiszen állandóan elégedetlen. Dicséretet szinte soha nem kaptam, pedig kitűnő képesítéssel végeztem el a tanulmányaimat, és harminckét éves koromra az egyik legkiválóbb íjászoktató és harcművészeti oktató lett belőlem. Egyfajta megfelelési kényszer alakult ki bennem, és mindennap küzdök vele, bár erről a külvilág aligha tudhat.

Hamar lettem önálló, és felelősségteljes felnőtt is. Anya halála után két testvér szakadt a nyakamba, és igyekeztem megtartani a testvéri szálakat, attól még szülő is lettem valahol emellett. Ennek következményeit a húgom érzékeli talán a legjobban, akit úgy óvok, mint egy porcelán babát. Szuper védelmező, és aggódó típus vagyok, több okból kifolyólag is. Az árulásra is akadt már példa, hát nem csoda, hogy megválogatom kivel is állok szóba. Fennhéjázó, és sznob lehetek a velem egykorúak szemében, de inkább azt mondanám, hogy befelé forduló, zárkózott személyiség vagyok. A gondjaimat, és a titkaimat is megőrzöm magamnak, mert amiről két ember tud, az már nem titok többé. Az örökös harc, és veszélyhelyzet hozza ki belőlem „az apa medvét”, anyatigris mégsem lehetek. Jeremy és Audrey is többször nekem jött már, mert nemet mondtam a kéréseikre. Inkább legyenek sértődöttek, mintsem teljesítsem a hülye kívánságaikat.

A munkámban a maximalizmus az uralkodó érzelem. Íjászat közben kizárom a külvilágot, és az adott pillanatra koncentrálok. Nincs lehetetlen, sem elérhetetlen cél. Az összpontosítás mestere vagyok, a türelemmel tovább jutok, mint a hirtelen haraggal. A két kisebb testvéremnek még van mit tanulnia, de idővel ők is megértik majd, hogy mi fán terem a felelősségtudat.A nyugalom csak egy álca,az igazi belső békéhez állandó harcot kell vívni.


Ez egy kivételes este, és a következő hetekben az utolsó is. Nem szoktam sokat alkoholizálni, de már olyan régen láttam az öcsémet, hogy beadtam a derekamat egy kis szombat esti iszogatásra. Néhány hónapja költözött el otthonról, mióta megkezdte az egyetemet, és a rendőrképzőt. Nagyra törő álmai vannak, és szeretne a saját lábára állni. Nem fogom megakadályozni abban, hogy önállósodjon, mert elég idős már ahhoz, hogy elhagyja a családi fészket, de még azért a szemem rajta tartom. Rémesen egoista, és el van szállva a felvételi eredményeitől, de szerencsére már lejjebb faragtak a nagyképűségéből, de azért még van belőle elég, hogy engem személy szerint az őrületbe kergessen. Aprócska kortyokban nyelem a színtiszta aranyló párlatot, ellen szemben a fiatalabb énemmel, aki most akarja megmutatni, hogy honnan jött, és mivé vált.
- Nem hallottál semmit apáról? Nyolc hónapja van kiküldetésen, és Audrie is állandóan nyavalyog, hogy egy képeslapot sem képes küldeni. – zokszó nélkül tűröm az öcsém kifakadásait. Még túl éretlenek hozzá, hogy megértsék a haza szolgálata nem abból áll, hogy kijárok egy magas rangú sulit, és földhöz verem a seggemet. A torkomon leeresztem a whiskey-t, és elpillantva a körülöttünk legyeskedő pincérnőről Jerre pillantok.
- Legutóbb Kambodzsában voltak. Az is csoda lenne, ha az ünnepekre üdvözlőkártyát küldene. Nőj már fel Jeremy. A katonaság egészen más, mint a te, vagy az én pályám. – nem feltétlenül értek vele egyet, mert a mai napig nem tudtam megbocsájtani az apánknak, hogy az anyánk halálakor sem kért eltávozási engedélyt. Milyen férj az ilyen, de a legfontosabb, hogy milyen apa?
- Jól van, azért érdeklődni még szabad? Audrie nehezebben viseli, hogy te vagy a hivatalos gyámja, és nem csinálhat azt, amit akar, mondjuk így is sikerül kikecmeregnie a karmaid közül. – ez a kárörvendő mosoly, amitől falra tudok mászni. Felvont szemöldökkel hajolok előre, mert a fülemben visszahallatszó jazz zene éppenséggel zavar a normális hangerőn működő kommunikáció közben.
- Mit mondott neked? Már megint ez a szüzességelvesztés a téma? – biccentek a szőke üstökömmel felé, mire megrázza a fejét, és elégedetten dől hátra, és a tarkóján kulcsolja össze az ujjait.
- Megígértem neki, hogy nem mondom el Gale. Megölne, ha kiderülne, hogy hova ment ma este.. – égszínkék íriszeim vészjóslóan villannak meg, hogy vegye az adást az öcsém, de még mindig ott ül az ajkain az a bárgyú vigyor.
- Én még is szeretném tudni, különben bajban leszel te is. Jól emlékszem, hogy elfogyott a múlt hónap végén is a pénzed, és úgy kellett koplalnod? Jönnek majd a lövészeti órák is Jer, szerintem jól jönne egy kis extra segítség a nyamvadt kereseted mellé. – én is tudok szemét lenni, ha így falaz a húgunknak. Nem szeretnék semmi rosszra gondolni, de mióta Audrie betöltötte a tizenhatot, máson nem is jár az esze, csak a pasikon. Nem számít kor, vagy kinézet, neki még a sarkon álló hajléktalan is megfelelne, hogy minél hamarabb elveszítse az ártatlanságát, de ha rajtam múlik, akkor erényövet kap a kislány, mert nem fogjuk azt játszani, mint a legutóbb, mikor fél éjszakán át kellett keresnem őt, miközben az egyik brooklyni szórakozóhelyen ropta egy hat évvel idősebb egyetemi gyógyszerésszel.
- Rendben, de nem tőlem hallottad, és perkálnod kell előbb Gale. – a kezét megtámasztja az asztalon, és megdörzsöli a két ujját, mutatva, hogy hiányzik belőle valami.
- Előbb az információt, és utána meggondolom, hogy méltó vagy-e rá. – mosolyodom el halványan, de fogytán van a türelmem, így kifordítom a tenyeremet, és megropogtatom a vállamat.
- Most ugye nem fogsz nekem itt jelenetet rendezni? – kérdezi meg némi bizonytalansággal az öcsém, mire csak rezzenéstelen arccal meredek rá. A húgom esetében már nem ismerem a türelmet, és ha még ő is rájátszik, akkor annak nem lesz jó vége.
- Na jó. – sóhajtja megadóan, és előredöntve a fejét dalol, mint egy kismadár. – Az egyik barátnője szervezett egy bulit Bronxban, ahol áldozatot mutatnak be. – nem értem ezt, de már érzem a gerincemen végigfutó idegességet, a hajam is égne áll.
- Miféle buli ez? – rándul meg a szám széle, mire körülnéz, és csak nagyon halkan folytatja.
- Mostanában menő dolog, ha valakinek a szüzességét úgy veszik el, hogy előtte szemlére teszik. Egy feláldozási szertartás keretében licitálni lehet rá, és aki a legtöbbet ajánlja érte azé lesz. – nyögi ki, és aggódva várja a reakciómat.
- Kinél van a buli? Pontos címet. Szedd össze magad, indulunk. – már éppen ellenkezésre nyitná a száját, de felállok, és tarkón vágom.
- Több eszed is lehetne. Ezt a kört te állod, és bízom benne, hogy a cím megfelelő lesz, mert ha nem találjuk meg időben, akkor nemcsak ő fog áldozatot bemutatni, hanem te is. A tökeidet felajánlom valamelyik szervezetnek. Irány. – húzom magammal, és még adok neki egy kokit. Felveszem a bőrdzsekimet, és eltekintve a bárpult felé, két cicaszem bámul rám….mondván, ugye nem hagyom magára? Bár ne kellene állandóan a kisebb Emerson nyakában loholnom. Megmutatom én neked drága húgom, hogy milyen egy azték áldozatkészség.
- Útközben megállunk vízért, és szódáért. – teszem mellé, mire mellém csapódik az öcsém, és elindulunk megkeresni a védencünket…avatar
Oktatás
Play by :
Chris Hemsworth
Kor :
36
Foglalkozás :
íjászoktató
Hozzászólások száma :
32

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Gale Deacon Emerson   Kedd Jan. 02, 2018 7:27 pm


Gratulálok, üdv nálunk!

Kedves Gale! (Deacon )

Miután végigpörgettem három fázisos rajongói énemet, most már nyugodtabban nyilatkozok a történetedről. Először is, mindig nagy kedvenceim voltak a testvéri kapcsolatok, és azok minden egyes mélysége, így ezért külön boldogságba burkoltam magamat itt, hogy ezek a kapcsolati szálak visszaköszöntek az írásodba.    De hogy komolyra fordítsam a szót, kezdem a jellemeddel. Abban már biztos vagyok, hogy nem állnék le veled kötekedni több szempontból sem, bár mi okom lenne rá? Jellemvonásaid alapján egyaránt ismerhettük meg a külső és belső tulajdonságaidat is, és az életed olyan pontjait, amik meghatározóak voltak számodra, és kialakítottak azt a férfit, akit most bemutattál nekünk. Egy testvérrel sem egyszerű, de ha kettő van belőle, az még nagyobb fejtörést okozhat, és ezt neked minden szempontból meg kellett élned. Valahol úgy érzem emiatt sem meglepő, hogy magad is a komolyságot, és a határozott fellépést részesíted előnyben. Túl korán felnőttnek érezni magad sosem szerencsés, hisz olyan időszakokat veszítesz el az életedből, amik túlságosan is fontosak. Sajnos ez számodra nem saját döntésből jött létre, mégis úgy vélem a magad módján tartod össze a családodat, és tereled őket olyan irányba, amit te magad is helyesnek vélsz. És habár nem mindig érezhető, hogy jó munkát végeztél, vagy a megerősítés elmarad, esetleg a világból kiszaladnál tőlük, a testvéreid mégis számítanak rád, ahogyan csak arra lehet, aki mindent megtett értük. Másoknak megfelelni szinte lehetetlen, hiszen ha balra mennél, ők jobbra akarnának, aztán irányt váltasz és a helyzet ugyanaz, így lényegében az a legszerencsésebb, hogyha legfőképp saját magadnak teszed meg ezt a szívességet, meg azoknak, akiknek a véleménye fontos számodra. Lényegében, mindennap valami jót, és hasznosat adsz át azoknak, akiket oktatsz, és ez azért eléggé jó dolog.
De nem is magyarázok itt tovább, hiszen a foglalókat már végigjártad, így csak a játékostársak felkutatása maradt hátra. Jó szórakozást!  
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆


We're never gonna survive
unless we get a little crazy

avatar
Média
Play by :
Aimee Carrero
Kor :
27
Foglalkozás :
Gasztroblogger
Hozzászólások száma :
181

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Gale Deacon Emerson

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» SAO extra fejezetek

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin in New York :: Ahol minden kezdõdik :: Karakterrészleg :: Kutatás és oktatás-
^
ˇ