One belongs to New York instantly. One belongs to
it as much in five minutes as in five years.
Belépés

a városba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Társalgó
szavak sokasága
Új posztok
hozzászólásokRussell & Millie - how to move forward

Russell R. Morgan
Today at 1:17 amElkészültem az elõtörténetemmel...

Grayson Connor
Today at 12:56 amLorelei & Russell - Chill Out

Russell R. Morgan
Yesterday at 11:55 pmGreenwood vs Gambino

Margaret Greenwood
Yesterday at 11:44 pmMunkahelylista

Sandro Gambino
Yesterday at 10:36 pmFable and Jonathan - Az értelmetlen interjú

Jonathan Anderson
Yesterday at 10:20 pmElvitték!

Margaret Greenwood
Yesterday at 10:13 pmMaddie and Jake - Weekdays at Lester house

Jake Lester
Yesterday at 9:12 pmJátékpartner keresõ

Jonathan Anderson
Yesterday at 9:05 pm
Lakosok
nyilvántartása
Csoport neve
Média 15 5
Diákok 6 2
Törvényszegõk 11 12
Bûnüldözés 6 7
Hivatal 0 5
Üzlet 7 10
Oktatás 5 3
Munkások 8 3
Egészségügy 12 9
Összesen 70 52
Ismerõs idegenek
New York utcáin
Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 1 Bot

Ethan Kaminski, Mason Ford


A legtöbb felhasználó (67 fő) Vas. Márc. 12, 2017 6:18 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Sarah & Ben - No bunny costumes...yet

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Sarah & Ben - No bunny costumes...yet   Kedd Dec. 26, 2017 11:20 pm
to: Sarah


2015-ös évjárat

Van az a szervezet (NHTSA, mily’ gyönyörű név), amit minden valamire való autógyártó cég szívből utál, és szerintem, ha a vezérigazgatói testület lelke mélyére néznénk, az is kiderülne, hogy olykor még rémálmodnak is vele. Persze, nem én, nekem ez csak több melót jelent, meg jó sok fejfájást, de a nagy rizikó az a jéghegy csúcsát érinti. Ami azt illeti, meg is értem őket. Ha több millió autó visszahívásáról lenne szó, még csak feltételes módban is, én sem álmodnék pucér, rózsás angyalokkal.
Na, hál’ istennek nem ők kerestek fel minket a múlt héten, hanem az egyik kistestvérük, a washingtoni Center for Auto Safety képviselője azzal a bejelentéssel, hogy vizsgálatot kíván indítani a 2007 és 2010 között forgalomba hozott Chevrolet Cobalt és a Saturn Ion modellekkel kapcsolatban. Ugyanis becsléseik alapján feltűnően sok közúti baleset oka műszaki hibára vezethető vissza.
Egyszerűre lefordítva: így is elég nagy szarban vagyunk. És az enyém lett a nemes feladat, hogy ezen korrigáljak. Mégpedig egy üzleti vacsora keretében az érintett biztonsági szervezet munkatársával, a helyzet még cseppet sem reménytelen, a dolgom egyszerű: rádöbbenteni őket, hogy a statisztikájuk fals, mivel a balesetek körülményeket egyáltalán nem veszik figyelembe, illetve hogy az autóinkkal a világon semmi probléma. Egyébként sem tudom, mit ugrálnak, mivel a Nagytesó (az NHTSA, sosem lehet elégszer közbeszúrni) is magasról tojik az egészre.
Olyan nyolc felé már bent is ülünk az étteremben, bár a fickónak még hűlt helye, tudtam én, hogy bunkó, lassan negyed órája késik. Nem volt kedvem egyedül jönni, így magammal cibáltam Stephanie-t, az egyik nagyon buzgó gyakornokunkat, ahogy ránézek, az az érzésem, hogy még kitüntetésnek is vette a programot. Inkább csak lemondóan sóhajtok egyet.
- Tanulj a mestertől – cukklom egy szemét félmosollyal, de hát valamin le kell vezetnem az unalmamat. – Mire végzünk, ami remélem, egyetlen perccel sem lesz több egy unalmasan vánszorgó óránál – pillantok ismét a karon ülő kütyümre –, abban is elbizonytalanítom, hogy mit evett reggelire. Nem fog vizsgálatot indítani. Kizárt dolog. Feltéve, ha megérkezik, és nem csak kettesben vacsorázunk. Bár az legalább kellemes lenne. Nincs kedved velem vacsorázni a jövő héten?
Sokat dumálok, de hát hangolódom a szituációra. Lépéselőnyben kell lennem, meg se hagyom majd szólalni. Lyukat fogok beszélni a hasába is, és ha eltátja a száját, majd beletömöm a statisztikai adatokat. Stephanie egyelőre úgy tűnik, jól bírja az iramot.
- Utánanéztél a bejelentett panaszoknak? – érdekel, mennyire van képben a kis szöszi.
- Igen, és ki is gyűjtöttem minden szükséges adatot. Hogy tetszenek a statisztikáim? – fordítja felém az asztalon fekvő képernyőt. Látom az arcán a stréber önelégültséget.
Elmosolyodom, és diszkréten közelebb hajolok hozzá, hogy szinte a fülébe súgjam a választ.
- Roppant szexik.  
- Na de Mr. Henson. Több komolyságot, ha kérhetem – de azért megbújik az arcán egy kissé zavart, de jól láthatóan hiú mosoly. Naná, hogy meg.  Nem különösebben csinos, de az egyik legjobb munkaerőnk jelenleg. Az intelligencia pedig szexi manapság. Úgy látom, tényleg készült, nagyon helyes.
És ez az a pillanat, amikor a várva várt öltönyös figuránk megérkezik, ám meglepetésemre, koránt sem egyedül. Miközben felállok, és kezet fogok vele, a pillantásom szinte azonnal a szőke hölgyre siklik. Fogalmam sincs, ki lehet, de dögös, annyi ezer százalék. És az is azonnal látszik, hogy a pasas odavan érte. Vajon ő is a szervezethez tartozik, és a pasas a viszonzatlan munkahelyi szerelem kínjai közt vergődik? Nem lepődnék meg. Bájos jegyes vagy feleség, aki egye fene becsatlakozik egy vacsora erejéig? Végül is úgyis csak hallgatni és mosolyogni fog. Egy becsvágyó titkárnő? Egy egybekötött randi? Fizetett kísérő? Optikai tényező?  Nem tudom, de kíváncsian várom a választ.


avatar
Üzlet
Play by :
Matt Bomer
Kor :
28
Foglalkozás :
General Motors # Chevrolet szerviz- és márkavezető
Hozzászólások száma :
244

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Sarah & Ben - No bunny costumes...yet   Csüt. Dec. 28, 2017 12:27 amThe Big bang
Ben& Sarah

Sarah. Winter. Adler. Winter ? Mégis ki a jó édes...na mindegy ki ad ilyen nevet a gyerekének ? Hát persze hogy az én anyám ,akiről azt sem tudom ki az. Ezek a gondolatok kötik le a figyelmemet ,míg a mostani partnerem telefonon beszél és fel alá járkál.  Unottan nézegetem vörösre festett körmeimet ,tök jó. Ezt az árnyalatot olyan drágán adták hogy köpni nyelni nem tudtam mikor megláttam az árát ,de miután az nap már egy vagyont elköltöttem ,és ráhajtottam az nap egy meleg eladóra ,aki visszautasított. Járulékos veszteségnek éltem meg. Mostani helyzetem ,pedig nem is lehetne rosszabb. Elvileg már késében vagyunk valahonnan ,de haspók tovább dumál.  Igazából ,egész jól értettem miről van itt szó ,nem véletlen vettek fel még régebben a legjobb egyetemre. Erre csak horkantok egyet. Egyetemet végzett kurva .  Ezeknél a nagyon fontos embereknek soha nincs időérzékük ? Pedig ott villog az a fene drága órája a karján ,úgy nézz ki csak dísznek. Végigsimítok vörös ruhámon ,ami ízlésesen volt szexi ,semmi vulgáris.  Másfél órája ,azóta ücsörgök a kanapén,igazából várom hogy valamit kezdjünk magunkkal . De egyenlőre azon a fázison kéne túl lennünk hogy a gombját be tudja gombolni a hasától ,ami egészen nehezen megy neki. Én nem öltöztetőnek jöttem ,hagyom szenvedni ,közben  rá is gyújtok egy cigire . Lustán fújom ki a füstöt ,míg végigmérem őt.
Szerencsére az estének azon a részén túl vagyunk amikor rám mászik a gömbhal testével és nyomva kettőt már meg is volnánk ,de még el kell kísérnem hogy tudjon velem villogni.  Nagyon fasza csávó...volt pénze egy luxuskurvára végül is.
- Mehetünk Serena - jelenti ki kaján mosollyal az arcán .mire csak megforgatom a szemeimet.
- Sarah. - közlöm éllel a hangomban ,majd elvonulok mellette ,és elindulok a megadott helyszínre . Igazából csak a pénz miatt voltam itt ,az nem szólt az egyezségben hogy kedvesnek is kell lennem . Nekem az ilyesmi nehezemre esik ,megerőltetni meg nem fogom magamat.
- Ha itt végeztünk ,jöhet egy újabb menet.-suttogja mialatt a keze a csípőmre téved a keze ,én csak elhúzom a számat ,majd felé fordulok és  úgy paskolom meg az arcát akár egy idiótának.
- Óó,biztos vagyok benne hogy attól is eldobnám az agyamat mint az előzőtől.- vigyorgok rá  gúnyosan .- De azért fizetni kell még pluszban ,úgy hogy máskor jobban figyeljen oda  turbómen.- továbbra is az a vigyor játszik az ajkaimon ,majd úgy teszek mintha semmi sem történt volna . De amint megérkezünk az asztalhoz ,arra a férfira téved a tekintetem akivel "hogy is hívják" kezet fog. Alaposan megnézem magamnak ,de azért annyira nem alaposan hogy , a mellettem lévő észrevegye. Mivel nem mutatnak be így ,megteszem helyette is.
- Sarah  Adler.- nyújtom a felettébb jó képű férfi felé a kezemet , majd a nő felé is a kilétemet pedig hogy miért vagyok itt, meghagyom magamnak. Kicsit talán mélyebben hajolok be ,amikor leülni készülök ,de sajnos ez most így sikerült . Észrevétlenül egy aprót kacsintok a férfi felé.
- Hmmm.-mélázok el ,mire a partnerem áhítozva felém fordul hogy mi lesz a következő mondatom.- Van itt pezsgő ? -rühellem a pezsgőt ,de minden megjátszos liba azt iszik így nekem is azt kell.
- Se..-kezd bele újra .-Sarah ,máris ,de most van  fontosabb is.- közli velem a gyorstüzelő ,én pedig úgy méregetem mint aki figyelt arra amit mondd,de közben azt próbálom kitalálni mi a neve,hogy meg tudjam szólítani. De mivel nem tudom ,Ben felé fordulok akinek tudom a nevét.
- Ben ,zavarná ha meginnék egy pohár pezsgőt ? - teszem fel a kérdést neki ,szám sarkában pedig ott játszik a huncutság . Ó,menni félreérthető mondanivalóm lenne hozzá,de most a munka fontosabb.


[url=ZENE LINKJE]ZENE CÍME[/url] ⁞ SZAVAK SZÁMA ⁞ MEGJEGYZÉSED HELYE
×

◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆

I can feel the pain inside me  fading
while I'm fading into you
           

avatar
Oktatás
Play by :
▿Amber Heard▿
Kor :
25
Foglalkozás :
►literature teacher/Ex Balerina
Hozzászólások száma :
197

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Sarah & Ben - No bunny costumes...yet   Csüt. Dec. 28, 2017 8:49 pm
to: Sarah


A vörös ruhás nő váratlan fordulatot hoz ebbe az unalmasnak ígérkező találkozóba. Egész felragyog a kedvem is, ami már csak azért is kapóra jön, mert ilyenkor igazán elememben vagyok, ide pedig azért szükség lesz a profizmusra, mert azt azért mégsem tudom eltagadni, hogy mégiscsak van tétje ennek a kihelyezett megbeszélésnek. A cég szempontjából nem is kicsi. De bízok magamban, nem hiába engem választottak, hízelgek egy kicsit az egómnak, szép eredményeim vannak, akár márkavezetővé is válhatok pár éven belül.
Miután bemutatom a kolléganőmet, kezet fogok a kisasszonnyal is. Elvégre egyelőre nem tudhatom, hogy ő is üzlettárs, avagy sem, a keze mindenesetre bársonyosan puha, a szemei pedig élénken csillognak, ahogy pár másodpercre összetalálkozik a pillantásunk. Már csak a tökéletesre lakkozott, vöröslő körmein bicsaklik meg nagyobb elánnal az asztal közepére biggyesztett gyertya fénye. Ha valaki nem tudná, miért is érkeztünk, akár azt is hihetné, hogy duplarandiról van szó. Nem is bánnám annyira, feltéve, ha az asztal túloldalára kellene udvarolni. De nagy sajnálatomra, egyelőre nem tudtam meg, hogy milyen célból érkezett a hölgyemény, a partnere olyan ügyesen fonta a szót, hogy el is sikkadt ez az apró mulasztás. A nevét mindenesetre elraktároztam, és azt a sejtelmes kacsintást is sikerül elkapnom, amitől el is mosolyodom a mondandóm közepén, pedig annyira nem bóknak szánom.
- Örülök, hogy megérkeztek. Sűrű volt a forgalom? Nekünk szerencsénk volt, de olykor öt percen is képes múlni, hogy benne ragad-e az ember a dugóban – utalok rá finoman, hogy azért több, mint húsz percet késtek.
Az asztalunk nem olyan nagy, viszont dekoratív és tökéletesen kerek, a terítőre állított, nagyképernyős iPad kényelmesen meghúzza még magát a tálalás mellett. A jövevények úgy foglalnak helyet, hogy a pasas nem feltűnő, ám egyértelmű jelzésére Sarah kerül velem szembe, és az úriember helyezkedik a mellettem lévő székre. Nem tudom eldönteni, hogy kellő biztonságban akarja-e tudni tőlem, vagy inkább azért, hogy gördülékenyebben menjen köztünk az üzleti diskurzus, míg a nők addig elfecserésznek valamiről az elképzelései szerint. Első blikkre nem sorolnám a feminista mozgatom úttörőihez, és igazából azt is kétlem, hogy ez a gyönyörű nő bármiféle gyengédebb kontaktusra áhítozna vele önszántából. Persze a pénze, az már nagyon is lehet vonzó.
Szóval a luxus nyűgöz le, nyuszimuszi? Végül is mindenkinek megvan a gyengepontja. Meg is tudom érteni, hogy sokan miért vállalják be cserébe a gömbhal-kompromisszumot. Én nem vagyok vagyonos, bár nem keresek rosszul, szimpla polgári munkám van, de remekül elő tudom adni a gentleman milliárdost. Főleg, ha csajozásról van szó.
De még időben emlékeztetem magam, hogy most sajnos nem emaitt érkeztem, hanem a pacákra kell koncentrálnom. Elég nagy szopás, de ez van. Az üzlet az első.
Pezsgő? Állapodik meg a tekintetem ismét Sarah-n, ahogy megszólal. Nem hiszem el, bazdmeg, hogy pont pezsgőt akar inni. Oda sem kell pillantanom, szinte érzem, hogy Stephanie kis híján felkuncog mellettem. Pontosan tudja, mennyire szívből utálom ezt a löttyöt, de még éppen sikerül megelőzöm, mielőtt bármit is szólhatna.
- Ugyan, Richard, egy pillanatig sem várhatunk, ha a hölgy megszomjazott. Ha nincs, máris átköltözünk egy másik éttetembe – válaszolom somolyogva, és ha éppen senki nem látja, a kacsintást is viszonzom a megfelelő helyre. Majd jelzek is a pincérnek, hogy máris leadnánk a rendelést. – A hölgy kívánságára pezsgővel fogunk koccintani a megállapodásra. Hozzon, kérem, két üveget abból a fajtából, amit választ – tolmácsolom máris az érkező fiatalembernek, és egyben az étlapokat is megkapjuk.
- Javaslom, előbb rendeljünk, és aztán térjünk rá a megbeszélnivalókra. – Talán előbb egy kis beszélgetés is belefér, de nem olyan hosszan. A fickó nem úgy tűnik, hogy különösebb jókedvében lenne, pedig itt villog egy ilyen nővel. Azt mondja meg nekem végre valaki, hogy miért ilyen telhetetlenek mindig a kövérek?
- Ez az egyik kedvenc éttermem. Az étel mennyei és a… - kis híján rávágom, hogy a borok is fantasztikusak, de ekkor rájövök, hogy épp most rendeltem tele magunkat pezsgővel, szóval… - …z atmoszférája is különösen kellemes. Önöknek hogy tetszik? Mennyire ismerik a helyet? – ingázok a két vendégünk között, miközben beszélek, de azért meg sem próbálok úgy tenni, mint aki nem inkább Sarah-hoz intézi a kérdést, nemsokára úgyis a pacákra leszek kénytelen fordítani a figyelmem kilencven százalékát.
Ebből talán azt is megtudhatom, mennyire együtt mozognak általában, hacsak nem vérprofi hazudozó valamelyikük.  Szeretem a meetingek előtt ezeket a kis beszégetéseket, sok mindent le lehet szűrni a partnerekről. Mikor a pincér visszatér az italokkal, és kitölti mindenkinek az első adagot, mielőtt tovább indulna, még egy percre marasztalom.
- Elnézést, de lenne olyan kedves, elvinné a gyertyát az asztalunkról, nagyon szép gesztus, de jelenleg üzleti vacsorára készülünk, a randevút majd egy következő alkalommal tartjuk – kérem teljesen tárgyilagos hangon és ábrázattal, kis ironikus mosolyt csempészve a végére, és egészen véletlenül éppen Sarah-n állapodik meg a tekintetem.  


avatar
Üzlet
Play by :
Matt Bomer
Kor :
28
Foglalkozás :
General Motors # Chevrolet szerviz- és márkavezető
Hozzászólások száma :
244

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Sarah & Ben - No bunny costumes...yet   Hétf. Jan. 08, 2018 6:06 pmBen & Sarah
The big bang...
Sok mindenben jeleskedtem mint nő ,de az a női báj amit nő társaim képviselnek nem igazán az én műfajom volt. Most mégis itt ülök egy kukkot sem szólva jó ideig ,komolyan úgy érzem magam mint egy hal. Ha már választhatnék szívesebben lennék aranyhal ,1 perces memória ,akkor ezt a szerencsétlent is elfelejtettem volna magam mellett. Kiráz újra a hideg ,végigfut az agyamon a kép ahogy rámászott és a fülembe lihegett. Egyre biztosabb voltam hogy, a pasinak volt valami közreműködése Darth Vader szinkronhangjában. Szívem szerint lelépnék ,de mivel ezért is perkált kénytelen voltam maradni. Így nem marad más ,minthogy néha-néha legeltessem a szemeimet a velem szemben ülő férfival
Már már irigylésre méltó volt hogy,milyen tökéletes arcvonásai vannak . Bezzeg az ilyen pasik soha nem bérelnek kurvát ,mert a puszta látványuktól elcsöppennek a lányok.  
Gondolataimból hangja zökkent ki. Forgalom ? Legszívesebben felhorkantanék,de nem teszem  így csak sokat sejtően rámosolygok és mellettem ülőre nézek kíváncsian hogy mivel fog előhozakodni. Vajon az igazat mondja ,hogy alig bírta begombolni a nadrágját,vagy hogy 15 percig csüngött a telefonon. Nem hisz az ilyen mocsadékok ,mint ez mellettem sokkal inkább hárít .- Tudják ,milyen  ez. Egy nőnek sosincs elég ideje hogy elkészüljön időben.- vigyorog rá ,de nagyon rossz kurvát fogott ki ma estére ,ez nem az Ő napja lesz.
- Na ,igen tény hogy a gatyámat elég nehézkesen tudtam összegombolni.- csevegek bájosan míg a mellettem lévő gömbhal ,fulladásnak indul. Nem mintha érdekelt volna mások nyomora ,felőlem akár meg is fulladhatott volna ,de még a pénzemet nem adta oda ,így megütögettem a hátát kicsit talán erősebben a kelleténél. Elkapom Ben tekintetét ,valószínű a pezsgő miatt nézhet rám ilyen furcsán ,bevallom én is furcsállom hogy most azt kell innom. De nincs mit tenni ,ha ezt kell játszanom akkor ezt kell. Sajnos az mellett a tény mellett sem tudok elmenni hogy ,lehet csak nekem ilyen egyértelmű. De nyíltan vagy nem nyíltan ,flörtöl velem ami igen csak leköti a figyelmemet. De nem tudja kivel kezdett ,így csak magamba jót mosolygok ,és beleiszok a pezsgőmbe amint kézhez kaptam,közben az étlapot méregetem. - Én ,Marseille-i hallevest kérek .-csapom össze végül határozottan ,amire Richard megrezzen . Seggfej.
- Most már nekem is a kedvenc éttermem . - teszem hozzá ,miközben ajkamon egy pillanatra huncut mosoly jelenik meg ,de abban a pillanatban el is tűnk ahogy a gömbhal érdeklődve figyel.- Mármint úgy értem ...- kezdek bele kislányos ártatlansággal,amit vegyítek a jól ismert "szőke =buta" szindrómával .- Itt minden nagyon drága lehet ! - jelentem ki örömmel a hangomban. Ha jó ember ismerő a velem szemben ülő két lábon járó Dávid szobor akkor jól láthatja hogy két szerep között ingázok,ami számomra nem igazán okozz problémát ,az már nagyobb kihívást jelent hogy a pezsgőt leerőltessem a torkomon. Így is elég sanszos volt hogy még ma ezt kidobom magamból.  Legszívesebben letoltam volna 2 pohár whiskyt ,de azt hiszem az ilyen helyeken nem igazán kultiválják a cowgirl témát.  Ben érdeklődésére ,elvigyorodom újra ,hisz nem nehéz észrevenni hogy tapogatózik ki is lehetek honnan a francból kerültem ide. Szívesen elmesélném neki más keretek közt,de sajnos ma ,elhízott Ficánka vendége vagyok így nem hiszem hogy egyhamar megszabadulok tőle.- Én még nem jártam itt,nem vagyok hozzá szokva az ilyen helyekhez .- és itt is volt az első őszinte megnyilvánulásom ,amit lehet nem kellett volna . De már mindegy ,ezt már sehogy sem tudom visszafordítani.
Apró mosoly jelenik meg az arcomon a randi hallatára ,amit Ben nekem célozz ahogy egy pillanatra rám nézz. Így nem volt nehéz felvennem ezt a fonalat.- Minden bizonnyal érdekesen végződne ,ha ez egy randi lenne .- harapom be az alsó ajkamat hogy elfojtsak egy mosolyt.
- Hát igen ,de ami a megbeszélnivalót illeti..- kezd bele Richárd ,igen amúgy csak azért tudom a nevét ,mert Ben az előbb kimondta amúgy ,tökre hidegen hagy milyen nevet visel fitness ficánka.

[url=ZENE LINKJE]ZENE CÍME[/url] | SZAVAK SZÁMA
MEGJEGYZÉSED HELYE | ×


◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆

I can feel the pain inside me  fading
while I'm fading into you
           

avatar
Oktatás
Play by :
▿Amber Heard▿
Kor :
25
Foglalkozás :
►literature teacher/Ex Balerina
Hozzászólások száma :
197

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Sarah & Ben - No bunny costumes...yet   Kedd Jan. 30, 2018 2:59 pm
to: Sarah


A pasas komolyan tolja, tipikusan ahhoz a fajtához tartozik, aki szégyentelenül mindent és mindenkit felhasznál maga körül, hogy a lustaságát és az egoizmusát takargassa valamivel. Semmi gerinc, semmi felelősség, ellenben annál nagyobb hájkupac. De ha valaki mindig a kerülőutat választja, az úgyis meglátszik rajta, azt mondják, az üzleti világban az van elhízva, aki a saját hasát használja védőpajzsnak. Mondata hallatán cinkos félmosolyt villantok rá, mint akinek nem is kell tovább magyarázni, ennyiből már tökéletesen érti a helyzetet. Mondjuk a kis hölgyre pillantva, nem is annyira hihetetlen az állítás, hogy miatta késtek volna, de ez akkor sem volt túl gáláns megjegyzés.
Érkezik is rá a kontra, mégpedig egyszerre két irányból.  Sarah reakciójára már szélesebbre húzza ajkaimon a mosolyt, süt belőle a gunyorosság, hát ezt jól megkapta az ürge, szerintem fulladozás közben hamar felülbírálja a döntéseit, vagy azt, hogy volt olyan bátor és magával hozta a kisasszonyt, vagy azt, hogy továbbra is ilyen lekezelően bánjon vele. De Stephanie sem engedi el csak úgy a füle mellett.
- Emlékeztetném, uram, hogy egy másik nő is jelen van, és örömmel megcáfolja ezt az elméletét – mosolyog kedvesen, de látom rajta, hogy ha tehetné, már most megfojtaná a fazont. Erősen feminista elveket vall, de szerintem ez roppant szexi benne. Ráadásul mindig jól szórakozom a közelében. El is lőhetem a fickó felé a nőuralom miatti együttérző pillantásomat, remélem, máris szimpatikusabb leszek az üzlet jegyében.
- Örömmel hallom, hogy sikerült megfelelő helyszínt választanom – címzem a kisasszony felé, bár jobban kellene örülnöm, ha a kedves párját sikerülne ilyen hamar meggyőznöm, ami konkrétan a feladatom lenne ma este, de valahogy nehéz egy az egyben rá koncentrálnom, mikor egy ilyen nő ücsörög velem tökéletesen szemben. A pillantásom önkéntelenül vissza-visszatér rá, így az arcán megjelenő huncut mosoly sem kerüli el a figyelmem. De a fickó ábrázatát is elkapom ám, és rögtön megértem Sarah hozzátoldott magyarázatát. Űha, ez érdekes estének ígérkezik. Röviden össze is nézek Steph-fel, és kihúzom magam a székemben.
Tehát a csajszinak érdeke fűződik ahhoz, hogy jópofizzon a pasasnak, legalábbis, jó ez túlzás, de az biztos, hogy szerepet játszik. De vajon hány felé?
- Ez esetben, remélem, mély hatással lesz önre ez az első találkozás – nézek a szemébe, persze mindjárt egyértelművé teszem, hogy a szavaimmal a hellyel való első randevújára célzok, de a tekintetemből talán kiolvassa, hogy gondolatban már nem feltétlenül.
- A partnereim mindig arról számolnak be, hogy kellemes élmény volt számukra az itt eltöltött idő, szóval önnek is azt javaslom, hogy maradéktalanul élvezze ki a varázsát. – Nagyjából ekkor érzek egy diszkrét bokánrúgást Steph felől, és talán igaza van, jobb lenne visszaevickélni a fő témánkra.
- Bele sem merek gondolni, hölgyem – kommentálok még egy utolsót, egy mosollyal, majd némi erőfeszítéssel átkormányozom a figyelmem Richardra, Stephanie elsunnyogott szemforgatását szerencsére egyik férfi sem látja.
- Nos, ami a megbeszélnivalónkat illeti, azért vagyunk itt, hogy tisztázzuk az ügyet, amivel megkerestek nemrég, egészen pontosan a 2007 és 2010 között forgalomba hozott Chevrolet Cobalt és a Saturn Ion modellek műszaki naprakészsége kapcsán. Többször is átolvastam a jelentést, és először is szeretném, ha tudná, az ügyfeleink nevében is nagyon hálásak vagyunk önöknek, amiért ilyen kivételes gondot fordítanak a biztonságuk védelmére és biztosítására. Bizonyára rendkívül sok köszönőlevelet kapnak, nem igaz?
Egy francokat az ügyfelek biztonsága érdekli őket, csak rá kell nézni erre a fickóra, de talán szívesen tetszelegne ebben a nemes és hősies szerepben. A kövérek mindig tele vannak komplexusokkal, és talán az egójának is jót tesz, bízza csak el magát, higgye el, hogy egy földre szállt angyal, és valóban ő tesz szívességet. Hogy nem is lehet másmilyen, csakis jóságos, megértő, mint maga a jóisten, és ha meg akarja tartani ezt a – valljuk be – nem mindennapi elismerést jelentő alteregót, kénytelen velünk is így viselkedni. Legalábbis ez a terv, a többit majd elvégzik Steph statisztikái.
- Egy valamit azonban, bevallom, hiányoltam a vizsgálatból, mégpedig a szóban forgó balesetek körülményeinek bevonását. Elvégre ezek a tényezők is… - akad el látszólag minden magyarázat nélkül a hangom, pedig az ok nagyon is létező: valami vagyis ebben a helyzetben valószínűsíthetően valaki hozzáért a lábamhoz, hacsak nem rejtőzik az asztal alatt egy meglepetés vendég, a választék nagyon is leszűkül: vagy Steph volt, vagy pedig az előttem ücsörgő hölgyemény. Azt mondjuk, el tudom képzelni, hogy magasról letojja a témát, és úgy döntött, egy percig sem hajlandó unatkozni, vagy nagyon is kihámozta a lényeget az előbbi flörtből, és úgy gondolja, miért ne folytathatnánk, a faszi előtt úgy sem tehetné meg túl látványosan, de az asztal jótékony takarása alatt… De nem. Ne képzelődj, Henson.
- Ezek a tényezők is fontos szerepet játszhatnak a végső statisztikai érték alakulásában, ami a gyanújuk elsődleges alapját képezi – fejezi be helyettem Stephanie a mondatot, meglepően gyorsan reagálva, rápillantok, ő pedig visszanéz rám, a tekintetében látom a nehezen megbújó becsvágyat, mint aki alig várja, hogy szerephez jusson, és leteperje ezt az előttünk henyélő vaddisznót. Persze csupán verbálisan, de basszus. Ezek szerint ő volt? Végül is, nem ül annyira szorosan mellettem, hogy ne érinthetett volna meg a cipőből kibújtatott lábfejével, és mintha egy kis diadalt is átsuhanna az arcán, a szája sarkán halványan megülő, aprócska mosolyránc erről árulkodik. Enyhén megköszörülöm a torkom, mintha csak ezért álltam volna meg, és iszok egy kortyot az italból.
- Így igaz, és tegyük hozzá, hogy az egyetlent – nyomatékosítom. – A kérésükre megvizsgáltuk az említett modelleket, és… - ismét érzem a mozdulatot, ezúttal némileg határozottabban, és feljebb is siklik a lábszáramon mielőtt visszahúzódna, ismét a Steph felőli oldalon, ám ez alkalommal hamarabb visszanyerem a hangom, még Stephanie-t épphogy csak megelőzve. – Engedjék meg, hogy a kolléganőm a készített diagramok segítségével prezentálja az eredményt.
Rendben van. Te nyitottál háborút, szívem, nem utasítom vissza. Átadom neki a szót, brillírozzon csak, arassa le a babérokat, de remélem, nem gondolja, hogy nem kapja vissza a kis ösztönzését. A következő tíz percet biztos, hogy élvezni fogom. Amint nagy elánnal belekezd a kis képernyőn futó adatok elemzésébe, a bal kezem az asztal alatt átfut a harisnyás térdére, és úgy téve, mint aki nagyon figyel, és gondoskodva róla, hogy ne lehessen észrevenni belőle semmit, nagyon lassan és meg-megtorpanva ujjbegyeim felfelé araszolnak a combja felé.
Az ő hangja is megtorpan, és láthatóan megrendül az arcán a koncentráció, de nem segítem ki, és nem is hagyom abba, csupán biztatóan mosolygok felé, bólintva, hogy csak folytassa. A pillantásom közben az asztal túloldalára siklik, és az ismeretlen hölgyön állapodik meg, szegényt már-már megsajnálom, hogy unatkoznia kell, pedig szívesen elszórakoztatnám, bevallom, ez a kis aljas játszadozás nem hagyja teljesen hidegen a fantáziám. Azon kapom magam, hogy elképzelem, milyen is lenne, ha csakugyan ő lépett volna szintet a flörtölésünben az előbb. Elég poén lenne, ha szegény Steph ártatlanul szenvedné ezt végig, de igazából ez most sokkal kevésbé érdekel, mint a Sarah-val való kis képzelgésem, főleg, ha a folytatását is megtippelem.


avatar
Üzlet
Play by :
Matt Bomer
Kor :
28
Foglalkozás :
General Motors # Chevrolet szerviz- és márkavezető
Hozzászólások száma :
244

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Sarah & Ben - No bunny costumes...yet   Pént. Ápr. 06, 2018 12:19 pm
Ben&Sarah
"The big bang"- Sarah Mckay ! - nevelőanyám hangja mérgesen csendül fel,talán most kéne megijednem vagy ,éppen  kicsit visszafognom magamat ,de csak egy válasz jut eszembe .- Nem vagyok Mckay ,ha az lennék ,most nem üvöltöznél velem ugyebár ! .- mosolygok rá,míg az Ő tökéletesen metszett ,angol vonásaira még több düh ül ki. Ez azért is volt egy részben szórakoztató,mert az angolok híresek voltak a hidegvérükről ,másrészről pedig az elkövetett cselekedetem az bizonyítja ,hogy London nagyon ,de nagyon prűd. Már ami a gazdag réteget illeti. - Ne merészelj feleselni velem Te fruska ! - fenyegetően emeli az egyik ujját ,majd megrázza. Félreértés ne essék ,ez a nő volt az egyetlen talán ,aki mindazzal imádtam amit  képvisel ,mert még egy ilyen sznobot nem ismertem ,mint Ő meg a nevelőapám,de amikor ezt csinálta...csak megforgattam a szemeimet ,és sóhajtottam egyet.
- Jaj,ugyan már csak az asztal alatt ismerkedtem kicsit ! - huncut mosolyt öltök magamra ,amire az egyetlen reakciója az ,hogy lerogy mellém csalódottan a kanapéra.
- Sarah ,az ilyesmi nagyon nem illendő,ezt is Te is tudod ! - nézz rám fáradt szemekkel.
- És Te is tudod ,anya ...hogy,nem a kicseszett Szűz Máriát fogadtátok örökbe . - kacsintok rá ,majd elengedi magát és kitör belőle a nevetés.

Anyám és a magasztos tanításai ,mindig így végződtek ,és ahogy az ábra mutatja ez most sem változott túl sokat ,sőt talán még lejjebb mentem azon a bizonyos leejtőn. Pedig milyen szép is lenne nem igaz ? Erre a gondolatra a mellettem ülő férfira nézek ,aki minden egyes pillantásnál egyre rondábbnak látszik,bele gondolva ,hogy ez akár egy percre is hozzám ért...kirázz a hideg. Nagyon koncentrálnom kell ,hogy újra visszatérjek a tényleges célomhoz ,és ne hagyjak itt mindenkit ,persze azért a velem szemben ülő férfiért igazán kár lenne . Aki intenzívebben folytatja a velem lefolytatott ,rejtett csevejünket ,amin csak elmosolyodom.- Valóban varázslatos  hely,de  lehet ehhez még mélyebbre kell majd néznem ,hogy minden szegletét felfedezhessem . - mosolyodom el bájosan ,ha így akar játszani ,akkor nagyon rossz nővel kezdett. Innentől kezdve ,nem nagyon szólaltam meg ,már nem azért mert értettem volna miről beszélnek ,de nem akartam azt ,hogy többnek higgyenek . Szerettem a buta szőke nő álcája mögé bújni ,akkor kevésbé adtam akárkinek támadási felületet ,bár nem hiszem ,hogy pont ez az öltönyös társaság fontolgat ellenem valami ördögi tervet ,de egy magamfajta nő ,aki túl sok mindenkinek tett keresztbe..nem árt ha vigyázz magára.
Így,  míg ők  el voltak foglalva  az üzlettel ,és annak egyéb  gondjaival. Addig én szépen kinyújtóztattam a lábamat . Valójában tényleg ez volt a tervem ,egészen addig amíg Ben teljes szenvedéllyel bele nem élte magát a beszédbe ,én pedig  nagyon is tudatosan hozzá értem a lábammal. Ami szemmel láthatóan váratlanul érte. Amikor rám nézett persze ugyanazzal a kifejezéstelen mosollyal néztem rá ,ahogy eddig így teljesen másra tereltem annak gyanúját ,hogy valaki éppen az asztal alatt  próbál vele ismerkedni. És ebben a mellette ülő nő ,szépen belecsúszott ,persze nem állt szándékomban így félrevezetni őket..na jó hazudtam.  Kíváncsian néztem őket végig ,ahogy elkezdenek egymással csatázni..az az inkább Ben a nővel...legszívesebben felnevettem volna, az egész helyzet láttán. Mert számomra nyilvánvaló volt ,mindkettőjük zavara ,azonban nekik nem . A mellettem ülő pacákról meg ne is beszéljünk ,Ben akár meg is ujjazhatott volna az asztal alatt,az sem tűnt volna fel neki. Csak sóhajtok egyet ,majd úgy döntök ,hogy elegem volt a játékból ,és egyértelműen kifejezem magamat. Már akinek egyértelmű lesz.- Hupsz.-kuncogok,és zavart erőltetek az arcomra.- Kibújtam véletlen a cipőmből .- az utlsó szót kiemelem ,és Ben-re mosolygok. - Ejnye ,tudtam hogy,ez a  tűsarkú  nem jó választás.- sóhajtok egy nagyot,és dámai mozdulattal megigazítom a hajamat.- Azt hiszem jobb ,ha rendbe kapom magamat ..ha megbocsájtanak .- biccentek feléjük ,majd elindulok a mosdó irányába ,de egy éles kanyarral a pult mellett kötök ki .  Felpattanok a székre ,majd keresztbe vetem a lábaimat ,és úgy nézek az igen csak fiatal pultos fiúra.- Szia cukorfalat ,egy whiskyt kérek jéggel ,aztán töltheted utána a másikat is .-kacsintok rá ,és míg az italomat várom alapos rálátást nyerek a  mai tárasságomra ,így meg ragadom az alkalmat ,és amíg nem figyelnek,kicsit alaposan megnézem magamnak a szépfiút . Két korty whisky között konstatálom ,hogy még vadászlesből is igen csak vonzó. Így miután lehúztam két whiskyt ,úgy döntök ,hogy vissza megyek ,persze közben próbálom rendbe tenni magam ,hogy tényleg úgy nézzek ki,mint aki nagyon odatette magát. - Milyen izgalmakról maradtam le ?-kérdem kedélyesen ,míg kecsesen visszaülök a székemre ,és próbálom eltüntetni azt a tipikus huncut mosolyt az arcomról ,ami csak akkor jelenik meg ,ha le akarok valakit vadászni. - Tényleg ,voltak már vadászni ? - teszem fel a kérdést ,majd folytatom anélkül ,hogy válaszolnának.-  Izgalmas tud lenni ,főleg ha a vad nem tud arról, hogy már rég csapdában van . - fejezem be ,egy érdekes hangleejtéssel ,ami már szinte torokhangnak mondható.
I Saw The Sign With ●          ● 788 ●

◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆

I can feel the pain inside me  fading
while I'm fading into you
           

avatar
Oktatás
Play by :
▿Amber Heard▿
Kor :
25
Foglalkozás :
►literature teacher/Ex Balerina
Hozzászólások száma :
197

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Sarah & Ben - No bunny costumes...yet   

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down
 

Sarah & Ben - No bunny costumes...yet

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Archívum :: Játékok-
^
ˇ