Concrete jungle where dreams are made of there's nothing you can't do


üdvözlünk a livin in new york oldalán
Lépj be!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Arccsere
Felhasználónév:


Jelszó:Csak csendben, csak halkan
Új posztok
Raelyn & Dorian - Here comes trouble
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Dorian J. Lester Yesterday at 10:29 pm

Ben & Marci - Galiba Motors
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Marcel Williams Yesterday at 9:29 pm

Dorian & Becks - New deal, new association
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Dorian J. Lester Yesterday at 9:11 pm

Aiden & Audrey
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Aiden Maddox Yesterday at 8:32 pm

Lottie & Shane - Harper's time
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Charlotte Green Yesterday at 5:50 pm

Elkészültem az előtörténetemmel...
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Lena Wayle Yesterday at 4:24 pm

Aimee x Noah - Christmas surprise
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Aimee Riddle Yesterday at 1:34 pm

Cherry x Aaron - Christmas 2017
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Aaron Bennett Yesterday at 12:59 pm

Jake & Jason& Meena | you're kidding me?
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Meena E. Asher Yesterday at 12:56 pm

Ki van itt?

Raelyn J. Winters

Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég
A legtöbb felhasználó (67 fő) Vas. Márc. 12, 2017 6:18 pm-kor volt itt.


Share | 

 
 Sarah & Ben - No bunny costumes...yet
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


avatar

Törvényszegők
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Amber Heard
Kor :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
24
Foglalkozás :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Prostituált/Művészeti koordinátor
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
75

Re: Sarah & Ben - No bunny costumes...yet
Hétf. Jan. 08, 2018 6:06 pm


Ben & Sarah
The big bang...
Sok mindenben jeleskedtem mint nő ,de az a női báj amit nő társaim képviselnek nem igazán az én műfajom volt. Most mégis itt ülök egy kukkot sem szólva jó ideig ,komolyan úgy érzem magam mint egy hal. Ha már választhatnék szívesebben lennék aranyhal ,1 perces memória ,akkor ezt a szerencsétlent is elfelejtettem volna magam mellett. Kiráz újra a hideg ,végigfut az agyamon a kép ahogy rámászott és a fülembe lihegett. Egyre biztosabb voltam hogy, a pasinak volt valami közreműködése Darth Vader szinkronhangjában. Szívem szerint lelépnék ,de mivel ezért is perkált kénytelen voltam maradni. Így nem marad más ,minthogy néha-néha legeltessem a szemeimet a velem szemben ülő férfival
Már már irigylésre méltó volt hogy,milyen tökéletes arcvonásai vannak . Bezzeg az ilyen pasik soha nem bérelnek kurvát ,mert a puszta látványuktól elcsöppennek a lányok.  
Gondolataimból hangja zökkent ki. Forgalom ? Legszívesebben felhorkantanék,de nem teszem  így csak sokat sejtően rámosolygok és mellettem ülőre nézek kíváncsian hogy mivel fog előhozakodni. Vajon az igazat mondja ,hogy alig bírta begombolni a nadrágját,vagy hogy 15 percig csüngött a telefonon. Nem hisz az ilyen mocsadékok ,mint ez mellettem sokkal inkább hárít .- Tudják ,milyen  ez. Egy nőnek sosincs elég ideje hogy elkészüljön időben.- vigyorog rá ,de nagyon rossz kurvát fogott ki ma estére ,ez nem az Ő napja lesz.
- Na ,igen tény hogy a gatyámat elég nehézkesen tudtam összegombolni.- csevegek bájosan míg a mellettem lévő gömbhal ,fulladásnak indul. Nem mintha érdekelt volna mások nyomora ,felőlem akár meg is fulladhatott volna ,de még a pénzemet nem adta oda ,így megütögettem a hátát kicsit talán erősebben a kelleténél. Elkapom Ben tekintetét ,valószínű a pezsgő miatt nézhet rám ilyen furcsán ,bevallom én is furcsállom hogy most azt kell innom. De nincs mit tenni ,ha ezt kell játszanom akkor ezt kell. Sajnos az mellett a tény mellett sem tudok elmenni hogy ,lehet csak nekem ilyen egyértelmű. De nyíltan vagy nem nyíltan ,flörtöl velem ami igen csak leköti a figyelmemet. De nem tudja kivel kezdett ,így csak magamba jót mosolygok ,és beleiszok a pezsgőmbe amint kézhez kaptam,közben az étlapot méregetem. - Én ,Marseille-i hallevest kérek .-csapom össze végül határozottan ,amire Richard megrezzen . Seggfej.
- Most már nekem is a kedvenc éttermem . - teszem hozzá ,miközben ajkamon egy pillanatra huncut mosoly jelenik meg ,de abban a pillanatban el is tűnk ahogy a gömbhal érdeklődve figyel.- Mármint úgy értem ...- kezdek bele kislányos ártatlansággal,amit vegyítek a jól ismert "szőke =buta" szindrómával .- Itt minden nagyon drága lehet ! - jelentem ki örömmel a hangomban. Ha jó ember ismerő a velem szemben ülő két lábon járó Dávid szobor akkor jól láthatja hogy két szerep között ingázok,ami számomra nem igazán okozz problémát ,az már nagyobb kihívást jelent hogy a pezsgőt leerőltessem a torkomon. Így is elég sanszos volt hogy még ma ezt kidobom magamból.  Legszívesebben letoltam volna 2 pohár whiskyt ,de azt hiszem az ilyen helyeken nem igazán kultiválják a cowgirl témát.  Ben érdeklődésére ,elvigyorodom újra ,hisz nem nehéz észrevenni hogy tapogatózik ki is lehetek honnan a francból kerültem ide. Szívesen elmesélném neki más keretek közt,de sajnos ma ,elhízott Ficánka vendége vagyok így nem hiszem hogy egyhamar megszabadulok tőle.- Én még nem jártam itt,nem vagyok hozzá szokva az ilyen helyekhez .- és itt is volt az első őszinte megnyilvánulásom ,amit lehet nem kellett volna . De már mindegy ,ezt már sehogy sem tudom visszafordítani.
Apró mosoly jelenik meg az arcomon a randi hallatára ,amit Ben nekem célozz ahogy egy pillanatra rám nézz. Így nem volt nehéz felvennem ezt a fonalat.- Minden bizonnyal érdekesen végződne ,ha ez egy randi lenne .- harapom be az alsó ajkamat hogy elfojtsak egy mosolyt.
- Hát igen ,de ami a megbeszélnivalót illeti..- kezd bele Richárd ,igen amúgy csak azért tudom a nevét ,mert Ben az előbb kimondta amúgy ,tökre hidegen hagy milyen nevet visel fitness ficánka.

[url=ZENE LINKJE]ZENE CÍME[/url] | SZAVAK SZÁMA
MEGJEGYZÉSED HELYE | ×

Vissza az elejére Go down


avatar

Üzlet
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Matt Bomer
Kor :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
28
Foglalkozás :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
General Motors # Chevrolet márkavezető
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
50

Re: Sarah & Ben - No bunny costumes...yet
Csüt. Dec. 28, 2017 8:49 pmto: Sarah


A vörös ruhás nő váratlan fordulatot hoz ebbe az unalmasnak ígérkező találkozóba. Egész felragyog a kedvem is, ami már csak azért is kapóra jön, mert ilyenkor igazán elememben vagyok, ide pedig azért szükség lesz a profizmusra, mert azt azért mégsem tudom eltagadni, hogy mégiscsak van tétje ennek a kihelyezett megbeszélésnek. A cég szempontjából nem is kicsi. De bízok magamban, nem hiába engem választottak, hízelgek egy kicsit az egómnak, szép eredményeim vannak, akár márkavezetővé is válhatok pár éven belül.
Miután bemutatom a kolléganőmet, kezet fogok a kisasszonnyal is. Elvégre egyelőre nem tudhatom, hogy ő is üzlettárs, avagy sem, a keze mindenesetre bársonyosan puha, a szemei pedig élénken csillognak, ahogy pár másodpercre összetalálkozik a pillantásunk. Már csak a tökéletesre lakkozott, vöröslő körmein bicsaklik meg nagyobb elánnal az asztal közepére biggyesztett gyertya fénye. Ha valaki nem tudná, miért is érkeztünk, akár azt is hihetné, hogy duplarandiról van szó. Nem is bánnám annyira, feltéve, ha az asztal túloldalára kellene udvarolni. De nagy sajnálatomra, egyelőre nem tudtam meg, hogy milyen célból érkezett a hölgyemény, a partnere olyan ügyesen fonta a szót, hogy el is sikkadt ez az apró mulasztás. A nevét mindenesetre elraktároztam, és azt a sejtelmes kacsintást is sikerül elkapnom, amitől el is mosolyodom a mondandóm közepén, pedig annyira nem bóknak szánom.
- Örülök, hogy megérkeztek. Sűrű volt a forgalom? Nekünk szerencsénk volt, de olykor öt percen is képes múlni, hogy benne ragad-e az ember a dugóban – utalok rá finoman, hogy azért több, mint húsz percet késtek.
Az asztalunk nem olyan nagy, viszont dekoratív és tökéletesen kerek, a terítőre állított, nagyképernyős iPad kényelmesen meghúzza még magát a tálalás mellett. A jövevények úgy foglalnak helyet, hogy a pasas nem feltűnő, ám egyértelmű jelzésére Sarah kerül velem szembe, és az úriember helyezkedik a mellettem lévő székre. Nem tudom eldönteni, hogy kellő biztonságban akarja-e tudni tőlem, vagy inkább azért, hogy gördülékenyebben menjen köztünk az üzleti diskurzus, míg a nők addig elfecserésznek valamiről az elképzelései szerint. Első blikkre nem sorolnám a feminista mozgatom úttörőihez, és igazából azt is kétlem, hogy ez a gyönyörű nő bármiféle gyengédebb kontaktusra áhítozna vele önszántából. Persze a pénze, az már nagyon is lehet vonzó.
Szóval a luxus nyűgöz le, nyuszimuszi? Végül is mindenkinek megvan a gyengepontja. Meg is tudom érteni, hogy sokan miért vállalják be cserébe a gömbhal-kompromisszumot. Én nem vagyok vagyonos, bár nem keresek rosszul, szimpla polgári munkám van, de remekül elő tudom adni a gentleman milliárdost. Főleg, ha csajozásról van szó.
De még időben emlékeztetem magam, hogy most sajnos nem emaitt érkeztem, hanem a pacákra kell koncentrálnom. Elég nagy szopás, de ez van. Az üzlet az első.
Pezsgő? Állapodik meg a tekintetem ismét Sarah-n, ahogy megszólal. Nem hiszem el, bazdmeg, hogy pont pezsgőt akar inni. Oda sem kell pillantanom, szinte érzem, hogy Stephanie kis híján felkuncog mellettem. Pontosan tudja, mennyire szívből utálom ezt a löttyöt, de még éppen sikerül megelőzöm, mielőtt bármit is szólhatna.
- Ugyan, Richard, egy pillanatig sem várhatunk, ha a hölgy megszomjazott. Ha nincs, máris átköltözünk egy másik éttetembe – válaszolom somolyogva, és ha éppen senki nem látja, a kacsintást is viszonzom a megfelelő helyre. Majd jelzek is a pincérnek, hogy máris leadnánk a rendelést. – A hölgy kívánságára pezsgővel fogunk koccintani a megállapodásra. Hozzon, kérem, két üveget abból a fajtából, amit választ – tolmácsolom máris az érkező fiatalembernek, és egyben az étlapokat is megkapjuk.
- Javaslom, előbb rendeljünk, és aztán térjünk rá a megbeszélnivalókra. – Talán előbb egy kis beszélgetés is belefér, de nem olyan hosszan. A fickó nem úgy tűnik, hogy különösebb jókedvében lenne, pedig itt villog egy ilyen nővel. Azt mondja meg nekem végre valaki, hogy miért ilyen telhetetlenek mindig a kövérek?
- Ez az egyik kedvenc éttermem. Az étel mennyei és a… - kis híján rávágom, hogy a borok is fantasztikusak, de ekkor rájövök, hogy épp most rendeltem tele magunkat pezsgővel, szóval… - …z atmoszférája is különösen kellemes. Önöknek hogy tetszik? Mennyire ismerik a helyet? – ingázok a két vendégünk között, miközben beszélek, de azért meg sem próbálok úgy tenni, mint aki nem inkább Sarah-hoz intézi a kérdést, nemsokára úgyis a pacákra leszek kénytelen fordítani a figyelmem kilencven százalékát.
Ebből talán azt is megtudhatom, mennyire együtt mozognak általában, hacsak nem vérprofi hazudozó valamelyikük.  Szeretem a meetingek előtt ezeket a kis beszégetéseket, sok mindent le lehet szűrni a partnerekről. Mikor a pincér visszatér az italokkal, és kitölti mindenkinek az első adagot, mielőtt tovább indulna, még egy percre marasztalom.
- Elnézést, de lenne olyan kedves, elvinné a gyertyát az asztalunkról, nagyon szép gesztus, de jelenleg üzleti vacsorára készülünk, a randevút majd egy következő alkalommal tartjuk – kérem teljesen tárgyilagos hangon és ábrázattal, kis ironikus mosolyt csempészve a végére, és egészen véletlenül éppen Sarah-n állapodik meg a tekintetem.  

Vissza az elejére Go down


avatar

Törvényszegők
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Amber Heard
Kor :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
24
Foglalkozás :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Prostituált/Művészeti koordinátor
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
75

Re: Sarah & Ben - No bunny costumes...yet
Csüt. Dec. 28, 2017 12:27 am


The Big bang
Ben& Sarah

Sarah. Winter. Adler. Winter ? Mégis ki a jó édes...na mindegy ki ad ilyen nevet a gyerekének ? Hát persze hogy az én anyám ,akiről azt sem tudom ki az. Ezek a gondolatok kötik le a figyelmemet ,míg a mostani partnerem telefonon beszél és fel alá járkál.  Unottan nézegetem vörösre festett körmeimet ,tök jó. Ezt az árnyalatot olyan drágán adták hogy köpni nyelni nem tudtam mikor megláttam az árát ,de miután az nap már egy vagyont elköltöttem ,és ráhajtottam az nap egy meleg eladóra ,aki visszautasított. Járulékos veszteségnek éltem meg. Mostani helyzetem ,pedig nem is lehetne rosszabb. Elvileg már késében vagyunk valahonnan ,de haspók tovább dumál.  Igazából ,egész jól értettem miről van itt szó ,nem véletlen vettek fel még régebben a legjobb egyetemre. Erre csak horkantok egyet. Egyetemet végzett kurva .  Ezeknél a nagyon fontos embereknek soha nincs időérzékük ? Pedig ott villog az a fene drága órája a karján ,úgy nézz ki csak dísznek. Végigsimítok vörös ruhámon ,ami ízlésesen volt szexi ,semmi vulgáris.  Másfél órája ,azóta ücsörgök a kanapén,igazából várom hogy valamit kezdjünk magunkkal . De egyenlőre azon a fázison kéne túl lennünk hogy a gombját be tudja gombolni a hasától ,ami egészen nehezen megy neki. Én nem öltöztetőnek jöttem ,hagyom szenvedni ,közben  rá is gyújtok egy cigire . Lustán fújom ki a füstöt ,míg végigmérem őt.
Szerencsére az estének azon a részén túl vagyunk amikor rám mászik a gömbhal testével és nyomva kettőt már meg is volnánk ,de még el kell kísérnem hogy tudjon velem villogni.  Nagyon fasza csávó...volt pénze egy luxuskurvára végül is.
- Mehetünk Serena - jelenti ki kaján mosollyal az arcán .mire csak megforgatom a szemeimet.
- Sarah. - közlöm éllel a hangomban ,majd elvonulok mellette ,és elindulok a megadott helyszínre . Igazából csak a pénz miatt voltam itt ,az nem szólt az egyezségben hogy kedvesnek is kell lennem . Nekem az ilyesmi nehezemre esik ,megerőltetni meg nem fogom magamat.
- Ha itt végeztünk ,jöhet egy újabb menet.-suttogja mialatt a keze a csípőmre téved a keze ,én csak elhúzom a számat ,majd felé fordulok és  úgy paskolom meg az arcát akár egy idiótának.
- Óó,biztos vagyok benne hogy attól is eldobnám az agyamat mint az előzőtől.- vigyorgok rá  gúnyosan .- De azért fizetni kell még pluszban ,úgy hogy máskor jobban figyeljen oda  turbómen.- továbbra is az a vigyor játszik az ajkaimon ,majd úgy teszek mintha semmi sem történt volna . De amint megérkezünk az asztalhoz ,arra a férfira téved a tekintetem akivel "hogy is hívják" kezet fog. Alaposan megnézem magamnak ,de azért annyira nem alaposan hogy , a mellettem lévő észrevegye. Mivel nem mutatnak be így ,megteszem helyette is.
- Sarah  Adler.- nyújtom a felettébb jó képű férfi felé a kezemet , majd a nő felé is a kilétemet pedig hogy miért vagyok itt, meghagyom magamnak. Kicsit talán mélyebben hajolok be ,amikor leülni készülök ,de sajnos ez most így sikerült . Észrevétlenül egy aprót kacsintok a férfi felé.
- Hmmm.-mélázok el ,mire a partnerem áhítozva felém fordul hogy mi lesz a következő mondatom.- Van itt pezsgő ? -rühellem a pezsgőt ,de minden megjátszos liba azt iszik így nekem is azt kell.
- Se..-kezd bele újra .-Sarah ,máris ,de most van  fontosabb is.- közli velem a gyorstüzelő ,én pedig úgy méregetem mint aki figyelt arra amit mondd,de közben azt próbálom kitalálni mi a neve,hogy meg tudjam szólítani. De mivel nem tudom ,Ben felé fordulok akinek tudom a nevét.
- Ben ,zavarná ha meginnék egy pohár pezsgőt ? - teszem fel a kérdést neki ,szám sarkában pedig ott játszik a huncutság . Ó,menni félreérthető mondanivalóm lenne hozzá,de most a munka fontosabb.


[url=ZENE LINKJE]ZENE CÍME[/url] ⁞ SZAVAK SZÁMA ⁞ MEGJEGYZÉSED HELYE
×
Vissza az elejére Go down


avatar

Üzlet
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Matt Bomer
Kor :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
28
Foglalkozás :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
General Motors # Chevrolet márkavezető
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
50

Sarah & Ben - No bunny costumes...yet
Kedd Dec. 26, 2017 11:20 pmto: Sarah


2015-ös évjárat

Van az a szervezet (NHTSA, mily’ gyönyörű név), amit minden valamire való autógyártó cég szívből utál, és szerintem, ha a vezérigazgatói testület lelke mélyére néznénk, az is kiderülne, hogy olykor még rémálmodnak is vele. Persze, nem én, nekem ez csak több melót jelent, meg jó sok fejfájást, de a nagy rizikó az a jéghegy csúcsát érinti. Ami azt illeti, meg is értem őket. Ha több millió autó visszahívásáról lenne szó, még csak feltételes módban is, én sem álmodnék pucér, rózsás angyalokkal.
Na, hál’ istennek nem ők kerestek fel minket a múlt héten, hanem az egyik kistestvérük, a washingtoni Center for Auto Safety képviselője azzal a bejelentéssel, hogy vizsgálatot kíván indítani a 2007 és 2010 között forgalomba hozott Chevrolet Cobalt és a Saturn Ion modellekkel kapcsolatban. Ugyanis becsléseik alapján feltűnően sok közúti baleset oka műszaki hibára vezethető vissza.
Egyszerűre lefordítva: így is elég nagy szarban vagyunk. És az enyém lett a nemes feladat, hogy ezen korrigáljak. Mégpedig egy üzleti vacsora keretében az érintett biztonsági szervezet munkatársával, a helyzet még cseppet sem reménytelen, a dolgom egyszerű: rádöbbenteni őket, hogy a statisztikájuk fals, mivel a balesetek körülményeket egyáltalán nem veszik figyelembe, illetve hogy az autóinkkal a világon semmi probléma. Egyébként sem tudom, mit ugrálnak, mivel a Nagytesó (az NHTSA, sosem lehet elégszer közbeszúrni) is magasról tojik az egészre.
Olyan nyolc felé már bent is ülünk az étteremben, bár a fickónak még hűlt helye, tudtam én, hogy bunkó, lassan negyed órája késik. Nem volt kedvem egyedül jönni, így magammal cibáltam Stephanie-t, az egyik nagyon buzgó gyakornokunkat, ahogy ránézek, az az érzésem, hogy még kitüntetésnek is vette a programot. Inkább csak lemondóan sóhajtok egyet.
- Tanulj a mestertől – cukklom egy szemét félmosollyal, de hát valamin le kell vezetnem az unalmamat. – Mire végzünk, ami remélem, egyetlen perccel sem lesz több egy unalmasan vánszorgó óránál – pillantok ismét a karon ülő kütyümre –, abban is elbizonytalanítom, hogy mit evett reggelire. Nem fog vizsgálatot indítani. Kizárt dolog. Feltéve, ha megérkezik, és nem csak kettesben vacsorázunk. Bár az legalább kellemes lenne. Nincs kedved velem vacsorázni a jövő héten?
Sokat dumálok, de hát hangolódom a szituációra. Lépéselőnyben kell lennem, meg se hagyom majd szólalni. Lyukat fogok beszélni a hasába is, és ha eltátja a száját, majd beletömöm a statisztikai adatokat. Stephanie egyelőre úgy tűnik, jól bírja az iramot.
- Utánanéztél a bejelentett panaszoknak? – érdekel, mennyire van képben a kis szöszi.
- Igen, és ki is gyűjtöttem minden szükséges adatot. Hogy tetszenek a statisztikáim? – fordítja felém az asztalon fekvő képernyőt. Látom az arcán a stréber önelégültséget.
Elmosolyodom, és diszkréten közelebb hajolok hozzá, hogy szinte a fülébe súgjam a választ.
- Roppant szexik.  
- Na de Mr. Henson. Több komolyságot, ha kérhetem – de azért megbújik az arcán egy kissé zavart, de jól láthatóan hiú mosoly. Naná, hogy meg.  Nem különösebben csinos, de az egyik legjobb munkaerőnk jelenleg. Az intelligencia pedig szexi manapság. Úgy látom, tényleg készült, nagyon helyes.
És ez az a pillanat, amikor a várva várt öltönyös figuránk megérkezik, ám meglepetésemre, koránt sem egyedül. Miközben felállok, és kezet fogok vele, a pillantásom szinte azonnal a szőke hölgyre siklik. Fogalmam sincs, ki lehet, de dögös, annyi ezer százalék. És az is azonnal látszik, hogy a pasas odavan érte. Vajon ő is a szervezethez tartozik, és a pasas a viszonzatlan munkahelyi szerelem kínjai közt vergődik? Nem lepődnék meg. Bájos jegyes vagy feleség, aki egye fene becsatlakozik egy vacsora erejéig? Végül is úgyis csak hallgatni és mosolyogni fog. Egy becsvágyó titkárnő? Egy egybekötött randi? Fizetett kísérő? Optikai tényező?  Nem tudom, de kíváncsian várom a választ.

Vissza az elejére Go down
Re: Sarah & Ben - No bunny costumes...yet
Vissza az elejére Go down
 
Sarah & Ben - No bunny costumes...yet
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Random
» Sarah Nelson

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin in New York :: Valahol máshol :: Múlt-
Ugrás: