One belongs to New York instantly. One belongs to
it as much in five minutes as in five years.
Belépés

a városba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Társalgó
szavak sokasága
Új posztok
hozzászólásokFlor & Jules

Juliet Brewster
Yesterday at 11:59 pmCold Spring Lodge - NY

R. Chris Devereaux
Yesterday at 10:33 pmFrederic Lester - A nagy hal, az őrszem

Jake Lester
Yesterday at 8:33 pmFigyelmeztetések és törlések

Admin
Yesterday at 5:01 pmRyan & Flor

Ryan J. Craig
Csüt. Okt. 18, 2018 9:13 pmBen és Flor

Flor Sanchez Moreno
Csüt. Okt. 18, 2018 8:03 pmCharlie & Janine ► Private matters

Janine A. Rossi
Csüt. Okt. 18, 2018 4:52 pmBefore Midnight - Cat & Ewan Awards Night Scene

Ewan Patrick Brooks
Szer. Okt. 17, 2018 2:07 pmEwan & Belle - A half year in Paris

Ewan Patrick Brooks
Szer. Okt. 17, 2018 1:56 pm
Lakosok
nyilvántartása
Csoport neve
Média 7 2
Diákok 9 5
Törvényszegõk 7 9
Bûnüldözés 8 10
Hivatal 2 3
Üzlet 6 2
Oktatás 4 3
Munkások 4 4
Egészségügy 6 5
Összesen 53 43
Ismerõs idegenek
New York utcáin
Jelenleg 13 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 10 vendég :: 1 Bot

Adriana Lane, Juliet Brewster, Leon Williams


A legtöbb felhasználó (67 fő) Vas. Márc. 12, 2017 6:18 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Frederick Winfred és a hollywoodi álca

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Frederick Winfred és a hollywoodi álca   Szomb. Dec. 02, 2017 10:30 pm


Frederick Winfred

You will be everything what you want to be. But it comes at a price.


Karakter típusa: keresett/saját
Teljes név: Frederick Charles Winfred
Becenevek: Fred, Rick, Frederick (ezt szinte csak Olivia használta), Winfred
Születési hely, idő: Kórházban. Miért, te hol? Hivatalos formulával: New York, 1986. december 25-én, karácsonyi kölök vagyok, talán még a fa alá is betettek
Kor: perpill 30
Lakhely: Manhattan
Szexuális beállítottság: heteró, és még a végén kiderül, hogy képes vagyok a monogámiára
Családi állapot: különös jegyesség
Csoport: Üzlet
Egyetem: Columbia - Szálloda és vendéglátás management
Munkabeosztás: lassan enyém az a bőrszék, szinte már körvonalazódik rajta a popóm helye
Munkahely: InterContinental New York Barclay ****
Hobbi: szuperhősködés, minden utálat ellenére golfozás, sörözés, meccsnézés, bowling, amerikai foci, már ha van időm, persze
A humorom olyan páratlan, mint én, kár tagadni ez a harmadik kedvencem magamon - az első kettőt csípő alatt keresgéld. Ehhez túlságosan ragaszkodom, meg magamhoz is, a modoromhoz, ami jó vagy rossz, igazából attól függ balról vagy jobbról nézed. Komolyság csak munkahelyen megengedett, de ha a szenvedélyem, amit csinálok, akkor hova tegyem? Úgyhogy csak a haverok örvendhetnek ennek a vicces fickónak teljes egészében. Ott gúzsba kötnek a címkék, csak azt kérdezhetem, hogy van a kedves neje, vagy Őn, s kíváncsi vagyok rá, másról szeretnék beszélgetni, nem igazi buli az irodaparti. Hogy hogy lehet feldobni? Hát nem tombolával. Vodka, sör, bárpult megoldhatja a gondod. Felelőtlenség? Naná.
Fogadjunk, hogy most azon gondolkozol, hogy az eddig elmondottak hogy férnek össze azzal, amit eddig tudtál rólam! Wade bácsinak nem csak élesre fenett katanái és csini pisztolyai vannak, hanem szexi rucija is, ami minden dudorodó erényét kiemeli, legfőképp a formás seggét, ápol és eltakarja, amit nem akar, hogy mások lássanak, aminek létezéséről az a súrolópor álnevű Francis tehet. Hogy hívhatnak valakit így? Az a gyerek nem felsírt a boldogságtól, hanem zokogott a csapástól. Na nézd meg, a végén még megsajnálom... Szörnyű!


Az élet hosszú szívás-széria. S a boldogság, csak ritka, rövid reklámszünet benne. Nekem egy jóó kövér reklámszünet jutott. De már legfőbb ideje volt, hogy folytatódjon a rendes műsor.

Lelövöm a poént, jó? Nem én vagyok Deadpool. Ez csak játék, amit te elhiszel, pedig a látszat néha csal, gyakran mondod, mégsem alkalmazod. Te ott ülsz, és benyeled, mint az aszpirint, vagy mást, hogy én vagyok az, mert minden ezt sugallja, nem tudod, hogy mit keresek itt, de várod, hogy megtaláld a magyarázatot. De ez csak csupa meghamisított jószándék, amiről el akarod hinni, hogy valódi. De te is, meg én is tudom, hogy nem az. Természetfeletti vs. valóság. Erről van szó, mi? Hát persze, hogy erről. Meg arról, hogy megelégedtél annyival, amit a szemed lát, nem ítélkezem, beléd nevelte a társadalom, vagy fogd, amire akarod. Hogy ki vagyok én, aki itt idegesítelek azzal, hogy prédikálással tépem a számat? Mindjárt elmondom, csak előtte még szeretném húzni az agyad. Hogy mivel? Magaddal, azzal, hogy mire vihettek a látszataid. Nézhettél sportolónak, vagy valami fizikai munkásnak, ha rátalálsz a területemre talán aktakukacnak titulálsz, vagy portásnak, vagy valami nagydumás pultossrácnak, aki semmi máshoz nem ért, csak hogy hogyan keverje érettre a szűzre kért italod vagy életed. Azt már nem nézed ki belőlem, hogy balettáncos vagyok. Nem, mi? Mondjuk azt pont ne is! Anyám biztosan szerette volna azért íratott be anno, de az egy gyenge korszakom volt, aztán elkezdtem nőzni... mármint nőlni... Ha nem kérdezel, olyan vagy, mint a többiek, bedőlsz a szemednek. Pedig ha kérdezel, elmondom, mindent elmondok. Kezdetben túzoltó akartam lenni, vagy pap. Te meg lazán elhitted, hogy egy CGI-al tökéletesített képregényfigura vagyok, mert Ryan Reynolds nyilván nem lehet olyan tökéletes, mint amilyen abban a filmben. Ha legalább az a pasi lennék, aki játszotta, de nem barátom, egy másik ember van a maszk mögött a piros jelmezben.
A nevem Frederick Winfred és az elhalálozási fogadótábla helyett, ennek némileg gárgyultabb története van. A vita egyszerű volt: Frederick vagy George leszek apám után. Anyám szerint az isteni jelet a vezetéknevem adta... De nem untatlak ilyen poros históriákkal, nem is erre vagy te kíváncsi.
Az előmenetelemre bizonyára annál jobban, ez sem kevésbé unalmas. Elkötelezettség, szorgalom, verejték, iskolák, komolyság és lazaság egyszerre, halom hivatalos ebéd és vacsora, ennek ellenére végig őszinte voltam. Majdnem. Kivéve akkor, amikor azt mondtam, szeretem a golfot. Apám egyenes embernek nevelt, viszont az üzlet világában ez a rögösebb és hosszabb út, hamar rá kellett jönnöm, hogy ha nem hazudsz, itt semmire sem mész. Pezsgővel iszod és kaviárral zabálod magadba miközben álcákkal ismerkedsz, de nem panaszkodsz, legalább a körítés jó, s gazdagon meg is jutalmaznak azért, hogy ember létedre egyre jobban elaljasulsz. Ezt talán Oliv modellezte a legjobban.
Kegyetlen, szívós, velejéig racionális, őszinte, eltökélt, pont amilyennek lennie kell valakinek, hogy életben maradjon ezen a farkasvidéken, és pont az utolsó ember, akire rá merném bízni az életem, mert a kérdés csak az, ki ajánlana többet a bőrömért. Röhejes, hogy mégis megtettem. Tiszteltem az apját, főként azért, mert sokat tanultam tőle, ha nincs ő és a tanácsai talán most nem tartanék itt. Régóta dolgoztam a keze alá, még egyetemistaként is itt voltam gyakorlaton, hiszen a hálózatuk rendkívül kiterjedt, vannak dolgok, amik másként mennek itt és Európában. Úgyhogy eltanultam a fogásokat, megtartottam az emberségem, eredményeket értem el úgy, hogy nem adtam alább a legmagasabb mércéből, magamból. Kemény küzdelem volt, de célravezető. Így legalább az alkalmazottaknak jóval kisebb rétege utál, mint a leendő nejemet. Szépen lassan araszoltam felfelé azon a bizonyos szamárlétrán, szinte biztos voltam benne, hogy az út az ő székéhez vezet, talán még engem jelöl ki utódjának is, mígnem az öreg elhalálozott. Átmenetileg átvette a helyét George, a jövő Olivia férje lesz. Érted? Valaki, aki semmit nem dolgozott a szállodával, csak beházasodott a családba, mert feltételezte, hogy majd ért hozzá. Bolond lettem volna hagyni ezt.
Livnek szintén szüksége volt valakire, hiszen az örökség ráeső részét, csak bekötött fővel veheti át. Neki szüksége volt valakire, nekem meg éppen rá. Mi ez, ha nem szerelem első látásr? Ez lett hát a második számú hazugság. Hogy eljátszottuk, hogy szeretjük egymást, a boldogságot, a lánykérés meglepetését, pedig még a gyűrűt is ő választotta magának, mert szerinte nem illene hozzá, amit én szépnek tartok, nagyjából mindent. A külvilág nem látott mást, mint egy összeillő párt, akiket az Isten is egymásnak teremtett, holott az ajtók mögött szinte nem is beszélgettünk, mást ugyan csináltunk, de érzelmeink nem voltak a másik iránt, csak a kifejezhetetlen utálatunk. Ha azt állítod számító a természetem, nem értesz. Mi volt a bajom vele? Pont a manipulatív természete, sosem baromkodtunk vele egy jót, csak kötelesség és tartani a szánkat. Azt gyűlölöd a legjobban, amit magad is csinálsz, magadra veszed minden reggel, éjjel sem teszed le, mert így jutsz előre. Mi ez, ha nem igazi irónia?
Anyámat szeretem, meg a Csibét is szeretem, de ezt a nőt képtelen vagyok. Az érzelmeket tehát máshol kerestem, ez megmaradt annak, ami, vegytiszta  érdeknek. Néhány hónap alatt elveszett a tartásom. Az anyám és a húgom Európában, az apámmal egyre ritkábban találkoztam, a haverokkal egy ideig ment a dolog, de végül nem mentem velük tivornyákra, sem csajozni, másik részleg nehezen egyeztette össze velem a családi életet. Maradtak a tárgyalások, illetve Oliv és a hálószoba, meg minden magányos hobbi. Amikor kitaláltam, hogy hozok egy kutyát, rámförmedt, hogy ne merészeljem megpróbálni, a macskából sem engedett. Csoda, ha viszonyom lett valakivel? Ez helyrerázott és egy újabb hazugsággal ismét egyenesbe kerültem. Kellett valaki, akit szerethettem és aki szeretett, a pasiknak sem csak libidójuk van ám, bármennyire is nyálasan hangzik. Az sem érdekelt, ha tudott róla, vagy neki is volt valakije. Így indultam el felmérni az európai szállodáinkat, a problémákat, a meetingeken felmerült ötletek megvalósíthatóságát, illetve az esetleges további keresleteket. Ott jött a hívás, hogy összetörte magát, és kómában fekszik. Napról napra, percről percre volt ütemezve az időm, első a cég, így nem akartam és nem is siettem. Pár napra anyámhoz is be akartam menni, hogy lássa mire vitte a fia. Reméltem Lindsy-t is ott találom, de mint kiderült, ismét egy óceán választ el minket, bár ez esetben ez nem hosszan tartó állapot.
Hazavinni meglehetősen kínos volt. Nem emlékezett rám, és mintha egy teljesen másik nőt hoztam volna a lakásunkba, csupán a külső borítás volt azonos. Őszinte voltam: elmondtam, hogy a majdnem teljes igazságot, csak apró finomságokat hagytam ki a meséből. Nem hittem a szememnek, amikor azt láttam, hogy ez számára meglepő, mintha nem bírta volna megemészteni a hallottakat. Közeledni próbált, én taszítottam. Emiatt nem változott semmi sem közöttünk, nem lett más ember; ő még ugyanaz, aki előbbre lendíti a karrierem, de cserébe megkeseríti az életem, ez volt az igazi alku. Előbb, utóbb észhez tér, és visszavedlik azzá a nővé, aki előtte volt, vagy ez ismét csak játék, aminek végén kaján vigyor, kitörő kacaj vár, amiért elhittem, ez nem ő, hanem egy újabb maszk, ki tudja mennyi lehet a púder felett. Paranoia? Talán. Skizofrén nem, nincs kivel megbeszélnem mindezt, így magammal kell tisztáznom mi történik körülöttem.
Ütemesen hallom, ahogy mozdul a mutató, 12-re ér, újabb perc telt el. 5 perc múlva öt. Hirtelen ötlettől vezérelve leteszem az addig szorított tollat, felállok,  betolom a széket. Veszem a zakómat és ezúttal a karórám számlapját kopogtatom. 4 perc múlva egész. Felkapom a kulcscsomóm és a cetlit, amire Sarah felírta a húgom címét. Beszélnem kell valakivel, akihez teljesen őszinte lehetek, az igazság utat követel magának bármit tegyek. Ráfordítom a kulcsot a dolgozóra, és az előszobában lekapom a fogasról a kabátomat. Leslattyogok a bejárati lépcsőn.
- Taxi! - Livnek nem kell tudnia hova tartok.


avatar
Üzlet
Play by :
Ryan Reynolds
Kor :
31
Foglalkozás :
future hotel manager
Hozzászólások száma :
7

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Frederick Winfred és a hollywoodi álca   Kedd Dec. 12, 2017 10:37 pm


Gratulálok, üdv nálunk!

Kedves Fred!  

Hű, hol is kezdjem?! Talán az elején lenne érdemes, hogy értsd mit akarok kihozni ebből, így lássuk. Very Happy Nagyon tetszett, ahogyan felépítetted az egész jellemedet és az előtörténeted is. Kellően humoros volt, kidolgozott és mindent megtudtunk rólad, amit csak lehetett. Bár egy pillanatra megakadtam, amikor elképzeltelek balettozás közben papnak öltözve tüzet oltani, de ez legyen az én problémám. Smile Visszatérve rád, tényleg csak ismételni tudom magamat azzal kapcsolatban, hogy mennyire részletesen mutattad be önmagadat, a munkád körülményeit és a kapcsolatodat a jegyeseddel, ami korántsem tűnt annyira könnyednek, mint ahogyan azt igyekeztetek másnak beadagolni. Ez a közös megegyezés alapján történő kihasználása a másiknak meg végképp mélyebbre küldött titeket ebbe a színjátékba, aminek a végén mondjuk úgy mindketten jól jártatok volna. Valahol érthetőek a közöttetek lévő távolságtartás miatt létrejövő kalandjaid, ahogyan az is, miért kerested egy idő után másnál a boldogságot, még ha ezzel újabb hazugságra épülő pontot jegyezhettél fel a láthatatlan listádra. Végül is ha úgy vesszük mindenki más úton keresi a saját örömét, és néha az is megesik, hogy rettentő nehéz visszatalálni emiatt önmagunkhoz vagy pont emiatt érezzük újra azt, hogy élünk. Nem meglepő a bizalmatlanságod vele szemben a baleset ellenére sem, hiszen szinte hihetetlen, hogy bármilyen körülmények hatására az ember képes teljes mértékben önmaga ellentétévé változni. Mindenesetre úgy gondolom a végén az igazság kiderül számodra is, ami vagy még mélyebbre küldi a kapcsolatotokat vagy éppenséggel nem várt fordulattal ajándékoz meg. Úgy vélem jó pár izgalmas játék, és megbeszélnivaló vár rátok, ezért sem tartalak fel tovább, hogy végre a játéktéren is élvezhessétek egymás társaságát. Nagyon szépen fogalmazol,  és igazán kellemes volt olvasni a soraidat. Most már csak a szokásos körök maradtak hátra, és jó szórakozást neked/nektek!    ◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆


We're never gonna survive
unless we get a little crazy

avatar
Média
Play by :
Aimee Carrero
Kor :
27
Foglalkozás :
Gasztroblogger
Hozzászólások száma :
181

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Frederick Winfred és a hollywoodi álca

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin in New York :: Archívum :: Előtörténetek-
^
ˇ