One belongs to New York instantly. One belongs to
it as much in five minutes as in five years.
Belépés

a városba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Társalgó
szavak sokasága
Új posztok
hozzászólásokLyn & Rosie & Ben | It wasn't me, I swear

Marilyn Kaminski
Today at 4:21 amSheena x Gale - Survivor camp

Gale Emerson
Yesterday at 7:56 pmArchiválást kérek!

Gale Emerson
Yesterday at 7:18 pmRob & Josh ~ First meetings are the weirdest

Joshua Miller
Yesterday at 7:14 pmAaron & Lena

Lena Caldwell
Yesterday at 6:28 pmAaron & Cherry - International Children day with justice

Aaron Bennett
Yesterday at 5:27 pmHazudj Ha Tudsz

Ezekiel Keller
Yesterday at 3:46 pmFigyelmeztetések és törlések

Admin
Yesterday at 12:00 pmJake & Madelaine - Summer night

Jake Lester
Yesterday at 10:15 am
Lakosok
nyilvántartása
Csoport neve
Média 7 2
Diákok 11 5
Törvényszegõk 7 10
Bûnüldözés 8 8
Hivatal 2 3
Üzlet 6 2
Oktatás 4 3
Munkások 5 4
Egészségügy 6 5
Összesen 56 42
Ismerõs idegenek
New York utcáin
Jelenleg 14 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 14 vendég :: 2 Bots

Nincs


A legtöbb felhasználó (67 fő) Vas. Márc. 12, 2017 6:18 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Carson&Sarah - The Deal

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Carson&Sarah - The Deal   Csüt. Nov. 30, 2017 12:52 pm

Carson & Sarah

Az üzlet olyan, akár a dzsungel. (...) Vannak, akik esznek, és vannak, akiket megesznek.

Sok mindenhez értettem,de leginkább ahhoz hogy miként manipuláljam a testemmel az embereket. Ezt Remington ,mindig is igénybe vette ha valami nagy üzletről volt szó,nem véletlen voltam én a legjobb. Hisz nekem mindegy volt férfi vagy nő. Ugyanolyan értő kezekkel juttattam el őket  oda ahova talán eddig még nem jutottak el. Imádom feszegetni a testük határát ,persze ez azzal járt hogy én irányítok. De aki azt kívánta el tőlem hogy,legyek csak egyszerűen kezes bárány ,megkapta. Most viszont nem tudtam mire számítsak. Ugyan elég ravasznak és okosnak  éreztem magamat. Mégis mikor Remington kiejtette Carson Grimes nevét ,akaratlanul is visszatartottam a levegőt . Személyesen nem ismerem ,de mivel nem a legtisztességesebb körökben mozgok hallottam róla már ,ezt- azt
. Minden erőmmel azon voltam hogy,lebeszéljem Remi-t a dologról ,viszont elég makacs pasas ,és hiába hallgat néha rám ,ez most nem az-az alkalom volt. Végül is nekem mindegy volt én a pénzemet megkapom ,onnantól hogy Remi mit művel nem az én dolgom. Egyre biztosabb léptekkel haladtam a bár felé ahol ,Carson biztos forrás szerint megszokott néha inni egy -két italt. Nem bízhattam semmit a véletlenre ,így mos a megszokottnál is feltűnőbben voltam kihívó. Combközépig érő fekete csizmám ,hangosan visszhangzott ,mintha csak arra született volna,hogy felhívja magára a figyelmet. Minden tekintet rám apad ,én pedig ha egy önbizalom hiányos kis  fruska volnék biztos dagadna a májam ,de jelenleg ez csak teher. Végül a bárpulthoz érek ,és felpattanok könnyedén a bárszékre,még jó hogy ennek a csizmának  ilyen magas a sarka.  Persze a pultos fiú rögön flörtölő üzemmódba kapcsol ,de azt hiszem ideje leállítanom.- Nincs annyi pénzed drágám amennyiből ki tudnál engem fizetni,szóval tedd a dolgod ,és gyűjtögess még a malacperselyedbe egy pár bankót . Whiskyt kérek . -kacsintok a fiúra ,aki olyan letörten vonul el ,mintha élete szeremét vesztette volna el . Nem bírom ki hogy ne forgassam meg a szemeimet. Hát nem tanulják meg soha?Tekintetemmel pásztázni kezdem a helyiséget ,hátha feltűnnik Carson ,de egyenlőre semmi. Így bármi kérdezés nélkül előkapok egy száll cigit és rágyújtok. Élvezettel fújom ki a füstöt vörösre   mázolt ajkaim közül ,és közben azon agyalok,vajon hogy fogom Carson-t annyira elbűvölni a csipmozgásommal hogy szóba álljon egyáltalán az én jó drága főnökömmel. Aki azt hiszi nagy üzletet nyílba üthet,ám kétséges volt hogy ez visszájára fog elsülni.  

✖️ note ✖️ music ✖️ words

✖ K.P ✖

◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆Cause I know I can treat you better

avatar
Oktatás
Play by :
▿Amber Heard▿
Kor :
25
Foglalkozás :
►crime authoress/literature teacher
Hozzászólások száma :
181

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Carson&Sarah - The Deal   Csüt. Nov. 30, 2017 2:58 pm

A mosdóból lépek elő. Tudom, rettentő rossz szokásom, hogy az ajtón kilépve mindig megillatolom a kezemet, de a szappan kellemes aromája messzire repít, vissza egy kellemes emlékhez. Sóhajtok a gondolatok áradata miatt, majd lassú léptekkel indulok a helyem felé. Egy szőkét pillantok meg, ahogyan elhaladok a bárpult mellett, s látom rajta, hogy vadászik. Fürkész szemei, kihívó öltözködése, pattanásig feszített testtartása arról árulkodik, hogy céllal érkezett a helyre, de nem érek rá foglalkozni vele, hiszen én sem ok nélkül vagyok itt. Már látom az asztalomat, ahol egy másik férfi ül, ugyanolyan mocskos szemétláda, mint amilyen én vagyok.
- Siker? - hangjába vicceskedő felhangok keveredtek, amire nem válaszolok, csak leülök vele szemben. Intek a pincérnek, a szokásos italomat kérem tőle, s a jéggel hűtött vodka pár pillanattal később már egy apró szalvétán pihen előttem.
- Gondolkodtál az ajánlatomon? - belekortyolok a keménypohárba felszolgált alkoholba, a kockák harmonikus csengéssel koccannak meg a kristály falán. Látom rajta, hogy előbbi könnyed hangulata már messze repült, s azt is, ahogyan óriásit nyelve kezdene hozzá a mondandójának. Megakasztom egy karlendítéssel, majd a szőkére fordítom a figyelmemet. - Három millió dollár a részvényeid hetven százalékáért és két helyért az igazgató tanácsban fair és méltányos. Ne kéresd magad tovább!
- Csak azt nem tudom, honnan szerezted meg a felvételeket?
- Tényleg számít?
- Hatvan százalék, két szék és a forrásod.
- Hetven, három szék és megbaszhatod a kurva anyádat! - újra a fickóra fordítom pillantásom, majd a bőrfotel karfájára könyöklök, hogy hüvelykujjammal támasszam meg az államat. Beszélgetőtársam szemeiből eltűnt a dac, a kivagyiság, megfakult arckifejezéssel szuszogott, hátradőlt a saját székén és az italáért nyúlt, amit fenékig lehajtott.
- Ne tedd ezt velem!
- A lány is ezt hajtogatta, nem?
- Szerettük egymást!
- És miről beszélgettetek? Hogy milyen napja volt az iskolában? Hogy megjelent az első szőrszál a puncikáján? Áruld el nekem, tényleg kíváncsi vagyok rá! - én is kiittam a maradék italomat, majd félretoltam a poharat. - Hetven százalék, három szék, két és fél millió dollár. Fogd és vidd!
- Rendben, legyen... - teljesen megsemmisült előttem, s látom rajta, hogy már csak menekülne.
- Az ügyvédem majd megkeres. Na, hordd el magad! - sziszegem felé, majd amikor elindul, apró dudort vélek felfedezni a nadrágja zipzárja környékén. - Te beteg állat!
Intettem a pincérnek, újabb italra vágytam.
Vendég

avatar
Vendég

Vissza az elejére Go down
 

Carson&Sarah - The Deal

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Random
» Sarah Nelson

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin in New York :: Archívum :: Játékok-
^
ˇ