One belongs to New York instantly. One belongs to
it as much in five minutes as in five years.
Belépés

a városba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Társalgó
szavak sokasága
Új posztok
hozzászólásokBrooklyn, Opera

Mikhal Zharkov
Today at 5:13 pmI'm so scared ~ Gabe & Mir

Gabriel Burns
Today at 4:00 pmJulian and Marco - You need to know this, Sullivan

Marco Berlasconi
Today at 3:26 pmWelcome to my silly life, Mister

Marco Berlasconi
Today at 11:12 amAvatarfoglaló

Candice Lovell
Yesterday at 11:02 pmJayden Higgins

Dorian J. Lester
Yesterday at 9:25 pmTrent D'Onofrio

Trent D'Onofrio
Yesterday at 8:52 pmOfficial situation - Ben & Cher

Benjamin Henson
Yesterday at 8:05 pmElkészültem az elõtörténetemmel...

Jayden Higgins
Yesterday at 7:49 pm
Lakosok
nyilvántartása
Csoport neve
Média 11 2
Diákok 4 6
Törvényszegõk 11 11
Bûnüldözés 5 7
Hivatal 0 4
Üzlet 4 4
Oktatás 5 1
Munkások 6 2
Egészségügy 6 6
Összesen 52 39
Ismerõs idegenek
New York utcáin
Jelenleg 15 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 10 vendég :: 1 Bot

Fable S. Hill, Gabriel Burns, Lena Caldwell, Mikhal Zharkov, Wyatt Bennett


A legtöbb felhasználó (67 fő) Vas. Márc. 12, 2017 6:18 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Chanel x Sarah - fiery race

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Chanel x Sarah - fiery race   Kedd Nov. 28, 2017 12:33 pm


Chanel && Sarah
Már megint egy újabb nap ,amikor csak valaki mellett egy szép ékes dísz vagyok. Sóhajtva nézek a mellettem álló férfira akinek most az partnerét ,képviselem. Éppenséggel kedvemre is lenne a hapsi ha nem autójával lenne annyira piszkosul elfoglalva ,de mit is vártam autóversenyző vagy mi a szösz . Nekem nem marad más mint hogy fészkelődjek a rendkívül rövid piros ruhámban ,és az úgy szint piros körmeimet nézegessem. Míg Ő azzal volt elfoglalva hogy a haverjaival,külön féle pacsikombinációkat folytasson ,amire nem értem miért volt szüksége ,de úgy látszik egy ovis fog ma ágyba vinni. Végül mint aki most vesz csak észre rámarkol a seggemre és magához húzz.- Ő ,itt... - kezd bele diadalittasan ,de látom hogy igen csak zavarba jön mikor ráeszmél hogy a nevemet se tudja. Hisz csak bepattantam az autójába ,onnantól egyikünk sem érezte szükségét hogy megszólaljon. Még egy kicsit muszáj élveznem a látványt ahogy a nagy alfa hím besül. Idióta barom .- Sarah vagyok.- segítem ki végül ,de csak mert ma egész jó hangulatomban vagyok ,amúgy hagytam volna hogy ,szenvedjen . Ha már nem fizetett értem eleget ,ne is várjon több segítséget. Előre láttam az ágyban is mit fog művelni ,talán már attól el fog sülni ,ha levetkőzöm. Nem először fordulna elő. Még mindig nem állt egyik kocsi sem be hogy,elinduljon ,ekkor kezdtem érezni hogy ez egy rettentő hosszú éjszaka lesz. A partnerem ,a haverjaival foglalkozik , a ruhámat legszívesebben letéptem volna magamról kellett ennél több ? - Szépfiú...mit szólnál amíg itt várunk ,elintéznénk az üzlet lényegesebb részét ?-kérdem tőle miközben az autó motorháztetőre  pattanok ,és  kinyújtva felé óvatosan a lábaimat a slicce felé kezdek  kalandozni vele. Csak egy fél oldalas mosoly jelenik meg a férfi arcán ,és végigsimít a csupasz vádlimon ,én pedig egy kacsintással  biztatom őt. Mondjuk abban az egyben reménykedtem hogy lesz annyi esze ,és félre vonulunk . Egyre jobban elvezem amit a lábaimmal művel ,de a figyelmem hamar elkalandozik egy lány fenekén. Majd hosszú barna haján ,beharapom az alsó ajkamat és próbálok úgy csinálni ,mint akit érdekel hogy éppen egy férfi közelít a bugyija felé ,de nem igazán megy. Ismerős valahonnan nekem ez a popsi nagyon is .- Nem is idefigyelsz ribanc!- óó helyben vagyunk ,elkezdődött a hiszti és már minden szempár ránk szegeződik ,még mielőtt belekezdene ez a barom hogy nem ezért fizetett előre válaszolok neki ,és csak felemelem a mutató ujjamat - Kussolsz ! Csak csináld ,aztán lépek .- közlöm vele cseppet sem kedvesen ,de ha jól tudom ez nem is erről szól nem igaz ?

Szószám ◆ Megjegyzés ◆ Zene
✖ made by Artemis✖


◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆

◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆Cause I know I can treat you better

avatar
Oktatás
Play by :
▿Amber Heard▿
Kor :
25
Foglalkozás :
►literature teacher/Ex Balerina
Hozzászólások száma :
191

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Chanel x Sarah - fiery race   Kedd Nov. 28, 2017 6:42 pmChanel & SarahMa este nagy esemény lesz, egy nem mindennapi verseny, nem mindennapi résztvevőkkel. Ide be kell kerülni, ide nem vezet akadálymentes út és egyáltalán nem könnyű pálya áll előttem. Lámpamentes utcák, többsávos, forgalmas autópálya és kisebb földút is nehezíti a felfüggesztést és a gumik reagálását. Aki itt nyer, avagy épségben behozza a kocsiját a célba, azt megjegyzik. Itt nem talál az ember rossz autókat, csak rossz és veszélyes vezetőket. Volt már rá példa, hogy legális versenyzőknek is elment a kedvük a szabályoktól és belekóstoltak az éjszakába...nem mindegyik ment vissza a rivaldafénybe. Továbbá itt nincs betyárbecsület, hogy látom sokban van az autód, nem ütöm neki a szalagkorlátnak. Felejtsd el! Ebben a versenyfajtában az autók törése megengedett, valamikor egyenesen elvárt. Kutyát sem érdekli, hogy mennyi lóvét öltél bele az életed során a járgányodba, darabokra törik ha nem tetszik a pofád nekik, vagy útban vagy a versenypályán. Még az sem érdekli őket, hogy nő vagyok. Annál inkább vadásznak a seggemre és annál szebb látvány nekik, ha kiszállok a szélvédőn bele a betonfalba.
Ha nem figyelsz oda, meghalsz!
Ha rossz embert kóstolsz, meghalsz!
Ha rossz kurvát akarsz felszedni, kimiskárolnak a tömeg előtt!
Nem meglepő a maffia jelenléte sem, ez nagy pénz, és a nyeremény pedig befolyást jelent. Kevés dolog értékesebb az utcán a pénznél de a hatalom és a megmondás uralma még nála is kelendőbb. Ugyanakkor tisztában van vele az összes idetévedő réteg, hogy senkit sem érdekel a háttér. A pályán való teljesítmény számít, mindegy ki vagy ha vesztesz vagy ottmaradsz! Ezért nincs következmény...így jártál. A fair play megszegésért fingatás jár, kvázi nem buherálunk kocsikat a verseny előtt! Erre emberek vannak, akik figyelnek, illetve a gazda maga. Az este, a lámpák, reflektorok és villanyoszlopok gyönyörű hátteret varázsolnak ennek és szinte vágysz arra, hogy részese legyél. A fű, cigaretta és alkohol szaga bódít és vadít. Persze ne igyál ha épp te versenyzel, avagy ahogy érzed. A puncik és izmos farkak forrósítják az ellenkező nemeket és önbizalmat önt beléjük, ha megfoghatnak egy modellsegget.
Ha verseny közben beszagol a yard, a kék piros szirénák villogása és hangja kihozza a vadállatot az emberből. A rendőr is tudja, hogy ottmaradhat egy üldözésben. Ilyenkor ellenségem ellensége a barátom effektus lép érvénybe és segítünk egymásnak, mert magunkon segítünk. Rendőrt is odavágom a betonakadályba, vagy a gyerekeket szállító iskolabuszba...leszarom. Faszért jöttél ide csillagom?! Miért erre szállítottad a kölköket?! Bocs! Gyilkos vagyok? Ez túl hosszú választ igényel.
Kisétáltam a tömegből egyenesen a feketére fújt chargeremhez. Ügyeltem az észrevételre tehát kellőképpen riszáltam, ha már van akkor használom. Nem nagyon veszem szemügyre a mozgásom eredményeit, tehát nem figyelem a rám tévedő tekinteteket. Helyette odaérek az autómhoz, kiveszek a bőrkabátom zsebéből elegendő zsetont és beszállok az élvezetbe. - Beugrónak tökéletes, ismerem a járást. - Felesleges visszakérdezni, nem ma kezdtem, ismerik az arcomat és a képességeim. Elveszik tőlem a pénzt és a rajtvonalra mutatnak, amit felfújtak a betonra. Beszállok a kocsimba és azonnal dominanciát szerzek az ittlétemnek. Egyesbe rakom, behúzom a kéziféket és padlóig lenyomom a gázpedált. Sűrű fehér füstöt kavar a kocsim a háta mögött és az orra éhes tigrisként akar előretörni. Még jó, hogy jobb minőségű fékeket szereltettem be. Jobbra és balra ugrál a kereken a motorház része, a fara pedig mindenáron előre akarja lökdösni. Mögöttem lévő emberekből nem sokat lehet látni, mindegyiket belepi a sűrű füst de ez nem zavartatja őket. Hosszas ujjongást kapok válaszképp. Ahogy mondtam, már ismernek itt. Amint abbahagyom akaratlanul is lök magán az autó előre, majd kiengedve a kéziféket kellő flegmasággal, lassú módon tolom
oda a hintómat a vonalhoz. A többieket várom, beleakarok nézni a sofőrök szemeibe,
látni akarom bennük a vadságot avagy a félelmet.
Vendég

avatar
Vendég

Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Chanel x Sarah - fiery race   Csüt. Nov. 30, 2017 12:43 am


Chanel&&Sarah
Míg a gyorstüzelő titán még mindig a hisztis magánszámát adja elő addig én azon gondolkodom hogy,mégis mi a picsának jöttem én el vele?! Annyi kuncsaftom van ,mégis úgy gondoltam ,egy alfahím bika majd hozza elvárt  szintet. De ahogy végig nézek rajta ,és csak a dühödt tekintetét látom ,valahogy elmegy az egésztől a kedvem. Soha nem szerettem az olyan  férfiakat akik ki akarnak sajátítani. Könyörgöm egy luxuskurva vagyok,nem életük szerelme.  Mégis némelyik a agya helyére egy jó nagy faszt növesztett. Erősen a combomra szorít én pedig csak felvonom a szemöldökömet . Ezt fenyítésnek szánta ? Ó,ha tudná hány pofont kaptam én már életemben ,de egyik sem hatott meg túlságosan . Esetleg egy jó ízűt nevettem rajtuk ,és elküldtem őket melegebb éghajlatra. Most is ezt tettem volna ,ha a autók nem álltak volna már be a helyükre ,én pedig nem tudtam volna hogy most itt hagy.
Szépen lassan lehuppantam a kocsi tetejéről ,és megigazítva a szoknyámat bemutattam neki.
- Még vissza jövök érted . -emeli fel fenyegetően a hangját ,én pedig csak rándítok egyet a vállaimon. És tekintetemmel kutatni kezdek ,vajon melyik kocsiba ülhetnék be és léphetnék meg. Valószínű bármelyik versenyző szívesen fogadna. De mivel én tudtam jól kit keresek ,nem akartam  megint egy seggfej mellett kikötni. Így elindultam a fekete charger felé. Közben persze kifüttyögetnek utánam ahogy elvonulok az autók előtt amik már csak arra várnak hogy kieresszék magukból a sebességet.
- Csillagom ,eljöhetsz velem egy körre .- szól ki az egyik férfi egyik sofőr ,én csak egy bájos mosolyt villantok felé,mintha a világ legkedvesebb dolgát készülnék vele közölni.
- Kevés vagy Te ehhez. - mutatok végig  a testemen ,és nem tévesztem szem elől hogy hova is indultam. Talán ha szerencsém van meglóghatok a mai ,beszerzett példányomtól. Bár elég felajzott állapotban hagytam ott ,nem biztos hogy nem keres meg.
Miután az ismert kocsihoz értem ,kecses mozdulattal az ablakhoz hajolok ,szándékosan úgy hogy egész jól belásson a mélyen dekoltált vörös ruhámba.
Ahogy meg láttam Chanel-t a kormány mögött ,egy huncut vigyor jelent meg a arcomon . Jól tudom hogy mély nyomott hagytam meg benne ,ahogy Ő is bennem szóval semmi kétségem nem volt afelől hogy ma magával visz. Amint lehúzza az ablakot ,unott játékossággal rákönyökölök az ajtóra ,és felsóhajtok mint akinek irdatlan nagy problémái vannak.
- Tudod mindig rájövök hogy a pasikkal csak a gond van ,bár neki most nagyobb a gondja mert egy rakat pénzt fizetett ,és még csak meg sem járatta magát bennem .. - mondom megforgatva a szemeimet,majd átnyúlok az ablakon és az egyik fekete tincsét kezdem az egyik ujjammal csavargatni.
- Ha veled mehetek ,megkapod a pénz felét ,vagy amit akarsz . - kacsintok rá ,majd várom a válaszát . Jól megnézem magamnak köben ,nem igazán vagyok egy olyan típus akiben mély nyomot hagynak az emberek ,de volt pár személ aki mégis. És Chanel ilyen volt. Ezért reménykedtem hogy,én épp ilyen hatással voltam rá ,és kimenekít onnan ahova csöppentem.
- De ha ez nem elég talán megoldjuk másképp ,tudod most jött egy új lány a bárba. Még nincs bejáratva Te lehetnél az első .- ajánlom fel neki a túl lelkes tanítványomat ,akit már az első pillanatban ki tudtam volna nyírni ,annyira rettentően idegesítő. Egyfolytában vidám ,és a a kibaszott vihogása az őrületbe kerget. Viszont meg kell hagyni csinos lány volt,így nem volt kérdés hogy én tanítom be. Akár a főnököm le is cserélhetne rá nem bánnám ,Rem, a utóbbi időben túl sokat akar és én nem vagyok a a fajta aki mindent önzetlenül add

Szószám ◆ Megjegyzés ◆ Zene
✖ made by Artemis✖

◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆Cause I know I can treat you better

avatar
Oktatás
Play by :
▿Amber Heard▿
Kor :
25
Foglalkozás :
►literature teacher/Ex Balerina
Hozzászólások száma :
191

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Chanel x Sarah - fiery race   Csüt. Dec. 07, 2017 11:59 amChanel & Sarah[/center]
Nem nagyon figyeltem másra, csak az ellenfeleimre és a reakciójukra. Ez nem gyerekjáték. Egészen addig megtartottam ezt az énemet, ameddig egy vörösrucis ördög végig nem vonaglott a kocsik előtt. Faszhuszárok ezek mind, fogalmuk sincsen egy nő igazi értékeiről, tetteiről, vágyairól és tudásáról. A nő hatalom! Egy büszke nő tudja, hogy veszélyes és egészen testi adottságai elvesztéséig az is marad. Gondolkozok magamban, hogy nekem valahonnan ismerőssé vált ez a lány. Lehet egy vad éjszaka? Lehet egy biznisz vagy nem is tudom hirtelen. Kérdéseimre választ kapok, mikor bekopog az ajtómon és lehúzom az ablakot.
Azok az izgató idomok...az a tüzes test és vágyakozó nőiesség! Megvan honnan ismerem! Egyszer lerobbantam és ő nagyban segített abban, hogy tovább tudjam élvezni a kocsim nyújtotta lehetőségeket. Kis tüzes démon! Ahogy behajol...kis ravasz rögtön tudta, hogy mire ugrok és hagyta, hogy betekintést nyerjek dekoltázsába. Nem tudtam kihagyni, hogy bele ne harapjak alsó ajkamba és úgy kezdjek bele a beszélgetésbe vele. El tudnék képzelni egy bejáratott kuncsaft szerepet vele. - Jajj drágám! Ezek semmit sem tudnak rólunk...igazi nőkről. Csak a farkuk van és ennyi. - Elnyújtottan, nőies aggódással válaszolok neki. Tudom miről beszél, mindig csak a dumájuk van és mi belemegyünk...mindig belemegyünk. Ahogy tovább mondja a történetet csak hallgatom és élvezem a kis játékát a hajammal. Megértem a gondját, nőből vagyok...válaszképp kinyitom az ajtót és hagyom, hogy beüljön. Szegény lánykát megint el akarják kapni csak azért, mert nem hagyta, hogy hülyének nézzék. Mikor elfoglalta a helyét, ránézek és tovább hallgatom az ajánlatát. Van még egy kis idő a rajtig de ha jól veszem ki a képből, akkor az új ellensége is versenyezni fog. Így kell riválist szerezni hamar. A pénzét sem akarja elveszteni, a lányt is akarja és még a versenyt is. Na nem csillagom, nem eszünk meg mindent melegében! Egy kacsintással válaszolok a másik lány felhozatalára, nem akarok belemenni nagy dolgok megbeszélésébe mert elsőnek innen kell kivinnem őt jó esélyekkel. Elsőnek a munka, utána a szórakozás.
Végigmérem a testét és még mindig kifogástalan, akárki akármit mond! Ő egy érték az utcán...miért kellett pont egy ilyen karriert választania?! Ugyanezt kérdezhetném magamtól is, hülyék vagyunk mind a ketten. Ráteszem a jobb kezemet a combjára és gyengéden végigsimítom felfelé, nem sok választ el a bizonyos területektől. Gyengéden megpaskolom, majd megfogom piciny állát és megrázom fejét.
- Nyugi kislány, senki sem fog téged beszennyezni. Kapaszkodj! - Visszateszem a kezem a kormányra és már számolnak vissza, ez kemény menet lesz!
Vendég

avatar
Vendég

Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Chanel x Sarah - fiery race   Szomb. Dec. 09, 2017 6:19 pm


Chanel&Sarah
A szabad verseny a szegénység és vagyon távoli ellenpólusait képes kitermelni..


Könnyedséggel szállok be az autóba ,majd  csak egy bájos kislányos vigyor keretében figyelem ahogy a keze egyre feljebb mászik a combomon.
- Köszönöm ,életet mentesz vele . - kacsintok rá ,miközben még mindig a keze útját figyelem ami egy idő után megáll,és újra a kormányra koncentrál vele. Felsóhajtok mint akinek komoly gondjai vannak ,és elkezdek nézelődni. Igazából még nem nagyon voltam ilyen eseményen ,így a szabályokkal sem vagyok tisztába. Ez pedig azt jelentette hogy megint nem a kezemben van az irányítást. Sokkal inkább Chanel kezében van. Nem mondom hogy félek ,egyszerűen csak az irányításmániám már paranoiás viselkedéssé nőtte ki magát bennem. Ebből az egyből tanultam mikor az apám nap mint nap agyonvert csak azért mert nem olyan voltam mint ők. Bennem soha nem volt meg az a báj ,és kellem ami egy törzsgyökeres Angolban meg volt. A sznobizmust is csak hírből ismertem ,nevelőintézetes gyerekként örültem ha normális ételt kapok. Ezért sem értettem hogy Mckay -ék miért fogadtak örökbe ,úgy látszik örök rejtély marad,hisz az a korszakom már lezárult.
Zavaros gondolataiból a motor beregésse ránt ki és taszít vissza a valóságba.
Óvatos mozdulatokkal kötöm magam be ,biztos ami biztos alapon . Ki tudja melyik pillanatban fejelem meg a kesztyűtartót ,és nekem az arcomra igen csak szükségem volt a munkámhoz.
A feszültség kézzel tapintható volt ,bár én soha nem éltem át amit mások versenyszellemnek tartanak. Én inkább a szexuális feszültség keltésében vagyok jó ,az talán egy fokkal kellemesebb. Ahogy oldalra nézek meglátom azt a seggfejet aki idehozott ,elnyílik a szája a döbbentségtől amikor meg lát ,én meg csak  rákacsintok.
Abból tudtam igazából érzékelni hogy a verseny elindult ,mikor azzal a kis tömeggel amivel rendelkezem teljességgel elnyel az ülés. Na jó,én sem vagyok az a fajta aki normálisan vezet többnyire az csoda ha nem megyek neki valaminek ,de ez még engem is túlszárnyalt...túlságosan is . Persze ,én mutattam kifelé a külvilágnak hogy,most kicsit meglepődtem .
Csak találgatni tudok merre mehetünk ,mert annyi kanyar van ,és az autósok nem kímélik egymást szinte lesöprik azt aki nem oda való.  Az öv peremét kezdem el piszkálni a kezemmel ,miközben ütemesen dobolok a lábammal ,sajnos ezek már nem tudatos testi reakcióim amiket nem tudok elfojtani. Mint ahogy az is hogy a híresen nagy szám ,egyszer sem nyílt  ki.
-Jó gyors...- mondom kicsit elfúlva ,Sarah nehogy nekem most kapj sokkot. Dorgálom meg magam ,de közben már előttem is van ahogy kirepülök a szélvédőn.  ◯ zene ◯  ◯ ©️

◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆Cause I know I can treat you better

avatar
Oktatás
Play by :
▿Amber Heard▿
Kor :
25
Foglalkozás :
►literature teacher/Ex Balerina
Hozzászólások száma :
191

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Chanel x Sarah - fiery race   

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down
 

Chanel x Sarah - fiery race

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Archívum :: Játékok-
^
ˇ