One belongs to New York instantly. One belongs to
it as much in five minutes as in five years.
Belépés

a városba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Társalgó
szavak sokasága
Új posztok
hozzászólásokRecognize it! #1

Nathaniel Ainsley
Today at 9:56 pmEric Wang és Miss Bell

Eric Wang
Today at 5:08 pmEric & Christabel ~Tell me your Story~

Eric Wang
Today at 3:12 pmWedsie & Ben - Pig or Cat?

Wednesday Bell
Today at 2:42 pmLudmilla Litrowsky [ készülőben ]

Ludmilla Litrowsky
Today at 2:18 pmBen & Nora | undercover mission

Benjamin Henson
Today at 1:16 pmDor & Rae | shining stars of the night

Raelyn J. Winters
Today at 12:22 amDor & Rae

Dorian J. Lester
Yesterday at 10:09 pmKapcsolatkeresõ

Joshua Miller
Yesterday at 9:49 pm
Lakosok
nyilvántartása
Csoport neve
Média 7 3
Diákok 9 7
Törvényszegõk 9 13
Bûnüldözés 9 10
Hivatal 2 3
Üzlet 8 4
Oktatás 5 3
Munkások 4 4
Egészségügy 6 5
Összesen 59 52
Ismerõs idegenek
New York utcáin
Jelenleg 25 felhasználó van itt :: 16 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég :: 1 Bot

Adam M. Austin, Adriana Lane, Dyson Jaworowski, Elizabeth Luna Cortez, Erik Lindström, Ewan Patrick Brooks, Janine A. Rossi, Joshua Miller, Kayline Prescott, Lena Caldwell, Leon Williams, Logan K. Whitfield, Marilyn Kaminski, Nathaniel Ainsley, Raelyn J. Winters, Wednesday Bell


A legtöbb felhasználó (67 fő) Vas. Márc. 12, 2017 6:18 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Alexander Rhys

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Alexander Rhys   Vas. Nov. 19, 2017 8:32 pm


Alexander Rhys

Ide jön az idézet


Karakter típusa: keresett
Teljes név: Alexander Rhys
Becenevek: Alex
Születési hely, idő:New York
Kor: 32
Lakhely: Manhattan
Szexuális beállítottság: hetero
Családi állapot: elvált
Csoport: bűnüldözés
Ha végzett vagy még tanul//Egyetem: már végzett
Ha dolgozik//Munkabeosztás: nyomozó
Ha dolgozik// Munkahely: FBI
Hobbi: futás, különösen éjjel vagy hajnalban
Alex alapvetően kedves, okos és segítőkész srác. Bár a gyerekkori naivitás mostanra nagyon elhalványult benne, azért sajnos őt is át lehet ejteni. Még ha szereti is azt hangoztatni, hogy mindig átlát a szitán. Ahhoz képest, hogy zsaru, a humora egészen rendben van, az optimizmusa mondjuk már ingadozó, de szimpatikus szokása, hogy mindig van egy-két jó szava az emberekhez. Már ha éppen jó napja van, ha nincs, a morcogással képes mindenki idegeire menni. Fun fact, hogy eredetileg különleges kommandósnak készült, de egy rosszul sikerült bevetés után, inkább a nyomozói irányt választotta. Ritkán meséli el ezt a történetet, és igazából senki sem tudja, hogy pontosan mi történt, ha te tudod, akkor igazán kiváltságosnak érezheted magad. A helyzet tehát az, hogy jó magasra tornázhatta volna magát, rengeteg extra képzést kapott, és valószínűleg jó sokan utálják is azért, hogy minderre nemet mondott. De hát, sajnos-nem sajnos nagyon erős igazságérzettel verte meg a sors.
Vidám és lelkes alaptermészete az utóbbi időben kissé fásulttá, gondterheltté változott, azok, akik tudnak a magánéletében történt változásokról, talán jobban értik az okát, de a hangulata elég változékonnyá érett, és a korábban kizökkenthetetlen nyugalma helyén a lobbanékonyság is újonnan csatlakozott a repertoárhoz. Szerencsére azért erre ritkán kerül sor. Határozott jelleme, szakmai tapasztalata révén mindig tudja, hogy mit kell tennie az adott szituációban. Legalábbis, ha nem dögfáradt, sok ötlete van a megoldásra.
A nők nála is gyengepontnak számítanak, mindig bekavartak valahogy az életébe, vagy túl sok volt belőle egyszerre, vagy ha végül elkötelezte magát, rittig, hogy rosszul választott. Épp túl van egy csúnya váláson, egyelőre nem szívesen kötné le magát újra.My magic watch says you don't have any underwear on


Szeretek a dolgok végére járni, talán épp ezért lett ez a hivatásom. A szkeptikusság mélyen belém van kódolva. Nem azt mondom, hogy senkinek sem hiszek, de szeretem megtalálni a kellő bizonyítékokat, mielőtt véleményt alkotnék valamiről. Mindenki hazudik. Ez a legnagyobb igazság a földön.
Szeretem az igazságot. Keresni és szolgáltatni is. Nehezen tűröm, ha belefutok az utcán, vagy bárhol a világban, hajlamos vagyok a közbeavatkozásra, akkor is, ha semmi közöm hozzá. Elég relatív ez a megfogalmazás. Semmi közöd hozzá. Ha valakit éppen megerőszakolnak a park közepén, ahol éppen az esti körödet futod, futsz tovább, és azt mondod, semmi közöd hozzá? Csak mert nem ismered? Vagy lehet, megérdemli, magának kereste a bajt? Neked épp sürgős dolgod van, majd segít rajta valaki más? Miért is hősködnék, ez nem egy hollywood-i akciófilm?! Ehhez hasonló indokokkal szoktam találkozni, olykor még vadabbak is előfordulnak, de a legtöbb ember csak átnéz a körülötte történteken, és megy tovább. Ez a normális. És én pont ezt nem bírom elviselni.
Mondtam már, hogy utálom az embereket? Annyi a barom, hogy ki se látszik közülük az értelmesebb fajta, a legtöbb bűnügyben mindenki hibás, olyan mély és olyan szövevényes az emberi játszma és gonoszság, hogy mire kibogozom, gyakran az egész emberiségből kiábrándulok. Brutális, hogy mire vagyunk képesek egymással. Hogy miért csinálom mégis töretlen lelkesedéssel?
Talán dacból. Mert utálom, hogy így működik a világ. És mert tudom, hogy vannak azért, akikért érdemes.  És mert alapvetően talán mégsem utálom annyira őket, csak néha túl sok mocsok rakódik rám, és olykor a saját életem is képes egy üres, fojtogató veremnek tűnni. Mióta Marie-Lou fogta a cuccait és itt hagyott, nem sok motivációm van hazamenni, az is előfordul, hogy csak zuhanyozni ugrok haza, aztán visszajövök az irodába, és reggelig bújom a papírokat, vagy éppen járom a várost és az éppen aktuális ügyön kattog az agyam.
Próbálom úgy túltenni magam a váláson, hogy nem veszek róla tudomást, mintha meg se történt volna, és az elmúlt pár év is csak egy hosszú, megoldatlan ügy lenne a hátam mögött, amit felsőbb utasításra inkább felraktam a polcra. Van frissebb. Van fontosabb.
Ki tudja, mióta volt szeretője? Mióta hazudik, mióta hemperegnek együtt? És mennyit röhögtek a hátam mögött? Tévedtem, talán ez az egyetlen ügy, aminek mégsem akarok a végére járni.
Addig azért már eljutottam, hogy napközben tökéletesen kizárjam a fejemből a saját életemet. Egyszerűbb másokra koncentrálni. Egyszerűbb segíteni. Egyszerűbb a pöcsfejeket likvidálni. És a legjobb az egészben, hogy sosem fognak elfogyni.
Na jó, elismerem, ez egy retardált vicc volt.

Pixie persze mindig bekavar. Régen is nagy érzéke volt hozzá, hogy mikor kell feltűnni, vagy éppen eltűnni, mintha most az élet ezzel akarna kompenzálni. Agyfasz. De azért mégis működik. Emlékszem még, hogy mennyire fel akartam szedni annak idején, töretlenül udvaroltam neki, mikor együtt laktunk, de akkoriban igazából több csaj is volt körülöttem egyszerre, sőt, a legjobb barátnője - akivel szintén együtt laktunk - halálosan szerelmes volt belém, elég gáz volt, mert mindenki tudott róla, nekem viszont nem jött be annyira a csaj, hogy kapcsolatba kezdjünk. Teljesen azért mégsem hagytam parlagon heverni, ebből volt is egy orbitális vita köztünk Pixie-vel, úgyhogy inkább ne is elevenítsük fel. Pix persze nem nagyon akart tőlem semmit a barátságon kívül, mindig kihátrált valahogy a dologból, én pedig végül hajlandó voltam tudomásul venni, szóval inkább világ nagy haverok lettünk, minden hülyeségbe belemásztunk, mások biztos azt hitték, hogy rég lefeküdtünk, vagy valamiféle érdekes, nyílt kapcsolatban vagyunk, és ami engem illet, ezt sosem cáfoltam meg egyértelműen. De mostanra világos, hogy a barátság tényleg jobban működik köztünk. Pontosabban. Az az egyetlen, ami működik. És ez talán jól is van így.

Vendég

avatar
Vendég

Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Alexander Rhys   Vas. Nov. 26, 2017 9:22 pm


Gratulálok, üdv nálunk!

KEdves Alex! Smile
Rám került a sor, hogy elfogadjalak. Először is, megjegyezném, hogy imádtam a sorozatot, ahonnan kicsöppentetek Razz De persze ennek semmi köze nincs, ahhoz, amit nekem most kéne csinálnom. Very Happy Szóval, nagyon tetszik a beállításod, ahogy viszonyulsz a munkádhoz és az emberekhez. Érdekes történettel kerültél a szemünk elé. De mint mindenkinek neked is vannak jobb és rosszabb napjaid. ,) Ha ilyen barátnőm lenne, lehet, hogy én nem bírnék csak barátkozni vele. Azért szemünk van. Wink De itt megjegyzem zárójelbe, hogy szeretem a feleségem! Razz xd De nem is tartalak tovább fel, mert még a végén Pixie karóba húz Very Happy Foglalózz aztán hódítsd meg Pixiet. Very Happy


Vendég

avatar
Vendég

Vissza az elejére Go down
 

Alexander Rhys

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Sera & Alexander ~ Egy eltitkolt szerelem.

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin in New York :: Archívum :: Előtörténetek-
^
ˇ