One belongs to New York instantly. One belongs to
it as much in five minutes as in five years.
Belépés

a városba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Társalgó
szavak sokasága
Új posztok
hozzászólásokSyl & Ben - The charity ball

Benjamin Henson
Today at 3:15 pmLyn & Ben - Welcome Back Honey

Benjamin Henson
Today at 2:13 pmMiles & Marley // this case is more important than anything else

Miles A. Schiffman
Today at 2:10 pmFlor & Jules

Flor Sanchez Moreno
Today at 12:51 pmDor & Rae | shining stars of the night

Raelyn J. Winters
Today at 1:43 amHelyszínigénylés

Benjamin Henson
Yesterday at 10:46 pmRaina & Dave & Leon ~ what the f*ck?!

Raina Robbins
Yesterday at 8:05 pmFable & Ewan - Who are you?

Ewan Patrick Brooks
Yesterday at 6:18 pmRecognize it! #2

Adam M. Austin
Yesterday at 2:54 pm
Lakosok
nyilvántartása
Csoport neve
Média 11 2
Diákok 4 6
Törvényszegõk 11 11
Bûnüldözés 5 7
Hivatal 0 4
Üzlet 4 4
Oktatás 5 1
Munkások 6 2
Egészségügy 6 6
Összesen 52 39
Ismerõs idegenek
New York utcáin
Jelenleg 25 felhasználó van itt :: 6 regisztrált, 0 rejtett és 19 vendég :: 1 Bot

Benjamin Henson, Carina De Angelis, Dave Connor, Elizabeth Luna Cortez, Fable S. Hill, Joshua Miller


A legtöbb felhasználó (67 fő) Vas. Márc. 12, 2017 6:18 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Az én kis bandám

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Az én kis bandám   Szomb. Okt. 28, 2017 11:26 pm


Timothy Cackle-Chesterfield


Teljes név: Timothy Cackle-Chesterfield
Play by: Levi Miller vagy Griffin Gluck
Születési hely: New York?
Kor: 7-8 éves
Lakhely: Manhatttan/ Bronx/ Brooklyn/ Queens/ Staten Island
Szexuális beállítottság: -
Családi állapot: -
Csoport: Oktatás
Az osztálytársam vagy és az egyik legjobb barátom. Vagyis hát mindig velem, Rorával és Lizaval lógsz, együtt mi vagyunk a legyőzhetetlenek. Az egyetlen probléma veled az, hogy mióta csak ismersz, állandóan apukám hollétéről érdeklődsz. Nem szeretem kitalált sztorikkal elfedni az igazságot, de nem hagytál más lehetőséget, és talán egy kicsit iriggyé is tettél, amikor apukád bevetéseiről meséltél. A rendőr elég menő hivatás, kénytelen voltam olyasmit kieszelni, amivel lenyűgözhetlek titeket. Azóta akárhányszor átjössz hozzánk, mindig keresed apu titkos irodáját, a nyitó gombot a fegyvertárához meg az öltönykollekcióit.
Mivel soha nem találtál bizonyítékot a történeteim igazságáról, egyre nagyobb nyomást gyakoroltál rám a kérdéseiddel, ha esetleg rosszul alakult mondjuk a napod.
Egyébként imádni való személyiség vagy és rettenetesen nagyon szeretek veled játszani. Meg igazából téged is kedvellek, ha nem ijesztesz meg az iskola valamelyik sarkába előbújva, vagy nem húzod meg a hajam, majd elfutsz, mint egy gyáva.
Most, hogy végre a rendőr apukád veled együtt megismerhette az én apukámat, elhiszed, hogy tényleg létezik? Elég érdekes összetűzésbe, szócsatába keveredtek a szüleink, és valljuk be, ezúttal is apukám győzött, nem csak akkor, amikor übereltem a rendőrös sztorijaidat apum titkos bevetéseivel. Kíváncsi vagyok a véleményedre... remélem, bocsánatot kérsz, amiért megvádoltál hazugságban!  

A pb alkuképes és a vezetéknév is. ha kérdésed van, nyugodtan írj. Nagyon várlak!


Liza


Teljes név: Liza
Play by: Emily Alyn Lind vagy Mia Hays
Születési hely: New York?
Kor: 7-8 éves
Lakhely: Manhatttan/ Bronx/ Brooklyn/ Queens/ Staten Island
Szexuális beállítottság: -
Családi állapot: -
Csoport: Oktatás
Az egyik legjobb barátnőm vagy és egyben az osztálytársam. Ám a nagy barátságunknak múltja van, ugyanis az oviban találtunk egymásra. Elég szerencsések vagyunk, hogy két utcasaroknyira lakunk egymástól, nemde? Máskülönben biztos nem tudtunk volna annyi pizsipartit tartani, mint eddig.
Örökké mosolyogsz és roppant kedves vagy. A fiúk tekintetei már most megakadnak rajtad, nem hiába te vagy az egyik legszebb lány az osztályban. A matek nem az erősséged, de minden rosszul sikerül dogára bőséges vigasz anyukád répás muffinja.
A lányos külsőd ellenére szereted a fiús sportokat, ami nem meglepő. ha az ember tudja, hogy három bátyád van. Tesi órán is te vagy az egyetlen, aki a fiúkkal focizik, ha épp megunja a tollaslabdát. De nem baj, pont így szeretünk.

A pb alkuképes és a vezetéknév az alkotóra van bízva. A Liza lehet a teljes neved, de akár csak a beceneved. Ha kérdésed van, nyugodtan írj. Nagyon várlak!


Rora Stephanie


Teljes név: Aurora Stephanie
Play by: Alisa Bragina vagy Onata Aprile
Születési hely: New York?
Kor: 7-8 éves
Lakhely: Manhatttan/ Bronx/ Brooklyn/ Queens/ Staten Island
Szexuális beállítottság: -
Családi állapot: -
Csoport: Oktatás
Nehéz ügy volt beilleszkedni az új osztályba az év közepétől, nincs igazam, Rori? Főleg, hogy komplikált számodra megnyitni mások előtt és elég csendes is vagy emellett.
Anyu azt tanította, legyek kedves mindenkivel, mert manapság elég sor rossz történik odakint, így az embereknek jól esik időnként megtapasztalni a jót. Ez rád is igaz volt, főleg, hogy te nem csak a lakhelyetek falain kívül találkozhatsz rosszal, hanem azokon belül is.
A szüleid házassága nem épp fényes, édesapád gyakorta kimarad otthonról a sok vita miatt, édesanyád kétségbeesetten végigsírja az éjszakákat a konfliktusok hatására, és még ott van az öcséd is, akit sokszor neked kell ellátnod. Nem látszik talán, de közülünk te vagy az egyik legkomolyabb és a legtalpraesettebb.
A kapcsolatunk akkor fordult szorosabbra, amikor egyik tesi óra után visszamentem az öltözőbe a könyvemért, amit véletlenül a szekrényembe hagytam. Láttalak, és a sebeket a csuklóidon is. Elszégyellted magad és ellenségesen rám förmedtél, hogy takarodjak. De nem tettem meg, helyette megpróbáltalak megnyugtatni, majd segítettem átkötni a sérüléseket, amiket magadnak okoztál. Igen... a családi háttered miatt időnként magadat bántalmazod, és rettenetesen sajnálom, hogy múltkor, az iskola előtt apukám szétkürtölte, amikor felhívta édesanyád figyelmét a csuklóidra. Te nem tehettél azért, amit a mamád elkövetett ellene, hisz mindig is támogattál és áhítattal hallgattad, ahogy apu titkos bevetéseiről meséltem. Remélem, nem haragszol meg rám a történtek miatt.  
A pb alkuképes és a vezetéknév az alkotóra van bízva. Ha a név nem tetszik, megbeszélhetünk mást is. Csak azért ajánlom, mert így szerepelsz az et-mben és a reagjaimban. Ha kérdésed van, nyugodtan írj. Nagyon várlak!


Vendég

avatar
Vendég

Vissza az elejére Go down
 

Az én kis bandám

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Archívum :: Keresettek-
^
ˇ