Concrete jungle where dreams are made of there's nothing you can't do


üdvözlünk a livin in new york oldalán
Lépj be!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Arccsere
Felhasználónév:


Jelszó:Csak csendben, csak halkan
Új posztok
Munkahelylista
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Linda Coleman Today at 12:50 am

Avatarfoglaló
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Linda Coleman Today at 12:49 am

Foglalt vezetéknevek
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Linda Coleman Today at 12:47 am

Raven & Drake
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Drake Adams Yesterday at 11:50 pm

Drake Adams
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Nora Weston Yesterday at 11:40 pm

Elkészültem az előtörténetemmel...
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Linda Coleman Yesterday at 11:09 pm

Flor & Ben & Lyn
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Benjamin Henson Yesterday at 10:17 pm

Aaron & Cherry - International Children day with justice
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Aaron Bennett Yesterday at 10:07 pm

Shane and Lottie - I need you...
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Charlotte Evans Yesterday at 10:03 pm

Ki van itt?

Cassyan De Lucca, Linda Coleman, Nora Weston

Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (67 fő) Vas. Márc. 12, 2017 6:18 pm-kor volt itt.


Share | 

 
 Az én kis bandám
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Az én kis bandám
Szomb. Okt. 28, 2017 11:26 pm

Timothy Cackle-Chesterfield


Teljes név: Timothy Cackle-Chesterfield
Play by: Levi Miller vagy Griffin Gluck
Születési hely: New York?
Kor: 7-8 éves
Lakhely: Manhatttan/ Bronx/ Brooklyn/ Queens/ Staten Island
Szexuális beállítottság: -
Családi állapot: -
Csoport: Oktatás
Az osztálytársam vagy és az egyik legjobb barátom. Vagyis hát mindig velem, Rorával és Lizaval lógsz, együtt mi vagyunk a legyőzhetetlenek. Az egyetlen probléma veled az, hogy mióta csak ismersz, állandóan apukám hollétéről érdeklődsz. Nem szeretem kitalált sztorikkal elfedni az igazságot, de nem hagytál más lehetőséget, és talán egy kicsit iriggyé is tettél, amikor apukád bevetéseiről meséltél. A rendőr elég menő hivatás, kénytelen voltam olyasmit kieszelni, amivel lenyűgözhetlek titeket. Azóta akárhányszor átjössz hozzánk, mindig keresed apu titkos irodáját, a nyitó gombot a fegyvertárához meg az öltönykollekcióit.
Mivel soha nem találtál bizonyítékot a történeteim igazságáról, egyre nagyobb nyomást gyakoroltál rám a kérdéseiddel, ha esetleg rosszul alakult mondjuk a napod.
Egyébként imádni való személyiség vagy és rettenetesen nagyon szeretek veled játszani. Meg igazából téged is kedvellek, ha nem ijesztesz meg az iskola valamelyik sarkába előbújva, vagy nem húzod meg a hajam, majd elfutsz, mint egy gyáva.
Most, hogy végre a rendőr apukád veled együtt megismerhette az én apukámat, elhiszed, hogy tényleg létezik? Elég érdekes összetűzésbe, szócsatába keveredtek a szüleink, és valljuk be, ezúttal is apukám győzött, nem csak akkor, amikor übereltem a rendőrös sztorijaidat apum titkos bevetéseivel. Kíváncsi vagyok a véleményedre... remélem, bocsánatot kérsz, amiért megvádoltál hazugságban!  

A pb alkuképes és a vezetéknév is. ha kérdésed van, nyugodtan írj. Nagyon várlak!


Liza


Teljes név: Liza
Play by: Emily Alyn Lind vagy Mia Hays
Születési hely: New York?
Kor: 7-8 éves
Lakhely: Manhatttan/ Bronx/ Brooklyn/ Queens/ Staten Island
Szexuális beállítottság: -
Családi állapot: -
Csoport: Oktatás
Az egyik legjobb barátnőm vagy és egyben az osztálytársam. Ám a nagy barátságunknak múltja van, ugyanis az oviban találtunk egymásra. Elég szerencsések vagyunk, hogy két utcasaroknyira lakunk egymástól, nemde? Máskülönben biztos nem tudtunk volna annyi pizsipartit tartani, mint eddig.
Örökké mosolyogsz és roppant kedves vagy. A fiúk tekintetei már most megakadnak rajtad, nem hiába te vagy az egyik legszebb lány az osztályban. A matek nem az erősséged, de minden rosszul sikerül dogára bőséges vigasz anyukád répás muffinja.
A lányos külsőd ellenére szereted a fiús sportokat, ami nem meglepő. ha az ember tudja, hogy három bátyád van. Tesi órán is te vagy az egyetlen, aki a fiúkkal focizik, ha épp megunja a tollaslabdát. De nem baj, pont így szeretünk.

A pb alkuképes és a vezetéknév az alkotóra van bízva. A Liza lehet a teljes neved, de akár csak a beceneved. Ha kérdésed van, nyugodtan írj. Nagyon várlak!


Rora Stephanie


Teljes név: Aurora Stephanie
Play by: Alisa Bragina vagy Onata Aprile
Születési hely: New York?
Kor: 7-8 éves
Lakhely: Manhatttan/ Bronx/ Brooklyn/ Queens/ Staten Island
Szexuális beállítottság: -
Családi állapot: -
Csoport: Oktatás
Nehéz ügy volt beilleszkedni az új osztályba az év közepétől, nincs igazam, Rori? Főleg, hogy komplikált számodra megnyitni mások előtt és elég csendes is vagy emellett.
Anyu azt tanította, legyek kedves mindenkivel, mert manapság elég sor rossz történik odakint, így az embereknek jól esik időnként megtapasztalni a jót. Ez rád is igaz volt, főleg, hogy te nem csak a lakhelyetek falain kívül találkozhatsz rosszal, hanem azokon belül is.
A szüleid házassága nem épp fényes, édesapád gyakorta kimarad otthonról a sok vita miatt, édesanyád kétségbeesetten végigsírja az éjszakákat a konfliktusok hatására, és még ott van az öcséd is, akit sokszor neked kell ellátnod. Nem látszik talán, de közülünk te vagy az egyik legkomolyabb és a legtalpraesettebb.
A kapcsolatunk akkor fordult szorosabbra, amikor egyik tesi óra után visszamentem az öltözőbe a könyvemért, amit véletlenül a szekrényembe hagytam. Láttalak, és a sebeket a csuklóidon is. Elszégyellted magad és ellenségesen rám förmedtél, hogy takarodjak. De nem tettem meg, helyette megpróbáltalak megnyugtatni, majd segítettem átkötni a sérüléseket, amiket magadnak okoztál. Igen... a családi háttered miatt időnként magadat bántalmazod, és rettenetesen sajnálom, hogy múltkor, az iskola előtt apukám szétkürtölte, amikor felhívta édesanyád figyelmét a csuklóidra. Te nem tehettél azért, amit a mamád elkövetett ellene, hisz mindig is támogattál és áhítattal hallgattad, ahogy apu titkos bevetéseiről meséltem. Remélem, nem haragszol meg rám a történtek miatt.  
A pb alkuképes és a vezetéknév az alkotóra van bízva. Ha a név nem tetszik, megbeszélhetünk mást is. Csak azért ajánlom, mert így szerepelsz az et-mben és a reagjaimban. Ha kérdésed van, nyugodtan írj. Nagyon várlak!


Vissza az elejére Go down
 
Az én kis bandám
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Ayami Remiyu

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin in New York :: Archívum :: Keresettek-
Ugrás: