Concrete jungle where dreams are made of there's nothing you can't do


üdvözlünk a livin in new york oldalán
Lépj be!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Arccsere
Felhasználónév:


Jelszó:Csak csendben, csak halkan
Új posztok
Tessa x Jamie - Secrets without hurts
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
James D. Woodward Today at 11:09 pm

Elkészültem az előtörténetemmel...
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Evelyn Hopkins Today at 9:37 pm

Scatha & Nelson
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Scatha Krilza Today at 6:46 pm

Cher & Aaron ~ mistique night
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Aaron Bennett Today at 3:21 pm

Mia & Brandon - The Hand of the Fate
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Mia Hamilton Today at 1:28 pm

It’s fun to be a box of cats - Candy & Theo
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Candice Lovell Today at 11:34 am

Secrets Unveiled - Noel & Emanuel
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Noel Bartlett Yesterday at 9:39 pm

Ben és Flor
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Flor Sanchez Moreno Yesterday at 9:36 pm

Lotte & Shane - The new beginning
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Charlotte Green Yesterday at 8:17 pm

Ki van itt?

Adriana Lane, Blake Blaese, Dave Connor, Evelyn Hopkins, James D. Woodward, Lena Caldwell, Nelson Wang

Jelenleg 18 felhasználó van itt :: 7 regisztrált, 0 rejtett és 11 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (67 fő) Vas. Márc. 12, 2017 6:18 pm-kor volt itt.


Share | 

 
 Csoportleírások
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


avatar

Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Admin
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
241

Csoportleírások
Szomb. Dec. 31, 2016 6:02 pm

Csoportleírások

Minden csoport színét megtaláljátok a nevük mellett, hátha szükségetek lenne rá aláíráshoz, reagkódhoz, vagy a profilotok kitöltéséhez

Média, művészet és sport #6BA7BD
Műsorvezetők, újságírók, lapszerkesztők vagy éppen rádiós munkatársak, vagy a legújabb gyakornok, aki mindenki kávéját főzi és már kívülről tudja, hogy ki hány cukorral és mennyi tejjel issza a reggeli koffeinadagját. Ide tartozik továbbá minden híresség, legyen szó színészről, zenészről vagy rendezőről, mindenki, akinek kicsit is köze van a médiához,a z ide tartozik, akárcsak a művészek, divattervezők és egyéb tervezők, sportolók és edzők.

Diákok #49BD4D
Óvoda, általános- vagy középiskola, egyetem, főiskola, doktori vagy szakmabeli képzés. Egy dolog köti össze mindazokat, akik valamilyen oktatási intézménybe járnak, ez pedig nem más mint a tanulás. Járhatsz akár a legnevesebb new york-i iskolába vagy akár a helyi gimnáziumba is, csak az számít, hogy még tanulsz.

Törvényszegők és munkanélküliek #D64F4F
Drogkereskedők, stricik és prostituáltak, bérgyilkosok, terroristák, mindenki, aki valamilyen illegális tevékenységben vesz részt, az ebbe a csoportba tartozik, akárcsak a hajléktalanok, akik aluljárókban és az utcán ülnek a kis dobozkájukkal és kéregetnek.

Bűnüldözés #9C5AD1
A rendőrségtől a tűzoltókon keresztül az FBI-on és a katonaságon át a legtitkosabb bűnelhárító szervezetekig mindenki ide tartozik. Beleértve a magánnyomozókat, a halotti kémeket és mindenkit, akinek köze van ehhez a pályához.

Egészségügy #C78845
Kórházi dolgozók, plasztikai sebészek, fogorvosok, gyerekorvosok, iskolai orvos vagy éppen egy focicsapat saját orvosa. Lehetsz magánorvos, aki rendesen megkéri a munkája árát, cserébe pedig tökéletesen el is végzed azt. Vagy lehetsz egy mentős, aki bármikor ugrásra készen várja, hogy mentőautóba vagy helikopterbe ugorjon és megmentse valaki életét, de lehetsz akár a sokadik ápoló vagy asszisztens is valamelyik kórházban.

Hivatal #205EA1
Politikusok, ügyvédek, jogászok, önkormányzati dolgozók, mindenki, aki bármilyen hivatalos területen dolgozik. Bár nem feltétlen játszanak mindig tiszta lapokkal, de amilyen magas a fizetésük és a befolyásuk, ők ezt nyugodtan megtehetik.

Üzlet #D9DE50
Étterem és butiktulajdonosok, pénztárosok és pincérnők. Lehet tied akár egy egész üzletlánc, de akár egy kis családi pizzázó is. Dolgozhatsz színházi jegykezelőként vagy moziban a büfében. Ebbe a csoportba kerül mindenki, aki az üzleti élethez kapcsolatos munkakörben helyezkedik el legyen akár az előbb említett munkakörök egyikében, vagy éppen fodrász, manikűrös, recepciós egy hotelben, vagy csak egy egyszerű hot-dog árus a Central Parkban.

Kutatás és oktatás #B07F6D
A tudomány fejlődésére mindig is nagy figyelmet fordított a társadalom, így nem kérdés, hogy szükség vagy mérnökökre, genetikusokra, vagy éppen a múltat vizsgáló régészekre. Ahhoz azonban, hogy valaki odáig eljuthasson, rengeteget kell tanulnia, amiben a tanároknak, oktatóknak hatalmas szerepe van.

Munkások #73787A
Manapság szinte mindenhonnan azt halljuk, hogy tanulni kell, de mi lenne velünk a munkásemberek nélkül? Ki építené fel azokat a csodálatos épületeket, amiket az építészek megterveznek, kik javítanák meg a metrót vagy az autódat, ha elromlik, a víz- és villanyvezetékekről meg ne is beszéljünk. A munkásemberek is fontosak a mai társadalomban, legyen szó akár egy már híres asztalosról, egy hegesztőről vagy egy gyári munkásról.
Vissza az elejére Go down
 
Csoportleírások
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin in New York :: Ahol minden kezdődik :: Leírások-
Ugrás: