Concrete jungle where dreams are made of there's nothing you can't do


üdvözlünk a livin in new york oldalán
Lépj be!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Arccsere
Felhasználónév:


Jelszó:Csak csendben, csak halkan
Új posztok
Játékpartner kereső
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Liam Callister Today at 10:36 pm

Avatarfoglaló
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Liam Callister Today at 10:32 pm

Foglalt vezetéknevek
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Liam Callister Today at 10:31 pm

Gale x Sheena - Are you crazy?
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Sheena Reed Today at 10:29 pm

potential love affair or more?
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Liam Callister Today at 10:29 pm

liam callister
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Eileen S. Wesley Today at 10:15 pm

Remmie & Orion - First meet
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Remington Castee Today at 9:29 pm

Connor & Ethan
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Ethan Keating Today at 8:56 pm

Ethan & Sheena - The begginning
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Ethan Keating Today at 8:51 pm

Ki van itt?

Benjamin Henson, Cherry Sullivan, Eileen S. Wesley, Killian Blackstone, Liam Callister, Madelaine Riggs, Marilyn Kaminski, Oliver G. Rollins, Orion M. Lovell, Raven McCoy, Raya Sunshine Jones, Remington Castee, Rose Kaminski, Sarah R. Adler, Sheena Reed

Jelenleg 32 felhasználó van itt :: 15 regisztrált, 0 rejtett és 17 vendég
A legtöbb felhasználó (67 fő) Vas. Márc. 12, 2017 6:18 pm-kor volt itt.


Share | 

 
 Csoportleírások
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


avatar

Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Admin
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
242

Csoportleírások
Szomb. Dec. 31, 2016 6:02 pm

Csoportleírások

Minden csoport színét megtaláljátok a nevük mellett, hátha szükségetek lenne rá aláíráshoz, reagkódhoz, vagy a profilotok kitöltéséhez

Média, művészet és sport #6BA7BD
Műsorvezetők, újságírók, lapszerkesztők vagy éppen rádiós munkatársak, vagy a legújabb gyakornok, aki mindenki kávéját főzi és már kívülről tudja, hogy ki hány cukorral és mennyi tejjel issza a reggeli koffeinadagját. Ide tartozik továbbá minden híresség, legyen szó színészről, zenészről vagy rendezőről, mindenki, akinek kicsit is köze van a médiához,a z ide tartozik, akárcsak a művészek, divattervezők és egyéb tervezők, sportolók és edzők.

Diákok #49BD4D
Óvoda, általános- vagy középiskola, egyetem, főiskola, doktori vagy szakmabeli képzés. Egy dolog köti össze mindazokat, akik valamilyen oktatási intézménybe járnak, ez pedig nem más mint a tanulás. Járhatsz akár a legnevesebb new york-i iskolába vagy akár a helyi gimnáziumba is, csak az számít, hogy még tanulsz.

Törvényszegők és munkanélküliek #D64F4F
Drogkereskedők, stricik és prostituáltak, bérgyilkosok, terroristák, mindenki, aki valamilyen illegális tevékenységben vesz részt, az ebbe a csoportba tartozik, akárcsak a hajléktalanok, akik aluljárókban és az utcán ülnek a kis dobozkájukkal és kéregetnek.

Bűnüldözés #9C5AD1
A rendőrségtől a tűzoltókon keresztül az FBI-on és a katonaságon át a legtitkosabb bűnelhárító szervezetekig mindenki ide tartozik. Beleértve a magánnyomozókat, a halotti kémeket és mindenkit, akinek köze van ehhez a pályához.

Egészségügy #C78845
Kórházi dolgozók, plasztikai sebészek, fogorvosok, gyerekorvosok, iskolai orvos vagy éppen egy focicsapat saját orvosa. Lehetsz magánorvos, aki rendesen megkéri a munkája árát, cserébe pedig tökéletesen el is végzed azt. Vagy lehetsz egy mentős, aki bármikor ugrásra készen várja, hogy mentőautóba vagy helikopterbe ugorjon és megmentse valaki életét, de lehetsz akár a sokadik ápoló vagy asszisztens is valamelyik kórházban.

Hivatal #205EA1
Politikusok, ügyvédek, jogászok, önkormányzati dolgozók, mindenki, aki bármilyen hivatalos területen dolgozik. Bár nem feltétlen játszanak mindig tiszta lapokkal, de amilyen magas a fizetésük és a befolyásuk, ők ezt nyugodtan megtehetik.

Üzlet #D9DE50
Étterem és butiktulajdonosok, pénztárosok és pincérnők. Lehet tied akár egy egész üzletlánc, de akár egy kis családi pizzázó is. Dolgozhatsz színházi jegykezelőként vagy moziban a büfében. Ebbe a csoportba kerül mindenki, aki az üzleti élethez kapcsolatos munkakörben helyezkedik el legyen akár az előbb említett munkakörök egyikében, vagy éppen fodrász, manikűrös, recepciós egy hotelben, vagy csak egy egyszerű hot-dog árus a Central Parkban.

Kutatás és oktatás #B07F6D
A tudomány fejlődésére mindig is nagy figyelmet fordított a társadalom, így nem kérdés, hogy szükség vagy mérnökökre, genetikusokra, vagy éppen a múltat vizsgáló régészekre. Ahhoz azonban, hogy valaki odáig eljuthasson, rengeteget kell tanulnia, amiben a tanároknak, oktatóknak hatalmas szerepe van.

Munkások #73787A
Manapság szinte mindenhonnan azt halljuk, hogy tanulni kell, de mi lenne velünk a munkásemberek nélkül? Ki építené fel azokat a csodálatos épületeket, amiket az építészek megterveznek, kik javítanák meg a metrót vagy az autódat, ha elromlik, a víz- és villanyvezetékekről meg ne is beszéljünk. A munkásemberek is fontosak a mai társadalomban, legyen szó akár egy már híres asztalosról, egy hegesztőről vagy egy gyári munkásról.
Vissza az elejére Go down
 
Csoportleírások
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin in New York :: Ahol minden kezdődik :: Leírások-
Ugrás: