Concrete jungle where dreams are made of there's nothing you can't do


üdvözlünk a livin in new york oldalán
Lépj be!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszót!
Arccsere
Felhasználónév:


Jelszó:



Csak csendben, csak halkan
Új posztok
Philippa/Dahlia ________ | pb.: Gillian Anderson
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Today at 11:08 am

Nora & Becks - Once upon a time
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Yesterday at 9:51 pm

Niall & Nora | brother, I need you
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Yesterday at 9:45 pm

Reign & Niall
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Yesterday at 8:57 pm

Elkészültem az előtörténetemmel...
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Yesterday at 8:25 pm

Jake & Dorian / Come Home
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Yesterday at 1:26 pm

Solo por un beso
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Csüt. Jún. 22, 2017 10:27 pm

Kaitleen & Niall
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Csüt. Jún. 22, 2017 8:59 pm

Munkahelylista
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Csüt. Jún. 22, 2017 10:01 am

Ki van itt?

Ace Wilkoc, Charlotte Weston, Dorian J. Lester, Juliette Williams, Marco Furey, Nora Weston, Puma Caspiano, Reese Williams, Rhys Higgs

Jelenleg 16 felhasználó van itt :: 9 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 1 Bot
A legtöbb felhasználó (67 fő) Vas. Márc. 12, 2017 6:18 pm-kor volt itt.


Share | 

 
 Csoportleírások
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


avatar

Média
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Karen_Gillan
Age :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
22
Foglalkozás :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
újságíró_blogger
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
146

Csoportleírások
Szomb. Dec. 31, 2016 6:02 pm

Csoportleírások

Minden csoport színét megtaláljátok a nevük mellett, hátha szükségetek lenne rá aláíráshoz, reagkódhoz, vagy a profilotok kitöltéséhez

Média, művészet és sport #6BA7BD
Műsorvezetők, újságírók, lapszerkesztők vagy éppen rádiós munkatársak, vagy a legújabb gyakornok, aki mindenki kávéját főzi és már kívülről tudja, hogy ki hány cukorral és mennyi tejjel issza a reggeli koffeinadagját. Ide tartozik továbbá minden híresség, legyen szó színészről, zenészről vagy rendezőről, mindenki, akinek kicsit is köze van a médiához,a z ide tartozik, akárcsak a művészek, divattervezők és egyéb tervezők, sportolók és edzők.

Diákok #49BD4D
Óvoda, általános- vagy középiskola, egyetem, főiskola, doktori vagy szakmabeli képzés. Egy dolog köti össze mindazokat, akik valamilyen oktatási intézménybe járnak, ez pedig nem más mint a tanulás. Járhatsz akár a legnevesebb new york-i iskolába vagy akár a helyi gimnáziumba is, csak az számít, hogy még tanulsz.

Törvényszegők és munkanélküliek #D64F4F
Drogkereskedők, stricik és prostituáltak, bérgyilkosok, terroristák, mindenki, aki valamilyen illegális tevékenységben vesz részt, az ebbe a csoportba tartozik, akárcsak a hajléktalanok, akik aluljárókban és az utcán ülnek a kis dobozkájukkal és kéregetnek.

Bűnüldözés #9C5AD1
A rendőrségtől a tűzoltókon keresztül az FBI-on át a legtitkosabb bűnelhárító szervezetekig mindenki ide tartozik. Beleértve a magánnyomozókat, a halotti kémeket és mindenkit, akinek köze van ehhez a pályához.

Egészségügy #C78845
Kórházi dolgozók, plasztikai sebészek, fogorvosok, gyerekorvosok, iskolai orvos vagy éppen egy focicsapat saját orvosa. Lehetsz magánorvos, aki rendesen megkéri a munkája árát, cserébe pedig tökéletesen el is végzed azt. Vagy lehetsz egy mentős, aki bármikor ugrásra készen várja, hogy mentőautóba vagy helikopterbe ugorjon és megmentse valaki életét, de lehetsz akár a sokadik ápoló vagy asszisztens is valamelyik kórházban.

Hivatal #205EA1
Politikusok, ügyvédek, jogászok, önkormányzati dolgozók, mindenki, aki bármilyen hivatalos területen dolgozik. Bár nem feltétlen játszanak mindig tiszta lapokkal, de amilyen magas a fizetésük és a befolyásuk, ők ezt nyugodtan megtehetik.

Üzlet #D9DE50
Étterem és butiktulajdonosok, pénztárosok és pincérnők. Lehet tied akár egy egész üzletlánc, de akár egy kis családi pizzázó is. Dolgozhatsz színházi jegykezelőként vagy moziban a büfében. Ebbe a csoportba kerül mindenki, aki az üzleti élethez kapcsolatos munkakörben helyezkedik el legyen akár az előbb említett munkakörök egyikében, vagy éppen fodrász, manikűrös, recepciós egy hotelben, vagy csak egy egyszerű hot-dog árus a Central Parkban.

Kutatás és oktatás #B07F6D
A tudomány fejlődésére mindig is nagy figyelmet fordított a társadalom, így nem kérdés, hogy szükség vagy mérnökökre, genetikusokra, vagy éppen a múltat vizsgáló régészekre. Ahhoz azonban, hogy valaki odáig eljuthasson, rengeteget kell tanulnia, amiben a tanároknak, oktatóknak hatalmas szerepe van.

Munkások #73787A
Manapság szinte mindenhonnan azt halljuk, hogy tanulni kell, de mi lenne velünk a munkásemberek nélkül? Ki építené fel azokat a csodálatos épületeket, amiket az építészek megterveznek, kik javítanák meg a metrót vagy az autódat, ha elromlik, a víz- és villanyvezetékekről meg ne is beszéljünk. A munkásemberek is fontosak a mai társadalomban, legyen szó akár egy már híres asztalosról, egy hegesztőről vagy egy gyári munkásról.
Vissza az elejére Go down
 
Csoportleírások
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin in New York :: Ahol minden kezdődik :: Leírások-
Ugrás: