Concrete jungle where dreams are made of there's nothing you can't do


üdvözlünk a livin in new york oldalán
Lépj be!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Arccsere
Felhasználónév:


Jelszó:Csak csendben, csak halkan
Új posztok
Lola & Solomon - life is so unpredictable
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Solomon Riddle Today at 12:24 am

A főnök és a szakács - komédia egy felvonásban
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Lindsay M. Wheaton Yesterday at 11:58 pm

Jason && Eileen - cafetime
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Eileen S. Wesley Yesterday at 10:30 pm

Alexander Rhys
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Alexander Rhys Yesterday at 8:32 pm

Shane and Lottie - I'm dying, Shane...
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Charlotte Green Yesterday at 8:15 pm

Nora & Becks - New rules
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Roméó C. Devereaux Yesterday at 7:27 pm

Aaron x Cherry - What happened with you?!
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Cherry Sullivan Yesterday at 6:50 pm

Hírek, bejelentések
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Eliza Bowen Yesterday at 4:49 pm

Ella & Owen - 2011 Hálaadás
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Owen Cavanaugh Szomb. Nov. 18, 2017 11:29 pm

Ki van itt?

Herbert Goldstein, Laura Kinney

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég :: 1 Bot
A legtöbb felhasználó (67 fő) Vas. Márc. 12, 2017 6:18 pm-kor volt itt.


Share | 

 
 Hayden & Shane - discussing about the men's life
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


avatar

Egészségügy
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Gabriel Macht
Age :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
31
Foglalkozás :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Fül orr gégész főorvos
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
39

Re: Hayden & Shane - discussing about the men's life
Szomb. Nov. 18, 2017 8:17 pm

Shane & Hayden


Furcsa, hogy van szabadidőm, és nem kell azon kapkodnom magam, hogy haza érjek Lizához és minden félét meghallgassak tőle. Bár régen minden szavát ittam, most leginkább csak sértegetések röpködtek. Meg hát most, hogy nem is lakik velem, nem nehéz haza sietni az üres lakásnak, Maxinak pedig hagytam elég kaját és vizet, hogy ne akarjon éhen pusztulni, míg tart egy ivós este.
- Hmm, nem rossz. – nézek én is a lányra, ha már ennyire ráérek. Bár még nem vettem magam rá hogy egyáltalán megforduljon a fejembe, hogy másik nővel töltsem az időmet, de attól még megnézhetek mást. Szerintem eddig sem a zsebembe hordtam a szemeimet.
- Azt megnézem, hogy hagyod őket. – nevetek fel, mert hát attól, hogy nem sokszor van időnk összefutni, attól még igen csak repkednek a pletykák és hát a kardiológia és a fül orr gégészet nem is olyan messze van egymástól, két emelet híja az egész. Mellesleg pedig a pletykának nem szab gátat semmi. Főleg ha azt egy megsértett nő dühében mondja. Aztán minket elég sok nő vesz körül. Szóval, szállnak az információk a levegőben. Gyorsabban, mint bármi más.
- Biztos attól fél, hogy röfögni fog. Vagy megkívánja a füvet. – megvonom a vállam, hiszen az emberek mindig is idióták voltak. Aki meg hát, ha ennyire körülményes, akkor haljon meg. Hiszen, ha őt magát nem érdekli, hogy bármikor megállhat a szíve, akkor mi miért aggódjunk miatta? Azt hiszem régen kinőttem már azt, hogy sajnáljam a beteget, vagy a szívére hassak. Kikérem magamnak, hiszen van jobb dolgom is, hiszen nem mindenki makacs.
- Biztos jól van, elköltözött. – nézek a barátomra, és lehúzom az italomat, fenékig. Mélyen beszívva a fogaim közt a levegőt és megtörölve a számat elvigyorodom, hiszen nála jobban senki nem akarta, hogy elvegem. Bár már látom a logikát benne, akkoriban annyira szerelmes voltam, hogy nem vittem észre.
- Tudod, nem egy véleményen voltunk, aztán hazudozott. Nekem pedig nem kell ilyen ember. – megrázom a fejem, ahogy végig gondolom, hogy jutottunk ide, két év, és az ember teljesen kifordul magából. Hogy lehet, hogy nem vettem észre, én hülye. Még az is jobb lett volna, hogy megcsal. De ez, ez gyomorforgató volt és betelt a pohár.
- Hát kár, lenne nem rázni. – tekintetemmel kísérem a pincérnő rigó csípőjét, ahogy eltűnik az emberek között és ismételten rászentelem a figyelmemet, ahogy az üres poharammal játszadozom. Most már szabad emberként ülök vele szembe és nem érdekel semmi más. Szavaira felfigyelek, és nevek ezrei száguldanak át az agyamon. Az él, ahogy feltette a kérdést és van valami keserűség is a hangjába. Megrázom a fejem.
- Bögyös benzinkutas, a régi cselédlányod. Annyi név, én pedig örülök, ha a sajátomat megjegyzem. Haver, te a nőidet gyorsabban cseréled, mint más az alsóját. – nevetek, ahogy hátra dőlők a fotelban és úgy nézek rá.
- De ne fogd vissza magad. Ki forgatta fel a világodat? – összeráncolom a homlokomat, mert úgy érzem, nem egy kellemes ember jelent meg, amitől ennyire italozóst estét tervezett.
- Ugye, nem anyád látott meg, míg megbecstelenítetted a takarítónőt? – nevetek fel, mert még azt is kinézem, hogy megjelenik aztán a nagyra becsélt dr. szívdöglesztő fenekét elporolja az anyukája.


Vissza az elejére Go down


avatar

Egészségügy
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
David Gandy
Age :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
34
Foglalkozás :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
szív- és mellkas sebész
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
40

Re: Hayden & Shane - discussing about the men's life
Kedd Nov. 07, 2017 11:38 pm

Hayden & Shane
this will be a serious conversation about the women...
Jó lesz most már kicsit beszélgetni a barátommal, ugyanis az elmúlt időszakban akárhányszor akartuk, vagy neki, vagy nekem nem volt alkalmas. Nem csodálom, hogy nem sikerült egyeztetni, mivel mindketten eléggé szarrá dolgozzuk magunkat, így amellett, örül az ember, ha beesik az ágyba. Legalábbis én így voltam vele a napokban.  
Mikor a barátom végre megjelenik, mosolyogva üdvözlöm és a velem szemben lévő fotelra mutatok.  
- A pincér csaj nem rossz. – mosolygok, majd újra meg is keresem a tekintetemmel. – De jobb, ha inkább hagyom egy ideig a nőket. – mormogom az orrom alatt, majd belekortyolok a whiskymbe. Kicsit nyúzottnak tűnik a haverom, és ez nem tetszik nekem.  
Áll, áll. Bár nem sok kellett hozzá, hogy a napokban magamra gyújtsam az egészet. Annyi hülye embert, baszki. Az életéért küzd, és nem tudja kitalálni, hogy sertés vagy marha billentyű kell neki. Az nem probléma, hogy bármikor beledögölhet, még gondolkodik. Áhh. – legyintek és inkább hagyom is a témát, mert felidegesít a gondolat is.  
- Mesélj, mi van veled? Liza? Remélem, hogy minden rendben, még ha nem is szívlelem a csajt. – Tudom, hogy a legutóbb benne voltak valami gyerekprojektben, de azért remélem, arról tudnék, ha összejött volna. Nem tudom, hogy Hayden szeretne-e igazából gyereket, vagy inkább Liza, de én biztos megőrülnék, ha nálam becsúszna egy. Legrosszabb rémálmom válna valóra, ha az egyik nő, akit pár hónapja megdugtam, beállítana, és közölné, hogy terhes. Tőlem. Még a gondolatba is beleborzongok. Tulajdonképp, mikor a barátom összejött a feleségével, már akkor elleneztem a dolgot, mert egyszerűen a hülye is látja, hogy nem illik hozzá. Legalábbis szerintem ég és föld a két személy. Na, meg ott van az a tény, hogy Hayden orvos. Már vezető pozíciót tölt be, és egy orvos feleségnek azért bírnia kell azt, hogy nem mindig alszik otthon a kedves férje. Rengeteget kell ügyelni, és ha egy nő féltékeny típus, akkor bármennyire is ellenáll, egész éjjel azon fog kattogni az agya, hogy a drága szerelme éppen melyik nővérkével hetyeg. Ahogy Charlotte is a fejemhez vágta a múltkor, pedig nekem tényleg eszembe sem jutott abban az időben, hogy másnál keressek vigaszt. Megtehettem volna, de nem akartam, mert tudtam -legalábbis azt hittem-, hogy Lotte vár otthon és szeret. Aztán egyszer nem várt. Akkor kapcsoltam, hogy nem érdemli meg egy nő sem, hogy kitartsak mellette.  
- Ez a beszéd. – jegyzem meg elismerően, mikor Hayden azt javasolja a pincérnőnek, hogy hozza ide az üveget. – Nézd, meg, hogy rázza azt a formás seggét. – mondom, miközben követem a tekintetemmel, ahogy ellibben az italunkért. Még az is lehet, hogy elviszem este egy körre. Igaz, nem látszik egyszerű esetnek, és nekem nem lesz jelen helyzetben türelmem ahhoz, hogy meggyőzzem arról, hogy mennyire jó lenne neki, ha beadná a derekát. Azért egy próbát megér, hisz ha könnyű vérű, akkor mindketten jól járunk.  
- Találd ki, kivel találkoztam a napokban?! – szegezem a kérdést Haydennek, majd újból iszok egy kortyot. Úgy sem találja ki, szerintem a tizenötödik tippje sem Lotte lenne. Eléggé ocsmány módon lépett le ahhoz, hogy eltűnjön a föld felszínéről, legalábbis az én földemről biztos. Hayden tippelhet a nőim kilencven százalékára, de majdnem biztos vagyok abban, hogy Charlotte lesz az utolsó, akire gondol.  


Vissza az elejére Go down


avatar

Egészségügy
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Gabriel Macht
Age :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
31
Foglalkozás :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Fül orr gégész főorvos
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
39

Re: Hayden & Shane - discussing about the men's life
Szer. Nov. 01, 2017 7:11 pm

Shane & Hayden


Liza elment én pedig a kórházba költöztem, tényleg csak annyi időre mentem haza, hogy Maxinak adjak enni. Nem vitte magával a kutyánkat, pedig vihette volna, neki vettem. Persze ezzel csak azt érte el, hogy rossz szájízzel lépjek be a házunkba. Azt hittem könnyebb lesz, ha egyedül maradok, de nem. Csak jobban a munkába temetkeztem. A veszekedésünk napján elhívtam Shanet egy kis sörözésre, de akkor nem ért rá, így ma kerítünk sort rá.  Gyorsan lezuhanyoztam és a kutyát is kiengedtem az udvarra, hogy elvégezze a dolgát. Amíg én teleöntöm a táját kajával és a másikba vizet engedek. Aztán felöltözve behívom a lakásba, nem merem kint hagyni egyedül, jobb neki idebent. Aztán már az ajtón lépek ki, mikor egy üzenet érkezik. Shane sem a türelemről híres. Megingatom a fejem, aztán a kocsiba ülve indulok a belváros felé, ha már ennyire sürgetős neki. A város fényei körbe lengenek és automatikusan sorolok az úton arra, amerre a dolgom vinne. De persze ilyenkor mindenkire rájön, hogy most kell kimozdulnia. Megingatom a fejem, de szerencsére találok a közelbe egy parkolót és elindulok a kocsma felé. Elég nívós hely, nem épp valami lepukkant füstöt bődé. Belépve megcsap a drága pacsulik és a még drágább alkohol illata. A telefonomért nyúlva kapcsolom ki. MA nem akarok semmi zavarót. Főleg, hogy ma nem kevés alkoholt akarok legurítani a torkomon.
Megismerve öregbarátomat lépek közel hozzá és megveregetem a lapockáját.
- Kire akarsz lecserélni? – kérdezem komolyan, hiszen látni akarom a konkurenciát. Kíváncsi voltam, hogy még is most milyen nők jönnek be neki. Egy házasságon ő is túl van, kíváncsi vagyok mennyit változott az ízlése.
- Shane, örülök, hogy sikerült valami közös időpontot találni. – huppanok le a székre mellette és jelzem a pincérnek, hogy ugyan azt kérek, amit ő iszik és megnyalva a számat nedvesítem be. Hiányzott a szabadság érzése. Bár eléggé pofonvágott a hirtelen szabadság, attól még igen csak vonzó számomra a dolog.
- Mi a helyzet? Kardiológia még mindig áll? Vagy hurrikánként szétkaptad? – kérdezem nevetve. Hiszen tudom jól, hogy ő is épp olyan munkamániás, int én. Mellesleg mindketten vezetői vagyunk az osztályunknak. Lehető legpocsékabb az érzés. Tekintve, hogy szívsebész, ezért is érdeklődöm, a kardiológia felöl. Hiszen egy sebész és egy kardiológus nem mindig van egy véleményen. Amilyen vehemens tud lenni a barátom nem csoda, ha már párszor megjelentek volna az igazgatáson. De kinek a pap, kinek a paplan. A pincér megjelenik az italommal és azonnal lehúzva a keserű italt kérem a következőt.
- Tudja mit? Hozza ide az üveget, nem kell annyit sétálni. – veszem vissza a poharamat, hogy lássa, tényleg teljesen komolyan gondolom. Még a végén elkopnának a lábai miattam.


Vissza az elejére Go down


avatar

Egészségügy
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
David Gandy
Age :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
34
Foglalkozás :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
szív- és mellkas sebész
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
40

Hayden & Shane - discussing about the men's life
Vas. Okt. 22, 2017 2:11 am

Hayden & Shane
this will be a serious conversation about the women...
Az elmúlt napjaim egyszerűen egyenlőek voltak a katasztrófával. Kezdjük ott, hogy Lotte betört a lakásomba, majd kiöntötte az összes alkoholom, aztán a Central Parkban futottunk össze, minek következtében a kutyája majdnem megdöglött, én elkísértem az állatorvoshoz, ahol aztán rosszul lett, hívtam mentőt, elmentünk a kórházig, ahol az én rohadt anyám, hogy bemertem vinni… Na, ennek tetejében aztán az egyik betegem három napja gondolkodik azon, hogy neki sertés avagy marha szívbillentyűt tegyünk, mert neki nem mindegy, hogy milyen állat testrésze fog a szívénél elhelyezkedni. Mondja valaki, hogy ezek után nincs szükségem egy erős italra és némi társaságra, aki nem nő lehetőleg, mert Lotte elérte, hogy az utóbbi napokban még hozzájuk sincs kedvem. Nincs kitartásom, hogy akár órákat is töltsek azzal, hogy aztán egy órára jól érezzem magam. Most valahogy elvette a kedvem ettől. Attól persze nem félek, hogy pár napon, vagy héten belül visszatér a régi énem, de akkor is örülhet a fejének, hogy ezt érte el a baromságaival és a hisztijeivel.
Haydennel megbeszéltük, hogy ma este elmegyünk meginni valamit, ha minden jól alakul, és egyikünknek sem jön semmi közbe a kórházban. Nagy csoda, hogy összejön, mert nem egyszerű összeegyeztetnünk a napirendet, sőt, neki még a felesége is ott van. Nem írt, hogy nem jönne, így egyértelmű számomra, hogy a kis ivászatunk meg lesz tartva.
- Mondja meg a betegemnek, hogy ha holnap reggelre nem dönti el, hogy melyik billentyű legyen, akkor én fogok állatot választani neki, de abban nem hiszem, hogy lesz köszönet. – mondom kifelé menet az egyik gyakornoknak, majd intek, és már ott sem vagyok. Komolyan, ha nem dönti el, akkor szerzek neki valami csirke vagy hasonló aranyos állattól származó billentyűt. Nem is értem, mit kell ezen agyalni…
Egy taxit intek le a kórház előtt, ami rögtön meg is áll, és bepattanok. A Loreleyba megyünk inni egyet kettőt és megvitatni az élet dolgait. Haydennel régóta ismerjük már egymást, az egyetemen ismerkedtünk meg, és azóta sok mindenben támogattuk egymást, vagy éppen próbáltuk meggyőzni a másikat arról, hogy miért nem kéne azt csinálnia, amit éppen tenni akart. Ő volt az, aki felhúzott a padlóról, amikor Lotte lelépett. Ha nem lett volna, elképzelhető, hogy nem itt lennék ma, hanem elittam volna az agyam is. Ellenkező esetben pedig én voltam, aki ellenezte a házasságát Lizával. Nem tudom, most éppen hol tartanak a kapcsolatukban, de legutóbb nem volt valami fényes, amikor beszéltünk.
Odaérve a helyre, kipattanok a taxiból, fizetek, aztán elindulok befelé, hogy leülhessek. Dobok a barátomnak egy sms-t, miszerint már itt vagyok, és akkor minden oké-e az estével kapcsolatban. Leülök, majd a pincérnő nem sokkal utána oda is ér, én meg cseppet sem szégyenkezve mérem végig a tekintetemmel.
- Hozhatok valamit? – kérdezi mosolyogva, és erre visszamosolygok. Igaz, tényleg nem kell nekem nő most legalább egy hétig, de ő elég csinoska és olyan kis ártatlannak tűnik. Bevezetném szívesen a bűnök világába, ha arról lenne szó.
- Egy whiskyt kérek, köszönöm. – mondok neki csak ennyit, mert végül meggyőzöm magam arról, hogy ma este nem fogok nőzni, és ez lesz a legjobb. Megfordul én pedig hunyorítva nézem, ahogy távolodik a formás fenekével. „Siess, mert túl jó nő a pincér csaj, és félő, hogy mire ideérsz, nem leszek itt.” – pötyögöm be az újbóli üzenetet neki, majd gyorsan átfutom a közösségi oldalt, hogy történt-e ma valami izgalmas, de mint mindig, ma sem maradtam le semmi fontosról. Amíg várok, szemlélődöm a tömegben, hátha felbukkan valami ismerős arc.


A hozzászólást Shane Harper összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Nov. 07, 2017 11:38 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Re: Hayden & Shane - discussing about the men's life
Vissza az elejére Go down
 
Hayden & Shane - discussing about the men's life
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Hayden G. Evans
» Second Life Kristálybolt
» Hela; the queen of life&death

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin in New York :: New York :: Manhattan :: Szórakozó helyek-
Ugrás: