One belongs to New York instantly. One belongs to
it as much in five minutes as in five years.
Belépés

a városba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Társalgó
szavak sokasága
Új posztok
hozzászólásokFlor & Jules

Juliet Brewster
Yesterday at 11:59 pmCold Spring Lodge - NY

R. Chris Devereaux
Yesterday at 10:33 pmFrederic Lester - A nagy hal, az őrszem

Jake Lester
Yesterday at 8:33 pmFigyelmeztetések és törlések

Admin
Yesterday at 5:01 pmRyan & Flor

Ryan J. Craig
Csüt. Okt. 18, 2018 9:13 pmBen és Flor

Flor Sanchez Moreno
Csüt. Okt. 18, 2018 8:03 pmCharlie & Janine ► Private matters

Janine A. Rossi
Csüt. Okt. 18, 2018 4:52 pmBefore Midnight - Cat & Ewan Awards Night Scene

Ewan Patrick Brooks
Szer. Okt. 17, 2018 2:07 pmEwan & Belle - A half year in Paris

Ewan Patrick Brooks
Szer. Okt. 17, 2018 1:56 pm
Lakosok
nyilvántartása
Csoport neve
Média 7 2
Diákok 9 5
Törvényszegõk 7 9
Bûnüldözés 8 10
Hivatal 2 3
Üzlet 6 2
Oktatás 4 3
Munkások 4 4
Egészségügy 6 5
Összesen 53 43
Ismerõs idegenek
New York utcáin
Jelenleg 14 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 11 vendég :: 1 Bot

Adriana Lane, Juliet Brewster, Leon Williams


A legtöbb felhasználó (67 fő) Vas. Márc. 12, 2017 6:18 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Hayden & Shane - discussing about the men's life

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Hayden & Shane - discussing about the men's life   Vas. Okt. 22, 2017 2:11 am


Hayden & Shane
this will be a serious conversation about the women...
Az elmúlt napjaim egyszerűen egyenlőek voltak a katasztrófával. Kezdjük ott, hogy Lotte betört a lakásomba, majd kiöntötte az összes alkoholom, aztán a Central Parkban futottunk össze, minek következtében a kutyája majdnem megdöglött, én elkísértem az állatorvoshoz, ahol aztán rosszul lett, hívtam mentőt, elmentünk a kórházig, ahol az én rohadt anyám, hogy bemertem vinni… Na, ennek tetejében aztán az egyik betegem három napja gondolkodik azon, hogy neki sertés avagy marha szívbillentyűt tegyünk, mert neki nem mindegy, hogy milyen állat testrésze fog a szívénél elhelyezkedni. Mondja valaki, hogy ezek után nincs szükségem egy erős italra és némi társaságra, aki nem nő lehetőleg, mert Lotte elérte, hogy az utóbbi napokban még hozzájuk sincs kedvem. Nincs kitartásom, hogy akár órákat is töltsek azzal, hogy aztán egy órára jól érezzem magam. Most valahogy elvette a kedvem ettől. Attól persze nem félek, hogy pár napon, vagy héten belül visszatér a régi énem, de akkor is örülhet a fejének, hogy ezt érte el a baromságaival és a hisztijeivel.
Haydennel megbeszéltük, hogy ma este elmegyünk meginni valamit, ha minden jól alakul, és egyikünknek sem jön semmi közbe a kórházban. Nagy csoda, hogy összejön, mert nem egyszerű összeegyeztetnünk a napirendet, sőt, neki még a felesége is ott van. Nem írt, hogy nem jönne, így egyértelmű számomra, hogy a kis ivászatunk meg lesz tartva.
- Mondja meg a betegemnek, hogy ha holnap reggelre nem dönti el, hogy melyik billentyű legyen, akkor én fogok állatot választani neki, de abban nem hiszem, hogy lesz köszönet. – mondom kifelé menet az egyik gyakornoknak, majd intek, és már ott sem vagyok. Komolyan, ha nem dönti el, akkor szerzek neki valami csirke vagy hasonló aranyos állattól származó billentyűt. Nem is értem, mit kell ezen agyalni…
Egy taxit intek le a kórház előtt, ami rögtön meg is áll, és bepattanok. A Loreleyba megyünk inni egyet kettőt és megvitatni az élet dolgait. Haydennel régóta ismerjük már egymást, az egyetemen ismerkedtünk meg, és azóta sok mindenben támogattuk egymást, vagy éppen próbáltuk meggyőzni a másikat arról, hogy miért nem kéne azt csinálnia, amit éppen tenni akart. Ő volt az, aki felhúzott a padlóról, amikor Lotte lelépett. Ha nem lett volna, elképzelhető, hogy nem itt lennék ma, hanem elittam volna az agyam is. Ellenkező esetben pedig én voltam, aki ellenezte a házasságát Lizával. Nem tudom, most éppen hol tartanak a kapcsolatukban, de legutóbb nem volt valami fényes, amikor beszéltünk.
Odaérve a helyre, kipattanok a taxiból, fizetek, aztán elindulok befelé, hogy leülhessek. Dobok a barátomnak egy sms-t, miszerint már itt vagyok, és akkor minden oké-e az estével kapcsolatban. Leülök, majd a pincérnő nem sokkal utána oda is ér, én meg cseppet sem szégyenkezve mérem végig a tekintetemmel.
- Hozhatok valamit? – kérdezi mosolyogva, és erre visszamosolygok. Igaz, tényleg nem kell nekem nő most legalább egy hétig, de ő elég csinoska és olyan kis ártatlannak tűnik. Bevezetném szívesen a bűnök világába, ha arról lenne szó.
- Egy whiskyt kérek, köszönöm. – mondok neki csak ennyit, mert végül meggyőzöm magam arról, hogy ma este nem fogok nőzni, és ez lesz a legjobb. Megfordul én pedig hunyorítva nézem, ahogy távolodik a formás fenekével. „Siess, mert túl jó nő a pincér csaj, és félő, hogy mire ideérsz, nem leszek itt.” – pötyögöm be az újbóli üzenetet neki, majd gyorsan átfutom a közösségi oldalt, hogy történt-e ma valami izgalmas, de mint mindig, ma sem maradtam le semmi fontosról. Amíg várok, szemlélődöm a tömegben, hátha felbukkan valami ismerős arc.

avatar
Egészségügy
Play by :
David Gandy
Kor :
35
Foglalkozás :
szív- és mellkas sebész
Hozzászólások száma :
137

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Hayden & Shane - discussing about the men's life   Szer. Nov. 01, 2017 7:11 pm


Shane & Hayden


Liza elment én pedig a kórházba költöztem, tényleg csak annyi időre mentem haza, hogy Maxinak adjak enni. Nem vitte magával a kutyánkat, pedig vihette volna, neki vettem. Persze ezzel csak azt érte el, hogy rossz szájízzel lépjek be a házunkba. Azt hittem könnyebb lesz, ha egyedül maradok, de nem. Csak jobban a munkába temetkeztem. A veszekedésünk napján elhívtam Shanet egy kis sörözésre, de akkor nem ért rá, így ma kerítünk sort rá.  Gyorsan lezuhanyoztam és a kutyát is kiengedtem az udvarra, hogy elvégezze a dolgát. Amíg én teleöntöm a táját kajával és a másikba vizet engedek. Aztán felöltözve behívom a lakásba, nem merem kint hagyni egyedül, jobb neki idebent. Aztán már az ajtón lépek ki, mikor egy üzenet érkezik. Shane sem a türelemről híres. Megingatom a fejem, aztán a kocsiba ülve indulok a belváros felé, ha már ennyire sürgetős neki. A város fényei körbe lengenek és automatikusan sorolok az úton arra, amerre a dolgom vinne. De persze ilyenkor mindenkire rájön, hogy most kell kimozdulnia. Megingatom a fejem, de szerencsére találok a közelbe egy parkolót és elindulok a kocsma felé. Elég nívós hely, nem épp valami lepukkant füstöt bődé. Belépve megcsap a drága pacsulik és a még drágább alkohol illata. A telefonomért nyúlva kapcsolom ki. MA nem akarok semmi zavarót. Főleg, hogy ma nem kevés alkoholt akarok legurítani a torkomon.
Megismerve öregbarátomat lépek közel hozzá és megveregetem a lapockáját.
- Kire akarsz lecserélni? – kérdezem komolyan, hiszen látni akarom a konkurenciát. Kíváncsi voltam, hogy még is most milyen nők jönnek be neki. Egy házasságon ő is túl van, kíváncsi vagyok mennyit változott az ízlése.
- Shane, örülök, hogy sikerült valami közös időpontot találni. – huppanok le a székre mellette és jelzem a pincérnek, hogy ugyan azt kérek, amit ő iszik és megnyalva a számat nedvesítem be. Hiányzott a szabadság érzése. Bár eléggé pofonvágott a hirtelen szabadság, attól még igen csak vonzó számomra a dolog.
- Mi a helyzet? Kardiológia még mindig áll? Vagy hurrikánként szétkaptad? – kérdezem nevetve. Hiszen tudom jól, hogy ő is épp olyan munkamániás, int én. Mellesleg mindketten vezetői vagyunk az osztályunknak. Lehető legpocsékabb az érzés. Tekintve, hogy szívsebész, ezért is érdeklődöm, a kardiológia felöl. Hiszen egy sebész és egy kardiológus nem mindig van egy véleményen. Amilyen vehemens tud lenni a barátom nem csoda, ha már párszor megjelentek volna az igazgatáson. De kinek a pap, kinek a paplan. A pincér megjelenik az italommal és azonnal lehúzva a keserű italt kérem a következőt.
- Tudja mit? Hozza ide az üveget, nem kell annyit sétálni. – veszem vissza a poharamat, hogy lássa, tényleg teljesen komolyan gondolom. Még a végén elkopnának a lábai miattam.


Vendég

avatar
Vendég

Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Hayden & Shane - discussing about the men's life   Kedd Nov. 07, 2017 11:38 pm


Hayden & Shane
this will be a serious conversation about the women...
Jó lesz most már kicsit beszélgetni a barátommal, ugyanis az elmúlt időszakban akárhányszor akartuk, vagy neki, vagy nekem nem volt alkalmas. Nem csodálom, hogy nem sikerült egyeztetni, mivel mindketten eléggé szarrá dolgozzuk magunkat, így amellett, örül az ember, ha beesik az ágyba. Legalábbis én így voltam vele a napokban.  
Mikor a barátom végre megjelenik, mosolyogva üdvözlöm és a velem szemben lévő fotelra mutatok.  
- A pincér csaj nem rossz. – mosolygok, majd újra meg is keresem a tekintetemmel. – De jobb, ha inkább hagyom egy ideig a nőket. – mormogom az orrom alatt, majd belekortyolok a whiskymbe. Kicsit nyúzottnak tűnik a haverom, és ez nem tetszik nekem.  
Áll, áll. Bár nem sok kellett hozzá, hogy a napokban magamra gyújtsam az egészet. Annyi hülye embert, baszki. Az életéért küzd, és nem tudja kitalálni, hogy sertés vagy marha billentyű kell neki. Az nem probléma, hogy bármikor beledögölhet, még gondolkodik. Áhh. – legyintek és inkább hagyom is a témát, mert felidegesít a gondolat is.  
- Mesélj, mi van veled? Liza? Remélem, hogy minden rendben, még ha nem is szívlelem a csajt. – Tudom, hogy a legutóbb benne voltak valami gyerekprojektben, de azért remélem, arról tudnék, ha összejött volna. Nem tudom, hogy Hayden szeretne-e igazából gyereket, vagy inkább Liza, de én biztos megőrülnék, ha nálam becsúszna egy. Legrosszabb rémálmom válna valóra, ha az egyik nő, akit pár hónapja megdugtam, beállítana, és közölné, hogy terhes. Tőlem. Még a gondolatba is beleborzongok. Tulajdonképp, mikor a barátom összejött a feleségével, már akkor elleneztem a dolgot, mert egyszerűen a hülye is látja, hogy nem illik hozzá. Legalábbis szerintem ég és föld a két személy. Na, meg ott van az a tény, hogy Hayden orvos. Már vezető pozíciót tölt be, és egy orvos feleségnek azért bírnia kell azt, hogy nem mindig alszik otthon a kedves férje. Rengeteget kell ügyelni, és ha egy nő féltékeny típus, akkor bármennyire is ellenáll, egész éjjel azon fog kattogni az agya, hogy a drága szerelme éppen melyik nővérkével hetyeg. Ahogy Charlotte is a fejemhez vágta a múltkor, pedig nekem tényleg eszembe sem jutott abban az időben, hogy másnál keressek vigaszt. Megtehettem volna, de nem akartam, mert tudtam -legalábbis azt hittem-, hogy Lotte vár otthon és szeret. Aztán egyszer nem várt. Akkor kapcsoltam, hogy nem érdemli meg egy nő sem, hogy kitartsak mellette.  
- Ez a beszéd. – jegyzem meg elismerően, mikor Hayden azt javasolja a pincérnőnek, hogy hozza ide az üveget. – Nézd, meg, hogy rázza azt a formás seggét. – mondom, miközben követem a tekintetemmel, ahogy ellibben az italunkért. Még az is lehet, hogy elviszem este egy körre. Igaz, nem látszik egyszerű esetnek, és nekem nem lesz jelen helyzetben türelmem ahhoz, hogy meggyőzzem arról, hogy mennyire jó lenne neki, ha beadná a derekát. Azért egy próbát megér, hisz ha könnyű vérű, akkor mindketten jól járunk.  
- Találd ki, kivel találkoztam a napokban?! – szegezem a kérdést Haydennek, majd újból iszok egy kortyot. Úgy sem találja ki, szerintem a tizenötödik tippje sem Lotte lenne. Eléggé ocsmány módon lépett le ahhoz, hogy eltűnjön a föld felszínéről, legalábbis az én földemről biztos. Hayden tippelhet a nőim kilencven százalékára, de majdnem biztos vagyok abban, hogy Charlotte lesz az utolsó, akire gondol.  avatar
Egészségügy
Play by :
David Gandy
Kor :
35
Foglalkozás :
szív- és mellkas sebész
Hozzászólások száma :
137

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Hayden & Shane - discussing about the men's life   Szomb. Nov. 18, 2017 8:17 pm


Shane & Hayden


Furcsa, hogy van szabadidőm, és nem kell azon kapkodnom magam, hogy haza érjek Lizához és minden félét meghallgassak tőle. Bár régen minden szavát ittam, most leginkább csak sértegetések röpködtek. Meg hát most, hogy nem is lakik velem, nem nehéz haza sietni az üres lakásnak, Maxinak pedig hagytam elég kaját és vizet, hogy ne akarjon éhen pusztulni, míg tart egy ivós este.
- Hmm, nem rossz. – nézek én is a lányra, ha már ennyire ráérek. Bár még nem vettem magam rá hogy egyáltalán megforduljon a fejembe, hogy másik nővel töltsem az időmet, de attól még megnézhetek mást. Szerintem eddig sem a zsebembe hordtam a szemeimet.
- Azt megnézem, hogy hagyod őket. – nevetek fel, mert hát attól, hogy nem sokszor van időnk összefutni, attól még igen csak repkednek a pletykák és hát a kardiológia és a fül orr gégészet nem is olyan messze van egymástól, két emelet híja az egész. Mellesleg pedig a pletykának nem szab gátat semmi. Főleg ha azt egy megsértett nő dühében mondja. Aztán minket elég sok nő vesz körül. Szóval, szállnak az információk a levegőben. Gyorsabban, mint bármi más.
- Biztos attól fél, hogy röfögni fog. Vagy megkívánja a füvet. – megvonom a vállam, hiszen az emberek mindig is idióták voltak. Aki meg hát, ha ennyire körülményes, akkor haljon meg. Hiszen, ha őt magát nem érdekli, hogy bármikor megállhat a szíve, akkor mi miért aggódjunk miatta? Azt hiszem régen kinőttem már azt, hogy sajnáljam a beteget, vagy a szívére hassak. Kikérem magamnak, hiszen van jobb dolgom is, hiszen nem mindenki makacs.
- Biztos jól van, elköltözött. – nézek a barátomra, és lehúzom az italomat, fenékig. Mélyen beszívva a fogaim közt a levegőt és megtörölve a számat elvigyorodom, hiszen nála jobban senki nem akarta, hogy elvegem. Bár már látom a logikát benne, akkoriban annyira szerelmes voltam, hogy nem vittem észre.
- Tudod, nem egy véleményen voltunk, aztán hazudozott. Nekem pedig nem kell ilyen ember. – megrázom a fejem, ahogy végig gondolom, hogy jutottunk ide, két év, és az ember teljesen kifordul magából. Hogy lehet, hogy nem vettem észre, én hülye. Még az is jobb lett volna, hogy megcsal. De ez, ez gyomorforgató volt és betelt a pohár.
- Hát kár, lenne nem rázni. – tekintetemmel kísérem a pincérnő rigó csípőjét, ahogy eltűnik az emberek között és ismételten rászentelem a figyelmemet, ahogy az üres poharammal játszadozom. Most már szabad emberként ülök vele szembe és nem érdekel semmi más. Szavaira felfigyelek, és nevek ezrei száguldanak át az agyamon. Az él, ahogy feltette a kérdést és van valami keserűség is a hangjába. Megrázom a fejem.
- Bögyös benzinkutas, a régi cselédlányod. Annyi név, én pedig örülök, ha a sajátomat megjegyzem. Haver, te a nőidet gyorsabban cseréled, mint más az alsóját. – nevetek, ahogy hátra dőlők a fotelban és úgy nézek rá.
- De ne fogd vissza magad. Ki forgatta fel a világodat? – összeráncolom a homlokomat, mert úgy érzem, nem egy kellemes ember jelent meg, amitől ennyire italozóst estét tervezett.
- Ugye, nem anyád látott meg, míg megbecstelenítetted a takarítónőt? – nevetek fel, mert még azt is kinézem, hogy megjelenik aztán a nagyra becsélt dr. szívdöglesztő fenekét elporolja az anyukája.


Vendég

avatar
Vendég

Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Hayden & Shane - discussing about the men's life   Hétf. Nov. 27, 2017 4:33 pm


Hayden & Shane
this will be a serious conversation about the women...
Bírom Haydent, jól elszórakozunk együtt, ha sikerül összehozni egy-egy esti találkát, de miután mindketten baromi elfoglaltak vagyunk a munkánk miatt, így nem egyszerű a dolog. Mellesleg őt még az utóbbi időben beszippantotta a házasság is, mert hát nyilván otthon is kell lennie, ha éppen nem dolgozik. Nem mondom, hogy egyszerű egy orvos feleségének lenni, mert hát kell lennie egy bizonyos személyiségnek ahhoz, hogy bírja a dolgot. Hogy miért? Egyrészt sokat kell egyedül lennie, és egy olyan nőnek, akinek nincsenek barátai, vagy olyan emberek, akikkel körül tudja venni magát, akkor ott lőttek az egésznek, mert beleőrül abba, hogy sokat magányos. Másodszor pedig az sem árt, ha a nő nagy bizalmat szavaz a kapcsolatnak vagy a házasságnak és magának a férfinak is, mert hát a kórházban rengeteg nővérke van ugyebár, meg rezidens, akik még fiatalok és sok mindenre hajlandóak egy-egy műtétért... Ha értitek. Ha ezek nincsenek meg, akkor annak a kapcsolatnak ezer százalék, hogy lőttek. Én olyan nagyon nem ismerem Hay feleségét, Lizát, de tudom, hogy náluk talán nem ez a legfőbb probléma, ami fent áll. Nálam meg... nincs nő, nincs sírás. A helyzet az, hogy jut nő bőven, és némelyik több is, mint kéne, mert naivan belemegy a játékaimba, aztán hoppon marad... és hát, a bosszús nő... hát, maradjunk annyiban, hogy senkinek nem kívánom.
- De, komolyan haver. Néha már túl sok belőlük. Főleg, ha olyannak kezdesz, aki egy numera után azt gondolja, hogy majd lehozom neki a csillagokat. – megcsóválom a fejem.
- Tényleg te mikor voltál utoljára más nővel, mint a feleségeddel? – döntöm oldalra a fejem érdeklődve. Nem hiszem, sőt, majdnem teljesen biztos vagyok benne, hogy eszébe sem jutna megcsalni a nőjét. Én nem tudom, mi lenne, ha véletlen olyan nő kerülne a képbe, akivel eltudnám képzelni hosszú távon. Nem hiszem, hogy megtudnám állni, hogy ne nézzek másfele. Vagyis nem a nézéssel lenne a baj –mert ugye az megengedett azért, hanem tuti, hogy félre kúrnék. Még ha ellenállni is akarnék, egy-egy nőnek biztosan nem tudnék. És megkell hagyni, a munkahelyemen elég sok olyan nő van, akit nem érdekelne, ha lenne párkapcsolatom.
- Hülye vagy. – felnevetek a felvetésére, miszerint a nő azért nem akarja a sertés billentyűt, mert röfögni fog. – Meglepő lenne, ha felébredne a műtétből és röfögni kezdene. Az még nekem is meredek lenne. Vagy vörös szemekkel, remegve keresné a füvet. – röhögve kortyolok a whiskymbe. Szeretem Hayden humorát, még szar napon is tudna olyat mondani, amin szarrá röhögném magam.
A kérdésemre meglep a válasza. Felszalad a szemöldököm és visszateszem a poharam az asztalra.
- Elköltözött? – kérdezek vissza, hogy biztos jól hallottam-e. – Asszem’ lemaradtam egy kicsit. – kérdőn nézek rá, és várom a mesét, hogy mégis mi történt, hogy a nője lelépett.
- Bővebben? – tárom szét a kezem, és elkomorodom. Utálom a hazug nőket, én is megjártam már párszor miattuk. Ezért jutottam idáig, hogy már ennyire kb. semmibe veszem őket. Nem érdemlik meg, hogy a férfiak a tenyerükön hordozzák őket. Nem érdemes ezt tovább ragozni, így van és kész.
Mindketten szemügyre vesszük a felszolgálólányt, és egyetértünk abban, hogy mennyire formás a hátsója. A kérdésemre felsorol pár volt esetet, de én csak rázom a fejem és nevetek a végén.
- Hát, még az is jobb lenne, esküszöm. Bár Teresát nem szívesen dönteném meg, tudod... ötvenen túl van, az anyám lehetne. Annyira nem vagyok kiéhezve, hogy ennyivel feljebb toljam az életkort. – megrázom a fejem nagy mosollyal az arcomon, aztán elkomorodok, amikor közlöm Haydennel a helyzet fennállását.
- Charlotte. – mondok csak ennyit, majd hozzáteszem: - Igen, az a Charlotte. Nem a másik tizenkettő, hanem ő... – magyarázom neki, mielőtt még elkezdene gondolkodni, hogy melyik a sok közül.
- Végstádiumú szívelégtelensége van. Szerinted ez mekkora pofon az élettől? – megrázom a fejem, és megrántom a szám szélét. A gondolatra lehajtom az egész pohárral és az üveg után nyúlok, hogy töltsek még ki egy kis italt, Haydenére is töltök rá.
- Amikor megjelent, nem hittem el. Mellesleg a farmon keresett fel, ahol utálom, ha bárki is megjelenik. Szerinted mennyire lettem ideges? Másodszor meg a lakásomban... Betört baszki, én meg éppen Lisával –az egyik rezidens csajjal- tartottam hazafelé enyhén felajzott állapotban, ő meg már bent várt a lakásban egy pohár bort iszogatva. – megforgatom a szemem, és már megint ideges leszek a gondolatra, hogy visszajött. Felrémlik előttem a kép, ahogy hideg tekintettel mered rám a konyhapultnak dőlve majd az aznap esti numerámra.
- Nem kell mondanom, hogy miután kiraktam otthonról másnap... Igen, másnap, de nem azért, mert lefeküdtem vele vagy ilyenek, hanem mert olyan rosszul lett a folyosón, hogy azt hittem ott lel rá a halál. Szóval másnap megint jól lesüllyedtem az alkohol társaságában. Körülbelül úgy éreztem magam, mint azokban a napokban, miután lelépett. – Hayden volt, aki eljött a lakásba, ahova akkor száműztem magam, és leült velem szavak nélkül ivott velem pár pohárral, aztán belekezdett a lelkesítő beszédekbe és addig nem hagyott alább, amíg fel nem szívtam magam és képes voltam bemenni dolgozni. Ő tudja, hogy milyen körülmények között tengődtem ott hetekig. Patkány is volt a lakásban, és Brooklyn egyik legszarabb részén találtam a lyukra. Lényegében neki is köszönhetem, hogy a karrierem nem ment kárba, mert ha ő és a húgom nincs, akkor lehet, hogy a büdös életben nem tartanék itt, ahol most, legalábbis az orvoslást tekintve...avatar
Egészségügy
Play by :
David Gandy
Kor :
35
Foglalkozás :
szív- és mellkas sebész
Hozzászólások száma :
137

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Hayden & Shane - discussing about the men's life   Kedd Nov. 28, 2017 10:27 am


Shane & Hayden


Shane volt az egyetlen ember, akit el tudtam viselni az egyetemen. Hiszen nehéz korszak volt, apám akkor halt meg és persze anyám támasza lehettem. Mellette a vizsgák is közbe jöttek, meg hát ugye felbukkant Liza a mosolyával, amivel szinte semmi perc alatt levett a lábamról. Mélyen szívtam be a levegőt, ahogy a füst megöltötte a tüdőmet, ami körbe lepte az egész kócerájt. Jó volt kicsit kikapcsolódni és nem a munkára vagy az elcseszett életemre koncentrálni. Persze azért néha a kutyára is gondoltam. De most a lényeg, hogy ihatok, és olyan emberrel teszem, aki hosszú évek alatt mindig ott volt. Ahogy én neki. Mint egy testvér lenne Shane, vált vállnak vetve küzdöttünk oda, ahol jelenleg vagyunk. Pedig az élet igazán pofon vágott minket.
- Hát akkor kezdj el golfozni, az legalább nem fog rinyálni, ha épp meccset néznél. Mellesleg ott is lukra kell játszani. – vigyorodom el, ahogy a réz színű ital, hűsíti a szomjamat és próbálom viccesre fogni az így is siralmas hangulatot. Van valami, ami úgy körbe lengi a férfit, hogy kezdek zabos lenni. Mert a kíváncsiság kifúrja az oldalamat. De mindennek meg van a maga ideje, mint egy ó kapcsolat, semmit nem siettetünk. Nem kapkodunk, csak ízlelgetjük, hogy a másik mikor lesz vevő arra, ami a fő oka annak, hogy itt vagyunk.
- Még az egyetem elején. Emlékszel a büféből Scarlett-re? A vörös démon azokkal a hosszú combokkal? Na, egyszer megjelent a szobámba és közölte, hogy nem érzi jól magát. Aztán hát meggyógyítottam. – nevettem el a végére, mert hát mondhatjuk úgy is, hogy egyszerűen hiánya volt, én meg nem dobtam el a sunyiba egy könnyű ajánlatott. Amúgy sem volt akkor kapcsolatom. Meg hát kellet valami, amitől kikapcsolok. A szája pontosan tudta, hogy mit kell tennie. Férfiból vagyok, az istenit. Persze Shane arca megért mindent, mert olyan fejet vágott, hogy azt hittem menten újra kell éleszteni.
- De mennyivel könnyebb, ha az ember így fogja fel. Meg amúgy is, a műtéti beleegyezőbe bele kéne írni, hogy műtét során a komplikációban benne van a kukorica és fű utáni sóvárgás. – megvonom a vállam, ahogy a pohárral játszadozom az asztalon. Nem hiszem el, hogy tényleg ennyire hülyék vagyunk. Mert a nők azért felfigyelnek, ha két férfi iszogat, egy méregdrága üveggel az asztalon és hangosan röhögnek. Figyelmet sem fordítva a körülöttük kiéhezett szemekre.
- Tudod már a gyerek programban voltunk. Aztán már két éve nem jött össze, azt hittem én vagyok steril, vagy ő meddő. Erre megdugom, és szex után benyögi, hogy még szedi a tablettát és amúgy rohadtul nem akar gyereket. Rühellem azokat, akik átbasszák a fejem. Közöltem vele, hogy mehet. Nem érdekel, mi van vele jelenleg. - a poharat megragadva húzom le egy korttyal a pohár tartalmát és mélyen fújom ki a levegőt. De a fájdalom újra felköszönt és egy pillanatra megremeg. Picsába, most még gyógyszert sem vehetek be. Még a végén itt döglenék meg. Letéve a poharat, próbálok nem arra gondolni, ami kiteszi a mindennapjaimat.
- Ennyire ne legyél már kétségbe esve. Nagyid lehetne. – nevetek fel a kor hallatán, de persze a nevetés olyan gyorsan fagy belém, ahogy meghallom a nevet. Hát kibújt a szög a zsákból. Akkor nagyon rottyon volt a barátom és nem kevés időmbe telt összekaparnom. Figyelmesen hallgatom, többször a szavába vágnék, de inkább nem teszem. Az utolsó mondatát megvárva ismét a pohárért nyúlok, amit szorgalmasan töltögetünk felváltva újra és újra.
- Hát a ribanc visszatért. Tudod, hagytam volna ott. Shane, ne legyél hiú. Ő ugyan az a szajha, aki lelépet a pénzeddel. A karriered fontosabb, mint ő. Látod? A pénzért egészséget nem vehetsz. A karma visszavágott. – a poharat erősebben csapom le az asztalra és közelebb hajolok hozzá.
- Remélem, eszedbe sincs meggyógyítani. Mert óriási kretén lennél. Meg kell mondanom, hogy a szeme előtt dugtam volna meg a lányt. Bassza meg, ha már ekkora ribanc. – feldúlt lettem, mert nem kis munkám volt abban, hogy Shane ismét dolgozzon és embernek érezze magát. Nem mondom, hogy jó munkát végeztem, de legalább megtarthatta a munkáját.
- Shane. Tudod, hogy mindenben támogatlak. De ha végstádiumos, akkor egy lehetőség van. Azt meg nem biztos, hogy túlélné. Mellesleg mekkora az esélye, hogy van egy donor? Na meg az altatás. Az ilyeneket már senki nem vállalja be. Légy észnél. Fel tudnád dolgozni, ha meghalna. A kezeid között szó szerint?[ – hirtelen józanabbnak éreztem magam, mint bármikor a világon. Pedig lassan megittunk egy üveg ütős italt.


Vendég

avatar
Vendég

Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Hayden & Shane - discussing about the men's life   Szer. Nov. 29, 2017 7:50 pm


Hayden & Shane
this will be a serious conversation about the women...
Hayden humora néha már annyira szar, hogy szakadok a röhögéstől, mint épp most is a golfozós dumával.
- Hát valahogy golfozni nem tudom elképzelni magam. Főleg abban a sármos sapkában, amit a golfosok hordanak. Lehet mégis maradok az eredeti lyukaknál. – Nem bírom abbahagyni a röhögést, és hátravetett fejjel hahotázok. Na, ez kellett már a sok stresszforrás mellett, mert már tényleg túl sok volt az elmúlt időben a para. Begolyóznék, ha nem lennének ilyen iszogatós estéink.
Mikor jön a kérdésemre a válasz, a leesett államat úgy kell a helyére tennem.
- Te... – kezdek bele, és azt sem tudom hirtelen, mit kéne mondanom. – Jó isten, Hayden. A feleséged előtt Scarlett volt az utolsó és azóta csak egy? Azt hittem csak nem mondtad el, hogy egyszer-kétszer már félrekacsintottál. – Nem akarom elhinni a tényt és igazából el sem tudom képzelni -nem hogy nem tudom, nem is akarom-, hogy hogy lehet ilyen hosszú időn keresztül csak egy lyukra játszani.
- Nem unalmas? – kérdezem komolyan, és belekortyolok az italomba. Hayden egy igazi főnyeremény a nők számára. Magamról ezt nem mondhatom el. Mármint ha csak egy numerára várnak, akkor rendben, én is csúcs vagyok, na de hogy leragadjak egy nőnél, az már képtelenségnek tűnik. Pedig nem volt mindig így, sőt... de hát annak a filmnek már rég vége.
Meglep, amikor Hayden a megromlott házasságáról kezd el beszélni és elkerekedik a szemem, mikor a sztori végéhez ér.
- Mi a fasz? Az álnok ribanc. Már bocs. Nem tudta volna egyszerűen közölni, hogy nem akar gyereket? Minden szex után a szemedbe tudott nézni? Ez nem semmi, haver, jó, hogy elküldted. Nem érdemel meg. – mondom, és igazából olyan nagyon nem lepődök meg, mert mindig is tudtam, hogy ebbe a Lisába szorult némi gonoszság. Hát tessék, kibújt a szög a zsákból.
- És akkor most hogyan tovább? Itt az ideje elkezdened élni, Hayden. Nők millió lesik majd a kegyeidet. Még tippet is tudok adni, kivel érdemes és kivel nem érdemes kezdened a kórházból. – arcomra széles vigyor ül ki, ahogy végig zongorázom az agyamban a lehetséges prédákat. Nem titkolom, volt már egy pár, de ezt igazából mindenki tudja, aki kicsit is ismer.
Mikor meglátom Hayden arcát a név hallatán, nem bírom megállni, hogy ne mosolyodjak el rajta, de aztán gyorsan vissza is váltok a komolyra.
- Megérdemelte volna, de... jaj baszd meg Hayden, szívelégtelensége van, mellesleg végstádium. Ha nem kerül fel a transzplantációs listára azonnal, semmi esélye. Jó nagy adag szart kívántam neki mikor elment, de azt azért sose, hogy haljon meg. Jó, párszor elhagyta a számat a dögöljön meg kifejezés, de ez az egész olyan hihetetlen. Először azt hittem, hogy hazudik, de most már kezd bebizonyosodni, hogy nem. – Lehajtom az egész pohár alkoholt, mert még a gondolattól is azonnal innom kell.
- Nem fogom elvállalni. – jelentem ki határozottan, és lerakom a poharat az asztalra. – Csak segítek neki orvost találni, aki megadja azt a szar másodvéleményt és akkor békén hagy végre. – folytatom. A helyzet az, hogy Lotte igen régi sebeket tépett fel azáltal, hogy visszajött, és még ha akarnám se tudnám elnyomni azokat. Olyan mélypont állt be az életemben azok után, amit művelt, hogy ha most visszanézek, szinte magamra sem ismerek. Nem akarom, hogy újra megtörténjen a dolog, pedig Lotte igen jól ért ahhoz, hogy kell tönkretenni Shane Harpert.
- Komolyan. De megőrjít, Hayden. Tudod mennyire? Egyszerre üvölteném le a fejét amiért olyan kurva módon lelépett, de közben a másik pillanatban letépném a ruháit. – Megforgatom a szemem és újabb pohárral töltök magamnak, meg Haydennek is. Borzasztó, hogy ilyeneket vált ki még évek múltán is belőlem...
- Szerintem mi anno kibaszottul elcsesztük a párválasztást, öregem. – jegyzem meg felnevetve a kettőnk nyomorúságán.avatar
Egészségügy
Play by :
David Gandy
Kor :
35
Foglalkozás :
szív- és mellkas sebész
Hozzászólások száma :
137

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Hayden & Shane - discussing about the men's life   Csüt. Nov. 30, 2017 1:51 pm


Shane & Hayden


Shane mindig is az ember volt, aki képes volt minden szar helyzetet jobbá vagy még nagyobb szart csinálni. Azt hiszem nem tudnék meglenni nélküle. Ez olyan barátság, amit az ember csak azért tart fenn, mert tuti begolyózna. Mint tűz és víz, viszont én még mindig azt mondom, hogy ő a legjobb szívsebész a környéken, s talán a világon. Viszont az afférja után kicsit megzuhant. Nem is csoda, hiszen kisemmizték. De vajon lett volna még egy olyan ember, aki feláll, leporolja magát és még jobb lesz a munkájában? Nem. Most én vagyok abba a helyzetben, hogy nem tudom mi lesz a vége a házasságomnak. Mert Liza csúnyán becsapott és elárulva érzem magam. Azzal a különbséggel, hogy két évig hazudott és nem lépet meg a pénzemmel. Pedig lehet könnyebben dolgoztam volna azt fel, mint ezt az árulást.
- Tudod, most látnod kellene, milyen fejet bírsz vágni. – nevetem el magam. Mert úgy beszél, mintha valami égben járó bűnt követtem volna. De mi lett volna vele, ha elveszi azt a borzalmas nőszemélyt, Lottie sem bírta volna elviselni, hogy más nőkkel kufircol. Szóval nem tudom eldönteni, hogy jobb, hogy nincs az életében, vagy rossz. Mert lehet, hogy így is úgy is vége lett volna a házasságának. Csak talán annyi különbséggel, hogy a pénze nagy része megmaradt volna.
- Nem, nem volt. Ha van mindig valami újítás. Shane, te is voltál még hűséges valamikor az őskorban. – nevetek fel, mert úgy tűnik, hogy ő teljes mértékben kitörölte azt az emléket, mikor nem rohangált a női szoknyák után, hanem igen is csak egy nő létezet a szemében. Bár megvallom jobb is, ha nem gondol rá. Csak jobban tönkretenné magát.
A fájdalom kitartóan jelzi, hogy valami gáz van, de próbálok róla elfeledkezni. Mekkora szívás az embernek, ha az egészsége sem a legjobb. Megköszörülöm a torkom és ténylegesen próbálok csak Shanere koncentrálni, ha már végre eljutottunk ide.
- Neked és nekem ez könnyen eszünkbe jut. De neki egyszerűbb volt hazudni. Mert tudta, hogy akkor mehet a francba. Esküszöm haver, hogy soha egyetlen ujjal nem nyúltam hozzá. Nem ütöttem meg, semmi, jó felemeltem a hangom. De annyira sose borultam ki, hogy tettlegességig fajuljanak a dolgok. Azért van eszem. Viszont már olyan volt, mintha két idegen lakna egy házba és tudod mi a legrosszabb. Ahogy rám nézet. Még én voltam a hibás. – a poharam újra töltődve az egészet húzom le. Mert Liza szerint az én hibám, hogy nem akar gyereket. Milyen világban élünk? Ha az ember akar valamit, nem kaphatja meg, mert a másik egy könnyed csellel kikosarazza.
- Nem tudom, egyáltalán nem. – megrázom a fejem. Jól hangzik a hirtelen jött szabadság, viszont félelmetes is egyben. Mondja ő, aki egy hónapig nem volt hajlandó szóba állni senkivel, mikor lelépett Lottie. Egy pillanatra hagyom, hogy a gondolatok lelassuljanak, és ne cikázzanak bennem. Mert még olyan mondok, amit még magam is megbánok.
- Felfogtam mi a baja. De azt te is felfoghatnád, hogy nem csak poénból keresett meg. Baszod a pénzed kell neki, mert tudja, hogy mivel csaljon csapdába. Megint. – pillantok rá, mert nekem cseppet sem tetszik, ahogy beszél róla. Leginkább úgy tűnik, hogy őt megzavarta és azért a kellemes emlékek úsznak a fejébe vissza, nem pedig az, ahogy faképnél hagyta.
- Attól jobb lenne, ha megdugnád? Egy numera nem fog kárpótolni a pénzed miatt. Mellesleg meg te is tudod, hogy bele is halhat ebbe. Bár kellemes halál lenne. – nevetek fel, mert azért minden férfi álma, hogy egy jó szexbe haljon meg, ne vénen összeaszalódva egy kórház szobába, ahol az emberre rábasszák az ajtót.
- Szerintem rossz sorba álltunk. Lehet több pénzt és karrierért kellet volna, nem pedig ilyen libákért küzdeni. – helyeselek és végig mérem a terepet körülöttünk. Meg tudnám tenni? Lelépni valamelyikkel, hogy kiéljem magam?
- Szóval az exed haldoklik, az enyém meg őrült lett. Mennyire jó páros lettünk. Valahogy most sikerült ugyan azt a cipőt felhúznunk. Kicsit szűkös. – nevetek én is, és a pincérnő megjelenik két itallal majd a mellettünk lévő asztalra mutat, hogy ők küldik. Két nő összebújva sutyorog, és ránk nézve nevetnek.
- Na, öregem, ideje kikapcsolódni. – intek a lányoknak, hogy megköszönjük az italokat. Majd a pincérnőnek adok pénzt, hogy ugyan passzoljunk nekik is valami italt. Ha már ők tették meg az első lépést.


Vendég

avatar
Vendég

Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Hayden & Shane - discussing about the men's life   Csüt. Dec. 07, 2017 7:03 pm


Hayden & Shane
this will be a serious conversation about the women...

- Hát mert egyszerűen nem vagyok képes feldolgozni a tényt, hogy évek óta egy nővel hetyegsz. Legalább szórakoznál egy kicsit. Okosba', tudod!? – A fejem lehet, hogy megért egy misét, mikor Hayden közölte a tényeket, de ez annyira hihetetlen és elképzelhetetlen számomra, hogy az valami őrület. Ha neki így jó, akkor persze nekem is oké a dolog, egészen addig, amíg nekem nem kell ilyesmi életmódot folytatnom.
- Meg is bántam, haver. A nők nem érdemlik meg, hogy hűséges legyél, mert a legaljasabbak, és akkor támadnak, amikor már nem számítasz rá. Én már csak tudom. – mondom neki komolyan, és lám, Liza is akkor trükközött, amikor már Hayden nem számított rá. Ki gondolná, hogy ilyenektől hazudozik, mint egy gyerek? Pedig a nők nagy része arról álmodozik, hogy egy olyan férfi legyen a gyereke apja, mint Hayden. Erre tessék. Alamuszi nyuszi nagyot ugrik.
Látom a barátomon, hogy nagyon maga alatt van, és ilyenkor kicsit azt érzem, hogy „na persze, én megmondtam”, de emellett azt kívánom, bárcsak ne lett volna igazam a nővel kapcsolatban. Azt nem gondoltam, hogy talán ez lesz a vége, de azt igen, hogy a nővel nincs rendben valami.
- Hát, barátom. Most mondjam azt, hogy ráérsz még a gyerekkel?! Van még időd, nem vagy öreg. Annyira rá vagy már állva erre a témára? – kérdezem egy korty alkohol kíséretében. Nekem eszembe sem jutna gyereket csinálni. Igaz, nem is lenne kinek, mert azt azért nyilván nem szeretném, ha a gyerekem anyja valami jött-ment lenne. Nem azt mondom, hogy kikell érdemelni, de azért azt nem szeretném, ha szülne egy kölyköt valami egyéjszakás kalandom, és aztán nesze baszd meg, jól kicsesztünk mindenkivel. A gyerekkel leginkább.
- Nem, Hay. Eszembe sincs újra bedőlni neki. Most már jól tudom, milyen alattomos. Arról nem is beszélek, hogy nincs is köztünk semmi. – magyarázom neki komoly arccal. – És nem is lesz. – teszem hozzá, mert a haverom arca aggódó. A porbléma az, hogy én sem vagyok teljesen biztos benne, hogy nem lesz köztünk semmi, mert ahányszor megjelent, égető érzés gyúlt bennem aziránt, hogy rögtön a magamévá tegyem. Ennek ellenére, eddig nagyon is sikerült ellenállnom, és remélhetőleg a felállás így is marad.
- Hát... – reagálok, de Hayden ölni tudna a tekintetével. – Te nem tudod, milyen az ágyban... Egy kezemen megtudom számolni, hogy mennyivel volt olyan jó a szex, mint vele. – mosolyodok el. Persze Lotte-tal a kapcsolatunk alapja nem ez volt, de az egyik mozgatórugója biztosan. Persze azt már nem tudom biztosan, hogy mi volt az alap, mert Lotte részéről biztos nem a szerelem. Mindegy is, már túltettem magam rajta, igazából az a baj, hogy újra megjelent.
- Szórakozz kicsit, ha már elküldted. Még ha vissza is fogadod, addig legalább nem miatta bánkódsz. – tanácsolom neki, és a pincérnő két itallal jön az asztalunkhoz. Én nem rendeltem semmit, és tudtommal Hayden sem, de hamar a mellettünk lévő asztalra siklik a tekintetem, ahol két vihorászó nőszemély tekintget felénk.
Ja, de ne csak a szád járjon! – ripakodom rá, mert még mindig nem hiszem, hogy képes lenne megdugni valaki mást.
- Meghagyom neked a választás jogát. – mondom és szemügyre veszem a szőkét és a vörös hajú hölgyeményt. Tulajdonképp egyre megy mindkettő szinte, csak épp a hajszínük más.
- Egyébként szerinted hány évesek lehetnek? Na nem mintha nem lenne mindegy, csak tudod, nem akarok börtönben csücsülni éveket. A múltkor egy tizenkilenc évessel kezdtem ki, és majdnem lefeküdtem vele, öregem, esküszöm, hogy legalább harmincnak kinézett. Mikor véletlen a korra terelődött a szó, és kiderült, hogy csak tizenkilenc, hát szinte hazáit rohantam. Nem kellenek a tapasztalatlan kis ribancok amúgy sem. – vázolom fel neki a múltkori esetet, ami még mindig mélyen él az emlékeimben. Ezek a nők azonban nem néznek ki olyan fiatalnak, de olyan 27 környékére tenném őket. Egy halvány mosolyt villantok a lányok felé, akik hamar kapnak az alkalmon és közelednek az asztalunk felé.
- Helló. Ti vagytok a dokik, akikkel a múltkor is olyan hamar megtaláltuk a közös hangot nem? - villantanak széles mosolyt, én pedig csak kamillázok, hogy honnan tudják ezt az infót.
- Nem emlékeztek ránk? Pedig jó kis este volt. – Kérdőn pillantok a barátom felé, hátha ő vágja, hogy mégis honnan kellene ismernünk a két hölgyeményt. Annyira részegek lettünk volna, hogy nem vagyunk képben?!avatar
Egészségügy
Play by :
David Gandy
Kor :
35
Foglalkozás :
szív- és mellkas sebész
Hozzászólások száma :
137

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Hayden & Shane - discussing about the men's life   Pént. Dec. 15, 2017 9:35 pm


Shane & Hayden


Én már régen kinőttem ebből a szoknyavadász életből, amihez ennyire ragaszkodik Shane. Talán az egészről ténylegesen az a ribanc tehet, aki ismét felbukkant az életében. Nem válaszolok inkább semmit arra, hogy nem bírja feldolgozni, hogy nem fekszem le minden jött menttel. Mert megválogatom a partnereimet. Plusz, ha már itt tartunk, akkor, ha van feleségem, akkor minek még több fejfájás és reggeli ajtócsapkodás? Meg van az nekem a nélkül, csak egy állandó, nem mindig más segg néz velem farkasszemet, mert éppen dühösen elhagyja a szobát.
- Most rá akarsz venni arra, hogy csaljam meg Lizát? – hangosan felröhögök, mert ennyire már csak nyíltabban úgy tehetné számomra érthetővé, ha elém állítana valami meztelen nőt, hogy „tessék neked vettem, játssz vele”. De mi a legrosszabb az egészbe? Ki is nézem a barátomból, hogy így próbálja kimosni a ködöt a szememből. Viszont jót röhögnének, ha a gondolataim éppenséggel valósággá válnának.
- Nem az, hogy öreg vagyok. Shane, ez nem kor vagy döntés. Egyszerűen jött egy érzés hogy valami hiányzik a kertes ház meg a kutya már nem elég. Mert dolgozol és még is érzed, hogy valami nincs meg. Most meg már úgy érzem az életem nincs meg. – nevetek fel, ahogy a poharamat szárazra ürítem és az asztallapján forgatom az ujjaim között, ahogy elképzelem, hogy a nagy Hayden Rafferty élete a darabjaira hullott. Mindenki irigyelt, most miért nem teszi egyik sem?
- A faszt nem, nézz magadra. Még mindig sóvárogsz utána, most is arról beszélsz, milyen kibaszott tökéletes volt az ágyban. – vágom hozzá a tömény igazságot, még ha ez most túl nyersre is sikerült. Az igazság az, hogy eddig arról papolt, hogy mennyi nőt kefélt meg és nekem is ezt kellet volna tennem. De azért kibújt a szög a zsákból. Mert ahogy látom, az egész vadászat az volt, hogy keressen valaki mást Lottie helyére, nem pedig az, hogy elfelejtse.
- Olyan eszméletlenül fafej vagy. Baszod, attól nem lesz jobb, ha csak a hasonmását keresed, ha nem is testi, de az ágyban nyújtott teljesítményeit túlteljesítse. – lököm meg az üveget felé, hogy igyon mielőtt még valami óriási hazugság vagy baromság fog kijönni a száján. Amit még ő maga sem fog elhinni.
- Fogok szórakozni, de előbb van egy kis dolgom. – a zsebembe kutatva nem bírom tovább és beveszem a gyógyszereket. Nem ittam annyit, hogy kiüssem magam. De úgy érzem, hogy az egész derekam leszakad, viszont mindenki tudja, hogy egy orvos a legrosszabb beteg és nem is hajlandó elmenni egy kollégához mert akkor viszont gyengének és butának érzi magát.
- Nem csak a szám jár. – nézek én is a nők felé és megrázom a fejem.
- Nem attól leszek most férfi, ha elviszem és megdugom valamelyiket. Holnap munka és konzíliumba kell, menjek. Van egy betegem, akinek erős háti panaszok vannak. Viszont minden vizsgálat negatív, szóval keresek nefrológust. – rohadtul nem fogom elmondani, hogy nem is más ember miatt fogok menni, de persze ezt senki nem tudja, hogy a beteg én vagyok.
- Mostani sminkkel nem csoda, hogy simán átbasszák a fejünket. Aztán jöttek volna a szülők, hogy mi jogon rontod meg az ő ártatlan lányukat. – röhögök, mert elképzelem, hogy Shane elrohan és a zuhany alatt kuporog, hogy majdnem megrontott egy épp csak felnőttnek nevezhető lányt.
- Már ne vedd sértésnek, te lepedő akrobaták koronázatlan királya, de lehet a csajnak több tapasztalata volt, mint neked. – vihogok végül, mert ezek szerintem már így születnek. Mert kizárt, hogy ennyire elkúrt világba élnénk.
Már nyitnám a számat, hogy olyan harminc körüliekre saccolnám őket, mikor megjelennek és persze azonnal beszélni kezdenek és a szőke lány melletti széket a lábammal kitolom, ezzel kínálva a helyet, hogy üljenek le közénk.
- Aha, mesélj még milyen volt az az este. – nézek a lányokra, majd Shanek megvonom a vállam, mert hiába kutakodok én az emlékekben, de nincs még egy hajszál sem, amibe belekapaszkodhatnék.
- Hát tudjátok, már készültünk menni, aztán Kath eleset és ti segítettétek föl. Végül jegeltétek a lábát, mert a cipősarka eltört és akkor beszéltünk. Akkor került szóba, hogy dokik vagytok.– a lány úgy beszélt, mintha istenek lennénk, én meg nem bírom tovább és a képébe röhögök.
- Hát akkor részegen menők vagyunk, de angyalom egy szívsebész és egy fül-orr gégésszel nem sokra mentél, még részegen sem. – ennél gázabb mesét még életembe nem hallottam. De a teperésért jár neki pár pont.


Vendég

avatar
Vendég

Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Hayden & Shane - discussing about the men's life   Szer. Dec. 20, 2017 4:45 pm


Hayden & Shane
this will be a serious conversation about the women...

Bárki bármit mond, egy nő csak keserűséget hoz, ha kapcsolatban kell lenni velük. Arra jók, hogy gerincre vágjuk őket és a kurváink legyenek, másra nem. Ezen a véleményen vagyok, és elismerem, hogy az emberek nyolcvan százalékának ez nincs ínyére, de kit érdekel?! 
- Épp az előbb mondtad, hogy elment. Ha már elment, nem kell sírni utána, vagy visszatartani. – Na, pont én mondom, hogy nem kell sírni utána, miközben a halálomon voltam hetekig, mikor Lotte elhagyott. Mindegy, ugyebár a másik oldalon könnyen beszélek, de ha benne van az ember, az már sokkal szarabb, és tényleg nem lehet tudni, mi a legjobb döntés. 
Együtt iszom a legjobb barátommal, mint ő anno velem, amikor a legnagyobb szükségem volt rá. 

- Na jó haver, nem kell letargiázni. Rendbe jön majd minden. Ha meg bánt, hogy lelépett, akkor menj utána. Bár ezek után sem akar gyereket gondolom, és ha ellentétesek a nézeteitek, akkor kuka az egész. – Ráemelem a tekintetem, miközben lehörpintem az utolsó cseppeket a pohárból és pár pillanatig figyelem csak. A hülye is látja, hogy most nagy szarban van és összeomlani látszik az élete. 

- Nem fogom hagyni, hogy elbaszd az életed, csak mondom. Nem éri meg átadni magad a teljes értelmetlenség érzésének, hidd el. Tapasztalatból mondom. Te még nem süllyedtél mélyre, ne tedd, mert onnan aztán még egy jó baráttal is kurva nehéz kimászni. – magyarázom neki, mert nagyon is jól emlékszem a napokra, amikor még fürdeni sem voltam hajlandó, és kvázi azt kívántam, bárcsak megdöglenék. Senkinek sem kívánom, de tudom, hogy ha bármi ilyesmi újra megtörténne velem, akkor nem hagynám el ennyire magam. Persze ez a terv. Ha ott áll az ember, mindjárt más színben látja a dolgokat.
- Hát ha az volt! – nevetek fel halkan, és a fejemben lepereg a pár évvel ezelőtti szexjeleneteink sorozata. Vajon még mindig ugyanolyan jó lehet? – Viccet félre téve Hayden, nem fogok belemenni a játszmáiba, de akkor is idegesít, hogy szívbeteg. Ha majd meghal és tudtam volna rajta segíteni? Az sem lesz jobb. – húzom el a szám, majd figyelem, ahogy a zsebéből valamilyen gyógyszert halász elő. Összeráncolom a homlokom és figyelem az arcát.
- Azok milyen bogyók Hayden? – kérdezem, mert a színéből és a méretéből nem tudom megállapítani, és nem tudok semmiféle betegségről, ami miatt gyógyszert kellene szednie.
- Nem biztos, hogy ez most jót fog tenni ezután a pár pohár whisky után. – hunyorgok rá, és megpróbálom kivenni az arckifejezéséből a dolgokat. Nagyon remélem, hogy nem lesz gyógyszerfüggő amiatt, hogy szétmentek Lizával, mert az gyilkos. Rosszabb, mint az alkohol. Ezerszer.
- Ugye nem valami kedélyjavító szarok? – vádlón nézek rá. Mégis miért nem szólt semmiről? Ha beteg, arról jogom lenne tudni. Semmi más nem hiányozna, már csak az, hogy a legjobb barátomnak is valamilyen aljas betegsége legyen.
- Nem, tényleg nem attól leszel, de azt nem állíthatod, hogy nem esne jól egy numera, aminek nincs semmi következménye. – széttárom a karom és mosolyt villantok rá. – Jó, te tudod, de jó lenne, ha egyszer megfogadnád a tanácsomat. – A tekintetem közben a mellettünk lévő asztal nőire vezetem, és szemérmetlenül mérem végig őket. Felröhögök Hayden állításán.
- Hát... Semmin nem lepődök meg, ami a nőket illeti. – Azt azért kétlem, hogy több tapasztalata lenne, mint nekem, mert már magam sem számolom, hogy hányadik nőnél járok, de nem is érdekel. Nem azért dugom meg őket, hogy bárkinek is kérkedjek, hanem mert élvezem. A lányok nem éppen visszahúzódóak, ugyanis hamar áttelepszenek a mi asztalunkhoz, én pedig szívesen kínálom fel a szőke barátnőjének a mellettem lévő üres helyet. Szó nélkül hallgatom a mesét, de még akkor sem ugrik be egy szemvillanásnyi emlékkép sem, de hamar rájövök, hogy az egész sztori kitalált. Nem tudom, hogy csak véletlen találtak bele, hogy orvosok vagyunk, vagy tényleg ismernek minket valahonnan.
- Mindegy. Remélem már rendben van a lábad. – mosolyodom el, és a mellettem ülőre pillantok, s zavartalanul siklik végig a tekintetem a szoknya végétől a csinos virgácsain. – Nincs ezzel semmi gond, sőt. – elismerően mosolygok rá, és kitöltök magamnak meg a barátomnak még egy pohár italt.
- És lányok... mi a tervetek estére? – érdeklődöm, és jelentőségteljes pillantással lesek a velem szemben ülő barátomra.
- Nincs különösebb tervünk, bár lennének ötleteink. – mondja, én pedig halkan nevetek fel, és célzó tekinteteket küldök a velem szemben ülőre.
- Na, az jó, ötleteink nekünk is vannak, igaz Hayden? – kérdezem és próbálom kicsit oldani a hangulatot. El kell engednie magát. Most én vagyok a kisördög, aki belé bújtatja a rosszat...avatar
Egészségügy
Play by :
David Gandy
Kor :
35
Foglalkozás :
szív- és mellkas sebész
Hozzászólások száma :
137

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Hayden & Shane - discussing about the men's life   Csüt. Dec. 28, 2017 2:29 pm


Shane & Hayden


Shane olyan ember, aki tudja, honnan jött és ki volt mellette mikor bajban volt. De ha nem is mindennap találkozunk, megjelenik, mikor gáz van. Most is sokat köszönhetek neki, mert itt van, és azt tesszük, ami most nekem a legjobb. Mikor neki volt szüksége rám, akkor ott voltam, ha kell, ha nem. A testvérével felváltva sosem hagytuk magára. De most még is olyan mintha kihasználnám. De ő még is jó képet vág, ha épp nem Lizát szapulja. Elmosolyodom, mert igaza van, nem szabad itt depressziózni, főleg mert akkor csak jobban összeomlik minden körülöttem. Már ha lehet ennél jobban lehetséges lenne.
- Nem tartottam vissza, de még is csak húsz év. – sóhajtok egyet. Mert ő tudhatná a legjobban, hogy nem egy nap lesz őt elfelejteni. Mert én azt hiszem, nem vagyok rá továbbá kíváncsi lenni.
- Minek menjek utána? Ő már elment. Megmondta, hogy én voltam a hibás. - nevetek fel keserédesen és inkább próbáltam nem arra gondolni, hogy azért voltak szép napjaink. Viszont annyira nem akartam ott lenni. Mert inkább az alkoholba vetem a bánatomat. De persze öreg barátom ismét felbukkant és a fájdalom végig szaladt a gerincemen, egyenesen az őrületbe akart kergetni. Nem is csoda, hogy még nem őrütem meg. Mert ez már kínzóan fájdalmas és úgy érzem, hogy leszakad az egész derekam. Legjobban úgy tudnám körül írni, mint az öreg nénik, akik csontritkulással néznek szembe és minden porcikájuk fáj.
- Te mondod? A tapasztalat most nem segít. – nevetek továbbra is, mert úgy érzem, hogy a két szerencsétlen ennél jobban már nem is lehetnénk elbaszottak.
- Nem kérhetem, hogy mellettem legyél, van munkád és betegeid. Meg fogom oldani, csak idő kell. – válaszolok komolyan arra, amit olyan alaposan a fejemhez vágott. Mert elviccelhetjük, hogy mennyire elcseszettek vagyunk. De most ez nem segít.
Persze az én gondom is akkor tetőzik, mikor Charlotte úgy döntött, hogy visszatér, és ismételten tönkre teszi a barátom életét. Mert mondhat bárki bármit, tudom jól, hogy nem fogja csak úgy semmiben hagyni. Shane túl jó fogás lenne a számára.
- Na, ne mondd, és lelépet, most hirtelen kellesz neki? Ne nevetess, miért nem azzal csináltatja meg azt, amiről azt sem hittem, hogy létezik. Véletlenül nem lenne elég, hogy beolajozd? Biztos berozsdásodott. Vagy Ózt is rászedte és bosszúból valami szar szívet kapott. – összegezem, mert szép szép, csak az a baj, hogy nem lehet csak úgy elfelejteni a dolgokat. Shane sem azt látja, ami Lottie távozásával történt, hanem azt a nőt, akiért megőrült és képes volt a gatyájában maradni. Bármilyen nő jött vele szembe.
A fájdalom pedig nem múlik, és ezért úgy döntök, hogy két szem bogyó most már nem sokat fog ártani. De persze ezt a barátom figyelmét sem kerüli el. Első kérdésére nem is reagálok, mert nem akarom még ezzel is terhelni, elég Lottie jelenléte.
- Orvosként nem fogok olyan cuccot tolni, amitől meghalok. – legyintek és most már kisebb korttyal kísérem le őket. Aztán hirtelen felfigyelek rá.
- Szerinted drogozom? - nevetek fel, mert azért csak jobban ismerhetne. Sosem nyúlnék olyan szereket.
- Nyugi, csak fájdalomcsillapító. Már előtte is szedtem, nem Liza miatt kell. – legyintek, mintha egy semmiségről lenne szó. Hiszen tényleg az. Mert bárki bármit mondd, nem szoktam rá a szerekre. Egyszerűen csak kell, hogy elviseljem azt, amiről próbálok nem is tudomást venni.
A lányok megjelennek és érzem, hogy Shane most már nyeregbe érzi magát. Persze nincs ellenemre a dolog, hiszen most már a szabadság szele simogatja az arcomat. Nincs mese, most már itt a lényeg.
A lányok olyan mesével állnak elő, ami szemmel láthatóan mi nem vesszük be, hiszen már napját sem tudom, hogy mikor ültünk össze a haverommal.
Aztán csak csendben figyelem őket, végül pedig a telefonomra pillantok és felállok.
- Mennem kell, sürgős eset. – hazudom könnyedén és kezet nyújtok Shane-nek. – Mennem kell, te meg érezd jól magad.Aztán beszélünk még. – kacsintok a lányok felé. Az igazat maradhattam volna, de a fájdalom nem tompul és le kell, feküdjek. Bele fogok bolondulni.


Vendég

avatar
Vendég

Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Hayden & Shane - discussing about the men's life   

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down
 

Hayden & Shane - discussing about the men's life

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Hayden G. Evans
» Lotte & Shane - The new beginning
» Second Life Kristálybolt
» Hela; the queen of life&death

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin in New York :: Archívum :: Játékok-
^
ˇ