One belongs to New York instantly. One belongs to
it as much in five minutes as in five years.
Belépés

a városba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Társalgó
szavak sokasága
Új posztok
hozzászólásokBrooklyn Steel

Emily Hayland
Today at 11:41 amElkészültem az elõtörténetemmel...

Noah W. Monroe
Today at 11:33 amNoah William Monroe

Noah W. Monroe
Today at 11:28 amAaron & Cherry - International Children day with justice

Aaron Bennett
Today at 11:19 amAaron x Lena - A paktum

Aaron Bennett
Today at 11:16 amAvatarfoglaló

Fable Hill
Today at 11:14 amOwen x Wyatt x Aaron - The big trouble

Aaron Bennett
Today at 11:14 amNoel&Chase

Chase Ginsberg
Today at 10:09 amFoglalt keresztnevek

Noel Bartlett
Yesterday at 11:33 pm
Lakosok
nyilvántartása
Csoport neve
Média 7 2
Diákok 10 4
Törvényszegõk 14 10
Bûnüldözés 9 10
Hivatal 0 1
Üzlet 6 6
Oktatás 4 6
Munkások 5 1
Egészségügy 6 4
Összesen 60 45
Ismerõs idegenek
New York utcáin
Jelenleg 29 felhasználó van itt :: 13 regisztrált, 0 rejtett és 16 vendég :: 1 Bot

Aya Minnette, Catherine E. Brooks, Charlie O'Connor, Charlotte Evans, Constance Reyes, Emily Hayland, Erik Lindström, Fable Hill, Jasmine Rosque, Juliet Brewster, Kayline Prescott, Noah W. Monroe, Shane Harper


A legtöbb felhasználó (67 fő) Vas. Márc. 12, 2017 6:18 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Aimee && Nora | the beginning of a new friendship

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Aimee && Nora | the beginning of a new friendship   Pént. Okt. 06, 2017 6:34 pm


Aimee and Nora
the beginning of a new friendship
A modellügynökségtől nem messze van egy kávézó, ahová ha nem is minden reggel, de viszonylag igen gyakran betérek. Nem vagyok olyan kávé-őrült, mint a New York-iak többsége, de időnként nekem is nagyon jól tud jönni egy erős fekete, tejjel vagy tejszínnel, esetleg vaníliával, amely felpörget, új löketet ad a nap folytatásához, a fotózásokhoz, vagy eleve azzal kezdem a reggelt. Ez a hely pedig közel áll a szívemhez, nem csak azért, mert nagyon hangulatos, vagy mert nem kell messzire menni érte, hanem azért is, mert igazán kedvelem a tulajdonost. Az talán még erős kifejezés, hogy barátnők vagyunk Aimeevel, hiszen a legtöbbször csak akkor találkozunk, ha beülök hozzá tíz-tizenöt percre, egy kicsit beszélgetünk, aztán már rohanok is. De mindig úgy éreztem, hogy hasonló gondolkodásúak, beállítottságúak vagyunk, és ha az időnk jobban engedné, vagy bármikor úgy alakulna, akár barátok is lehetnénk.
Valójában az az igazság, hogy amióta itt van Charlotte, nem sok olyan ismerősöm maradt, akikkel igazán közeli viszonyt ápolnánk. A világ hatalmasat fordult velem, amikor kiderült, hogy terhes vagyok, és a legtöbben igen hamar elmaradoztak mellőlem, nem illettek bele az új életvitelembe. Még a saját szüleim is majdnem kitagadtak, mert nem értették, miért akarnám megtartani egy vadidegen ember gyerekét, és egyedül felnevelni, amikor a huszonhármat is épp hogy csak betöltöttem. Előttem állt még az élet, sok-sok lehetőséggel, a sulival és az álmommal, hogy apám nyomdokaiba lépjek, és én is nyomozó lehessek, és készen álltam mindezt félredobni az apró kis jövevényért. Azt hiszem, a szüleim úgy vélték, ha nem támogatnak, majd meggondolom magam. Persze tudom, hogy csak a legjobbat akarták nekem, főleg miután a gyerekkorom nagy részében olyan sokat kellett nélkülöznünk édesanyám betegsége miatt. Felnőtté válva pedig még túl korainak tűnt, hogy ismét másnak szenteljem az életem, amikor még olyan keveset éltem magamért. Utólag persze megbánták, hogy elfordultak tőlem, sőt, azt hiszem, egy kicsit szégyellték is magukat még elég sokáig, de a lényeg, hogy időközben nagyon megkedvelték az unokájukat, és mindig besegítenek, amikor csak tehetik. Tisztában vannak azzal is, hogy ezt én választottam, önként, és kiállok a saját döntéseim mellett. Tény, hogy soha, egy pillanatig sem bántam meg. Bár ez nem azt jelenti, hogy soha nem reméltem volna, hogy az apa egyszer csak előkerül majd, tudva azt, hogy Charlie mennyire szeretné őt megismerni. Most azonban, hogy Becks derült égből villámcsapás módjára egyszer csak felbukkant, nekem meg lehetőségem volt ráborítani az igazság terhét, igazából magam sem tudom, hogyan is érzek ezzel kapcsolatban.
Nos, a történtek fényében mindenesetre határozottan úgy vélem, hogy kijár nekem egy pohárral a kedvenc kávémból, a kedvenc helyemen, ezért alig várom, hogy véget érjen a mai fotózás, és betérhessek a kávézóba. Miután leadom a rendelésemet a pultnál, ott helyet is foglalok, és csak figyelem csendesen a vendégeket, illetve a személyzetet, majd egy idő után feltűnik valami furcsa Aimeevel kapcsolatban. Valami más rajta, valami megváltozott, mégis valahogy ismerős az egész, ahogy mosolyog, ahogy ragyog, a szemeiben valamiféle érthetetlen szomorkás boldogsággal és sok mással, a kezei pedig időről időre önkéntelenül végigsimítanak a hasán. Ő maga ezt talán észre sem veszi. El fog a deja vu érzés, mintha magamat látnám nyolc évvel ezelőtt. Másnak talán nem tűnne fel ilyen hamar, de én már ismerem a jeleket, és elég régóta ismerem a lányt is ahhoz, hogy észrevegyem a változást. Azt viszont nem tudom, hogy van-e valakije. A kíváncsiság hajt, és kicsit talán az együttérzés is, amikor újra megszólítom őt a pult felett.
- Helló Aimee! Hogy vagy? Tisztában vagy vele, hogy ragyogsz? - kérdezek rá mosolyogva, aztán ha közelebb jön, kicsit halkabbra és bizalmasabbra váltva hozzáteszem. - Valószínűleg a terhesség teszi. - Cinkos tekintetemhez őszinte mosoly párosul, és remélem, nem veszi tolakodásnak a megjegyzésemet.


◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
avatar
Munkások
Play by :
◇ Katie Cassidy
Kor :
32
Foglalkozás :
◇ model, mom, criminology student
Hozzászólások száma :
187

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Aimee && Nora | the beginning of a new friendship   Kedd Okt. 10, 2017 3:50 pm

Nora & Aimee


BFF time


Minden nap van valami új, amit felfedezek, mint például eddig a reggeli kávémat sem tudtam úgy meginni, hogy ne köszönjön vissza. Vagy, hogy tudom, hogy a gumimaci éppen egy nagy üveg savanyú uborkával a legfinomabb. De még is úgy döntöttem, hogy életemben csodás dolgok történtek, és ha csak az ikremre számíthatok a családomtól, akkor is fel fogom nevelni a gyerekeimet. Hiszen kaptam egy olyan csodát, amit felelőtlenség lenne kidobni, vagy épp elhalasztani
Az orvosi utasítás ellenére is ugyan úgy dolgozom, bár kevesebb időt töltök a kávézó publikus tereiben, azért megjelenek, vagy ha segítség kell akkor számíthatnak rám. De azért lássuk be, kerekedő pocakkal nem igen ugrálhatok. Így az ötödik hónap elején már játékosan lehet játszani a hasammal. Élvezem, hogy kerekedik és bár más kétségbe esne attól, hogy felszaladt rá pár kiló, én örömmel veszem a kihívást.
Bár Noahval nem sikerült a mai nap beszélnem, valami furcsa érzésem van. Ezért is inkább belevetem magam a kávék világába és az egyik lánynak el kell szaladnia, így beállok helyette, leginkább összeszedem a poharakat és az asztalokhoz viszem őket.
Sokan már visszatérő vendégek, és a Riddle családnak köszönhetően többen ismernek és szeretnek betérni a családias kávézóba. Ami nekem a legnagyobb büszkeségem jelenleg. Aztán pár mosoly és köszönés utána felvéve egy tálcát sétálok a mosogatóhoz, hogy legyen tiszta pohár, mikor ismerős hang üti meg a fülemet és a mellettem elhaladó személyzetisnek a kezébe adom és mosolyogva indulok meg a hang irányába, hogy kikerülve az asztalokat elé kerüljek.
- Nora!- mosolyodom el üdvözlés képp és mindig elgondolkodom, hogy a fenébe lehet ennyi energiája és ilyen munka mellet a családjára is. Azt hiszem a múltkor láttam a lányával, mert mintha a kislány úgy szólt volna neki, hogy anya. Erre a gondolatra melegség töltötte el a szívemet és persze kezem azonnal a hasamra szaladt. Nem sokára nekem is úgy fognak szólni.
- Ugyan, ne mondj ilyeneket, melletted? Betöltöd fényességgel az üzletet. – ölelem magamhoz, hiszen a bókok most nagyon is jól esnek, hiszen elég érzelmi válságon estem át ahhoz, hogy tudjam mennyire nem jó az embernek egyedül. De aztán meglepetten pillantottam rá és szégyellős mosollyal néztem rá. Igen, azért a tapasztaltabbaknak feltűnik valami, ami a hétköznapi embereknek nem.
- Hát lehet benne valami. Mindig azt hittem ez valami rossz vicc. – nevetem el magam, mert tényleg azt hittem csak irónia arra, hogy meghíznak, és nem bírnak mozogni az utolsó hónapokba. Viszont feltűnt, hogy sokkal több férfi fordult meg utánam és miután letudtam Solomon és Noah veszekedését, azóta sokkalta jobban érzem magam.
- Gyere, mesélj, milyen napod volt. Kérsz valamit? Hozok neked egy karamellás kávét? – néha keverem az embereket és lehet a vaníliásat szokta inni? Megvárom a válaszát és elsuhanva pillanatokon belül hozom is a kért italt és a pohár narancslevet számomra.
Bár a terhesség nem alakult jól, hiszen a babák veszélyben voltak és most gyógyszerekkel kell tartanom az egyensúlyt, próbálok pozitív lenni.
- Honnan tudtad? – kérdezem szemérmesen, ahogy helyet foglalok vele szemben és a poharamból kortyolok egy nagyot. El is feledkeztem róla, hogy mennyire szomjas vagyok, egészen addig míg nem éreztem meg a narancs kesernyés ízét a számba.

avatar
Üzlet
Play by :
Gal Gadot
Kor :
32
Foglalkozás :
Kávézó tulajdonos
Hozzászólások száma :
61

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Aimee && Nora | the beginning of a new friendship   Vas. Okt. 29, 2017 8:01 pm


Aimee and Nora
the beginning of a new friendship
Aimee arcán kedves, örömteli mosoly jelenik meg, amikor megpillant, majd oda is lép hozzám, és barátságosan megölel. Jóízűen felnevetek a bókjára, amivel az enyémre válaszol, aztán csak legyintek. Nem hiszem, hogy sokat adhatnék hozzá a hely fényéhez, ez a kávézó így szuper, ahogy van, beleértve az ő figyelmes kiszolgálását is, amivel a vendégei felé fordul. Látszik, hogy szereti ezt csinálni, szeret emberekkel foglalkozni, és hogy értékeli azokat, akik ide betérnek.
- A hormonok teszik szerintem, megváltoztatják a kismamákat, sok mindenre hatással vannak... Én sem gondoltam volna, amíg nem lettem terhes – mosolyodom el magamban el is tűnődve a témán. Nekem is sokan megjegyezték, amikor áldott állapotban voltam, hogy csak úgy ragyogok, hogy mennyire megszépültem, persze minden jó indulattal, nem abban az értelemben, hogy előtte csúnyácska lettem volna, hanem úgy, hogy anyai örömök elé nézni... ez hozzáad valamit a külsőnkhöz is, a növekvő pocakon kívül is. Kezdetben én is szkeptikus voltam, de miután többektől újra és újra hallottam a bókokat, lassan én is kezdtem elhinni. Állapotosnak lenni valóban varázslatos dolog, de azt hiszem, hozzá sem fogható ahhoz az érzéshez, amikor az első hónapokban a karjaidban tartod az újszülöttedet, láthatod, amint fejlődik, és közben képtelen vagy felfogni, hogy annak a gyönyörű csöppségnek te adtál életet, hogy általad létezhet, hogy valami csodásat adtál a világnak, ami onnantól fogva a szemed fénye is lesz. Megváltoztat, más lesz az életed, máshogy látod a világot, és magadat is benne. Persze vannak néha nehezebb napok, percek, időszakok, de maradéktalanul megéri.
- Ó, köszönöm, de én már meg is rendeltem, és úgy néz ki, mindjárt kapom is – pillantok el Aimee mellett a pult mögött segédkező felszolgáló felé. - Vaníliás a kedvencem egyébként, de a karamellás kávétok is isteni – teszem hozzá, mielőtt valóban megkapnám az italt, majd visszaterelődne a szó a terhességére.
- Hmm... hát nem is tudom, vannak apró jelek, ami talán nem tűnik fel mindenkinek, de olyanoknak, akik ezen már átestek, hamarabb szemet szúrnak. Egy kicsit... más vagy. Azon kívül, amit mondtam, például... hogy is mondjam... óvatosabbnak tűnsz. És ahogy a pocakodra téved a kezed olykor-olykor, ez a mozdulat is tipikus. Azt hiszem, ezt csak az anyák, és a leendő anyák érthetik, milyen érzés – mosolyodom el kissé ábrándosan. Nem voltam könnyű helyzetben annak idején, az apa és a szüleim támogatása nélkül, egyedül, de mégis végig akartam csinálni, mert attól a pillanattól fogva, hogy tudtam, felfogtam, hogy egy apró élet növekszik bennem, tisztában voltam azzal, hogy bármit megtennék, hogy megvédjem, és hogy jó élete legyen majd.
- Lehet, hogy már tudod is, vagy láthattad velem, de nekem is van egy lányom. Most nyolc éves, már iskolás. A babadolgai így már régen dobozokban vannak a pincében, de szívesen átkutatom neked őket, hogy találunk-e olyasmit, aminek ti is hasznát vehetitek... - ajánlom, majd magamból kiindulva úgy vélem, ilyenkor minden apróságnak, minden kis ajándéknak örülni tudunk. Nem azért, mert úgy gondolom, hogy nem lenne pénze magának megvenni, amire szükségük lehet, hanem mert ilyenkor talán még elképzelni sem tudjuk, mennyi mindenre szükség lehet, amikor a pici már megérkezett.
- Hanyadik hónapban is vagy? Remélem, nem veszed rossz néven a faggatózásomat – mondom aztán kissé visszakozva, hisz nem szeretném beleütni az orrom semmi olyanba, amihez semmi közöm.


◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
avatar
Munkások
Play by :
◇ Katie Cassidy
Kor :
32
Foglalkozás :
◇ model, mom, criminology student
Hozzászólások száma :
187

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Aimee && Nora | the beginning of a new friendship   Szomb. Nov. 18, 2017 9:14 pm

Nora & Aimee


BFF time


Kicsit még félve vállalom fel a nyilvánosság előtt a terhességet, tekintve, hogy ha Noah tehetné, sose mondaná el senkinek sem, hogy milyen bajba sodródtunk. Mert hát jelenleg én nem úgy gondolok rájuk, mint valami isteni sorscsapás, hanem, mint áldás, ami kiegészíti az életemet. Bár most jelenleg egy kis gubanc van, de túl fogunk lépni rajta.
- Látod, az lehetséges. Néha úgy érzem nem is én vagyok. – legyintek nevetve, mert meg kell vallanom, hogy ténylegesen megváltozott az életem és kezdem úgy érezni, hogy feledékenyebb lettem és valami csodásan rózsaszín világba kerültem, ahol bennem mozgolódó kis lények édesítik meg. Az, hogy ilyen felismerhető már a dolog, kissé aggódásra ad okot, de próbálom nem kimutatni, főleg nem Norának, nem kell tudni, hogy mekkora bajba kerültem ezzel a csodával.
- Oh, igen, vaníliás. – bólintok. Mondom, hogy kezdek olyan feledékennyé válni, mint azok az idősek, akik gyógyszert szednek, mert a szétszórtságom lassan a munkám kárára fog menni. Amit persze semmiképp nem akarok. Kifújom a levegőt, ahogy tisztázom magamban a dolgokat és kezem ismét végig simít a gyerkőcökön, akik már most fejtörést okoznak nekem. Még jó, hogy Noah nem lát ilyenkor, mert megkapnám, hogy magamra sem tudok vigyázni, hogy is tudnék a babákra. Felelőtlenség volt számomra a titkolózás. Megingatom a fejem, mert úgy érzem, hogy már egészségtelenül sokat gondolok a babák apjára.
- Vicces, a saját családom nem jött rá. Te pedig egyből kiszúrod. Valamit nagyon tudhatok. – nevetek el, mert itt otthonosan mozgok, nem kell félnem attól, hogy anyám előugrik az egyik sarokból és közli, hogy tartsam egyenesen a vállam, vagy mosolyogjak. De ott mindenre figyeltem, kezdve azzal, hogy a táskámat egy pillanatra sem engedtem el a hasam elől. Nehogy szemet szúrjon valakinek, a kerekedő pocak. Mert valami óriási botrány kerekedne. A mi világunk szokatlan és valószínűleg betegesnek is hangzik a kívülállók számára.
- Igen láttam, kész hölgy, és micsoda beszélőkéje van! – mosolyodom el, mert tényleg annyira élénk egy kislány, szinte öröm a társaságában lenni. Bár hosszabb időt nem töltöttem el, de biztosan nagyon érdekes lehet vele egy nap.
- Hát ez fantasztikus felajánlás. Jelenleg azt hiszem, jól jönne pár tanács. Kicsit elveszettnek érzem magam, és az ikrek rohamtempóban nőnek. Én pedig úgy érzem a hullámok egyre magasabbak. – nevetek fel, majd a narancslébe kortyolok, és kezeimet az asztalra helyezem, nem akarok én lenni az őrült terhes nő, aki megállás nélkül a hasát tapogatja. A picik is lenyugodhatnának, hogy az anyjuk kicsit pihenjen. Kezdek fáradni, de a bentlakók csak nem.
- Hatodikba léptem bele. Nem, dehogy veszem, sőt végre valakivel beszélhetek róla. Sajnos a gyerekek apjával nem jutunk dűlőre, így még titok az egész, bár már nem igen tudom rejtegetni. – sóhajtok egyet, és ekkor döbbenek rá, hogy miket is beszélek.
- De nem akarlak ezzel untatni. Nehéz a családi helyzet, főleg, ha Riddle vagy. – mélyen fújom ki a levegőt, hiszen borzalmas, hogy az emberek mennyire nem tudják, mire vállalkoznak, ha egy Riddle, vagy épp Hopkinsot választanak barátjaként. De hát üdv a pokolban.
- Mit tettél mikor kiderült, hogy terhes vagy? – úgy csúszik ki a kérdés a számon, hogy időm sem marad átgondolni, hogy lehet ez számára sértő és lesápadok.
- Jaj, ne haragudj, hogy így pofátlanul rákérdeztem. Csak én annyira megijedtem, hogy két napig bőgtem, mint egy gyerek. Most pedig ki akarom deríteni, hogy más is reagált így, vagy én vagyok túl éretlen erre a szerepre. – próbálom menteni azt a maradékot, amit talán sikerül is menteni. Ha már ilyen pofátlanul rákérdeztem a dolgokra.

avatar
Üzlet
Play by :
Gal Gadot
Kor :
32
Foglalkozás :
Kávézó tulajdonos
Hozzászólások száma :
61

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Aimee && Nora | the beginning of a new friendship   Hétf. Dec. 11, 2017 8:17 pm


Aimee and Nora
the beginning of a new friendship
Vannak olyan esetek, amikor a legnyilvánvalóbb dolgot sem vesszük észre, pedig ott van az orrunk előtt, és talán éppen azért, mert ott van, vagy mert nem számítunk rá. Talán így van ez Aimee családjával is, de ha elég jól ismerik őt, előbb-utóbb fel fog tűnni nekik is a változás. És most természetesen nem a növekvő pocakra gondolok. Azt már bárki idegen észreveszi, ha eljön az az idő. De ha el akarja titkolni a terhességet, talán pár hétig még könnyen palástolhatja, megfelelő ruhákkal. Nem mintha sok értelme lenne, nem igaz? Az új kis élet annyi változást hoz, amit visszafordítani már nem lehet. Nos, mindenesetre, még ha felkészületlenül is éri a családját az örömhír, remélem, ott lesznek mellette, és támogatják, és nem fordítanak neki úgy hátat, mint ahogy az enyémek tették velem.
- Na, igen, Charlienak máris mindenről van véleménye. Bár szerintem ez ilyen generációs dolog. A mai gyerekek olyan határozottak mindenben – nevetek fel. Gondolom, ez nem olyan meglepő. Ma már sok szülő más elveket vall, másféle nevelést alkalmaz, ellentéteset ahhoz viszonyítva, mint ahogyan mi nevelkedtünk. Legalábbis én úgy vélem, a kötődő nevelés és a tekintély elvű nevelés közötti egyik lényeges és szembetűnő különbség, hogy a fiataloknak hamarabb lesznek önálló gondolataik, amelyeket ki is mernek mondani. De azt hiszem, nem feledkezhetünk meg az tévé, az internet, és az okos telefonok mindennapi használatáról sem, hisz azok is nagy hatással vannak a gyerekekre, a személyiségük kialakulására. Néhány dologról túl hamar szereznek tudomást, véleményem szerint, és ezt sajnos nem is igen lehet megakadályozni már.
- Várj! Azt mondtad, ikrek? - kérdezek vissza meglepetten. A terhességet még ha észre is vettem, a dupla öröm már számomra is újdonság. - Nos akkor tényleg jól jöhet minden segítség – teszem hozzá mosolyogva, kissé tréfásan, de remélem, nincs ebben semmi bántó. Nem is megijeszteni akartam ezzel, én csak magamból indulok ki, és abból, hogy tudom, néha egy babával is tényleg nagyon nehéz tud lenni. Főleg az első időszak, az éjszakázások, amíg hozzászoksz az új helyzethez, és fel tudsz venni egy bizonyos ritmust.
- Viszont komolyan gondoltam, bármikor szívesen segítek, ha tudok, vagy hívj fel nyugodtan, ha valamiben tanács kell. És nyugodj meg. Elhiszem, hogy néha ijesztő, de minden rendben lesz. - Tapasztalataim szerint a kismamák egy része sokáig bele sem akar gondolni, hogy mi vár majd rá, ha elérkezik a szülés, vagy mi történik attól a pillanattól, hogy a kezében tarthatja a babáját, míg mások minden eshetőségre fel akarnak készülni, mindennek utánaolvasnak, utánakérdeznek, és persze mindig vannak, akik részletekbe menően elmagyaráznak mindent. Én valahol a kettő között voltam, de nem volt hiány olyanokból a környezetemben, akik tréfásan riogatni próbáltak a „rideg tényekkel”. Utólag viszont azt gondolom, ugyan jó bizonyos mértékig felkészülni, de minden más, amikor saját magunk tapasztalhatjuk meg. Ha egyszer már belekerültünk egy konkrét szituációba, már nem is annyira ijesztő, és vezetnek az anyai ösztönök.
- Hatodik hónap? Hát igen, akkor már nemigen fogod tudni elrejteni, főleg mivel ikrek. Sajnálom, hogy bonyolult a helyzet az apjukkal. Remélem, hamar megoldjátok. És ne aggódj, egy percig sem untatsz. A családi bonyodalmakat én is tökéletesen meg tudom érteni – mosolyodom el halványan. Aztán rákérdez, mit tettem amikor tudomást szereztem a terhességemről, és hirtelen nem is tudom, mit válaszoljak. Az én helyzetem sem volt túl egyszerű, és bevallom, kicsit szánalmasnak érzem elárulni, hogy a gyerekem apja után kezdtem rögtön nyomozni, de amint őszintén kiönti nekem a szívét, rájövök, hogy bízhatok Aimee-ben. Egy bátorító mosollyal megérintem a vállát.
- Ne aggódj, nem vagy ezzel egyedül. Felfogni, hogy egy – vagy esetedben kettő – élet növekszik benned, hogy az egész életed ezzel felborul, hogy anya leszel... Ez már magában is érzelmileg elég nehéz lehet, és a hormonok közreműködésének hála sem lesz könnyebb. Ha pedig még az édesapával vagy a családdal is komplikált a viszony... - Sóhajtok, aztán megvonom a vállam. - Charlotte egy egy éjszakás kalandból fogant, a férfit pedig nem is láttam többé újra... néhány héttel ezelőttig. A szüleim azt gondolták, ezzel tönkreteszem az életemet, azt akarták, hogy vetessem el a magzatot, de én makacs voltam. Szóval... hidd el, megértelek. De a jó hír, hogy idővel minden kialakult – vonom meg a vállam, és az arcomra ismét széles mosoly kerül.


◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
avatar
Munkások
Play by :
◇ Katie Cassidy
Kor :
32
Foglalkozás :
◇ model, mom, criminology student
Hozzászólások száma :
187

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Aimee && Nora | the beginning of a new friendship   Csüt. Dec. 28, 2017 4:33 pm

Nora & Aimee


BFF time


Mindenkinek meg van a maga keresztje, amit az életén át cipel, és hol megsebzi, hol pedig örömet okoz. Nekem jelenleg az életem egy óriási nagy gödörben van. Kicsit sem látom a kiút végét, bármennyire is kapaszkodnék bele, valahogy nem megy. Persze nem könnyíti meg a dolog, hogy Noah nem engedi, hogy elmondjam a szüleimnek, hogy áldott állapotban vagyok. Mert attól fél, hogy megtudják ki az apjuk. De szerintem ő lenne az utolsó tippjük a szüleimnek. Tekintve, hogy egy helységben sem tudunk megmaradni. Bár erre sikerült rácáfolnunk. Viszont az, hogy Nora rá talált a kis titkomra kezd zavarba hozni. Hiszen nagyon rossz így, hogy valakinek már szemet szúr.
- Kicsit félek, hogy én a kettővel, hogy fogok boldogulni. Hiszen ha egy gyerek ennyire határozott, akkor az enyémek milyenek lesznek. Mert én sem vagyok könnyű esett, de az apjuk még rosszabb. Már most félek. – nevetem el magam. Mert így belegondolva, hogy mennyire sok fejfájást tud okozni egy gyerek, kettőről ne is beszéljünk, sőt a génállományukról még kevesebb szó essen. A családnak, mindkét felének igen csak makacs felmenői voltak. Kezdek már igazán kétségbe esni, hiszen ténylegesen annyira sok a munkám és maga a harc, Noahval, a gyerekekért, hogy úgy érzem, belefogok őrülni.
- Igen, jó magam is iker vagyok, de reméltem, hogy ha terhes leszek én nem leszek így megáldva. De hát az életemben minden baj csőstül jön. Nem is én lennék, ha nem dupla fejfájással kellene küszködnöm. - simítok végig a hasamon és bólogatok a szavaim mellé. Mert Nora még kicsit sem sejti, hogy mekkora szerencsétlenséggel ül szemben. Belekortyolok a narancslevemből, hogy kiszáradó ajkaimat be tudjam nedvesíteni. Annyit beszéltem, hogy kiszáradt a szám. De olyan jó érzés kicsit kikapcsolódni. Meg végre valakivel beszélni arról, amit érzek. Sőt hab a tetején, hogy ő már átesett ezen.
- Félek is, mindentől. A szülés, az első napok. Én egyedül vagyok ezekre. – csüggedten omlanak meg a vállaim. Hiszen kimondani sokkalta fájóbb, mint eddig magamban mantrázni, hogy minden rendben lesz.
- Tudod, még el is hiszem, ha te mondod. – felsóhajtok, mert annyira hinni akarom, hogy minden a legjobbakra fog fordulni és bármennyire akarok ellene harcolni tudom, hogy nem fog menni. Az én családom nem az a fajta, aki megengedheti magának, hogy házasság nélkül szüljünk. Ebben és sok minden másban igen csak vaskalaposak. Mindkét család. De lehet az nagyobb botrány lesz, ha kiderül, hogy a bátyám legjobb barátja ejtett teherbe, mint sem az, hogy nem vagyok házas. Sőt. Nagyot fog ütni, főleg, hogy a szülei lányukként tekintenek, a szüleim pedig úgy szeretik Noaht, mintha a sajátjuk lenne.
- Az a legrosszabb, hogy nem lesz jobb, és csak dagad a botrány, amit eddig kerültünk. Nem vagyok házas és a szüleim valószínűleg kitagadnak. Nem elég, hogy nem lettem ügyvéd, mint mindenki más a családban. Tiszta törvényszegő vagyok. Most még terhes is lettem. – felsóhajtok és kezdem rosszul érezni magam, mert csak rólam van szó. Próbálom elterelni a figyelmünket, hogy ne csak az én problémáim kerüljenek előtérbe.
- Ebben hasonlítunk, mi is csak egy éjszakára gabalyodtunk össze. De én mindennap látom, vagyis. HA nem mindennap, de hetente kétszer, háromszor látom. – sóhajtok fel, mert az előző mondata, nem épp megnyugtatóra sikeredett. Megköszörülöm a torkom és felpillantok rá.
- De, nem vetetted el, és az életed stabil. Sőt, a legjobb. – mosolyodom el, mert mindig mikor meglátom őket, annyira harmonikusak, öröm ránézni. Azt hiszem az egyedülálló anyák szuperhőse is lehetne.
- Várj, felbukkant? Megmondtad neki, hogy amúgy van egy gyereke? Mit szólt? Milyen újra látni? Miért nem mondtad? Az én nyűgjeimet hallgatod, mikor neked érdekesebb dolgokkal szolgálhatsz!- színpadiasan felsóhajtok és a másik asztalról leemelem a sós mogyorót és elkezdem rágcsálni, míg várom a válaszát. Amikkel most megbombáztam.

avatar
Üzlet
Play by :
Gal Gadot
Kor :
32
Foglalkozás :
Kávézó tulajdonos
Hozzászólások száma :
61

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Aimee && Nora | the beginning of a new friendship   Hétf. Jan. 01, 2018 4:44 pm


Aimee and Nora
the beginning of a new friendship
Aimee-vel együtt nevetek, amikor felnevet, és tudom, hogy csak tréfál, részben legalábbis, de azt is megérteném, ha közben részben komolyan is gondolná amit mond. Még ha kissé számomra alaptalannak is tűnik az aggodalma.
- Az, ha egy gyerek határozott, szerintem igazából nem rossz dolog. Végül is az életre neveljük őket, jó, ha ki tudnak állni az igazukért, és van véleményük. Persze néha nem könnyű kezelni egy-egy szituációt, de mire az ikreid olyan korba lépnek, amikor vitába szállhatnak veled, már megtanulod, hogyan urald a helyzetet. - Biztatom mosolyogva, és komolyan így is gondolom. - Nem beszélve arról, néha mennyire szórakoztató dolgokat tudnak kitalálni, el sem hiszed, amíg nem látod. És az ikrek... néha talán dupla gondot és dupla idegeskedést jelentenek, máskor viszont dupla örömöt, dupla szeretetet, dupla boldogságot – teszem hozzá, és a mosolyom kiszélesedik. Ha őszinte akarok lenni, bevallhatom magamnak, hogy a lelkesítő beszédem hatására valahol mélyen legbelül még én magam is elkezdek vágyni arra, hogy egyszer majd legyen még egy gyerekem. Imádom Charlie, és jelenleg a teljes szívem az övé, és egy kicsit még nehéz is elképzelni, hogy képes lehetek még valakit annyira szeretni, mint őt, de ha lenne egy kis tesója, biztos örülne neki, én pedig megtalálnám a módját, hogy a szívemet a kétszeresére növesszem.
- Tényleg? Van egy ikertestvéred? - lepődöm most meg, mert ez az információ még teljesen új a számomra. Nem is tudom elképzelni, hogy kettő lenne Aimee-ből, de persze lehet, hogy nem egy petéjű ikrek. Sőt, akár fivére is lehet nővér helyett. Ez mindenesetre jó dolog. Sokszor kívántam én is, hogy bárcsak lennének testvéreim. Főleg tiniként, amikor annyiszor magamra voltam utalva. Volt néhány elég magányos évem. - Én egyke vagyok – árulom aztán én is el az igazat.
- Megértelek. Tudod, a szülés, mind tudjuk, nem kellemes dolog, de az sem tart örökké, és az segíthet, ha úgy állsz hozzá, hogy vége is lesz hamarosan, és aztán végre a karjaidban tarthatod a babáidat. Amikor először rád helyezik a kicsiket, és érzed a pici súlyukat a mellkasodon, ahogy izegnek-mozognak, vagy csak szuszognak békésen megnyugodva a közelségedtől... ez az érzés leírhatatlan. - Nem véletlenül mondják, hogy az anyaság az egyik legszebb dolog az életben. Ha nem a legszebb. - Nem hazudhatok, az első hat hónap tényleg nehéz, nem beszélve az első pár hétről, de... azoknak is megvannak azok a gyönyörű, csodás pillanatai, amelyek erőt adnak. - Vannak dolgok, amelyek ösztönösen jönnek, míg másokat ki kell tapasztalni, megtanulni, és ez egy kis időbe telik. De egy csecsemő is ahogy idősödik és erősödik, kezdi megszokni a környezetét, úgy lesznek vele egyre könnyebbek a hétköznapok is.
- Sajnálom, hogy ilyen komplikált a helyzet a családoddal – mondom együttérzéssel, miután végighallgatom. - Talán jobban megértem, mint gondolnád. Az én szüleim is ki akartak tagadni. Vagyis... meg is tették. Miután megmondtam, hogy nem fogom elvetetni a magzatot, többé nem akartak hallani rólam. De Charlotte születése után meggondolták magukat. Amikor már ott az az édes kis csöppség, minden más, ők sem tudtak sokáig távol maradni – mesélem el őszintén, most is egy apró, biztató mosollyal az arcomon, mert ha most úgy is tűnik a számára, hogy minden ijesztő és borzalmas, később még rendbe jöhetnek a dolgok.
Érdekes érzés – de egészen jó értelemben – találkozni valakivel, akivel ennyi a közös bennünk, akivel hasonló a sorsunk, és ezért ilyen könnyen megérthetjük egymást. A gyerekvárás, a családi nehézségek, az egyszeri alkalomból származó gyerek, és az ez utáni felelősségvállalás, amellyel egyedül kell, illetve kellett szembenézni. Lehet, hogy nem nevezném az életemet a legjobbnak, hisz még mindig rengeteg dolog van, amit szeretnék elérni, megvalósítani, de értem, mire gondol. Végül minden kialakult, és jóra fordult.
- Igen, felbukkant. Ugyanazon a rendezvényen dolgozott biztonsági őrként, amelyen modellként nekem is dolgom volt. Azt hiszem, sokkal jobban fogadta a hírt, mint én azt vártam. Persze először, azt hiszem, eléggé lesokkoltam, ami nem meglepő. De azóta láthatóan igyekszik Charlotte életének részévé válni. Bár igazából ez a helyzet még mindhármunknak új, tudod... - Magyarázom neki a helyzetet. Aztán kicsit eltűnődöm a helyzetünkön, és végül lesz egy ötletem.
- Figyelj, ha bármikor úgy érzed, hogy szeretnél egy időre megfeledkezni a családi gondoktól, az aggodalmaidtól... szívesen várlak beszélgetni egy kicsit... vagy mondjuk egy csajos estére, te, én, és még esetleg Charlie, egy nagy adag forrócsoki, vagy... alkoholmentes koktélok – vonogatom a szemöldökeimet mosolyogva, mert tekintettel kell lenni a kismamára – egy tál popcorn, és Netflix barátunk... - nevetem el magamat a végén. A lényeget szerintem már érti. Kell néha a kikapcsolódás, kiszakadni a megszokott dolgokból, főleg az ő állapotában, és én szívesen ott leszek neki, ha erre lesz szüksége.


◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
avatar
Munkások
Play by :
◇ Katie Cassidy
Kor :
32
Foglalkozás :
◇ model, mom, criminology student
Hozzászólások száma :
187

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Aimee && Nora | the beginning of a new friendship   

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down
 

Aimee && Nora | the beginning of a new friendship

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Nora & Becks - New rules
» Lotte & Shane - The new beginning

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin in New York :: Archívum :: Játékok-
^
ˇ