Concrete jungle where dreams are made of there's nothing you can't do


üdvözlünk a livin in new york oldalán
Lépj be!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Arccsere
Felhasználónév:


Jelszó:Csak csendben, csak halkan
Új posztok
Archiválást kérek!
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Shane Harper Yesterday at 7:50 pm

Lotte & Shane - don't fight tonight...
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Shane Harper Yesterday at 4:30 am

Hayden & Shane - discussing about the men's life
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Shane Harper Yesterday at 2:11 am

Kód/Kép igénylő
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Shane Harper Yesterday at 12:22 am

Megan && Adrian
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Megan A. Golden Yesterday at 12:22 am

Shane and Lottie - Sorry for my dog...
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Shane Harper Yesterday at 12:19 am

Cherry & Aaron
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Cherry Sullivan Yesterday at 12:15 am

Charlotte x Liam - Divorced club
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
William Wesley Szomb. Okt. 21, 2017 8:33 pm

Travis Rhyder
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Travis Rhyder Szomb. Okt. 21, 2017 6:29 pm

Ki van itt?

Simone N. Wesley

Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 1 Bot
A legtöbb felhasználó (67 fő) Vas. Márc. 12, 2017 6:18 pm-kor volt itt.


Share | 

 
 Aimee && Nora | the beginning of a new friendship
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


avatar

Üzlet
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Gal Gadot
Age :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
32
Foglalkozás :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Kávézó tulajdonos
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
40

Re: Aimee && Nora | the beginning of a new friendship
Kedd Okt. 10, 2017 3:50 pm
Nora & Aimee


BFF time


Minden nap van valami új, amit felfedezek, mint például eddig a reggeli kávémat sem tudtam úgy meginni, hogy ne köszönjön vissza. Vagy, hogy tudom, hogy a gumimaci éppen egy nagy üveg savanyú uborkával a legfinomabb. De még is úgy döntöttem, hogy életemben csodás dolgok történtek, és ha csak az ikremre számíthatok a családomtól, akkor is fel fogom nevelni a gyerekeimet. Hiszen kaptam egy olyan csodát, amit felelőtlenség lenne kidobni, vagy épp elhalasztani
Az orvosi utasítás ellenére is ugyan úgy dolgozom, bár kevesebb időt töltök a kávézó publikus tereiben, azért megjelenek, vagy ha segítség kell akkor számíthatnak rám. De azért lássuk be, kerekedő pocakkal nem igen ugrálhatok. Így az ötödik hónap elején már játékosan lehet játszani a hasammal. Élvezem, hogy kerekedik és bár más kétségbe esne attól, hogy felszaladt rá pár kiló, én örömmel veszem a kihívást.
Bár Noahval nem sikerült a mai nap beszélnem, valami furcsa érzésem van. Ezért is inkább belevetem magam a kávék világába és az egyik lánynak el kell szaladnia, így beállok helyette, leginkább összeszedem a poharakat és az asztalokhoz viszem őket.
Sokan már visszatérő vendégek, és a Riddle családnak köszönhetően többen ismernek és szeretnek betérni a családias kávézóba. Ami nekem a legnagyobb büszkeségem jelenleg. Aztán pár mosoly és köszönés utána felvéve egy tálcát sétálok a mosogatóhoz, hogy legyen tiszta pohár, mikor ismerős hang üti meg a fülemet és a mellettem elhaladó személyzetisnek a kezébe adom és mosolyogva indulok meg a hang irányába, hogy kikerülve az asztalokat elé kerüljek.
- Nora!- mosolyodom el üdvözlés képp és mindig elgondolkodom, hogy a fenébe lehet ennyi energiája és ilyen munka mellet a családjára is. Azt hiszem a múltkor láttam a lányával, mert mintha a kislány úgy szólt volna neki, hogy anya. Erre a gondolatra melegség töltötte el a szívemet és persze kezem azonnal a hasamra szaladt. Nem sokára nekem is úgy fognak szólni.
- Ugyan, ne mondj ilyeneket, melletted? Betöltöd fényességgel az üzletet. – ölelem magamhoz, hiszen a bókok most nagyon is jól esnek, hiszen elég érzelmi válságon estem át ahhoz, hogy tudjam mennyire nem jó az embernek egyedül. De aztán meglepetten pillantottam rá és szégyellős mosollyal néztem rá. Igen, azért a tapasztaltabbaknak feltűnik valami, ami a hétköznapi embereknek nem.
- Hát lehet benne valami. Mindig azt hittem ez valami rossz vicc. – nevetem el magam, mert tényleg azt hittem csak irónia arra, hogy meghíznak, és nem bírnak mozogni az utolsó hónapokba. Viszont feltűnt, hogy sokkal több férfi fordult meg utánam és miután letudtam Solomon és Noah veszekedését, azóta sokkalta jobban érzem magam.
- Gyere, mesélj, milyen napod volt. Kérsz valamit? Hozok neked egy karamellás kávét? – néha keverem az embereket és lehet a vaníliásat szokta inni? Megvárom a válaszát és elsuhanva pillanatokon belül hozom is a kért italt és a pohár narancslevet számomra.
Bár a terhesség nem alakult jól, hiszen a babák veszélyben voltak és most gyógyszerekkel kell tartanom az egyensúlyt, próbálok pozitív lenni.
- Honnan tudtad? – kérdezem szemérmesen, ahogy helyet foglalok vele szemben és a poharamból kortyolok egy nagyot. El is feledkeztem róla, hogy mennyire szomjas vagyok, egészen addig míg nem éreztem meg a narancs kesernyés ízét a számba.

◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆

There's a little devil in us all.

Vissza az elejére Go down


avatar

Munkások
Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
◇ Katie Cassidy
Age :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
31
Foglalkozás :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
◇ model, single mom
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
22

Aimee && Nora | the beginning of a new friendship
Pént. Okt. 06, 2017 6:34 pm

Aimee and Nora
the beginning of a new friendship
A modellügynökségtől nem messze van egy kávézó, ahová ha nem is minden reggel, de viszonylag igen gyakran betérek. Nem vagyok olyan kávé-őrült, mint a New York-iak többsége, de időnként nekem is nagyon jól tud jönni egy erős fekete, tejjel vagy tejszínnel, esetleg vaníliával, amely felpörget, új löketet ad a nap folytatásához, a fotózásokhoz, vagy eleve azzal kezdem a reggelt. Ez a hely pedig közel áll a szívemhez, nem csak azért, mert nagyon hangulatos, vagy mert nem kell messzire menni érte, hanem azért is, mert igazán kedvelem a tulajdonost. Az talán még erős kifejezés, hogy barátnők vagyunk Aimeevel, hiszen a legtöbbször csak akkor találkozunk, ha beülök hozzá tíz-tizenöt percre, egy kicsit beszélgetünk, aztán már rohanok is. De mindig úgy éreztem, hogy hasonló gondolkodásúak, beállítottságúak vagyunk, és ha az időnk jobban engedné, vagy bármikor úgy alakulna, akár barátok is lehetnénk.
Valójában az az igazság, hogy amióta itt van Charlotte, nem sok olyan ismerősöm maradt, akikkel igazán közeli viszonyt ápolnánk. A világ hatalmasat fordult velem, amikor kiderült, hogy terhes vagyok, és a legtöbben igen hamar elmaradoztak mellőlem, nem illettek bele az új életvitelembe. Még a saját szüleim is majdnem kitagadtak, mert nem értették, miért akarnám megtartani egy vadidegen ember gyerekét, és egyedül felnevelni, amikor a huszonhármat is épp hogy csak betöltöttem. Előttem állt még az élet, sok-sok lehetőséggel, a sulival és az álmommal, hogy apám nyomdokaiba lépjek, és én is nyomozó lehessek, és készen álltam mindezt félredobni az apró kis jövevényért. Azt hiszem, a szüleim úgy vélték, ha nem támogatnak, majd meggondolom magam. Persze tudom, hogy csak a legjobbat akarták nekem, főleg miután a gyerekkorom nagy részében olyan sokat kellett nélkülöznünk édesanyám betegsége miatt. Felnőtté válva pedig még túl korainak tűnt, hogy ismét másnak szenteljem az életem, amikor még olyan keveset éltem magamért. Utólag persze megbánták, hogy elfordultak tőlem, sőt, azt hiszem, egy kicsit szégyellték is magukat még elég sokáig, de a lényeg, hogy időközben nagyon megkedvelték az unokájukat, és mindig besegítenek, amikor csak tehetik. Tisztában vannak azzal is, hogy ezt én választottam, önként, és kiállok a saját döntéseim mellett. Tény, hogy soha, egy pillanatig sem bántam meg. Bár ez nem azt jelenti, hogy soha nem reméltem volna, hogy az apa egyszer csak előkerül majd, tudva azt, hogy Charlie mennyire szeretné őt megismerni. Most azonban, hogy Becks derült égből villámcsapás módjára egyszer csak felbukkant, nekem meg lehetőségem volt ráborítani az igazság terhét, igazából magam sem tudom, hogyan is érzek ezzel kapcsolatban.
Nos, a történtek fényében mindenesetre határozottan úgy vélem, hogy kijár nekem egy pohárral a kedvenc kávémból, a kedvenc helyemen, ezért alig várom, hogy véget érjen a mai fotózás, és betérhessek a kávézóba. Miután leadom a rendelésemet a pultnál, ott helyet is foglalok, és csak figyelem csendesen a vendégeket, illetve a személyzetet, majd egy idő után feltűnik valami furcsa Aimeevel kapcsolatban. Valami más rajta, valami megváltozott, mégis valahogy ismerős az egész, ahogy mosolyog, ahogy ragyog, a szemeiben valamiféle érthetetlen szomorkás boldogsággal és sok mással, a kezei pedig időről időre önkéntelenül végigsimítanak a hasán. Ő maga ezt talán észre sem veszi. El fog a deja vu érzés, mintha magamat látnám nyolc évvel ezelőtt. Másnak talán nem tűnne fel ilyen hamar, de én már ismerem a jeleket, és elég régóta ismerem a lányt is ahhoz, hogy észrevegyem a változást. Azt viszont nem tudom, hogy van-e valakije. A kíváncsiság hajt, és kicsit talán az együttérzés is, amikor újra megszólítom őt a pult felett.
- Helló Aimee! Hogy vagy? Tisztában vagy vele, hogy ragyogsz? - kérdezek rá mosolyogva, aztán ha közelebb jön, kicsit halkabbra és bizalmasabbra váltva hozzáteszem. - Valószínűleg a terhesség teszi. - Cinkos tekintetemhez őszinte mosoly párosul, és remélem, nem veszi tolakodásnak a megjegyzésemet.

Vissza az elejére Go down
 
Aimee && Nora | the beginning of a new friendship
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin in New York :: New York :: Manhattan :: Éttermek, cukrászdák, kávézók-
Ugrás: