One belongs to New York instantly. One belongs to
it as much in five minutes as in five years.
Belépés

a városba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Társalgó
szavak sokasága
Új posztok
hozzászólásokBrooklyn, Opera

Mikhal Zharkov
Today at 5:13 pmI'm so scared ~ Gabe & Mir

Gabriel Burns
Today at 4:00 pmJulian and Marco - You need to know this, Sullivan

Marco Berlasconi
Today at 3:26 pmWelcome to my silly life, Mister

Marco Berlasconi
Today at 11:12 amAvatarfoglaló

Candice Lovell
Yesterday at 11:02 pmJayden Higgins

Dorian J. Lester
Yesterday at 9:25 pmTrent D'Onofrio

Trent D'Onofrio
Yesterday at 8:52 pmOfficial situation - Ben & Cher

Benjamin Henson
Yesterday at 8:05 pmElkészültem az elõtörténetemmel...

Jayden Higgins
Yesterday at 7:49 pm
Lakosok
nyilvántartása
Csoport neve
Média 11 2
Diákok 4 6
Törvényszegõk 11 11
Bûnüldözés 5 7
Hivatal 0 4
Üzlet 4 4
Oktatás 5 1
Munkások 6 2
Egészségügy 6 6
Összesen 52 39
Ismerõs idegenek
New York utcáin
Jelenleg 15 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 10 vendég :: 1 Bot

Fable S. Hill, Gabriel Burns, Lena Caldwell, Mikhal Zharkov, Wyatt Bennett


A legtöbb felhasználó (67 fő) Vas. Márc. 12, 2017 6:18 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 babyleth grymes

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: babyleth grymes   Kedd Szept. 26, 2017 4:31 pm


Babyleth Grymes

i'll be with you from dush till dawn


Karakter típusa: keresett
Teljes név: Babyleth Grymes
Becenevek: Baby
Születési hely, idő: 2000.03.17
Kor: 17
Lakhely: Queens
Szexuális beállítottság: heteroszexuális
Családi állapot: kapcsolatban
Csoport: Diák
Ha végzett vagy még tanul//Egyetem: -
Ha dolgozik//Munkabeosztás:-
Ha dolgozik// Munkahely: -
Hobbi: edzés, a kutyám, bár leginkább az alvás
• Egy felettébb összetett ember vagyok.
Megvan mind a jó, s mind a rossz oldalam.
• Talpraesett vagyok. Kiállok a véleményemért és igazamért, pluszként megemlítve még, ezeket úgy adom elő, hogy mások nézőpontja és az enyémhez hasonlóra fordul.
• Amíg az emberek azt hinnék én a plázákban és mozikban vagyok megtalálható, tévednek. Régen igazat adtam volna, de ma már leginkább otthon vagyok, vagy parkokban, esetleg könyvesboltban.
• Hisztis vagyok. Főleg a bizonyos napokon.
• Kitartónak nevezhetem magam, minden célom elérem.
• Gyermekpszichológusnak szeretnék továbbtanulni.
• Van egy spánielem, Lady. A menhelyről fogadtam örökbe, amint megláttam,
szerelmes lettem.
• Régen függtem az emberek véleményétől, de mára már korlátozott a száma azoknak a személyeknek, akik meghatározhatják gondolataikkal, hogy hogy érzem magam, hogy fogok cselekedni.
• Romantikus vagyok, az úriembereket szeretem.
• Sokat járok bulikba, de csakis a "hírnevem" miatt.
• Ha az iskolának van méhkirálynője, az én vagyok. Voltam, vagyok és leszek is.
• Régi, titkos álmom, hogy a végzős bálban én lehessek a bálkirálynő.
• Egy túlsúlyos fiúba szerettem bele, aki a mai napig birtokolja a szívem. Vele szoktam edzésre járni, és elmondhatatlanul büszke vagyok a teljesítményeire. Neki én vagyok a motiváció, ahogy ő nekem.
• Sokat adok a külsőmre. Legtöbbször a hajam befonva hordom, csak mert Elliot kedvence. Azóta pedig az enyém is.
• A szüleim a mai napig szeretik egymást és együtt vannak, házasságban.
Miattuk van a királynői álmom, ők is bálkirály, -és királynő voltak. Anyukám főorvos egy gyermeksebészeti osztályon, édesapám szülészorvos.
• Akaratos vagyok és elkényeztetett. De ott van emellett az önzetlenségem,
ami kárpótol mindenkit általában.


baby i'm right here

Az első alkalom, mikor kettesben lehettünk:
Egy egyszerűnek tűnő csütörtök délután. A legnehezebb nap a suliban. Brian,  az akkori barátom megint átrendezett pár ártatlan arcot. A táskám legmélyén ott lapult egy kék, műbőrrel fedett füzet, ami naplónak volt használva. Nem védte semmi, csak az a patent az elején és egy szíjhoz hasonlító bőrdarab. Ami szintén világoskék volt. Néhol kilógott belőle a belehajtogatott papírdarabok sarka, amiken rajzok díszelegtek. Volt köztük nyuszi, tájkép, vagy rólam skiccek. De gyönyörű volt mindegyik. Ha nem más tulajdona lenne, otthon eltettem volna magamnak, de semmi sem volt ezekből a lapokból az enyém. A gazdájának pedig vissza kell kapnia. Ezért Elliot-ot meginvitáltam a közeli gíroszoshoz, hogy ebédeljünk együtt, beszélgessünk, aztán majd valahogy terelem a témát a naplóra. Olyan szomorúnak tűnt benne, rólam is voltak benne sorok, de csakis a plátói szerelméről. Még versek is. Nem is tudtam, hogy a dagadt Elike - ahogy mindenki hívta - ennyire tehetséges. A napló illetéktelen olvasói pedig ezt gáznak találták, kivéve engem. Mai napig emlékszem mennyire bárányszemeket meresztett rám, mikor elhívtam. Arra is mennyire tiltakozott, neki dolga van. Azóta megtanultam, hogy hogyha rebegteti a pilláit, akkor hazudik. Már akkor is gyanús volt, ezért addig nyüstöltem, hogy rábólintott.
A dolgok viszont nem mentek túl jól. Megvettük az ételt, leültünk, de a legkínosabb csend volt, ami lehetett. Pedig elég beszédes vagyok, csak nem tudtam mit mondhatnék. Annyira elmélyedtem a gondolataimban, hogy mit mondjak, hogy észre sem vettem mennyire gusztustalanul eszik. Csámcsogott, a hús lógott a szájából, a szósz pedig keretet adott a nyammogójának, amit letöröltem nevetve. Ezután kezdett feloldódni. Beszélgettünk, viszonylag sokat, ha mondhatom ezt. Végül elérkezett a pillanat, mikor a naplót adtam vissza. Zavarában bevágta a táskájába, majd bevallottam, hogy elolvastam. Égett a pofámon a bőr, de jogosan. Az érzéseit nem tagadta, nem is tudta volna. Elbúcsúzott, majd elment. Én előtte viszont megígértettem vele, hogy többször találkozunk majd.

Az első csók: Mintha pillanatok alatt történt volna, hogy közelebb kerültünk egymáshoz. Randevú jött randevú után. Az anyukájával is találkoztam futólag. Egy kirándulásra mentünk, valami ott alvós erdei napok, vagy micsoda. Nem is annyira érdekelt. Lemaradtunk a sorból, én a kezét fogtam, úgy ballagtam mellette, majd csak meséltem. Be nem állt a szám, de ő hallgatott, és hallgatott. Akkor is, mikor letelepedtünk egy rétre pihenni meg enni, és az ölébe fekve tovább mondtam neki. Érdeklődött, válaszolt, kérdezett, nem csak befogadta az információkat amiket mondtam. Hoztam egy sátrat, kétszemélyes. Úgy terveztem, hogy vele alszom. Még mindig együtt voltam a barátommal, aki nem éppen Elliot volt, de pont vele voltam úgy, ahogy a barátommal kellett volna. De nem érdekelt. Mindenki látta, hogy mi van, én pedig megkíméltem magam egy felesleges vitától. Nekem lezárult az a kapcsolat, Brian-nek még nem, de hát kit érdekel a nyomora.
Felállítottuk a sátrat, majd elmentem zuhanyozni, ő azt mondta elmegy miután a fiúk készen lettek. Helyeseltem, mert nem akartam, hogy a kis husis Elliotomnak bármiféle problematikája akadna abban a csúszós, veszélyes zuhanyzóban, ami hát... közös volt. Ezért még veszélyesebb.
Mikor visszaértem a zuhanyból, nem találtam, ezért vártam. A fiúk kiértek, Elliot sehol, így berontottam a fiúk fürdőjébe, de csak a feldagadt arcú Elliot-ot láttam meg. Hát mit ne mondjak, felment bennem a pumpa. Pont ma délután fenyegettem meg azt az idiótát, hogy hogyha Elliot egy haja szála is rosszul áll miattuk, téglával töröm be a fejüket. Ezért felkaptam hát egyet, és rádobtam a fiúk sátrára. Sikeres volt. Megdobnak kővel, dobd vissza téglával, basszus, kenyérből nem értenek ezek már.
Utána csak ölelgettem a sátorban. Törékeny lelkű volt, tudom, hogy az ilyenek nem csak az arcát torzítják, hanem azt a szép, tiszta lelket is, ami benne van. Szerettem volna könnyíteni a fájdalmán, leginkább a pszichés fájdalmait, amit miattam elszenvedett. Hiszen nemrég még én magam is egy zaklatója voltam, most pedig az én karjaimban keresi a vigaszt. Már nem is tudom pontosan hogy történt. Mélyen a mogyoróbarna szemeibe néztem, feldagadt, pufók arcát cirógattam ujjaimmal, majd ajkaimat övének préseltem. Hátha ezzel a csókkal felszabadul még valami az elbujdosott érzelmeken kívül. Puha csókjának finomabb aromája volt bármiféle édességnél, ételnél, italnál. És tudtam, hogy a reggeli tejeskávém helyére is ezt el tudnám képzelni. Azt is, hogy ebből egy nem lesz elég.

Az első alkalom:
Nála aludtam, mert az anyukája megismerkedett egy új férfivel, akinél először aludt. Így hát a kihúzott kanapén bújtunk össze, miközben a megrendelt pizzát faltuk és Titanic-ot néztünk. Még sosem látta, pedig szerintem alapfilm, amit mindenki látott már legalább egyszer. Nemigen voltunk még kettesben éjjel. Így a lopott csókok egyre gyakrabban voltak esedékesek, ameddig a gyengédséget fel nem váltotta valami hatalmas éhség egymás iránt. A csókok egy más irányt vettek. Finom, mégis kicsit követelőző simogatása lepte el testem, ahogy az övét is én tőlem. Ő szűz volt, én akkor már nem. Mégis a legcsodálatosabb éjjel volt, amit átélhettem bárkivel is. Nem zavart a súlyfelesleg. Nekem vonzóbb volt így mindenki másnál, nem akarhattam volna senkit a helyébe. A szerelmünk beteljesedett.

Lady és Tramp örökbefogadása:
Vettek autót, így már azzal jött a sulihoz hozzám. Igaz ő még nem elégedett az új formájával, én büszke vagyok, hogy ledobta a felesleg nagyobb részét. Úgy gondoltam itt az ideje, hogy valami mást is tegyünk. A menhelyre sokat jártam, mert szerettem volna egy hűséges pajtást, de csakis megmenteni egyet. Ott láttam meg Lady-t és Tramp-et. Az a mese régen is kedvencem volt, de szinte teljesen megegyeztek a kutyusok a mesében lévőkkel. Lady való életben is spániel volt, Tramp pedig egy keverék kutyus. Az egyetlen különbség, hogy Tramp mellső mancsai amputálva lettek, mert az előző gazda áthajtott rajta egy autóval. Azóta kerekes szerkezet van a lábai helyére csatolva, így tud menni. Lady és Tramp egyszerre érkeztek, és összetartoznak. Mintha tokától bokáig szerelmesek lennének egymásba. Ezért hoztam Elliot-ot ide, hogy hozzuk el őket, nála lesz Tramp, nálam Lady. El sem mozdulnak egymás mellől, de mellőlünk sem. Amióta nálunk vannak, már a találkozásaink mindennaposak lettek a kutyusok miatt. Ami engem legkevésbé sem zavar. Az életem vele és a kutyákkal teljes. A jövő pedig mit hoz? Nem tudom. De ez a három személy, azaz az ember és a két négylábú mindenképp kell bele.

Vendég

avatar
Vendég

Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: babyleth grymes   Szer. Szept. 27, 2017 7:04 pm


Gratulálok, üdv nálunk!

Drága Baby!
Ne haragudj, nem láttalak, bocsánatodért esedezem! Még a végén felém is repülne valami tégla darab. Rolling Eyes Aprólékos voltál és valami fantasztikusan mutattad be, hogy mennyire gonoszak a fiatalok, és minden túlsúlyos embernek kellene egy ilyen barát! Smile A szerelmetek olyan bimbózó, hogy már irigylésre méltó. Very Happy Csodásan fogalmazol és azt hiszem Elliotnak hatalmas mázlija van veled! Wink Ród le a köröket, amiket muszáj. Aztán sipirc, mert vár a lovagod. Razz .


Vendég

avatar
Vendég

Vissza az elejére Go down
 

babyleth grymes

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Archívum :: Előtörténetek-
^
ˇ