One belongs to New York instantly. One belongs to
it as much in five minutes as in five years.
Belépés

a városba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Társalgó
szavak sokasága
Új posztok
hozzászólásokDor & Rae | shining stars of the night

Raelyn J. Winters
Today at 12:22 amWedsie & Ben - Pig or Cat?

Benjamin Henson
Yesterday at 11:05 pmDor & Rae

Dorian J. Lester
Yesterday at 10:09 pmKapcsolatkeresõ

Joshua Miller
Yesterday at 9:49 pmEric Wang és Miss Bell

Wednesday Bell
Yesterday at 8:49 pmJátékpartner keresõ

Stella Montgomery
Yesterday at 6:48 pmHiányzásnapló

Olivia Monaghan
Yesterday at 5:19 pmEthan háza

Ethan Kaminski
Yesterday at 4:55 pmRecognize it! #1

Adam M. Austin
Yesterday at 2:54 pm
Lakosok
nyilvántartása
Csoport neve
Média 7 3
Diákok 9 7
Törvényszegõk 9 13
Bûnüldözés 9 10
Hivatal 2 3
Üzlet 8 4
Oktatás 5 3
Munkások 4 4
Egészségügy 6 5
Összesen 59 52
Ismerõs idegenek
New York utcáin
Jelenleg 12 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég :: 2 Bots

Adam M. Austin, Adriana Lane, Lena Caldwell


A legtöbb felhasználó (67 fő) Vas. Márc. 12, 2017 6:18 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Elizabeth Rafferty

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Elizabeth Rafferty   Vas. Szept. 24, 2017 11:42 pm


Elizabeth Rafferty

I've got a hundred million reasons to walk away


Karakter típusa: keresett
Teljes név: Elizabeth Rafferty (leánykori név: Elizabeth McKenzie)
Becenevek: Liza
Születési hely, idő: Bronx, New York. 1989. augusztus 7.
Kor: 28
Lakhely: Manhatttan
Szexuális beállítottság: heteroszexuális
Családi állapot: férjezett
Csoport: oktatás
Ha végzett vagy még tanul//Egyetem: Harvard
Ha dolgozik//Munkabeosztás: irodalom és történelem szakos tanár
Ha dolgozik// Munkahely: Brooklyn-i Állami Középiskola
Hobbi: olvasás, utazás
Szeretnék jó emberként tekinteni magamra, de bármennyire is erőlködöm, nem sikerül. Hogy is lehetnék jó ember, ha az életem számos területén - még harminc éves korom előtt - kudarcot vallottam?
Kezdve a sort azzal, hogy csalódást okoztam a szüleimnek, amiért nem ügyvédnek tanultam tovább és nem olvadtam be én is a családi bizniszbe. Aztán jöttek a barátaim, akik elpártoltak mellőlem, miután az egyetemi szerelmemmel óhajtottam tölteni minden szabad percemet. Majd ellenezték az egész esküvőt is, de ebbe most nem mennék bele. A sort a férjem zárja, akinek nem tudom megadni azt, amire a legjobban vágyik, ennek köszönhetően pedig a lehető legtávolabb sodródtunk már egymástól. Talán egy fokkal jobb ember lehetnék, ha elmondanám neki az igazságot. Ha elmondanám, hogy a munkahelyemre beérve az az első dolgom, hogy bevegyem azokat a bizonyos pirulákat, amik meggátolják azt, hogy teherbe essek. De akkor és ott vége lenne mindennek, azt pedig nem bírnám elviselni.
Egyébként nem vagyok túlságosan lobbanékony természet, de ez a hivatásomhoz jól is jön. Inkább maradok csendben, tűröm, hogy mindent a fejemhez vágjanak. Csupán a legvégső esetben emelem fel a hangom és vágok vissza. Ez persze nem jelenti azt, hogy bólogató kiskutya lennék és nem lenne saját véleményem. Véleményem ugyanis mindenről van, csupán nem szeretem ordítozva hangoztatni azt.
Régen állandóan mosolyogtam, sziporkáztam, ez azonban az utóbbi időszak megpróbáltatásainak köszönhetően egyre jobban eltűnni látszik. Persze szeretnék újra a régi lenni, de ez sem megy egy csettintésre.
Magammal szemben hatalmas elvárásokat támasztok, amikhez sajnálatos módon nem  igazán tudok felérni, ez pedig csak tovább mélyíti a rossz hangulatomat. Szeretnék én lenni a tökéletes feleség, a tökéletes tanár, mégis akármit csinálok, annak kudarc a vége. Mintha nemes egyszerűséggel belém lenne kódolva a bukás. De én ezt nem fogadom el. Küzdeni fogok, küzdenem kell, küzdeni akarok.
Nem fogom ölbe tett kézzel nézni, ahogy az életem apró darabjaira hullik, még akkor sem, ha tulajdonképpen minden az én hibám. Mindent rendbe hozok, mindent. Ezt megígérem magamnak.


But baby, I just need one good one to stay

A hideg járólapon, összekuporodva ülök a sütő előtt és halálra rémülten figyelem, mi is történik odabent. Sohasem álltam nagy konyhatündér hírében, bár főzni mindig is szerettem. Az utóbbi időben azonban a "csodálatos" házasságunknak köszönhetően a közös vacsorák is el-elmaradoztak. Vagy kimerültek annyiban, hogy rendeltünk valamit és az asztal két végén ülve, néma csendben elfogyasztottuk az ételt. Ma estére azonban más terveim voltak. Szerettem volna egy nyugodt vacsorát, ami felett felnőttekhez méltóan, higgadtan elbeszélgethetnénk. Hogy miről? A jövőről, a kapcsolatunkról és a hogyan továbbakról. De a gyomrom azonnal dió nagyságúra zsugorodik, amint bevillan az egyetlen olyan téma, ami a beszélgetéseink döntő többségét uralni szokta.
A családalapítás kérdése.
Nem mintha én nem vágynék saját családra, gyerekekre, csak... nem hiszem, hogy készen állok rá. Tudom, hülyén hangozhat, de akkor is ez az igazság. Valósággal rettegek attól a pillanattól, mikor majd egy nap anyává válok. De ezt hogyan értethetném meg Haydennel? Félő, hogy sehogy és ez az egészben a legborzasztóbb. Ő ugyanis már annyira vágyik egy saját gyerekre, mintha csak az élete múlna rajta. A szomorú ebben a históriában az, hogy jobban vágyik a gyerekre, mint rám. Mintha neki mindegy lenne, ki a gyereke anyja, csak legyen egy saját, vér szerinti utódja. Az már másik kérdés, hogy én is jócskán tettem azért, hogy ne akarjon tőlem semmit sem. De egy olyan férfinak szüljek gyereket, akinek én már egy senki vagyok?
De lehet, hogy nem így érez. Lehet én se így érzek, de mivel képtelenek vagyunk leülni és tényleg átbeszélni az ég adta világon mindent, nem marad más, csupán a teóriagyártás. Az pedig úgy hiszem mindkettőnknek remekül megy.
Nyílik a bejárat ajtó, így azonnal felugrom a földről, végső pillantást vetve a sütőben sülő csirkére s közben imádkozva azért, hogy jól sikerüljön. Meghallom Hayden lépteit, majd nem sokkal később már ki is rajzolódik előttem a férjem alakja, ahogy kíváncsian beles a konyhába. Na... azért ennyire régen nem főztem, hogy csodaszámba menjen az, hogy a tűzhely mellett állok.
- Nemsokára kész a vacsora. - jelentem ki egy apró mosoly kíséretében, de a válasza azonnal lelohasztja azt az arcomról.
- Már ettem. És különben is, mindjárt indulok. - firtatnám, hogy hova megy, kérlelném, hogy maradjon itthon, beszélgessünk, de láthatóan újra rossz szögben mozdul, ami miatt egész testében összerezzen. Hirtelen lépek mellé, aggódó tekintettel nézve fel rá.
- Jól vagy? - kinyúlnék, megérinteném, de attól félek, jelen pillanatában még ennyi interakciót se tudna elviselni a házasságunk. Érzem én is, hogy roppant vékony jégen táncolunk, ami bármelyik pillanatban beszakadhat, mi pedig a jeges vízbe kerülhetünk, így megmaradok a saját "térfelemen". Így talán mindkettőnknek jobb lesz.
- Remekül. - újabb rövid válasz, amitől legszívesebben a falnak mennék, de attól tartok, Hayden ezt örömmel konstatálná. Besétál a szobába, villám sebességgel - már amennyire a fájdalmas mozdulatai engedik - inget cserél, majd felkapja a kocsikulcsát és elsétál mellettem.
- Hayden? - szólítom meg, s pont mikor már lemondanék arról, hogy újra rám nézzen, megfordul és elkapom a pillantását. A konyha felé biccent, azzal a különös, gonosz mosolyával, mielőtt újra megszólalna.
- Szerintem éppen most ég oda a vacsorád. Jó étvágyat! - ijedten a konyha felé fordulok és máris a tűzhelyhez futok, hogy lekapcsolhassam. Amint a sütőt kinyitom, hömpölyögni kezd a füst ki belőle, amit őszintén nem értek, miként is fordulhatott elő. Az edényfogó kesztyűvel legyezem a füstöt, míg visszasietek az előszobába, de Haydennek már csak hűlt helyét találom. Kezeim már nem kapálóznak a levegőben, hanem csalódottan ereszkednek le a vázam mellé.
Nekünk tényleg befellegzett.

Vendég

avatar
Vendég

Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Elizabeth Rafferty   Hétf. Szept. 25, 2017 2:56 pm


Gratulálok, üdv nálunk!

Kedves Liza! Nagyon örülök, hogy ilyen hamar megjelentél! Aztán pedig annak is, hogy ennyire jól megragadtad a karaktert! Very Happy Örülök, hogy ennyire hűen tükrözöd, azt, amit elképzeltem és a gyerek témában is azt a részt ragadtad meg, amit én csak álmodhattam. Megkönnyebbülés lesz a későbbiekben, hogy talán egy vacsora mellet éppenséggel kiderül, te még nem érzed annyira jó ötletnek a dolgot. Köszönöm, hogy aggódsz értem és nem lehetek elég hálás azért, hogy nem csöpögtél azonnal. Annyi lehetőség rejlik még a játékainkban, hogy nem is tartalak fel tovább, el is rabolnálak egy játékra. Csak előbb tedd meg a fontosabb lépéseket az oldalon! Very Happy Üdv a világunkban WinkVendég

avatar
Vendég

Vissza az elejére Go down
 

Elizabeth Rafferty

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Elizabeth Ethel Cordelia Midford
» Valerie Tulle
» Elizabeth Olsen

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin in New York :: Archívum :: Előtörténetek-
^
ˇ