Concrete jungle where dreams are made of there's nothing you can't do


üdvözlünk a livin in new york oldalán
Lépj be!
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Arccsere
Felhasználónév:


Jelszó:Csak csendben, csak halkan
Új posztok
Elkészültem az előtörténetemmel...
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Remington Castee Today at 1:16 am

Remington Castee
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Remington Castee Today at 1:11 am

Tessa & Jamie - The mirror and me
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
James D. Woodward Today at 12:40 am

Emanuel De Marzo
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Emanuel De Marzo Yesterday at 11:25 pm

Theo J. McCarthy
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Theo J. McCarthy Yesterday at 7:53 pm

Raina & Dave & Leon ~ what the f*ck?!
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Raina Robbins Yesterday at 5:43 pm

Noel && Orion
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Orion M. Lovell Yesterday at 4:46 pm

Kapcsolatkereső
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Christopher Wolf Yesterday at 3:40 pm

Ki van itt?

Eileen S. Wesley, Paige Collin, Sarah R. Adler, Wyatt Bennett

Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (67 fő) Vas. Márc. 12, 2017 6:18 pm-kor volt itt.


Share | 

 
 Nick & Chris: Drinks at Firefly
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Nick & Chris: Drinks at Firefly
Szomb. Szept. 09, 2017 7:14 pm
A mai nap meglepően nyugalmasnak volt mondható, már ha ez a szó valaha is ráillik egy olyan napra, ami reggel három óra negyven perckor kezdődik. Mostanra egészen jól megtanultam tettetni, hogy teljesen rendben vagyok, és nincs semmi problémám, így munkában főleg az irodámban maradtam, és kijelentettem, hogy a következő ügyemre készülök. Olyankor senkit nem szokott zavarni, hogy egymás után iszom a kávékat. És ami azt illeti, van egy éppen elég komoly ügyünk, ami közeledik, és aminek én vagyok a vezetője. Ennek következtében az ügy eltartott közel kilencig, mire végeztem. Ami azt jelenti, hogy késni fogok. Király.
A helyzet a következő: szombat este van. Márpedig a szombat estéket a szocializálódásra szánom. Ez a legtöbbször néhány sörből áll Nickkel, az egyik helyi zsaruval, akivel jóban vagyok. Megvan a magunk helye, meg minden. Valószínűleg az a fickó az egyetlen, akit egyáltalán havernak hívhatok, tekintve, hogy a meló meg én már gyűrűt húzhatnánk egymás ujjára, szóval nem illene megváratni…
Ahogy elhagyom az irodát beszállok egy taxiba, és megmondom a címet a sofőrnek, aki biccent, és nem érdeklődik különösebben arról, mit keres egy jól öltözött fickó Brooklynban. Na, nm mintha bármim is lenne a városrész ellen, de a munkám felét ők szolgáltatják. Szóval, röviden és tömören: igazán kezdhetnének magukkal valamit. Úgy kollektívan.
A kocsi megáll egy bár előtt, ami a Firefly nevet viseli. nem tudom, miért tetszett meg a maga idejében a hely. Lehet, azét, mert kifejezetten szerettem a hasonló című sorozatot, még amikor volt időm nézni hosszabb dolgokat, amik nem tartoztak a Trónok Harca alá. A belseje tipikus, kicsit vadnyugatias stílusú bár, amit csak egy kicsit hanyagol el a tulaj. Ellenben a pult mögött álló hölgy kifejezetten csinos és szemrevaló. Igen, azt hiszem megtaláltuk, miért jöttem ide.
Ahogy belépek az ajtón elindulok a pult felé, és közben körbenézek, hátha Nick már megérkezett. Elvileg csak fél órát késtem.
Vissza az elejére Go down


avatar

Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Jared Padalecki
Kor :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
27
Foglalkozás :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
rendőr
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
19

Re: Nick & Chris: Drinks at Firefly
Csüt. Szept. 14, 2017 8:50 pm
Az egész hetem egybemosódott, és már azt se tudtam, hogy fiú vagyok-e, vagy lány, ami azért szomorú, de én is a munkám megszállottja voltam, így nem is panaszkodtam, ha arról volt szó, hogy túlóráznom kellett. A szombat olyan gyorsan érkezett el, mintha csak kettőt pislantottam volna hétfőn, és megígértem az ősöknek is, hogy átnézek hozzájuk. Több ügyem is volt egyszerre, és minden erőmet leszívta, hogy a nyomozás a megfelelő módon haladjon előre, de azért a szórakozásra mindig szántam időt, és Chris már egy ideje pedzegette, hogy össze kellene futnunk, de ő sem arról híres, hogy korán végezne. Az ügyészek királya, roppant fiatal, akárcsak én, de nagyon ott van a szeren, és már láthattam az első sorból is, hogy milyen, ha lecsap az áldozatára, és porrá zúzza a bíróság előtt. Ma mindenképpen szóba fog kerülni a munka is, a folyó ügyeink, mert ez az elsődleges, ami összeköt bennünket, mégis érdekelt, hogy mi van vele, annak ellenére is, hogy nagyon keveset tudtam a múltjáról. Nem vájkáltam benne, ahogyan ő sem az enyémben, és ez az egyensúly tartotta fenn a jó viszonyunkat is. A délután folyamán elugrottam a szüleimhez, a nagymamám megint dupla kaját pakolt, nem baj két napig lesz étel is a hűtőmben, nemcsak tej a szomszéd macskájának. Útközben megejtettem egy mosodát is, ha már összegyűlt a szennyes. Nem akartam az anyámmal kimosatni, mert az már halál ciki lenne, ezért a lakásomhoz közeli épületben leltem rá a legnagyszerűbb kis kuckóra. Olcsó, és még jó a mosógépek minősége is, szóval panaszra nem lehetett okom. Kilenc óra előtt már felvittem a ruhákat, és az utolsó ép fekete pólómba, meg farmeromba bújtam bele, hogy taxival…na nem, kihasználtam az ismeretségemet, és az egyik járőr kollégámmal mentem el a kedvenc bárunkba. A vadnyugatias stílus bejött, és az italok milyensége is. Kellett már egy pasis este Lola után. A legjobb barátom egy lány, és nem tagadom, hogy úgy tekintek rá, mintha a testvérem lenne, de sokszor már kiborulok a csajos témáktól. Semmi tesztoszteron nincs a sütikben, meg a szappanoperákban. A megbeszélt időpontban libbennek meg, és a pultnál foglalok helyet.
- Egy Bourbon lesz. – intek a pultosnak, aki már szemmel vételez. Nem mi vagyunk az első hivatali emberek, akik megfordultak itt, és nem is az utolsók leszünk. A türelmem végtelen, már megszoktam, ha késnek, és nem is akadok ki ezen, így szépen a popsimat elteszem, és a háttérben, a zenegépből szóló dallamokra ingatom a fejemet, mire feltűnik a Szépfiú. Ez az öltöny, és az egész kinézete néha a frászt hozza rám. Felemelem a kezemet, mondjuk a magasságom eléggé kirívó, szóval biztosan észrevesz.
- Helló Chris…beszippantott a munka? – paskolom meg a mellettem lévő helyet, és meghívom az első körre, ami ugyanaz lesz, mint az enyém.
Vissza az elejére Go down
Re: Nick & Chris: Drinks at Firefly
Pént. Szept. 15, 2017 9:47 am
Szinte azonnal észreveszem Nicket. Nem nehéz, a hely gyakorlatilag kihalt. Két fickó ücsörög az egyik sarokban, bár látszik rajtuk, hogy nem most kezdték az ivászatot. Nem túl messze tőlük ül egy fiatal pár, akik esetében eléggé kérdéses, itt kellene-e lenniük. A fiú vigyorog, de nem hülye, látja ő is, hogy a csaj, akivel jött, rohadtul nem élvezi a helyet. Majd rajtuk tartom a szemem. Halk zene szól valami névtelen country-énekestől, aki valószínűleg nem tud dönteni a traktorja és a barátnője között. Szerencsétlen. Igazán irigylem a problémáit.
Átvágok a téren és a pulthoz lépek. Kiskutyatekintetű haverom mellett foglalok helyet, aki jelzi a pultosnak, hogy egy ugyanolyat szeretnék, mint amit ő iszik. A lány elmosolyodik, ami kifejezetten széppé varázsolja az arcát, amit hosszú, vöröses tincsek kereteznek. Lehet, tetszik neki a nyomozó? Nem elképzelhetetlen…
– Szevasz Nick – mondom, amikor leülök végre. A kérdése hallatán aztán elvigyorodok kicsit, de a legkevésbé sem kellemesen. – Úgy is mondhatjuk. Nem az én hibám, hogy ti ilyen sebességgel külditek hozzánk az ügyeket.
A végén még megtoldom egy vállvonással is a dolgot. Ahogy megkapom az italt, megkavarom kissé, és belebámulok a pohárba. Hosszú nap, és valószínűleg hosszú éjszaka. Legalább a másnaposságnak jobb a presztízse, mint a sima álmatlanságnak, könnyebb eladni.
– Remélem, nem kellett sokat várnod – jegyzem meg. – Cserébe a következő két kört én állom majd.
Nick azon emberek egyike, akikkel nehezebben kezdek beszélgetést, mert meglepő módon alig tudok róla valamit. Tudom, hogy nyomozó. Tudom, hogy itt él. Még néhány apróbb dolgot a jelenlegi életéről. Bármi, ami előtte történt, nem érdekes. Bármikor fölhívhatnám a felettesét, vagy kikérhetném az aktáját, de mégis miért tenném? Soha semmi okom nem volt bizalmatlannak lenni vele szemben.
– Történt valami, ami holnap az asztalomon landolhat? – kérdezem egy vigyor kíséretében. Általában így szoktam az iránt érdeklődni, mi történik a munkájában. Elvégre, valahol, vagy két tucat lépcsőt beletéve, összekötő folyosókkal, ajtókkal, és falakkal megtoldva, de valahol mégiscsak a felettese vagyok. Hivatalosan.
Vissza az elejére Go down


avatar

Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Jared Padalecki
Kor :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
27
Foglalkozás :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
rendőr
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
19

Re: Nick & Chris: Drinks at Firefly
Vas. Szept. 17, 2017 10:35 am
Nem szokásom felszámolni a késéseket, mert a mi esetünkben sohasem tudhatod, hogy mi csúszik be váratlanul, és már az is csodaszámba megy, ha egy estét el tudunk tölteni valahol elvárások, és kötelezettségek nélkül. A poharam szélén játszadozom, néha a pultos csajra sandítok, amíg meg nem érkezik az öltönyös majmom, na jó ezt csak magamban mondom ki, de az ügyészek már csak ilyenek, és Chris sem veti meg amúgy az elegánsabb viseletet. A különbözőség miatt nem szoktam leírni embereket, és nagyon is kedvelem ahhoz, hogy leüljek vele meginni pár kört. A szakmában többeket a frász kerülgeti, ha szóba kerül, hogy kivel voltam inni a hétvégén, mert a hírneve már megelőzi őt. A belépő előtt paskolom meg a mellettem lévő helyet, és a kislánytól kérek még egy whiskey-t, ha már társaságom akadt, de a köszöntésben máris ott bukjál egy játékos él.
- A munka sohasem áll meg. Ez itt New York, feltenném a fél kezemet rá, hogy lassan Las Vegas-szal versenyzünk a bűnügyekért. – helyeselek neki a sok ügyirattal kapcsolatban, mert valóban mi szolgáltatjuk nekik a temérdek túlórát. Meghúzom a saját poharamat, hogy ne menjen kárba a Borubonom, aztán oldalra sandítok, és megválaszolom a kérdését.
- Nem vártam sokat, csak a szokásos. – vonom meg a vállamat, mert ebből aztán tényleg nem fogunk ügyet csinálni…haha micsoda szóviccek járnak a fejemben, de már én is fáradt vagyok, és jobban örülnék egy kevésbé fennköltebb társalgásnak.
- Ez igazán hízelgő. Nekem jöhet is a második. – iszom ki még a maradékot, és a vöröske elé tolom, hogy töltse újra, mert ma józanul nem szándékozom hazamenni. A bár eléggé kihalt, de sebaj, mert nekünk ideális „búvóhely”.
- Egy prosti gyilkosság. A Time Square mellett találtuk meg az egyik sikátorban feldarabolva. Nem volt túl szép látvány. A nyomozás még folyik, de az első számú gyanúsított a kliense volt. A DNS minták a laborban, amit sikerült még leszedni róla. – folytatom, és egykedvűen kortyolok bele az újabb adagba.
- Voltál már kint terepen, és nemcsak a bíróságon? – érdeklődöm tőle, mert tudom, hogy ott kell lennie elsősorban, de néha vannak kivételek, hátha ő is azok közé tartozik.
Vissza az elejére Go down
Re: Nick & Chris: Drinks at Firefly
Szomb. Szept. 23, 2017 9:54 pm
– Figyelj, ameddig nem Gothamben élünk, nem fogok panaszkodni – mormolom az orrom alatt, amikor New York City bűnlajstroma kerül szóba. Mondjuk már csak egy alsógatyáját a fémbikinin kívül hordó milliárdos hiányozna ahhoz, hogy teljes legyen az életem, meg hogy sose lássam többé a saját házamat. Jobb ez így. – És hé, vannak rosszabb helyek, mint a Bűn Városa. – Elvigyorodok, amikor rájövök, mi szaladt ki a számon. – Na jó, ha így fogalmazom, lehet, nincs. De még mindig jobb itt D.A.-nek lenni, mint Mexikóban bárhol lenne.
Prüszkölve fölnevetek a „szokásos” szó hallatán, de látom, és érzem, hogy nem akar ügyet csinálni a késésemből, ezért hagyom elmenni a témát. Azért mégis szomorú valahol, hogy már van egy „szokásos” időtartam, amit késni szoktam. Mondanám, hogy át kell értékelnem az életem során hozott döntéseket, de azt már egy elég jó ideje csinálom. Igazából, ez okozta a munkamániámat.
– Ahogy nekem is – vágom rá, fölhajtom a pohár teljes tartalmát, és én is a vörös pultos felé tolom. Megilletődve pillant ránk, mintha legalábbis nem várta volna, hogy ilyen huzatunk lesz, de pár pillanat késlekedés után csak fölmarkolja a poharakat, és megy újratölteni őket. Nem tudom levenni a szemem arról, ahogy a csípője ring. Fiatalabb nálam, mindkettőnknél, ami azt illeti. Huszonegy, huszonkettő lehet? Esküszöm, elgondolkodok azon, mennyire fázhatnék rá…
És ahogy Nick elkezdi ecsetelni a munkája szépségeit, az ihlet máris tovaszáll.
– DNS-minták…az, amire gondolok? – kérdezem. Néhány ügyész tud úgy viselkedni, mint középiskolás kölykök bizonyos szavak hallatán, még akkor is, amikor gyilkosság és emberéletek rondítják a képet. Én már régen kinőttem ebből a szakaszból. – Bassza meg. Valahol remélem, nem hozzám kerül. Szerencsére a jelenlegi probléma éppen eléggé lefoglal ahhoz, hogy lepasszolhassak új ügyeket valakinek.
A kérdésére csak felvonom a szemöldököm, majd iszok egy nyeletet a pohárból, mielőtt válaszolnék.
– Voltam. Mondjuk nem szeretek terepre járni. Amikor az én fajtámat odaküldik, akkor ti valamit már nagyon elcsesztetek. Többnyire inkább fenyítés és fenyegetés a vége, semmint rendes nyomozómunka. – Megvonom a vállam. Helyettes államügyész vagyok, a munka egyharmada a jog fenntartása, egyharmada mocskos politika, és a fennmaradó részében néha még a rendőrséget is kezelni kell. És ha szerencsés vagyok, és jó napom van, tudok ebédelni mindezek mellett…
Vissza az elejére Go down


avatar

Play by :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
Jared Padalecki
Kor :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
27
Foglalkozás :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
rendőr
Hozzászólások száma :
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆
19

Re: Nick & Chris: Drinks at Firefly
Vas. Okt. 01, 2017 6:14 pm
A New Yorkban fellelhető összes bűnbarlang sem érne fel Las Vegas-szal, vagy ki tudja melyik várossal, és a haverom ezt alá is támasztja. Nem tudok vitába szállni vele a Gothames hasonlattal, mert vannak rosszabb helyek is, mint a Nagy Alma, de azt hiszem ez már nem is igazán számít ma este.
- Ebben igazad van, akadnak máshol is gyilkosok, bűnözők, meg aztán okom egyáltalán nincs panaszra, mert bárhol is leszek, úgyis lesz munkám. – a jövőm még képlékeny volt, nem vésték kőbe, hogy örökre itt maradok, még az is lehet, hogy a jövő hónapban közlik velem, és áthelyeznek egy másik városba. Nem örülnék neki ez tény, mert itt van a családom, a legjobb barátom, mégis ezt a hivatást választottam, és tudom mivel jár.
- Mexikó egy külön világ, ott már az utcán is életveszélyes közlekedni. – kaján vigyorral az arcomon toldom meg ezt a beszélgetést, de úgyis szóba fog kerülni még ma este, mert ez az összekötő kapocs Chris, és köztem. Elmerengek magamban, aztán elnézést kér a késése miatt, amit már fel sem veszek, és a kis csaj elé tolom az üres poharat, hogy töltse újra. Nem áll szándékomban józanul hazamenni, kell egy kis kikapcsolódás a szörnyűségek után. Meglátogathattam volna Lolát is, de sajnos az igazság az, hogy az ő személye olyan ártatlan, nincs tisztában a világban zajló eseményekkel, és egy kicsit úgy érzem, hogy nem földi halandó, de ez csak hülyeség, mégis, mintha nem itt élne, és mozogna. Fejben már vissza is térek a mai mozgatórugóhoz, és Chris kérdésére felelve avatom be a nyomozás részleteibe.
- Nem tudom, hogy mire gondolsz, de lehet a stricije, vagy az a sorozatgyilkos, akit még nem sikerült elkapnunk, és fel akarja eleveníteni a Hasfelmetsző Jack kultuszt…ami kicsit sokkos, tekintve, hogy az anatómiai ismeretei hiányosak. – fintorodok el, és egy szuszra hajtom fel a második adagot is. A májam még jól bírja a kiképzést, nem akarok megállni máris, szóval elmondom mi vár rá az irodájában, ha hétfőn újra bemegy, de az is lehet, hogy Chris az a megszállott, aki vasárnap sincs otthon.
- Lepasszolni…én a helyedben ezt bevállalnám. – sandán tekintek rá, mert bízom benne, és ha valamit el akarunk érni, akkor nem egy kezdő ügyész kell, hanem egy profi.
- Igen, ez általában így van, csak valahogy….a bíróságon verhetetlen vagy, kíváncsi voltam a gyomrod is olyan erős-e, mint a szád, ha valakit el kell ítéltetni. – a mosolyom a régi, aztán én is a pultosunkra tekintek.
- Szerinted lefeküdne veled? – biccentek felé, de csak annyira beszélek halkan, hogy a csaj ne hallja meg. Nem akarom, hogy ma este mérgezés áldozata legyek.
Vissza az elejére Go down
Re: Nick & Chris: Drinks at Firefly
Vissza az elejére Go down
 
Nick & Chris: Drinks at Firefly
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Kate and Chris - száguldás
» Chris Hemsworth

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin in New York :: Archívum :: Játékok-
Ugrás: