One belongs to New York instantly. One belongs to
it as much in five minutes as in five years.
Belépés

a városba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Társalgó
szavak sokasága
Új posztok
hozzászólásokNico's notes

Mateo Domenico Rossi
Today at 1:00 amActivity Check (07.10-07.25.)

Kayline Prescott
Yesterday at 10:08 pmErik & Isa - It's party time

Isabelle Davis
Yesterday at 8:45 pmDaniel & Adriana - The new Partner

Daniel Wayn
Yesterday at 8:30 pmBrooklyn Steel

Erik Lindström
Yesterday at 7:19 pmJoy&Erik

Erik Lindström
Yesterday at 6:36 pmDo you really here? - Sarah & Desiree

Desiree Madden
Yesterday at 6:02 pmConstance & Sicario

Constance Reyes
Yesterday at 5:06 pmChase Ginsberg

Chase Ginsberg
Yesterday at 3:44 pm
Lakosok
nyilvántartása
Csoport neve
Média 7 2
Diákok 10 3
Törvényszegõk 14 10
Bûnüldözés 9 10
Hivatal 0 1
Üzlet 6 6
Oktatás 4 6
Munkások 5 1
Egészségügy 6 4
Összesen 60 44
Ismerõs idegenek
New York utcáin
Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 1 Bot

Nora Weston


A legtöbb felhasználó (67 fő) Vas. Márc. 12, 2017 6:18 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Kenna Ward

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Kenna Ward   Csüt. Júl. 27, 2017 12:28 am


Mackenna Riley Ward

Success is not final, failure is not fatal:


Karakter típusa: saját
Teljes név: Mackenna Riley Ward
Becenevek: Kenna
Születési hely, idő: 1990. 06. 02., Los Angeles
Kor: 27
Lakhely: Manhattan
Szexuális beállítottság: hetero
Családi állapot: egyedülálló
Csoport: bűnüldözés
Ha végzett vagy még tanul//Egyetem: Los Angeles Police Academy
Ha dolgozik//Munkabeosztás: gyilkossági nyomozó
Ha dolgozik// Munkahely: New York Police Department
Hobbi: olvasás, futás, úszás, Netflix egy nagy tábla csokival.
M – megbízható, de ő maga kevés emberben bízik meg
A – akaratos, de ész érvekkel meggyőzhető
C – céltudatos, de a gyakran rögös út néha eltántorítja
K – kitartó, de ha érzelmi kötődése van a dolgokhoz, könnyen feladja
E – együttműködő, de csak azokkal, akiket kedvel
N – nagylelkű, de ha más vele az, gyakran visszautasítja
N – neurotikus, de igyekszik elfojtani magában
A – alázatos, de néha makacs


it is the courage to continue that counts.

- Gyerünk, Jax! – préselem ki a szavakat fogaim között, kezeim egymásra helyezve pumpálják a társam mellkasát. – Nyisd ki a szemed, Jax! – érzem, ahogy kezeim alatt reccsennek a férfi bordái. Mélyen, legbelül azt is érzem, hogy Jax már sosem fog rám nézni, nem fog idegesíteni a szörnyű poénjaival, a még annál is rosszabb szóvicceivel, nem fogja direkt húzni az agyam, ahogy nem fog nekem reggelente kávét hozni, és nem lesz ott mellettem, ha szükségem van rá. Tekintetem elhomályosul, könnycseppek záporoznak végig arcomon. Messziről szirénák hangját hallom, de olyan távolinak tűnik, szinte teljesen kizárom, csak a kezeim alatt fekvő férfivel foglalkozom. Nem hagyom abba az újraélesztést. – Gyerünk már! – hirtelen két oldalról erős karok rakadnak meg, hogy arrébb húzzanak.
- Ward, hagyd a mentősökre – szólal meg az egyik kéz tulajdonosa kedves, nyugtató hangon. Egyből felismerem, hogy Dave az. Igyekszem valahogy kiszabadulni a két férfi szorításából, de nem sikerül.
- Kenna, elég! – kiált rám Ryan, a másik kollégám már sokkal keményebben, temperamentumosabban. Megfogja a másik karomat is és magával szembe fordít. – Meghalt! – vágja a fejemhez úgy, hogy megdermedek egy pillanatra. Egyből abbahagyom a kapálózást. Hirtelen a fájdalmas felismerés tör rám. Lassan magam felé fordítom mindkét tenyeremet. Véresek. Jax vére festi vörösre őket. A holttest felé fordulok. Hangosan zokogva ismét próbálok kiszabadulni Ryan szorításából, de túl erősen tart. Tehetetlenül figyelem, ahogy a mentősök abbahagyják az újraélesztést. Az egyik középkorú férfi leveszi a kesztyűjét, majd felénk fordul. Alig észrevehetően, de csóválja a fejét. Érzem, ahogy lábaimból kiszáll az erő, nem bírom tartani magam. Térdeim összecsuklanak, Ryan pedig velem együtt zuhan a földre, miközben próbál tartani. Mellkasába temetkezve zokogok.
Miért pont neki kellett meghalnia?
Ahogy egyre jobban elönt a keserűség, a szomorúság és az egyedüllét érzése, minden körülöttem lévő zaj egyre halkabbnak tűnik, míg végül megszűnnek létezni. Az időérzékem teljesen odavész. Mire kissé megnyugodva megtörlöm arcomat, senki sincs körülöttem. Vajon olyan sokáig ültem itt magamba roskadva, hogy addigra mindenki elment? Igyekszem légzésem szabályozni. Lassan feltápászkodom, majd körbenézek. Sehol senki. Pár lépést teszek abba az irányba, ahol Jax holtteste volt. Az egész helyiség visszhangzik cipőm kopogásától. Minden üres és kihalt, csak én vagyok itt. Kis idő múlva hátat fordítok a helyszínnek és a kijárat felé indulok, de hirtelen megtorpanok. Mintha zajt hallanék valahonnan. Nem is zajt, inkább neszt. Nagyon halk neszt. Körpebillantok, de nem látok semmit és senkit. Ismét megindulok a kijárat felé. Néhány métert tudok csak ismét megtenni, mert megint elvonja valami a figyelmemet. Ugyanazt a hangot hallom, de már hangosabban. Mintha valaki próbálna mondani valamit, de nem értem tisztán.
- Hahó, van itt valaki? – válasz azonban nem érkezik. Megint a kijárat felé veszem az irányt, de ekkor egy kéz érintését érzem a vállamon. Villámgyorsan hátrafordulok. A fegyveremért nyúlnék, hogy előkapjam, azonban annak hűlt helye. Furcsa, hiszen mindig az oldalamon tartom. Tisztán emlékszem, hogy ma is ott volt egész nap.
- Ki van ott? – most már egész biztos vagyok benne, hogy valaki van itt. Csupán ki kell derítenem, hogy ki. Most nem kifelé indulok el, hanem befelé. Arra, amerről jöttem. Ismét hirtelen megpördülök. Mintha valaki elfutott volna mögöttem, de nem látok senkit. Megtorpanok. Értelmetlen összevissza forgolódni. Fegyvertelen vagyok, ráadásul ez a valaki sokkal gyorsabb nálam.
- Kenna – szólal meg mörülem egy ismerős hang. Lassan megfordulok.
- Jax? – hitetlenkedve nézek a férfira. Hisz nemrég még halott volt. A szemem láttára halt meg, most pedig itt áll néhány méterre tőlem. – De hisz te...
- Meghaltam – fejezi be, mielőtt én megtehetném. – Igen – mondja meglepő lazasággal, majd elindul felém. – Meghaltam – bólogat, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne, hogy nemrég meghalt. – Tudod, miért haltam meg? – kérdezi fejét félrebiccentve, egészen közel hajolva hozzám.
- A kartell...
- Neeeem, nem a kartell miatt – csóválja a fejét gúnyosan mosolyogva. Ez nem az a Jax, akit én ismerek. Ismertem. – Nem a kartell hibája volt, Kenna – mondja, miközben megkerül, majd a hátam mögé áll karjaimat szorosan átfogva. – A te hibád – suttogja fülembe. Hangja hideg, érzelemmentes. Egyik karomat elengedi, a nyakamhoz pisztolyt szorít. Végül a másik karomat is elengedi, ismét megkerül, hogy szemben állhasson velem. A pisztolyt immáron a mellkasomra szegezi. Alaposabban szemügyre véve jövök csak rá, hogy a fegyver az enyém. Nem szólok semmit, ahogyan ő sem. Némán állunk egymással szemben, míg végül a csöndet a ravasz meghúzását követő hangzavar töri meg. Levegőért kapkodva zuhanok a földre, kezeimmel vérző mellkasomat tapogatom. Jax leguggol mellém.
- A te hibád – suttogja ugyanazon a rideg hangon. Már nem küzdök, nem kapkodok levegőért. Kezeimet leeresztem magam mellé. A plafonon világító lámpa körvonala egyre jobban elmosódik, míg végül minden sötét, fekete lesz.

Hirtelen kipattannak a szemeim. Érzem, hogy szinte úszom az izzadságban. Oldalra pillantok az órára. Hajnali kettő van. Ledobom magamról a takarót, a pizsamát és bevonulok a fürdőbe. Veszek egy frissítő zuhanyt, a hajamat is megmosom. Törölközőbe csavarva megyek ki a konyhába egy pohár hideg vízért. Szétszakad a fejem. Amióta megölték a társamat, folyamatosan rémálmok gyötörnek. Ő épült ugyan be a kartellbe, de fedeznem kellett volna. Még az sem hozott megnyugvást, hogy végül elkaptuk a mocskokat. Aztán jött az áthelyezésem is. A főnök szerint jót fog tenni a környezetváltozás. New York-ban új életet kezdhetek. De eddig még nem sikerült. Két napja vagyok itt, de a rémálmok ugyanúgy kísértenek. Így mégis hogyan lehetne új életet kezdeni?

Vendég

avatar
Vendég

Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Kenna Ward   Csüt. Aug. 03, 2017 12:41 pm


Gratulálok, üdv nálunk!

Drága Kenna
Még egyszer elnézést kérek a staff nevében, hogy ennyit kellett várnod, de most már végre itt vagyok és tudlak nézni téged. Na hát nem is tudom hol kezdjem, mert nekem rólad egyből a CSI Miami jut eszembe és én azt a sorozatot annyira imádtam, hogy na. Razz Elég kellemes személyiség vagy, bár neked is megvannak a magad bajai, meg dolgai, mint mindenki másnak. Erős, független nő képe rajzolódik ki előttem, aki szereti a munkáját és komolyan is veszi, persze azután rajzolódik, hogy elolvastam a jellemzést. Very Happy
Hát sosem könnyű elveszíteni valakit, sosem lehet feldolgozni igazán és sajnálom, hogy téged ilyen rémálmok gyötörnek. Nem hiszem, hogy a te hibád, nem tudom elképzelni rólad, hogy te csak hagytad, hogy meghaljon és nem is igazán akartál neki segíteni, ez hülyeség. Sad Igen, meghalt a társad és ezzel már nem tudsz mit kezdeni, de nem hiszem, hogy ezt gondolná rólad, nem hibáztatna téged. De egy dolgot azonban tehetsz, hogy elkapod azokat a mocskokat!!
Na de most már engedlek is utadra, jó játékokat és foglalózz! Üdv itt!  


Vendég

avatar
Vendég

Vissza az elejére Go down
 

Kenna Ward

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Grant Ward

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin in New York :: Archívum :: Előtörténetek-
^
ˇ