One belongs to New York instantly. One belongs to
it as much in five minutes as in five years.
Belépés

a városba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Társalgó
szavak sokasága
Új posztok
hozzászólásokBrooklyn, Opera

Mikhal Zharkov
Today at 5:13 pmI'm so scared ~ Gabe & Mir

Gabriel Burns
Today at 4:00 pmJulian and Marco - You need to know this, Sullivan

Marco Berlasconi
Today at 3:26 pmWelcome to my silly life, Mister

Marco Berlasconi
Today at 11:12 amAvatarfoglaló

Candice Lovell
Yesterday at 11:02 pmJayden Higgins

Dorian J. Lester
Yesterday at 9:25 pmTrent D'Onofrio

Trent D'Onofrio
Yesterday at 8:52 pmOfficial situation - Ben & Cher

Benjamin Henson
Yesterday at 8:05 pmElkészültem az elõtörténetemmel...

Jayden Higgins
Yesterday at 7:49 pm
Lakosok
nyilvántartása
Csoport neve
Média 11 2
Diákok 4 6
Törvényszegõk 11 11
Bûnüldözés 5 7
Hivatal 0 4
Üzlet 4 4
Oktatás 5 1
Munkások 6 2
Egészségügy 6 6
Összesen 52 39
Ismerõs idegenek
New York utcáin
Jelenleg 15 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 10 vendég :: 1 Bot

Fable S. Hill, Gabriel Burns, Lena Caldwell, Mikhal Zharkov, Wyatt Bennett


A legtöbb felhasználó (67 fő) Vas. Márc. 12, 2017 6:18 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Honey Moor

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Honey Moor   Vas. Júl. 16, 2017 6:12 pm


Honey + Moor

I can swear, I can joke


Karakter típusa: saját
Teljes név: Honey Pippa Moor
Becenevek: Honey
Születési hely, idő:Manhattan, 2000. Sep. 22.
Kor: 16
Lakhely: Manhatttan
Szexuális beállítottság: heteroszexuális
Családi állapot: nyitott kapcsolatban
Csoport: Diákok
Ha végzett vagy még tanul//Egyetem: gimnazista
Ha dolgozik//Munkabeosztás: -
Ha dolgozik// Munkahely: -
Hobbi: tánc
Összeszedett: Szeretem magam körül a rendet, a tisztaságot; mind fizikailag, mind a lelkem mélyén is. Az előretervezés koronázatlan királynője vagyok, ebből kifolyólag utálom a meglepetéseket.  
Kitartó: Nem az a fajta lány vagyok aki az első adandó alkalommal kihátrál a probléma elől, ha valami nem tetszik neki. A küzdés az életem, New York neveltje vagyok, az utca formált kislányból nagylánnyá. Mindent a közvetlen környezetemtől tanultam, ők tettek azzá aki most vagyok. Nekik köszönhetem a választékos, trágár szókészletemet, a szokást, hogy magasba lendítsem a középső ujjamat, ha egy kocsi telibe öntöz az útszéléről felcsapódó esővízzel, az összes ócsárlást amit ismerek a figyelmetlen taxisofőrök irányába, illetve a türelmetlenségemet.
Bátorság: Megszokni a sok részeg idiótát akik már kisiskolás korom óta betalálnak, nem behunyt szemmel haza rohanni a hajnalig tartó buli után, és nem remegő térdekkel elindulni, metróra szállni este hét, sötétedés után. Ilyen téren nem vagyok az az aggódós típus. Mert ha baj is van az nem rémiszt meg, sokkal inkább kíváncsivá tesz, feltüzel. Szeretek tilosban játszani, a "gonosz" szerepet felvenni, csavarni, kavarni, keverni a szituációkat, a szálakat, az emberi érzéseket. Ha unatkozok mindig ezt teszem.
Apakomplexus: Amióta kinőttem a 'fúj, de hát ez fiú!' korszakomat tudom, hogy valami nincs rendben velem, de nem érdekel. Sosem vonzódtam igazán a korombeli fiúkhoz, ha tartottam is barátot azt is csak azért, hogy takarózzak a valódi érzéseim, gondolataim elől, de ez egy ideje már nem megy. Ugyanis ha látok egy jóképű férfit muszáj megnéznem. Muszáj nyálat csorgatnom, hiszen ezt az iskolában, a sok pisis kis srác mellett nem tudom megtenni. A legnagyobb gyengém a 35-45 év közötti korosztály, de volt, hogy már 50 felettivel is flörtöltem bárokban. Imádom a szakállat, a őszeses árnyalatokba átcsapó haj is roppant szexi számomra, de ami a legjobb egy férfiban az az udvariassága, ahogy a tenyerén hordoz. Hogy érezteti, mindent megtenne értem. Az ilyen típusú férfiak végre úgy bánnak velem, ahogy kell. Ahogy azt igazán megérdemlem.  Mint egy királynővel!


And you see me holding up my middle finger to the world

Látom az arcán, hogy ideges. Ahogy a homlokát gondterhelten összeráncolja, már ettől is izgalomba jövök.  Ma is olyan szexi. Ez a fekete szűk farmer, a mintás ing, egyáltalán nem a korosztályához igazodóan, mérten öltözködik. Túlságosan nagy lázadó, nem érdekli a társadalom véleménye. Valószínűleg ezért is imádom annyira.
Most a hajába túr. Dús, barna - bár néhol már őszülő - koronájában elvesznek hatalmas, hosszúkás ujjai. Néhol idegesen megvakarja a tarkóját, majd tehetetlenül leengedi maga mellé a kezeit. Közelebb lépek hozzá. Ma még nem igen szóltam hozzá mert eddig úgy voltam vele, hogy már az SMS-em is túlontúl beszédesre sikeredett.
- Megakarod nézni? - remeg a hangom. Ez furcsa, mert alapjáraton nem szokott. De hát ez a mai találkozásunk nem is átlagos...
- Igen, nem hiszek neked - fáj amit mond, de meg tudom érteni. Valószínűleg fordított helyzetben én is ezt tenném. A saját szemmel vizsgálnám meg ezt a pozitív terhességi tesztet.
A kezei hidegek. Erről pontosan abban kevés időintervallumban bizonyosodok meg, amelyben az tesztért nyúl és ujjaink véletlenül összetalálkoznak. Amúgy sokszor kulcsoljuk őket össze. Mármint az ujjainkat. Meg esetenként a lábainkat. Van, hogy olykor egy egész napot együtt töltünk az ágyban, teljesen összefonódva. Csókolózunk, beszélgetünk, sustorgunk, ahogy az a pároknál szokás. Bár mi hivatalosan nem vagyunk együtt. Szerinte legalábbis nem, de tudom, hogy igazából a 'csaja' vagyok. Elárulja magát, hisz túl féltékeny. Mindenre és mindenkire, pedig nem adok rá okot. A helyzetünkre azonban mindig talál valami kifogást, amit könyörtelenül az utunkba állít. 'Még kiskorú vagy Honey, kirúgnának a munkahelyemről ha megtudnák, nem mellesleg az apád szarrá is verne ha kiderülne'. Ami igaz is. Az összes érv igaz, és ez teszi a mostani helyzetünket ilyen elbaszottá. Én amúgy a szituáció jellemzését egészen más jelzőkkel illetném, de ha ő már ezzel a szóval élt, akkor kiállok a véleménye mellett. Mert ha csak tehetem mindig kiállok mellette. Persze ez van, hogy nagyon nehéz. Például  hazudni apának a legrosszabb, mégis tudom, hogy így a legjobb neki és nekünk is, mert különben az igazságba belehalna. Még hogy az ő kis hercegnője 16 évesen terhes?! Már pusztán ebbe beleőrülne, pedig van itt még egy kis bökkenő, valami ennél is nagyobb baj. Jobban mondva valaki. Az apja a magzatnak, a férfi aki itt áll előttem, aki a tesztet vizslatja fáradt, karikás szemekkel. Aki történetesen az apám kollégája.
- Honey - kínosan nyögi fel a nevem. Erre is volt már a korábbiakban példa, de teljesen más szituációkban. - Biztosan az enyém? - kérdésével - akár akaratlanul is, de - tőrt döf az amúgy is nagyon apróra zsugorodó szívembe. Érzem, ahogy egy kósza, hirtelen pillanat alatt könnyek szöknek az szemembe. Utálok sírni, miatta meg a leginkább gyűlölök!  
- Miért kérdezed ezt? Hiszen tudod az igazságot! Te voltál az első férfi az életemben, senki más nem nyúlt még hozzám soha a büdös életben - már nem bírom visszatartani. A hatalmas krokodil könnyek versenylovakat megszégyenítő sebességgel cikáznak le arcéleimen. Remegő kezeimmel takarom el forróra hevült  homlokomat és arcomat, mert nem akarom, hogy szétmosódott szempillaspirállal lásson és kiszeressen belőlem. Mert tudom, hogy szeret! És pont ezért segíteni is fog a helyzetet megoldani. Ugyanis segíteni kell... - Kölyök, ne sírj - általában ilyenkor, az ilyenhez hasonló helyzetekben megölel és lecsókolja az arcomról a könnyeket, de most meg sem mozdul. Nem mondja, hogy csodálatos és kívánatos vagyok, és nem érezteti azt, hogy szeret. Csak ott áll, kimérten engem néz, mintha csak a megoldásra várna. Vagy pusztán arra, hogy elhúzzak. Én, és a nálam is nagyobb probléma a hasamban.

Vendég

avatar
Vendég

Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Honey Moor   Kedd Júl. 18, 2017 1:36 pm


Gratulálok, üdv nálunk!

Kedves Honey
nagyon bíroma nevedet, nekem már itt elnyerted a tetszésemet. Egy összerakott és elég részletes képet kaphattunk rólad, hogy milyen vagy. Sok dolog van, ami mások szerint nincs rendben, hogy nem kéne ezt meg azt tenni, vagy nem érezni azt, amit. Sad A világ már csak ilyen, nem képesek legtöbben változni, nem akarják kipróbálni az újat és aki meri, azt elítélik. Volna min változni és változtatni, de ha neked az idősebb korosztály jön be, akkor legyen, csak légy óvatos! A férfiak és ha idősek, akkor ravaszak, manipulatívak és.. sose lehet tudni, hogy mit is akarnak igazából. :/
Hát nem könnyű megszólalni egy ilyen jelenet után, meg.. azért sajnálom, hogy ilyen fiatalon, ilyen nehéz helyzetbe keveredtél. Sad Sajnálom, hogy ilyen rosszul alakult a dolog, hogy édesapád munkatársa ennyire egy elcseszett ember, hogy nem képes megérteni vagy nem is akarja.. DE te tedd azt, amit helyesnek vélsz, légy önmagad és tedd azt, amit szeretnél. Ha a baba neked fontos, akkor küzdj érte.. még ha le is kell mondanod a szeretett férfiról! :/
Na de menj, így is eleget vártál már! Csodásan fogalmazol, remekül alkotsz mondatokat és írod le a karakter gondolatait! :4 Foglalózz és játssz! Wink Üdv itt!


Vendég

avatar
Vendég

Vissza az elejére Go down
 

Honey Moor

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Archívum :: Előtörténetek-
^
ˇ