One belongs to New York instantly. One belongs to
it as much in five minutes as in five years.
Belépés

a városba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Társalgó
szavak sokasága
Új posztok
hozzászólásokBrooklyn, Opera

Mikhal Zharkov
Today at 5:13 pmI'm so scared ~ Gabe & Mir

Gabriel Burns
Today at 4:00 pmJulian and Marco - You need to know this, Sullivan

Marco Berlasconi
Today at 3:26 pmWelcome to my silly life, Mister

Marco Berlasconi
Today at 11:12 amAvatarfoglaló

Candice Lovell
Yesterday at 11:02 pmJayden Higgins

Dorian J. Lester
Yesterday at 9:25 pmTrent D'Onofrio

Trent D'Onofrio
Yesterday at 8:52 pmOfficial situation - Ben & Cher

Benjamin Henson
Yesterday at 8:05 pmElkészültem az elõtörténetemmel...

Jayden Higgins
Yesterday at 7:49 pm
Lakosok
nyilvántartása
Csoport neve
Média 11 2
Diákok 4 6
Törvényszegõk 11 11
Bûnüldözés 5 7
Hivatal 0 4
Üzlet 4 4
Oktatás 5 1
Munkások 6 2
Egészségügy 6 6
Összesen 52 39
Ismerõs idegenek
New York utcáin
Jelenleg 15 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 10 vendég :: 1 Bot

Fable S. Hill, Gabriel Burns, Lena Caldwell, Mikhal Zharkov, Wyatt Bennett


A legtöbb felhasználó (67 fő) Vas. Márc. 12, 2017 6:18 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 John Lennon Nagyszínpad

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: John Lennon Nagyszínpad   Vas. Szept. 03, 2017 11:59 pm

Nézem, ahogy Lindsey uralja a színpadot s teljesen magával ragad nem csak a mozgása, de a zenéje is. Hiába maradtam egyedül, mégis a tömeggel együtt én is táncolok és tök jól érzem magam addig, amíg egy részeg idióta el nem kezd taperolni, mint aki velem táncol. Vagyis ez igazából cseppet sem tánc, mert én rögtön megpróbálom lerázni, de tehetek én arról, hogy nem talál magának megfelelőbb partnert? Annyi seggrészeg csaj van itt, akit felszedhetne, de neki meg pont én kellek... Nagy szerencsém, hogy én nem ittam még valami sokat, igazából csak a második sörömnél tartok, de ebből is alig hiányzik még valami. Arra akartam kilukadni, hogy mennyivel józanabb vagyok mint a srác, aki oly nagyon táncolni szeretne velem, és ezt igyekszem hasznomra fordítani. Gyorsabb és fürgébb vagyok nála és ez jó, így hátra is sandítok, hogy meglessem mennyire sikerült leráznom, mikor egyszer csak akadályba ütközöm és ezen akadály felsőjén landol a poharam tartalmának nagy része. És azt hittem fél pillanatig, hogy ez már önmagában elég gáz, de ahogy meglátom a felső tulajdonosának az arcát, úgy leszek tiszta libabőr és fagyok le egy helyben, mintha beköszöntött volna hirtelen a jégkorszak. Biztos azért jött, hogy megint hülyére vegyen egy lányt és ahogy rám  mosolyog, elkezd motoszkálni egy hang a fejemben, hogy mielőbb lépjek le, mert a végén még megismétlődik a múlt.  
Oldalra sandítok, mikor látókörömben a tömeg hirtelen mozgolódni kezd és sajnálatos módon észre kell vennem, hogy a cseppet sem táncos lábú hódító errefelé tart. Tökéletes csapdába estem két ilyen ember között, azt hiszem már kezdhetem is kitalálni a sztorit, hogy mit mondok majd anyámnak, ha esetleg valami bajba keverednék. Oké, laza anyuka ő meg minden, de attól még ő is kiosztja a gyerekét, ha úgy jön ki a lépés.
A táncoslábú nyúlna értem, hogy elvigyen egy körre, de a "szőke herceg" odébb tol, mintha arra szorulnék, hogy pont ő védjen meg. Na igen, tuti majd berángat a sátrába vagy mit tudom én... Az események azonban elég gyorsan történnek, nekem meg nincs igazán időm kiötleni egy menekülési tervet, aminél útba ejtem az egyik pultot egy új sörért, mert míg az egyik igyekszik elrángatni táncolni, a másik meg mintha ezt próbálná megakadályozni, addig én szépen megiszom a poharamban maradt italt. Sajnos gyenge, nekem ehhez erősebb kéne, de ezt is tuti csak azért adták ki, mert annyival érettebbnek nézek ki a koromnál. Én magam is összerezzenek, mikor a "csodás rég nem látott ismerős" még egyszer rászól a fickóra, hogy húzzon már el. Talán nekem se ártott volna ezt tenni, de hát az enyhe sokk kissé beütött nálam, mikor megláttam az arcát. És tessék csak, ismét ezzel az arccal találom magam szembe, amint épp próbál levenni engem a lábamról a dumájával. Nem tudom, hogy most meg kéne könnyebbülnöm attól, hogy valószínűleg nem emlékszik rám, vagy inkább félnem kéne, hogy ez milyen következményekkel járhat.
- Valahogy nem lep meg, hogy nem emlékszel rám - mondom egyik lábamról a másikra helyezve a testsúlyomat kerülve a tekintetét. Igen, egyébként tényleg ennyire ideges vagyok, mert félek tőle ugyanis egyedül vagyok és nincs, aki leszedje rólam, ha esetleg megint rám mászna, mint ahogy akkor tette. - És asszem inkább szerzek egy teli poharat, ennek nagy része az ingeden landolt - közben persze a poharat is két kézzel szorongatom magam előtt, de ezt az ideges hangulatot talán betudja az előző pasasnak és maga mellé meg keres egy másik lányt, én meg nyugodtan ellehetek tőle távol... Légyszi, nagyon légyszi legyen így!

You can't be here...
Susan && Flinn
©


//harmadik reag már, ez csak nem tűnt el végre, bár szerintem akkor is a második volt a legjobb, ami ugye véletlen elveszett és arrrgh :neee:
Vendég

avatar
Vendég

Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: John Lennon Nagyszínpad   Kedd Aug. 15, 2017 8:25 amTO SUSAN


Egész jól ráhangolódtam már a hegedűzenére. Tényleg jó ötlet volt idejönni. Fene se gondolta volna, hogy egy hegedű is ki tud adni olyan hangokat, amik nem sértik meg a fülemet. Mert hogy az az igazság, hogy alapjáraton utálom a hegedűmuzsikát. A nyikorgás, nyávogás nem az én műfajom. Ha egyszer gyerekem lesz és hegedülni akar majd, akkor vagy füldugót kell használnom, vagy lebeszélnem az álmairól. Na most döntsem el, melyik a rosszabb..
Már korábban is láttam itt teljesen lepusztult, segrészeg embereket, de az, aki most közeledett, erősen verte az összes többit. Jól leitta magát, alig bírt a lábán állni. Egyedül volt, biztos elhagyta a többieket – vagy ők hagyták el őt, amit meg is tudnék érteni. Szerencsére engem elkerült, így újra elkezdtem a zenére figyelni. Már éppen belemerültem a megdöbbenésbe, hogy tényleg van olyan hegedümuzsika, ami tetszik, mikor azt éreztem, hogy valami nedves landolt a pólómón. Lenéztem, és azt láttam, hogy egy csinos vörös áll előttem. Nem tudtam eldönteni, hogy ez egy új pasizós húzás volt, vagy csak megbotlott valamiben, mindenesetre nem bántam, hogy pont engem sikerült kiszemelnie a sörös poharának kiürítésére. Elmosolyodtam, és már mondtam volna valami szellemeset, mikor megláttam, hogy az előbb észrevett lepusztult csávó a lány felé közelít, és megpróbálja megfogni a csípőjét. Arrébb toltam a lányt, és közben rámosolyogtam, hogy tudja, ura vagyok a helyzetnek.
-Hagyd békén és keress magadnak mást, akit elszórakoztathatsz. – Remélem, nem a csaj pasiját küldtem el. Bár igazából nem érdekelt. Ha a barátnőm ilyen állapotban lenne, akkor ott helyben kidobnám.
Mivel a fickó nem értett a szép szóból, és megint közeledni kezdett, elkaptam a vállát, és finoman arrébb löktem. A lány nem tiltakozott, hogy ne bántsam az akárkijét; ezt jó jelnek vettem. Mintha ebből se nagyon akarta volna felfogni, hogy le kéne lépni, így még egy: - Húzz már el! – is elhagyta a számat, mire végre rájött, hogy azt próbálom jelezni, takarodjon el. Megemelte a poharát, majdnem hanyatt esett részegségében, majd eltűnt a tömegben.
Én nagy mosollyal megfordultam. – És kis is vagy te, szépségem?
Vendég

avatar
Vendég

Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: John Lennon Nagyszínpad   Kedd Aug. 08, 2017 7:45 pm

Már régóta megvolt a bérletem a CP Fesztiválra. Tavaly voltam először és mikor vége lett, azt akartam, hogy tovább tartson. A rengeteg új ismerős, a közös koncertezések és a standoknál a játékok mind mind gyorsan a szívemhez nőttek. Akkor nem sátraztunk, mert anyám e téren elég szigorúnak akart tűnni, de idén sátrazunk a legjobb barátnőmmel közösen. Szerintem anya rájött, hogy mégiscsak jobb, ha végig itt maradok, mert az milyen szar, ha hajnalban megyek haza, sokkal veszélyesebb olyankor az utcákon járkálni, mint itt maradni a fesztivál területén.
Persze, mondanom sem kell, hogy a barátnőm már sikeresen fel is szedett valami srácot a fesztivál idejére, így elég sokszor csapódok random társaságokhoz bulizni, de ezzel semmi bajom, mert mindenki tök jó arc. Nem rég lett vége George Ezra koncertjének, aki eszméletlen jó koncertet adott. Régóta hallgatom a zenéit, olyan kellemes hangja van. Most egyébként Lindsey Stirling játszik, aki megint csak hihetetlen. A rendezők idén nagyon kitettek magukért, bár engem az jobban lenyűgöz, ahogy zenélés közben táncol Lindsey, mint maga a hangzás. Komolyan, brutál a csaj, én is így akarok mozogni!
A jelenlegi társaságom indulni készül, azt mondják, átnéznek egy másik színpadra is, de én még maradok nézni az istennőt. Azt hiszem ez volt a lehető legrosszabb döntés, amit tehettem a fesztiválon, hiszen ha nem maradok, akkor nem jön nekem valami idióta részeg, hogy táncolni akar velem, miközben eszméletlenül ronda. Ha nem maradok, akkor ezután, a kicsit túlságosan is feltűnő menekülésem közben nem öntöm rá a majdnem teli pohár sörömet egy idegen srácra. Ha nem maradok, akkor nem nézek rá és akadok ki még jobban annyira, hogy egy szót sem bírok kinyögni és csak ott állok előtte, mint egy fa, pedig le kéne lépnem, mert nem akarom látni ezt az arcot. Annyira ciki ez az egész, mégis miért pont most? Közben meg fél szemmel észre veszem, hogy a korábbi részeg csávó nem akar mással táncolni és közelít felém, de valahogy ez mégsem jut el a tudatomig, mert itt van előttem a srác, aki elbaszta az első csókomat. Nem olyan nagy cucc ez, én is tudom, de a körülmények miatt valahogy mégis egy borzalmas emlékként maradt meg számomra. Mi keres itt?

You can't be here...
Susan && Flinn
©
Vendég

avatar
Vendég

Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: John Lennon Nagyszínpad   Pént. Júl. 28, 2017 6:31 pmTO SUSAN


Július 7.
Régebben volt egy jó haverom – Trey. Pár évvel ezelőtt, még az egész FBI Akadémiás ügy előtt vele laktam New Yorkban egy olcsó kis lakásban NYC valami eldugott nyomortanyájában és abból állt az életem, hogy reggel nyolckor még ki sem józanodtam az előző napi buli után, már ittam itt. Esténként bordélyházakba, sörözőkbe, bárokba és szórakozóhelyekre jártunk Trey-jel meg még pár haverunkkal és élveztük az életet. Mindegyikünknek volt valami ótvar melója, amiből épp hogy csak meg tudtunk élni, annyit költöttünk piára, nőkre és drogokra.
Ugyan mindez már a múlté, mikor megtudtam, hogy megkaptam a gyakornoki melót New Yorkban, rögtön megpróbáltam kapcsolatba lépni régi haverommal, aki csodák csodájára, két év múlva is felvette a telefont. Azóta is összejövünk párszor és együtt járunk el szórakozni. A fesztivál épp kapóra jött, hiszen nekem is ki kellett eresztenem már egy kicsit a gőzt a sok meló mellett, ő pedig amúgy is eljött volna ide, mivel fellépő volt.
Igen, jól olvastad. A haverom fellépő volt! Na, nem egy P!nk szintű zenekar tagja volt, de mindenesetre mindketten VIP belépőt kaptunk.
Épp a John Lennon nagyszínpad előtt álltunk és Lyndsey Stirling-et hallgattunk. Eszméletlen a csaj. Úgy tolja a hegedűt, hogy csak kapkodom a fejemet. A haverom ötlete volt idejönni, de egyáltalán nem bántam meg. Eddig még sosem hallottam valakit ilyen jól hegedülni, kezemben kellemes sör volt, amire rátett még egy lapáttal a tökéletes időjárás és a rengeteg gyönyörű lány körülöttünk.
Vendég

avatar
Vendég

Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: John Lennon Nagyszínpad   Kedd Júl. 04, 2017 6:42 pm


John Lennon

NagyszínpadJohn Lennon (1940-1980)

A nagyszínpad fellépői:

1. nap
◆◇ 17:00 - James Bay
◆◇ 19:00 - Civil Wars
◆◇ 21:00 - Kurt Schneider
◆◇ 23:00 - Ellie Goulding
◆◇ 1:00 - Andra

2. nap
◆◇ 17:00 - Jarrod Radnich
◆◇ 19:00 - Lola Mars
◆◇ 21:00 - Callum Stewart
◆◇ 23:00 - Tom Odell
◆◇ 1:00 - The Klezmatics

3. nap
◆◇ 17:00 - Orkesta Mendoza
◆◇ 19:00 - Sia
◆◇ 21:00 - Taylor Swift
◆◇ 23:00 - Ed Sheeran
◆◇ 1:00 - Stereophonics

4. nap
◆◇ 17:00 - Allah Las
◆◇ 19:00 - Orkesta Mendoza
◆◇ 21:00 - George Ezra
◆◇ 23:00 - Lyndsey Stirling
◆◇ 1:00 - Lorde

5. nap
◆◇ 17:00 - Climbing Trees
◆◇ 19:00 - Alex Goot
◆◇ 21:00 - Hurts
◆◇ 23:00 - Adele
◆◇ 1:00 - Parov Stelar


Nem fogjuk megszabni hányan játszhattok itt, éppen ezért a reagod elején feltétlenül tüntesd fel ki(k)nek szánod, valamint a nap, és hogy megközelítőleg hány óra tájékán, esetleg melyik koncert közben játszotok játszotok. Erre azért van szükség, hogy némiképp elkülöníthetőek legyenek a játékok, illetve az időpontok.

Jó játékot kívánunk!  
Vendég

avatar
Vendég

Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: John Lennon Nagyszínpad   

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down
 

John Lennon Nagyszínpad

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Archívum :: Játékok :: CP Summer Festival 2017-
^
ˇ